kunde inte bry mig mindre




Nyårsafton

Klockan är 01.00 och det betyder att det är Nyårsafton idag. Wiho, eller? Dagen har iallafall bestått av trevligt sällskap och sen jobb i en och en halv timme haha, värt? Nej. Sen hängde vi hemma hos Linn ett tag och nu är jag med Johan och Ida. Vi kollar på film och har det mysigt. Nyårsplanerna är som så att det blir finmiddag med fint bra sällskap sen får vi se vart vi hamnar. Oklart. Orkar inte ens lägga ner energi på det. Känns inte som någon annan gör det heller? Skumt. Alla kanske är lika trötta på överskattade högtider som jag? Att man ska försöka ha den roligaste, bästaste, fetaste whatever kvällen sista dagen på hela året, bara det låter ju dödsdömt. Ska fixa mig inför sängen nu, blev inte mycke sömn inatt så kommer somna som en stock!



Goddagens!

Hej på er! Sjukt trött tjej här. Gårdagen var sjukt kul faktiskt. Först blev det en massa öl på Cirkus med grabbarna och Sofie, hade jätte trevligt som vanligt :) sen drog jag, Sofie, Daniel och Korash till Pluto och festade vidare, blev väl mest en massa snack med nära och kära men även lite dans haha, stod dock mest och garvade. Sen drog vi och käka osv. :) Imorse var det inte skitlätt att ta sig upp alltså haha, men upp och iväg kom jag iallafall och hade kul. Hade springpass så där emellan träffade jag Fanny, vi drog till gränden och tog en fika och självklart blev det en massa snack!! :) Resten av dagen sög, tappade allt totalt... Men det kanske är bättre imorgon, får hoppas på det. Hade kommit så jävla långt! Ah, ska ta ett bad nu och sen ska jag sova..



powernap

Ser stjärnor just nu, somnade inte i normal tid igår. Kom upp till jobbet helt okej ändå och nu skjutsade precis Alex hem mig, jätte skönt, kunde inte resa mitt feta arsle. Jobbet gick bra, hade askul. Skit konstig dag dock, kändes som jag hade någon dragningskraft till var och varannan person. Alla skulle krama mig, skratta med mig, skämta med mig, du-är-så-söt:a mig osv osv. men det var ju najs, gör än ju inget annat än glad, dock lite förvånad när en gubbe var inne på sin andra kram. Ska faktiskt ta en liten tupplur nu tror jag, fast först ett bad, så somnar jag fint efter det. Ska faktiskt ut och dricka öl med grabbarna senare tänkte jag säga haha, det lät som om jag vore en dude too. Men ja, damberg och killarna så kommer Sofie och sveper en efter jobbet också, det blir så bra så! Tror jag ska boka en liten resa till Oslo första januari i ett par tre fem dagar, tills jag vill hem, hänga med Ida och alla saknade! Sen äre bara tjugo dagar kvar till London då, året kommer ju börja bra iallafall :)


.




ett par tre bilder från dagarna som gått


Bästaste fina vän :)






.




some old pics

 


I heard that you like the bad girls. Honey, is that true? It's better than I ever even knew.




Musik som får mig glad




slut som människa!

Jisus vilka dagar. Juldagen har jag ju redan yttrat mig om och annandagen blev lika bra den! Jobbade hela dagen osv. sen åkte jag hem till Sala, fixade mig och klockan sju sitter jag och Ida på tåget till Västerås igen för att börja kvällen hemma hos Linn. Började med en jävla massa tjejsnack om nattens äventyr mm. Fyfan vilka störda brudar dom där två är, garvade konstant! (Ida är förresten hon jag bodde med i Norge bla.). Efter ett tag började det rulla in lite mer folk, för att vara tydligare, fyra för mig helt okända grabbar. Dom var väl trevliga, mer eller mindre. Ah.. Men vi körde på tills vi fick lust att dra oss ner mot stan och hamnade inne på Pluto. Där hade jag också jävligt kul, har alltid så jävla kul för mig själv om inte annat. Men igår var det fan stört roligt! Älskar hur jag blir när jag är med Ida, folk kollar på oss som om vi kom från en annan planet, vi fuckar dom rakt i ansiktet och går vidare. Vi har så jävla kul, driver sönder med människor. Roligaste händelsen igår var helt klart när Ida går fram till ett sånt här typiskt "vi-är-ett-av-västerås-snyggaste-grabbgäng-helt-klart" typerna. Som är så otrolgit medvetna om hur dom ser ut och är inte särskilt bra på att dölja det heller. Till det roliga: Dom står (7 stycken kanske) i baren, dricker lite drinkar, söker lite uppmärksamhet (bla. genom att dra mig lite håret, ni vet sådär som man gjorde när man var 13 och ville söka kontakt) då går Ida fram till dom och ställer sig i mitten ungefär och kollar på dom och säger "alltså, fyfan vad ni är snygga grabbar, skulle inte jag kunna få stå här bland er och så kan vi knäppa ett kort allihoppa? Vet ni vad en svarar då? Han fixar till frisyren, låter lite besvärad i rösten och säger "nej, inte nu..". Man ba: HAHAHAHAHAHA... nej för jag var ju så jävla seriös? Där har ni ironi på hög nivå, som det största egot inte ens förstår sig på. ( aaaahaa, poeten i mig titta fram ). Nej men seriöst, sen fortsatte vi tills klockan slog två och drog en efterfest hos Linn tills iallafall jag deckade i sängen klockan halv 7, vaknade sen av att två st ligger på ena sidan av mig, Ida kramar mig och två stycken till ligger på sidan av henne. Fyfan vad skönt att jag deckade, hade fått panik annars. Hängde med Linn och Ida på stan lite idag men vi tröttnade rätt snabbt på allt folk och drog oss hemmåt istället. Imorgon är det jobb som gäller, fyfan vad skönt jag kommer sova inatt.


Fantastiskt!

Tja! :D Fyfan vad roligt jag hade igår, lyckoruset i kroppen finns fortfarande kvar! Började med att jag drog hem till Andreas där han och Denice var, hängde med dom i nästan ett par timmar tills hon drog där ifrån och sen började det rulla in människor. Damberg såklart, Willy, Erik, Basse, Anton, Daniel, Stärling.. fick tyvärr inte med mig mina tjejer men jag hade så otroligt kul. Vi körde ölspel å det ena med det andra och runt 10 så drog vi oss ut i folkmassorna. Jag och Andreas tappade bort och sa hejdå till alla och så hamnade vi två efter en drink på cirkus inne på Å2. Vi kötta runt där, drack som fan och dansade som fan ända fram till klockan slog två. Sen drog vi hemmåt :) Länge sen allt blev så jävla lyckat och länge sen humöret var på topp tills man somna i sängen. Inget drama, inge blod, svett eller tårar heller för den delen, nice! Liiite svårt att komma upp till jobbet men det släppte på vägen dit och för första gången på jävligt länge hade jag riktigt roligt och trivdes som fisken i vattnet. Vet inte varför, men känns som tusen tunga stenar har lossnat från själen, känner mig som en ny människa, som om hjärtat vore utbytt och blodet renat. För att överdriva en gnutta. Känns jävligt fridfullt faktiskt haha. Kom precis hem till Mammsen nu och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Antingen är jag bortbjuden på middag eller så blir det utgång ännu en gång med Ida och Linn, det beror på den förstnämnda. Hoppas ni också hade en bra annandag jul!


.




.




You were my Mr. Right Now, not my Mr. Right forever.



Bra låt, fin text, snygg kille. Haha det sjuka är att han är så sjuuuukt lik ett av mina ex. Om jag inte visste att det var James Morrison skulle jag tro att det var Daniel haha.


.


the better person you become, the better person you will atract.




Och så kastar vi ut Julen på en gång tycker jag! :) Nejdå, men nu är julafton över för min del. Har haft en jätte trevlig dag, mycke posetivt och lite deppigheter hit och dit men det har absolut inte tagit över det bra :) En dag som denna när så många är inblandade får man skjuta det privata åt sidan och låta leéndet på läpparna le.

Har fått jättefina julklappar dessutom, bla. träningskläder som jag önskade mig, kläder, pengar, pund till England osv. Är otroligt nöjd och det jag gav blev dom andra jätte nöjda över också, verkade det som iallafall haha.. skenet kan bedra!

Nu ska jag hoppa i ett bad och göra mig fräsch på alla möjliga vis tills morgondagen. Då drar jag hem till Andreas och grabbarna och festar loss :) Det kommer bli skitkul, känner det på mig. God Jul ännu en gång!


.




GOD JUL!



Godjul på er :) Hoppas ni får en underbar dag. Jag har precis ätit julfrukost hemma hos mamma och pratat med min far och sagt God Jul osv. Vi ska hem till Mormor klockan två och fika och sen fortsätter det med Kalle Anka, julbord, paketöppning osv. Ska hålla humöret uppe även fast Julafton betyder så mycke mer för mig än det jag skrev där över. Hoppas eran dag blir underbar :)


if someone doesn´t see you in their future, maybe it´s time for you to put them in your past.




dagens asgarv

Mormor häller upp snaps till mamma och Mats, sen 3 minuter senare..


Mamma - Men gud, jag spillde ut snappsen tror jag visst... 8-)

Mats - Ja, gud vad vi spiller, min är nästan utspilld också..

Mormor - Ah, men sörrni.. jag tog faktiskt en lite shasig duk för jag förstod att det skulle spillas och ha sig!


:/ mommo börjar bli för gammal för att hänga med ibland.. Men självklart vek jag mig av skratt!


I make no apologies for how I chose to repair what you broke

 







kitty kitty





Vi har fått tillökning i familjen över Jul. Lilla Misha :) Marcus kompis skulle åka bort och träffa hans familj över julen och kunde inte ta med missen så han fick komma och bo här ett tag, har jag någon att ligga och kramas med :)


My skin's thick, so the critics ignored. So unafraid to die, you'd think I did it before.



Tung


dan före dopparedan

Tja! Blev då ingen träning för mig imorse, det blev istället några öl för mycke igårkväll istället, haha. Först mötte jag iallafall upp Andreas och Johan på Cirkus och catcha up lite av allt och ingenting. Det var rätt booring till en början då det var jävligt mycke jobbsnack hit och dit haha. Men sen började det rulla in folk så som, Tom, Willy, Sunkan osv. och då drog det väl igång lite :) Vi satt där och hade kul åt alla kåta gubbar som alla var ute efter en och samma blondin. Det blev krig i slutet, bokstavligt talat! Vid 1 kastade jag och Andreas in handduken. Imorse ringde Ida och väckte mig och sa att hon var hemma från Norge och att jag kunde åka med hem till Sala så nu är jag hemma. Ikväll ska vi äta kräftor, som varje år dagen före julafton och sen tror jag att jag ska vara så jävla svensson som det kan bli och spela bingolotto, haha! Så jävla tråkigt så det nästan är lite kul. Vi hörs kanske senare!


you can´t handle a girl like me anyway...

 


Bild på hela outfiten kanske ploppar upp ikväll, hörs gör vi allafall:)


Älskar min nya mössa







65kr på H&M herr




The only people worthy to be in your life, are the ones that help you through the hard times and laugh with you after the hard times pass.

Vaknade av ett sms från Sarah där det stod "aj, mina armar" och kände sen hur värken pulserade i mina också. YES, då tog träningen igår! Gick upp och drack morgonkaffet och drog fram löpbandet här hemma och gick 5km på det. Det går knappt att springa på efter att man användt dom på gymmet så det fick bli en powerwalk istället. Mitt första mål när det gäller träningen är att vara så fit som möjligt till den 25 januari då vi har 5 dagars shopping och festande framför oss. Fyfan vad jag ska komma i varenda litet vintageplagg jag faller för, japp! Vet inte om det beror på träningen eller inte men vågen visade iallafall fyra kilo mindre igår, men jag ska inte gå efter det, ska faktiskt mäta midja och lår och se om det blir någon förändring på så sätt istället, det är det som betyder något. Speciellt när man har så kassa matvanor som jag har haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite sen ska jag faktiskt iväg och jobba. Hade kollat fel på schemat och har ett kvällspass till framför mig innan julafton, sen vet jag inte om jag ska gå in på Gina och köpa dom där förbaskade byxorna jag testade igår som jag inte kan få ur mitt hjärta. Försöker tänka att allt jag hittar här kan jag hitta i London och ska försöka ta mig in på jobbet och byta om till jobbkläder innan mitt sunda förnuft sviker.



Today´s



Jeansväst från JC, Stickat secondhand och världens bästa strumpbyxor från Rut.Mfl.

Jisus, helt slutkörd efter dagens aktiviteter. Efter sjukhuset så åkte jag ännu än gång ner till stan och in på jobbet för lite shitchat och självklart ännu en till kaffe. Jag har fått ett nytt namn, dom kallar mig nu mera "den hemlösa", känns skit bra!!! Väntade på att Sarah skulle sluta skolan och sen började julklappsshoppingen. Hade inte köpt en enda julklapp så det var bara att sätta igång. Hittade iallafall allt jag ville, hoppas dom blir glada :) Drog hem till mormor när jag kom till Sala och slog in allt. Det började skit bra. Jag slog in en kartong, snörade runt skiten, skrev "God Jul Marcus, önskar Fanny" och själva julklappsjäveln ligger bredvid? Hur fan lyckas man göra något sånt? Sen kan ni ju föreställa er själva hur resten av paketen gick att slå in :) Värst av allt var nog att mormor satt och kollade på Ernst Jul och jag ville bara skjuta huvudet av karln...




Maybe thats what happens when a volcano meets a tornado





Jeansshorts från Levi's, hoodie från H&M herr, skinnväst från Carlings, skor från SkoPunkten, mössa från BikBok och halsband från Cubus.


Busy women!

Hejhej! :) Är ledig fram till söndag nu så det känns skönt. Ändå blir dagarna innan jul rätt fullspäckade ändå. Idag började jag och Sarah med ett gympass vid halv tio, en halvtimmes löpning och sen en halvtimme armar och rygg. Kan inte träna min mage och det suger :( Antingen har jag sträckt mig rejält eller så har min äggstock gått av haha (läs: nej det är inte kul, låter bara sjukt fult) ska i allafall vidare snart till sjukhuset, har klippkort där numera :) snart får jag gå dit helt gratis eftersom man blir stammis efter ett tag ;).. Lär väl inte vara sista gången jag ska dit heller eftersom jag ska ta upp det där med magen också! Ah, jag har iallafall lunchat med Thilda precis, jätte mysigt :) Ikväll blir det julklappsshopping med Sarah sen vidare hem till Sala och vänta in julen :) Har bestämt mig för att vara så glad som jag bara kan vara, I can do it!! Hörs ikväll :)



sneakpeak



Ska försöka tvinga någon oskyldig själ att ta en bättre bild senare idag om tiden finns :)



I love you

 
 
Bilder från Sofies middag. Grattis ännu än gång på din 23års dag :)


No time for farewells, no chances for goodbyes. No explanations, no fucking reason why.

Godmorgon på er! :) Vilket vinterland vi bor i helt plötsligt? Innefrån och ut kan jag ju medge att det ser rätt mysigt ut men att försöka ta sig till tåget i 3 dec snö är inte lika roligt. Det är iallafall jobb som väntar idag, två pass till och med. Där emellan ska jag och träna, det blir ben och mage idag och lite kondition. Vill att det ska bli lördag och julafton, inte pågrund av själva julafton men en liten fågel viska i mitt öra att det ligger träningskläder under granen i år, och det behövs verkligen! Så blir träningen så mycke roligare när man känner sig snygg! ;) Själv har jag ju lixom inte så mycke muskler att flasha med! Det kommer det kommer. Nej, målet är väl inte heller att få sjukt synliga muskler. Men fan vad fit jag ska bli, långa muskler är också välkommet. Snygga armar, smala ben, synligare nyckelben, gah. Och för att inte glömma en sund kropp.


inspo


T-shirt från H&M som jag själv klippt som ett linne och mörkblåa jeans från BikBok


Långärmad t-shirt från H&M herr, jeans från BikBok, skinnväst från Carlings och mutterhalsbandet från Cubus.

Efter en del förfrågningar om lite mer bilder på kläder osv så har jag så fint klippt ihop två "outfits" bara för er skull haha. Kvaliten är och kommer förbli kass, men insperation hittar man iallafall förhoppningsvis.


puss




Tryck ner mig lite mer, gräv lite mer i mig! Jag kämpar, sliter, svättas..

Guten morgen! Nu flyger grisarna igen men tro det eller ej så är jag faktiskt rätt sugen på att jobba idag. Ingen aning om varför men det lär ju vara bättre det än motsatsen. Den människan jag har svårast att förstå mig på just nu är fan mig själv. Känner mig nästan lite schitzo emellan åt. Ah iallafall så är det jobb fram till 22 ikväll. Det som drar mig egenom den här dagen är nog lyckan av att jag har en hel ledig helg framför mig :) Imorgon ska vi fira Sofie som fyllde 23 igår med middag och party! Ser jag fram emot. Sen äre fan lugna gatan fram till London i Januari. Jag är KUNG i baren så det är lika bra att stanna hemma och klappa på plånboken istället. Vintage! Klääääder. Ni förstår inte lyckan innom mig tror jag!






you don't need to save me, you've broke my fears..



 


Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar...

Hej hej hemskt mycke hej! Haft en jätte bra dag :) Sofie kom och hämtade mig vid tåget så drog vi till mig och hämta lite utstyrsel till imorgon osv och sen vidare till Rocklundas Friskis & Svettis och körde ett gympass, armar och rygg och avsluta med att springa, sjukt skönt att springa (bokstavligt talat kuta) ur sig allt som behöver komma ut! Och jag som är så sjukt fascinerad av alla maskiner står ju och glor på allt och alla och ska lära mig hur allt fungerar och tänker inte mer på det tills Sofie säger "Fanny nu får du sluta glo för dom tror du flirtar med dom så dom har börjat ta av sig en efter en på överkroppen, ser du inte det!!!) och nej, det gjorde jag ju såklart inte, är alltid i min egna värld! Efter det hämtade vi Sarah och drog hem till Sofie och kolla på Idol. Har skrattat så sjukt mycke ikväll så träningsvärken i magen har mördat mig, fan vad ont det gjorde varje gång haha.

Nu ska vi snart sova jag och Sarah. Vi drar och tränar tio imorgonbitti och sen blir det en heldag på stan med lite shopping och på kvällen middag med tio brudar på tabazco :) taaaapaaaas!!!


Om du letar efter någon som säger, jag är lycklig med dig, då ska du inte välja mig..

Träningsvärken jag har i mina ben och i min mage går inte att beskriva. Jisses vad otränad människan är! Jag kände när jag vaknade imorse att 'jag lär rulla ur min säng' för att jag ska komma ur liggande posetion. Upp kom jag i allafall och sen skulle benet över badkarskanten, HA-ha... Joru, men över kom jag. Fråga mig inte hur, ni vill ändå inte veta! Känner mig som en gammal kärring. Men då tog det igår då iallafall! Idag blir det armar och rygg så går jag väl som ett missfoster lagom till tjejmiddagen på lördag :) Sitter och dricker en kopp kaffe nu och funderar på om jag ska rappa på och ta 2 bussen in till stan eller om jag ska varva ner och ta 3 tåget. Ska träna med Sofie vilket fall som helst när jag kommer fram och sen ska vi ha myskväll hemma hos henne, hon jag och Sarah :) Idolfinal och så kanske man för en gång skull kan säga att man är värd lite godis! Inte för att det tilltalar mig längre, jag är heeelt insnöad på pepparkakor haha. Nej, nu måste jag packa lite osv. Förresten, kul att så många har märkt att jag börjat skriva lite ointressanta texter här igen, jag ska försöka hålla i det :) Puss på er!




långa nätter




Nu ska det här fattiga fettot gå och bli biff!

 
Today's


Haha, nej skämt och sido. Men fan, nu ska jag ta tag i det här med träningen en gång för alla. Det var sjukt skönt att kämpa. Som jag sa till Sofie så minns jag när jag var liten (yngre), då tränade jag gymnastik 4-6 gånger i veckan 2 timmar åt gången + tävlade minst en gång i månaden och det såg man inte ens som en utmaning? Det var ens vardag att träna. Man såg det inte ens som en träning utan ett nöje. Att man gjorde något för sig själv, kämpade! Önskar att det kan bli så igen, kanske inte riktigt på den nivån, men att det inte blir en börda utan något att se fram emot!


Allt jag skriver blir samma skit, det handlar om dig, det handlar om mig.

Nu sitter en trött Fanny på en ännu tröttare buss. Det har vart en lång dag, det var länge sen jag var så effektiv och då har jag inte ens åstadkommit så värst mycke. Men jag är på god väg känner jag. Först jobbade jag till klockan två. Sen gymma vi på Friskis i en och en halv, lite kaffe på det och sen tillbaka till jobbet och köra kvällspasset :) Har haft ett leende på läpparna nästan hela dagen och det känns som jag börjar komma tillbaka, åtmindstone lite :) Det är nästan lite skrämmande hur mycke som kan hända och ändras innom loppet av några månader, vad man kan gå igenom men ändå komma ut ur med huvudet högt. Det kanske är bra att bli utmanad av livets kraft ibland! Man får försöka se allt från en så ljus sida som möjligt! :) Och om det är bäcksvart så klarar man nog det ett tag också för det finns alltid någon stjärna i livet som kan lysa lite för dig också, och jag är glad att jag hade min där just då, den och ingen annan.


You can go aorund thinking I'm gonna loose my self in this and go bananas. But I really fucking die before I give someone like you that kind of at attention.


Shiizes. Jag är alltid uppe minst en timme förtidigt men jag är alltid ute i sista sekund iallafall. Nu har jag iallafall fått på mig kläder och packat väskan. Idag är det jobb till två som gäller sen ska jag iväg och träna med min snygging och sen tillbaka till jobbet och köra kvällspass. Operation ta tag i livet var det va? Japp! En liten sak att tillägga, FAN vad jag trivs i mitt svarta hår. Älskar det!


once you go black





Sådär ja! Äntligen svarthårig :) Blev jätte nöjd!


jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls..




.




Don´t play me for a fool, promise you I will loose my cool



Godmorgon! SNÖ!!!! Okej, så glad är jag inte för min egen skull. Men jag SA att jag skulle vara det för en annan person när snön trilla ner på marken och då ska jag faktiskt försöka att vara det :) Kanske går lite lättare att genomlida då! Idag ska jag jobba, sen får vi se!



Uppe på benen igen!

Fyfan vad skönt. Igår, eller.. ja igår var det. Ja då slutade jag två och sista halvtimmen stod inte allt rätt till, fyfan vad jag mådde. Sen spydde jag som en räv resten av dagen, trodde jag skulle bli/att jag var magsjuk. Antingen var jag det i typ ett halvt dygn eller så var det magkatarren som bad mig dra åt helvette med mina äckligt dåliga matvanor ect. Nu mår jag iallafall mycke bättre, eller bra helt enkelt. Var hemma hos mormor tidigare idag och käkade middag och så besökte jag solstudion ännu en gång. Vill känna mig brun och fräsh till helgen då jag är ledig och ska spendera lördagen troligvis i sthlm med Sarah och på kvällen ska vi äta middag på Tabazco ett gäng tjejer för att "vinka av" Yamila som drar iväg till Argentina i en månad. Det kommer bli jätte mysigt, sen blir det väl antagligen en rejäl utgång på det om jag känner oss rätt. Ser jag faktiskt fram emot.

Har tagit tag i massa skit idag också. Ringt runt om massa lägenheter. Tagit tag i skattepengarna från Oslo som jag bara lagt på hyllan. Som om jag är från en helt annan planet och inte är ett dugg beroende av pengar. Men nu är jag rätt tacksam över att jag inte fixat det tidigare för då hade dom väl antagligen vart borta vid det här laget haha. Nu blir det gymkort så jag kan göra av med allt överskottsenergi jag föddes med och kanske lite överskottsfett också för den delen haha.

Nu ska jag göra mig redo för sängas och sen slå på någon film. Är i vanlig ordning inte ett dugg trött. Det nya nu är att jag somnar en mickrosekund (Läs: tio minuter) och sen är jag klarvaken och känner mig utvilad. Jag är skum. Som fan. Sovgott!


.




Dagens asgarv!!

Haha.. Dagens asgarv! Vi sitter och kollar på vem vet mest;

Jag - Alltså jag tycker den där programledaren är skitdryg..
Mormor - Nej, han är så duktig så!
Jag - På vadå? Prata? Haha..
Mormor - Nej, han kan så mycke, han kan svaret på varje fråga!
Jag - Hahahah.. Du tror inte han går efter något manus av något slag och att svaren står där?
Mormor - Nej! Jag tror han kan allt!

Man ba: Vafan står han kvar i en trött tv-ruta isåfall..



.






ouch!




Jag är någon annan nu, i och försig..




Aa

My drinking is killing me.My smoking is killing me. My diet's killing me. My heels are killing me. My shopping's killing me. My ego is killing me. Can't sleep, it's killing me. My label's killing me. My phone is killing me. My email is killing me. These hours are killing me. My mother's killing me. My landlord's killing me. My boss is killing me. The TV is killing me. You're nagging is killing me. My boytoy is killing me. My talking's killing me. Let go, you're killing me!


Really don't need you, you need me.

Om min hjärna kunde lägga ner och min kropp kunde slappna av för två sek, så hade jag inte vart såhär dödstrött nu. Det är inte rättvist, men vad fan är det. Somnade väl iallafall tillslut efter många försök, det jag lyckades med var att somna till ljudboken "jag är Zlatan". Inte för att den var dålig, mer för jag hade tankarna på någon annans liv än mitt eget antagligen. Ett somna-sätt att rekomendera helt enkelt.

Igår så kom multitaskarn fram i mig. Först vaknade jag alldeles för sent, sen ringde Michael och när det samtalet var klart var hon 3 på eftermiddagen så det var bara att hoppa in i duschen. Sen kom mormor och hämtade mig och vi åkte hem till henne för middag och mys. Hann där efter en solning och sen raka vägen hem till soffan och Idol. Japp, solade igår. Håret blir nämligen svart någon dag nästa vecka (för att få bort äckliga sommarblekta skifningar som dök upp efter 3 veckor när jag färgade håret sist) och då fick jag minsann höra från en viss herre att "Du lär ju sola lite nu när du ska färga håret så mörkt, annars ser du ut som ett lik". Inte för att jag vanligtbvis bryr mig om andras åsikter gällande mig själv, men det fick mig en tankeställare ;). Ja, sagt och gjort i allafall.

Idag är det jobb jobb jobb.. kul, jätte kul, hur kul som helst, skulle inte vilja spendera min tid på nååågot annat, älskar det här. Mh, känn ironin flöda! Ajja, har tagit igenom mig långpannor förr. Senare ikväll möter jag upp brudarna hemma hos mig så tar vi ett par glas innan vi går ut :) Nu måste jag fixa mig, vet nämligen inte om jag tvingas ta tåg eller om mormor är villig att ställa upp :) Puss på er iallafall och ha en bra helg!


Sometimes you have to be apart from someone to understand that you belong together.

 






RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!