:)

Eftersom hälften av dom som läser min blogg är 30+ funderar jag på att börja skriva om djur och natur en gång i veckan. Men jag ska också ha kvar intressanta inlägg som tex. kläder, bilder på mig själv och mina privata känslor såklart. Det är ju trots allt det ni vill gotta er i! :) Nej skämt och sido.

Jobbet idag gick bra, långtråkigt bara. Men det fina vädret kompenserar upp det hela som fa-an! Vi ska snart ut i parken och steka hade vi tänkt :) Så hörs då.

puss på er

bang bang




tik tok on the clock


Kan inte säga att tiden gått fort men snart är vi där. Det var inte speciellt länge sen jag flyttade ifrån min bästa vän med tanken i huvudet att "jag klarar det här, hon kommer efter studenten". Många av er skulle säkert bangat. Men jag visste att den här dagen skulle komma. Jag kan inte och vill inte vara utan min bästa vän. Jag tror verkligen det ska vara du och jag mot världen. Ingen är bättre än oss tillsammans, det går bara inte. Det viktigaste av allt är att vi aldrig svikit varandra, aldrig gjort saker som gjort den andra ledssen, aldrig bråkat (okej, små undantag som mitt morgonhumör och sånt räknas inte nu haha).. Nej vi respekterar varandra och det tror jag är skit viktigt. Snart tar du studenten i allafall och ett par dagar efter det följer du med mig till Oslo, för gott! :D Fyfan vad vi ska göra denna stad osäker. Vårt liv börjar NU! Fatta, vi är fria, DU är fri :D Åh, jag längtar efter oss. Soulsisters!

väl uppe på berget är vi ändå inte nöjda

Hejsan. Idag har man blivit upplärd på jobbet. Ska få mer ansvar än vad jag redan har och nu handlar det om att prisa kläderna som kommer in till butiken. Det är som sagt en secondhand affär och därmed prisas allt för hand efter märke, kvallite osv. Det är lite knepigt i början. Det är lite svårt att sätta pris på vissa kläder. Vissa saker jag älskar hatar en annan, man har olika uppfattningar. En LV väska kan gå för hundralappar medans en as snygg tröjja går för en tia lixom. Men det här ska gå bra :) Kan väl inte begära löneförhöjning tänker jag, det har jag ju nyss fått. Jag är sjukt trött så tänkte försöka lägga mig i tid för en gångs skull. Men skulle behöva ta hand om naglarna och färga ögonbrynen innan. Fårse om jag pallar. Imorgon är det fredag, så härligt! Och förresten, det är inte många dagar kvar tills jag åker till sverige heller :D Saknar min bästa kompis så det gör ont!

Some people call them players, But I'm far from terrified. Cos somehow I'm drawn to danger, And have been all of my life.

Såhär såg en skrattande fanny ut idag. Minns inte när jag skrattat så mycke som jag gjort idag. Först på jobbet med mina underskattade arbetskolegor, dom är bra. Men mataffären idag tog nog priset. Först står jag och ilona vid päronen:

Jag - Tror jag ska ha ett päron alltså.. Du som alltid äter päron Ilona, vilka är godast? ;P
Ilona - Dom avlånga... (helt seriös)
Då börjar helt plötsligt en kille på andra sidan asgarva. Och säger; Jag hörde allt vad ni snackade om!
Haha alltså.. vad trodde hanv i prata om..

Sen kommer jag fram till kassan och ska betala och har tagit med mig fel kort, tog med mig falsklegget. Så fick gå hem och hämta andra kortet. När vi kommer tillbaka ser killen i kassan mig och ropar fram mig. Fick därmed gå före hela kön och betala och då kollar jag bak på dom andra och säger: Jag är VIP här :) Och alla glor på mig och typ tvingar fram ett leénde. Och vi börjar asgarva. Så jävla kul!

Nu ska jag och ida kolla på film iallafall. Jävligt skönt att det är VVP idag då, onsdag.. "veckans vändpunkt". Torsdag imorgon och sen är det fredag! :D  Så sweet. Hörs imorgon :)

kan inte sova

Kan inte sova.. och här är några tankar medans jag försöker somna:

• Varför har restaurangen "Real" försökt bli vän med mig på fb 3 gånger nu?
(dock har jag mina aningar, jag är inte dum)

• Den här dagen har fanimej vart förjävlig.. men det blir nog bättre.

• Den där äckliga gubben spyr jag av.. fyfan skulle kunna döda honom...

• Fan vad jag hatar när folk jag känner pratar med folk jag hatar..

• Den där bruden är så fucking jävla äcklig och fick mig att ta mitt störta misstag genom tiderna. Hon borde också dö...

• Undra om man kan ha jeans-shorts och den nya kavajen imorgon eller om det blir regn.. vad kan man ha till den kavajen då... hmm..

• Sluta garva, sluta prata, sluta snarka, sluta låt där ute för i helvette, låt mig mig sova. FÖRSTÅ att man försöker sova då..

• Saknar mamma så det gör ont, hoppas hon vet hur mycke hon betyder för mig..

• Fuck.. nu försöker tårarna ta sig ut igen..

• Imorgon ska fan bli en bra dag...

• Ha-ha-ha.. visste att vi inte skulle bli utslängda. Dom har varken råd eller lust att förlora dom bästa på denna förening..

• Nejfan.. måste somna NU! Jag försöker ju inte ens, får skylla mig själv..



Det där är mina tankar i huvudet just nu, bokstavligt talat. Precis sådär. Då kanske ni känner hur mycke hat och ilska jag har haft i mig idag? Men som jag tänkte tidigare, det blir bättre imorgon. Och då kan jag förmodligen tänka klart och kanske stryka över någon av tankarna.

Årets sommarplåga från västerås sommarplågor

Det var ett jääääla tjööt från den där Oscar om att länka till youtube hit och dit. Men självklart ska jag göra det. Inte bara för att han vill utan också för att jag själv kan erskänna att deras låt Du&Jag faktiskt är rätt så jäkla skön. Den sätter sig i skallen som en smäck. Lyssna på den HÄR och jag lovar er att ni kommer gå runt och sjunga: kan du då inte bara säga hej, säg hej till mig... Nej men det är ett par toppen grabbar med humor, dock tror jag detta är rätt seriöst och att dom förmodligen satsar på att stå på scenen på hultsfred nästa år.


Själv ska jag sova. Sovgott!

life is what you make it




ganska tydlig bloggpaus utan yttrande

Hej (igen) kanske man ska säga. Hållt mitt liv hemligt ett litet tag pågrund av ingenting speciellt. Kände att jag inte hade orken/tiden till att skriva. Nåja, kan ju skriva några rader om tiden ni missat.

Lysekil var toppen. Mysit att vara med familjen, dock var inte vädret något att hurra för. Spelade för det mesta kortspel och åt god mad. Kvällarna spenderade jag och camilla i våran stuga med timmar av tjejsnack innan sovdax.

På lördan åkte vi till Oslo. Alltså en dag tidigare än planerat. Då var det fest i idas förra kollektiv. Den var grym som vanligt, dj och bra människor.

Söndagen minns jag inte vad vi gjorde på dagen men på kvällen blev det Qadiz (ett uteställe), med massa kompisar. Mycke dans och mycke öl, det gillas!

Måndagen, sjuttonde maj alltså. Norges nationaldag. Då blev det parkhäng med en massa människor. Skumpa, öl och vin i massor! Senare på kvällen blev det Qadiz igen :) På tisdagen skulle camilla egentligen åkt hem men fanns ingen plats på bussen så det blev parkhäng efter jobbet då också. Och i onsdags åkte bästa vän hem :(

I torsdags och fredags var det jobb och likaså idag. Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Chilla med mat framför en film. Det behövs. Städas behövs också. Men imorgon blir det andra bullar. Då ska vi grilla och dricka i parken med massa people för att fira in Ida vid 12 slagen på BLÅ (en nattklubb). Hon blir 20 och går där med in lagligt och dansar ässet av sig. Medans lilla fanny går in på falsklegg åter igen. Men vad gör det väl där inne? Det kommer bli en bra helg :) Röd dag på måndag så är ledig då också, fifan vad sweet!

Vi hörs, och då kommer det nog some pics!


hej!.....hejdå!

Fään vad niiiice. Det var inte svårt att kliva upp idag inte. Precis duschat och föna håret. Ska fixa till mig lite snabt och sen dricka kaffe! Är framme vid torp 11.40, hoppas jag inte får vänta allt för länge på dom andra. Dom skulle åka vid sju från Västerås. Nej har inget att skriva, vi kanske hörs på söndag.. annars frammöver! PUSS

so sick of love songs

Snygg jacka va? Tycker jag då :) Väldigt många år gammal, kjedjorna har jag satt dit själv. I allafall, fan vad jag och ida har skrattat åt saker idag. Mesta dels åt saker jag absolut inte kan ta upp här, det är lite tråkigt dock. Tänkte mest bara skriva av mig lite, ingen vidare intressant uppdatering med andra ord. Ska snart packa väskan inför lysekil och sen slå på paradise hotell och hoppa till kojs :) Vi hörs kanske imorgonbitti men sen blir det inte på ett tag då datorn stannar i Norge :) Puss

Sverige imorgon, lalallallala

Hej suckers :) Jag ska till världens bästa land imorgon, inte nog med det, världens bästa stad, Lyskil :) Där möter jag upp mamma, momo, camilla och broshan runt 1 tiden. Fyfan vad jag längtar. I allafall, en sak jag tänkt på idag är att den 17 maj är det ju Norges nationaldag som dom inte firar med måtta. Nej, man vinkar åt kungen och går parader så det står härliga till. Sen är det en ren fyllefest senare mot kvällen. Men i sverige, där får vi inte ens sjunga vår nationalsång i skolan längre? Jag börjar nästan gråta. What´s up med det lixom? Fyfan säger jag bara. Jag minns när jag satt i kyrkan med min klass och sjung den, det var lixom då man kände att det var sommarlov på riktigt. Nej förstår inte vart sverige är på väg helt seriöst. Snart finns det nog inget sverige kvar tror jag. Bara för att det bor folk från ett annat land här behöver man väl inte sluta upp med sina traditioner? Dom slipper ju käka gris om dom vill, fast dom är i sverige. Dom får gå med slöja, fast dom är i sverige. Men vi får inte göra vad vi vill i vårat land? Nej, starka känslor det här men jag tycker det är fuckt up.

Nu ska jag gå ut och röyka med Ilona :) puss på er.

hey you


oslo har sin charm vissa dagar




Två bilder från lördags spontana daxfylla. Känner ni hur vi softar? Om inte annat har vi två glasklara bevis på det. På första bilden ber vi ett random par knäppa kort på oss när vi chillar i takt med solnedgången och på andra bilden ser ni två guttar som förstörde det hela genom att slänga ut oss från platsen dom tydligen stänger ner när solet gått ner. Två stiliga guttar med uniform och gevär, en till mig och en till Ida.

Do you think we could be in love again and continue what we started?



Hej på er :) Känns som humöret har vänt faktiskt, skönt. Det blev ingen städ och tvätt dag igår som jag skrev på facebook. Nej efter jobbet mötte jag upp Ida som hade ett varsitt 6-pack öl så drog vi till en park och chillade. Det var en parad så det var jätte mycke folk där. Spelade musik och hade sig. Efter ett par timmar i den parken lämnade vi killarna och kilade vidare till en annan park vid acke brygga. Där hitta vi ett annat gäng med gräbbs som vi lärde känna. Tydligen hade jag redan träffat en av dom som jag tvivlade starkt på. Men han hade till och med bild bevis på det. Bilden där uppe hade han tagit. Scary. Efter det drog vi till våra grabbar igen och satt uppe på ett berg och kolla på solnedgången, så jäkla sweet. När det började bli kyligt kila vi hem till oss och satt på oss varmare kläder och fräscha till oss för fest. Festen var väl ingen höjdare om jag ska vara ärlig men alltid kul att träffa lite nya människor.

Nu har jag precis städat klart rummet. Tänkte tvätta men det är upptaget, som vanligt! Får väl tvätta i natt eller något? Måste i allafall göras innan tisdag eftersom jag åker till lysekil på onsdag :D Fyfan alltså vad jag längtat. Och snart är dagen här :) Två jobbdagar kvar bara. Sen blir det Oslo med bästa vän och fira norges nationaldag som är BAAANANAS! Nej, en macka och lite top model nu kära vänner. Latero!

Förresten.. haha fick ett samtal av min chef här om dagen. Hon frågade om jag ville gå modell för fretex modevisning. Det är alltså affären jag jobbar på. HAHA, har nog aldrig garvat så mycke in mitt hela liv :P För det första så har jag världens scen skräck och skulle svimmat på en gång. För det andra känns det som att dom kan hitta någon bättre för det haha. Men det var smickrande i allafall :)

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Om ett halvår när jag kommer kolla tillbaka i bloggen (om den finns kvar) så kommer jag minnas denna period som väldigt jobbig tror jag. Anledningen till att jag i stort sätt slutat skriva här är för att det är inte kul att läsa om någon som är ledsen eller sur jämt. Men jag tänker strunta i det. Alla har sina perioder och man lever inte alltid på rosa moln. Jag började blogga för att jag tycker om att skriva av mig alla känslor jag bara vill få ut, och det tänker jag fortsätta med. Idag när jag vakna han jag knappt öppna ögonen förräns paniken knacka på dörren. Jag somnade om och sket i allt. Vaknade 3 och mådde likadant. Men jag brydde mig inte. Jag städa på rummet, men brydde mig inte. Åt en macka som var skit äcklig, men jag brydde mig inte. Jag har så mycke frågor i mitt huvud jag känner att jag vill få svar på. Men jag vet inte vem jag ska fråga. Och jag defenetivt inte om jag vill höra på alla dessa svar. Det är jobbigt att leva med smärta men jag tror nog det är ännu jobbigare att ta tag i den och göra något åt den. Jag har ingen att ta ut all min smärta på så jag lägger den på Oslo. Jag skyller allt på Oslo och kallar den för "jävla skit stad". Och det får mig ju inte att känna mig hemma här heller. Och det är så jävla fel. Jag trivs här, jag tycker om mitt jobb och har för det mesta riktigt bra dagar. Nu får det vara slut på detta, men det får ta den tid det behöver för att må bra igen. Iblan undrar jag om man skulle gå till någon och prata ut med. Men när jag tänker den tanken en gång till ångrar jag mig. Det är ingen som kommer förstå vad just jag känner och bra lyssnare.. ja det har jag redan. Vi får hoppas det vänder snart. Efter regn kommer solsken.. eller kanske snöstorm?


Efter jag vaknat idag tog jag i allafall en dusch och ryckte upp mig. Mötte Ida och hade lite pepptalk. Det kändes skönt och båda bestämde sig för att bättra sin livsglädje lite mer, haha. Vi började med att ta tag i våran äckliga lägenhet. Jag tror helt seriöst inte att ni förstår hur skitet och äckligt det är i vårat kök/vardagsrum. Vågar inte ens berätta det värsta, jag skäms på riktigt. Men nu är det i allafall rent och vi fick en ny tv och bord som lite "tack för att ni städar" av "hyresvärden". Sen så firade vi med nudlar framför Bert :D Kollade nyss på paradise hotel, det börjar närma sig final! Dom bästa åker ut en efter en. Får se om jag tar mig ur sängen imorgon. Skulle vara bra.. hoppas humöret är glatt. Puss


sometime all you need is one..

Jobbet idag gick bra, flöt på så att säga. Ida kom till jobbet sista timmen och jobba gratis för frälsningsarmén, duktig tjej. Sen tog vi en lång prommenad hem genom parken, genom carl-johan och hem till det förjävliga hemmet rent ut sagt. Satt med jenny, drack kaffe och åt macka till kvällsmat. Så faab som det kan bli, eller?

Idag har jag och Ida busat. Kan inte berätta vad, men det var jävligt kul, spännande och kanske lite oförlåtligt? Ja, samvete har man ju i allafall det har man känt idag. Men ändå, så jävla kul och minst sagt behövligt. Sen har vi gått och dragit internskämt hela kvällen. Skrattat fram magrutor till sommaren 2010.

Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av andra avenyn. Det är fan sorgligt. Det är lätt mitt samtalsämne en gång i veckan om inte mer. Deras problem är mina, haha ;) Riverside motherfucker!

Nej sleep tight
miss some one!


den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära

  
Liten fanny. På första bilden kör jag våran båt vi hade i Lysekil. Och på andra bilden steker jag på en strand i turkiet.

Framme nu. Back in Oslo town. Tillbaka till verkligheten. It sucks, för tillfället i allafall. Funderar i allafall på att dra till gymmet och döda lite tid. Lägga mig i tid ikväll för imorgon är det jobb. Börjar kvart över nio och slutar kvart över fem, som vanligt. Ida ligger och sover, kul tjej ;) Funderar på att skrika på´na snart och dra med henne till gymmfan. Vi hörs kanske later!


Drygt 3 timmar kvar

Åker från Karlstad nu. Har faktiskt sovit dom 3 första timmarna på bussen, trot eller ej. Som sagt bara 3 dryga timmar kvar sen är jag framme. Vet dock inte hur jag ska komma från bussen hem. Min väska (väskor) väger som bly. Fick med mig massor av mat av mormor nämligen. Får ta några steg i taget helt enkelt.

Det enda jag ska göra till Onsdag är jobb och sova. Hoppas på att tiden går så fort som möjligt. På onsdag åker jag nämligen till Lysekil. Till våran älskade sommarstuga. Är så jäkla lyckligt lottad att jag har ett sånt ställe att åka till på sommaren. Vid havet är det bästa stället att rensa tankarna och ta vara på livet.

Jag och Camilla är så roliga. Vi säger knapt hejdå till varandra när jag åker. Inget kramkalas. Tittar på varandra och säger; vi ses snart! :) Det är lite jobbigt och det blir bara ännu jobbigare om man gör en större grejj av det hela. Vi ses ju faktiskt om en vecka, sjukt!

Tippar på att jag inte somnar igen så får väl underhålla mig med annat. Hörs!

ögongodis!

Hej :)

Bloggningen ligger aldrig på topp under hemfärderna till sverige. Eller gör den det någon gång nu för tiden? haha. Yeye, min helg har vart helt perfekt! I lördags, dagen efter valborg alltså. Vaknade jag som vanligt upp utan baksmälla. Fick dra upp Camilla ur sängen däremot. Gick hem till Jonas Alvarson och städade runt 1 tiden som jag så snällt lovat kvällen innan. Han ställde ju upp på en fet valborgs förfest så :) Efter det gick vi till spicy och åt en väl förtjänt lunch där vi träffade Oscar och hans polare från lumpen. Sen drog vi hem för att göra oss i ordning för ännu en partykväll. Tvingade Abras att kicka förfest och den blev hemma hos Martin där även Henke och Michael befann sig. Runt 12 slaget drog vi alla till bmb :) Träffade på jeanette lite snabt och det var jätte kul att se tjejjen. Hon får mig alltid att tänka på natten vi tog studenten. Vi hade så jävla roligt den kvällen. Jaja, det blev väldigt mycke alkohol den kvällen så det spårade väl lite smått. Men vad gör det ;) Vaknade upp med en ångest som hette duga, men jag hade min soulmate bredvid mig som mådde lika bääd hon! Vi mötte upp thilda och gick till gränden för att snacka ut. Dit kom även grabbarna vi var med kvällen innan. Lite senare på kvällen kom mormor och hämtade mig och mills så åkte vi till sala där vi har spenderat gårdagen och idag. Imorgon får vi skjuts tillbaka till vässan. Min buss går till Oslo klockan 10 imorgonbitti och det känns väl sådär. Vill inte åka, vill verkligen inte. Har det så jävla bra här hemma med mina vänner. Men det är bara en vecka, sen åker jag till vackra lysekil och möter upp familj + camilla! Så det kanske inte är så synd om mig trots allt! :D

latero!


Det bästa med dig är att det spelar ingen roll vad vi gör, vart vi befinner oss, vilka vi har runt omkring oss.. vi har ändå ALLTID lika roligt. Vi hade inte höga förväntningar på denna valborg. Jag tror vi hade glömt bort att om vi bara är tillsammans så blir allt bra! Om vi så vore ensamma kvar på jorden hade vi haft det lika bra. Du är den bästa jag vet och jag känner på mig att vi kommer köra rullator race tillsammans när åren har tagit oss dit. Jag är glad att jag hittat min soulmate!


Jag och Adam :)


twini :)


Hittade en skön tjej på vägen haha!


Gick och köpte cigg med någon grabb. Här ska jag nödvändigtvis gå och ballansera på något räcke. Där av hålla handen grejjen haha.


Johan och jag hemma hos Jonas :)


Emil och Mills :)


party! :D


powernice valborg :D

Det är när förväntningarna är låga man får sol roligast har jag märkt. Min valborg var så sjukt jävla rolig så jag börjar fundera på om det är en av mina bästa "fyllor", haha!

Klockan kvart i 9 igår morse gick bussen mot Uppsala! Jag och Camilla mötte upp Oscar och hans lumpen grabbar + några tjejkompisar till dom. På en gång när vi kom dit klunkade vi upp vårt vin. Vi skulle nämligen få massa alkohol från systemet. Men, det var stängt och där stod vi utan någonting att dricka. Men det löste vi ganska fort. Vi blev "sponsrade" av varje gäng vi gick förbi typ med två öl var genom att bara fråga "är systemet öppet idag?".
Jag och Camilla satt inte still ofta och på en av våra promenader möter vi Adam, en uppsala kille. Ingen som vi kände, men vi lärde känna han och hans polare och hängde med dom i ett flertal timmar. Så sköna killar och det kändes verkligen som att vi hade vart vänner hur länge som helst. Dom måste vi defenetivt träffa igen! :)

Sen gick det bara utför kan jag säga. Jag tror jag kan ta på mig rollen som "dyngast" i den parken! Men fyyfan vad kul vi hade. Jag och Camilla gick till en parkering sen och jag la mig för att vila. Då kommer farbror Polisen och jag hoppar upp glad som fan och börjar snacka med dom. Då börjar dom garva och sa "jaha, det var inte värre än så". Efter ett tag kommer Chrille och hämtar oss i Uppsala. Hur snällt som helst.


Camilla och jag drar hem till mig dyngraka. Stackars pappa, vilken syn! Kunde knappt gå så körde en deck i sängen i en timme. Och tror ni man mådde bra när man vakna eller? Trodde helt seriöst att det där var slutet på valborg. Men fick i mig lite mat och klunkade en cider i hopp om att jag skulle må bättre, och det gjorde jag! :D

Emilia kommer hit och vi drar till Jonas Alvarsson på förfest/fest. Så kul att se honom, det var för länge sen. Det var kul att se alla grabbarna grus :) Vi röjjde där hemma och sen gick jag, camilla, jonas, martin och johan till BMB och shaka lite. Det var askul där också!

Kvällen slutade väl inte lika för alla antar jag. Men jag gick hem till mig och sov och somnade med ett leénde på läpparna!

En underbar valborg helt enkelt.
Maskinen ikväll, eh vi kör igen!

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!