Nu drar jag till jobbet :) Där är nya tröjan iallafall, ser inte så mycke kanske.




boys come and go, but friends are forever



Världens bästa kille, rakt av :)


It´s funny how people that know least about you, always have the most to say.

Yes! Niklas vann Stylisterna. Visste det! Han var bäst och min favorit, så ska det va! hihi. Ah imorse då, tror ni inte det ringer någon från svenska ponnyförbundet blablabla och frågar efter Bengt igen. Och nu sa jag faktiskt till att det var någon som hade ringt typ 4 gånger och frågat efter någon Bengt och det finns ingen Bengt på det här nummret. Och hon lät hur chockad som helst och bad om ursäkt gånger tusen haha. Ja, jag hoppas det var sista gången någon ringer och väcker mig nu och frågar efter Bengt. Tänkte verkligen imorse "nej, det här är inte sant".

Till en helt annan sak då. Imorgon är det första April och vet ni vad det innebär? :D Uteserveringspremiär för fulla muggar. Dock ska det snöa imorgon men fan vad härligt ändå, då vet man att våren är påväg i allafall och sommaren inte allt för långt borta :) Börjar jobba 18 idag och slutar halv 10, känns liiiite ovärt att sitta och åka in till Västerås för 3,5 timmars jobb.. men men vad gör man inte :)


ha-ha

Hahaha. Nu DÖR jag. Ni vet den där engelska snyggingen of mine som jag brukar skriva om ibland. Han frågade nyss om han fick "bjuda ut" mig på dejt, haha. Alltså jag dör. Jag blir verkligen as glad osv. men hallå? Den dejten skulle inte kunna sluta mer än i katastrof. Okej, jag skulle förstå allt han sa men han skulle inte få ett enda svar tillbaka. Sitter fan och asgarvar nu och ser hur det skulle se ut framför mig. Gudars skymming. Jag är lixom för blyg för att ens gå ut på dejt med någon jag inte känner och så skulle jag gå med en som inte ens snacka svenska? Känns som ett riktigt magplask. Fan vad taskig jag känner mig, har inte ens svarat. Men vafan.. då lär jag har med mig en tolk...


I love it when I hear lyrics that totally apply to my current situation..



All I can do is be me, whoever that is.



Hej :) Idag är fallsan glad! Dagen började med att jag träffade på Nillepille på tåget så fick sällsis till Västerås. När vi var framme skulle han vänta på skjuts och jag vänta in Fanny så vi gick och tog en kaffe på jobbet så träffade jag på Raffis också, jätte kul att träffa han för det var så länge sen :) Sen satt vi där och snackade ett tag innan vi gick vidare till Hamnen och Café Kajen. Solen sken som aldrig förr och det var vindstilla så det var underbaaaar att sitta där. Åt en jättegod sallad och drack latte. Satt och prata om allt mellan himel och jord. Vi måste ha suttit där i flera timmar för helt plötsligt var klockan halv 6 när vi hade gått en liten runda på stan. Fick faktiskt med mig en jacka från Lindex som jag kollat på jätte länge men tyckt den var lite för dyr men nu var den nedsatt med 300kr så då slog jag till. Plus att Fanny sa att jag verkligen skulle köpa den för att den var assnygg, så då försvann det där "ska jag, ska jag inte" haha. Sen köpte jag en vit transparant skjorta på Cubus faktiskt. Casual och nödvändig bara. Sen åkte jag med 7 bussen hem till Sala och gick hem till mormor och snackade med henne i en timme. Haha ser ni? Idag känns allt bara så underbart igen. Är man normal då? Jadå! Sen såg jag idag också att jag är ledig den sista april (valborg), så jävla fett! Det är min, Camilla och uppsalagrabbarnas bästa dag på året ju ;P! Vi hade så jävla roligt sist så det fattar ni inte. Och vi ska göra om samma sak i år igen, längtar verkligen :)

Imorgon så jobbar jag bara kväll, det ska bli skönt. Men först ska jag med Nille till hans mammas jobb och gå ner i källaren och kolla på alla kläder :D Hon jobbar i en secondhandaffär här i Sala så då förstår ni att jag kommer känna som att jag är i himmelriket. Älskar verkligen det. Hoppas jag hittar något udda och snyggt :) Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på lite seier. Längtar till imorgonbitti då det är final av stylisterna. Hejja Nicklas!

PUSS!


Don´t make me bring you back to the start. You can run but you won´t come far. Don´t let me show you how weak you are. It hurts like bullets between these walls..

Den där Bengt alltså. Imorse var det tredje gången någon ringer och väcker mig och frågar efter Bengt? Det finns ingen jävla Bengt. Vem fan är han lixom? Det kan ju inte vara så att jag har samma nummer. Men tre olika personer har i såfall slagit fel nummer och kommit till mig, och dessutom väckt mig tidigt på morgonen. Ge upp. Hade lust att skrika "men det var en jääääääääääävla bengt hit och dit, jag heter Fanny!" Men lät bara otrevlig pågrund av mitt dåliga morgonhumör så jag tror hon fatta vinkeln i allafall? Jajja.

Nu har jag fixat mig litegranna, ska slänga iväg ett sms till Fanny och säga när jag åker osv. Solen skiner i Sala iallafall men vet inte om det är så varmt. Hoppas verkligen det är varmt och solit i västerås så vi kan sätta oss på en utesevering med varsin filt och bara njuta :) Annars blir det inne i stan någonstans! Ikväll måste jag färga håret också, eller ja den där fula jävla vita centimetern på toppen åtminstånde. Om jag hittar orken och tålamodet det vill säga, det är as svårt på sig själv. Jajja, hörs :)



Itś so hard to wait around for something you know might never happen, but it´s even harder to give up when you know it´s everyting you want.



Klockan är snart 3, vad gör jag uppe? Är inte trött, inte det minsta. Men ska försöka att varva ner nu och somna framför ett avsnitt tusenbröder. Jag är ledig imorgon men ska upp i tid ändå för ska in till stan och luncha med Fanny och snacka lite skit. Behövs, behöver få lite posetiv energi. Det är det att man jobbar så mycke och så olika tider så man glömmer att ta vara på den lediga tid man har för att man är så sjukt jävla trött och sliten. Satt i köket med mamma idag och helt plötsligt började tårarna spruta. Rakt ut bara. Och hon fråga om allt var bra. Och det är bra, allt är bra. Men ibland känns det som att man glömmer bort att leva. Man tycker/vill inte att livet ska vara jobb jobb jobb, sova, jobb jobb jobb, sova , jobb.... osv. Självklart kan man inte sitta på en stol i köket på sina lediga dagar då och vänta på att ett under ska ske. Men man måste också hitta styrkan för att kämpa och ibland är den som bortblåst. Och man måste hitta modet för att gå vidare med nya saker i livet och inte luta sig tillbaka på tryggheten sin vardag ger. För trots nedgångarna har man det ju riktigt bra, men ibland vill man bara ge sig ut på äventyr och leta efter nya utmaningar och bevisa att livet är så mycke mer än vad man tror att det är och att allt bara går om vågar och vill. Jag tror mitt problem just nu är att jag vill så himla mycke att jag inte vet vart jag ska börja och hur. Men snart kommer en uppgång igen och när jag kämpat mig upp dit lär jag garanterat ha dubbelt så mycke kraft att göra det jag ser fram emot.


There is a difference between giving up, and knowing when you have hade enough..

Dagen i sig har väl iallafall vart helt okej. Jag har druckit kaffe i min egna takt och kollat på serier. Har hunnit med många också haha. Tusenbröder, Superstylisten Jonas, Ballar av stål, Gynekologen i Askim men fick avbryta mitt i allt serietittande och nu sitter jag och kollar på Sverige - Moldavien, dom lär ju vinna den här matchen för att ta sig till EM alltså. Men det står 2-0 nu så det ska nog bra hoppas vi på :) Min bror kommer i allafall snart hem och hämtar pengar av mig så ska han gå och köpa glass åt mig hihi, orkar inte ta mig utanför dörren. Jag har en bloggtorka som heter duga just nu och orkar inte mer än att skriva små randomtexter så det får duga. Hörs!


I´m looking back over my shoulder, and I can see the look in your eyes.. Could it be that we belong together?

Åh, den här dagen blev grym utan den minsta sömn i natt. Började med jobb till klockan 2 så dök Thilda upp som en liten suprise och så gick vi till Cafét i kajen och satt på uteserveringen i solen med varsin latte och en massa prat :)! Sen gick jag tillbaka till jobbet och åt lunch med några jobbisar och snackade ännu mer siiit. Åh, det är så mycke jag ser fram emot just nu. Men typ inget jag kan uttala mig om än. Men fyfan vad grymt det kommer bli om det blir som vi vill. En ledtråd är i allafall "byebye sweden!", nu blir ni nyfikna va? Nej men får prata mer om det någon annan gång när jag vet mer. Men det skulle fan bli det bästa året ever om allt går enligt planerna. Ih, jag har ett lyckorus genom hela kroppen. För Camilla ringde nämligen när jag satt på bussen och berättade den här roliga saken. :) I allafall, jobbet.. det var bara jag och Sarah ikväll, alltid kul att jobba med henne :) Och, nu har jag ett till nummer att lägga i "alla-nummer-jag-får-på-jobbet-asken" också haha... och det menas väl egentligen papperskorgen, ha-ha. Imorgon är jag FET ledig ska jag få be att tala om och fan vad jag ska sova! Sen ska jag träna och så tänkte jag gå till mormor och hälsa på också. :)



Sovgott! :)


you learn to live with it you know




Sometimes I wonder if love is worth fighting for, but then I see your face and I´m ready for war.

Undra om jag fick ihop 2 timmars sömn inatt? Knappt. Kunde inte somna och när jag väl gjorde det vaknade jag. Mycke som snurrar i mitt lilla huvud ibland. Jobb till 22 ikväll igen och tröttare människa får man leta efter. Men sen är jag ledig tisdag onsdag och jobbar bara kväll torsdag och fredag så antar att jag får kötta igenom den här dagen så gott jag kan och se fram emot resten av veckan. Gudars skymming. Sitter i allafall och dricker lite kaffe och har kollat på det näst sista avsnittet av stylisterna. Jag tror nog att jag vill att Nickas ska vinna, blir helt stressad av Karro, även fast hon också är duktig. Ajja, vi hörs!


you make me feel like I´m flying and falling at the same time




you´re the fuckin' best

Äntligen hemma. Men vet inte om jag är så glad för det, känns lixom mer värt att stanna över natten typ. Jobbar nämligen från lunch till 22 imorgon kväll också. Fun ha? Nja. Jobbet idag gick i allafall bra och det var roligt. Min ögonsten kom förbi och käkade (engelska killen) också så då blev kvällen ännu bättre, haha. Fanny sa: Du får alltid ta hand om dom för du får alltid as mycke dricks av han haha. Och ikväll när jag kom hem och kolla fejsbokken så hade han skickat ett mejl, så söt haha! Har inte svarat än för jag vet inte riktigt hur jag ska få fram allt jag vill skriva på engelska... omg haha! Vid nio ikväll var restaurangen tom, så jag och Fannsan blev klara micket fort med allting. Det sista jag gjorde var att stå i disken och fixa lite (ensam) och då släcker hon lampan i heeela restaurangen och jag skiter typ på mig samtidigt som jag sätter hjärtat i halsgropen och skriker rakt ut. Jag är så jävla mörkrädd.. och hon bara garva haha! Yeahyeah, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Tusenbröder och sen sova så man pallar med morgondagen. Jag har inget liv :/... Eller? Joda, men sjukt trött och sliten nu alltså!


fångad av en stormvind, natt och dag, här finns bara du och jag..

Nej jag har inte blivit ett Carola fan. Men känner på mig att jag kommer att få träffa en hel del idag. Hon har nämligen en "konstert" idag i Konsterthuset som börjar klockan 7. Så jag antar att vi både får en rush av människor både före och efter den. Hallelulja moment! Jag orkar verkligen inte jobba, jag är så sjuuuukt trött och har ont i hela ryggen. Men Fanny skulle vara ensam med en personal och det går inte för sig en kväll som denna och det är klart man ställer upp ju :) Ändå roligt att jobba med henne. Fan vad vi garva igår btw. Eller dagen var lite upp och ner, kändes som att folk inte var på sitt bästa humör men jag tyckte i allafall det var kul på jobbet igår :) Nu ska jag hoppa in i duschen med hopp om att bli en gnutta piggare. Vi hörs!


Quentin Veron

Att man kan hinna med så mycke på en dag innan klockan halv 1. Eller ja, jag har i allafall hunnit med att vara i Kolbäck och i Västerås och nu är jag i Sala. Camilla jobbade nämligen från lunch idag och jag börjar klockan 18 ikväll. Skönt, tycker om att jobba kväll :) Efter jobbet idag ska vi ut och träffa lite människor, men det blir i nyktert tillstånd eftersom jag jobbar hela helgen och kommer varken palla eller vilja jobba död. Men det är lixom det nya för mig, gå ut dansa, ha kul, träffa alla älskade människor och faktiskt minnas vad man gjorde när man vaknar upp dagen efter haha. Vi hade inga större planer för kvällen men jag blev nyss bjuden hem till Robin ikväll så planerar in det till oss. Så hoppas jag att jag ska få träffa min saknade och älskade Andreas ikväll också och att han är på att dra med dit :) Saknar alla vrickade stunder med honom så det gör ont om jag ska vara ärlig. Finns ingen roligare ibland alltså haha.

Imorse stekte vi i solen när vi väntade på bussen och nu snöar det? Alltså..come on! What´s up med det här lixom? Tur att jag sparade en päls uppe i garderoben för jag går fan inte ut med vårjacka i det här vädret. Fast himeln är blå så det kanske hinner spricka upp tills jag ska dra mig till jobbet :) Åh hoppas det är massa roliga som jobbar idag, saknar gemenskapen där som fan. Vi har alltid så roligt, tycker jag i allafall men då är jag väl också en ganska lätt människa och gör det bästa av situationen och garvar åt det som går att garva åt lixom haha! Om det är en sak jag har förändrats på det senaste året så är det min inställning till allt. Förut kom det inte fram ett leénde så jäkla lätt alltså, var det inte värt ett garv så var det lixom inte det. Men nu tänker jag mer "är det värt att få mig att sura? nej men le då förfan!" och allt blir så jäkla mycke lättare då.

Satt och kolla på Stylisterna nu imorse som förövrigt är så jäkla inspererande så var dom på en visning i Paris nu och fick gå backstage på Quentin Verons visning som jag mycke väl visste vem det var men kanske inte av rätt orsak. Han har alltid vart en sån jävla snygging i mina ögon men hallå? Hur hur hur kunde jag missa hans haute couture kläder....... to die for. Suttit och kollat på massa visningar med honom hela morgonen nu och aa, gör det säger jag bara :) Men måste ändå slänga upp en (typ 3) bild på honom också, haha so my style.... (A)

 




your my angel

Nu ska jag sätta på mig lite kläder och snart gå till affären och bunkra upp med godis för klockan nio tar jag tåget från Sala genom västerås där Mills hoppar på så åker vi till Kolbäck. Ska bli så skönt att bara få ha en bästis kväll med henne och prata sönder varandras öron om allt mellan himmel och jord. Ingen förstår mig som hon gör och ingen är så tacksam som jag som har henne. Drar mig för att gå ut i kylan dock, vakna precis upp ur en liten powernap på soffan så är lite småtjurig just nu och det blev inte bättre av en viss annan sak heller. Gah, så trött på det, försvinn bara, faktiskt. Ta någon annans energi så att säga. Nu måste jag skynda mig lite :) Hörs!











.

I'm not trying to avoid you,
Just don't wanna hear your voice
But when we see each other so often,
I don't really have a choice
You're talking like you know me
And wanna be my friend
But that's really too late now,
I won't try it once again
You may think that I'm loser,
But I don't really care
You may think that it's forgotten,
But you should be aware
Cause I've learned to get revenge
And I swear you'll experience that some day



.


I may not be there yet, but I´m closer than I was yesterday

Hoppar upp ur sängen som vanligt! Inte pågrund av att jag är pigg utan snarare för att jag har ett alarm på min iphone som låter som det där ljudet hela sverige tjuter första måndagen varje månad. Jag vaknar alltså i stort sätt alltid upp med tanken "jahapp, då var det krig igen då!". Som tur är varar bara kriget tills min underbara morgonhumör har lämnat mig. Fast idag höll det bara i sig ett par minuter tills Andreas och fråga om vi skulle äta lunch (då blev jag gladis, även fast jag tacka nej). Hans kommentar på facebook några minuter senare löd "fan vad jag älskar ditt morgonhumör, huve!" jag bad om ursäkt men tänkte samtidigt "ja du hade en jäkla tur att väckarklockan hade väckt mig före du ringde.

Älskar i allafall att gå upp i normal tid och bälja kaffekopp efter kaffekopp, har suttit i ett par timmar nu och klockan är bara halv 1. Jag tänkte i allafall ställa mig framför Tv:en snart och springa en halvtimme eller två och sen hoppa in i duschen. Väntar på ett samtal från Camilla, vet inte riktigt hur planerna är för ikväll än. Men jag tar antagligen tåget från sala vid 21 tiden så hoppar hon på det så åker vi till Kolbäck (det är samma tåg, as skönt). Funderar på om jag ska köpa med mig en fet godispåse och en flarra vitt till oss också så vi kan ha riktigt mys med en massa prat. Jaja, träna var det ja. Hörs när vi hörs som jag brukar säga.


gudars skymmning vad trött jag är

Hejsvejs! Gudars skymmning vad trött jag är. Känns att man inte har jobbat på ett tag. Men jobbet gick bra. Det var roligt osv osv. På min långa rast så träffade jag Camilla, först hängde vi lite hos henne (jobbet), och sen så kollade vi lite på stan men tröttnade rätt snabt på det och gick till mitt jobb och käkade och snackade bara. Inte så ofta man hinner ses så tur vi kunde keka tillsammans i allafall :) Min lilla snutt. Vi hade en del att prata om så att säga ;) haha.. ja, utan henne hade det fan inte gått! Jag är så trött så jag inte orkar skriva ett skit faktiskt. Är ledig imorgon så ska träna och sådär och sen åker jag in till stan tills camel slutar jobba så drar vi till hem till henne och har film och godis och mys kväll :) Aaaawsome. Nej sängen lockar så jäkla hårt, förlåt att ja e tråkig men sånt e livet! Hörs när vi hörs!


















.


back to work, back to normal

Oj vad svårt jag hade att somna igår. Låg och kolla på bla. ballar av stål tills klockan halv 3, jag var hur pigg som helst. Men det är väl så när man måste upp dagen efter lixom. Men jag mår helt okej nu alltså. Sitter och dricker lite kaffe. Bussen går om en timme drygt. Och jag har duschat och fixat klart mig så det är bara kläderna kvar. Hihi, ser att Natta jobbar samma tid som mig, kanske kan tvinga henne ut i kylan och knäppa kort mig ;) haha! Det är nämligen hon som blir mitt offer oftas. Men gud hon tycker det är så kul! ;) Hon säger typ "men snällla snälla kan ja få knäppa kort på dig, jag kanske kan få vara med på ett? Så kan du kanske typ lägga det på din blogg?" Eller hur Natta ;) hahahaha... Åh, börjar få tillbaka jobbmoodet nu alltså! Faaan vad ja ska sälja BIFFAR idag tänkte ja säga... det lät ju riktigt fult, och groteskt.. Ah folk får äta vad dom vill. Haha... Åh nu pratar ja sådär mycke igen. Känner på mig att jag kommer garva sööööönder idag!


sometimes letting go is easier than trying again



Gosh, jag förstår mamma nu när hon säger att det är jobbigt att städa hela tiden. Fyfan vad jag har stått i idag. Allt är typ kliniskt rent nu, om det inte är det så vet jag fan inte hur man gör? När jag var klar med hela lägenheten förutom mitt rum, så började jag såklart där också. Och när jag städar det rummet så är det som att städa en walk-in-closet, det är allt bara en säng och massor av kläder och skor helt enkelt. På bilden ni ser ovan så hängde det ungefär 6 stycker pälsjackor innan jag började rensa. Orkade inte med dom längre. Spyr på dom. Så jag packade ner dom i 2 flyttkartonger, inklusive pälsmössor och alldels för varma halsdukar. Skönt, nu får våren komma vare sig den vill eller inte helt enkelt. Men det jag ville komma fram till med bilden är att jag måste säga att jag förstår mamma ibland när jag kommer hem med shoppingkassor och hon säger, "men, en såndär har du ju typ redan?" för det är fan inte mycke variation alltså. Okej, allt är underbart på sitt eget lilla vis, men det där ser ju tråkigt ut om något haha. Typ "jag jag ta den här beiga koftan idag eller den här lite mörkare beiga kavajen? eller ska jag slå på stort och ta en svart?" Tja.. men iof valde jag att bara hänga, svart, grått och ljusa skalor där för att dörrarna på garderoben har ramlat av och det ser lite snyggare ut sådär än om det skulle hänga miljoner färgade saker. Jaja. Guuuuud vad jag pratar tänkte jag säga. Skriver menar jag. Men nu har jag fått tillbaka min energi I guess. Sen tog jag faktiskt mig i kragen och la ner en massa hoodisar i sånt i en flyttkartong så jag slapp se dom och gjorde två hyllor i garderoben till skohyllor där jag kan ha dom skorna jag använder mest. För dom blir så jäkla skitiga när dom bland alla andras skor.


Imorgon är det somsagt jobb som gäller. Börjar bli mer och mer taggad till det, skön-t. Slutar 2 första gången och då ska jag väl bara chilla typ tills camel slutar jobba så ska vi ses ett litet tag. Börjar halv 6 igen och slutar 21. Vet inte om jag skulle träffa Andreas då eller om det blir en annan dag typ? Vi har lite svårt att få våra scheman att gå ihop typ? haha. Sen åker jag nog iväg på onsdag till fredag och umgås med min bästa och sen är det jobb som gäller i helgen. Fint det! Hinner ju inte bli uttråkad i allafall. Funderar på att ta en dusch nu och tvätta håret för pallar fan inte tvätta det imorgonbitti, då vill jag bara stå och vakna. För tippar på att jag kommer vara lagom död. Målat mina naglar gula nu också. Tittar på dom en gång per minut och funderar på om det är fint eller om det ser ut som jag rökt i tjugo år? Nej men det är nog fint. Ett lager till kanske så det blir lite mer lys i dom. Ja, gud vad jag känner att ni lär anteckna mycke jag skriver i era intresseböcker nu. Nej men fick ryck och behövde skriiiiiiva. Hörs då!


måndag

Hej :) Jaha, då var denna dag kommen. Sista dagen på min lediga vecka. På ett sätt känns det skönt att komma tillbaka till alla rutiner och på ett sätt skulle jag bara vilja leva såhär "fri som en fågel" resten av mitt liv. Så det är lite blandade känslor som snurrar runt i magen just nu. Jag vet inte, det känns aldrig riktigt som man tar vara på den lediga tid man har, men ändå så har jag ju gjort det lixom. Jag jobbar i och försig bara imorgon sen är jag ledig onsdag och torsdag igen. Och samtidigt som jag går här hemma och "tar vara på min lediga tid" får jag på samma gång ångest över att jag inte går till jobbet och tjänar pengar. Ska det vara så svårt att unna sig lite fritid? Eller är det bara jag som tänker för mycke? Kanske.

Idag har jag iallafall sysslat med att "laga" mammas dator som tog ett bra jäkla tag. Men tror den mår bra nu. Bara det att allt är utdraget på brädden och det stör mig, men vafan. Får fixa sen. Efter det sprang jag i allafall en halvtimme på bandet, orka inte mer. Så tog jag en durre och åt lite frukost framför en film. Har halva kvar så tänkte kolla klart på den och sen börja städa lite här hemma. Eller lite, städa lägenheten åt mamma. Sen ska jag väl packa upp mina grejjor från sthlm också som jag inte pallat göra än. Och gå och handla kaffe så det finns till imorgonbitti. Och måla om mina naglar som ser förjävliga ut efter helgens bravader osv. Ja ni ser, jag har att göra. Vet inte  vart jag ville komma med detta inlägg, kände nog bara för att skriva av mig lite tror jag. Vi hörs när vi hörs!


I'm so tierd of people needing a reason for doing everyting in their life. Do it because you want to. Because it´s fun. Because it makes you happy!








lite nytt


monki


Dom nya från Weekday. Stod och vela mellan dom här och dom vita, men dom här var helt klart snyggast på.


En blazer från H&M, den är ju en aningen snyggare i verkligheten då den både ser stryken ut och har armarna uppvikta haha :) Men färgen är sådär.


Jag kom hem från stockholm igår och jag har en massa bilder osv. men jag har inte orkat varken igår eller nu. Det kommer upp så småning om måste bara samla lite kraft. Skulle egentligen ut igår också men varken jag eller Camilla var riktigt taggade + att hon jobbade sent så det blev hemmakväll med film och godis. Skönt.


some hard stuff

Spelar lite trumpet, haha. Det lät fööör ljuvligt. Kanske slänger upp en film på det senare om jag vågar!
Vad tycker ni? ;)



Haha man måste klättra ut och in genom Filips fönster till innegården för att röka. Fett jobbigt!


framme på kungsholmen

Sådär ja, då var vi framme. Förutom att vi fick sämsta platsen ever på tåget så kom vi fram hela. Satt i bagagutrymmet, som apor i bur. Tog bussen till kungsholmen när vi kom fram så slängde vi bara av vårat bagage i lägenheten och traskade till Ica och gick och köpte mat. Nu har vi precis ätit och kollar på lite tv. Dricker vin och har det fint. Haha garvar fortfarande åt våran konversation för en halvtimme sen.

Kommenterar tv:en.

Jag - Ha-ha Patrik Isaksson.. lever han lixom?
Thilda - Haha nej... jäkla bög alltså ;)
Jag - Haha fast han e ju inte bög...
Thilda - Eh JO, det är han visst.
Jag - Hm, ja är fan helt säker på att han har fru och barn.. :P
Thilda - Men NEJ.. vi söker på det då.
Jag - Haha ah..
Thilda - Dör om du har rätt.... Du hade rätt, han har fru :S
Jag - Hahaha.. tänkte du på Peter Jöback?
Thilda - MEN JAAAA!
Jag - Ah, han är ju bög i allafall..
Thilda - Ajja, det är inte så lätt. Dom har ju samma förnamn i allafall :)
Jag - *kollar på henne länge*
Thilda - Vad????
Jag - Patrik och Peter? Tjaaa....
Thilda - *Spruuuutar typ ut drickan i munnen*
Vi - hahahahahaha

Ajja, över till vinglaset igen. Ska måla naglarna också. Hörs när vi hörs!


do the fun things today, the others can wait




they ignore each other and look the other way

Jag packar alltid ner hela min garderob när jag packar, oavsett resemål och hur länge jag ska vara borta. Men jag pallar inte göra det den här gången för får så jäkla ont i ryggen när jag bär runt på en tung väska. Så det som ligger i min väska nu är; Mina Jeffrey skor självfallet (dom tar upp ungefär halva väskan haha), Ett par Levi´s shorts som Thilda ska låna, En vit bh, En svart spetsbody, ett par strumpbyxor, en locktång, nagellack ooch smycken. Vart finns kläderna? Nej men jag får köpa det där borta helt enkelt och mixa ihop något med outfiten jag ska ha imorgon när jag åker och på dagen när vi shoppar på fredag. Letar efter en cremefärgad transparant skjort/tunika som passar till skorna. Det blir bra det.

Åker in till stan så jag är där runt 4 imorgon. Så blir det ett systemet besök och lite strunt innan vi tar tåget till sthlm klockan 17. Fint det, så traskar vi till kungsholmen, köper sushi, korkar upp och bara hänger hela kvällen. Blir fint det, behöver en riktigt tjejkväll. Ska försöka ta as mycke kort från helgen också, jag är fan sämst på att knäppa kort. Men det är så roligt när man gör det för då kan man kolla på dom och minnas tillbaka på allt vrickat man gjort.

Btw. Jag har solat och är brun. Målat naglarna i silver. Luktar himmelskt gott, har köpt en ny perfym som är så fresh + att jag badade i vaniljskumm och smörjde in mig med vaniljbodybutter. Är babylen på hela kroppen. Babyolja is the shit. Haha det är så kul, varje gång jag rakar benen så kommer jag på mig själv med att ha halva raklödder tuben på min kropp. Så sitter jag och leker med allt lödder. Man ska ju ha barnasinnet kvar. Nu ska jag snart bädda ner mig i min nybäddade säng och bara drömma mig bort!


.


jeffrey campbell, I'm in love with you


Jeffrey Campbell, från Henrykole.se, 1630:-

Åh, idag vaknade jag av ett sms från DHL där det stog att mina skor hade kommit fram och att jag kunde hämta dom. Min dag kunde inte börja bättre helt seriöst. Jag är kär, nykär, det pirrar i magen så fort jag kollar på dom. Alltså dom är så jävla vackra, man skulle kunna ha dom som blomvas, dom passar till allt.

Gick i allafall och hämtade dom och sen gick jag till mormor. Först så letade vi reda på dom där viktiga papperen som jag faktiskt hittade rätt snabt. Så det var ju bra. Sen eftersom jag fick ett par nya älsklingar nu tog jag faktiskt tummen ur arslet och slängde 8 par skor. Skor jag aldrig kunnat göra mig av med, men nu var tiden inne. Skönt. Sen åkte vi till affären och sen skjutsade hon hem mig. Nu tror jag att jag ska gå och sola. Men jag har fått för mig att jag fått cancer här i veckan så vet inte om jag vågar haha. Ja, jag ÄR sjuk. Nej men ska nog göra det. Sen ska jag hem, packa allt för imorgon. Ta ett bad. Måla mina naglar och bara göra mig fräsch inför helgen. Måste prova lite kläder också men jag köper nog det jag ska ha på mig i sthlm på fredag innan utgången. Blir bra det :) Vi hörs senare.


I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.




hey you

Ush vad trött jag är. Men inte så konstigt efter 8 timmar på stan. Dagen började med att Camilla först missade bussen och sen tåget, haha. Hade en känsla i magen att hon skulle försova sig, var nära på att ringa men gjorde det aldrig. Fanken då. Jag gick i allafall till jobbet och chilla medans she running late. Satt och snacka lite bara men sen tröttnade jag och gick till Lindex och när jag var klar där inne så kom Camilla :) Vi gick runt och runt och runt men jag tror fan affärerna hade det sämsta utbudet ever idag. Aldrig vart med om något liknande. Men jag hittade ändå lite smått och gott.

En grå rundad hatt.
Gult och silvrigt nagellack och det som gör färgerna matta.
Ett par vanliga svarta enkla leggins, spyr bokstavligt talat på lackleggins.
En poncho, som jag antingen kommer bära som en vanlig tröja eller över skinnjackan.
En locktång.
En perfym.
Ett grått maglinne.

Tror det var allt? Eller? Det visar sig. Hatten och linnet ser ni ju på bilden i förra inlägget och resten visas väl upp så småning om. Pallar inte visa det nu faktiskt, sjukt trött. Ska nog måla naglarna i silver nu tror jag. Inte för att jag orkar, bara för att jag är så sjukt nyfiken på hur det ser ut :)

Imorgon ska jag sova ut igen och sen ska jag leta efter en massa viktiga papper från Norge i både våran och mormors källare. Vilket kommer sluta med att jag river av mig håret. Har nämligen ca 10 kartonger fyllda med kläder där nere och eftersom jag är jag är papperna i någon av dom... kill me slowly... Så blir nog i allafall en kopp kaffe med bästa mormor imorgon och lite skitsnack också. Sen ska jag packa för på torsdag bär det av :)



you think you´re cooler than me


vi fuckar up igen

Åh, älskar vädret. Yes! Det är såhär det ska vara, jämt. Jag har precis duschat och fixat mig och sitter och dricker kaffe just nu. Ska snart slänga på mig några kläder som är lätta att ta av och på för idag ska det shoppas. Vi ska chilla igenom hela stan. Inget kutande genom alla affärer har vi bestämt. Nej en softikerad shoppingrunda med en massa skitsnack och fikapauser. Åh, vet inte vad jag är mest glad över. Att lönen trillade in idag. Att jag ska få shoppa. Eller att jag och min bästa vän äntligen är lediga på samma dag och kan umgås bara vi vi vi i mer än en kvart. Skulle tippa på det sistnämnda men kombinationen slår ju allt!



Det där är bara lite nödvändigheter. Ja, det är nödväntigt! Men kan tänka mig att jag lär få skriva till en massa annat skit när denna dag är slut haha :) Men somsagt så måste jag spara pengar till shoppingen i sthlm också. Och utgångarna i helgen. Blir sthlm på fredag med thildus och vässan på lördag med cameltoe. Nu måste jag gå till tåget :) Hörs ikväll!


DON´T REGRET THE PAST, JUST LEARN FROM IT




.




lilla lady..

Så jävla lycklig. Känns som jag sprungit ett maraton och äntligen kommit i mål. Vilket innebär att jag tagit igenom mig den här helgen som jag aldrig trodde skulle ta slut och har nu en veckas ledighet framför mig.

Planerna är som så att imorgon, då ska fanny sova ut hur länge hon vill! Sen ska jag träna, känner att jag börjar bli bra nu. Rösten är lite pajj fortfarande men resten är helt okej. Sen tänkte bättre på brännan lite.

Tisdag är det Fanny och Camilla dag för hela slanten. En massa massa skitprat, onödig shopping och en lång lunch för att ta igen allt vi missat i varandras liv. Saknar henne som fan, saknar oss som fan. Vart tog tiden vägen och när blev vi vuxna och jobbade ihjäl oss helt plötsligt? haha :)

På onsdag ska jag antagligen fotograferas. Får berätta mer om det senare.

Torsdag åker jag till Sthlm med Thilda och har myskväll. Och på fredagen blir det shopping för fulla rullar gubbar! haha, fyfan vad jag ska unna mig äckligt mycke som jag vill ha :) Det kliar i fingrarna!


Jobbet idag har gått bra i allafall. Hyfsat lugn söndag. Men jag har gått runt som ett levande spöke. Sjukt trött nu alltså. Vet knappt vad jag heter förfan. Nu ska jag sitta här tills jag blir sömnig så ska jag kolla klart på Takers och kolla på Stylisterna. Och GossipGril :) Hörs!


I taxin, i trappen, i hissen, i hallen.. jag faller..

HejHej, jobbet gick bra igår. Dagen kändes lång, eller den var lång. Hade jätte kul i allafall, men dewt har jag ju alltid. Väldigt mycke folk. Men tog igenom mig lunchen utan några problem alls, sjukt skönt. Hatar när det typ händer en liten grej, typ reklmation (tex att köttet är för rött) och så gör det så att heeeela jävla station blir fuckad och efter. Att jag inte ställt mig och skrikit någonstans i ett hörn då är ett under haha. Och jag tror jag ska skaffa en liten burk här hemma där jag samlar telefonnummer jag får om dagarna på jobbet. Ifall jag inte skulle hitta min drömprins någon dag kan jag alltid dra en lapp där ifrån så blir ju i allafall den människan lycklig :) haha. Och igår blev jag utbjuden på min andra dejt från en gäst haha, jag dör. Man vill ju bara sjunka genom golvet. Vet fortfarande inte hur man tackar nej på ett snällt sätt haha. Igår hade jag pojkvän haha.

Efter jag jobbat klart väntade jag på grabbarna i köket till dom var klara med sitt och sen gick vi hem till Ante. Mötte upp Fanny på vägen och sen kom Sofie och Simon också. Vi chilla, drack lite, och snackade bara :) Om ni bara förstod hur bra dom är. Garvade sönder tusen gånger om som ni kanske förstår. Alltså det var allt från att Sofie (helt ärligt nu då) satt till namnet Erik som mellannamn till att Fanny inte kan äta korv ofentligt haha! Nej men dom är faktiskt underbara hela bunten :)

Klockan 02.14 tog jag bussen hem till Sala. Även fast jag gärna hade vart kvar så blev det bäst så. Ska ta 11 tåget till Vässan iallafall. Börjar halv 1.. kul. Nej. Slutar 21. Kul.. Nej! Men jag ska fan t igenom mig den här dagen med ett leénde, och jag måste säga det igen. Jag ÄR ledig en vecka från imorgon, wohooo :)

Hörs!


Come here, don't be stiff and proud, It wasn't me who did the crime.




Så jääääävla pepp låt! :) Haha ni skulle höra mamma i telefon nu: Men guuud ja klarar inte sån här musik så tidigt på morgonen. Fanny ska inte du GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nu! hahhahahha. Så starta jag om den nu. Neej,neeeeej, neeej, fanny jag får panik nu. DU vill ha respekt på morgonen. Måste du forstätta. Stäng AV. Babababa... åh orkar inte! Nu har du jätte brottåm, du måste skynda dig nu.. ush..

så jäkla kul haha..

nu mutar hon mig med cigg pengar till dörren haha...

ciaooo!


Baby jag kommer, jag tror jag är kär


jag flyger så högt men landar så dåligt, deckar i glädje, svävar på moln..

Lite små tröttis men det funkar. Solen lyser ju som vanligt (vågar man säga så?) nu om dagarna så det blir lite enklare att dra sig ur sängen. Jobb till tio ikväll, det ska nog gå bra. Det är melodifestivalen på tv ;) Haha såhär löd en konversation mellan mig och mamma förra lördagen,

Jag - Mamma är det melodifestivalen idag också? :D
Mamma - Eh.. ja, men Fanny du har väl ALDIRG kollar på det? :S
Jag - Haha nej, men alla andra gör så det är dött på jobbet..

Haha och nu visste hon inte att ja blogga om det så ble jag dagvild som vanligt.

Jag - Det är final i melodifestivalen idag va? ;D
Mamma - Ah, eh jo det kanske det är..
Jag - Eller är det fredag? :O
Mamma - Nej det är lördag och det är nog final. Men du kan ju inte kolla?
Jag - Nej, men alla andra kan... haha

Haha nej nu ska vi inte vara sånna :D Lunchen kommer säkert vara kaos, så har ett litet helvette att ta mig igenom. Men tur att jag tycker det är kul då. Det är en liten kick att klara dom där jäkla luncherna utan att bli hysteriskt galen och förvirrad haha :D Fanny är ledare idag också det blir sweeeet :) Är som alltid lite småstressad för ingenting just nu så ska hälla i mitt kaffe nu och sen ska jag hitta några kläder. Funderar starkt på skönkläder idag också! hihi


You can´t handle a girl like me anyway..

sovgott!


fredag

Hej på er :) Min dag har vart superduper. Jobbade från halv 12 till halv 4, gick fint det. Fanny var ledare så det var kul. Vi drömde oss bort i skovärlden och skrattade åt hennes cykelvurpa haha ;). Nej det var inte kul, JO, nej, JO.. men nej! haha jo. Nej. Äsh ;) När jag slutade hängde jag kvar i personalrummet och chilla med mina arbetskamrater, käkade mat, garvade, pratade. Dom är bra :) Sarah kom och sällskapa lite för hon skulle jobba kväll, så fick träffa henne lite också :) Tog bussen hem vid 6. Messa med mamma om att vi skulle ha myskväll med mat och film :) Jag var inte hungrig och hon somnade till filmen, lyckat ;) Nej, men det var mys ändå. Jag är fortfarande överlycklig över mina nya skor som jag bara vill ha här hemma nu och krama lite hihi. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på "Takers". Datorn banga igår för jag råka göra något men det är i full fart nu så äntligen ska jag få se den, hoppas den är bra :) Imorgon är det jobb igen, men ett betydligen längre pass. Det blir nog bra. Bara hostan lugnar ner sig och rösten kommer tillbaka :(.


Ni förstår inte hur lycklig jag är just nu :)

Glädjerus genom hela kroppen, fram och tillbaka, upp till månen, ner till kina och tillbaka. Har äntligen unnat mig mina älsklingskor som jag dregglat efter i ett par månader. Blev dock inte dom svarta utan "Lita taupe nude" istället, kände att det blir finare till våren. Och finns så mycke andra svarta skor man kan köpa + att det känns som att alla har dom redan :) Åh, my babies. Det tog ju emot lite att lägga ungefär 2 lax på ett par skor, men hur ofta gör man det då? Plus att jag är VÄRD dom efter allt slit på jobbet. Haha märker ni hur jag försöker försvara mig själv? Happens all the time. Men till och med mamma sa att det var okej efter mitt försvarstal så då ÄR det okej helt enkelt!


Från Henrykole.se 


I'm not heartbroken, I'm humiliated.

Kors i taket. Jag har blivit beroende av något nyttigt. Händer sånt? Inte mig. Men nu så, nu är jag besatt av varmt vatten och lite mjölk i. Är man knäpp då? Det är så sjukt gott. Har säkert druckit 3 liter idag haha. Skönt för halsen också, som bestämde sig för att vända på klacken och bli sämre idag.

Nu tänkte jag ta ett bad och göra lite tjejstuff medans filmen jag tankar ska bli klar. Takers heter den. En som tipsa om den och sa att den var lik men mycke bättre än the town och den filmen älskade ju jag :) "Godisförbudet" går bra än så länge, med det menas att jag inte ätit något idag. Och har inga abstinensbesvär än ;) Kan bero på att jag är proppmätt för tillfället men man kan glädjas åt stunden haha.


when I was a little girl, he was larger than life..




same girl, but different

Åh jag är så pepp på allting just nu. Ni vet den där känslan när allt bara är great. Så mycke att se fram emot så jag blir helt pirrig i kroppen. Allt är bara så himla bra, vännerna, familjen, dom där varma känslorna i kroppen, allt!

För ovanlighetens skull vill jag bara att den här helgen ska vara över. Imorgon jobbar jag lunch. Lördag och Söndag har jag långpannor. Och det känns inte det minsta jobbigt. Men tiden går så otroligt sakta när man längtar efter något som är längre bort.

Från måndag nästa vecka är jag ledig en hel vecka, alltså till måndagen efter. Lönen trillar in på tisdag. Och den är big this time och det klingar fint på kontot. På tisdagen har jag dejt med min trogna vapendragare cameltoe. Vi ska bara chilla runt i stan, jag ska dock försöka hålla i pengarna. På torsdagen åker jag och Thilda upp till huvudstaden och har myskväll på kungsholmen i Filips lägenhet då han är på Turné i Frankrike. God mat och massa onyttigheter står på schemat den kvällen. På fredagen bli det shopping för fulla rullar, fan vad det ska brännas. Fan det kommer gå illa, känner det redan nu ;) Men vad är pengarna till för efter räkningarna är betalda om inte lite påfyllnad i garderoben? Jag har redan en lång lista här på datorn. Haha vilken jävla sucker. Och sen, vilket sjujävla party det kommer bli.

Bara för att jag är så jävla pepp nu så tänker jag träna lite nu och strunta i att det kanske bli värre med min förskylning, måste få ut min överskottsenergi på något vettigt. Först ska jag prova lite kläder, fick upp lite snygga idéer i huvudet och är nyfiken på hur det ser ut in real. Vi hörs :)


wejki wejki?

Alltså är jag dum i huvudet? Igår skrev jag ju ett inlägg om idag som att det var fredag idag? När jag tänker efter nu så fråga sofia mig igår hur jag jobbade idag och jag sa att jag jobbade kväll. Hur fan kan jag ha missat en dag bara? Det är iallafall torsdag idag och här sitter jag och dricker kaffe och lite småstressad över att jag ska till jobbet så kollar jag på schemat. Ser att Sofie jobbar på fredagen som hon sa att hon inte gjorde, då hon egentligen pratade om idag (torsdag). Så något var skumt. Ringde mamma och fråga två gånger, är det verkligen torsdag idag? Och ja, det är det. Vet ni huuuuuur svårt jag hade för att komma upp idag eller? Ajja, men då kan jag dricka mitt kaffe och gå tillbaka till sängen och kolla på gossipgirl avsnitt tills jag somnar hihi :)


you make me go lalalalla

Heeeeej :) Äntligen hemma från jobbidobbi. Det var lite annorlunda mot igår kan man säga. Vi hade ju inte allt för mycke och göra men då blev desto mer tokigheter med Sofie. Alltså fan vad jag har garvat. Inte en enda sekund utan ett leénde på läpparna. Åh, det var verkligen en energibomb jag behövde. Börjar fan garva bara jag tänker på det. Frida och Ante jobbade också så det var en skön kväll med bra sällskap helt enkelt :) Önskar det fanns en video på alla tokigheter vi håller på med, det hade fan blivit årets komedi utan tvekan, rakt av. Nu sitter jag här och är för seg för att ta mig till sängen. Flytta datorn, byta kläder, fixa sig för sängen, känns så sjukt jobbigt haha. Men ska väl ta tag i det, ska kolla på ett eller två avsnitt av GossipGirl innan jag somnar. Upptäckte igår att det låg nya avsnitt ute, glad tjej! Imorgon jobbar jag bara lunch, fredag.. och jag jobbar bara lunch? Hallelujah moment. Ska gå upp i tid imorgon så jag hinner springa en halvtimme på bandet innan jobbet. Dutti tjej. Godnatt så hörs vi tomorrow!


the hardest thing is that we will never know..






I have the time of my life and I owe it all to you






so over it

Så där :) Då har man gått en timme på bandet, struntade i att springa för det kanske inte göra förskylningen bättre. Men en promenad har ingen dött av. Sen fick jag sms av Fritjof som fråga om jag kunde börja en timme tidigare och det är klart. Så ska faktiskt åka in redan vid 3 så får jag äta mat där också :) Och jag har bestämt mig för att jag inte ska äta något mer godis nu, jag har ett sjukt sockerberoende, vart fan kom det från lixom? Nej inge mer skit nu fram tills sommaren. Bara det där jäkla löpbandet och jag. Och nu när det är at home så kan jag gå upp före jobbet och träna, det har jag tummat med mig själv på. Fan alltså, vad jag ser fram emot mycke just nu. Sjukt fjortistaggad till nästa helg också. Det kommer bli så jävla bra. Vi åker tidigt på fredag morgon och tar en shoppingrunda på stan bara jag och lilla thilda. Och det bästa av allt är att det är inte en vanlig utgång på kvällen, nej vi ska ju festa med och höra på Isak Strand också. Älskar den musiken, nästan lite samma kärlek som till Hoffmaestro och då är det kul att det är någon man känner som spelar i bandet lixom. :) Nu ska jag ta en låång dusch och chillfixa tills tåget går klockan 3 :) Hörs!


and it´s me you need to show, how deep is you love?



Cause we´re living in a world of fools..


awsome dag, rakt av

Hej :) Förskylningen är lika kass som den var igår, fan alltså. Men jag är ändå glad :) Dagen har vart super. Började med två och en halv timmes jobb, gick bra, men sjukt irriterande med min rethosta. Efter jobbet så gick jag och Natta runt lite på stan och sen bestämde vi oss för att äta. Så vi gick tillbaka till jobbet och gjorde det. Sen kom min bästaste så gick vi runt på stan och gjorde massa nödvändigt. Sen gick vi tillbaka till mitt jobb och drack kaffe och snacka. Åh, den här sommaren kommer bli så bra om allt blir som jag hoppas och vill. Det kommer bli mycke jobb men förhoppningsvis kommer det bli awsome :) Och så har vi en masssa planer som bara ska gå av stapeln nyss. Bara man tror lite på sig själv, och det gör jag! Fan vad bra allt är och ska bli :) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på webtv och äta godis. Om jag mår bättre imorgon ska jag först träna en timme (tvivlar starkt, haha det är konstigt det där att man (läs:jag) alltid får för mig att börja hårdträna när jag är sjuk, då jag vet att det ändå inte går ;) haha) och sen är det jobb 18 till 21.30, fint det. Jag är lycklig!


You know it´s love when all you want is that person to be happy, even if you´re not part of their happiness




godmorgon

Sådär ja, då var C-vitamindrycken klunkad. Fifan, det är det värsta jag vet. Camilla dricker det som saft och jag spyr nästan av det. Jag tror faktiskt jag mår lite bättre idag, eller jag är fortfarande lika hängig osv. men snuvan har lagt sig lite och rethostan också. Har springpass idag, slutar alltså klockan 2 första gången och sen börjar jag halv 6 igen, hoppas någon mer har så :) Det känns verkligen som att våren är på väg nu i allafall, + grader varje dag och fin himmel :) då blir man gladis!


fuck

Mår som en påse skridskor så jag återkommer när jag är mer levande helt enkelt!


oh, kill me softly

Fan alltså. Är typ sjuk :( Imorse när jag vaknade hade jag fet ont i halsen men hoppades på att det skulle gå över, men det gjorde det icke. Tappade typ rösten flera gånger på jobbet och sarah sa "prata inte fanny, inte när du inte ska säga något viktigt" haha. Rösten är ju typ det viktigaste på jobbet lixom. Fan fan fan, känner mig as dålig. Har inte tid att vara sjuk, inte råd heller för den delen. Blä! Jobbet idag var kiii-aos. Drygt 500 lunchgäster, förstår ni hur mycke det är? Endast lunchgäster? My god. Sprang arslet av mig och mådde skit samtidigt så det gick upp och ner på jobbet idag om jag ska vara ärlig. Men kvällen gick lysande. Hade jätte roligt med mina drygisar. Och måste bara säga, Sofie är så jävla rolig, jag dör så fort hon öppnar munnen typ. Och våra internskämt är också så jäkla roliga haha. Vi har vår egen dans, den skulle ni se. Det är bara ett enda dansmove, men det är to die for ;) Kolla lite snett, se ut som ett sär och samtidigt dra ut benet och sträcka på foten. HAHA, jag dör. Och idag har vi haft så skumma barn på restaurangen också haha, en sprang fram till alla servetriser och höll fast dom runt benen när dom kom med stora brickor med dryck på, livsfarligt? Minst sagt för han själv lixom. Och ett barn ställde sig mitt i gången och  höll upp handen och räknade nogrant på fingarna hur lång tid det tog för oss att ge honom sin dessert. Man ba, eh okej? Sen när jag gick förbi slog han näven i handflatan flera gången så det såg ut som han skulle puckla på mig, hahaha fan vad vi garva. Så ja, trots sjukdom har dagen vart bra :) Imorgon är det jobb igen, bara lunch, det ska bli skönt :)

Åh justja, minns ni när jag skrev att det är en engelsk kille som brukar käka på restaurangen med sina polare ibland som brukar göra min dag när han är där? ;) Han var där idag, han gav mig kraft, kraft att le. Eller det behövdes ingen kraft, han fick mig att göra det ändå haha. Och vet ni vad? ;) Han hade addat mig på facebook ikväll när jag kom hem, hihi :) Och en till rolig sak då haha, det satt typ 3 killar runt 18 års åldern och käka på lunchen idag sen när Frida duka av bordet sa hon "fanny, du har ett nummer här;)" haha. Jag dog. Det stod ett nummer och sen "call me;)" haha. Dog verkligen av garv :/ Alltså det är ju inte första gången men jag förstår inte hur folk vågar? Jag hade aldrig vågat göra så, cred till dom för det iallafall!


Maybe I don´t over him, but then again.. maybe I don´t want to be.

Åh vilket underbart väder :D Solen lyser asmycke och det är redan 1 + grad ute, då lär det ju bli varmare framåt lunch. Tråkigt nog ska jag vara innomhus hela dagen med levande brasor, det förstör ju vårfeelingen lite smått haha. Hade häldre suttit med mina vänner på en parkbänk med en kaffe i handen och vart lycklig över att man kan lyckas med allt bara man vågar. Bara man vågar släppa taget om tryggheten för ett tag och prova sina vingar lite.

Men man blir ändå så glad när man tittar ut och ser ett litet hopp om våren iallafall :) Det är den bästa årstiden, lätt! När det blir sådär lagom varmt så man kan ta av sig den där jäkla vinterjackan som täcker en hel outfit haha. Sitter och dricker kaffe nu iallafall, ska gå lite tidigare för ska förbi mormor först och sådära :) Jobbar imorgon också så det blir faktiskt raka vägen hem efter jobbet. Så vi hörs då :)
















he and i is something beautiful, but I let him go..

Hej på er :) Det har vart helt underbart att få vara ledig. Dagen började med ett långt samtal med min bästa Camilla. Pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är så knäpp den fialottan alltså! Men det passar ju perfekt ihop med mig. Vi smed lite planer, lite att se fram emot :) Efter massa koppar kaffe och lite fix så gick jag ner till stan och kollade i lite secondhandaffärer och så kom Alexander dit. Han var inte den bästa stylisten, stod mest och skratta haha. Sen gick vi till mammas jobb, hon jobbar på särskola. Så satt där med henne och dom två barn som var där och spelade Uno. Jag tror fan aldrig jag garvat så mycke, så jäkla söta. Hade fan älskat att jobba med sånt där :) Sen slutade mamma och då gick vi först till H&M och kollade lite sen sa vi hejdå till Alexander och gick till mormor. Först fixade jag min poncho och sådär sen så åt vi middag. Trerätters. Mormors mat är den godaste som finns. På riktigt. Rullade där ifrån och nu är jag hemma. Ska faktiskt ta och lägga mig snart innan jag blir pigg igen. Just nu skulle jag kunna somna vilket sekund som helst, skönt. Imorgon är det back to normal igen, hard work work dvs. Vet inte, kanske blir kul? Ja, men vi ser på det som det, då blir det nog bättre än om jag tänker motsatsen iallafall :) Ska ju bli kul att få träffa mina kompisar lixom!! Vi hörs antagligen imorgon om det inte kommer upp något spontaninlägg runt midnatt, som vanligt ;) Puss&Kram.


.








nytt i garderoben

 

En skjorta i mockainimation. Halsband. Röd transparant lite längre skjorta.
Secondhand.

Köpte även ett tygstycke som jag gjorde till en poncho, men den är hos mormor nu för hon skulle sy lite på den. Men slänger upp en bild på den imorgon :) Det är ett smart tips faktiskt, om man inte vill lägga ner pengar på en från H&M eller liknande eller vill ha den i ett visst mönster eller en viss färg. Då är det bara att köpa ett tygstycke i sin smak och göra en egen :) Det enda som egentligen krävs är att du ska kunna klippa någorlunda rakt haha, en symaskin och sömmar på kanterna är ju faktiskt inte nödvändigt så länge tyget inte repar upp sig :)


how deep is your love?

 





Transparant blus och armband från Ginatricot, byxor ifrån BikBok.


.







.


Love is when you find someone who doesn´t meet any of your standards and yet, you still say, "finally, I´ve found the right one"

 

Jag är inte den mest ordningsamma i detta land, det kan jag erskänna. Men en sak jag oftast gör varje kväll för att underlätta för mig själv är att ta fram kläder jag ska ha på mig dagen efter. Annar har jag en förmåga att omvandla mitt rum till ett bombnedslag på två röda genom att riva ur hela garderoben i ren panik. Såhär tänkte jag i allafall se ut imorgon då det blir en runda på stan (i sala) med Alexander. Vi tänkte kolla runt lite affärer och luncha. Fårse om det blir någon film till kvällen eller ett glas vin med mamma. Dom tycker om varandra, särskilt när mamma tar ton i gabriellas sång. Då vet man att det är fest, haha! ;)


beatuiful






Älskar dessa skor från Weekday, alla är to die for men jag tror dom vita tar första platsen i min garderob när lönen trillar in :) Tur att jag ska på en tripp till sthlm då också!


det är inte varje dag man hinner med att göra ingenting..

Kollade på klockan första gången 14.24 och tänkte, nej jag somnar fan om. Och vaknade klockan 15.oo igen utvilad och inte det minsta stressad över att dagen var över. Inte ens den vackra solen fick mig att känna mig stressad över att inte göra någonting alls idag. Drack kaffe, åt yogurt, kolla på stylisterna och så kom mamma hem. Pratade med henne, drack kaffe, rökte och skratta. Badade, gjorde mig babylen, Iphona i sängen lite och nu ska jag färga örgonbrynen och måla naglarna blåa. Sånt jag absolut inte hinner med en vanlig dag då jag jobbar. Och det är så skönt. Jag har tackat nej till allt som innebär att åka lokaltrafik. Jag spyr på det. Jag vill vara här hemma, i lilla lilla Sala och ha så tråkigt som möjligt. Imorgon ska jag på middag hemma hos mormor med mamma och bror. Och det ser jag fram emot.


m.f





.



.




woman in black

  

Sådär ja. Det var ungefär lika jobbigt att ta sig till jobbet idag som det är att gå på begravning, därav klädvalet. Svart, på svart, på svart. Solen sken dock så solglajjerna åkte på. Och uppfriskande musik i lurarna så det blev en vänding tillslut. Vet inte om jag behöver skriva vart allt är ifrån. Brillorna är iallafall från en liten butiq på smögen. Och den stora svarta tröjan har jag snott från mormor och den kommer från Lindex. Sen har jag bara ett par vanliga strumpbyxor och mina negerkickardojjor you know ;)





















En sista bra jobbdag innan två dagars ledighet

Haha, tanter är roliga ibland, eller folk överhuvetaget.

- Är ni klara? Kan jag ta bort era tallrikar?
- Ja, det är vi :) hih
- Vill ni ha något mer efter maten, dessert, kaffe?
- Nej vet du vad, kaffe.. det dricker jag hemma!

Man ba: Just
so you know.. I'm a servetris, not a mindreader :/

Jobbet idag var jätte ruligt :) Börja med en massa skitsnack med Natta, kortknäppning till bloggen och torr humor. Haha så jäkla roligt. Hon ba: kan ja inte få knäppa ett kort på dig som jag kan ha när du ringer? Så ser jag ut som en jävla bitch och pekar finger. Sen går hon upp till restaurangen och jag går ner till omklädningsrummet och två minuter senare ringer jag henne och det första hon ser är bilden när jag pekar fuck you till henne. Hon svara: "hahaha, du är fan dum i huvudet!" och lägger på :/ Svitcha om till jobbarkläder och drog på fejksmilet ;) Haha! Gick jätte bra i allafall. Slutade klockan två och då gick jag på stan med Fanny, Tobbe och hans flickvän + barn och syster + barn och garvade fan konstant i drygt två timmar. Vi gick först till leksaksaffären och köpte massa skojj och sen till H&M och kolla/köpte små söta barnkläder, roligare än vad man kan tro faktiskt! :D Sen gick jag tillbaka och åt lunch och varvade mellan att asgarva och somna i en timme typ, sen var det back to work igen. Gick fan på rutin idag, var så jävla trött, höll på att fråga om drickan skulle vara röd, medium eller well done.. ja då förstår ni. Men nu så är jag äntligen hemma och ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla de sista avsnitten av stylisterna, riktigt bra program som går på kanal5s webtv :) Fan vad jag ska sova ut imorgon, ska verkligen sova tills jag vaknar av mig själv..


Det är konstigt det här med facebook..



Sånna här vänförfrågningar är ju vardagsmat, men jag blir alltid lika förvånad över VARFÖR?


.


new babies



Väska - KappAhl



Body - BikBok


Dessa två älsklingar köpte jag för ett tag sen men inte visat upp. Väskan med gulddetaljer passar awsome till min militärgröna vårjacka som också har gulddetaljer. Och bodyn är ju bara för vacker. Tänk brunbrända ben och slitna höga jeansshorts i sommar. :)


Perhaps fuck off might be too kind

  

Jeans - BikBok, Jeansväst (avklippt skjorta) - JC, Stickad tröja - Secondhand, Armband - GinaTricot.

Börjar som vanligt, äntligen hemma. Jobbet gick bra men orkar fan inte ens skratta åt allt roligt längre, är för trött. Är ledig torsdag och fredag och det ska bli så underbart skönt. Ska försöka få Camilla att komma hit på myskvällar :) Blir inget party förräns den 18 igen då det blir fetingfest i stockholm med Thilda och IsakStrand bandet som har spelning. Nu ska jag ta en powernap framför tv:en sen ska jag städa och tvätta tänkte jag säga, lägga tvätt i tvättkorgen med andra ord haha :) Vi hörs senare!



Godmorgon :)

Känner mig faktiskt lite utvilad, somnade runt tolv igår så det är skönt. Kollade statestiken här på bloggen och såg att det var ca 100 mer läsare igår, välkommna typ :) Idag jobbar jag till halv 3, fyfan vad skönt, ska inte jobba en sek till. Ska nog gå och träna efter jobbet och dricka kaffe med mormor, saknar henne lite jag :) Nu dusch, sen kaffe. Hörs senare :)


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!