we found love, in a hopeless place




Du är som jag och det är inte bra, men vi kommer alldeles säkert ha en rolig resa i rasande takt rakt ner..

Vilken underbart skön söndag. Vaknade upp av att helt rätt person ringde och väckte mig runt elva snåret imorse, dessutom låg jag i min saknade säng hemma hos mamma i Sala. Åkte nämligen dit med Agnes efter jobbet igår. Fick någon spontan hemlängtan och ett sånt där sug som jag får då och då att bara dra mig undan från omvärlden, och sala är då helt rätt stad att åka till. Dessutom så är det ju inte så jätte ofta nu för tiden som man får hemmlagad mat (läs: aldrig) så det är också helt underbart.

Blir ompysslad som få här hemma. Först så kokar mamma ägg åt mig och fixar frukost osv. och efter det slog jag på en film och somnade till den och vaknade upp halv 4 ungefär igen, trött tjej haha. Sen så kommer mamma hem med chips och dipp till mig och choklad och sen gör hon världens godaste fläskfilé pasta till kvällsmat så har vi myst och kollat på film hela kvällen :)

Nu tänkte jag kolla på en film och så ska jag försöka sova då. Imorgon så blir det upp i normal tid för lite ärenden på stan med mammsen och sen så blir det lunch/kaffe hemma hos mormor. Äntligen får jag träffa henne igen, saknar henne så sjukt mycke när jag bor i Västerås, det är nästan det värsta med att bo där. Sen i veckan så ska jag faktiskt hänga med mammsen till jobbet en eller två dagar har jag bestämt. Mamma jobbar med utväcklingsstörda och "problembar" osv. och dom har frågat om jag inte kan komma och hälsa på igen eftersom jag vart där förut och det är alltid lika befriande att komma dit och leva i deras värld ett tag. På tisdag ska dom på utflykt och grilla korv, helt min grej;P Ber till gud att det är någorlunda väder! Vi hörs väl, med allt för långa mellanrum nu för tiden, men ändå :)




Debut

Igår hade jag min afterwork debut med Sofie, men jag vill inte riktigt stå för att jag var där, måste känna på det ett tag till.. har delade meningar och blandade känslor för afterwork, med live band, tacobufé och 50+are som sjunger i kör till "Oh sally can wait" och dansar bugg, kände mig mycke malplaserad. Trots allt så hade jag faktiskt kul. Efter det drog vi vidare hem till Jonas där grabbarna grus var och sen vidare hem till en annan och körde vidare. Det blev en låååång början på den kvällen. Sen drog vi tillbaka till bmb och körde vidare.. den omgången var också rätt trist. Men jag hade kul med dom jag var med så det kvitta ju. Nu skälper jag i mig kaffe och ska hitta lite kläder att sätta på mig. Blir jobb till 22 ikväll, fint. Kommer nog få springa arslet av oss idag om magkänslan har rätt. Sen åker jag nog hem till mammsen efter jobbet och är där i några dagar! :)


Du kommer aldrig komma mig närmre

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om allt inte skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar






people suck

 




Jag vill leva för dagen och inte låta natten sluka mig nå mer. Och jag vet inte vart jag är, jag är med, men jag är aldrig riktigt där..

Som ny! Igår somnade jag halv 10 och har sovit fram och tillbaka tills imorse då. Älskar när jag kan ligga kvar i sängen och bara försöka somna om mitt i natten, oftast blir jag bara sjukt stressad, hjärnan börjar gå på högvarv och jag är klarvaken i 3 timmar om inte längre. Men jag har blivit väldigt mycke lugnare i mig själv på sista tiden. Man behöver inte tänka igenom allt hundra gånger, som vad jag ska ha på mig för kläder dagen efter eller om jag ska ha diesel eller DKNY perfymen, det. behövs. inte. Och det är jätte skönt :) Sitter och dricker kaffe nu, börjar om någon timme drygt, kl. 12. Har springpass så jobbar både lunch och kväll, men det är väl OK. Har mycke jag behöver göra i veckan, bla. kolla upp synen och beställa ett nytt bankomatkort haha. Jaa, jag trodde jag hade tappat bort det men det hade jag ju inte, men M kläckte ur sig att det var där ett dygn senare så don´t blame me..... ;P Nu är det iallafall klippt och det var tydligen ett nöjje i sig. Nu måste jag därimot hitta något att ha på mig, det är lite svårt i denna röra. Men ska hänga in allt i min lilla walk in closet senare ikväll om jag pallar, inte speciellt fun.


hej

Äntligen är denna helg över, skönt. Jobb Jobb Jobb. Igår var det sista långpannan, men fan vad det gick bra. Jag och Emelie slog budget och var bara bäst helt enkelt. Drog in drille som hette duga dessutom. Skönt att äntligen kunna pusta ut efter jobbet. Trodde vi skulle somna på en gång men det blev istället en lång pratstund med tända ljus och kaffe enda in på småtimmarna. Kan inte vart kul för vissa att jobba idag på en timmes sömn. Men att få prata av sig med någon och lyssna på någon annan är fan så jävla underskattat ibland. Runt 2 droooog jag mig upp ur the california kingbed och tog en promenad hemmåt. Är fortfarande jätte trött men ska nog ta en promenad till för att köpa lite godis till ikväll :) hihi. Jobb imorgon igen, inte så sugen...








someone needs to wake up

Bara. En. Dag. Kvar. Fan alltså, jag orkar inte mera nu, känns det som just nu iallafall. Men har en långpanna kvar, 13-21 imorgon. Sen äntligen kan jag få pusta ut. Jobbet har iallafall gått bra, i fredags var det faktiskt rätt kul också. Sen på kvällen gick jag och Sofie ut och drinka lite och träffa sjävlklart på en massa andra trevliga ansikten. Men ikväll pallade jag inte, mina fötter värken som aldrig förr och mina ögonlock har aldrig varit så tunga som dom är just nu. Funderar på att lägga mig i ett bad men då somnar jag väl och drunknar, som i och försig skulle vara rätt så skönt just nu.. men det blir nog sängen och reprisen av Idol istället. Dö får jag göra en annan dag och för lite värre. Sen är frågan om jag ska åka hem till Sala imorgon kväll för att träffa Ida på måndag, orkar inte tänka så långt, inväntar morgondagen istället...



Bild från igår, har alltid INTE klippt page ;)


jag är inte alltid närvarande när jag sitter där bredvid..






Every second you spend angry or upset, is a second of happiness you can never get back.

Torsdag. Det tar emot litegranna att åka från Sala idag faktiskt. Jag blir så bortskämd här hemma. Så har jag ju dom bästa i hela världen hos mig hela tiden. Igår så blev vi bjudna hem till mormor på middag där det blev köttsoppa och pannkakstårta. Broshan tycker att jag kan komma hem lite oftare för middagsmenyn blir tydligen godare när jag är på besök haha. Jag har verkligen bara myst dom här dagarna och tagit hand om mig själv. Sen igårkväll så började jag packa ner min garderob, självklart bara höst och lite vinterkläder. Men det är 3 stora resväskor så jag är evigt tacksam över att M kommer och hämtar mig senare idag. Jag måste fan flytta mint 5 gånger per år, känns det som iallafall. Nu sitter jag här och dricker kaffe och funderar på om jag ska släpa med mig mitt löpband till Västerås också haha.. det skulle vara så skönt att ha där hemma. Kanske inte ens går in i bilen så det får bli en senare tanke.



Lär väl köra en obligatorisk webcam bild hemma hos mammsen, nyvken som få...



Bättre bild på pälsjackorna

Fick lite förfrågningar om bättre bild på jackorna så slänger upp det nu.



Den här jackan är väldigt stor, finns ingen lapp på men kanske storlek 42 om inte mer. Den är i äkta päls.


Storlek 38 kanske (finns ingen lapp). Fake :)



Storlek 38 kanske (finns ingen lapp). Fake :)


Storlek 40 kanske. Den är i äkta päls.


Väldigt stor storlek, säkert över 42. Den är i äkta päls.


Sådär, om ni är mer intresserade och bor i väterås så får vi väl fixa att ni får prova dom :) Bara höra av er igen nu om ni fortfarande vill köpa någon. Sprid gärna vidare till andra som är intresserade av pälsjackor också så jag blir av med några stycken nu, haha :D



trött blogg

Funderar på att pansionera skiten. Hur som haver. Helgen har vart skit bra. Efter jobbet i lördags ändrades planerna iallafall och jag åkte hem till Rebecca där det var överaraskningsfest för Simona. Senare drog vi alla ner till Bmb. Väl där körde jag och sarah drinkmaraton för att vara nykter på bmb är fan inget man utsätter sig för i första taget. Hade askul iallafall. Sen blev det efterfest hos Micke där folk decka en efter en om dom inte hade fullt shå med att äta cheeseburgare. Sen på söndagen var vi heeeelt döda, stendöda. Sov, Sov, Sov, åt en sub, sov. Haha.. Och idag har jag vart med Sarah ett par gånger och jobbat! Nu är jag faktiskt i Sala för första gången på 2 månader och tänkter samla nya krafter och andas annan luft till torsdag eller fredag!


.




Snart är vintern här!

Är det någon utav er som är sugna på PÄLSJACKA i vinter? Jag har nämligen förätit (tänkte jag skriva haha) mig lite på det. Vissa är äkta och vissa inte, vet att folk har delade meningar när det gäller det så det är lika bra att jag skriver det på en gång. Har bättre bilder på varje jacka om det är någon som är mer intressant. Tror jag har ett par till också så ska försöka slänga upp bild på de också. Kommer sälja dom från 500 och uppåt.







a pretty face doesn't mean a pretty heart

Hej på er! Lagom trött såhär dagen efter och lite jobbigare nu med facit i hand. Men kul, det hade vi. Sarah och Sofie kom till mig runt halv 8 och så prata vi igenom den gångna veckan och catcha up varandra med en massa ointressant fakta. Sen åkte vi hem till Vatanen och var med han och Jonas och runt 11 snåret drog vi vidare hem till Damberg där dom andra var så var vi där ett tag men blev rätt snabt en promenad ner på stan och Bmb. Det var helt okej faktiskt, drinkarna flödade väl på lite för bra känner man nu med illamåendet i halsen men vafan haha. Hur som helst och det ena med det andra somna jag iallafall med en hund under ena armen. Nu har har jag precis fått skjuts hem faktiskt och ska lägga mig och kolla på lite tv och snooza lite tills jobbet börjar ikväll, lite taggad faktiskt. Sen ikväll blir det nog bara chill :)

Här får ni en sämst dagens (läs:gårdagens) outfit. Men förhoppningsvis lite insperation :)



Väska - Lindex  /  T-shirt H&M  / Transparant längre skjorta - VeroModa  /  Halsband - GinaTricot  

Har lite fler bilder från kvällen men slänger upp dom senare :) Puss!



LOCA PEOPLE




twist and shout

Hello and godmorgon! Sjukt taggad för denna dag men ändå sjujävla trött. Somnade inte så jätte tidigt igår om man säger så och morgonen har väl inte vart i det vanligaste laget heller haha, shit. Fan klarvaken efter det och upprymd som ett litet barn. Runt nio drog jag mig iallafall upp ur sängen och gick hem till mig för att fixa lite för nu ska jag och Sofie åka till Erikslund och kolla lite :) Blir nog mys! Sen ikväll ska vi ju ut och käka och sen blir det nog hem till Andreas :) Ikväll ska vi trotsa hösten och dricka mojitos!!!



The Beatles


I hate your negative shit

Fan vad jag suger. Skitsamma. Har bättre för mig. Var med Sofie här om dagen och lagade min första lasagne. Fan det är rätt enkelt och roligt att laga mat om man är två faktiskt haha. Simon tyckte den var liiite för rinnig men att den fick godkänt iallafall. Sen hade vi fettokväll framför teven.

Igår så var det bara massa mys :) Vi skulle gått och solat men blev aldrig så, så när jag vaknade upp imorse så gick jag dit själv för att sola och nu är jag hemma och dricker lite kaffe. Ska hoppa in i duschen så får vi se vad som händer senare.

Imorgon ska jag och Sofie till Erikslund köpcenter och kolla lite kläder och sådär och på kvällen ska jag hon och Sarah antagligen först ut och käka någonstans och sen tror jag det blir party med Andreas och gräbbsen. Party blir det iallafall! :D

Det är så kul att pappa fortfarande inte riktigt lärt sig mig.

Jag - *hundögon*  Kan inte du göra kaffe det blir mycke godare då... :)
Pappa - Blir det? :D
Jag - *kan inte hålla mig för skratt* Mja.. hahahaha
Pappa - Vad dum du är :/

Man ba: Sorry, men är det någon som kan göra kaffe så är det jag!




.



Om en person har en låtsasvän är han galen.
Om flera stycken har samma låtsasvän är det en religion?





.




Kanske dags snart..


Jag - Men gud, ligger det någon där mitt på backen över gatan Sofie?

S - Japp, det gör det!

Jag - Aha en vuxen?

S - Ja, jag tror det..

Jag - Men gud...

S - Det är en hund alltså! :P

Jag - Aha....

S - Tyckte det var konstigt att du helt plötsligt blivit så intresserad av hundar.. haha!



Man ba: You're still absolutely sure you won't have glasses? :/


If you only knew how terrified i am..





Don't worry darling, this too shall pass...

Idag gör man nog inte många knop i onödan. Man hör varningsklockorna ringa när man kollar på mobilen 04.30 på natten och tänker "Åh vad skönt, är hon bara halv 5, trodde hon var mer". Jag tänker för mycke i min ensamhet. Jag tänker tills sanningar har blivit lögner och underbara minnen har blivit tragiska händelser. Kan inte rå för det, det är bara så det är. But but.. jobb idag igen. Sen ska jag hänga med Sarah och Sofie, vi har mycke att ta igen tycker jag. Sarah har ju strejkat hela helgen så henne saknar jag lite extra mycke faktisk :) Nu ska jag ta min cykel till jobbet. Att den rullar fortfarande är ett under.


.


.




i can finally say i had enough



Äntligen är denna jävla söndag över tänkte jag säga. Nej men seriöst, denna dag har gått förjävla segt. Hela jobbhelgen är till och med över nu och satan vad skönt. Jobbar dock imorgon också men.

Helgen har sätt ut som så att på fredag på dagen var det stadsvandring. Nej men vi uträtta massa ärenden och sådär så gick vi till mitt jobb och käka lite mat så kom även Sarah förbi ett tag. Senare på kvällen så kom Fanny och Sofie hem till mig för några glas och sen åkte vi ner på stan. Först Å sen Bmb. Lördag var det långpanna till halv 11 som gällde, skit nice... Lagom trött efter jobbet kan jag säga. Efter det kollade vi bara på film och jag somnade så fint den första kvarten av filmen. Så hade jag ju somsagt även långpanna idag också....


The worst things in life come free to us




.

Jag är hon
som undviker
tills omvägarna tagit slut,
för att inte riskera att
bli nedtryckt igen.
Det fungerar inte här.
Det bildas endast
en ond cirkel av pinsamheter.



Today´s




Skinnjacka - H&M / Kängor - DinSko / Skinnjacka - H&M / Tröja - GinaT / Halsduk - BikBok / Mössa - Carlings



hade dödat för en cigg i höstsolen

Ja, lite så känns det idag. Men just idag har jag också vart rökfri i 2 månader och en vecka, haha. Ja, jag håller räkningen?! Det går inte att tänka på något annat när jag vaknar upp på onsdagar, så riktigt fri, det känner jag mig väl inte än. Men satan vad stolt jag är över mig sälv. Efter 5 år som rökare förstår nog inte en enda själ som aldrig vart beroende hur jävla svårt det är.

Nu ska jag i allafall dricka upp kaffet och sådär innan jag cyklar till jobbet. Fan vilket härligt väder vi har haft i några dagar nu. Synd att alla uteserveringar är borta nu, dom hade kunnat stanna kvar ett tag till.




Sov så gott!

Hej! Blev bara en massa bilder och onödiga texter idag märkte jag.. Jag har iallafall haft en bra dag. Chillat hela dagen och på kvällen kom Sarah hit så lagade vi middag. Kycklingfilé och klyftpotatis med sås och kokta grönsaker, joorå såatteeh.. Vi kan vi! Vi har mest praaaatat och letat efter något nice hotell i London, längtar. Sen kom Sofie förbi runt tio och så blev det ännu mer kackel tills vi drog till Shell och köpte godis osv. Sofie drog nyss hem iallafall så ska lägga mig och kolla på de program jag missat ikväll och försöka sova efter det. Hoppas på att jag ska sluta nysa också, tog ju i kattjäveln för jag ville ha med den på kort, smartass. Imorgon är det jobb på schemat sen träffa Andreas. Blir bra :)


blind leading the blind




Bättre bild på nya jackan




Don't worry... I can be a bitch enoug for both of us.

 

today's


.




Nu säger vi hejdå till sommaren och välkommnar hösten!







3 bilder från min underbra sommar på västkusten.


.




Don't make someone a priority, if they only make you an option.


Ny jacka, smått kär.


du frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta för man får inte tänka så..


I used to look the other way, I used to save them troubles for another day. I'd rather give my ego another push...

Den dör lite mer för varje dag, eller vad säger ni? Själv lever jag snäppet mer varje dag känns det som. Det går bra nu, med allt och ingenting faktiskt. Nöjd tror jag det kallas. Dagarna rullar på i egen takt. Jobb, fest, luncher, häng med underbara vänner, mysiga filmkvällar/hela dagar, spontana heldagar på stan med fint sällskap, smider planer för framtiden osv osv. Listan kan göras lång. Det som komma skall är väl förhoppningsvis en fet halloween fest med alla brudar vi känner och våra vänner, samt London baby. Sägs att man lever en gång och att man kan dö imorgon så det är väl lika bra att köra så det ryker medans man kan. Skapa en karaktär ;) Eller hur var det? Klockan är snart 3 och jag ligger i min nybäddade säng med en brieost-macka, kan inte klaga. Dock vaknade vi väl runt 5 sista gången idag innan uppstigning så jag lär väl inte duna än på ett tag. Skrev jag nyss ordet karaktär? Hm... Ska i allafall ge john blund en chans till att söva mig för imorgon blir det lunch med min saknade Sofie som tack och lov inte har jobbat ihjäl sig än :)


.

Om du letar efter nån som möter din blick
under täcket en söndag i november
Om du letar efter nån som inte skäms för nåt
som är sig själv i vad som än händer

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som är ärlig och rak
som inte erkänner allt i efterhand

Om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad
mer ofta än ibland

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som följer med dig ut
en fredag kväll på stan
Om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan
"jag är lycklig med dig"

då ska du inte välja mig



I'm so tired of people needing a reason for doing everything in their lifes. Do it because you want to. Because it's fun. Because it makes you happy.





RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!