botten is nådd

Alltså det här tar fan priset. En jävla timmes sömn och jag är klarvaken nu? Vad är det för fel, har någon samma problem? Det resulterade i allafall i att jag låg och tänkte på Jonny Andersson, min gamla klasskamrat. En kille som var allt annat än tyst. Den som busade runt med Calle och fick lärarna galna. Han som alltid skulle skämta med mig när han såg att jag var som tröttast. Jag träffade honom någongång innan han åkte in. Det var hur länge sen som helst jag såg honom, och nu ser jag aldrig honom igen. Jag kan tänka mig hur saknad han är av sina närmaste vänner och familj. För även om han hade stora problem själv, så tänkte han alltid på alla andra i första taget. Det är så sjuk. Nu har 3 dött innom loppet på ett år. 3 av mina vänner är döda. Bara tanken på att "3 av mina vänner på facebook är döda" får mig iskall i hela kroppen. Jag undrar jag, hur många man måste se gå bort innan man är där själv. Jag som är så jääävla rädd för döden får ju sån jäkla ångest över det här så det är inte sant. Kanske därför jag inte fick mig så mycke sömn också.


Men vi försöker väl jobba ändå. Det ska nog gå bra Ska försöka somna på bussen till Västerås, fan va skönt :) Imorgon är det freda och I'm in lööve. Hörs.

It's just too little too late now hunny

Blev en fika på stan idag med Camilla och Jocke. Latte och en massa tjejsnack. Jocke var bakis så det var hundra gånger värre än vad det skulle ha varit. Dock äger han numera en häst så han var glad ändå.. eller? Sen blev det en sväng in på den nya gallerian och det var väl en posetiv syn. Jobbet idag gick väl bra. Kom dit en timme tidigare och gjorde något slags prov, haha deras standard fråga varje dag är nu mera "är du blond egentligen fanny?". Och svaret är ju gladerligen ja. Jobbar imorgon också så nu ska jag kolla på ett paradise hotel avsnitt och sen försöka sova. Fan vad det känns som det är fredag imorgon, sjukt drygt :S Den här veckan har gått as segt. Hörs till kaffet i allafall, imorgon (toooorsdag).


jobba saja

Ska åka till västerås med 3 tåget för att ta en efterlängtad latte med Camilla (och tyvärr jocke) på gränden. Skojja ;) Jocke är så välkommen, efter en kvart tjejsnack är han säkert halvägs hem ändå kan jag tippa på haha. Jobbar 18-22 ikväll, skulle vart ledig men vad gör man inte. Längtar redan tills nästa lön rullar in igen, känns bra att slita lite för pengarna. Kläderna man köper blir lixom lite mer värdefulla på det sättet, hihi. Jobbar imorgon också, sen är det helg och då har jag planer :) Ska träffa Thilda på fredag i allafall för lunch och så där, trevligt. Alltså, dom har börjat spela julmusik på spotys reklam, spyr!!!!!!! hörs

I loved you first, your my sweetest downfall.

Blev två timmars sömn inatt, i allafall till och från. Nu blir det jobb från halv 12 till 22 ikväll, living the dream. Ja man känner ju att man lever så att säga. Jag har skönaste schemat i veckan i allafall och har planerat in massa annat också så det är bra. Jag måste gå till bussen nu

I'm not a robot


"vi bara älskar vimmel" haha camilla gör en snygg räddning.

Fyfan det är ångest-attack blandat med asgarv när jag tänker tillbaka på fredagens händelser. Gjorde inte av med en krona men det lär andra gjort för fan wasted jag var. Det var inte alls mycke folk på silk, lagom. Kände dom flesta så det var jätte trevligt. Sean Banan eller vad han heter var ju årets skämt, det jag såg i allafall haha. Fyfan hahaha, sitter verkligen och asgarvar åt den kvällen, önskar jag kunde dela med mig av allt men censur är nödvändigt. Missade bussen till Sala, jag som gick typ en kvart tidigare, så vägen till bussen var väl mer än vinglig om man säger så. Fick i allafall sova hos över hos en kompis. Kom till jobbet i tid och allt var frid och fröjd. Men på lördagen strejkade jag och åkte raka vägen hem till Sala. Gick förbi en kräftskiva ett tag. Idag vaknade jag halv 4 på dagen, snacka om att vara slut körd som människa. Jobbar halv 12-22 imorgon, det ska nog gå bra :) Vi hörs!


Oh my god, I'm standing where you left me..yeah

Börjar man borra halv 9 på morgonen kan man fan börja med att borra tillbaka skruven man har lös i huvudet. Jag kom upp idag i allafall, men jag är så sjukt trött och mina ögon svider :( Just nu är man ju inte råtaggad på party men det kommer, det kommer. 12.........till.......22, kväv mig långsamt. Men det är pengar, det är så man får tänka. Och på alla fina kläder man kan köpa. Åh, ja längtar tills jag kan sätta på mig pälsjackan. Det ser fan råkallt ute nu, helt grått. yeah, yeah.. hörs.

If it is important enought to you, you will find a way. If it's not, you will find an excuse

Yes, överlevde denna dag också. Den började mindre bra men resten av dagen kompenserade upp det hela lite. Jobbade 18-22, med Fanny och Tilde. Hade en modebloggare på restaurangen idag också, hihi. Bara jag som visste vem det vet dock, så jävla neerd. Jobbar 12-22 imorgon med en halvtimmes paus, awsome. Men det ska nog gå fina firren. Efter det blir det i allafall lite party med massa bra människor. Kanske kanske kanske blir silk ett litet tag men jag tippar på att det blir barnkalas där imorgon så slutar nog ändå på månen eller billan, as usually. Ska iallafall bli jätte kulis att träffa lite människor man saknat. Inte vart ute på evigheter känns det som. Har tydligen en dejt med R på silk hörde jag, då äre han som bjuder då... sweet. Eller? haha. Nej men nu är det sovdag så hoppas vi på att jag somnar lite tididare än igår då för då somnade jag 7 imorse, jippi kai-ey. Hörs daa


.

Det har vart en psykiskt jobbig dag idag och får inte fram så mycke ord. Varken i tal eller när det gäller att blogga. Helst av allt skulle jag bara vilja somna och vakna någongång när det är bättre tider. Men det bästa är väl att fortsätta kämpa och förhoppningsvis finns det ett ljus i andra sidan av tunneln även om vägen dit känns jävligt långt. Jag kan inte sätta ord på hur jag känner, men ibland duger ordet "skit".

Mötte upp thilda dag vid halv 5, vi satt oss på gränden och efter ett tag kom Ludde och Filip för att göra oss sällskap. Jobbade bara 18-20 idag men blir mer timmar imorgon istället. Ska lägga mig nu och försöka koppla av, vi hörs!

borde lära mig att varva ner

Jag är tammefan alltid stressad. Det spelar ingen roll om jag står och väntar på bussen och det är tio minuter kvar tills den går så kan jag bli stressad över "tänk om den redan har gått?". Det är skitjobbigt. Jag börjar jobba sex ikväll och jag är redan stressad eftersom jag ska hinna med att åka förbi sjukhuset först. Andra människor hade ju hunnit springa milen, gymmat och sola på den tiden. Säkert jag också, men känslan av att vara stressad är det värsta som finns. Japp! haha

Sjukhuset idag alltså, hämta lite pappir och sådära :) Sen skjutsar mormor mig till västerås för vi ska hämta lite papper där också, sen skjutsar hon mig till jobbet! Så blire hard work work till klockan 22 ikväll. Bara för att förvarna litegranna, jag börjar fan tröttna på denna stad igen. Vill nog inte tillbaka till Oslo, men Stockolm är fan lite tilldragande. Får tänka vidare på det helt enkelt. Nu ska jag nysa vidare... just precis, vaknade med fetaste huvudvärken och täpt i näsan som aldrig förr, vad vill gud mig?

MUSIK

Checka in denna sida http://lifestylemusicgroup.se ! Dagliga uppdateringar med musik och skvaller. En blogg för alla dina musikbehov!

hej och hå

Efter 5 dagars medvetslöshet i sängen tog jag tummen ur röven och åkte till Västerås igår. Mötte upp Klas på stan för lite mat osv. Sen åkte jag, camilla, jonas och han hem till honom. Dom satt och drack med lite sällskap och jag och camilla låg ännu en gång medvetslösa i soffan och hostade. Sen kom damberg hem och efter ett tag gick vi tre och la oss, orka inte med fulla människor. Låg och pratade till 4 på natten om allt och ingenting, blev mycke skratt i allafall. Imorse när vi vaknade så var Klas inte hemma och Andreas drog till jobbet. Så jag och camilla var där ett tag tills vi åkte hem. Nu är jag i sala och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Ska dra en sen lunch med thildis runt 4 tiden imorgon och efter det är det jobb 18-22. Ska blir skönt att komma tillbaka, är dock inte riktigt i skick ännu men det där jävla viruset finns inget botemedel till så det är bara att kämpa på. Hörs

heppåer

Go alliansen, haha. Då var det över. Märker att många sitter och predikar på fb om ditten och datten. Och det är riktigt pinsamt när många av dom inte vet vad dom snackar om, ärligt talat. Gör något åt det då om det är så förjävligt med allting? SD kan jag förstå att många blir upprörda av, men det kom verkligen inte som en chock att många är så naiva och röstar på dom. Slutt på politiksnacket.

Är ledig fram till på onsdag. Men är fortfarande sjuk. Ska i allafall ställa klockan imorgon och komma upp innan solen går ner så att jag kan vända tillbaka på dygnet. Har nämligen blivit beroende av danska paradise hotel, det går på varmgång på min dator. Imorgonbitti siktar vi på en långpromenad om det inte spöregnar dvs, och avslutar det med en förtjänts solning. Det behövs, om man säger så. Hörs!

17 september

Var hos doktorn imorse, det gick som väntat. Ska bara ligga och dö i soffan hela helgen. Fan vad skönt. Modevisningen på Silk missar jag mer än gärna, haha. Det brukar ändå bara vara flumm och tjohej där och inte speciellt imponerande. Bmb kan dock saknas en gnutta. Ännu en vecka har gått utan din famn. Kanske bara bra. Och att du ska bli pappa gör mig helt förvirrad. Jag antar att jag är glad för din skull, men jag är inte helt säker. Mycke som händer nu. Och på söndag ska vi rösta, spännande och se vad resultatet blir faktiskt. Mona är väl i allafall hur leken för dom flesta hoppas jag? Hörs.


gör ett försök

Jag är sjuk nu, riktigt sjuk :( Hemma från jobbet med andra ord, och imorgon och antagligen på lördag. Den här febern och halsonten är inte att leka med. Ush, orkar inte. Ensam hemma är jag också, ingen bra kombo :(

Igår jobbade jag i allafall sen var det personalmöte. Sen gick jag lite på stan och shoppade. Fick med mig ett par mönstrade och ett par svarta harembyxor från BikBok och samt ett par fusk "skinn-byxor" där ifrån. På gina hittade jag ett par gråa leggins med skinndetaljer och en svart body med spets lite här och var. Och på H&M fick jag med mig en spetsbody med typ bh upptill, get it?

Mot kvällningen gick jag och Thilda till Tabazco och åt mat och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi hade MYCKE att prata om sen i lördags om man säger så. Och när vi ändå var igång snacka vi ännu lite fler hemlisar vi inte visste om varandra haha, as kul ;) Fast det är ju inte så mycke vi inte vet om varandra precis.

Nu ska jag snart ringa jobbet. Måste, orkar inte, men måste. Hörs!

alltid

Nu har halsonten kommit också, inte en halsfluss till i mitt liv har jag sagt. Då operar jag bort halsmandlarna. Tror jag skjuter upp det till näst nästa gång jag får halsfluss isåfall, vågar inte. Nej men jag hoppas verkligen det försvinner, dock har det suttit i hela natten så ska inte tro allt för mycke.

Kunde inte somna igår, som vanligt. Dödstrött men ligger bara och vrider på mig. För mycke tankar i huvudet. Det har gått 3 månader nu, det är sjukt. Det ska inte vara så. Undra om saknaden blir större och större med tiden eller om du mer och mer bara försvinner. Jajja.

Jobb till halv 4, personalmöte klockan 4. Träffa Thilda efter det :D Vi har sickt mycke att prata om så det kanske blir något ätbart på stan mot kvällen och ett glas vin? Kan hända. På något sätt måste vi ju fira att lönen rullar in, icke sant? (haha så sa man/dom alltid i norge när dom mena "eller hur?"). Nu skaj ag hitta några trasor att ha på mig, pyamas känns lockande. Hörs

dödstrött

Usch och fy och blä vilken tråkig dag. I mellan åt iallafall. Kom till sthlm klockan 13.oo, då gick vi till Jenses och åt mat. Klockan 4 började kursen, en timme senare. Satt där och lyssnade tills febern kom och hälsade på igen. Klockan nio gick tåget hem, klockan tio gick bussen till sala hem. Klockan 11 var jag hemma. Dryg dag med andra ord. Känner också att förskylningen är på ingång igen, kanske kan botas med sömn. Om inte annat har jag en till helg med feber och jobb framför mig. Imorgon är det jobb igen, klockan 4 har vi personalmöte och efter det ska jag träffa Thilda. LÖN imorgon också, lite glad är man ju för det faktiskt. En helt annan sak då, när jag lägger upp en text och det står i din blogg nästa dag blir jag irriterad, det bara är så. Varför? En text som handlar om mina känslor? Känner du precis likadant dagen efter eller var texten bara fin? Den är inte fin, det är mina känslor. Japp, så har jag det sagt :) Måste få avreagera mig jag också. Skönt att man har en blogg man kan skriva av sig i, huh?
Och var inte första avsnittet av gossip girl helt underbart då? Ge mig mer! Sovgott nu så hörs vi till kaffet!

.

I'm not trying to avoid you
Just don't wanna hear your voice
When you call me up so often
I don't really have a choice
You're talking like you know me
And wanna be my friend
But that's really too late now
I won't try it once again
You may think that I'm a loser
That I don't really care
You may think that it's forgotten
But you should be aware

That I've learned to get revenge
And I swear you'll experience that someday


no idea

Det roliga är att jag inte ens vet vad det är för slags kurs jag ska gå på? Det handlar väl förmodligen om jensens? Vi ska i allafall befinna oss på jenses på sveagatan. Kursen är antagligen dödstråkig och därmed säger dom inte vad den handlar om. Oddsen är inte så höga att en 5-timmars kurs är rolig. Jag nyser och hostar, stanna hemma? Nej.. för jag går ju inte i skolan längre. Det hjälper inte att se så ynklig ut som möjligt och prata som en uppstoppad fisk inför mamma längre. Men det går för min lillebror, han ligger just nu och kollar på tv och har "feber"... JAJA. Nej nu ska vi inte vara sånna, det blir säkert jätte kul och jag uppskattar att dom tar oss på kurser så vi får lära oss mer, helt klart. Hoppas bara det är någon snygging där som man kan sitta och tjuvkika på om det inte är allt för intressant hela tiden (A). Nu skojja jag igen. Någon som är sant är att jag sitter och dricker kaffe och försöker trycka en hårdbrödmacka eller två. Det stod klart och tydligt; Ät innan ni åker! Så antagligen funderar dom på att svälta oss också.. neee! Vi får nog mat :) Värsta av allt är väl att jag kommer få en svans i sthlm, och sånt har jag svårt för. Hörs när jag kommer hem!

sova lite, jaaa

Nu är det film och sov dax :) Ska åka med 11.53 tåget till sthlm imorgon sörrni. Möter upp Linda på tåget för hon ska också dit. Och ett par andra som vi träffar där. Vi kommer vara ca två timmar för tidigt där borta så det blir väl en fika och en sväng på stan kanske! Har tankat ner en norsk kriminalare jag tänkte kolla på, om den skiter sig så har jag tankar ner i rymden finns inga känslor, som antagligen har sämre kvalle än min webcam. Jaja, hörs till kaffet, eller hur? godnatt



det blev jeans


Sådär såg jag ut idag, den enda som fattades var acnebootsen, blev kängor istället!

Jobbet idag var rena rama helvettet. Orka inte ens snacka om det. Hemma nu i allafall. Ska till sthlm imorgon på kurs från 15.oo-20.oo, kul? Vet ej. Ska dit med Linda i allafall, så är Frida där också. Nu ska jag bara varva ner. Vänta på mamma och kvällsmaten, sjukt hungrig. Hörs!

utvilad

Först vaknade jag 8 av att jag hör camilla hosta, då sträcker jag mig efter vattenglaset som står bredvid mig och ger det till henne. Somnar om och vaknar av klockan, kl9. Men det där med vattnet, sånt är inte jag kapabel till före tio på morgonen. Det var ju rätt "trevligt och snällt" gjort, och jag är inte snäll på morgonen. Tror till och med Camilla blev lite chockad, vänta jag ska fråga.....

Blev du chockad när jag gav dig vatten glaset?
camilla - hahaha ja, det är ju inte likt dig någonstans, trodde du skulle skrika typ; gå och drick vatten!!!

Ja där hör ni, där hör jag. Men morgonhumöret kan man inte göra så mycke åt, jag har försökt sen jag var 12. Men nu kanske folk vill/vågar byta några ord på morgonen med mig. Jaja, känner för jeans idag, så det blir nog så, kanske.. kanske ångrar mig när dom är på. Hm.. jaja, det visar sig. Kaffet var gott :) hörs

I just need you now

Det är när man väl börjar sakna någon man uppskattar tiden man har tillsammans. Det har gått för lång tid nu. Trodde inte att jag skulle sakna dig, kanske längta efter dig, men det är inte samma sak. Det har gått för långt för mitt eget bästa, det vet jag. Det känns i magen och värst av allt i hjärtat. Men jag vet vad jag gav mig in i och framför allt vad jag hade att ta mig ur. Det är nog min största svaghet, att ge mig skuld för någonting som man måste vara två för att skapa.


Från det, till något tröttare. Jag och Camilla har precis kollat film. Jag måste verkligen hoppa i sängen nu. Jobb 12 - 15.30 imorgon, skönt pass i alla fall :) Vi hörs kanske till kaffet!

spårad kväll

Jobbet gick som det gick. Efter lunchen hamnade jag i koma så var i min egna värld efter det. Tror jag fick alla idioter på mina bord men det var ju bara att le och se glad ut.

Efter jobbet, klockan 22.oo alltså.. sprang jag hem till Thilda där Camilla och Foffo också befann sig. Vi klunka rosé och roade oss, som vanligt. Sen bar det av till BMB. Riktigt bra kväll, hade as kul. Träffa alla jag vill träffade och klunka skumpa på livet, precis som det ska vara. Vi träffade på en gäng sthlms-grabbar som var väldigt givmilda om man säger så. Men dom blev nog rätt sura när dom insåg att vi var tacksamma och inget mer haha.

Efter krogen så skulle vi på efterfest hos Rubin, men jag och camilla hamnade i bilen till Sala med Foffo och Bryan istället. Man kan göra så, men det är inte rätt. Så nu sitter vi här i Sala lite förbryllade över hur vi kom fram till att åka hit mitt i natten. Men vi har det bra, ska inte klaga. Ska väl alldeles strax gå till affären och bunkra upp med godis, så vi överlever dagen.

haha roligast idag har redan skett ska jag säga. Min bror klev in i köket och sa:

(min bror kör GI-metoden)

bror - Får jag äta dom här mackorna
mamma - Nej, det får du väl egentligen inte
bror - men det är ju fullkorns bröd?
jag - men hahaha.. ja, det är ju därför du inte får det? Du får ju inte äta fullkorn, mjöl och sånt där skit.
bror - men jag ska faktiskt börja äta lite bröd, kan kan förstöra hjärnan om man inte får i sig några kolhydrater.
jag - haha du kan nog vara lugn, det är redan försent.
jag, camilla och mamma - ASGARV!

Jaja, fyfan redan söndag alltså. Vart tog helgen vägen :( Ja jo jag har ju jobbat 24 timmar av den. Imorgon är det måndag och då är det tillbaks till jobbet. På tisdag ska jag till huvudstaden på någon kurs med Linda och Jenny. Onsdag jobb och personalmöte. Torsdag jobb. Och helgen ser precis likadan ut som den här. Fan vad jag älskar mitt liv. Sa ju att september skulle bli pain in the ass!

blir gaaalen

Allt skiter sig den här morgonen. Först "försover" jag mig en halvtimme. Och det är det värsta som finns i min värld. Sen låter det som fan utefrån, massa musik. Sen finns det inget hårdbröd och så börjar grannen borra i väggarna? Eh, skapligt irriterad för ingenting egentligen, allt pågrund av att jag försov mig. Mamma ska skjutsa mig till tåget snart iaf. Jobb 12-22, skjut mig, känns det som just nu. Jajja hörs och ses ikväll om ni ska parta :D

minisar


Hitta den här bilden på mammas datorn. Jag, Daniella och Emilia. Fyfan vad små och rätt så söta också haha.

Död efter jobbet om inte annat. Samma pass imorgon 12-22, det ska nog gå bra. Haft riktigt kul idag på jobbet, mycke skratt :) Nu är tvätten klar som jag suttit och väntat på så ska hänga upp den och sen gå och lägga mig, ska bli så sjukt skönt. Hunnit prata med alla jag vill nu på kvällskvisten så jag hoppas innerligt att ingen ringer runt 2 snåret och taggar efterferke. Imorgon blir det all in för hela slanten med mina dom bästa, ni är så jävla underbara så ni vet det! Hörs

det är nog varken bättre eller sämre

Hostar lite, nyser lite.. som igår. Men det är bara att klunka lite hostmedicin och gilla läget. Är så sjuk trött idag, vet inte.. hade iof svårt att somna igår också. Just nu känns det bara som att jag vill åka raka vägen hem efter jobbet men vi får la se. Dricka lite kaffe och hitta något att ta på sig kanske.

.

"It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now."


I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.


skjut mig


Åh.. jag vill typ ligga i ett solarium i 5 timmar när jag ser den här bilden. Eller typ ha sommaren tillbaka och ligga och steka på lysekils klippor. Men nej, inte då. Solarium bör väl dock uppsökas inom kort känns det som. Jobbet idag gick väl som det gick. Först kom jag dit till 12 och blev "hemskickad" en timme senare, fick alltså gå tidigare. Då träffade jag Thilda på stan. Hann både med waynes och gränden. Sen var det bara tillbaka och worka. Fick dock sluta 2o.oo och inte 22.oo, det var skönt i allafall :) Mindre roligt att tåget var en timme försenat. Älskar kommunaltrafik, så jäkla härligt. Nu har jag precis kollat klart på Idol och hahaha, fyfan vad rolig han var, han teaterapan.. längesen jag garvade så mycke. Nu ska jag hoppa till kojjs och hoppas på mer sömn inatt. Är sjukt trött så det ska nog gå bra så länge ingen stör mig. Jobb imorgon igen 12-22 med en halvtimmes lunch, jippiekajey!! Kunde inte vara gladare :D .. eller? Fårse om det blir en chillnani utgång efter det eller om det sparas till lördagen. Det visar sig. Sovgott nurå.


tillbaka till verkligheten

Ja, då ser dagarna ut som dom brukar ett tag frammåt då. Klockan ställd på 8, snoozar en till kvart över 9. Sätter på kaffe.  Hoppar in i duschen och fönar sen håret och då är alltid klockan 09.4o. Står framför spegeln en 5-10 minuter och sätter mig och drickar kaffe tio i tio. Då har jag en timme kvar ungefär tills jag måste gå till tåget, haha. Jag skulle kunna sova så mycke längre, i allafall snooza. Men hatar att stressa, känslan av att kanske komma försent gör att det vrider sig i magen på mig. Jag är alltid i tid, hatar människor som ständigt är sena, respektlöst. Därför är jag alltid ute i god tid haha. Och även fast jag hatar morgonen så är det så jävla skönt att dricka sitt kaffe och ta den första morgonciggen.

Till något annat. Fyfan vad jag sovit illa inatt. Först lägger jag mig, kan inte somna.. går upp läser aftonbladet på weben, tar en cigg och lägger mig igen. Sen skickar thilda sms. Läser det men svarar inte för då skulle jag bli ännu piggare. Somnar in hårt, vaknar 10 minuter senare klarvaken. Ligger och oroar mig för att försova mig för att jag vart ledig ett par dagar. Somnar i allafall och först drömmer jag om att min pappa sprätter upp massa kastter. Sen drömmer jag om att Klas (en i svenska björnstammen) ska gifta sig och att jag inte får missa bröllopet. Det gör jag i allafall. Sen vaknar jag och somnar hela tiden, och kollar på klockan i panik för att jag tror att jag försovit mig. Klockan 7 skickar Camilla sms, Vaken? Ajo, jag brukar vara uppe 7 på morgonen för jag är städerska? Men hon var säkert full eller något, ska ta och ringa henne sen jag haha. Somna i allafall om och så ringer mamma mig klockan halv 9 för att jag inte ska försova mig............. då var man lagom irriterad. Men trots detta är jag sjukt pigg med överskottsenergi som heter duga. Nej fan, vi hörs!!

dra mig baklänges

Kollar på "kungarna av tylösand", har suttit med munnen öppten i 40 minuter nu tror jag. Aldrig skämts så mycke över någon förut tror jag. Tänk att ha sina värsta fyllor gånger 10 på tv? Att beté sig sådär är fan inte okej. Blir äcklad, inte ens roligt att kolla på. "är man på vip-hyllan ska man synas".. haha. Och sen bara att ha sex i tv gör mig så jävla oroad över människor. Hur kan man ens utsätta sig för något liknande? Jag är helt paff alltså. Blir typ förbannad. Stackars deras föräldrar, hur har man lyckats uppfostra en unge på det sättet undrar jag..

I´m in the middle of something, but youre really something special

Haha, skogsturen vad ju något. Hittade en massa kantareller i allfall. I början pekade jag mest och mormor plocka upp, hon sa "du kan ju inte förstöra dina dyra naglar på lite skitsvamp" hahaha höll på att garva ihjäl mig.. men tillslut tog jag saken i egna hände och plocka vare sig hon eller mina naglar diggade det. Har vart hemma hos henne och ätit kantarellmacka och middag idag ikväll i allafall :) Har kollat på idol och nu är skånefruar och sen kungarna av tylesand. Håller också på att färga ögonbryn och smörja in mig lite så man ser någorlunda fresh ut imorgon på jobbet. Har feber nu men jag ska ta mig upp till jobbet, kan inte vara sjuk. Sen är det upp till dom om dom vill skicka hem mig eller inte helt enkelt :) Blir kaffe på stan med tjejjerna när jag har rast mellan två och halv 5 sen äre jobb till tio. Gaah.



nu ska vi gå på tigerjakt

Eller jag och mormor ska iallafall ut i skogen och plocka svamp och förhoppningsvis hitta massa kantareller :) När jag var liten var jag alltid ute med henne i skogen, det har inter blivit så mycke på sistonde när man prioriterar andra saker på sin fritid. Men jag älskar verkligen att bara gå där i flera timmar. Mormor har säkert hälften så bra syn som mig men hon flyger alltid på dom före mig. Jag vet att hon tävlar lite ;) och ibland går hon förbi med flit bara för att hon märker att jag börjar tröttna på att inte hitta någon ^^, Jaja, nu ska jag dricka upp kaffet och sen ringa hene :) hörs

ingen energi

Nu är naglarna snygga. Dock ser jag ut som ett sönderregnat parraply. Mår kasst som fan. Skönt med en ledig dag till imorgon men sen är det bara på och köra. En hel jävla vecka kvar tills lönen trillar in också, ska inte klaga, den är mer än välkommen men gärna imorgon om inte nyss. Fan vad plånboken ska få svida. Har redan en "vill ha" lista på datorn där det bla. står, skinnbyxor, harembyxor, levis jeans, (trummvirvel)... acne boot.. haha suprise lixom. Nej två och en halv gubbe nu sen hoppa i kojjs.


fuck

Dyngförskyld :( fan fan fan. På ett sätt är det väl bra att jag är ledig i två dagar nu då men det är så typsikt att jag blir sjuk på mina två enda lediga dagar också. Skitsamma, orkar inte bry mig. Får ligga här i soffan och dricka te och kurera mig. Blir dock ingen bio ikväll då, och säkert inte imorgon heller. Det är lite synd faktiskt. Klockan 6 ska jag åka och bygga oå naglarna och fixa fransk manikyr. Det behövs verkligen för börjar få damp på mina egna, nu har två gått av och så kan man ju inte ha det, neheddå. Nej, om man skulle lägga sig i badet så man känner sig någolunda levande sen.

some choose to be apart, others have no choice


big no no

Herregud, hur dum får man bli. Tänkte tanka en film och kom på "Rec 2", så läskig kan den ju inte vara tänkte jag. Tog en titt på trailern först, eller nu överdrev jag, halva trailern. Så läskig var den visst det. Kommer seriöst drömma mardrömmar av den lilla snutten bara. Ush. Någon mer än jag som får damp på facebook? Min chatt har haft cancer i en vecka nu, har eran också det? Bara för dom ska hålla på och fippla om det till lunarstorm2 typ. Alltså jag håller på att bli dödsförskyld, det passar sig inte. Jag har fetaste jobb månaden och dyraste skorna på min önskelista, inte okej, big nono! Nu ska jag ta och ringa R och se vad han har för sig och sen ska jag faktiskt lägga mig i sängen framför en vanlig mänsklig film och kurera mig. Hörs!

He's a monster, beautiful monster


Det snurrar i min skalle

Hör och häpna jag slutade halv 5, det finns en gud. Jobbet idag gick i allafall kanoners och jag hade över genomsnittet per person så jag fick en biobiljett, hihi dukitga jag. Så imorgon kanske det lutar åt bio hållet med camilla och ett par andra (A) :). Vi får se helt enkelt :) Ledig till torsdag i allafall så det är skönt. Kanske blir en fika med thildus imorgon också. Sådär såg jag ut idag i allafall, rätt lik mig sen igår med andra ord. Hörs!





6 september

Fan det rullar på nu, med både det ena och det andra. Har i allafall bestämt september månad ska bli så tråkig som möjligt. Då har jag nämligen inga förväntingar. En sak som är bra är i allafall att den 15 får jag lön, och eftersom jag jobbar varje helg kan jag inte bränna dom på krogen och då blir det mer höstkläder till Fanny :) Idag börjar jag halv 12, det är ungefär det jag vet. Ska ringa mamma sen och fråga hur resten av dagen ser ut, hittar fan inte schemat. Antingen jobbar jag till 16.30 (som jag tvivlar starkt på) eller så jobbar jag 12-14, börjar halv 5 igen och slutar 22. Skulle tippa på det i allafall. Sen är jag ledig tisdag, onsdag tyckte jag att jag såg. Så imorgon har jag nageltid, hoppas det blir av nu. Men vi hörs när vi hörs helt enkelt! latero

I wan't you and your beautiful soul..


färdig för denna helg

Yes, helgen då. I fredags så luncha jag på stan med dom bästa tjejjerna. Efter det var det full fart framåt. Blev förferke hos Robin med alla grabbarna. Det kördes hårt, allt från vältandfe bort över människor till tre för mycke beställda kebabpizzor. Men det var kul som fan och sen silka vi lite. Mathias hade dubstep fest, kvällen var rolig. Men minnet sviker en aning om jag ska vara ärlig. Rosé är fan farligt. Sen blev det självfallet ett besök på billan och sen blev det hemfärd för mig. I lördags morse så fick jag skjuts till Joakim så umgick jag han och camilla lite, drog till systemet med hans pappa osv för att ladda upp inför kvällen. Kvällen började hemma hos Jessica på en kräftskiva sen hamnade vi hos Oscar och hans lumpen polare som förfestade och sen slutligen billan, inga konstigheter. Men kvällen blev tidig. Imorse fick jag skjuts hem till camilla och för ovanlighetens skull har jag vart bakis halva dagen. Alltså om jag blev bakis efter varje gång jag drack skulle jag fan överväga att bli nykterist, det är ju hemskt. Nu är jag i allafall i Sala. Robin försökte få med mig på restaurangfesten men där sa jag stopp fan haha, orkar inte mer nu. Trodde aldrig jag skulle säga det men det ska bli skönt med måndag, jobb och lite rutiner. Nu ska jag äta kvällsmat och dö i soffan.


standing where you left me

Hinner inte med detta men skitsamma. Ikväll kör vi ba, rakt av. Sista helgen på väldigt länge jag är ledig så det finns inget om eller men. Och det blir Mathias "fest" på silk. Hur mycke småbarn det än kommer vara där så får det bli så. Många vänner ska dit så det kompenserar nog upp det hela. Men det är sjuuuk, kollade på vimmlet därifrån förra helgen och det var inte ett ansikte över 12. Ska träffa damäärna på stan runt 3 så ska vi ta en kaffe och gå och shoppa lite på systemet. Klädproblem har jag upp över öronen men det brukar ju lösa sig det med på något vänster. Vi hörs och ses!

vart tog den bruna fina färgen vägen?


orka

Orka vara tjej, vilka jävla "måsten". Ja för vi måste faktiskt noppa ögonbrynen och måla naglarna vare sig vi vill eller orkar. Kan ju inte se ut som ett jävla mähä. Men nu är det gjort i allafall. Mamma kommer snart hem med godis till mig och då ska jag dyka ner i sängen framrför en film. Fick fetaste mördarschemat med mig hem idag. Alltså, inte en ledig helg kan jag säga. Så nu i helgen blir det fan all in för hela slanten vare sig levern är med eller inte. Jag vill ha höst nu, orkar inte med det är schitzofrena vädret mer.. ena sekunden regnar det andra lyser solen som om det inte fanns en morgondag. Nej, tacka vet ja en pälsjacka att gömma sig i. Wondeful.

det snurrar i min skalle

Igår blev det en mini utgång för mig och camilla. Först drog vi två flarrer rosé hemma hos jonas alvarsson där grabbarna spelade tv-spel och vi stod för festen. Sen blev det först pluto och där träffa vi på Elin så det blev lite chill häng med henne tills Damberg kom. Då drog vi till cirkus och tog några öl och drinkar och så kom även Tom. Mötte upp Anton efter det och drog en donk. Sen så blev det en sleepover hos Klas. Imorse var det inte  sådär awsome att stiga upp men efter för mycke snooz så tog jag mig till bussen och kom till jobbet i allafall. Nu kom jag precis hem, kommer somna när som helst. Vi hörs!

1 september

Å, nu äre jul igen å nu äre jul igen.. Nej men typ. 3 månader kvar till nyår. Och innan det kommer den första snön ha fallit, pälsjackan har åkt på och vi har troligtvis firat julafton. Ska vi hinna det på 3 månader? Vart fan tog sommaren vägen? Men kan egentligen inte låta bli och tycka att det är lite mysigt också :) Alltså gud vad tiden går fort. Nästa år fyller jag 21. Kändes nyss som man satt på ballkongen och planerade sin första utgång som 18åring och det var verkligen igår jag tog studenten. Jag har lite problem med att tiden går så fort för på något vänster kopplar jag det till döden. Men det beror nog på min fobi för döden haha. Jag kan börja gråta på 2 sekunder om jag tänker på den, så usch. Men i allafall, man ska ta vara på sina nära och kära och dom du har kvar ska du hålla så jävla hårt i, för jag vet att det är så lätt att förlora den man minst anade.

Ah, men kaffe och macka? Haha. Jag och camilla chillar i allafall här med det. Vi ska antingen ta två eller tre bussen till Västerås. Beror på när vi orkar ta tag i oss. Måste i allafall till systemet och köpa lite rosé för det är jag sjukt sugen på till kvällen. Hoppas att huvudvärken går över snart och att jag slutar paniknysa. Vi hörs och kanske ses!


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!