tjabba!

Har inte tid att skriva nu så vi hörs runt elva tiden då jag sitter på bussen på väg till sverige! Då blir det partypics i massor :) hörs!

nyduschad och frääsch..

Toodelo! Ida och jag har precis ätit lasagne. Ingen stor favorit eftersom jag inte tycker om köttfärsås, men det var grymt gott faktiskt. Ska väl aldeles strax knäppa första ölen skulle jag tro och börja fixa oss inför ikväll. Kan intr förklara hur fula kläder jag ska ha på mig så det får bli bildbevis på det sen istället. Nu sitter vi och kollar på en film/dokumentär som heter "it's hard to be a rocken roller" där det är utväcklings störda som är bombsäkra på att dom ska bli kändisar haha. Skit sött faktiskt, men klart man garvar. Nej nu blire nog inge mer bloggande idag. Kanske imorgon innan jag drar till sverige :) toodels.

förfest och utgång

Tja :) Jag och ida drog till tjejjernas place runt halv tio. Kom i nyktra tankar men slutade inte så. Vi blev bjudna på öl och drog sen ut på krogen med dom. Vi drog till någon club där det var varannan kareoke och varannan party. Helt okej men inte som vanligt haha :) Har inte så mycke att säga om kvällen för den var helt vanlig, hände inget speciellt tror jag. Har lite bilder jag kan dela med mig av dock.


förfesten


Moa och Lisa :)


Lisa :)


Lisa, hennes norska flirt ;) och Paa (en norsk neger som kan vill ha dig i mörkret hos mig)


Ida & Lisa


fooooks


stekis


Han bad oss följa med oss  till sviiiiiiten och dricka skumpa....ehh.. nej :)


Idaoow och jag


På dela de luca och köpte cigg på vägen hem :)

Nu ska vi nog alldeles strax gå och köpa lite mat :) Ikväll blir det 70-tals fest, runt hundra pers som kommer och dom har hyrt en Dj! Gaaaaaaaaaalet. Och imorgon blir det hemfärd hem till vässan för att packa :) Åker tillbaka på tisdag eller onsdag!


känna efter

Imorse kan jag helt ärligt säga att tårarna ville ut. Saknar Camilla så det gör ont, min bästaste vän :( Kan inte ens sätta mig in i tanken att inte ha henne vid min sida alla sjuka partynätter. Fan vi två är ju en? Får i allafall träffa henne när jag åker hem på söndag, men då kommer det nog bli svårare att åka sen på onsdag igen. För sist jag åkte så var det inte samma sak, nu är det farväl haha :/ Nej en gång twini alltid twini<3


En av alla partykvällar på blue moon :)

Igår så var jag och ida ute och åt på restaurang, det blev taco med en öl till. Sen så hände 3 guttar från hennes nya kollektiv ut på en öl eller 7? haha. Sen kom två till från det kollektivet så det var riktigt trevligt :) Och jag säger bara en av killarna.. mm-m! Björn Gustansson tvilling.. (snygga tvilling). Hoppas nu att han inte hittar min blogg haha :)

Nu ska jag sätta på mig ett par shoes och sen gå till bussen :) Börjar kvart över nio men är alltid där nio så idag äre no stress. Undra vad som händer ikväll.. öl med tjejjerna? Kanske :)

Svenska föreningen

Ska alldels strax fixa mig och sen ta tricken till svenska föreningen här i Oslo. Det är ett kolletiv med bara svenskar och eftersom jag behöver boende snarast möjligast får det duga en tid. Hoppas dom har ett rum ledigt eller åt minstonde får tills på tisdag eller onsdag nästa vecka. Det är skit läskigt att åka ensam eftersom jag inte har något lokalsinne och knappt vet vilket håll jag kom från lixom. Men det löser sig :) Måste våga. Ida jobbar till halv 6 så har gott om tid för både det och pumpa cv! Ska ta mig i kragen fan och lyckas med detta on my own.

Sen har jag bara några tankar i huvudet. Camilla skicka ett sms om att det fanns en videopå youtube som hette "västerås slask" och att jag skulle kolla och garva lite åt den. Det gjorde jag också. Eller nej jag garva inte jag bara kolla och tyckte så jävla synd om den/dom som verkligen suttit och gjort en filmsnutt av oss hundra tjejjer som var med. Antar att dom inte vet ett skit om någon av dom. Det konstiga är att alla är snygga tjejjer med ett bra självförtroende och inte bryr sig om vad andra har att säga när det gäller det där. Tror ingen tar åt sig ens om jag ska vara ärlig. Många är snart 20 och har kommit över det där stadiet med att göra "fjortisfilmer" på youtube. Dom som inte har det, haha.. har inget att säga. Vill inte ens veta vem det är som har gjort den för skulle inte bry mig mer då. Här är filmen :)

http://www.youtube.com/watch?v=mX5VOx8ETiM


Fika på operahusets tak



Ida tog ett par pics på min outfit (slash) nya kläder :) Fyndade faktiskt på secondhand affären jag jobbar på nu. Den gråa stickade tröjan, glömde (lämnade) alla mina tröjor ala sjal&leggins till, hemma :/ så det var ett rent måste. Sen hittade jag också ett par super fräscha lårhöga stövlar minus 13cm klack som jag har på mina andra. Förresten är det någon som är sugen på att köpa dom? Storlek 37-38 och användna ett par gånger. Kostade tusen kronor nya men säg ett pris så kan vi diskutera så att säga.



En picknick på Operahusets tak har man ju inte varje dag. Men det borde göras oftare! Ida, Moa, Lisa och jag hade jätte mysigt. Drack varm choklad och åt sista kladdkakan. As mysigt men frös arslet av oss efter ett tag så då tog vi bussen hem till tjejjerna och kollade på en skräckis :) Nu sitter vi hemma hos ida och ska väl aldeles strax slagga? Ska upp imorgon och pumpa cv på min lediga dag och hoppas på ett samtal angående boende. Jobbar fredag.

På lördag ska vi på 70-talsfest på idas nya kollektiv. HA-HA appropå det. Vi var inne på Hybel som är en sida med ledigt boende och blandannat kollektiv. Så bläddrar vi neråt och jag säger "amen fyyyfaaan kolla det där kollektivet" och gapar åt bilderna. Då säger ida självklart "nemen, det är ju mitt kollektiv".. och jag trodde henne på en gång för det är så typsikt henne. Men det är det som är så cuuuult ;) haha. Nej men man ska våga, jag hade inte kommit någonstans här utan hennes hjälp.

Saknar min mamma. Åker hem på söndag och vet inte hur jag ska hinna flytta mina kartonger från tess, packa allt jag ska ha med mig till Norge och åka hem till Sala för att gråta av mig i mammas famn innan jag drar. Men det är ett måste :)


mammas lilla flicka (A) huehuehue.


kladdigt

Ännu en vacker bild jag kände för att bjuda på helt enkelt. Men var tvungen att visa den oslagbart goda kladdkakan jag och ida bakade idag. För att ha en anledning till att sitta och vräka en halv kladdkaka kan vi ju säga att vi fira min första arbetsdag i Oslo? huh :) Vi tryckte en hjärtformad pepparkaksform i en del och gav den till otto med glass till. Fyfan vad schyssta brudar, vem skulle inte trivas med oss i en vecka.. Att leva med ida i ett halvår föstår jag dock inte att han lyckats med. Men det blir snart utflyttningsfest för henne.. eller snarare inflyttningsfest för han som tar över hennes rum. (skojja) (a). Nu ska vi chilla ner lite, låta mitt hår torka och sen somna i skaplig tid. Jobbar imorgon ju haha hihi hoho.. thihihihih!  Nej nu är jag trött. Laateroo


fretex

(ida kände att jag var som gjord för ett kort, sliten som få)
Med alla motgångar jag vart med om nu så var det fan på tiden att det vände. Följde med Ida tíll "secondhand" affären hon jobbar lite extra på. Hade en liten jobbintervju med chefen och det sluta med att hon sa "kan du börja på en gång?" Ehhh ja haha :) Så idag har jag och ida jobbat tillsammans. Jobbar imorgon och på onsdag också sen får vi se. Ska självklart söka mer jobb, tänker inte nöja mig med första bästa, men det är en bra början :) Blir kanske kvar här till söndag i allafall. Torsdag fredag ska jag fixa massa saker och på lördag ska jag ida lisorna och moa på någon 70-tals fest där Ida flyttar in på måndag :) Cuuuult. Var till skatteverket idag också och fixa norskt personnummer. Fan allt går om man vill och ger det en chans.

idag - jobbat. Nu ska vi baka kladdkaka och kolla på saw 7
imorgon - jobba. ut och ta en öl
onsdag - jobba, kolla film med dom andra tjejjerna
tosdag - packa idas rum
fredag - festa? haha. Träffa maxen?
lördag - 70-tals fest där ida ska flytta in
söndag - gå på marknaden och fynda!

när ska jag hem? :P haha!


erling

Fan vilka mördartrappor dom har, när man tror att man är uppe då är det lixom 3 kvar. Varje gång tänker man så. Men börjar väl bli van så att säga. Idag har vi bara slappat, hela dagen ut. Ätit, rökt, ätit, slappat, rökt, ätit osv haha. Chillmood. Vi ska upp i skaplig tid imorgon. Ta en latte på stan innan vi ska göra lite nödvändiga saker :) Sen ska jag med henne till hennes jobb. Hon jobbar på en secondhandaffär nån dag i veckan nu men trivs inte så bra med att jobba med kläder. Dom behöver personal och har sagt till Ida att dom vill att jag kommer förbi :) Hur nice?! Som nio vet vill jag jobba med kläder och det är alltid en början, hoppas nu för min skull :) Åh jag trivs här. När man kommer till en sån här verklighet med underbart snälla människor inser man hur jävla mycke högstadie-beténde det är på folk där hemma. Till och med Ida säger att hon inte gillar västeråsare för dom har en jävla attityd och går runt och tror dom är något. Och det är så sant. Nej nu fattas det bara att Camilla tar studenten och kommer hit och joinar mig, min lilla ängel. Saknar henne sjuuuuukt mycke! Nu ska jag ta en cigg, fan vad man kjedjeröker när man får röka innomhus, inte bra. Hörs då!

Jag upptäckte att ida och otto hade en liten gubbe vid namn erling på ballen. Han är v älkommen att stanna, men drar väl sig undan när solen kommer antar jag.


Tja!

Gårdagen var as rolig faktiskt. Först var jag med Ida på jobbet :) Sen så drog vi hem och fixa oss och efter det mötte vi upp Gustav på stan och pratade lite med Lisa. Sen gick vi och mötte Max och drog upp till dom och förfesta. Var han och Roger som va svenskar och som man kände igen sen var det typ 7 norrmän, jätte trevliga :) Efter det drog dom ut på krogen och jag, ida och Gustav drog hem till Glenn där Otto och massa andra var. Drack massa öl och garvade. Sen tog vi en taxi hem till Ida och Otto och efterfesta typ. Jag somna rätt fort dock.

Vi har inga planer för idag men vi vill hitta på något. Vi funderar på att dra och bada haha. Men vet inte om vi orkar. Eller så drar vi kanske till marknaden eller något. Det återstår att se. Jag har det i allafall asbra här och kommer som ni förstår inte hem idag. Fårse när jag kommer hem :) Nu ska jag ringa min bror och säga grattis :)

något som är värt att nämnas är att jag och ida har lagat en världsbäst mexican sopp gryta efter eget recept, lyssna på vad kryddorna har att säga till dig och glöm inte bordsbön, så kan inget gå fel !

over and out


No time left

Tjabba vi kom nyss hem från idas jobb. Ska fixa oss så fort som möjligt nu och sen dra till Max duda och hans vänner för förfest och party :) Får skriva mer imorgon om allt jag inte orkat/hunnit skriva :)

vilket jäääävla dårhus!

Alltså fyfan, jag har garvat sen jag kom hit helt seriöst. Ida börjar med att lura i mig att otto som hon bor med är helt psyk och att hon brukar vakna av att han står på alla fyra i sängen och dunkar huvudet i väggen och säger "dumma otto" om han har gjort något dumt under dagen, hahaha. Sen säger hon att hans bror har downsyndrom och har ett glasöga. (glasögat var faktiskt sanning haha). Ah fyfan. Man får tydligen köpa öl här när man är 19 så vi drog och köpte 3 6-pack och nu är vi spårade. Har vart hos Ottos bror hela kvällen och haft en chillout kväll. Imorgon blir det att pumpa ut cv! Någon nytta lär man göra antar jag. Nu orkar jag inte skriva mer, otto går och stryker händerna mot väggen och säger att det är dålig energi i lägenheten så han måste ut nu och komma in igen och hoppas på det bästa. Vi hörs!

bussigt

Sitter på bussen nu. Har redan läst ut både SOLO och VR och det började krypa i kroppen. Såg sen ett kontaktuttag och drog upp datorn för att leka lite med bilder eller något då jag inte trodde det fanns internet. Sen får jag för mig stt börja läsa på en lapp som sitter på fönstret och den gjorde min resa. "Varsågod, trådlöst  internet helt gratis", kan det bli bättre? Hade förmodligen suttit hemma framför datorn i 6 timmar utan problem så varför inte på en buss. Det känns nästan lite bättre till och med, känns som jag gör någon nytta. Jag är ju faktiskt påväg till Oslo samtidigt som jag kan läsa bloggar, blogga, sitta på msn och hänga på fejjan. Awsome!

Självklart var jag och Karolina på stationen ungefär 40 minuter innan bussen kom. Men jag är och kommer nog alltid vara först på plats. Hatar att komma försent och det är väl tur det. Nu garvar mina gamla klasskamrater "haha, fanny inte komma försent?". Okej, skolan är/var ett undantag. Då dom ska vara glada att jag dök upp överhuve taget. Eller det kanske jag ska vara glad för att jag gjorde? yäyä.

Vi har stannat en gång, Öreebrooo. Tryckte ner asiktet i tidningen när ett tiotal passera. Är inte så sugen på en busskamrat alltså. Dessutom har jag för mycke stuffs i andra sätet som bara skulle göra ont och sitta på och för en kille hade det nog bara känts jävligt obehagligt att ha en lokaflaska i röven . Jag är omtänksam.

Nu är vi framme i Karlskoga och därmed ska fler på bussen. Funderar på en cigg. Abstinensen smyger sig sakta men säkert på. Kissnödig är jag också men ALDRIG att jag går på toaletten på bussen, folk tänker säkerligen "nu ska hon bajsa". Eller är det bara jag som tänker så? Laatero!


kaffe och morgonmacka

Fick offra mig och ta en macka nu på morgonen faktiskt. Så jag inte blir hungrig på en gång på bussen lixom. Fyfan vad jag ska sätta mig till ro och sen bara soooova, fan vad skönt. Självklart har mamma redan skickat ett sms och önskat mig lycka till medans en viss person hara har skällt och bett mig bädda sängen innan jag drar. Det är sånt som får mig så svag samtidigt som det får mig att förstå varför jag gör det här. Kom på att my little brother fyller fan 16 år på söndag :O Det är sjukt, han som bara är 3 :/ Nej men jag kommer ihåg när jag själv fyllde runt den åldern och tänkte, tänk när Marcus är lika gammal som mig, haha. Ska försöka åka hem till mamma så fort jag kommer till sverige/västerås på söndag, måste ju fira lillkillen. Vettefan vad jag ska köpa med för mat på bussen? Nog för att jag bara oftast bara äter kvällsmat på dagarna så känns det som att jag kommer bli hungrig för att jag är så rastlös. Sen ska jag köpa, ELLE, vecko revyn och lite andra tidningar huehue. Nej nu hoppas vi bara på att jag kliver på rätt buss, åh fyfan vill inte ens tänka på det. Jag visste inte ens vilken buss som gick till malmaberg när jag bodde där under två månader och då åkte jag ändå buss varje dag typ haha. Det blir en enkel reseoutfit, sammetsleggins, linne och grå hoodie! Självklart en fet halsduk också :) Hoppas jag får en kompis på bussen.. Ne fyfan, prata gärna men inte med mig.

huh, resfeber?

Whats up med min hals och huvudvärk? Är helt varm och har ont i öronen. Är det bakis-smällan som spökar, håller jag på att bli sjuk eller är det helt enkelt resfeber? Vafan, ska till Norge lixom. Ska ta ett bad och hoppas det går över för imorgon åker jag hur dåligt jag än mår. Mitt cv är klart. Ska packa sen och efter det  krypa ner i sängen med en film. Karolina kör ner mig till stationen imorgon så jag slipper släpa min väska (som jag kommer packa med kläder för en månad) enda ner till stationen. Tar med mig datorn till norge så bloggar säkert från bussen dit. C ya.


byebye sweden

Pirripirr i magen nu om jag ska vara ärlig. Hallå, jag tappar bort mig i min egen hemstad varje dag ungefär hur fan ska jag lyckas komma till Oslo levande? Haha, nej men jag tror på mig själv och på det här så jag är inte så värst orolig. Lyckas man komma vilse på en direktbuss från Västerås - Oslo bör man nog söka hjälp. Ida kommer att möta mig vid Oslo galleria så drar vi hem till henne :) Sen äre bara att pumpa ut CV och hoppas på det bästa. Det blir lite party också men det är ju självfallet, ingår ju i vardan? Skojja haha. (btw kan jag inte sluta skratta åt gårdagen, så fort man tänker på det börjar man le för sig själv. Var så sjukt otaggat för ett enda glas vin så sluta det sådär haha). Åh, jag vill ha en hejdå kramis av Mills imorgon ju men hon orkar väl aldriiig upp till tio ;) eller iof har du SKOLA camilla men du kanske är sjuk;)? Undra om det finns nå snygga norrmän eller om dom ser ut som dom låter.. Den som lever får se (om man ska citera marcus). Nej nu ska jag packa och finputtsa mitt CV ni tror väl inte jag har gjort det än heller? Nejnej, bestämde idag klockan 16 att nej, imorgon drar jag haha. Yeaah, laterooo!

sitter och asgarvar

ALLTSÅ hahahaha, fyfan vilken jävla kväll det var igår alltså! Så jävla stuprak, skojjar inte. Vi skulle ta ett glas vitt och det sluta med typ sex shots och en massa massa öl. Nej fyfan, så nu sitter jag och thilda och asgarvar åt allt vi gjorde igår. Efter krogen drog vi en donk sen våldgästa vi tydligen marcus och blev utslängda och jag blev asarg haha. Sen drog vi till Thilda och drack vin. Alltså jag önskar jag kunde berätta allt i minsta detalj men näe, det går fan inte. Somna i allafall åt fel håll i sängen av någon anledning så när ja vakna till på morgonen visste jag knappt vart jag var haha. Nej alltså fyfan vilken kväll, riktigt spårad haha. Nu ska jag försöka ta tag i mig själv. Sen drar jag och t ner på stan och firrar lite :) Nä hejdå, hahah alltså kan inte sluta skratta.

say what

Hej! Kom precis hem från jobbet. Ska fixa till mig lite och sen träffa Thilda. Först måste jag gå till arbetsförmedlingen och hämta lite papper. Sen ska vi sätta oss på gränden och ta en kaffe och skissa lite på en CV. Need some help lixom. Åker nog till Ida i norge på fredag och blir kvar där över helgern, känner det är dax att dra tummen ur röven och röra lite på sig. Fårse vad som händer ikväll. Ledig till söndag, det är skönt!

tell me now I’m much too proud, all you do is fill me up with doubt

Alltså, den där pontus? Han repeterar dagarna som vanligt i slutet av programmet. Vet han inte att de filmas dygnet runt? Han kanske skulle börja video-blogga? Haha, nej han måste ha halva alfabetet konstaterat. Om han inte driver med oss alla tycker jag synd om honom.

Nu mina vänner (ovänner, stalkers, beundrare?) ska jag lägga mig i badkaret och granska min bruna hud. (haha) Nej, jag ska faktiskt läsa igenom H&M katalogen och kolla på den snygga manliga modellen. Graour, ni kan INTE ha missat honom. Sen blir det sängen och sova. Jobbar imorgon igen :) Men det är la lugnt. Hörs då.

JÄVLA JUBEL IDIOT!

FYFAN. Jag är så jävla förbannad just. Skulle kunna mörda! Vilket jävla äckel du är. Att man ens kan sjunka så jävla lågt när man är 40+ går inte in i mitt huvud. Skulle bara vilja förstöra ditt jävla liv och jag vet att jag kan det genom att skriva en jävla massa här som räddar både mig och min familj. Men jag tänker inte sjunka så lågt. Jag går inte på svagare människor. Du är så äcklig och ful så det är inte sant. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, DÖ! Önskar att du får vad du förtjänar en vacker dag. Du tror du ställer till det för andra, men just nu har du bara ställt till det för dig själv!

jag kunde inte bry mig mindre

Galet irriterad. Hatar när man tappat bort en sak men såg för mindre en fem minuter sen. Då har man lixom lyckats lägga den på ett snitsigt ställe. Just nu pratar jag om mobilen, men den är funnen. Jag stoppade in mitt sim i en annan mobil nyss så har samma nummer men inga nummer till mina nära och kära. It sucks. Eller Camilla och Thildas har jag haha och det är väl dom jag behöver och dom andra viktiga kan jag utantill.

Jag och Camilla har solat ikväll. Det var skönt och välbehövligt. Odla lite cancer sådär i tonåren är väl aldrig fel. Haha, skojja men jag är faktiskt orolig för sånt. Fick skrika av mig lite idag också, stackars hennes öron haha. Men båda har samma åsikt så hon förstår precis vad jag menar. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är vrålhungrig. Blir kött och klyftisar och sås I think. Sen ska jag ta ett långt bad och bara ta hand om mig själv och smörja in mig med lotion. Så är jag klar lagom till PH :)

slänger in två gamla partypics :)

Tobias jag och Camilla :) Får alltid lika ont i käkarna när man är med den grabben på grund av att vi asgarvar konstant och ingen vet åt vad! (tror jag)


Pontus och jag! (gräslig färg på håret btw)

fuck you right back


Tjabba! Leeget då? Jag är sjukt rastlös men väldigt trött så förstår inte varför jag inte går och slaggar. Ska ta och göra det efter dessa rader. Jag thilda och marcus har vart hos pontus ikväll och kollat på "Public enemies", den var faktiskt otroligt bra nu när jag tänker efter :) Runt tio traska vi hem så kom hem lagom till Paradise Hotel. Har ätit lite glass och kollat dom intressantaste deltagarna på let's dance. Alltså i stort sätt bara Elin Kling, hejja hejja. Imorgon blir det arbete igen och sen tänkte jag sola. Måste skriva ett Cv också men det får pappa hjälpa till med när han har tid. Funderar på att dra till Oslo över helgen men vi får se hur det blir med den saken. De som lever får se, de som inte lever.. rip. (skojja, otroligt tråkigt!) Nej sussa sött nu. Själv ska jag stå och jävlas med lakan och skit. Jag ska fan komma på ett enklare sätt att stoppa in täcket i påslakanet än att försöka trycka in det. Samma visa varje gång och inte fan lär man sig med tiden...

It's nobodys business what I do or please, and who are you to judge?


your body is a wonderland



Dagens casual:
Skjorta från tati, jeansleggins, vitt linne, pälsjacka från H&M! Sheeeeta brå.

Sitter hos T nu. Jag var först på gränden med mills sen kom thilda också :) Fan vad vi har bytt ord med varandra och vi kunde inte bestämma oss för att skratta eller gråta. Orden som utbyttes var i högsta grad tagna ur psyk-mappen. Okej, vi garvade mest. Vad fan ska man göra lixom ;) Nu ska vi dricka lite kaffe och sen ska vi hem till Pontus och kolla på nyaste saw. Kommer sitta i någons knä efter  5 minuter om jag känner mig själv!


Tick tick tick, On the watch. And life's too short For me to stop. Oh baby Your time is running out.

Heppåer! Jobbat idag, det gick bra men det är lite jobbigt just nu. Kom precis hem och ska fixa till mig lite sen traska ner på stan och möta Camilla. Vi ska ta en latte på gränden och praaaata. Det behövs kan jag säga haha. Måste avreagera mig lite så kommer väl sluta med att jag sitter och skriker ;P Nejdå, men hon förstår mig till hundra. Senare ska jag nog träffa Thilda så ska vi gå hem till Pontus och kolla på film, det blir nog skojjsigt. Kanske slänger upp en dagens senare!

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in

stockholm




Hej hej :) Jag och t var som sagt i sthlm idag och dansa ut julen med hennes små kusiner, 3 och 5 bast lixom. Efter fika och 49 varv runt granen med små grodorna och gud vet vad, var man klappslut kan jag säga. Sen blev det middag där bort och efter det hemfärd.

När vi kom hem till Vässan drog vi till Pontus och Erik där även Niclas var. Hjälpte P med lite secret stuff ;) och sen glodde vi film. Nu ska jag sova, jobbar imorgon.


Shululu

Hej:D Gårdagen var helt okej, eller vissa stunder hade man askul. Först gick vi hem till Marcus där hela hans & pontus klass var typ. Eller a, inte hela men dom var många. Där satt vi bara och prata och skratta. Sen gick v i till  Kåren och dansa och hade kul. HAHA jag och thilda stod och prata med två spaniorer så frågade vi vad dom rökte, dom ba; Joint, hehe :) Vi ba, eeeeh va?  Här var man ärliga tänkte vi. Men vi kom fram till att dom mena vanliga cigg haha. Sen drog jag pontus thilda hem till marcus och där körde vi singstar och aa, bara softa fram till typ 4? Sen drog vi hem hihi:) Nu ska vi till sthlm, komme säkert bilder från dagen! Puss på er.

Not gonna fight for somehing that don't fight back..

låten som går på repeat i mitt huvud



vanliga

don't mess with the best..

HEEEEJ :) Fan vad gårdagen var fäääb. Först restaurangbesök, då åt jag planka. As gott, men tänker på ett visst restaurang besök med en viss person (personer) av den maträtten.

Runt nio tog vi en taxi till  J&J och förfesta och fira Karin :) Hade asroligt där och spela spel, garvade och snacka skit. Nej bäst på länge alltså. Sen drog vi ner till silk och festade vidare. Dansa ääszen av oss! Vid 1 drog vi vidare till Piccan och snack och varva ner lite haha ;) Sen blev den donken.. Efter det gick jag och thilda hem till henne och prata sen somna vi som två stockar.

Idag har jag jobbat och stått i. Thilda och jag har precis solat och ska nu äta lite mat :) Klockan 8 bär det av till marcus och sen vidare till Kåren för parteeey ;)

Varning för taggade bruuuuuds


Jag börja med att spilla såklart! Ingen fest utan spilld alkohol


Grattis kaaaakan ;)


yeaaah  ;)


äckelboken  ;P


karin julia justina


snyggingar

nitar, transparant topp, grå blazer, massvis med kjedjor & lackleggins.

Jag är nöjd, så  jävla nöjd. Fattas bara en halv rakat skalle så har det så kallade DET. ;) Nu sitter vi här och smuttar på lite rött och ska alldeles strax pysa. Restaurangbesök och sen fira karin. Hörs!

jobbigt va?

Haha, att jag orkar. Vakna precis, det kanske syns på mitt hår? Sååå söt. Eller inte haha. Lite brunis är jag iaf sen jag solade igår. Nu ska jag ta en cigg sen hoppa i badet :) Sen leta reda på en outfit till kvällen.

 Pappa och Karolina ska med Micke (jobbig jävel) till sthlm idag och kolla på när dom spelar in ballar av stål och sen ska kan festa så det blir ff här ;) haha.. Nej men skönt att vara ensam hemma, dom är fan alltid här.

Så jäkla drygt. Jag drömde om vad jag skulle ha på mig idag och det var as snyggt. Så kommer jag inte ens ihåg vad det var? Ajja, är för trött för att skriva. Puss

jag är så fashion så när jag dricker öl spyr jag champagne


En till bild Thilda tog på mig :) Det var faktiskt rätt roligt ju.

Hej på er! Gick och solade tidigare ikväll med Thilda så gick vi till henne och drack te och pratade. Det behövdes. Man behöver lixom inte förstå eller sätta sig in i någons situation det räcker med att lyssna. Nu tänkte jag smörja in mig med lite lotion och göra mig iordning för sängen. Tänkte fortsätta kolla på The City, har många avsnitt att avnjuta.

Helgen ser ut såhär i stora drag:

Fredag: Gå upp i normal tid. Thilda kommer förbi här efter skolan så går vi hem till henne och fixar oss och tar ett glas vin. Sen vidare till en restaurang och äter middag med hennes släkt (fira en födelsedag). Sen tar vi en taxi därifrån hem till Justina & Julia där Karin ska firas. Hon fyller nämligen 21 den damen. Sen bär det väl av ut på krogen. Det är många som fyllt år inom loppet av tre dagar så önskar jag kunde dela på mig, men lyckas inte.

Lördag: Först blir det jobb så det blir alltså en lugn fredag med andra ord. Jobbar väl från 11 till 19 kanske? Ingen aning faktiskt. Sen snacka Thilda om något med Kåren som hon ville dra på och aa det vill väl jag också så kanske blir det då? På pluto skulle det vara. Inte för att jag pluggar men det löser sig kanske ändå.

Söndag: Åker jag till Sthlm med henne och hennes pappa och kollar på när han ska spela någonting. Sen så skulle vi vara "barnvakt" åt ett par tjejjer. Det går nog bra. Dom ska tydligen dansa ut julen och få godispåse och skit. Det är väl inget man bangar på i första taget? haha okej... med rätt inställning går allt.

Det är för få dagar på en vecka. Behöver mer fritid. Huhu, vi hörs.

It doesn't make a bit of difference if you start what you can't finish



Hej :) (eller egentligen ":(" men försöker hålla humöret uppe så mycke det går. Det har hänt en "hemsk" sak som verkligen är det sämsta som hänt på länge. Det är inte känslor, inte killar inte kompisar. Nej det här är åt helvette fel. Men kan inte prata om dig. Inte ens med mina närmaste så nu slutar vi här.

Gårdagen va la så där alltså. Gick till silk med camilla tess och hennes kompis Alex. Tog ett glas vin och bara garvade åt alla som var där. Fyfan, tror jag såg allt igår. Fråg fulla 40+are som dansa förjävligt, till filk höga som skyskrapor till ett lesbiskt par som hångla (åt) upp varandra mitt framför trubaduren. INTE okej. Drog faktiskt hem tidigare. Adam kom och hämta oss så åkte vi till donken stenby och åt mat. Jag köpte födelsedags-donk till Adam, det var han värd! :D Sen slockna jag och mills i sängen så fort vi la oss.

Idag var det liiite jobbigt att komma upp ur sängen. Fyfan, ville bara dö. Men kom till jobbet iaf och det gick jätte bra där. Nu är jag hemma och ska ta ett bad och rensa alla tankar :( .. är nog mer i choxktillstånd för tillfället.

prt sc



Kanske inte så mycke, men lite kul :)

If the lies don't judge you, the truth will



Äntligen hemma. Har precis badat och ska fixa mig nu. Städade faktiskt när jag kom hem som önskat. Först blir det ner till Å och sen vidare till Silk har vi bestämt. Måste fixa skjuts hem till Camilla senare ikväll också eftersom bussarna strejkar vid 23 tiden. Funderar på sammetsleggins och blazer ikväll.. men det visar sig. Hörs!


svulla


Nu sitter dom och trycker smörgåstårta för fulla rullar. Sen ska dom ha kaffe och tårta. Sen är dom välkommna att gå. Ska skyna mig hem och duscha sen blir det ner till Å för att lämna en tröja och umgås med Camilla och Tess. Kanske går vidare till Silk senare för att lyssna på trubaduren lite. Värkar vara en hel del som ska ut ikväll. För min del blir det nyktert.

Kul! Kockan är halv 5 och jag har redan besöksrekord på bloggen. Åh, jag vill hitta orken till att lägga ner tid på den här. Ska försöka finna den också men det är icke lätt.

Bilder från Travgalan 2010


Vi fråga om det lät bra. Dom svara: Vi hade roligt.
Det är posetivt va? ;)


Japp....




Onsdag

Sitter på jobbet. Haha bra tid att blogga på ;) Men har lite tid över. Hoppas på en fet lunch idag och klockan 16 kommer en minnesstund. Alltid lika jobbigt och man vet inte riktigt hur man ska beté sig. Menmen. Efter det så vet jag inte vad som händer. Det var allt för länge jag fick slå min lilla cämeltoe så hoppas att hon har tid för en latte och lite skitsnack. Vi har alltid en bok att prata om, haha. Fan alltså vad det totalkrockar i helgen. Adam fyller år och har därmed förfest-firande på fredag och det har också Karin. Så jag har lite att tänka på.

Såhär ser jag ut idag:

Jeansskjorta från GinaT, 199kr (ny)
Skor från SkoPunkten, 299kr (mina nya älsklingar)


Wipe that smile off your fucking face

Nu har jag fipplat med bloggen ett bra tag, utan att skriva ett enda inlägg. Idag var jag i allafall ledig så mötte upp thilda runt två tiden och åt på gränden blev också en latte. Och självklart mycke babbel. Det är väl det vi tjejjer är bäst på, babbla om allt och ingenting och helst om samma sak hundra gånger.

Toplistan för hetaste tjejsnacket går väl ungefär såhär:
1 Killar (om hur sårade vi har blivit osv)
2 Skitsnack (om alla andra, skönare att bry sig om andras liv än sitt eget)
3 Party! (även fast det bara är måndag lär man planera fredag och lördag)
4 Kläder (om det nya som kommit in till våren)
5 Om hur jobbigt allting är (åh-jag-orkar-inte-med-livet-JO-det-gör-du-vissté-snacket)

Efter gränden gick vi vidare in till Gina Tricot och själv blev jag 600kr fattigare. Det blev en jeans-skjorta och en ljusgrå blazer :) Skitsnygga och båda två var helt klar cravings. Kanske inte kan säga att det behövdes en till kavaj egentligen men som sagt, hur snygg. Sen drog vi hem till Thilda och hon knäppte massa kort på mig. Brukar inte gilla när andra knäpper kort på mig men det gick bra faktiskt, slänger upp några där nere. Sen drog vi med Karolina och fixa lite hemligt stuff och tog med oss gidde-grillen på vägen hem. För fett, för flott och bara för snuskigt, men lite gick i såklart. 

Imorgon blir det att jobba så jag ska lägga mig nu så jag kommer upp överhuve taget. Efter det ska jag nog träffa Camilla. Pappa ville att jag skulle svänga förbi doktorn också och kolla upp mig hosta som tar död på mig. Men ha det så bra nu, so long suckers.






 

your body is a wonderland



We've got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

There's something 'bout the way the hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it

sweet dreams

Jobbet ikväll gick finemang. 13 pers, 2 rättersmiddag. Tråkiga loka och te drickande förskolelärare. Bara le och se glad ut så går allt som smort. Kom hem lagom till nio. Kollat på ett efterlängtat avsnitt av ph och just nu kollar jag på två och en halv men.

pappa idag, haha...

pappa - ja tänk fanny vad kul, att du jobbar för mig..
Fanny - ja... tänk pappa.
pappa - ja men det är väl roligt, det kunde man ju inte tro
fanny - nej verkligen inte
pappa - du tänkte ju gå en helt annan inriktning förut
fanny - ja tänk att allt kan gå kepp rätt åt helvette.....
pappa - men fanny...
fanny - hahaha, men jag skojja. Orka

Hatar tråkiga samtal som inte leder någonstans haha. Anyway, imorgon ska ja luncha med Thilda på stan. Kanske kolla in det nya GinaT har fått in? Låter skit bra. Nu blire sängen!

too little too late..

u n' i collide

Hej :) Igår så var jag somsagt hos jimmy. Vi åt mat och kollade på film och bara hade det mysigt. Somnade någon gång runt 3 tror jag. Och idag har vi också bara legat och myst och kolla film. Åh, kan inte förklara. Tgo en dusch där sen drog jag mig ner mot stan och mot jobbet. Så hämtade jag hem nyckel och Tess skjutsa hem mig. Så nu har jag precis kommit hem. Börjar jobba 17.30 igen så ska bara chilla lite nu :) Vi hörs

Hallåjah

Hejhej :) Galan igår får jag berätta om senare. Ska hem till J-boy nu och kolla film eller något, mys :) Hoppas på att pappa skjutsar mig nu. Vi hörs. Behöver mer fritid känner jag, det blir inte mycke bloggande nu. Det är mer lockande till våren då outfitsen är mer varierade. Just nu gömmer jag mig i en halsduk. A enbart en halsduk.

hey ya'll

Hur som haver så känner jag mig rätt fin idag även fast jag inte hade några förväntningar. Men det kanske är just därför jag blev nöjd. Lång klänning, pajett kavaj, gala-hår, svart pälsjacka och apsnygga high heels. Smookin' ;) Skojja hehe. Snart kommer tess och hennes familj och hämtar mig så bär det av till födelseorten estocolmia. Camilla skrvier just nu; stanna hemma :( Gullunge då haha!


hur bra? :)

Tog precis hem tarre hem. Har vart hos jimmy hela kvällen och bara haft det bra. Haha så kul, när jag skulle pejja taxin när jag åkte dit så säger taxichauffören: Du det står ett par killar och fnissar i fönstret, är det dom du ska till? Jag: Nja, då var dom fler än jag visste haha. Sen när går in i trappen så kommer jimmy och öppnar så möter jag hans två kompisar. Säger hej osv. Sen sa ja typ: Fan dina polare stod och fnissa i fönstret men du har inget fönster åt den sidan? Då är det ett par andra av hans vänner. Haha snacka roliga (A).

Iaf, när jag kom dit snackade vi åsådära. Sen så gjorde han macka åt mig för han hörde min mage kurra (A), hur söt? :) Sen har vi i stort sätt bara legat och pratat och skrattat hela kvällen. För kom på nu att vi har varken kollat på film eller tv som vi skulle göra haha. Men ibland behöver man inte göra mer än att prata och njuta av någons sällskap helt enkelt.

Drog hem nu runt 4. Har mycke att göra imorgon så fattar inte ens varför jag bloggar nu. Måste förbi thilda en snabbis, kanske blir en kaffe om man hinner? Men sen äre bara att firra sig till galan. Klockan 18 kommer dom och hämtar mig :)

nej sleep tight.

stress....

Fucked up dag alltså. Hinner inte snacka om det nu men. Kom i allafall precis hem från jobbet. Har badat och ska nu fixa mig lite granna. Men inte för party utanför att träffa jimmy. Ska skynda mi sen ringa taxi och dra här ifrån. Går fan inte till skallberget i den här kylan. Då kommer jag komma fram djupfryst. Imorgon blir det gala. Har sjukt stressad för det också men whata hell, allt löser sig. :) bajs

partypics




detta fält måste fyllas i

Satan vad trött jag är. Ska krypa ner under täcket nu med en b&j och bara mysa :) Kommer lätt somna. Imorgon blir det jobb och sen umgås med J. Prata, äta, kolla film eller något :) Blir ingen utgång i helgen. På lördag åker jag till sthlm på trav-gala :) Haha, nej jag är ingen häst tjej men det är inga hästar där inne ;) Haha, thilda idag då. Du vad heter marcus  i efternamn ska bli vän med honom på fejjan. Jag; kolla mina vänner, sök på marcus. T; jag har gjort det och du är vän med 15 marcus...... Haha 871 vänner, det är bra jobbat. Fast 50 stycken heter väl Mohammed Abdulla Aliiiiih och snackar tjing tjong. Fan blir sugen på att sola när jag ser bilden jag la upp, vill va brunis nu. Yäjä, cigg och sängen väntar.

skratt-attack

Jobbet idag gick fina fisken. Slutade runt 3 och då gick jag till Camillas skola. Sen drog vi ner på stan och fixa lite ärenden och tog en lattis på Gränden. Vi prata inte så mycke, vi satt mest och asgarva bokstavligt talat. Fyfan vad vi har vart störda idag och det är säkert bara vi som tycker vi är roliga.

C - Alltså det värsta som finns är nog när man drar in rök i fel strupe!
F - Ah alltså det måste nog vara det värsta som finns i hela världen (ironisk)
CF - hahahah!

Sen satt jag och härma en film med robert gustavsson.

F - Så blev han så föller så han tappa böxxerna! De tycker jag va rrrwuuuooligt!
Haha fyfan vad vi har garvat.

Ikväll blir det en lugn hemma kväll faktiskt. Orkar int hitt på nå. Haha, alltså nu börjar jag prata med den dialekten, skit kul. Så går jag runt och säger "Är du la go eller?" hela tiden bara för att jag har det som sms-signal. Orka....

För mycke tid att tänka, på allt jag ser hos dig. Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig. Om du inte saknar mig så har du dina skäl, men älskling fly till mig. Jag vill att du ska se att det regnade idag och det finns en mening med det....

My goal is to reach your hands anyday now
Please don't blame me for trying
to fix this one last time
I have a hard time as it is


Tjosan

Heppåer. Igår drog vi hem till Fia och förfesta alla vanliga :) Va lite lojj eftersom jag varken ätit eller sovit något. Men det fixade vinet till kan jag lugnt säga. Sen var det party all in gånger tusen. Jag och några tjejjer tog en tarre ner på stan. Eller, vi var fan på stan och förfesta. Var bara för lata för att gå till Silk. När vi väl var där träffade vi på tobbe och grabbarna sen är det kolsvart :) Kan alltså inte berätta så mycket om vistelsen på Silk. Vet i allafall att lite senare drog jag och två andra till Pluto. Skandinaviens bästa dj skulle tydligen vart där, men lyssnade inte på musiken, minns inte iaf haha. Sen drog jag i allafall ut därifrån helt ensam, orkade inte vara där. Skulle gå tillbaka till Silkis men dom hade stängt. Som tur var kom Kaup, räddaren i nöden. Drog till Burger Cornen och åt mat, senare mötte vi upp dom andra på TipTop där dom åt tydligen haha. Efter det drog jag camilla och hampus hem till Fia igen och efterfestade. Det var väl det enda som var roligt den kvällen typ.. Alla var i allafll så glada då och dansade och hade skojj.

Idag så har jag camilla hampus och oscar kollat på film. Sen kom Max och Marcus och och killarna hade Fifa turnering medans jag och camilla sov som stockar haha. Inte så insatta med andra ord. Nu ikväll så åkte vi till donkis och åt mat. Hela familjen lixom. Sen skjutsade hampa hem mig och mills och nu har vi bara kollat på paradise hotel och tagit det lugners :) Ska försöka sova i tid, en annan har ju ett jobb att sköta. Och känns väldigt bra att jollovet är slut för er andra! ha-ha

<3......

frågor och svar

Namn: Fanny Sofia Elisabeth Ahl

Kallas för: någon som ropar fahlsan ibland och blir alltid lika förvånad

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: höger

Piercingar: öronen, naveln

Tatueringar: Ingen

Längd: 1.62

Skostorlek: 37

Hårfärg: Brunt i olika nyanser

Fräknar: Yes

Motto: jadu..

Kär? Nej

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, väldigt mycke.

Tycker du att du är attraktiv? Ja

Dricker du? Vitt, rött, öl, cider, champagne..you name it

Röker du? Ja

Vilket schampo använder du? Olika

Vilken parfym använder du? ralph loren, paris hilton, dkny

Vad är du rädd för? Döden

Gillar du att tvätta? Vet inte hur man gör..får vägledning every time

Gillar du berg- och dalbanor? Jadå

Senaste…

Filmen du hyrde? Hyr inte film

Filmen du köpte? Köper inte heller

Låten du hörde: Collide

Låten du laddade ner? Lyssnar spotify

Personen du ringde? Camilla

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Stockholm Boogie (film)

Person du tänkte på? Haha, bandet hoffmaestro

Favorit…

Låt: Melissa Horns låtar

Sak att göra: Festa, shoppa, umgås med kompisar

Sport: Röka

Dryck: Latte, vitt vin, loka

Kläder: Leggins och tröja, stor sjal

Film: No idea

Bil: vet inte

Serie: PH, andra avenyn, oth, gossip girl


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? many times

Gråtit över en flicka? Nja

Ljugit för någon? Antagligen någon gång

Varit i slagsmål? Japp

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja, det har jag säkert

Antal…

Gånger du varit kär? Oj, svårt att säga. 2 kanske..

Gånger ditt hjärta brustit? börjar räkna nu..

Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning

Tjejer du kysst? Många pussar, ingen kyss haha.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några

Vad har du gjort idag? Jobbat

Brukar du svära mycket? Nej, fitta brukar komma ibland

När stiger du upp på morgonen? SÅ sent som möjligt

Vad har du på dig? Jeansleggins, stor grå hoodie, halsduk

Vad ska du göra ikväll? Party

Vad är du allergisk mot? getingar

Var har du ont? i magen..jäkla klump

Använder du hårspray? När jag lockar håret

Kan du stå på händer? Japp

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? Nej

Är du glad nu? Nej

Var du glad igår? Nej

Vad dansar du till? house är bäst

Stockholm är… ? Min födelseort

Göteborg är… ? för långt bort

Kan du sjunga? Nej, även om vissa säger det ibland haha

Spaghetti eller makaroner? mackisar

Land du vill besöka? Whatever, ett varmt. Spanien igen kanske.


fyfan då..

Inte nog med att man är sjuk. Man får fan frostskador i hjärna av att gå utomhus i det här vädret. Man känner hur allt bara fryser sakta men säkert. Fick gå hem tidigare från jobbet, skrämmer ju iväg gästerna med min monsterhosta. Nu har jag klunkat en deciliter hostmedicin så nu blir man väl hög också. Spytt har jag också om det är någon som intresserar sig. FYFAN. Och gissa hur många timmar jag sovit i natt? Jo, en timme. Somna 7 och gick upp 8. Säg inte att sömnsvårigheterna är på väg igen. Haha vilken början på det nya året ;) yäyä

Snart kommer Jonas och Camilla hit och hämtar upp mig. Så ska vi göra några ärenden sen ska jag DÖ i camillas säng ett par timmar. Vi ses ikväll antar jag!

even the best fall down sometimes..


planera eller inte planera, det är frågan..

Många säger att man ska ta dagen som den kommer och inte tänka på morgondagen. Men om man planerar framtiden lite så kanske det blir någorlunda bra istället för att tro på ödet typ. Ibland vill jag bara fortsätta med min vardag, jobba hos pappa, festa, shoppa och umgås med kompisar. Och ibland vill jag bara här ifrån, ta vara på min ungdom och leva livet någon annan stans. Västerås flyttar sig inte. Och dom äkta vännerna finns kvar. Vad har man då att förlora? Jag är med ena foten utanför nu. Funderar starkt på att packa väskan och åka till min vän i Oslo. Jobba arslet av mig och åka till ett varmt ställe för pengarna. Ja, ibland blir man allt sugen på att bli hon som bytte efternamn och aldrig kom tillbaks..

Imorgon är det i allafall back to normal. Börjar jobba imorgon och det känns väl helt okej kanske. Har vart ledig alldeles för länge nu och känner mig i obalans. Nu ska jag fixa mig och sen dra till västerås. Möta upp Camilla och ta en latte på gränden. Tjejsnack står på listan. Fyfan vilken ångest jag har, den bara haglar in. Det värsta är att jag har inte ångest för något jag gjort utan för saker jag inte gjort. Fan, jag fyller 20 bast i år. Dax att ta sig i kragen och göra det bästa av situationen. Min tid på jorden är nu och jag tvivlar starkt på att man få en andra chans..


It's a hard thing to fake a smile..


johan falk

Frank.. han är min, så bara min haha. Finns det någon hetare? Jävla badboy alltså haha. Han sätt att gå, hans backslick, hans mustasch, hans röst, han sätt att skada folk så oskyldigt. Gah. (okej, nu räcker det)

Var jätte mysigt hos mormor iallafall. Åt älgfärsbiffar med potatisgratäng och smörstekta kantareller. Så jäkla gott. Sen så satt vi och prata bara. Och vi kom fram till att jag är nog en ängel om man gämför med mamma i min ålder. Skratta så tårarna rann vissa stunder. Fan vad jag saknar att inte bo hos mamma.

Nu ska jag kolla på sista Johan Falk filmen, buhu. Vill inte att det tar slut haha. Sen ska jag faktiskt försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon. Åker nog hem till vässan imorgon, fast jag inte vill :(

later.

Hey you

Ja, vad ska man säga om gårdagen? Först var vi ett gäng hemma hos sebbe och förade litegranna :) Han fick fifa10 i födelsedagspresent så det satt vi och spelade, hur kul som helst. Nästan så jag skulle vilja ha det själv faktiskt haha. Spelade lite kort och lyssna på musik gjorde vi såklart också. Sen gick vissa ner på stan och några av oss tog taxi :) Svinkallt ute ju, inte okej.

När vi kom till silk så stod våra älsklingsvakter där :D Saknat dom ju haha, fick fetaste kramen av mig och Camilla. Dom är alltid så jäkla snälla mot oss :) Träffade en massa man kände där inne faktiskt. Dansade inte ett skit, jo kanske 5 minuter. Men var inte på sånt humör.

Sen gick jag och två gräbbs och köpte mat sen följde dom mig till stationen där bussen går ifrån. Jag åkte nämligen hem till Sala igår efter krogen. Så nu sitter jag hemma hos mamma :) Blir mat hemma hos mormor ikväll. Fårse om det blir jobb imorgon :)

Hemma hos camilla!

Dagen kunde ju börjat bättre. Orkar fanimej inte mer längre. Man ger och ger men får ingenting tillbaka. Det är så jävla orättvist. Du av alla människor har förändrats totalt. Den man minst trodde det om. Den man behöver hela livet ut. Fyfan...

Hampus och Camilla kom iaf och hämta mig hemma hos mig så fort de kunde så jag slapp vara kvar där. Så nu är jag och mills hemma hos henne. Vi ska bara fixa oss lite snabt och sen ska vi hem till Sebbe som bastar 20 år på söndag :) Fira honom och sådär och sen blir det utgång. Jag var så jävla taggad så humöret ska bli på topp igen.

vi hörs imorgon.

2010

Vi inledde 2010 på bästa möjliga sätt igår ska jag säga. Det kunde inte blivit bättre :) Ska ta allt i stora drag för lär skriva en bok om jag ska få med allt.

Kvällen började hemma hos Joi, som bjöd på mat :) Det var 12 tjejjer samanlagt tror jag och vi hade jätte trevligt. Först åt vi och sen spelade vi ölspel. Sen spåra det och det blev lite gruppbilder och annat skojj haha.

Runt 8? tror jag att vi vandrade hem till Adam där killarna var :) Dom satt just då och kollade på hockeyn så vi chillmooda lite där innan det drog igång på riktigt. Sen kom det bara mer och mer folk och det var säkert runt 70 pers där igår. Så himla roligt. Alla var glada! Alla var så lyckliga på 12-slaget och sprang runt och krama varandra, haha. Sen vare bara in och på't igen. Dansa lite, snacka lite, drack lite, chilla lite osv. Det var så roligt igår så det känns meningslöst att sitta här och förklara lixom. Ni som var där vet, ni andra missa något helt enkelt :) Runt halv 4 gick jag och la mig i Adams säng och sa tack för mig. Kände att det var dax för mig att checka ut.

När jag vakna hade jag max och charles på sidan av mig som började morgonen med att kasta kapsyler och sätta på sällskapsresan på tv. Hade lust att döda dom. Trots mängden alkohol man fick i sig så har jag faktiskt mått prima, dock slitet. Det var ungefär 12 stycken som slagga hos Adam men hälften stack när dom insåg att det var dax för att städa.

Jag och Camilla fick börja med att städa hela huset när vi vaknade. Det sista man vill göra är lixom att gå och hälla ut slattar med öl. Bara doften får än ju att kräkas. Men det var bara att gilla läget. Sen kom grabbarna grus tillbaka och fixa det sista så då strejkade jag och mills i soffan.

Senare gick boysen och käka pizza medans jag och c kollade på Adam&Eva haha :) Sen kom hampus och adam tillbaka med en kebabtallrik till mig och camilla, hur snällt? :') Vi kolla lite film och spela lite tv spel sen drog hampus och mills ett tag. Så umgicks med Adam ett tag och duschade. Kände att det behövdes. Bara att gå i den lukt som var i huset dagen efter fick en att må skit.

Och nu ikväll drog vi 4 till Oscar där även wesslan, sebbe och max var. Kollade på sagan om ringen och hade bakis OS. Sen blev dom hungriga så vi drog till donken. Och sen skjutsade Sebbe hem mig. :) Ska bli så skönt att få sova i sin egen säng men framför allt få vakna upp i sin egen säng. Haha jag sa det på donken och alla börja asgarva. Dom har en speciell humor dom där killarna. Nej men u get it :)

Some pics


Att jag såg såhär levande ut runt 2 på natten gör mig nästan lite stolt ;)


Inte schnyggaste bilden men fan så charmiga ;)


Fördrinken! (känner nu att detta blev en väldigt konstig ording på bilder haha)


Några vid middagen :)


snyggare får man leta länge efter


Några från 12-slaget :)

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!