Instagram

Är helt slut. Att åka båt på havet en hel dag gör en mer utmattad än vad man tror. Man får vara lat på semestern. Jag har faktiskt redan glömt bort vart jag jobbar :) Jag tänkte inte bli långvarig här inte, tänkte bara säga att om ni är intresserade av bildvevis av min underbara tid här borta kan ni följa mig på iphoneappen Instagram där jag heter Fahlsan också :) godnatt!

Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile?

För jag är lycklig hela långa veckan ut! Har verkligen garvat sönder hela dagen idag också, mest åt mig själv för att jag är hysteriskt rolig! Haha nej skojja bara, men det är väl för det mesta jag som livar upp stämningen för att jag blir så jäkla uttråkad när vi ligger och solar. Idag körde jag ett liggande träningspass för härskapet! :) (som tydligen såg väldigt roligt ut) Sen körde jag skrattleken och lg och as-fejk-garva tills både jag och alla andra garva hysteriskt! Ja..roa mig det kan jag. Har också gjort lite normala grejjer som att läsa cosmopolitan, tog reda på vilken sexställning alla var (scary?) (enligt cosmopolitan då) själv var jag "du ovanpå" bra saker att veta lixom!! Har även färgat ögonbrynen och bestämt mig för att jag passar i keps och tänker därför införskaffa mig en till mina jag-ska-se-ut-som-jag-ska-till-golfbanan-dagar. Ikväll grillade vi och så har vi spelat kort, jag vann! Nu ska jag slå på en film och be en solbön. Imorgon vaknar jag till ett samtal från Elin så draer vi vidare :)

become a better person over here

Den goda sidan av mig får sin tid i rampljuset här borta. Är nu mera både nykterist och sparsam, haha. Nej men jag har inte förtärt en droppe alkohol här borta och så mycke pengar som ligger på kontot har jag nog aldrig haft den 28 varje månad, nej det brukar vara betydligt mindre. Så jag highfivar mig själv och lägger mig ännu en dag utan ångest i solstolen och pressar oavbrutet tills solen går ner. Härliga tider. Dom andra åker in till stan nu men jag föredrar tystnaden som uppstår när dårhuset är tomt :pPpP Haha ;) min morbror har kom hit i förrgår och ikväll kommer 3 stycken till så det gäller att ta vara på soldäcket medans man kan. Imorgon kommer Elin och hämtar mig när hon kommer fram till lysekil och så åker vi till hennes sommarstuga där en annan del av släkten befinner sig. Försöker komma på något jag önskar mig i födelsedagspresent men det går inte, en frisörtid med allt vad det innebär är ju alltid behövligt och det tror jag att jag får, i vanlig ordning. Men jag fyller ju som sagt 21 och det är väl inte mycke tilll att fira I guess. Man vet ju knappt om man är gammal eller ung längre, föredrar dock det sistnämnda om det är OK. Fb uppdaterar sig i sin egen takt med bilder osv. När jag kommer hem blir det en bildbomb från semestern :)

Pleas call, miss your Voice...

Haha, vilken överskotts energi jag haft idag. Tror jag garvat och fått andra att garva hela dagen. Mamma har legat raklång på golvet och garvat ett flertal gånger. Började med att jag samla pluspoäng hos mormor genom att säga "AJJJ, vafan Marcus det gör ont :(" när mormor kolla bort och så kolla hon tillbaka och säger "du får inte slå Fanny, hon gör illa dig" och mamma kollar på mig och säger, "du är verkligen SÅ dryg Fanny :P". Sen dansade jag step och sjöng "who's gonna smoke some weed tonight" framför mormor och hon säger "du kan ju faktiskt sjunga Fanny. Och mamma tittar på mig och säger "det spelar tamefan ingen roll vad du gör, hon kommer alltid tycka du är hennes underbara barnbarn!! Och jag bara garvar åt att hon inte lär hört vad jag sjöng haha. Men hennes hörsel börjat nog svika, för tidigare idag sa jag "det var jätte länge sen jag åt pannkakor fan" och hon svarar "ja men så långt kvar är det inte tills festen faktist, vi har mycke kvar att göra" och vi andra kollar på varandra och asgarvar och hon säger "eller sa du pannkaka?" hahahah.. Ah när man haft så långtråkigt som jag haft ett tag så blir man rätt lättroad haha! Nu sitter jag och kollar på Johan Falk filmen på fyran men jag sitter och asgarvar halva filmen åt "Patrik" för jag bara ser han framför mig i playa del sol haha. Ajja vi hörs :)

No one deserves to be someone else's dirty little secret, if you truly care about someone, you share it with everyone.

Hello :) jag har det jätte bra här borta, allt är toppen. Vädret är dock lite upp och ner men jag får ju vila ut mig lika mycke för det :) I förrgår sög verkligen vädret så vi (och många många andra, bilköerna var sjuka) åkte till Torp köpcentrum som det kallas för att bränna lite pengar. Dock blev det bara två linnen. Var nära på att köpa en riktigt snygg Henry Lloyd jacka som ja föll pladask för men det blev inte så, springer jag på den igen kan jag inte garantera vad som händer dock ;) Fick ju för mig att köpa en rosa för några år sen och jag förstår fortfarande inte riktigt varför hahah... Idag har det regnat igen men det blir dyrt att shoppa varje gång vädret sviker här i Sverige så jag har mest chillat i sängen och försökt bli av med huvudvärken jag vakna upp med, börjat få någon mildare migrän tror jag för nu har det skett flera gånger och bara ett mörkt rum hjälper. När jag väl var på benen fick jag för mig att jag skulle över våran lilla bäck och plocka blåbär och baka en paj men nej.. Jag har tydligen blivit en riktig fegis och "sjukligt" rädd för allt som kryper så jag vände på våran lilla bro och gick tillbaka haha, så jäkla töntig. Kanske gör ett nytt försök imorgon. Fick också ett oväntat telefonsamtal från min "midsommarkompis" (haha) Joel så vi snacka lite åsådär, segelveckan här på västkusten lockar ju hit rätt många :) Nu u veckan kommer också Elin hit så det ska bli kul, det blir också 50års fest för min morbror på lördag och på söndag fyller jag 21. Så ja, det står inte helt still här inte :) saknar fortfarande en massa men snart kommer jag hem så jag får träffa dom också :) Nu är det middag, hörs!

Mitt paradis :)

Hej på er, jag lever :) Har det bara för bra för att ägna tid åt detta tidsfördriv :) Vi har haft sol varje dag än så länge, awsome. Första dagen åt vi krabba, så himla gott! Andra dagen drog vi ut med båten och solade och fiska makrill, jag fick 4 stycken, sammanlagt fick vi 15 tror jag så det blev självfallet det till middag! Vi bara chillar och har det bra vi. Igår kom min gudmor och hennes familj ner så det är lite folk här nu :) ikväll ska vi bara spela lite kort och sådär, blir nog en rätt tidig kväll tror jag, lite trött. Saknar vissa där hemma otroligt mycke men jag ska inte få hemlängtan än! Och dig saknar jag varje sekund, vart jag än är! Ajja, det var allt för nu. Slänger upp lite bilder på Facebook ibland så ni som har mig där kan ju checka läget, går nämligen inte att blogga med bilder på telefon :) Men det kommer ju garanterat komma upp sen när jag kommer hem :) puss på er!

Just so you know, I'm gonna stop showing my love for you now. Next time you gonna make me fall all over again it's gonna take more then empty words, you got to show me that you worth me...

.

Packa packa packa

SEMESTER!!!! :D håller på att packa det sista nu, det går sissodär! Väskan är lite för full för att innehålla saker för 3 veckor.. Har redan lyckats få ner 13 nagellack (det innebär att jag lär byta färg minst varannan dag, ibland varje haha), 11 par shorts, 5 kjolar, 4 klänningar och linnen kan jag inte ens räkna.. Och jag som sa att jag inte skulle packa onödigt mycke :P Men det går ju lixom inte att lämna något hemma. Förstår verkligen inte hur jag tänker när jag packat ner 4 plagg med prislappen kvar på.. som om jag skulle använda det mer där borta? Men whatever, får det plats i resväskan äre väl ingen vig deal om det får hänga med på semestern :) Mobilbloggar för tillfället så får berätta om gårdagen och slänga upp bilder från den imorgon kväll :) Dagen har i allafall vart jätte bra och rolig, sagt hejdå till mina tjejer som ja kommer längta efter många dagar i veckan :( Kommer verklige sakna mina, Sofies och Sarahs galna utekvällar och äventyr!! Och allt skratt och våra tråkigt roliga skämt haha.. Men vi snacka om att dom skulle göra en roadtrip ner till västkusten i början av augusti och komma till våran sommarstuga och hänga våra dagar, det skulle verkligen vara awsome! Hoppas det blir så :D Nu ska jag se över packningen en gång för alla och sen läggs mig och kolla på tv tills lillbroshan kommer hem, han är och jobbar fortfarande verkar det som. Vi hörs till morgonkaffet hörrni :)

löning

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you


Godmorgon, godmorgon.. jag är så glittrande glad! Haha skojja. Men kolla på Kronprinsessans födelsedag igår på tv så var det en operasångerska som sjöng sådär och gick runt som en mupp "jag e så glittrande glad, idag".. Jag höll på att dö. Mamma sa: "gud fanny, tänk om jag skulle gå upp på morgonen och sjunga sådär för dig när du dricker kaffe, då hade ju du slagit sönder halva köket" haha. Och ja, antagligen. Men idag är jag på rätt bra humör om jag får säga det själv :D Näst sista jobbdagen idag och så löning på det, kan ju knappt bli bättre. Solen kanske hade kunnat skina och det skulle ju kunna få vara sista jobbdagen men det finns ju alltid ett bättre alternativ, icke sant? Nej, nu ska jag väl leta fram ett par tråkiga jeans och skinnjackan så ska jag väl snart gå till tågiset :)


.




a broken heart can´t be that bad. When it's through, it's through..

Nu är jag slut som människa. Men.. har en del saker kvar att göra innan läggdax. Det största ilandsproblemet är väl att jag måste fixa naglarna typ haha. Kan inte gå med en gul avskavd färg på jobbet imorgon, funkar icke. Så det tänkte jag ta tag i nu innan jag somnar. Sen måste jag se över packningen igen och kolla så att allt är med osv. Börjar halv 12 imorgon så måste åka klockan tio till västerås, sucks. Sen har jag springpass. Vet inte vad jag ska göra där imellan men såg att Sofiii också hade det så kanske kan ta en kaffe med henne eller något om hon inte ska vara sådär duktig och träna eller något :D Ne, nu ska jag hitta någon film att tanka ner också så att jag har något att somna till :) sovgott så hörs vi imorgon :)


Älskar livet



Hääärligt, man ser väl att jag precis doppat mig va? Joru satteh det hade jag :D I mellan allt packande drog mamma med mig för ett par timmar i solen, det gjorde hon rätt i! Annars har jag faktiskt inte gjort så mycke mer idag än att just packa.. det går sissodär. Jo justja, mammsen har färgat mitt hår också. Som alltid är jag livrädd när hon ska göra det men försökte tänka posetivt och vet ni vad det första hon säger är? Ska jag ta av den här? Och pekar på KORKEN? Man ba: oh noo... Menmen har precis duschat ur färget och ska gå och kolla hur det blev nu. Hörs senare :)


Everything with you is perfect, atleast for me. Never forget that, while I forget you ..

Brännan börjar ta sig lite nu va? Har gaktiskt legat och pressat hela dagen idag också, man ser att min näsa är lite bränd haha, men vi kan kalla det gulligt. Aa iallafall, vi åkte ut till stranden idag klockan tio redan och la oss som två strandade sälar. Senare kom även lite vänner till familjen osv. Hade jätte mysigt och himla skönt. Runt kvart över 3 drog vi hemmåt så jag kunde ta en snabbdush innan jag skulle med tåget klockan 4 till jobbet. Har vart astrött hela kvällen så nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon vet jag inte riktigt hur planerna ser ut men mot kvällen ska jag iallafall hem till Fanny och grilla med tjejjerna. Ska bli supermysigt, längesen alla fyra samlades faktiskt :) På fredag blir det en drink efter jobbet med brudarna igen och på lördag är sista jobbdagen för mig :D Då blir det hem och packa så åker jag och broshan ner till Lysekil på söndag!










och du förtjänar en nominering för rollen du spelade




Tja! :) Då var denna jobbdag äntligen över. Just nu går jag på ren vilja, ska kämpa igenom mig dom här sista dagarna med ett leénde på läpparna, det blir ännu större när jag är klar! Hade ju springpass och på det hade jag ju sagt att jag skulle tvångslägga någon i vasaparken så att jag skulle få solsällskap. Sagt och gjort, Selver blev offret haha! Så när vi slutade drog jag med honom dit så solade jag och han tyckte det var pain in the ass för att det var så varmt. Men jag pratade på och han också så fick ligga där ett tag iallfall men när det började smådugga så gav han upp och jag hittade lixom inga fler ursäkter för att ligga kvar där då. Så då gick vi och lämna lite papper och så gick vi tillbaka för att äta. Efter det gick jag till Thildas jobb och drack kaffe och snacka med henne, hon hade inga kunder då så det var perfa! Kramade om henne en sista gång för nu ses vi väl antagligen inte på drygt en månad :( Men men.. Sen vare bara tillbaka till jobbet och köra dom sista timmarna. Nu är jag äntligen hemma och ska lägga mig i sängen och kolla på film tills jag somnar! Jobbar bara kväll imorgon så hoppas vi kan åka och bada och steka innan det :)


enough is enough



Oj oj.. dagarna jag bär en blommig klänning går till historien ;) To girly for me. Men kände för det idag haha.


så länge sen..

Det skulle ju regna!! haha.. Okej, glad för att solen skiner för er andras skull, men vafan! Jag vill inte jobba i det här vädret! Mamma kommer ju lätt gå om mig idag ;) Men jag har gjort ett pressarschema för dagen. Så fort jag är klar här hemma går jag till tåget och sätter mig i solen ett tag innan det kommer, det blir typ en halvtimme ;) Sen kommer jag till vässan halv 11 och då kan jag sitta ute till kvart över för jag börjar halv. Sen slutar jag två och då ska jag lägga mig i vasaparken till klockan halv 5 så börjar jag igen. Hoppas ni känner ironin.. Men är i mitten då ska jag fan tvångslägga någon kollega som också har springpass i vasaparken så jag får lite stekarsällskap! Blir perfa vettni, man får göra det bästa av situationen förstår ni ;P Nu ska jag föna håret och hitta något att ha på mig :)


Jag minns det så väl, varför kärleken brunnit ut av olika skäl. Varför jag aldrig släppte, aldrig gett upp, trots min väg varit lång, kantats med kupp. Jag har stått utanför din port så många gånger, så många brev, många sånger. Minns varje ord, varje rad jag skrivit, en längtan så stor minns varje dag jag lidit. Har gått genom livet med en övertygelse, att jag satt något spår som har haft betydelse. Aldrig besvarad, aldrig tillmötes, en kärlek så varm utan den vilket öde. Från vinter till vår, sen sommar till höst, trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst. Hjärtan som slår, vi står där vi stod, minns det som igår första gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog. Nu står du där på gatan, sargad av tiden, huden är grå och din hållning förvriden. Vill säga någonting men kan inte tänka klart. Känslor bubblar upp utan att tänkta tillbaks. Trevar mig fram för att etablera kontakt, tar tag i din hand, du brister ut i ett skratt. Det var så längesen men det finns där en, för passionen vi kände kommer alltid igen. Har ett hjärta utan rynkor, det består intakt, och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt. Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd, nu är det mitt tåg och dags för avgång. Stiga på aldrig tveka en minut, för allt som flyger upp måste landa till slut. Kan inte titta tillbaks, trots min vilja är stark. Vi vandrar iväg utan att vidröra mark. Mina minnen höll mig uppe varje dag. Du är som att andas för. Jag gav aldrig upp dig när du försvann. Långa dagar blev till nätter sen till månader och nu snart ett år..




.




todays two and story

 
Nya Levi´s shorts secondhand och bikini från Cubus

Haha, såhär ser en nyvaken Fanny ut iallafall, charmtrollet själv.. Mamma hade precis väckt mig för att säga att vi skulle på utflykt med min gudmor och hennes familj. Vi hamnade på ett jättemysigt ställe vid vattnet där vi solade och hade mysigt hela dagen. Badade faktiskt en gång också men det var inte så himla skönt om jag får säga det själv! Mamma är lite smått orolig att jag ska gå om henne när det gäller brännan. Dom som känner oss vet att vi är pressarfamiljen numero one och mamma har alltid legat överlägsen på första platsen. Men hon lär akta sig nu. Marcus var också med i tävlingen men han sa att vi fick sätta på oss solbrillorna och kolla på han då och i mina raybans ser man nattsvart hur mycke solen än skiner så jag vet inte riktigt vilket plarre han kom på ;)





När vi kom hem från utflyrren så blev den en snabbdusch och på det en skön tunika/skjorta för att sedan åka och grilla hemma hos Nina. Så himla mysigt. Käkade god mat och efter det spelade vi kort. Som jag förövrigt sög på idag så nu är jag lite småtjurig faktiskt! haha ;) Nej men är jättetrött och imorgon börjar pendellivet igen så ska väl upp runt halv nio eller något imorgonbitti även fast jag börjar halv 12.. sickt! Ajja.. bara en vecka kvar nu. Hur står det till för er då? Har ni redan haft semester och tar den snart slut eller? HA! Den som spar den har ;) Godnatt!


Yes, I'm smiling.. but you know I always do!



Hejhej! Skönt att vara ledig idag. Fyfasen, har drömt en massa konstigt inatt. Hänt en väldigt tråkig sak i helgen så psyket hinner inte med ibland. Alla mina tankar går till hans familj! Men nog om det, orkar inte. Jag har precis hällt i mig ett par koppar kaffe och nu ska jag mammsen och bror åka till stranden och hoppas på att det är lite sol där också, det går upp och ner här lixom. Sen ikväll blir det grillning hemma hos Nina, Morten och Felix :) MYS! Vi hörs senare när jag kommer hem eller något!


vissa låtar betyder lite mer än andra..

Det här är svårt att förklara, kanske inte bara en vanlig låt om min vardag. Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta, bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana. För det blir så ibland, jag vet det tar tid och jag tror jag vet vad vi gjorde för fel, passionerat, men okontrollerat, ha.. idioter! Och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas nån sekvens. Våra stunder vi hade, tankar idéer, din lukt i din nacke, pussar och skrattar åt sista gången vi delade en cigg på balkongen. Satt uppe på natten. Och jag minns när jag mådde kasst, du sa jag kan dra vårt lass. Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats. Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7.Och jag trodde jag borde va trygg vi gör det tillsammans och han har min rygg. Oh shit vad jag älskar dig trots att jag knappt visste vad dom orden betydde. Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort, vi vände blad från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av. Det bästa sex jag haft i hela mitt liv, jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt. Ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill. Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej? Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop. Som bästa vänner som har tagit det till nästa level, där vi bara hoppades men fick se vad som hände! Lilla baby jag kan inte stanna kvar jag fuckar upp ditt organiserade liv. Men jag älskar dig, så vi kanske, kanske syns igen!





No one has hurt me as you have, you've really lost me forever.

 

HejHej! Nu har jag flyttat, känns skönt för tillfället. Camilla kom runt halv 3 idag så flyttstädade vi hela eftermiddagen och sen kom mamma och Maria och hjälpte till lite innan vi tog mitt pick och pack och åkte därifrån. Just för tillfället känns det väldigt skönt att vara hemma hos mamma, think I need it. Vi har bara pratat och haft taco och filmkväll här hemma, jätte mysigt. Ska alldeles strax lägga mig och sova, det blir stranden tidigt imorgonbitti om vädret tillåter :) Om exakt en vecka vid den här tiden har jag semester och sitter i våran stuga i Lysekil och kramar sönder min mormor. Blir borta i drygt 3 veckor och det ska bli så otroligt skönt att få komma bort. Komma så långt bort från verkligheten som möjligt för ett tag och hoppas på att man ser på saker och ting annorlunda när man kommer hem. Glömma det man vill och komma tillbaka till det man vill minnas!




Aldrig haft så jävla roligt!

SATAN vad roligt jag/vi hade igår!!! Har inte haft så kul och skrattat så jävla mycke på väldigt länge. Vet inte ens om jag kan förklara haha! Igår efter jobbet så gick jag, Sarah och Sofie ner på powermeet för att chilla och och dricka lite vin, kolla på bilar och skratta åt människor. Vi satt väl ner i ett par timmar och drack tills vi rörde på oss och börja gå runt istället och där började kvällen kan jag säga! Alltså hahaha... Jag tror faktiskt inte jag kan nämna ett enda skit här i bloggen, lite synd, ni hade asgarvat men nja haha.. Runt halv 3 halv 4 börjar vi tänka på refrängen men alla tokigheter slutade verkligen inte förräns vi hade kommit hem. Vi har verkligen aaaaasgarvat hela dagen åt allt som hände igår haha. Imorse när jag vaknade var jag fan fortfarande lite på vippen kändes det som men det var bara att ta sig i kragen och glida till jobbet :P tror inte jag var bakis idag men så dåligt som jag har mått idag har jag nog aldrig gjort! Ont i heeela kroppen, spyfärdig hela dagen och en huvudvärk som hette duga! Kändes som jag var magsjuk typ :S ah eller så var jag bakis helt enkelt haha... Nu sitter jag här hemma i soffan i allafall och ser i kors.. Sjukt schleeten och fötterna värker som fan. Tanken är att jag ska piggna till för att börja packa eftersom jag flyttar imorgon men vet inte om jag hittar kraften till det faktiskt, vi får la se helt enkelt:)

Fuck you right back!

Tjabba :) Haft underbara dagar här i veckan :) i onsdags så jobbade jag ju sen kom Sarah och Sofie och "hämta upp mig" då gick vi först till Varda och tog varsin drink och bara prata om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi vidare till Cirkus uteservering och fortsatte där med drinkar och ännu mer snack och skratt, inte minst åt alls konstiga människor och äckliga raggare som hade hittat helt fel! Sen när dom stängde vid 1 så gick vi vidare till Bill&Bob's terass för att chilla ner innan hemfärd. Roligast på hela den barrundan var LÄTT händelserna på cirkus toaletten, men det håller vi för oss själva och skrattar högt åt ett tag till haha.. Störda är vi iaf! Sen så lämna vi av Sarah så gick jag och Sofie en promenad hem och pratade ännu mer, den tjejen är guld värd! Dagen där efter då kommer Sofie och hämtar mig runt 12 så åker vi till Framnäs och steker heeeela dagen och så kom Simon också. Tog även mitt första dopp, eller tig både det första, andra och tredje.. Var som en fisk i vattnet! Sen bar det iväg hemmåt och vidare till jobbet :) och fyyyyfan för raggare!!! Så jävla dräggiga så man får leta länge efter värre! Dom var så fulla att vi inte kunde servera mer alkohol och då blev dom så arga att dom sa att dom skulle gå till donken och dricka Öl istället.. Man ba: wonderfull idea.. You probably get more beer over there! :D ah det var dom dagarna, nu har jag en hel jobbhelg framför mig och hela pm kvar... Halleluja! Efter jobbet idag blir det log en sväng med Sofie och kanske Sarah :) hörs!

How can you just walk away from me, when you know all i can do is watch you leave..

Underbart att jobba kvällspass, man hinner med att göra så mycke mera då. Gick upp i skaplig tid imorse och började med en lång promenad med musik i öronen, får verkligen ut alla mina tankar på det sättet och allt känns så mycke lättare efteråt när man kommit under fund med saker och ting. När jag kom hem la jag mig ute på gräsmattan i ett par timmar och solade, himla skönt! Nu har man fått lite färg om man säger så haha! När jag låg där ute fick jag ett sms av Sofie son fråga om jag var sugen på den numera obligatoriska onsdagsdrinken (skulle man kunna säga) med henne och Sarah efter jobbet ikväll och självklart är jag det! Så nu har jag precis tagit en dusch och lockat igenom håret (som vanligt) så nu ska jag bara lägga på lite puder och mascara och leta reda på något att ha på mig :) dricka lite mer kaffe skadar aldrig heller haha.. Åh, längtar så jag spricker efter mammsen och mormor nu men snart åker jag till sommarstugan och är där i drygt 3 veckor, det ska bli underbart :) längtar efter att sitta på havet i båten och fiska i flera timmar utan att säga ett enda ord, bara veta att dom som är runt omkring mig tycker att jag är den bästa dom har och att känns precis likadant tillbaka. En dag önskar jag verkligen att du, just du, var en av dom! Ah i allafall på söndag går flyttlasset hem till Sala igen :) det har vart otroligt skönt att slippa pendla under sommaren men nu är det schlutt! Känns både bra och dåligt, men om man ser det från den ljusa sidan så blir allt så mycke enklare iaf :)

The worst is probably not that i know we are soulmates, the worst is that you know it too and just let time pass by..

Hej.. Ligger fortfarande i samma ställning i soffan som imorse ungefär helt utslagen av febern och halsonten. Men det går väl över någon dag, men det har gått över en vecka nu och jag börjar tröttna på skiten. Hoppas verkligen på sol imorgon så att man kan lägga sig och steka lite i solen, det skulle ja nog må bra av :) Ligger och luktar på min kudde just nu, den luktar underbart, blir varm i hela kroppen.. Men ska slänga den åt sidan nu och försöka konsentrera mig på tvprogrammet haha. Har svårt att tro att jag kommer i säng i tid ikväll eftersom jag slappat hela dagen men ska ge det ett försök snart också.. Godnatt på er så hörs vi imorgon, det här med mobilblogga gick ju rätt bra iaf :).

I think I'm in love..

Mamma, hon kan hon! Hon ringde precis och sa att hon hade köpt en levi's skjorta och en cool orange jacka till mig på en secondhand affär, fint! Bra början på min lediga dag. Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och äter jordgubbar till frukost, det skulle vara fel att klaga. Vädret suger dock, men det är klart att det gör nu när jag är ledig haha.. Jag tänkte ligga och chilla ett tag till innan jag ska umgås lite med mina vänner dammsugaren och skurhinken. Kanske ringer och bjuder mig själv på middag hos pappa också, fårse :)

Har ingen dator längre så här hörs vi nog inte på ett tag! :(

Har tyvärr ingen dator kvar här hemma så här kommer vi nog inte höras på ett tag. Skit jobbigt att inte kunna skriva av sig när man behöver men så ligger det till iaf. Min dator är hemma hos mamma och dit ska jag inte förräns den 17 då jag går på semester. Dagarna som varit har i allafall vart bra. Hänt väldigt mycke olika saker som sätter igång hjärnspökena ordenligt på en tänkare som mig. Men jag mår bra iallafall. Jobbar på och sliter som vanligt ni vet. Bor ensam här nu så det är väl lite ensamt om kvällarna ibland men men.. :) är ledig imorgon iallafall och det ska bli otroligt skönt. Hoppas verkligen att solen tittar fram så jag kan få sola lite, annars blir det städning för hela slanten och lite annat, kanske träffa en kompis också, återstår att se!

om man är posetiv som fan så går allting bra

Jesus amalia.. känns som jag håller på att dö en alldeles för tidig död. Så sjukt trött på att vara sjuk nu. Iallafall. Jobbet igår gick väl helt okej om man tänker på omständigheterna dvs. Klockan tio kom Camilla så fixa ja till mig lite bara så drog vi till öltältet. Träffade på Alexander och hans vänner så först dansade vi lite med dom och sen träffade vi på Hampe och Sebbe så drog vi fyra först in på tabban för en shot och hälsa lite på folk. Sen drog vi vidare till Bmb och shaka lite till. Träffade på en massa roliga människor. Efter krogen så gick vi bara runt och pratade en massa (med varandra) och sen gick vi vidare till donken för lite nattkäk innan det blev en tarre hem. Men vi stannade på OkQ8 för att köpa cigg och rätt vare va så fick vi med oss en till jäkel som skulle åt samma håll och sa att han skulle pejja vår taxiresa hahaha.. Ah men tack då. Sen dök jag ner i sängen. Blir jobb idag igen, långpanna idag igen. Det räcker nu :( ajjja.. Hörs ikväll!


I believe that beauty magazines promote low self esteem..

 
Haha första bilden är tagen efter krogen där av slitagevarningen all over the place. Och andra bilden är precis innan vi drog. Gillar att jag slängt av mig tröjan och att en ligger på golvet.. jaja haha :)

Hade jätte trevligt igår. Började med vin och jordgubbar hemma hos mig när thilda kom. Och sen vidare ner på stan och träffa Ludde så gick vi runt lite. Sen kollade vi på när Gustavs band spelade på lilla scenen. Efter det gick vi vidare till Tabban för ett glas rosé. Runt 12 gick vi och åt mat och sen tog vi en taxi hem. Jag är fortfarande inte helt frisk och båda jobbar idag så det var skönt och det tackar vi för idag. Om man bortser från att jag mår kasst så ska det bli helt okej att jobba idag, känner att jag kommer garva mkt haha. Efter jobbet så ska jag träffa Camilla tror jag om det blir som planerat :) Annars ska jag ut med Damberg och grabbarna, vi får se helt enkelt. Nu måste jag iallafall packa lite, hörs!


förlåt för min rädsla, förlåt för min godhet, jag borde satt gränser det vet jag så väl. Någon borde sagt till mig hur mycke kärlek jag missat i rädlsa för svek.




paaartey med thilda ikväll :)




I believe in Karma what you give is what you get returned. I believe you can't appreciate real love until you've been burned.

 

Ih, jag är så glad :) Jag och Sarah gick på bikinijakt idag och så sa jag till henne att jag så gärna ville ha en bikini från Cubus. Och titta :D jag hittade den och den satt bra också. Kors i taket lixom. Älskar att det är virkat matrial. Så var det 3 betala för två så jag köpte en knallrosa överdel också, det är lite fint när man är jättebrun :) Hade iallafall jätte trevligt på stan med Sarah. Vi gick runt och kolla lite kläder och köpte present åsådära. Så åt vi på Grekiska, mumsit. Efter det gick jag och solade så har blivit lite brun ser ni höh :) Nu ska jag fixa till mig lite för ikväll blir det en runda på stan med thildis :)


I don't know what he's after, but he's so beautiful, such a beautiful disaster.



And if I could hold on through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster..




1 juli :)

Shit vad tiden går fort. Nu är det ju verkligen sommartid vare sig det regnar, snöar eller är solsken. Nu är det alltså 17 dagar kvar tills jag går på semester och får åka till Lysekil :) Och det är 31 dagar kvar tills jag fyller 21 höhö. Jaja, jag är fortfarande rätt förskyld och vaknade med världens täpptaste näsa idag. Men har hunnit med att göra lite ändå. I onsdag så gick vi ut och tog en drink, jag, Sarah och Fanny som jag hade hade träffat sen hon kom hem från Grekland så det var jätte kul :) Och igår så jobbade jag, och det var verkligen pain in the ass, mådde så jävla dåligt och så var jag sjuuuukt trött. Men efter jobbet gick iallafall Alex och jag och mötte upp Sarah, Sofie, Fanny och Andreas så kom Simon också så kollade vi på Looptropp som spelade och dom var faktiskt jätte bra. Sen satt vi oss och tog några cider. Men det blev en kortvarig kväll för ingen av oss var speciellt taggade på party tror jag. Folk är förskylda och trötta, inte minst jag. Nu ska jag fixa till mig lite så ska jag träffa Sarah så ska vi gå en sväng på stan. Jag ska nog förbi systemet för att köpa något vin iallafall och sen ska jag nog sola lite. Thilda kommer hem till mig 8 ikväll så ska vi väl ner på cityfestivalen ett tag. Men det blir lugnt ikväll igen, väldigt lugnt. Jobb resten av helgen.


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!