hjärntvättad

Det märks att man jobbat en del när man nästan håller på att säga "ha en bra dag" till folk som kliver av bussen. Blir nästan rädd. Imorgon jobbar jag bara kväll och efter det har jag tre dagars ledighet, det ska bli enormt skönt. Men jobbar gärna om dom ringer in mig faktiskt. Eller en dag vila behövs nog för att ta igen sig lite och bli människa igen men sen är jag fit for fight. Självklart ska alla säga att dom äter chips och godis på deras statusuppdateringar på facebook när jag strongt gick förbi godisaffären påvägen hem. Ångra mig lite nu.. Nu ska jag bara chilla ner och sen blir det bingen.

What you give is what you get!

hard workin woman

Men det är faktiskt kul, riktigt kul. Man känner sig som en helt annan människa när man äter penicilin, det är lite farligt. Nu kom jag tex. på att jag inte ens tagit medicinen idag. Får ta den nu.

Det har vart full rulle i helgen. Och igår var vsk bandy grabbarna och åt mat och gav flaggor till barn och gav autografer osv. As söta :) Grabbarna alltså ;) På kvällen var det dock lugna gatan så jag fick gå hem klockan 7 istället för 22. Och även fast jag inte gick hem och sussa på en gång så var det väldigt skönt faktiskt.

Mötte upp Camilla på stan så gick vi hem till Anton Bergman där damberg, tom, sunkan och några andra befann sig. Så sjukt roligt att kolla på fulla människor när man är nykter själv. Tom tog LÄTT priset, med bla. en krossad ruta haha. Sen tog vi en tarre ner IN på Å2 typ. Vakten sa det när vi öppnade bildörren; Ja jag undrar nästan varför ni inte lika gärna körde in till baren? hahaha.. Så jävla skön taxisnubbe, ska ni till Å så SKA ni. Så vi hängde lite där men jag ska fan erskänna att nyktra krogenrundor är fan ingenting för mig. Jag har INTE kul utan alkohol ;) haha. Nej men, ni förstår nog. Sen drog jag och camilla vidare för att hälsa på Danne på silk som stod vakt som vanligt. Massor som stod utanför för att dom hade fullt där uppe, men näe, skulle inte tro det va ;) haha. Vi gick i allafall upp till danne och snacka lite sen gick vi igen. Mådde fan illa av att se allt dräggfolk. Jag kan nästan lägga handen på hjärtat och säga "jag kommer aldrig mer ha roligt på silk, och kommer förmodligen inte ens gå dit". BLÖH!

Senare på kvällen tog jag i allafall busssen hem till mammsen, ställde om klockan och fick en timme extra i sömn. Skööön-t. Nu ska jag till jobbet shallalallala

jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jobbet igår gick bra konstigt nog haha. Jag äter penicillin och det hjälpte asfort, så även fast jag inte är frisk så mår jag bra på något vänster. Sen ska man ju självklart inte jobba på medicin, men det är mycke man inte ska göra. Idag är det jobb igen som gäller, hallelujah. Men liiite kul faktiskt :) Jag mår i allafall bara sämre av att ligga hemma och ruttna. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen hitta kläder.


bara att gilla läget I guess

Åh, kan man inte bara få vara frisk och må bra? Har så ont i halsen och öronen så jag knappt kan hålla tårarna inne. Ska få penicil mot det nu i allafall. Hoppas det blir bättre om ett par dagar. Men måste jobba ändå. Eller måste och måste, jag vill och vill inte fucka upp deras persnalschema heller nu såhär till hallowen helgen lixom. Passar sig inte. Får vara sjuk nästa vecka och knapra tabletter denna vecka haha. Nu ska jag dyka ner i sängen!

sjukt trött, hörs ikväll! :)

.

guld värt ;)

Tänker inte skriva ut det här, men FYFAN vad roligt det här är ;) vissa kommer förstå och asgarva!



27 oktober

Jobbet idag gick awsome :) Jobbade lite övertid också, passar bra såhär i slutet av månaden så man drar in lite extra. Fick dessutom två långpannor i helgen också. Imorgon jobbar jag därimot bara lunch och efter det ska jag träffa underbara cameltoe för en fika innan hon börjar jobba och så ska jag uträtta några ärenden :) I helgen är det halloween, funderar på att dra en nykter utgång bara för att det kommer vara mycke med folk ute och det kommer antagligen bli en bra utehelg, men vi får väl se om man pallar det.

Mitt hjärta är ditt att förstöra
Kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva
Lever livet, tills jag krossas en dag

purple

Idag ska man tydligen bära något lila för att visa att man tycker det är okej med homosexuallitet. Skulle gärna göra det men jag äger tyvärr inget i den gräsliga färgen så tyvärr haha. Jag är ju inte så mycke för färg överhuve taget så att köpa en lila tröja tex är bara ett big no no för mig haha. Hoppas det går bra med blå och grå istället ;P

Min hals är inte frisk någonstans men självklart ska jag till jobbet ändå. Den vita månaden börjar komma halvvägs nu och det går riktigt bra. Inge skåpsupning än ;) haha jag skojjade. Lär börja skriva när jag gör det eftersom vissa tar allt på blodigt allvar. Trött jag blir. Denna blogg tillhör varken en moralkärring eller ligger under kategorin "vett och etikett". Yeahyeah..

Vi hörs

jora så att eh..

Faktiskt uppe ur sängen nu. Är så irriterad på dagens situation så jag kan inte sova. Mormor har kommit medbedövande tabletter till halsen, hela tungan känns bortdomnad haha. Sjukt skönt för ett tag i allafall. Doktorn här i sala vet att min hals är helt fucked up så om jag inte har feber kan dom inte göra så mycke mer än att säga åt mig att äta isglass, så mormor kom med det också :) Jag ska iallafall till jobbet imorgon vare sig jag har röst eller inte. Justja, John ringde mig här om kvällen och det var så skönt att få prata med honom :) Saknar min jompis som fan, vi hade en period där vi hängde och snacka i telefonken hela tiden, så blev glad när han ringde :) Nu ska jag lägga mig igen och kolla lite på AA ;) hihi

Ska jag falla, då ska det finnas tid till att falla fritt..

Inte gjort många knop idag inte. Rest mig ur sängen exakt 3 gånger, annars har jag bara legat och kollat på andra avenyn och sovit hela dagen. Min bror gick och köpte godis till mig för även fast jag inte får i mig någon mat för det gör så ont i halsen går det alltid med godis, konstigt va? Jag ska väl fortsätta att kolla på andra avenyn tills jag somnar igen och förhoppningsvis vaknar jag imorgonbitti då. Ser inte fram mot morgondagen men jag ska ta igenom mig den hur det en slutar, så jävla trött på det här nu.

helvette :(

Vaknade och började gråta på en gång. Tårarna bara rann. Jag minns inte när jag hade såhär ont i halsen sist. Men jag har inte feber så det är antagligen inte halsfluss. Men det känns som jag har en stor böld på ena halsmandeln. Fyfan alltså. :'( Åh jag orkar inte, jag har alltid ont i halsen. Självklart ska man vara sjuk och må som sämst när man är ledig. Men det finns inte så mycke att göra åt saken, jag får ligga här i sängen i två dagar och hoppsa jag mår bättre på onsdag helt enkelt.

you are my sweetes downfall



Tjipp! Fan min hals dödar mig verkligen, jätte jätte ontis :(. Jobbet idag gick bra och ja, det var som vanligt roligt. Jag och Sarah jobbade ensmma i servisen ikväll, det gick super. Det kom en liten rush men det var inte så fasligt många. Riktigt skönt faktiskt :) Nu har jag två lediga dagar framför mig så ska kurera mig riktigt ordentligt och ladda inför nästa jobb vecka/helg. Ja för i helgen blir det lika mycke jobb som denna. Och dom två kommande helgerna efter det också. Lär väl vilja skjuta mig ibland men pengarna rullar ju in :) Nu ska jag kolla på andra avenyn huuur länge jag vill! Men jag slocknar väl antagligen bara för att jag inte jobbar imorgon :P Saknar min cameltoe, fan vi jobbar om varandra, drygt haha.


This is how it is. Show your interest or lose mine. It's simple.
Treat others as you want to be treated.
But I guess, seasons change, people don´t.


sjukt trött

Nej nu går jag på reserven alltså. Det var riktigt svårt kliva upp imorse. Höll på att somna i duschen. Min hals är värre dessutom, kan knappt svälja. :( Så idag blev det te istället för kaffe, allt för att göra den bättre. Hoppas det blir bättre nu under mån & tis då jag är ledig. Jag börjar 1 idag men måste ta 11.10 tåget, sjuuukt drygt. Kanske träffar Mills för en kaffe innan jobbet, hon börjar också 1 :) Nej vet ni va, hörs.

Right place, just the wrong time. Totally wrong ..

Äntligen hemma från jobbet :) Lunchen var rena helvettet, vet inte ens hur jag ska kunna förklara med ord, så jag skippar det. Kvällen var därimot rolig :) Men sjukt sliten i skallen alltså. Så nu ska det bli riktigt skönt att krypa ner under täcket och kolla lite andra avenyn innan jag slocknar. Jobbar från 13-21 imorgon, så det är bara påt igen. Magnus Carlsson (barbados) han gayen var och käka hos oss idag, hihi :) Vafan e han gay för. Onödigt tkr jag :) Servera honom ett vitlöksbröd iallafall HA-HA, fyfan vad jag och fanny asgarva åt det innan hon drog. Hon rabbla upp allt han beställde, tror dock hon drev ;) Har ju en förmåga att inte fatta när folk skojjar eller inte ^^, Nej, vi hörs imorgon till kaffet om ja hinner (:



Idag hade jag på mig en av mina nya pälsjackor som ni kanske förstår att jag är helt kär i :)


fuck.

Klockan var halv 6 (imorse) när jag kollade på klockan en sista gång innan jag somnade igår. :( Fuck, ja men drygt 3 timmars sömn kan man väl jobba 12 timmar på, det har vi ju gjort förr. Gah, jag blir rätt irriterad alltså. Men ikväll somnar man väl ovaggat. Jobbar dock 13-21 imorgon. Men fan vad jag ska lägga mig precis när jag kliver genom dörren ikväll. Tror faktiskt inte denna jobbdag kommer bli lika bra som igår (det var ju ett jävla sätt och tänka precis efter man klivit upp) men jag tror bara inte det :P haha. Nog för att jag är lite hypokondrisk så har jag verkligen sjuuuuukt ont i halsen :/ och nyst 20 gånger på 1 minut. Men men  det är bara att bita ihop!

I know exactly where I am..
Somewhere between making love and being friends.


I can really use a wish right know

Jobbet idag var awsome. Kom i tid gjorde också dessutom ;). Garvade åt det mesta, precis som vanligt. Kom hem runt halv 12. Levande dessutom. Busschauffören körde som en jävla dåre. Satt seriöst på mig bältet och förberede mig för det värsta. Jobbar 12-22 imorgon om jag inte minns helt fel, jo det gör jag. Har inget emot att jobba imorgon heller faktiskt :) Ska krypa ner i sängen nu och kolla ett par avsnitt av andra avenyn, har tankat hem hela första sesongen så har börjat om från början nu. Sån nostalgi haha :) Garvar sönder åt Lotta och Roland precis som förr, haha fyfan vad jag och Oscar garvade åt det programmet. (finlands-svenska): Nej Roland, det gååår inte. HAHA, det sa vi alltid fast med varandras namn. Hahah.. Nej tjipp!

Will you tell me once again
How we're gonna be just friends?
I know what's on your mind
There will be time for that too
Just don't fall
Recklessly, headlessly in love with me
Cause it's gonna be
All heartbreak
Blissfully painful and insanity



jeansgirl

      


Så mycke lut hade jag att hitta något roligt att ha på mig idag haha. Men vadfan, jeans är snyggt och de är någt jag inte använder allt för ofta. Väldigt kräsen när det gäller jeans. Känner mig större i det än i ett par vanliga leggins om jag ska vara helt ärlig. Har i allafall på mig ett par från WE (haha kommer ni ihåg dom tröjjorna man knarka i 13-årsålderns?). Så ett vanligt fodral från gina :) Nu blire jobb till halv tio. Puss!

I know whats on your mind, and it's a big no no

 Så, nu har jag gjort iordning mig för sängen och där har ni bildbevis huhu :) Lite färg har jag fan fått, bilden gör den inte rättvis :( haha. Gud vad söt jag är, verkligen. Naaat. Haha jobbet idag då. Sofia ringde mig klockan 12 och fråga vart jag var. Hemma sa jag? Det stod 15.01 på mitt schema och då har man tydligen springpass och ska vara där 12? Yes så en timme försenad idag då. Grätz. Sen jobbade jag till 2 och hade rast/lunch till halv 6 innan jag skulle börja jobba igen. Lite segt men jag fick sällskap :) Jobbet var askul i kväll. Jobbade med Fanny, vi asgarvar alltid åt allt och ingenting typ. Störda. Imorgon börjar jag 17.30, om det inte är något konstigt med den tiden också, blir fan orolig :P



sovgottis :)

skön-t

Kul att jag börjar 15.oo och för att vara i tid måste jag ta 13.10 tåget. Sen slutar jag 21.oo och måste vänta på bussen som går 22.17. Det är riktig kärlek till kommunaltrafiken det. Jag spyr på den. Från det till något helt annat då, det är minusgrader idag om jag kollar rätt på termometern? Fyfan vad sweet :) Då kan man ha på sig pälsjackan eller hur?! LÄTT :) Åhw, längtat lite i smyg till denna dag. Sitter och dricker kaffe nu, har faktiskt redan fixat mig åsådär så det är bara kläder jag måste plocka fram. Och om jag tar pälsjackan så har jag nu mer 4 stycken att välja mellan, känns som himmelriket! Men ska nog inviga den vit/gråa idag tror jag för den tycker jag mest om (A).


EN FRÅGA: Om ni har pälsjacka, har ni den i fuskpäls eller äkta päls då? Och om ni tycker det är fel att ha äkta päls, har ni då heller inte skinnhandskar& skor i äkta skinn? Äter ni kött? Jag bara undra :) För väldigt många kastar sten i glashus när det gäller den synpunkten.

pytte

Säg att jag blev lite brunis iallafall :( Kom precis hem från prommisen och solningen i allafall så sa hoppa in i duschen nu. Ska vara hos mormor halv 7 :)


höhöhöh


telefonkö!

Jag hatar A-kassan och facket! Eller nej... jag hatar att ringa dit. Du står fortfarande i kö, men vi tar ditt samtal så fort vi kan! Du står fortfarande i kö, men vi tar ditt samtal så fort vi kan! .. Ja jag vet jävla kärring för det är ingen som sagt något på 20 minuter mer än du! Sen när man väl kommer fram blir man kopplad till någon som verkligen kan svara på just mina frågor, självklart! Och suuuuprise, det är väntetid på den linjen också :)

Nej, huvudvärken börjar smyga sig på. Nu blir det en långprommenad och efter det en solning som jag då automatiskt förtjänar, hih :) Sen hem, duch, fix och tricks för senare ikväll har mormor bjudit över oss på middag :) Åh, gruvar mig lite över den kommande jobbhelgen. Är inte riktigt in the mood för det. Men det kommer säkert, har ju trots allt roligt på jobbet :) Men det är lixom ingen man kommer ihåg förräns man kommer dit igen!

go back to mama


Dagens garv går till mammas pojke Bobby Haddad! Han limma på rätt bra där ett tag men tycks ha förknippat mig med en blåst blondin eller något liknande. :( "Boom" känns inte riktigt rätt att ha som lösenord, inte ens jätte snabt!


efter regn kommer snö..

Just nu bara regnar det och regnar det. Kan det inte snöa istället? Dock är det rätt mysigt att jobba inne i restaurangen och kolla ut eftersom vi har så mysig miljö där inne med brinnande brasor osv. så när man är innomhus funkar det :) Jobbet var i allafall toppen som vanligt!

Efter jobbet mötte jag upp Camilla på stan så gick vi till gränden för massa prat :) Sen gick hon och jobba och då gick jag till banken och efter det tog jag bussen hem till Sala. Vart förbi mormor med skivan och sen gick jag och sola (igen haha)!


Jag vill vara sådär brunis igen, hihi :)

















varit död i minuter

Inatt har tankarna snurrat rejält tror jag. Henke Larsson har bland annat dött i cancer. Säkert på grund av att jag kollade klart på filmen "my sisters keeper" innan läggdax som handlar om en tjej som får cancer. Det var väl bara otur att det blev just Henke, men fotboll kan dom varken spela med eller utom honom så det kvittar.

Nu har jag nästan en timme på mig att bara ta det lugnt haha. Så nu sitter jag och dricker kaffe och äter en knäckemacka i vanlig ordning. Jag älskar kaffe har jag kommit fram till. Mina arbetskamrater kommenterar mitt kaffedrickande dagligen. "det kan inte vara bra för dig att slänga i dig ett glas kaffe på 30 sekunder?" "Det är fan inte konstigt att du inte somnar på nätterna när du dricker 20 glas kaffe om dagen" osv haha. Men det är så jävla gott, speciellt med miiiicke mjölk!

Efter jobbet idag ska jag träffa camilla. Sen när jag kommer till Sala ska jag förbi mormor och lämna en present :) Hon har nämligen tjatat om en jazzskiva i evigheter nu som hon bett mig fixa. Det är nämligen Filip (thildias pojkväns) farbrors skiva haha :) Världen är liten. Eller, han är stor! Så är det i allafall så den ska jag förbi med :)

someday




psykiskt instabil

Ja, jag pendlar mellan att vara glad och arg drygt 20 gånger per minut känns det som. Det är fysiskt jobbigt. Dagen har gått åt till att dricka kaffe. Ta en prommenad. En välbehövlig solning (där sket sig "inga onödiga utgifter" ganska hårt), ett långt bad, filmtittande och nu återstår tvtittande innan läggdax. Imorgon ska jag till jobbet och efter det ska jag träffa camilla över en kaffe innan hon börjar jobba. Ännu en onödig utgift I guess, men så behövlig. Inte träffat henne på hela helgen, whats up med det.

tiden går fort..


Saknar den här killen enormt mycke.
<3


kloka beslut höhö

Hejhej :) Nu är helgen slut och snart börjar en intensiv jobbvecka, eller jobbveckor kansk man skulle kunna säga. Är dock ledig imorgon. Men dom kommande helgerna är det jobb som gäller. Långpannor torsdag till söndag. Det ska gå bra. Har bestämt mig för en vit månad nu också, det var ett tag sen.. om det ens har existerat sen man började parta? Nyktert fram till den 17 i allafall. Dessutom har jag bestämt mig för att leva på minimum, ingen shopping, inga onödiga utgifter osv. Jag längtar till nyår, en ny start och ett mer vuxenliv. Jag ska spara pengar och efter årskiftet så är det dax att flytta hemmifrån, jag känner att jag behöver mer egentid även fast mammsen är den bästa som finns :) Jag ska jobba arslet av mig nu och köra på bara! Nu ska jag ringa cameltoe!

work it

Hej på er :) Gårdagen var awsome! Först gick jag och thilda en sväng på stan, när vi tröttnade på det tog vi med oss en latte var från espressohouse och gick hem till henne och börja tagga inför kvällen. Fixa oss och drack vin :) Pratade om allt mellan himmel och jord. Runt tio började vi röra oss mot stan, först gick vi en sväng till tabban där vi träffade en del vi kände. Satt och snacka lite med mina arbetskamrater också och drack lite. Runt tolv slaget rörde vi oss mot bmb. Och har fan aldrig haft så kul där som igår tror jag. Träffade på en massa nytt och roligt folk och jag och thilda körde verkligen ALL IN på dansgolvet. Fyfan alltså, folk blev rädda och fråga vad vi gick på haha. Vi gick på glädjerus! Efter det gick vi till bc och köpte med oss food hem. På vägen hem drog vi alla astridlindgren sånger och repliker som vi kunde och var fortfarande lika galna. Sen satt vi oss och åt och skrattade som fan. Efter det var det läggdax. Och idag har vi vart på barnteater för att kolla på hennes pappa. Nu är jag i sala och har precis kollat klart två filmer med mammi :) ska sova snart!


.

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got that whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know that its no more
I should have never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us part
I didn't give it to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart




you are amazing, just the way you are

Somnade halv 10 igår och vaknade halv 1 klarvaken... kul! Somna runt 5 sen, svider lite i ögonen nu kan man säga. Men det är bara att ladda upp för jobb och efter det en shoppingtur med thilda :) Ikväll gör vi bmb osäkert tycker jag! Åh, det kliar i fingrarna!

som bortblås

Gick ner på stan för att möta upp mamma när hon slutade. Hon kommenterade mitt utväxt och det resulterar bara i att hon pejjar en hårfärg till mig, surt för henne ;) Så nu har jag färg i håret, den blonda utväxten är snart borta, skönt! Har dock färgat halva badrummet + mig själv men det blir nog bra det här! Gör dock aldrig om det med egna händer, det var skitsvårt.. såg spegelvänt och det blev knas, men men.. Snart ska jag gå från frisör till husmor och laga mat till mig och min kära bror eftersom mammsen unnar sig ett frisörbesök. Imorgon blir det jobb och sen får jag äntligen träffa min saknade thildis!

kliar i fingarna..

Imorgon rullar lönen in som sagt, älskade 15:de. Det finns mycke jag gärna skulle fylla min garderob med. Och det som står högst upp min cravinglista är; Botsen från Scorette som är to die for. Har inte vågat prova dom men det kommer jag garanterat göra imorgon. En skinnjacka med fransar, finns en alldeles för snygg men alldeles för dyr på solo jag testade härom veckan, den satt som en smäck, men det kommer göra för ont i plånkan tror jag, finns också en på H&M som jag ska prova.. men den är antagligen en besvikelse efter att ha sett den andra :(. Ett par jeans och ett par skinnbyxor skulle vara behövligt, faktiskt! Ett par klackskor kanske? Eftersom jag dumt nog glömde mina snyggaste (dyraste) på stan ;( fuck. Allt som är dyrt tappar jag bort, skor, mobiler, kläder osv.. det är ett under att mina raybans fortfarande är i mina händer.. det är en sån sak jag tappar bort på en gång.

Funderar på att göra om designen på bloggen.. en nystart kanske.

:)



Måste bara lägga in en bild på en ganska så bra kille :) Tack för att du (läs:oftast) alltid får mig på bra humör. Vad det än gäller så har du alltid något bra att säga. Och om du inte har det då drar du alltid någon egen fantasi förklaring varför saker sker. Du är bra du och det borde du få höra lite oftare!


.

Haha, bonde söker fru alltså.. Sitter bokstavligen och tjuvkikar fram mellan fingrarna. Jag har en enorm förmåga att skämmas över/för andra. Men det ska man väl inte. Gud så mycke olika människor det finns på denna jord alltså. Mja, pinsammt.. men underhållande helt klart.

Längtar till helgen enormt mycke. På fredag blir det ut och äta med thilda och så blir det väl lite clubba på bmb kanske? :) Och på lördag har Daniel ledigt (vakt på silk) så då styr han party med utgång. Helt okej va :) Låt morgondagen gå fort!

don´t let me go

Jobbet idag gick bra. Efter det träffade jag pappa, vi åkte ut till den nya restaurangen och snackade bara. Drack kaffe osv sen bjöd han på mat hemma. Mötte upp camilla på stationen innan mitt tåg skulle gå. Nu är jag hemma och imorgon är jag ledig så ikväll ska jag försöka få hem nyaste avsnittet av gg, kolla bonde söker fru på webtv och klockan 23 är det ju paradise på tv, skönt att det går två gånger om dagen.

casual


It´s not gonna last forever, you know that..

1. Jag funderar på att ta bort bloggen. Jag skriver om personliga saker här som jag vet att folk läser med glädje. Det är inte rätt folk som läser överhuve taget. Många av er är säkert underbara människor i min ålder som är lite nyfikna. Men andra är snokande moraltanter som inte gör annat än att försöka lägga käppar i hjulet och sånt orkar jag inte med.

2. Jag tänker inte sluta idag, inte denna morgon i allafall. Kunde såklart inte somna igår heller som ni kanske förstår. Jag somnar bara om jag är riktigt riktigt trött nu för tiden, då jag inte hinner tänka en tanke innan jag slocknar. Är jag piggare än så, så börjar jag tänka och tänka och tänka.. Och det är inga kärlekshistorier på rosa moln jag tänker på. Inte en enda tanke jag får upp innan läggdax är speciellt trevlig. Jag har en oro i kroppen som jag måste ta tag i, det vet jag. Men det är svårt att insé när vissa dagar är helt underbara då jag har mina bästa vänner vid mig och är på mitt roliga jobb.

3. Jobb 12-16, bara 4 timmar.. men har man 50% schemalagt än så länge så blir det lite utspritt. Är ledig nu i helgen men dom två helgerna efter det kan jag säga att det är hard work work så jag knappt vet om jag är människa efteråt eller inte. Så det jämnar ju ut sig om man säger så :P Efter jobbet idag så har jag lite planer, men vi fårse hur det blir med den saken..

2. DET ÄR SÅ DAX FÖR PÄLSJACKAN IDAG?
hihi

no matter what you'll never see me cry

Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsas och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste vara galen
Som nyss blivit bedragen
Och jag såg alla tecken
Och jag ville va bättre, men då blev allt sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

over it

Somnade alldeles för sent för att komm upp imorse tyvärr. Så det blev en tråkig hemmadag idag också, men imorgon är det äntligen jobb som står på listan! Fattar ni att det är den 15 på fredag? iih :)

Ser fram emot helgen också då det bjuds på fest iallafall på lördagen. Den här veckan har gått riktigt fort. Okej det är bara tisdag kom ja på nu men det är vvp imorgon (veckans vänd punkt). Sen är jag ledig på torsdag och på fredag jobbar jag lunch.

Sweeet.






hemmafru

Idag har man kammat in ännu ett par vuxenpoäng. Fick sådan energi av solen men det var för kallt för att gå ut så jag städade hela lägenheten, rensade i min garderob och tvättade. Mamma blev jätte gladis :) Ska försöka lägga mig tidigt ikväll för imorgon har jag nämligen bestämt mig för att åka med mormor till Örebro så hon får lite sällskap, hon ska fixa bilen. Och så har jag lättare att somna imorgon kväll så att jag är pigg till onsdagens jobb. Tänkte gå i lite secondhandaffärer i örebro också, lite sugen på det så ska tvinga med mormor haha :) Vi hörs imorgon!


if you do me right, I´m gonna do right by you

.

schååål



Hej på er :) Tänkte berätta lite om min helg (har inte så mycke annat att säga). I fredas mötte jag upp Camilla och Damberg för en lunch på gränden. Se gick vi och handlade lite kläder och ett par rosé flarrer till kvällen. Ja och camilla gick hem till thildas lägenhet som jag har fått låna under helgen, hon är en ängel :) Vi fixade oss medans darkan gjorde nytta på jobbet. Sen mötte vi upp honom igen och gick till Jonas Alvarsson som kicka förferke på våran begäran! Spelade lite ölspel, snackade och hade trevligt som vanligt. Sen gick jag camilla och andreas till en annan förfest som inte riktigt var min och cameltoes kopp te så för att fördriva tiden drog camilla here self årets vurpa i trappan ner och vrickade foten, men lika glad var jag för det. Hon drog dock ett par kvilningar men reste sig snabt upp. Denna gång höll jag mig för garv men då bad hon mig skratta? Det var riktigt svårt att hålla sig kan jag säga. Vi haltade vidare till BMB i allafall och träffade på alla glada människor. Det var en riktig bra kväll i allafall :)

I lördags så åkte jag, camilla, jonas och micke för att kolla på match i skultuna. Efter det raka vägen hem till Jonas för fix inför kvällen. Sen begav vi oss till Oscar som hade födelsedags fest :) Riktigt trevligt där. Sen blidde det tarre ner till city för att höjja medelåldern på silk. Hanna fyllde år och hade kickat party där så det var trevligt. Har dock aldrig sett min andra halva så rå packad som hon var så det var bara en upplevelse i sig. Sen drog vi till donken och åt mat och garvade åt martin och simons roliga historier haha. Och hemvägen var fan en av dom roligaste sakerna på hela kvällen. Det om en sportbil med högmusk på med låten "love the way you lie" så vi ställer oss är i gatan och sjunger mer och dansar.. så kommer elin och jack i filen bredvid och vevar ner rutan och säger "vad fan håller ni på med, hahahaha?". Det visste vi nog inte själa, men vi traska vidare med någon korv som skulle "samma håll som oss" och träna på stämmorna lite till. Väl utanför dörren sa vi farväl till den vilsna själen och la oss och skratta i sängen tills vi somna.

Idag var det helt okej att gå upp. Började jobba klockan 1 ocg slutade 5 :) Nu är jag hemma i sala och har två tråkiga lediga dagar framför mig. Kanske skönt? Jaja, vi hörs!

fuck

Alltså jag förtjänar fan nobelpriset. Nu har jag lyckats glömma en påse på stan med en päls, nya underkläder och ett par kor för två tusen :( Jag hoppas så innerligt att någon har lämnat in den. Kan bara förvarna om att pälsen är en flådd kanin så tänk efter en gån till innn du sätter på dig den DJURMÖRDARE... och skorna, ja dom är faktiskt riktigt fula och obekväma. Och du skulle nog inte passa i underkläder med spets, klär dig inte.


Imorgon är det i allafall utgång som gäller. Ska tappa bort mig själv också. Men först ska jag möta upp Andreas på stan för en lunch och sen så kommer Camilla :) Får se vart kvällen tar oss. Alltså fyfan vad trött jag är på mina en meters långa naglar nu, får skriva om varenda ord. Nej, blölööööööh.. hörs

I'm not afraid

Jobbet idag gick bra och det var roligt, som vanligt nu för tiden. Har inte ett negativt ord att säga :) Efter jobbe mötte jag upp min fina vän Thilda och vi började med en lunch på restaurangen i gallerian Igor. Vi åt varsin jättegod tacotallrik. Efter det blev det rökpaus och så förflyttade vi oss till espressohouse för en fet latte och väldigt behövligt prat. Tack för att du lyssnar och stöttar även fast du inners inne kanske inte riktigt vet hur det känns. :) Efter det så gick jag hem till R, vi pratade mest och kollade på lite film. Sen följde han mig till tåget och nu är jag  Sala, helt ensm :( Men imorgon får jag äntligen träffa min saknade cameltoe <3

.

HejHej, klockan är alldeles för mycke men vad gör det. Börjar jobba halv 12 imorgon så måste ta 10 bussen till Västerås. Men jag ska nog komma upp :) Efter jobbet ska jag träffa thilda över en sen lunch och massa snack. Tror nog vi skulle inviga nya gallerians café/restaurang, det sa vi sisst vi gick förbi där i allafall :) Efter edt ska jag kanske träffa en annan, får se hur det blir hihi :P  Mamma, bror och mormor åker och stänger igen stugan i Lysekil imorgon så jag blir ensam tills på söndag. Inte så kul för jag är sjukt mörkrädd och tycker verkligen inte om att vara ensam.. men det ska nog gå bra i allafall. Min fina vän har i allafall sagt att jag får låna hennes lägenhet över helgen så jag slipper vara ensam i Sala. Jajja, vi hörs till kaffet.

hoffmaestro är kärlek

Sitter och lyssnar igenom Hoffmaestros nya album för hundrade gången ungefär. Det finns ett ord, MAGISKT! Dom får mig till tårar ännu en gång men ändå gör dom mig så jävla lycklig. Har så mycke minnen genom deras musik. Dom har hängt med i mina lyckligaste dagar om man säger så. Har sätt dom tusentalsgånger (okej 7-8 stycken) och dom är verkligen som bäst live. Det tror jag nästan alla som har sett dom tycker. När John sa att deras nya album skulle bli lite annorlund blev jag nästan lite orolig för en sekund. Men det har jag ju vart helt i onödan tydligen. Dom spelade en ny låt när jag såg dom sist i Oslo "too hype for the radio" och det är ju typiskt en sån låt som är bättre live eller möjligtvis på en sjukt galen förferke. Åh, nu får dom se till att hälsa på snart, fick ett enormt sug på att se dom live igen :)


Äckligt snygg

you kissed me to the morniglight

Hej hej, hemskt mycke hej! Jobbet gick fina fisken som vanligt. Går alltid runt och är glad och ler där, vet inte varför haha :) Okej jag är servetris och måste men jag gör det liksom självmant. Det är ju bra :P Är ledig imorgon så då ska jag träffa Thilda och äta lunch med henne och snacka massa skit :) Bästa hon! Nu blir det mat! Hörs




bara 50 år kvar..

Bara 50 år kvar att jobba, håll ut! Så tänker jag varje morgon. Snart jobbat i två år då, tiden går fort när man har roligt eller vad säger ni? Känner mig rätt så utvilad idag i allafall.. somnade runt 11 igår och det är inte speciellt vanligt nu för tiden. Jobbar lunch idag också, samma tid som igår. Saknar min cameltoe alltså, hon bor ju numera på landet och sysselsätter sig med att dansa bugg. Nej måste hitta något att sätta på mig. Hörs


it's me, I'm a freak

Ser att det blåser storm utanför fönstret och det är säkert sjukt kallt. Säkert så kallt så att man skulle kunna sätta på sig en fin liten pälsjacka, men det är lixom inte helt okej i oktober. Så för att undvika eventuella blickar fryser jag arslet av mit ett tag till. Om dom inte har tagit bort det där med burkan så kan dom lika gärna ha kvar det för min halsduk är virad pricis lika många varv runt mitt hövve, som deras lakan är kan jag säga. Sitter och tar en cigg till det behövliga morgonkaffet just nu. Är sjukt trött kan jag säga, glad för att jag är ensam hemma på morgonen. Jobb till halv 4. hörs

hey, slow it down.. whataya want from me?

Haha, ungefär ett år gammal bild. Där emellan har jag fan hunnit vara blond. Ja vad ska man säga, mycke har förändrats sen dess i allafall.

Jobbet har jag inga kommentarer om, inte Fanny heller tror jag haha (nej är inte schitzo utan har en jobbkamrat som också heter Fanny). Det har ju vart bodybilders sm så det var många biffar där kan jag säga haha. Men när dom skulle in i köket för att väga köttet så fick jag nog, visste inte om jag skulle börja skratta eller gråta. Det gick väl i allafall bra. Jobbar lunch imorgon, gör det hela veckan faktiskt. Riktigt toppen schema, men det kan väl ändras antar jag. Nu ska jag kolla på ensam mamma söker som förövrigt suger men som jag måste kolla på bara. Och så ska jag försöka sova då eftersom det är 10 bussen som ska åkas imorgon. Hörs


sluta drömma om det ljuva livet

Det blev en väldigt lugn, tråkig och otroligt rastlös lördag. Men vad gör det. Känner att jag har lite myror i brallorna dock så det ska bli skönt att jobba av sig lite. Lever fortfarande på den fredagen vi hade så det går ingen nöd på mig. Jobb 18-22 ikväll, kanske inte världens roligaste men det är pengar. Fattar dock inte att man ska hålla på såhär i 50 år till. Man går ju runt med en ångest tanke om att man aldrig ska hitta något man brinner ordentligt för. Men det kommer nog det också, tvivlar bara på att det händer här i Västerås. Väldigt sugen på att flytta till en större stad igen, typ Stockholm. Någon som är sugen på att haka? :) Vi kan bli bästisar och bli kända och berömda? skojja. Men fan vad jag dras härifrån nu på något sätt. Kommer ångra mig om jag inte gör något åt saken.




så jävla roligt

Världens roligaste fredag,  i allafall på väldigt länge. Började med att jag mötte på Thilda och Filip på stan för en lunch på waynes. Därefter blev det lite shopping, underkläder och lite smycken. Kollade in nya gallerian ännu en gång och klämde lite på acne kopiorna inne på scorett. Gick till bolaget och ladda upp för kvällen och sen hem till Thilda. Ludde kom och sällskapade oss medans vi fixade oss och förferka lite. Sen kom Damberg och så tog vi bussen hem till Robin Stärling som kicka förfest. Sen bar det av  mott Bmb som förövrigt var hur jävla kul som helst. Sitter och asgarvar åt allt som hände. Alltså haha, människor lägger ner för mycke tid på ovärda saker. Ha kul, sup till, skratta, dansa, va med dina vänner, kjedjerök tills lungorna blir svarta och somsagt HA KUL. Det lyckades vi med igår i allafall. Sista 45 minuterna gick vi till Å och drack öl med Filip och Jon. Sen gick vi fyra hem till Thilda på efterferke. Jag hade en sån bra dag igår så kände för att stanna där och åka hem till Sala idag. Blev en donk med t och f innan tåget gick. Så nu är jag altså i Sala och ska göra ingenting, fyfan vad skönt :) Slänger upp ett par bilder.. kommer fler senare och en skön film :)



Thilda och jag hos robin


Mitt ex och jag, eller pojkvän.. eller ex..minns fan inte. Darkan iaf.


nej nu JÄÄVLAR!


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!