Bör man samla kraft eller börja värma upp?

Det händer i västerås i helgen, inget som missat det vid det här laget va? Näe, tänkte väl. Ser att många taggar för utgång ikväll och då får man självklart myror i brallorna själv också. Tänkte precis skriva "man håller ju på att bli gammal och gaggig  vid det här laget", men riktigt så illa är det väl inte. Eller? ;) haha. Vi får se vad som händer.

Igår kväll tog jag iaf tummen ur röver och drog en solning med farsan och Karolina. Det var skönt, lite ovant. Blir ju lätt röd av för mycke sol (skit jobbigt), men det är det snart ändring på (A) jaaa.. busit. Sen kollade jag för första gången på Avatar och åt lite brieost med la familia.

Nu sitter jag på pappas restaurang som från och med imorgon inte är hans längre. Sjukt tråkigt, men alla sagor tar slut en vacker dag. Till och med jobbigt att skriva här eftersom det alltid finns folk som gläds åt andras sorg. Men jag tänker inte hålla det inom mig, jag är stolt över det här stället och min pappa :) H¨ller på att plocka bort all sprit osv och städar lite!

Och det pirrar i magen jag bara tänker på fredag :) FYFAN vad det ska bli röjj!
och eminems feat rihannas nya låt, ären inte gudomlig? joraaa

latero


I wanna puff puff



Hola. Läget? Jag är fortfarande sjuk. Har dock både skrivit ett Cv och skickat in en ansökan om jobb. Nu är det bara hålla tummarna. Ser ni bilden ovan eller? Ih, hoffan spelar på fredag och det gör mig så förbannat lycklig. Deras musik alltså. Sist jag såg dom i Oslo spela dom en ny låt och jag hoppas dom kör några fler denhär gången :)

even if you know how it ends, they don't say you can't enjoy the ride.

Fyfan för att vara sjuk på sommaren, det är något man är på vintern och när man har för mycke att göra i skolan. Idag har jag för det mesta legat i sängen och halvsovit. Mötte upp bästa för en glass i solen men febern tog över. Nu ligger jag i sängen igen, har för ont överallt för att sova. Svettas ihjäl innom hus och fryser ihjäl utomhus. Jäääla skiit alltså. Får hoppas att jag mår bättre imorgon.

Haha fick nyss ett mejl på facebook där det stod "Vill du eller ditt band giga på Cityfestivalens Ungdomsscen? Kontakta mig snarast! Ha det bra." och jag ser bara mig och camilla framför mig med kastruller och all köksutrustning vi hittar och står och slår på massa saker. Sen sjunger vi sådär fint som bara vi kan. Haha orka att jag sitter och asgarvar åt min egna fantasi.

Imorgon åker halva västerås till p&l. Inte ett dugg avis.. vi har ju västerås cityfestival? åh.. jag vill bara bort härifrån till lysekil och smögen. Men har nog bestämt mig för att åka dit om två veckor iaf :)

Nu ska jag kväva mig själv så jag slipper min halsont. Latero

vi kom hem tillslut :)

Mamma gick till grannen och blåste. Ingen alkohol i det blodet så det blev hemfärd. Riktigt skönt att få komma hem faktiskt. Det blev dusch och fix på en gång när vi kom hem så drog vi till chrille där damberg, tom och willy höll hus :) Och en massa fler. Sen gick vi med grabbsen till bill och bob. Men det här var tredje dagen och dagen efter midsommar så lusten fanns lixom inte där riktigt. Eller den försvann någonstans på vägen iallafall. Drog på efterfest i en kvart men ni ser ju vart jag hamnade.. hemma i sängen. Nu blir det sovtajm. Så jävla trött och trött på allt!

latero

midsommar

Hej :) tänkte väl berätta om dagarna lite kortfattat, har ingen ork egentligen.

Vi kom upp på torsdagen ju. Grillade och hade inga planer på att festa. Men Joel hörde av sig och fråga om vi var sugna på lite party och det var vi ju självklart. Så vi drog hem till Peder där alla grabbarna var. Dansade och drack drinkar på livet. Sen drog vi ner till Calles feta båt och dunkade musik tills det var läggdags.

Och på själva midsommar gick vi självklart ner till vattnet och firade med alla andra. Gjorde midsommarkransar och gud vet vad. Sen drog jag camilla, sara och jonna med joel, johan, minna och calle ut med hans båt. Det är en sån båt med massa säten med gummikanter och skit som går huuur fort som helst. Så skumpan man hade i handen hade man ju knappast kvar efter den åkturen. Vi åkte till johans pappas båt som är hur fet som helst, värsta yatchen eller vad fan det heter haha. Sen lämnade vi boysen för grillning med familjen. Vi var drygt 30 pers så det var en del. Sen gick vi över till Peder och grabbarna igen och festade vidare. Dansade och hade kul. Det slutade inte riktigt lika bra som det brukar göra, det var synd. På något vänster känns det som att det var sista midsommaren med dom killarna. Men vi får se vad som händer, det är ju ett år kvar tills nästa :) Men dom är bäst och vi har minnen tillsammans ingen kan ta ifrån oss.. vare sig vissa vill det eller inte!

Vi får se vad som händer idag. Mamma vet inte om hon vill/kan köra bil idag så kanske får stanna en natt till här i Norrtälje. Men jag känner att det skulle vara skönt att komma hem också. Det återstår att se helt enkelt. Nu ska jag hoppa lite på camilla och ta en cigg.

Latero

old



Den här hittade jag på mammas dator. Den är en asgammal header. Tror jag gick i 2:an på gymnasiet, eller kan det vara 3:an? Äsch, roligt i allafall. Nu har jag precis vaknat och ska alldeles strax fixa mig sen draaaeer vi :) En två timmars lång bilresa med mamma och bror kan bli intressant. Nu ska jag ta äggklockan och sätta den vid camillas öra så hon vaknar :) chingeling

big city life


Oslo hade sin charm vissa dagar, det ska jag inte förneka.

Jahapp, då var man i Sala hos mammsen. Dagen började dock i vässan med ett bankbesök. Alltid lika jävla roligt. Sen blev det självfallet en latte på gränden, men det är en dagsrutin så det behöver jag ju egentligen inte skriva här. Sen kom Annett och hämtade upp mig och cameltoe och så åkte vi till Sala. Låg och stekte i drygt två timmar och sen gick vi och kollade på Foffo som hade fotbollsmatch. Det var väl... händelserik. Sen gick vi och köpte godis och sen mötte vi upp foffo igen. Gick vidare till Larie där det var en massa andra också. Stannade inte allt för länge, fanns ingen ork. Vi bangade till och med utgång ikväll och då är vi trötta! Nu har jag precis klippt Camilla.. hon funderar på mössa eller rånarluva till midsommar. För att inte skrämma borta killarna. Jag blev nöjd i allafall :) Nu ska vi nog slänga på en film och sova. Imorgon bär det av till Norrtälje.. har jag skrivit det förut? ajja hörs!

I wanna be forever young

Tjabba :) Snart är det äntligen midsommar, jag längtar söndar. Som jag saknat alla :) Både mina släktingar och alla vänner jag i stort sätt bara träffar på midsommar. Igår så åkte i allafall jag och kamelen till sebbe och tobbe där det var massa andra boys också. Kollade först på fotbollen och sen på twilight2. Höll på att somna, solen gör än så jäkla trött. Sen fick vi skjuts hem av simon och då kolla vi lite på tv och efter det slockna vi.

Ska fixa mig lite snart så ska vi åka ner på stan och gå till banken. Sen äre bara och vänta på mammas kompis som vi ska åka med till Sala :) Och imorgon..... då åker vi :D

åh vilken härlig dag

Hejsan :) Vet en som bränt sig idag. Kommer inte vara kul att gå och lägga sig ikväll för fanny kan jag säga. Vi har legat och stekt i solen från klockan 10 till 2 idag. Hällt vatten på varandra med vattenflskor, spelat kort, rökt och pratat om livet. Härlig tisdag med andra ord.

Igår så gick vi till Sebastian och Tobias där även Tommie var :) Skulle lämna någon sladd dom glömde hos mig sist och sådär. Det slutade med kaffedrickande och en väldigt massa skratt. Blev för sent för att gå en timmes promenad till Klockartorpet så det fick bli en sleepover. Bra grabbar det där :)

Nu har jag precis duschat så ska väl sätta på mig några kläder så tänkte vi ta en promenad någonstans. Skulle inte förvåna mig om det slutar på gränden med en kaffe i handen men det återstår att se! Imorgon åker vi till Sala och på torsdag så drar vi till Norrtälje, ASUUUUUM!

inte en lugn stund!

Fan vilken hektisk helg det har vart. I fredags skulle vi till Roger men blev ändrade planer i sista sekunden så det blev hemt till Johan på haga där vatanen och en annan johan också var. Blev en massa kortspel och öldrickande. Sen drog vi vidare till Sebastians jobb där han hade förfest och umgicks lite där. Sen vidare till Sjökrogen. Det var mycke folk men jävligt konstiga typer och inte många man känner igen. Vart gömmer sig dom under vinterhalvåret? Men jag och Camilla gjorde det bästa av situationen och det slutade med att jag, hon, skoglund och hans två kompisar körde dancebattle i vårt egna lilla hörn. Fyfan det var as kul. Vakten kollade förbryllat på oss men han såg rätt sugen ut på att dra en moonwalk i ringen haha.

Igår så gick vi till Fredrik Johansson där Damberg var :) Dit kom också Willy och en som heter Marcus. Körde hur mycke kortspel som helst och garvade sönder åt Darkans historier. Sen gick vi ner på bill och bob och självklart händer det saker under vägen. Som tex. klättra på en sånhär jobbställning som var lika hög som ett 4-våningshus. Först upp 200kr och jag behöver väl inte ens säga vem som apa sig upp hela vägen? ;) Damberg ofc. Väl nere på bill och bob gick vi in och vände typ. Träffade på Anders Diser och hans grabbar så vi gick till blue moon bar istället. Och där inne blev det mycke dricka kan jag säga. Ett tag gick jag runt med en cider, två drinkar och en shot samtidigt. Förvånar mig att jag inte blev redlös faktiskt. Och det förvånar mig ännu mer att jag ALDRIG blir bakis, hur mycke jag än dricker. Men man ska väl inte klaga.

Idag blir det bara en slappardag. Helt ensam. Behöver lite egentid känner jag och rensa tankarna. :) På onsdag åker jag och Camilla till Sala iaf. För på torsdag bär det av till Norrtälje för att fira midsommar med släkt och vänner! Det är så jäkla kul där. Och så får jag träffa mina sthlms tjejjer igen :) och självklart schtek killarna vi alltid gå på fest hos på kvällen. Älskar midsommar där borta. Bästa är vin, sprit och öl lotteriet som jag lyckades vinna första pris på alla förra året. Vi gör det i år igen!

Vi hörs och ses.

helt slutkörd, död.

Det står helt still innom mig. Jag är slut som människa. Förstår inte varför jag inte nannar kudden, men snart så. Trodde jag var ledig imorgon men så kul ska vi inte ha det. Drar dit och jobbar lunch iallafall.

Imorgon kväll blir det iaf party. Ska hem till Roger som fyllde år här i veckan. Han kickar fet förfest, enligt han själv då. Så blir det väl antagligen utgång på det :) Sen tror jag fan att jag ska hålla mig nykter fram till midsommar. Haha, som att det var så konstigt när det är drygt en vecka kvar..

Nej sova sova sova...

funderar på varför jag utsätter mig för sånna här dagar

Tjabba. Det blir inte mycke skrivet här men ibland så. Gårdagen var grym från början till slut. Jag och kamelen drog ner på stan till lunch ungefär för lite shopping. Blev bla. två på skor, klänning och leggins. Sen drog vi hem till mig och färgade mitt hår som dessvärre inte blev så stor skillnad vad jag tycker. Känns fortfarande väldigt "visset" som jag och Camilla så fint uttryckte det.

Senare mot kvällen blev det kortspel på altanen och några glas vin. Sen kom Tobias, Sebastian och Tommie förbi så spelade vi lite ölspel och taggade inför utgång. Vi drog till sjökrogen, premiär för mig i år. Det var väl helt okej. Shottade mest och hade det trevligt, haha.

Imorse därimot var det inte lika trevligt att stiga upp ur sängen. Fyfan säger jag bara. Orkar inte gå in på detaljer men jag tror det mesta hände. Och som grädde på moset skulle vi ha "städ dag" på jobbet. En liten suprise sådär. Det är inte sant tänkte jag, men johodda.. fanny kan börja med att putsa fönster. Tappade en hel bricka med muggar rakt ner i papperskorgen, hur lyckas man med det då? Tur så gick ingen sönder, haha. Men jag tror jag putsade fönstret bra för vipps så var det en som gick rakt in i glasrutan.. det gjorde ju min dag lite roligare faktiskt haha.. ne fan vad taskigt, men ändå!

Nu är jag äntligen hemma och nu står det mellan att städa lite i garderoberna och tvätta eller bara skita fullständigt i det och slå på en film. Det lutar ju mer åt ena hållat så att säga. Kamelen åkte till hennes mamma idag den svikaren så henne kan jag inte heller tortera. Vi hörs när vi hörs!


Jag verkligen ÄLSKAR mina nya skor.

















norska cash

Idag är det den 15 och det betyder att jag fick in en fet lön från norge idag. Norska pengar = mer svenska pengar. Idag kan vi inte fira detta men imorgon (om jag är ledig) firar vi med shopping på stan och vin på bill & bob :) Glädejerus genom hela kroppen, det brinner i fickorna! haha

Snart kommer mormor och hämtar mig så åker vi till Vässan. Börjar jobba klockan 4. Servera 80 pers. Magdalena jobbar också, en as skön polack haha :D Det kommer bli skit kul!

Förresten så gick jag ner i källaren igår och kollade igenom några lådor jag la där när jag drog till norge. Självklart hittade jag en massa jag tar med mig tillbaka till Västerås. Bla. militärgröna shorts, kaki färgade kostymbyxor samt ett par chinos, bikinis osv :) Perfa!

saknar min Mills som jag inte träffat sen i lördags ;) haha! Men imorgon gör vi stan!

I can really use a wish right know

Barnen var så fina i kyrkan. Min bror var så fin. Stolt storasyster. Vi har ätit tacos hemma hos mormor, tanken var väl att vi skulle ha lite trevlig familjetid. Men han som var anledningen till middagen hade ju minst sagt myror i brallorna och var borta innan vi andra hade ätit färdigt. Men det var gott.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla på film och njuta av min ledighet. Är forfarande krasslig. Ryggraden och knät börjar dock friskna till. Kanske träffar Alexander lite ikväll om jag inte har något bättre för mig. Fårse om orken finns till. Mamma och Maria ska ligga i buskarna ikväll med kikare. Fyfan, vilken morsa vi har alltså. Dom ska spionera på Marcus (min bror), dom ska väl antagligen festa ikväll haha. Maria och Mamma har höll på sådär redan på den tiden jag och Ida var små och var ute och röjde. Tur var väl att jag mest hängde i västerås redan då haha. Ne, stackars grabbar säger jag bara.

Imorgon skjutsar mormor mig och cykeln till västerås :) Skönt att ha något att rulla fram på i sommar. Nu ska jag kolla lite film, ha det bra så hörs vi.

the big day

Idag går min lilla lilla lilla lillebror ut nian. Kan knappt tro att det är sant. Känns som han är 10 år fortfarande. Inte 16, smygröker och dricker 3,5or ;) Men det är väl bara att gilla läget skulle jag tro. Klockan 4 så är det avslutning i kyrkan. Innan det ska jag och mammsen gå på stan ett tag, köpa blommor osv. Ikväll blir det middag hemma hos mormor :) Jag ösnkar att han kommer minnas den här dagen som en bra dag, trots alla omständigheter. Vi alla älskar dig.

handikappad

Under den här helgen har jag lyckats dragit mig på feber, halsont, huvudvärk, snuva, ett skadat knä, en skadad ryggrad och förmodligen en rejält skadad lever. Känner mig knappt levande. Jag har också insett vilka som är ens vänner och vilka som inte är. Och det kommer aldrig bli som förr igen för nu är jag trött på det här.

I fredags tog camilla studenten. Så jag kollade såklart på hennes utspring och när dom åkte vagn. Sen drog vi hem till henne och åt mat osv. Sen drog jag och camilla hem till mig, fixa oss och sen åkte vi hem till Vincent där tobias och colle också var. Efter många om och men så drog vi iaf till en annan förfest på stan som sög, så vi drog efter låt oss säga.. ett toabesök. Så mötte vi upp Osmic och hans polare och drog på en annan förfest och hade kul :) Sen gick camilla till bmb och jag mötte upp vincent och gick in på pluto med honom och där var det också jätte kul!


Igår så var vi sjuukt jäkla slitna men kände inte för att stanna hemma. Så vi drog hem till Jonas Alvarsson där johan och martin också var. Vi spelade lite spel och snacka skit :) Och fyfan vad  johan fick mig/oss att börja skratta. Vi körde ett spel där man ska förklara ord;

Johan - Men fanny vad sa du åt det där ordet?
Fanny - Ehm, gulsot :P
Johan - Ah, och vad står det där jonas? (och pekar på brickan)
Jonas - Gulsot?
Johan - Aha, aaaa... okej

Och alla börjar asgarva. Jag skrattade så jag grät. Iaf, sen så tappade jag typ bort alla när vi skulle ut så jag gick hem. Och det är väl lite tur det eftersom jag är hur sjuk som helst idag :( Åker hem till mamma snart så hon får ta hand om mig :) Hade bra!

nya klännigen åker på imorgon kväll :)




Fick ett par nya skor av pappsen idag som också åker på!


But do I really feel the way I feel?



Hunnit med lite shopping. Vit trasparant blus och en leopardklänning med snygga axlar. Nu ska jag byta om till serveringskläder och pysa iväg till jobbet. Börjar klockan 4. Känner mig sjuk så det blir en lugn kväll. Måste vara frisk när bästa vän tar studenten ju :) Såhär såg jag ut idag iaf.


underbara sverige!

Hej på er :) Nu har jag vart hemma i 3 dagar och jag ångrar mig inte en sekund att jag flyttade hem. I söndags så mötte pappa, camilla och thilda mig på stationen. Dom där tjejjerna alltså, dom har stått där varje gång jag kommit med bussen från Norge. Underbara brudar. Vi åkte hem till mig och åt mat och bara pratade, camilla sov här.

I måndags jobbade jag först lunch i några timmar. Sen mötte jag upp camilla på stan och gick till gränden sen kom även thilda, bella och daniella :) Gick på stan ett tag och runt 5 var jag tillbaka på jobbet igen och serverade 45 damer. Efter det åkte jag och camilla hem till Tom där saknade Andreas Damberg höll hus. Så länge sen jag fick krama om den lilla sparven! Vi glodde på nån film och runt 1 så drog jag och mills hem till henne och sov.

Igår var det utklädnads show på löga. Det var inte så roligt som man mindes det, men det var underbart att få träffa en massa vänner man inte sätt på länge :) Senare mot kvällningen kollade vi på Filip (thildas pojkvän) på sigurdsgatan och efter det drog jag och mills hem, sängen lockade mer än party.

Nu ska jag gå upp och ta en kopp kaffe. Börjar jobba klockan 4 i eftermiddag och slutar runt 10 tror jag. Hörs!

can't sleep

Ha-ha.. jag kom så långt som till förfesten. Klockan 12 kände jag att jag hade fått nog och gick hem. Johan ringde nyss, full som fan och väckte mig. Klockan 7.. det är inte okej. Han sa att han skulle vara här klockan 12 för att hjälpa mig med mina väskor till bussen, jo tjena. Orkar inte ens tjöta. Kommer han så kommer han och då blir jag chockad. 5 timmar kvar tills bussen går. 11 timmar kvar tills jag bor i Västerås igen :) Äntligen får jag träffa mina vänner igen, som jag längtat! Dock börjar jag jobba redan på måndag igen. Men det ska bli as kul att få gå tillbaka till serveringen ett tag. Just nu kan jag faktiskt spy litegranna på kläder och butiksjobb. Det var kul till en viss gräns men jag föredrar nog med att shoppa och ha på mig dom. Vi hörs sen, och då är jag i sverige!

back to stay

Den här bilden bloggade jag med sista gången i sverige innan jag flyttade så tyckte den passade rätt bra nu när jag flyttar hem till Sverige igen :) Idag har jag och Ilona vart ute och solat åsådär :) Nu chillar vi bara, jag hos mig och hon hos sig. Ska kolla lite serier tror jag. Ikväll blir det en sista partynatt och hoppas på att jag träffar på lite människor jag vill säga hejdå till :) Blir nog en sista öl på qadiz också! Imorgon går bussen till sverige klockan 13.oo.. är fanimej lite nervös. Inte minst för hur jag ska få all packning till bussen. Men ilona, johan och patrik skulle hjälpa mig :) Kommer fan börja gråta när jag säger hejdå :(. Jag har en väska med bara byxor en väska en med bara tröjor och en med bara skor och väskor. Gaaah. Nej men ska vila nu, hörs och framför allt ses :)

Varje gång är som den första gången vi sågs även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar. Minna minnen håller mig uppe varje dag. Jag gav aldrig upp dig när du försvann. Mina dagar blev till minnen, sen till år.

home sweet home

Another summer day
Has come and gone away
In Norway and Oslo
But I wanna go home

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know

Another aeroplane
Another sunny place
I'm lucky I know
But I wanna go home
I got to go home

Let me go home
I'm just too far from where you are
I wanna come home


Hej. The bitch is back, tänkte jag slänga ur mig. Men det ska jag inte, fast har väl i stort sätt gjort det. Men jag menade inte. Eller jo, tillbaka var sant. På söndag åker jag hem till sverige och stannar. Jag har kämpat som en gnu här borta i snart ett halv år. Och jag saknar mina vänner så det gjort. Mitt hjärta skriker varje dag efter dom, efter min underbara familj. Jag saknar till och med dagarna i Västerås så det gör ont. Bara det att gå och sätta sig på gränden efter jobbet och ta en latte med min bästa vän är ALLT för mig.

Oslo var roligt. Det var bäst på några sätt. Inte många, men dom få kommer jag alltid minnas. Särskilt personerna som lyst upp mina dagar. Utan dom hade det aldrig gått. Vissa kommer jag sakna mer än andra och tanken på att jag kanske aldrig mer kommer träffa dom gör lika ont som att inte ha sina bästa vänner vid sin sida när jag är här borta.

Till något helt annat. Whats up med vädret? Hoppas solen skiner lika mycke hemma i sverige för här borta går man fanimej naken. Solat hela dagen idag, hur skönt som helst :) Nu är det filmtime. Puss



sommar



Yo fowks. Äntligen sommar, eller vad säger ni? Jobbat idag och efter det direkt ner till en uteservering för koffein intag och glassa sig i solen. Tror minsann jag fick lite färg på den ynka timmen vi orkade sitta still. Det är så jävla varmt rent ut sagt. Hoppas på lika bra väder imorgon också. Synd att man har ett jobbhelvette att sköta också. Sover ensam inatt, tråk :( Men ganska skönt att vara ensam också. Tänkte lägga mig och kolla på film och somna snart. Yeah, hörs. Det är inte lätt när det är svårt ska jag säga er.

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!