.




I don´t hate you, i´m just disappointed you turned into everything you said you´d never be.

Om jag vore den som skulle börja gråta av trötthet är nog tiden kommen för det nu iallafall. Men orkar inte ens lägga ner energi på det. Ska sätta mig framför teven nu och äta dagens första mål mat som inte ens kommer bli mat, nej, det blir yogurt och macka men det är ju gott det också, nästan godare! Sen blir det sängen framför en film tills jag slocknar. Godnatt! ♥


My heart finally said "Enough is enough."

 
(såg ut som tröttast i stan på första bilden så fick bli en liten censur på den) Jackan är från rut.mfl. , kängorna från SkoPunkten, jeansshortsen är Levi´s, tröjan från Lindex, hörlurarna från wesc, sjalen från bikbok och någon undrade vart det blåa nagellacket är ifrån och det är H&M :)

Så var man hemma igen haha. Var en liten kaos lunch idag, sportlov osv. Gratis glassdag på det. You get it? Haha en liten rolig sak då, på tåget till Västerås så kom det två tjejer på typ 6 år och satt sig bredvid mig och så frågade deras mamma om det var okej och jag bara skratta och sa att det är klart. Sen när jag stog och väntade på tåget hem så kom dom framspringandes till mig och ställde sig på varsin sida av mig jätte nära och småfnissa lite så kom deras mamma fram och sa "ja, jag vet inte vad det är för speciellt med dig men dom verkar tycka om dig i allafall, du slapp dom inte på hemvägen heller haha ;)". Haha sjukt söta, vet inte vad jag gjorde för att dom skulle dra sig till mig men något var det ju iallafall haha, sött :) Jobbade i allafall till fyra sen satt jag nere i personalrummet med Natta och Tobbe i en timme och så hjälpte Tobbe mig med min Iphone och visa lite saker, tex. hur väckarklockan fungerar, då förstår ni vilken nivå jag ligger på ;) Ensam hemma ikväll, mamma är hos en kompis och broshan med sina. Tänkte ta ett bad och ta hand om mig själv lite och så fryser jag som en dåre så kanske blir lite varm av det också och att kroppen gör så ont efter allt bärande och springande så det är nog bra med lite värme. Känner mig faktiskt lite svimmfärdig, svartnat framför ögonen ett par gånger idag, jätte konstigt men är nog väldigt slut i kroppen helt enkelt. Vi hörs säkert later!


.


dagens :)

  

HejHej :) Såhär ser jag ut idag. En sak kan vi konstatera, mamma kan inte knäppa kort utan att skaka på handen haha. Men dom här bilderna får duga då :) Nu ska jag åka till vässan, börjar om 2 timmar, kul :) Jajja, slutar klockan 5 iallafall. Haha det är så kul, mamma är hemma och har kompledigt och våra mornar gör min dag ibland. Såhär ser dom ut.

Jag - kan jag bara få sitta vid datorn medans jag tar en cigg?
Mamma - Ja.. okej då..
Jag - Kan jag få lite kaffe tror du?
Mamma - Jaaa....
Jag - Lite mjölk tack :)
Mamma - Dricker du själv?
Jag - Haha

och så fortsätter det hela morgonen tills hon beeeer mig gå till tåget haha! Älsklingsmamma <3



.




Levi´s it is

 


Tog saxen i egna händer och gjorde om mina Levi´s jeans till shorts. Blev så sugen på att ha det när jag hade på mig mina svarta shorts idag. Hade ändå tänkt att göra det till sommaren men med svarta strumpbyxor under kan jag använda dom redan nu :) Kommer bo i dom i sommar, ju slitnare och skitigare dom blir desto mer kommer jag att älska dom! 


.




världens gladaste tjej :)




Har idag skaffat mig en ny bästsis. Köpte mig en Iphone4 idag hihi :) Förstår ni hur lycklig jag är eller? Dock förstår vi inte varandra riktigt än men jag jobbar på det. Får prova mig fram och fråga mina mina jobbkompisar som har samma så dom får lära mig :) Ih, ni förstår inte lyckoruset i kroppen hihi.

Såhär såg jag i allafall ut idag. Kommer väl upp bättre kvalle bilder här på bloggen nu också när jag har mycke bättre kamera, mer bilder överhuve taget gissar jag på :) hihi. Vet inte vart shortsen är ifrån dom är i allafall typ 2-3 år gamla, linne från gina och tjocktröja från Lindex, sjalen är från BikBok. Till det hade jag mina saknade och älskade (som dom på jobbet säger) svarta negerkickar kängor, dom har vart hos emilia sen nyårsafton så saknat dom mycke!

Nu ska jag leka med min nya vän och sen ska jag ta ett bad och bara ta hand om mig själv. Skulle vart ledig imorgon men Sofia ringde när jag åkte därifrån idag och fråga om jag kunde jobba, och jag som har väldigt svårt att säga nej (tydligen?!) så såklart ja, så det blir jobb imorgon också :) Ska försöka att lägga mig astidigt ikväll så att jag blir utvilad iallafall. Vi hörs senare!


igår blev det åka av!

Hellu :) Haha fyfan, igår blev det åka av kan jag säga. Spårad kväll rakt av. Jobbade somsagt till 21 först och det gick väl bra. Sen slutade jag och Sarah och då gick vi ner och fixade oss för utgång och väntade på Sofie. När hon slutade gick vi till Tabban och drack drinkar och hade trevligt. Sen lämnade Sofie oss och då gick jag och Sarah till Bmb. Vi var rätt lugna till en början och kände båda två att alkoholen inte gjorde någon påvärkan på oss så då börja vi hälla kan jag säga. Drink efter drink efter drink och sen körde vi gärnet. Hade askul, dansade och bråkade haha. Ja det kanske blir till en vana att vi är på krigsarstigen när vi är ute. Alltså haha, störda! Efter bmb mötte vi upp Micke så gick vi och käkade mat och bråkade lite till, alltså? Nej, någon måtta får det vara kanske? ;) haha. Sen gick jag hem till Andreas och var väl trevlig med folket som var där i typ fem minuter innan jag kastade in handuken och gick och la mig och decka typ. Imorse mådde jag skapligt bra, pigg iallafall, kanske inte fräsh? ;) Men fixade till mig och gick och jobba iallafall :) Har vart en asbra och rolig dag på jobbet trots omständigheterna lixom, ont lite här och var men vafan det har jag ju alltid! ;) Nu ska jag SÅ sova och imorgon funderar jag på att åka in lite tidigare till Västerås innan jobbet och köpa min iphone. Ja för jobb är det ju imorgon igen, ni trodde inget annat heller va? Men bara till halv 6, otroligt skönt. Vi hörs när jag är mer levande igen!


snabb dagens

 

Nu måste jag gå till jobbet :D




mig i ett nötskal

Dock är det inte riktigt så längre men när jag var mindre så tog jag åt mig av väldigt mycke. (jag visdade i och försig aldrig det, var/är hård som sten på utsidan haha). Men om någon slängde ut en kommentar i farten som löd typ "dom där jeansen ser man rätt stor ut i" (typ) åt ett par jeans jag hade på mig så kunde jag gå och grubbla i månader över om dom där jeansen gjorde att man såg större ut eller om det var jag som helt enkelt var tjock haha. Men nu slängde Fanny ur sig en kommentar förra helgen till Gabbi som löd "Men gabbi, visst är Fanny så lätt att tycka om? :)" Och den kommentaren tänker jag på jätte ofta. Jag blev sjukt glad av att hon sa så. Vet inte riktigt varför, men jag tycker om dom tjejjerna så otroligt mycke så blev jätte glad över att hon sa det. Har inte sagt det till henne, men du kanske läser nu? ;) Det var bara det haha :D



:)

Hade liiite svårt att komma upp imorse, var sjukt seg men nu är jag på as bra humör och ska göra den här dagen till en bra dag :D Den har redan börjat asbra för jag kollade min mejl och har fått rabatt kort på kandee shop och hennes linnen är to die for! Åh, ska va på så bra humör idag, hoppas alla andra är det också! :) Nu ska jag dricka kaffe och fixa mig, gott! Guuuuud jag kollade på termometern och såg minus 36 grader och hoppa av stolen och tänkte "nej nu fan får han ge sig" men sen var det ett vackert litet kommatecken där imellan så idag är det bara - 4, yey haha :) Måste skynda mig lite för måste packa kläder och sånt till ikväll också! :) Och hela natten har jag drömt om min tatuering som jag vill göra, jag är fan as sugen på det nu. Kanske ska ta tummen ur röven och besegra min rädsla och göra den :)


jeanetteahlstrom.blogg.se


(tävling på http://jeanetteahlstrom.blogg.se/)

Hej din lilla filur :) Visst ser vi små ut? haha. Fint parkerade sitter vi framför pikebussen också ;) Jag slänger upp den här bilden på dig/oss för denhär kvällen är ett av dom bästa minnen jag har i mitt liv. Denna kväll gjorde hela dagen bäst! Fyfan vad vi garvade när jag kaxade mot poliserna.

Polisen - Hörredu du, släng ut den där annars får du 1000kr i böter!!
Jag - *slänger den på backen*
Polisen - Den där tar du upp, annars får du 500kr i böter för att du skräpar ner i parken.
Jag - Men vafan, först vill du att jag ska kasta den, sen får jag böter om jag gör det?

(en kvart senare)

Polisen - Men nu går du ju med en flaska i handen igen.
Jag - Ja men vafan den är tom, jag måste ju få hålla i den.
Polisen - Den är inte alls tom!!
Jag - Men känn själv då?!
Polisen - *tar burken* Okejdå, den var tom.
Jag - Ah, nu kastar du den där i en papperskorg, annars blir det 500kr i böter vettu ;)
Polisen - haha... vafan.........

Nej alltså, fan vad vi garvade. Och sen började vi eller aa, jag bråka med en kille när vi satt där på marken, minns du det? haha. Så började han spotta på mig och skit och du blev heeeeelt crazy haha! Om vi kunde leva om den dagen hade jag inte tvekat en sekund!


Bra dag, rakt av!

Åh, idag har jag fått så mycke energi och livsglädje av dom underbara i min närhet :) Först jobbade jag lunchpass, efter det träffade jag pappa så gick jag först till hans jobb (stadshotellet) och kollade hur det var där och sen  gick vi till Kalle på spången och tog en fika och bara pratade. Han fyllde år idag också. Sen gick jag tillbaka till jobbet och åt mat och så kom Camilla förbi och satt och snacka lite innan hon började jobba. Sen var kvällspasset igång. Det var jag, Fanny, Sarah, Ante och Alex som jobbade ikväll så det var askul :) Vi firade fanny och hon fick sin present av mig osv, hon blev jätte glad :) Nu är jag äntligen hemma och ska smörja in mig lite sen ska jag hoppa i säng. Imorgon är det jobb från halv 12-21 och efter det ska jag och Sarah fixa oss lite på jobbet och säkert ta ett glas där och hoppas på att vi får med oss Sofie ut på en runda iallafall, sen ska jag möta upp Camilla också så blir det väl en liten miniutgång. Kommer bli askul, skit taggad faktiskt haha :) Vi hörs imorgon! Godnattis :)


hej

Åh, jag har ingen insperation längre, vet aldrig vad jag ska sätta på mig längre. Allt är bara fult. Och kallt, kallt för gå ut med i 20 minusgrader, driver dom eller? Vafan. Idag har jag springpass iallafall. Ledig mellan 2 och halv 6. Då ska jag först träffa camilla sen en annan person, får se hur det slutar! Fanny fyller år idag också så vi ska fira henne hela dagen på jobbet, hon har nämligen långpanna, kul på sin egen fördelsedag lixom? Tänkte knuta en ballong runt hennes hals så hon får gå med den på sig hela dagen :) Nej kläder var det, hörs!


åh, finis nu :)

Sådär ja, 1100kr fattigare utan den minsta förändring. Haha, nej men det känns faktiskt lite så. När man bara färgar utväxten och klipper ett par centimeter. Man kan ju lägga pengarna på roligare saker menar jag. Men nu är mitt hår så fint och fräsht så jag är nöjd :)

Efter frisören gick jag till mormor och drack kaffe och lämnade pengar till henne som jag fick låna förra månaden då jag tappade bort mitt busskort. Så idag blev jag 2300kr fattigare utan att vara rikare av någonting annat. Men inte har jag ångest för det inte. Drack kaffe där hemma och pratade med henne :) Bästa mormor, hon och mamma ligger på förstaplatsen i mitt hjärta utan konkurans.

Kom precis hem till en arg mamma dock, hon har tvättat min brors mobiltelefon i tvättmaskinen. (haha) Förlåt! Men känns precis som en sak jag skulle kunna göra, men nu var det hon ;) Mindre kul för broshan. Hon sa nu innan hon gick "tvättade dina jeans också", jag "okej, inget mer ;)" Hon "nej, jag vet inte vad du vill ha tvättat?" Jag "nej tänkte mer om du fick med dig min bärbara dator eller något? ;)" Hon "*smäller igen dörren*" haha, för tidigt att skämta om det tydligen!

Nu måste jag städa och hänga upp alla mina kläder. Hittar fan ingenting på morgonen att ha på mig och då blir jag skit sur! Andreas sitter och småtjatar på mig nu att jag ska ta tummen ur röven och komma hem till honom ikväll, men jag har så mycke att göra :( Men saknar min bästaste enormt mycke så kanske överväger att åka dit med sista bussen. Vi får la se vad som händer. :)


godmorning sunshines :)


Fanny & jag från från i helgen :)


Hej på er :) Nu känner jag mig utvilad och pigg, skönt! Sitter och dricker lite kaffe och ska snart sätta på mig kläderna för att gå till frisören. Ska klippa ett par centimeter men går mer dit för att färga håret. Blir inga drastiska förändringar mer än att helikopterplattan mitt på huvudet försvinner (utväxten), men det är bra nog det! Sen ska jag gå förbi mormor och säga hej och sen ska jag städa lite här hemma. Vi hörs senare!


YEAH, I GOT ENEMIES. SO? THAT ONLY MEANS I ACTUALLY STOOD UP FOR SOMETHING IN MY LIFE!

 


I know you know



.








your perfect, to me

 

Såhär ser jag ut nu efter en hård arbetsdag, döda mig långsamt. När jag kom till jobbet idag så hade kaoset redan börjat, fick gå upp typ tjugo minuter innan jag började för det behövdes. Sen kom högsta chefen typ också och kollade så allt stod rätt till och att vi gjorde allt rätt, då blev man lixom nervös över det samtidigt som man hade arlset fullt med jobb. Men jag fick sjukt mycke beröm av Sofia och typ fem kramar och "tack för att du finns" idag så jag gjorde nog ett bra jobb iallafall :) Skulle egentligen bara jobbat till fyra men ställde upp att jobba kväll också för att en vän inte mådde så bra och att stressa sönder och vara trevlig när man absolut inte vill det är typ det värsta som finns så självklart man ställer upp lixom. Så det blev ett springpass istället. Gick först med Tobbe på stan för han hade också springpass, vi skulle köpa en iphone till mig men sen kom jag på att jag söp bort mitt legg i helgen (vet vart det är dock) så det blidde ingen idag tyvärr. Sen keka han lite kebab och sen gick vi och fikade på cornetto och då var Alex med också. Efter det mat på jobbet och sen var kaoset igång igen haha. Det var sjukt mycke folk ikväll men jag och Sarah kirrade det där galant! Skrattade och hade det skojj! Imorgon är jag ledig, det ska bli så jäkla skönt :)


godnattis :)

 
Såhär kul har jag innan jag ska sova. Har precis duschar en gång till i kallt vatten. Bara för kissie säger att man blir smalare då. Nej skojja, jag var så jävla varm efter jag solat, kändes som jag hade feber typ. Nu sitter jag i allafall med mina sovkläder som ni ser och är redo för sängen. Ser ni på mina ögon hur trött jag är eller även fast jag spärrar upp dom? Gudars skymming. Nu ska jag kolla på Gynekologen i Askim, as roligt program haha såg på trailern att han satt och undersökte någon så svimmade han och landa mitt i, om ni förstår vad jag menar.. haha! Och Solsidan var bra, men inte lika bra som förra.

.




det är inte lätt att va ödmjuk, när man är en som stjärna som jag





I would hold your hand if you promised to never let go



Glad tjej, fick sluta 3 timmar tidare om jag ville och eh ja? Jag skulle bara vara korkad om jag stannade kvar för nu har jag hela eftermiddagen på mig att bara ta hand om mig själv och ta det lugnt. Egen tid, det är så underskattat. Jobbet var i allafall roligt det lilla jag var där. Haha Natta gick förbi mig vid baren och jag kände för att att fälla henne så sträckte ut benet så hon snubblade och det råkade visst en gäst se, en kille på 20 år drygt och han började asgarva och så kom jag fram med notan till honom.

Han - Ni värkar ha roligt här på jobbet ;P
Jag - Ja men gud ja, det blir vad man gör det till!
Han - Du var lite rolig där du ;)
Jag - Ja, men det hade vart ännu roligare om hon ramla ;) Så där har du kvittot :)
Han - Tack, du får ha en bra dag du :)
Jag - Ja detsamma :)
Han - Ja du har ju fått mig att skratta iallfall! haha
Jag - Haha, ja men vad bra :D

Alltid lika kul att göra någon glad ju, även om i det här fallet Natta fick bli mitt offer! Gick iaf och köpte present till Fanny efter jobbet så åkte jag hem till Sala. Gick förbi frisören och bokade en tid på onsdag då jag är ledig. Det ska bli så skönt med färgning och klippning, men ska bara ta ett par centimeter :) Nu ska jag faktiskt äta chips (det är faktiskt inte allt för ofta och det är jag värd) och så ska jag kolla på nya avsnittet av solsidan, kan verkligen inte hålla mig tills söndag och så ska jag kolla på det där jäkla Bigbrother folk tjatade sönder om på facebook igår, var det så bra eller? Återstår att se. Sen ska jag gå och sola hade jag tänkt och göra en massa tjejgrejjer hihi. Fan vad underbart med lite ledig tid, iiih :)


du har inte en aning

Hej på er :) Känns som jag är lite mer utvilad idag, snart är jag back on track. En natts sömn till och jag går back to normal I think. Jobb idag halv 12 till 16.00, fint det. Februari blev en hard work work månad utan dess like. Jag längtar till mars och månaderna efter det. Jag vill ha vår, jag vill ha sommar. Jag vill ha brunbrända ben och springa på klipporna. Jag vill åka båt och fiska. Jag vill simma i havet och festa på pappornas båtar hela nätterna långa med underbara människor. Jag vill ha lysekil, smögen och våran sommarstuga. Nej, drömma kan man.. nu ska jag ut i kylan och sätta mig på den där förbannade bussjäveln.



.




fan vad jag ska sova nu :)




äntligen

Åh, nu är jag hemma igen. Jobbet idag var väldigt lugnt, folk ville väl inte ta sig ut i kylan. Åt helvette med vintern nu, försinn bara. Förstår inte hur jag klarade denna dag. Fick iallfall sluta en halvtimme tidigare så jag skulle hinna med tåget. Annars hade jag fått vänta till halv 7. Haha igår när jag satt på bussen hem fick jag en släng av "fylleångest" för att jag lixom inte mindes allt och visste inte om jag ville göra det heller haha. Så det var skönt att vakna upp idag och känna att den var borta, men Sofie jobbade minsann idag och hon påminnde mig om allt så den kom ju tillbaka lika snabt! "Fan du var på krigsarstigen i fredags du, du skulle ju slå ner en kille som stod vid bankomaterna vid bc och han såg helt livrädd ut och sa: Men vad har jag gjort, vem är du?:(" haha! Sen pekade jag tydligen finger åt poliserna och då jävlar tog hon mig under armen och gick iväg haha! Tur att jag hade henne där! Och sen sa hon "ja, du fick ju till det i fredags iallafall" Jag ba "VA? driver du eller?" Nej sa hon och gick därifrån flinandes. Ja ba tänkte men guuuud vad har jag gjort. Då har jag i allafall träffat på en kille jag träffade ett tag förut och när vi skulle gå från krogen hade vi gett varandra en puss. Hon sa "det var ju lixom inte groteskt, inte alls, såg mer kärleksfullt ut". ALLTSÅ.. hahaha.. ja men vafan, man lever bara en gång tydligen. Nu ska jag tanka en film så ska jag lägga mig och kolla på den. Eller först ska jag bada och fräsha till mig. Ikväll blir det tacos och solsidan för typ sjunde gången. Det här avsnittet är nämligen det roligaste jag sätt, allt är så jävla rolgit, kan det utantill. Och dom sista 4 minuterna typ har jag kollat på en eller två gånger varje dag för att jag asgarvar konstant! "nej nu får det vara bra, nu är det jag som bestämmer" hahah ni kommer fatta när ni ser. Vi hörs senare eller något!


.



.


gudars skymmning

Hey you :) Fan vilken kul kväll jag hade igår. Åkte direkt hem till Fanny efter mitt jobb där hon, sofie, sarah och gabbi var i full gång. Drack, spelade spel, fixade oss osv. och hade det trevligt. Fyfan garvar alltid lika mycke, dom är så sjuka, på ett bra sätt! Senare tog vi en tarre ner på stan och gick till Bmb. Jag minns att jag hade kul men minns fan inte mycke mer där ifrån haha. Sen gick vi till donken och åt jag och fanny i allafall, dom andra kanske var där men det minns jag inte heller haha! Sen tog vi en taxi hem till Fanny. Haha hon sa idag att jag hade pratat jätte mycke och sen när hon började prata så hade jag somnat, haha! Shysst lixom ;) Haha imorse kolla vi på varandra och jag tror båda tänkte (iallafall jag) "vafan hände igår?" haha. Sen frågade hon om jag ville ha en alvedon, jag ba "alltså då blir jag fan hög". Då förstår ni i vilket stadie jag befann mig imorse. Har dock inte vart bakis men man är ju rejält slow lixom. Kaos lunch idag, sprang arslet av mig. Mycke lugnare kväll vilket var skönt! Börjar typ gråta när jag tänker på att jag jobbar imorgon också, min enda lediga dag som jag självklart ställde upp och jobba på ändå. Vill bara slå mig själv! Mina fötter värker sönder, det gör så ont. Det skulle jag på riktigt kunna börja tjura för, hela min kropp värker! Jag skriver mer imorgon om allt och ingenting för jag är så sjukt trött så det förstår ni inte. Bilder kommer innom kort också. Puss


jag får lixom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra!

 

Idag tog det smått emot att kliva upp, går alltid upp drygt en timme för tidigt för att få lite tid att bara ta det lungt, dricka kaffe osv. men idag var det omöjligt. Men ändå hann jag med en lång dusch och just nu sitter jag och dricker kaffe. Har packat väskan med party skorna och party kläderna och är råtaggad för en partykväll med tjejerna :) Åh, känns som vi kommer garva konstant haha. Igår glömde jag mitt kort på stan så lyckades bara lägga undan ett par skor för över tusenlappen men jag ger fan i att köpa dom alltså så väntar jag till J.C skorna kommer in på Nelly igen. Ska dock försöka hitta ett par skinnbrallor till ikväll det kommer bli awsome till mina nya gråa kilklackar :) Vi kommer nog inte höras något mer nu förräns tidigast lördag kväll efter jobbet. :)




straighten up little girl

      

Sådär såg jag ut idag, nya bodyn från bikbok och jeansen är från cubus.


Jobbet idag gick bra men blev ändrade tider. Folk var sjuka så klart man ställer upp :) Fick springpass istället. Först jobbade jag alltså till klockan två. När jag slutade då mötte jag upp Thilda på stan så åt vi i Igor gallerian, deras tacotallrik är awsome och lite smått beroende. Idag frågade hon "vad vill du ha på" sen sa hon "eller justja" så rabbla hon upp allt istället haha. Satt där och snacka skit en timme sen gick vi vidare till Weynes för latte och ännu mer skitsnack. Sen kom även hennes bror och gjorde oss sällskap ett tag. Sen gick jag tillbaka till jobbet och chillade tills det var dax att börja jobba igen. Ikväll var det jag Fanny och Frida och Tobbe i köket, kul som vanligt. Klockan sju sa fanny att jag kunde dra hem så jag var inte sen ner i omklädningsrummet. När kläderna var på kommer en Fanny nerspringande med hundögon och frågade om jag kunde stanna för det kom värsta rushen. Haha och det var ju en självklarhet så jag svitchade om igen och började jobba nästa sekund. Kvällen blev riktigt rolig och det var tur att jag stannade. Men nu är man ät utsliten kvinna.


Imorgon är det jobb igen som gäller, springpass då också. Funderar på att köpa mig en iphone då på springpasset, men får la se. Halvt som halvt bestämt mig. Efter jobbet så ska jag hem till Fanny där dom andra tjejjerna från jobbet är så ska vi fira hennes 21års dag :) Kommer bli riktigt kul! Hon ska få bästa födelsdagskaratefyllan ever :D Fast vi jobbar dagen efter både jag hon och Sarah så det lär väl egentligen inte bli all in allafall, men det löser sig. :) Nu ska jag sova!


 


Friendship for me is when my best friend, pointing to the ugliest clothes she sees in a shop and just know I will love it.



jobb nu, så puss på er :)


my good

Gah vilken dag. Ögonen har rullat. Sofie frågade om jag var hög. Ja, då förstår ni. Tröttast i stan. Hade springpass men jobbat mycke mindre än vad jag skulle. Först halv 12 till halv 2. Halv 3 mötte jag mills på stan så drog vi en liten shoppingrunda med betoning på liten. Duktigt av mig att inte bränna allt för mycke på en gång, var helt ärligt inte sugen. Plocka bara det som fall mig i smaken just då, hade inte orken till att angagera mig allt för mycke. Fick med mig ett par grå kilklackar, en gräddvit lite större handväska (awsome), en gräddvit spetsbody, en beige jumpsiut och en grå hoodie typ. Och just ja, ett par strumpbyxor, tredje paret, tar jag sönder dessa också är det fan meningen att jag inte ska ha några. Gick tillbaka till jobbet runt halv 5 och käkade mat och chilla i personalrummet, drack kaffe i hopp om att bli lite piggare men det var lönlöst, det visste jag redan från början. Klockan halv 7 frågade Sarah om jag ville gå hem 7 istället, hon blev min ängel för idag. Fan alltså, det var så skönt att få gå hem lite tidigare. Mötte Alexander på bussen och han var psyko som vanligt så fick en trevlig bussresa hem. Sen gick jag och solade, alldeles för länge. La i för 20 minuter, vaknade efter 35 minuter och solariet var fortfarande i full gång. Men rumpan sa ifrån då och jag klev upp. Nu ska jag duscha och sen ska jag sååå lägga mig i sängen och kolla på något program och äta lite godis tills jag somnar. Imorgon är det jobb igen men bara till fyra, efter det ska jag luncha med thilda på stan. Vi hörs hörrni!


det finns något farligt med att aldrig hitta vägen, men det är något vackert med att vandra den ändå



Hej :) Jobbet gick finfint idag. Var på bra humör och hade roligt, skrattat mycke, som vanligt nu för tiden. Har verkligen blivit en glad tjej! :) Det var jag Kattis och Sofia ikväll och det gick galant. Imorgon har vi en 60 bokning som jag verkligen ser fram emot. Det var länge sen man tog hand om stora sällskap. Saknar faktiskt pappas restaurang när det var bröllop, födelsedagsfester och dop tex. Det är så kul att se så många människor festa, eller fira någonting fint. Och måste säga det igen, imorgon får jag cash på kontot. Dom är så välkommna ska jag säga. Dock kommer jag inte kunna spendera så mycke dom två första veckorna eftersom jag befinner mig på jobbet då affärerna är öppna. Men det är ju bara bra, annars brukar dom ju ta slut lagom efter dom två första veckorna. Men jag hoppas verkligen att mina älskade jeffrey cambell skor kommer in på Nelly snart igen för just nu är dom sell out, men dom ska verkligen pryda mina fötter i vår, så är det bara :) Nu ska jag kolla klart på "gynekologen i askim", ett riktigt konstigt program jag bara fastnat för sådär. Brukar alltid sätta på ett uruselt program när jag ska sova så jag blir trött. Men detta håller mig vaken haha. Hörs imorgon är skit trött :)


Du kan låna mig igen, du kan förbruka mig igen





Alla hjärtans dag

Wooho! Eller? ;) Tänker låta som en bitter singel nu men fan vad jag kommer spy på alla kärleksfulla par ikväll som jag måste servera. Haha men mest för att jag vet inte om det är någon mer än jag och Sofia som jobbar ikväll så kommer väl få springa arslet av oss för dom dessutom. Gudars skymmning, kaos. Men vi ska väl överleva denna dag också eller hur. Dock så tycker jag väl att denna dag är väldigt överskattad. Denna dag är väl egentligen till för oss, företag som tjänar pengar. Höhö

Vaknade en minut innan klockan ringde idag och typ hoppa upp ur sängen för det var så ljust ute så jag trodde att jag hade försovit mig, värsta jag vet. Men nejdå, nu ska jag dricka lite kaffe och sen sätta på mig skoteroverallen för det är 13 minus ute ser jag. Fuck jävla väder. Kan det bli varmt någon gång eller. I allafall typ + gradigt. Jobb till 22 ikväll iallafall, vi hörs väl när vi hörs helt enkelt!


straight from the heart




sometimes we build up walls - not to keep people out but to see who cares enough to knock them down..

Det var SÅ skönt att sova ut. Vaknade runt två snåret dock med världens sämsta morgonmood men det har gått över nu haha. Idag ska jag göra absolut ingenting hade jag tänkt. Skulle vilja gå ut på en promenad eller gå och springa en timme på bandet men jag vill inte ut i det här vädret, jag tror jag strejkar. Det är ju trots allt söndag, vilodag med andra ord. Ikväll blir det god mat och gottis med mamma och broshan som kom hem från pappa idag. Nu har jag dessutom en mördagvecka framför mig, jobbar mån, tis, ons, tors, fre, lördag haha.. självförvållat. Får se om jag säger upp bekantskapen med mig själv i slutet av veckan. Men det blir inte bättre av det för sen har jag en ledig söndag och jobbar precis lika veckan därefter men fan vad fin lön som kommer i mars sen då :) Nu ska jag dricka mer kaffe och dega!


fahlsan

 


det är så logiskt, alla fattar utom du

Gudars skymming vad trött jag är! Ni förstår inte, går inte att förklara. Eller jo det ska jag göra. Igår efter jobbet mötte jag upp Thilda så gick vi till Tabazco och tog ett glas vin och snackade om allt mellan himmel och jord precis i vanlig ordning. Det är rätt kul att man har vart vänner i flera år men ändå har saker att berätta för varandra som man inte vet om :) Efter Tabban så gick vi till Å och hängde lite i baren och tog ett till glas vin, det sista dessutom. Efter det blev vi nersläppta på Å2 av Jens, jätte snällt. Och där nere var det dubstep kväll. Inte så mycke folk men man kände typ alla som var där så det var jätte bra stämming, kändes typ som en hemmafest haha. Dansade sönder oss där och sen drog vi hem till Andreas. Jag skulle sova där men så blev det ju inte riktigt. Dom hade fetaste efterferken där hemma så jag somnade väl ungefär runt halv 8 när andreas kom och la sig och jag stängde av musiken. Då var jag inte glad kan jag säga haha, fyfan höll på att börja tjura. Jobbade kallade runt 12 så det var bara att stiga upp i god tid för att ta sig det. Men dagen har ändå rullat på rätt så bra. Lunchen var rätt kaotisk men det gick bra. Kvällen var mycke lugnare pågrund av att det var melodifestivalen fick jag veta. Kollar folk på det fortfarande alltså? haha :) Men fan vad kul vi hade ikväll, alla var nog på sitt bästa humör och vi dansade i köket och hade oss. Så kul :D Och fan vad jag garvat med  Natta, Sofie och Sarah haha! Natta och jag körde på en krock idag igen, denna gång var det dock med en serveringsbricka haha! Jag kom med den i handen  höjd med mina revben och hon kom och skulle ta emot den, det roliga var att ingen vek lixom av till något håll så det tog lixom stopp och jag tappade typ luften kändes det som haha, fyfan vad vi garvade. Åh vi garva åt så mycke att vi vek oss ner på golvet flera gånger men man måste nästan vara där för att förstå. Sen har vi en tävling varje dag och idag var det "posetivast attityd" och fyfan vad vi smörade sönder inför Sofia som var ledare ikväll. Fast sen sa hon "jag vet vad ni håller på med ;)" hahaha.. men det var kul så länge det varade. Jag visste inte hur man bytte kaffe så jag drog till med "Du sofia, jag vet inte hur man byter kaffe men jag lär mig gärna:D" hahaha hon kollade på mig som jag slagit i huvudet men sen kom hon ju på ;) Ajja, det var roligt! Nu är jag äntligen hemma från jobbet iallafall och fan vad jag ska sova ut imorgon, ih! Sweet. Nej, vi hörs hörrni!

the best of all, is that you love me without beeing told


Jobbidobbi :D

Iiih, idag är det jobb. Eller rättare sagt ikväll och jag längtar efter att få springa av mig lite och jag saknar Natta jätte mycke! Ska till och med åka in tidigare till jobbet för hon har springpass så vi kan leka i personalrummet i typ en och halv timme haha :D Jag jobbar 12-22 imorgon också, ser faktiskt fram emot det! Och kan inte riktigt fatta att lönen kommer på tisdag heller, det känns som den inte har kommit på evigheter. Får ha bättre framförhållning denna månad helt klart. Blev liiiite mycke kläder om man säger så, usch mår nästan dåligt när jag tänker på det haha. Och så blev det ju ett busskort för mycke lixom eftersom jag tappade bort mitt. Kanske jag inte sagt? Jo men jag la ut 2400kr på ett busskort denna månad, kul va? Eh nej. Höll på att strypa mig själv. Ikväll om allt blir som planerat så ska jag och Thilda ut och ta ett glas efter jag slutar, skönt att få krama om henne lite :)

Sen måste jag bara ägna ett par rader åt världens bästa vän Camilla. Vi jobbar i stort sätt om varandra var eviga dag just nu och det tar i hjärtat haha :( Alltså vi satt ihop innan vi skaffade jobb. Och nu kan det tyvärr gå en hel jävla vecka innan jag får krama om min lilla cameltoe. Fan vad jag saknar henne. Fan vad jag saknar våran jävla humor för det är INGEN annan som förstår den och garvar så mycke som vi gör åt våra egna skämt. Det finns lixom inte på kartan. Finaste bästaste vän, vi är så jävla bra tillsammans!

 





I am down but I’ll get up again

They can say that
I won’t stay around
But I’m gonna stand my ground
You’re not gonna stop me
You don’t know me
You don’t know who I am
Don’t count me out so fast

I’ve been brought down to my knees
And I’ve been pushed way past the point of breaking
But I can take it
I’ll be back
Back on my feet
This is far from over
You haven’t seen the last of me

There will be no fade out
This is not the end
I’m down now
But i’ll be standing tall again
Times are hard but
I was built tough
I’m gonna show you all what I’m made of




sj eller vl, ja det är frågan

Sitter och funderar på om jag ska åka buss eller tåg imorgon. Det är som att välja mellan att hamna i diket eller stå där på perongen ännu en gång och läsa "tåget är inställt, ersätts med buss" och så hamnar man i diket i allafall. Måste i vilket fall som helst åka in tidigare och uträtta några ärenden på stan osv innan jobbet. Börjar 18 och slutar 21, soft kvällspass men saknar dock jobbet lite efter två dagars ledighet så det skulle suttit fint med en långpanna. Men jag ska inte klaga nu när jag verkligen fått vila ut mig, det har vart awsome :) Men på något sätt blir jag så rastlös när jag inte har gäster runt omkring mig att prata av mig med haha. Och jobbarkompisar man kan skratta med och flumma med. Eller den där enormt dryga aik-trubadur skivan som går på repeat dagarna långa. Eller tobias skämt, han kan bara ett och det lyder "heter din mamma Ann?". Ah då förstår ni fan hur rastlös jag blir. Nu ska jag i allafall lägga mig i min nybäddade säng med lite glass och havregrynsröra (asagott) framför den nya filmen Burlesque. Kollade på the town häromdagen som var så sjukt bra, kommer nog kolla på den igen snart. Och igår såg jag Love and other drugs, den var lite småseg i början men blev riktigt bra mot slutet. Och idag kollade jag faktiskt på i rymden finns inga känslor, för typ tredje gången och man garvar faktiskt ännu mer åt skämtet när man hört dom fler gånger, så jävla störd film haha. Jaja, sovgott :)


.



iuuw, grose..



Ja, så tänkte jag också första gången jag hörde och läste om det. Äckligt. MEN, jag kände att mitt hår behövde en inpackning nyss, så jag testade detta. Ett ägg, en deciliter olivolja och lite vatten. Sen kammar du bara in i det i håret och låter det sitta i en handuk antingen ett par timmar eller under natten. Jag sprang runt med det i håret medans jag städade idag och saaaatan vad lent och fint mitt hår är nu alltså.Glänser som efter ingen annan hårinpackning. Det fungerar verkligen, bara så ni vet :)


we are wonderful together




We don't sleep when the sun goes down. We don't waste no precious time. All my friends in the loo, making up for teenage crime.





Haha fan vad kul det är när man har underbara minne på film. Dom här vidiosarna är från i sommras. Det är jag och thilda som är High on life som vi så snyggt kallar det. Awsome kväll rakt av helt enkelt!




Och det här måste vara två år sen när vi åkte till GrönaLund och sen hälsade på hemma hos Damberg och alla hans vänner i deras feta jävla hus. Minns vilken kallabalik det var den dagen alltså. Trafiken i sthlm. Bilen gick sönder osv. Här åker i allafall Jag, Andreas, Willy och Tom fritt fall med tilt man ser inte så mycke, men fan så skojj det var!


rutinerad städare, eller?

När min bror kom hem från skolan fick jag honom att städa lägenheten med mig så mamma slapp göra det sent efter hon kommer hem från jobbet. Allt gick bra tills marcus skulle börja skura golven med blekmedel. Jag "men marcus varför häller du i Klorin i skurvattnet?" Han "ja men det spelar väl inte sån stor roll?". Haha fan alltså, garvade sönder mig. Nu är vi snart klara i allafall, det gick ju rätt fort när man var två. Och mammi kommer bli så otroligt glad :) Och det bästa av allt, vi har inte blekt golven! Nu ska jag duscha ur min hårinpackning och lägga mig i ett bad och ta hand om mig själv!


mmmmh


.



samma visa varje gång

Jag blir då alltid sjuk när jag är ledig. Det är väl lite tur i oturen skulle man kunna säga men det är lixom samma sak varje gång. Kanske för att jag slappnar av lite och inte går på högvarv hela tiden? Vaknade i allafall upp med fetaste halsonten :( Fuck, det kan ju ta ett tag innan det gå över och mina halsmandlar dom har en förmåga att svälla upp utan den mista sjukdom. Ah, och in my ass att jag vågar ta ur mina halsmandlar nu när Andreas gjorde det för ett par veckor sen och var bokstavligt talat helt död i drygt två veckor. Och jag skulle då aldrig kollat ner i hans hals för den synen kommer jag aldrig att glömma haha. Så sitter han där nöjd och säger "men fanny, du borde också göra det, jag ska beställa tid åt dig, det fixar du" haha allt för att jag ska känna samma smärta, jag lovar haha! Nej så idag blir det kureringsdag. Tänker inte byta ut kaffet till Te och sånt skit men ja, bada lite, kolla på film, smörja in mig så jag känner mig fräsch för i vilket fall som helst så står det jobb på schemat i morgon och jag är så grymt trött på att min hals sätter käppar i hjulet på mig så jobb blir det! Och om ni hittar någon blekare än mig är den välkommen att gå bredvid mig fram till tisdag nästa vecka då min lön kommer. Jag äger fan 3kr och tror jag gjort det i drygt två veckor snart, ah med lite hjälp då. Men jag behöver fan sola nu, jag behöver göra mina naglar, jag behöver gå till frisören, jag går under snart? Blöööö.. allt rasareda lixom denna månad. Känns lixom som jag går runt en vecka efter "bäst före datumet" på mig själv.



everyone deserve a second chance

 


Tänkte bara slänga upp ett par bilder på den nya skinnvästen. Kommer användas flitigt. Ser mig framför mig med denna, mina höga levis jeansshorts och en grå t-shirt.



.



Som jag väntat på denna dag!

Äntligen, äntligen har någon tagit tag i att lägga svart på vitt när det gäller "svenska föreningen" i Oslo. Äntligen har någon konfronterat Nicklas och frågat vad fan det är han sysslar med. Uppdrag granskning har nämligen vart där och gjort en dokumentär om det hela. Svenska föreningen är alltså stället jag bodde på det halvår jag levde i Oslo. Önskar nästan att alla såg på programmet för folk har knappt trott på mig när jag sa hur det var. Mamma förstod inte varför jag ville flytta hem och hon säger nu "ja man förstod ju inte riktigt hur det var, hur ska man kunnar göra det?" och äntligen, äntligen får hon se hur dumma i huvudet dom är. Att vi betalade 3 och ett halvt tusen för ett dubbelrum. Som tur var bodde jag med Ida, en jag redan kände hemmifrån, annars hade jag nog flyttat efter första dagen. Kackerlackor i köket, i badrummet, i sovrummen. Fönster som är fodrade med soffkuddar för att hålla värmen. 2 tvätt maskiner på 80 personer. Dom stängde av varmvattnet var och varannan dag för att dom inte hade råd att ha det på. Åh, jag blir så frustrerad när jag tänker på det. Nu äntligen, kanske folk förstår hur jävla slitsamt det var. Hur jävla deprimerad man blev av att bo där. "det är ett spartansk boende" haha in my ass Nicklas. Så jävla kul när han svarade "inga kommentarer" på det mesta han blev tillfrågad. Han höll ju på att börja tjura. Och jag hoppas så innerligt att alla som bor där nu går och kräver tillbaka sina 1500kr man måste betala in med den första hyran men som sen fick tillbaka när man flyttade. För det var tydligen olaglig verksamhet + att dom där 1500 ser man inte skymten av mer. Jag fick aldrig tillbaka mina pengar. Skulle bara vilja stampa på han så han får smaka gata alltså. Vilken jäkla pussy han är. ÅÅÅÅH, han fick inte tillräckligt med skit, men jag är glad för att dom visade verkligheten av vad det där är för jävla skitställe. Hyr ut lägenheter som ska rivas dessutom. Det roliga är att det första han säger är "alla trivs så bra här och det är ingen som är missnöjd", hoppas han själv inser att han sitter och blåljuger. Men det fick han ju svälja sen, som tur var!


shopping

Så, kom precis innanför dörren. Har vart och kollat på lite kläder med mormor och fick med mig en vit stickad tröjja hem och en svart skinnväst, behövligt? Ja. Nu tänkte jag hänga upp alla mina kläder som ligger utspritt och städa lite här hemma sen lägga mig framför en film och äta frukost. Den är ju som godast runt 4 snåret haha.


what am i gonna do when the best part of me was always you


du vet hur jag mår, det finns en gräns och den går, exakt där vi står.


du gängar allt generellt nu, parallellt det gäller allt, eller alltså
jag vet att jag sårar dej, och jag häller salt i öppna såren då
men så är du lågt stående, och folk förlåter för fan för fort är mitt påstående
hårt slående tankar ankar ditt liv, som lösdriveri
en sekund med dej är ett överdrivet slöseri med liv
övergiven, men jag behöver tiden utan ditt jävla prat
efterbliven, efter tiden ihop är du inte värd mitt hat
och du ringer mitt på natten och gråter, och det rör mej inte
det finns minnen jag knappast förlåter, så jag hör det inte
jag vill att din himmel ska befrias från både blått och solsken
att min önskan besannas, och andra behandlar dej som oren
ogenomtränglig för dina vänliga inviter igen
du sliter i den sak vi hade, medan jag skiter i den
igen då, jag är inte den rätte, och du har själv sagt det, så tyst nu
du är så söt när du bara drar åt självaste helvete



don´t trust anyone but yourself

Åh, precis hemkommen från jobbet. What a great day :) Vet inte varför, men idag var jag glad, lycklig och peppad på framtiden. Alla gäster har vart jätte trevliga och det bästa av allt fick dom se min allra bästa sida också :) Och det märktes på dircksen haha. Fritt med dricks idag vill jag lova. Haha så kul, kom in till dom i köket och sa flera gånger "gissa hur mycke ja fick nudå? hundra kronor till :O!" Sen i slutet av kvällen kommer Sofia med sin dricks från 32 bokningen och drar in en tusing? Jaa, jag blev ägd, erskänner ;) Men det bästa är att vi får ta del av det allihoppa, sweet :) Och måste bara skänka en mening till "han", så himla fin och snäll och givmild! Så gulligt när han gick också, så kollade han in och log i varje fönster tills vi inte såg varandra längre haha. Det gjorde min dag lite (A). Dock var han engelsk och jag sa till Frida "ja, det förhållandet skulle bli rätt tyst av sig" haha, jag har en förmåga att bli stum när det kommer till engelska, inte min starkaste sida! ;)

Och imorgon är jag ledig, lalala.. och vet ni vad jag ska göra? Nej det vet ni inte ;D

någon som har missat H&Ms nya kollektion? Nää, tänkte väl det!




dagar som denna

Idag har jag ett sånt här pass som får mig att vilja slita av mig håret. Först jobbar jag från halv 12 till 14. Sen är har jag lunch/är ledig fram tills klockan halv 6. Det är alltså tre och en halv timmes väntan på att få börja jobba igen. Och nej, jag kan inte åka hem för det hinner jag inte. Sen jobbar jag från halv 6 till 21, alltså 3 och en halv timme. SEN måste jag vänta i en och en halv timme på min buss som går 22.17. Alltså haha, jag kan inte göra mer än att garva bort det. Så om vi räknar från morgonen när jag åker klockan tio tills när jag kommer hem klockan 23.oo, då har jag alltså i stortsätt vart på jobbet i 13 timmar och jobbat 6 utav dom :) Då drar man in cash! ;) (not). Det var ungefär mitt sätt att beskriva min otroligt stora längtan tills ja har en lägenhet i västerås. Ska fan fixa en massa sånt på onsdag (då natta har tagit mitt pass, för att jag egentligen skulle gått ut med tjejjerna från jobbet då och firat min och fannys namnsdag haha). Så är ledig onsdag. Och trummmvirvel, jag har kollat fel på schemat och är ledig torsdag också :D Två dagars ledighet, det kommer nästan lite tårar haha! Nej men fan vad nice och åh, ja vet precis vad jag ska göra hihi :)


you can see it in my eyes




den här videon kan jag kolla på om och om igen och garva lika mycke ändå!
"Faa-an vilka schyssta tuttar på den brrrruden!"
"SPIIIINKI?!?! jag är inte alls spinki, jag tränar på gym tre gånger i veckan!"





tack då?

Haha thilda och jag "mejla" lite med varandra på facebook och då fick jag mig ett gott skratt kan jag säga. Det är rätt svart från fredagskvällen till och från och självklart hade jag glömt bort det mest roliga på hela kvällen men som jag nu i efterhand minns så väl. (kan också tillägga att jag hade en t-shirt på mig och en hoodie haha). Ja det är inte alltid jag tänker före jag pratar, men hallå haha?



Helt från ingenstans säger alltså Joel (en kille jag aldrig träffat förr) "men du ser ju ut att ha väldigt fina tuttar". Och jag ser väl mer eller mindre ut som en fågelholk och utbrister efter drygt tio långa sekunder "men guuuuuud, eeeh aah okej". Haha ja men vad ska man säga? Tack är lixom inte det första man kommer på att säga efter en sådan kommentar.

Haha alltså den killen var one of a kind om man säger så. Mycke trevlig men också mycke märklig. Det var bara en av alla saker han droppa i luften. Fick mig några garv den kvällen. Och en till rolig sak var att han skrek varje gång han pratade, som att han inte hörde själv hur högt han sa saker. "JAAA MEN JAA SKA BARA GÅ PÅ TOALETTEN NU TROR JAG!!!!!" och nästan lixom reste sig upp och sträckte på ryggen varje gång han sa något. Haha nej fyfan, kul jag och thilda hade när vi luncha på jensens dagen efter och pratade om kvällen.

Nu ska jag i allafall lägga mig och kolla på "The town" och sova, fyfan vad skönt. Har ont i hela kroppen, skulle behöva en helkroppsmassage typ nyss. Man skulle ligga på en strand i thailand och knäppa med fingarna typ. Inte för att jag tog massage när jag var där sist. För jag är lite konstig av mig, jag blir lite äcklad av folks händer och fötter och kontakt med andra haha. Ja jag har mina konstigheter för mig. Där av har jag aldrig vart på massage, men ska nog ta tummen ur röven och göra det snart för den skriker efter någon som kan ta bort alla hundra knutor i ryggen.






i'm looking for love this time, sounding hopeful but it´s makin' me cry

Trött, alldeles för trött. Bluä, om man skulle ta och sjukta sig själv och ta en lång vila. Nej skämt och sido, men jag är rätt så sliten nu och det känns i kroppen. Dock jobbade jag bara till tre idag men det var ändå utmattande haha. Men det var roligt på jobbet idag också, kanske inte var på mitt bästa humör, jag vet inte? Känns inte som det i allafall. Jaja, efter jag slutade jobbet så kom Fanny så jag hon och Tobbe satt och åt lite och snackade och hade trevlans. Sen åkte jag med halv 5 tåget till sala. Ska alldels strax hoppa i ett bad och bara ta det lugnt. Sen måste jag måla naglarna i någon vacker kulör för idag rök naglarna. Känns naket. Får bli nya när lönen dimper in på kontot. Imorgon har jag springpass fast då jag är ledig där emellan så ska vi ha personalmöte. Jaja, det blir bra det. Haha varje dag när jag går hem från jobbet så tänker jag, "åh skönt, snart måste jag ha en ledig dag" men så kommer jag på att jag ska mörda mig själv denna månad med sjukt mycke extrapass så den dagen kan jag se mig i arslet efter. Höhö. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är kul att jobba, för det gör jag ju självklart :) Och den första mars, ja då har jag jobbat där ett halvår. Fan vad tiden går fort egentligen!








.




you are the best fucking thing i ever had




och jag kunde göra vad som helst för att få höra den tanken


jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var påväg hit eller härifrån

Tröttis men ändå taggad för en ny jobbdag :) Idag jobbar Tobbe och jag tycker faktiskt det är askul på jobbet då haha, han är så rolig. Även fast han driver med mig hela tiden så kan ja inte rå för att ja älskar hans humor ändå! Sen hoppas jag även på att det är massa andra roliga som jobbar, ser nu att Sofie jobbar :D Hoppas det händer något roligt så vi kan dö och vika oss av garv, älskar´t!


.


don't cry because its over, smile because it happened.

  


Fan vad lycklig jag blir av detta väder, mer soliga dagar tack! Idag hade jag på mig min nya jacka från rut.mfl. som jag är in lööv with och slängde på mig mina raybans bara för att det sken så vackert :) Resten av kläderna är inte så intressanta. Sjalen är från BikBok och vantarna är scondhand. Lurarna är Wesc som ni kanske vet :)

Jobbet idag var i allafall awsome :) Sprang dock arslet av mig kan jag säga. Det började med lite pannkaksfrukost och snack med kattis och ante tills vi öppnade. Sen började kaoset vill jag lova ;) Men det gick bra! Sen lugnade det väl ner sig mot kvällen som tur var eftersom det bara var jag och Sarah, men det var en del men med lite teamwork så klarade vi det också. Fick därimot gå hem en timme tidigare så att jag hann med tåget, sjukt snällt :)

Nu ska jag nog kolla solsidan för andra gånger bara för att det är så jäkla bra. Men först ska jag ringa Camilla och sen göra iordning mig för sängen. Jobb imorgon igen och jag älskar´t!

last night

HejHej :) Gårkvällen blev helt okej. Vi hade trevligt och sådära. Satt och drack vin och lite öl och spelade spel och lyssnade på bra musik. Sen drog vi till Å och dansade och träffade människor och drack alldeles för mycke. Gratis är gott. Sen gick vi och åt lite mat och sen vinglade thilda och jag hem till henne och jag däckade tydligen på en gång enligt henne haha. Och jag minns inget annat så så kan det nog vara.

Idag så gick vi ut på stan i det fina vårvädret. Fan det gick ett lyckorus genom kroppen då alltså. Älskar verkligen våren och allt som har med den att göra. Vi gick till jenses (att man inte kan hålla sig där ifrån på sin lediga dag ens haha) och käkade mat och skvallrade om allt mellan himmel och jord. Sen skildes vi åt så åkte jag till Sala.

Väl framme i Sala gick jag hem till min älskade mormor och drack kaffe med henne och snacka skit. Och kollade på tv. Älskar att hon asgarvar lika mycke åt 2 och en halv man som jag gör haha! Så bakade jag faktiskt en chokladkaka och tog med hem hit som jag tänkte att jag och mamma kunde mumsa på ikväll framför en film :)

Och du sa att jag var speciell? ha-ha.. joru :)


precis

Det här är svårt att förklara, toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta ba rakt ut hmm det är min dåliga vana. För det blir så ibland och jag tror jag vet vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat, ha idioter! Fy fan va sjukt att man kan känna sån passion. Vi åt och drack och grät och vi skrattade och vi kom ihop. Som bästa vänner som har tagit det till nästa level där vi bara hoppades men fick se vad som händer..


ont ont ont

Ont i magen som fan. Mår illa. Är trött även fast jag sovit halva dagen. Är slut som människa. Men denna kväll kan bli bra ändå. Och funderar på om den inte blir bättre om man gör något utav den istället för att sitta hemma. Om den ändå inte bara kan bli bättre av att vara med fina vänner istället. Planerna är nämligen som så att jag ska befinna mig med mitt bästa humör hos thilda runt 7 snåret där även Filip och Joel kommer att befinna sig. Planerna är att vi ska börja med varsin vinflaska och skitsnack hemma hos henne och sluta på Å bland fulla och dryga människor vilket jag känner att jag inte pallar med just för tillfället. Men somsagt det blir kanske bättre än att bara sitta hemma och inte göra ett skit. Ja så får det bli, dusch nu och sen döda min mensvärk med alvedon.


some pics








don´t hate

Ska börja med att säga att det är SÅ kul när folk säger "jag bryr mig inte ett skit" och blablabla och tycker dom är SÅ mycke bättre än andra men ändå ägnar typ 1 blogginlägg per vecka på att skriva vad man tycker om personer. Då måste man ju helt klart bry sig, annars hade man gett fan i att ens yttra sig. Faktiskt.


Gårdagen då :) Började på gränden med Fanny, Sofie och Sarah. God mat, massa snack och massa massa skratt. Sen gick vi till systemet och bunkrade upp för kvällen. Jag och Sarah delade på en vin flska, en champagne och sen öl och cider. Haha, mer än vanligt alltså. Vi åkte iallafall hem till Fanny och fixade oss lite sen körde vi ölspel och snackade ännu mer. Bra tjejer det där, asbra. Sen kom Simon och hämtade oss och så gick vi till Pluto faktiskt. Och det var över förväntningarna. Inget ställe man brukar hänga på lixom men vi dansade loss som aldrig förr och hade verkligen askul :) Sen gick jag hem till A och somnade sött haha. Gick faktiskt bra att komma upp till jobbet idag. Började må dåligt eller blev typ as trött runt 5 snåret men då var det ju bara 5 timmar kvar att jobba så det gick fina fisken! Kom precis hem nu, fick skjuts av Linda hem så slapp åka buss tillochmed, jätte skönt. Nu ska jag lägga mig och kolla webtv tills ögonen slår igen. Bilder från igår kommer upp sen :)

paint me a perfect picture and make sure that you cross the line

Panic at the disco! Det är riktigt konstigt att man aldrig har något att sätta på sig även fast man har kläder så det räcker och blir över. Försöker tänka tillbaka på tidigare kvällar, försöker skapa en outfit i mitt huvud som jag skulle trivas i ikväll, men nej. Det är svart framför ögonen. Ingenting är snygg och mina senaste inköp är antingen redan använt eller så har jag inte bestämt mig för om det är snyggt än och måste låta det hänga en månad till. Fan vad svårt det blev nu. Funderar typ på att gå heltsvart med en mocka kvaj och en fet kuvertväska. Känns ju som jag i allafall. Åh, vad svårt det blidde. Och jag kanske borde vara stressad? Ska ta 4 bussen till stan så ska vi äta först och sen gå till systemet och shoppa lite och efter det hem till fanny och köra :) Jaja, allt löser sig ju, det brukar göra det.


hur gör djur?




Ojoj sent uppe är jag. Fast är ledig imorgon så det gör inte så mycke :) Men ska iallafall upp i tid. Först ska jag tvätta en massa massa kläder. Sen senare ska jag faktiskt på lite äventyr. Ska nämligen ut med Fanny, Sarah och Sofie imorgon, tjejerna från jobbet :) Det var till en början tänk att vi skulle ut den nionde, då jag och fanny har namnsdag.. firar inte ni sånt? ;) haha men det blev imorgon (idag) istället. Kommer nog bli sjukt kul att göra stan osäker med dom. Vi har ju störtkul på jobbet så då kan det ju bara bli roligare? :D


Ny kategori



Under denna katergoi kommer jag lägga in kläder som finns i min garderob och först ut är en massa leggins. Jag är en sucker på leggins i alla dess färger och mönster. Dessa är dom jag avänder flitigast.



1. Leggins med snörning på benen. Kommer ifrån GinaTricot.
2. Leggins med zebra och leopardmönster. Kommer från BikBok.



1. Sammetsleggins. Kommer ifrån Vila.
2. Gråa leggins med skinndetaljer. Kommer ifrån GinaTricot.



1. Militärgröna leggins med bruna skinndetaljer. Kommer ifrån MQ.
2 Ljusgråa leggins med mörkgråa detaljer (egentligen ett underställ haha). Kommer ifrån Fretex.



1. Gråa leggins med tunna skinndetaljer. Kommer ifrån GinaTricot.
2. Ormskinnsleggins. Kommer ifrån GinaTricot.



1. Skinnleggins. Kommer ifrån GinaTricot.
2. Glittriga leggins. Kommer ifrån Rut mfl.


Haha sådär. Och det där var bara dom legginsen jag använder som mest. Nu undrar ni säkert om jag tar på mig jeans någon gång? ;) Men jaa.. klart. Fast det är så grymt skönt och snyggt med ett par leggins. Tänkte dock skriva att är det något par utan legginsen ni blev sugna på så hör av er, jag är inte omöjligt och säljer gärna ett par eller två för att köpa lite nytt också.



nästa lön är mer än välkommer och dessa skor lika så



Dom här helt magiska skorna från Jeffrey Cambell ska jag unna mig nästa månad har jag bestämt mig för. Det kostar runt 1600kr men dom är värd varenda krona. Ligger på samma nivå som Acnes magiska skor och då förstår ni att dom fuckar upp mitt hvud. Det var så länge sen jag la ner pengar på ett par schyssta klackskor och nu börjar våren närma sig så det är dax!


det är inte lätt att ligga på topp

Jag - Nej det kan ju fan inte vara lätt att vara fotbollsprofs inte!

Thilda - Nej, pengar och kändisskap kan ju knäcka vem som helst, så är det ju!

Jag - Ja tänk att ha så mycke pengar att man inte vet vad man ska spendera allt på, skulle må psykist dåligt.

Thilda - Han kan väl ge bort lite till oss... om det är så jobbigt ;);) han köpte nyss en ny bil ju en sprillans svart audi R8 - typ 1,5 mille..

Jag - Ja, jag kan lätt ta den. Inte för att jag har körkort men jag skulle nog kunna leva med att bara kolla på den..

Thilda - Eller hur, han köpte nyss en lägenhet att ha i London också, vi är iallafall välkommna!


Älskar min och thildas seriöst oseriösa konversationer på facebookchatten. Ironin flödar jämt och ibland glömmer vi bort att vi är helt oseriösa när vi pratar med varandra. (fast det är dock sant, bara det att vi driver lite om hur jobbigt det måste vara att vara stenrik). Dock tror jag att jag är det.

Mamma - Ja men har du pengar til lett nytt busskort nu då?

Jag - Mja, det tror jag i allafall, inte shoppat så mycke kläder denhär månaden.

Mamma - Nej verkligen inte, minst 8 tusen måste ju gått till enbart kläder och det vet du också!

(mormor sätter kaffet i halsen och går in i köket)

HAHA, ja vet att hon egentligen bara ville ruska om mig och typ börja slänga kastruller runt omkring sig men hon höll sig ;)

Alltså jag är sjuk. Nu ska jag börja spara pengar. Från och med nu!

lite fint under kläderna

 

Gick förbi några affärer påvägen till mormor och fick med mig detta hem. Det är ju alltid bra att ha, man kan ju inte få för mycke om man säger så. Den röda färgen på Bhn blir inte riktigt rättvis på bilden, den är som trosorna i allafall, sweet! Och den svarta är lite längre där nere och blir fin under en transparand tröjja. :)



Fick dessutom med mig dessa vantar hem, älskar den typen då fingrarna är avklippta. Blir fint en kall vårdag med oversize tröjjor lager på lager och en stor sjal och kängor. You get the feeling?

Nu ska jag bada, jag är fan en sucker för att bada badkar. Så skön egentid. Sen vettetusan vad jag ska göra. Kanske ringa Ida och kolla om vi ska köra en sleepover med film? Mjaa!


tjenare mannen!

Idag är jag glad, haha tur att det inte höll i sig då hade jag blivit rädd för mig själv. Sitter och dricker lite kaffe, inget ovanligt. Håller på att städa köket samtidigt. Ja jag tänkte städa hela lägenheten åt mamma idag. Dels för att jag älskar att se henne glad och för att jag var en riktig bitterfitta igår pågrund av saker hon inte ska lida för. Sen blir det en powerwalk. Kanske förbi mormor och solarieöarna och kanske kolla lite secondhandaffärer. Låter som en bra dag men då får jag sätta igång nu!


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!