sisters are forever



When something bad happens you have three choices. you can either let it define you. Let it destroy you. or you can let it strengthen you...

Hejhejhej :) Jag har mina ups and downs you know. Luften gick ur mig i söndags så har inte haft någon ro till att sätta mig här. Sen har jag inte vart hemma heller så det gör det bara ännu svårare. Men nu är jag det och tänkte försöka mig på att skriva några rader. Helgen var helt okej, vet inte ritkigt vad jag ska säga.. "been there done that" känns det lite som. Efter det har jag vart ledig i 3 dagar så då har vi bara legat framför massa filmer, bra och mindre bra haha. Och igår slockna ja i min egen säng halv 9 på kvällen, det var så underbart skönt att för någon gångs skull somna, vakna till lite och somna om igen. Så nu är jag mer än utvilad om man säger så. Vaknade 5 minuter innan klockan ringde tillochmed :) Ska jobba till halv 3 idag sen ska jag ta en fika med Thilda, det blir mysigt! Hörs..


Don't ever try to judge me dude

Hej på er :) Haft en underbar dag, hoppas eran har vart lika bra :) Började med morgonkaffe på jobbet eftersom mjölken hemma var slut (i vanlig ordning). Satt och snacka lite med mah homies i väntan på att Fanny skulle sluta jobba. Sen gick vi runt på stan och hon shoppa lite medans jag drack ännu mer kaffe och chilla haha. Har satt köpstopp för ett tag framöver nu för jag vet precis hur mycke det kommer klia i fingrarna om en vecka eller två.

Gick senare tillbaka till jobbet för mat och sådär innan det var dax för hard work work. Ladies night och allt ikväll så det var rätt så mycke folk faktiskt. Men det gick skit bra och jag hade en awsome time. Åkte direkt hem efter jobbet så kom en vän och hämtade lite saker och nu sitter jag bara och fipplar lite. Blir en lugn kväll så kör vi imorgon istället eftersom jag är ledig på Söndag :) Ska kolla på Idolavsnittet jag missat nu och sen sova :)

 


Dagens :)

 


Jeansväst - H&M, Docs - Skopunkten, Jeans - Sheap Monday, Mössa - Carlings


.


I lost my heart, I lost my mind, without you..



Säkert inte särskilt många som börjar gråta till en sånhär låt, men jag kan göra det varje gång. Den väcker känslor innom mig som Melissa Horns texter gör. Vissa låtar betyder somsagt mer än andra...


You've got enemies? Good! That means you actually stood up for something in your life...







i like my money right where i can see it, in my closet

Haft en jätte trevlig dag med mina ladies :) Sofie kom hit imorse så åkte vi förbi en mack så jag fick min morgonkaffe i vanlig ordning. Sen svängde vi förbi Sarah och sen ut mot Erikslund för att checka det nya shoppingcentret. Det var faktiskt bra tycker jag. Alla affärer som fanns, finns ju i och försig redan i stan men jag tycker ändå det var softare att springa runt där istället för i alla gallerior i city så jag tänker inte klaga :) Skulle ju då inte shoppa men jag lyckades övertala mig själv att det jag köpte var bra investeringar till vintern och andra nödvändigheter så självklart kom jag hem lite fattigare iallafall. Sen blev det en matbit på Max. Nu sitter jag här hemma heeeelt slut och matt. Ska chilla resten av kvällen, ta ett bad osv. Sen så kanske det blir en kvällspromenad, men det är bara skönt!



Svart, militärgrön, vinröd, svart, grå.. Alla utom den gråa är nya. Askass bild men dom ville inte fastna. Ska mysa ner mig i dom här hela hösten och vintern, så jävla skönt när man har en dålig hårdag dessutom! Sen blev det även en vanlig svart tub-halsduk :)


Mina blondiner har detta schampoo fast för blondiner då och dom säger att det är jätte bra så det blev dom här också eftersom mitt tog slut imorse, kan berätta senare om det var bra :)


black ladie










ett minne



Svenska Björnstammen, vilka grabbar. Både på scen och privat. Sjukt roliga killar. Vi tjejer som bodde i Norge festade mycket med dom. Festade på privatklubbar i oslos innergator, hade fetaste efterfesterna, bakade kladdkakor osv. osv. Kanske något ni inte visste, eftersom det var någon som klagade på att dom redan visste dom sakerna som jag skrev på frågan "säg 3 saker om dig själv som vi inte vet" haha :P










Tror att jag har massa roliga videos från några av gångerna också, men hinner inte leta reda på dom för nu kommer Sofie och hämtar upp mig :) Hörs i eftermiddag!


.







Förlåt :)

Shit, kass update idag, inga bilder heller. Men men :) Har inte hänt något särskilt intressant ändå. Har i allafall haft en helkväll hos Sofie och Simon med dom och Sarah. Först lite tv tittande och skratt till Per Moberg och Breaking News och sen spelade vi det där spelet när man ska förklara ord för varandra. Det som jag sög på sist och som alla sa "jag vill inte vara i Fannys lag" man ba "I love my friends, they are so honest!!". Men till det viktiga, JAG VANN 2 gånger. Simon och jag var i samma lag. Sa ju det, det var alkoholens fel förra gånge. Nu behöver jag inte längre få höra hur dålig jag är på det där spelet osv. Aldrig mer, inte okej längre!

Nu är jag hemma iallafall. Såg nu i kylskåpet att pappa hade lagt oxfile och potatiskaka från stadshotellet i kylskåpet, fyfan vad gott. Och massa annat också, som bakelser och pastasallad osv. Fan jag måste bli större i maten, kan ju inte bara låta det ligga där lixom. Kanske får bjuda över tjejerna på lunch imorgon :)

Nej nu är jag övertrött och måste sova. Ska iväg halv 11 imorgonbitti med tjejerna till det nya shoppingcentrumet på Erikslund. Känner redan nu att jag kommer få panik för allt folk, menmen. Blir säkert trevligt iallafall :)

Sovgott!

Don't compare your life to others, you have no idea what their journey is all about.

Hej! Åh jag vet inte vad det var med mig idag. Bara trött på allt för en sekund och ville ligga kvar i sängen hela dagen, so I did. Vaknade först halv 3, sen 4 när Sarah ringde och jag sitter fortfarande i sängen än haha. Ska snart ta mig en dusch och göra så att jag ser levande ut. Ner på stan runt halv 7 och köpa godiiiis, blir tv-kväll hos Sofie med henne och Sarah. Mys :)



Älskar er :)


Om allting skulle falla imorn, så vill jag veta att du visste hur jag kände då




.






fjäderextensions



Hola! Vet ni, nu har jag slagit till! Ni som alltid frågar "har du löshår", nu kan jag snart svara JA på den frågan för innom kort kommer jag ha fjäderextensions i håret. Det pirrar i magen, längtar sönder tills dom kommer. Hoppas det blir coolt :) Jag köpte grå/grizzly. Kommer såklart upp bilder när jag har fjädrarna i håret :)


2 bilder från idag :)





Jag och Sofie


Always hope, but never expect



T-shirt - Monki, Transparant längre skjorta - VeroModa, Docs - Skopunkten, Mössa - BikBok


Hej på er :) Blev en heldag på jobb och stan. Sådär såg jag iallafall ut idag, älskar hösten när man kan klä sig sådär soft. Men till det roliga, tror ni inte Sofie har på sig preciiiis likadana kläder? Det är sjukt så ofta vi kommer till jobbet och har satt på oss lika kläder. Skumt som fan.

Efter jobbet så gick jag och Sofie lite på stan tills Fannsan kom ner så satt vi oss på Global och bara chilla. Åt lite paj och drack kaffe tills jag fick ont i magen. Det är inte så ofta man får tid till att träffas när alla har sitt så det var jätte trevligt :)


jobb!


tränar för sällan, dricker för jämnan




Fick rosor för att jag inte rökt på 6 veckor :)




Jag saknar sommaren mer än dig







JAG SAKNAR SOMMAREN ♥


.


Det är min tur att låta det va, det är min tur att må bra. Du sa att någonting kändes rätt, men fyfan vad vi är fel.


Today's
Mössa BikBok, T-shirt H&M, Tröja Lindex


Hej :) Haft en bra dag? Det har jag iallafall. Jobbet gick både bra och var roligt. Efter det träffade jag Damberg så gick vi och tog en kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord och sen kom även Tom förbi ett litet tag. Åkte och köpte en fet godispåse innan jag drog hem för ikväll är det tv tv tv. Jag är nörd. Idol, Ensam mamma sökert och Svenska Hollywoodfruar (det sitter jag verkligen och asgarvar åt konstant i en timme haha). Nu ska jag och pappa äta middag, mat från stadhotellet, muuuums! :)



Fast än jag inte saknar dig, Så känns det som om världen skulle rasa om du glömmer mig. Men jag ska aldrig vara någon annan, som du är mot mig!

Får lite ångest när jag tittar på statistiken och så sket jag fullständigt i att yttra mmig här igår. Men hej :) Det har hänt massa skojj i helgen, det är väl lördag ni missat? Jag sitter och dricker morgonkaffet och ska jobba om någon timme. Blir bra det :) Har bilder och historier att dela med mig av så vi hörs garanterat efter jobbet :) Puss


worst of all, you agree




Vi skulle nog hamnat här ändå, för lusten är svår att ändra på. Du är för stolt eller hur? Jag är för feg för att dra mig ur. Vi tittar bort mot varsitt håll och tänker samma sak, det känns ännu sämre nu.

Heej :D Gårdagen var jätte rolig. Inte galet som det brukar bli men det vartrevligt :) Först åt vi middag på Fragolino, jag åt godaste pastan med oxfilé. Tog några glas och bara pratade om allt och ingenting. Framför allt hur sjukt bra sommar vi har haft tillsammans. Jag hade iallafall aldrig klarat mig utan dom här tjejerna :)

Sen cykla vi iallafall hem till mig och fixa oss lite för party och sådär och sen kom faktiskt Jonas, Vatanen och Martin förbi och spela lite spel och snacka. Jätte trevligt, det börjar gå lite tid mellan gångerna nu så det är alltid lika kul :) Sen tog vi en taxi ner på stan och så drog vi tjejer + Martin in på Bmb och så hade vi kul  där resten av kvällen haha! Ja, finns inga galna upptåg att berätta idag faktiskt. Men det kör vi ikväll istället ;) haha!


Jag har pinsamt kassa bilder på gårdagens outfit men ni kanske får lite insperation iallafall :)


"Skinnbyxor" - H&M, T-shirt - Monki, Skor - Modekungen (kanske?)

Det jag vill komma fram till med den här bilden är väl mer att "Less is more"! Ett par schyssta skinnbrallor behöver inte mer än en grå tisha och ett par schyssta klackar :)



Godmorgon :)

Vaknade med fetaste huvudvärken och den är fortfarande kvar. Skulle väl egentligen behöva lägga mig i ett mörkt rum och försöka sova bort den men jag orkar inte. Ska ta och lägga mig i ett varmt bad nu så kanske det går över. Dagen ser ut som så att det är bara fix och trix för kvällens bravader. Klockan 7 har vi bord på Fragolino så vi ska äta middag där åså. Sen ska vi nog hem till mig för några glas vin och tagga inför kvällens utgång! Hörs senare :)


.




.




Shopping is cheaper than a psychologist

 
Dr.martens inspererade kängor
Skopunkten

 
Flanellskjorta & Beatles t-shirt
H&M herr, H&M divided

 
Transparant t-shirt & skinnbyxor
H&M

 
Mössa & Diesels nya perfym Loverdose
BikBok & Kicks

Sådär, det var väl det viktigaste. Fick även med mig saker från min inköpslista som strumpor, strumpbyxor, conceler, dove, hårspray osv. Hoppas ni gillade grejjerna, nu äre bara att springa och shoppa!! :D



Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av..




you´re so ugly

Hej på er :D Vilken underbar dag det blev! Började med gå till Nail Store och fixa naglarna runt lunch, dom blev jätte fina. Är hur nöjd som helst. Fick en ny vän också haha, nej men Ulrika som gjorde dom var väldigt snäll och vi hade lite gemensamma "vänner" (läs: killar) att skvallra om haha!

Senare gick jag till jobbet och väntade på Nathalie. Sen började våran shoppingrunda. In, ut, in, ut, leta, prova. Har haft det jätte kul och jag hittade bland annat mina svarta kängor och skinnbyxor. Toppen. Sen gick vi och käkade och sådär. Jätte trevligt. Avslutade dagen på systembolaget för att bunkra upp inför helgen och nu är jag äntligen hemma :)

Slänger upp "dagen outfit" nu och så kommer allt jag shoppat upp i ett annat inlägg :) 





Jeans - BokBok, Jeansväst - H&M, Kängor - SkoPunkten, Armband - GinaTricot


Inte en dag för tidig

Äntligen säger jag bara, nu har äntligen lönen trillat in. Har aldrig känt mig så fattig som jag gjort denhär månaden haha. Dom ringde iallafall nyss från jobbet och sa till mig att jag inte behövde komma in och jobba lunchpasset idag, fan vad jag tror på karma alltså. ;) Så ja, jag har precis duschat och fixat till mig lite men å andra sidan sitter jag och dricker kaffe också så nu kan jag ta en till kopp och lägga mig framför tv:en :) Ska ju gå på stan senare med Natta men åker nog ner lite tidigare för min shoppinglista är lika lång som när mamma storhandlar på Coop Forum.




Mh där har ni lite av min To do list för idag. Haha. Nej men ser ni, vissa saker som hårspray och allergitabletter (har blivit allergisk mot katt, skit också kliar överallt ju haha!) är sådana saker som man måste ha och det finns fler sånna måsten så det är inte så konstigt att man bli pank. Men den här månaden ska jag iallafall vara sparsam med mina pengar hihi :) Kul att jag hörde typ alla jag känner skratta högt nu? haha.

Ändrade planer iallafall, sticker och gör mina naglar nu istället för imorgon kväll, det skulle bli så tajt med tid då. Så vi hörs när jag kommer hem ikväll tror jag. Puss!


didn't realize "Let's just be friends" meant "Let's ignore each other and not talk anymore..."

Ääääntligen hemma säger jag bara :) Det har vart en lång dag, det känns lite i kroppen efter en och en halv timmes sömn faktiskt. Men jobbet gick bra, det var helt ärligt riktigt tråkigt, men det gick bra haha! My homies wasn't there om man säger så. Ska ta en lång dusch nu och sen lägga mig i sängen och titta på lite program jag misst ikväll. Bla. Bonde söker Fru, livsviktigt! haha ;) Imorgon har jag springpass iallafall så först lite jobb sen blir det en shoppingrunda med Nathalie på stan och sen jobbar jag kväll, fint det. Sa jag att jag var ledig hela helgen? :)


I still remember the last kiss we have in my apartment. The last hug, that actually felt like the end when I think about it. How I woke up in your arms and we lay there for hours until reality caught up. What we said to each other, that this is our last night. How we wiped each others tears and understood each other without a word. We said things to each other, we never told anyone. We trusted each other. I will always remember you, and I will never forget us. And when I think about it, I think I love you...



in the end all you have is yourself!


det var du som sa det!

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv isället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. "If someone's trying to bring you down, it only means that you are above them." Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.


.




Jag går med vinterskor på hösten, alltid förberädd för storm. Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar, jag har känslor utan uppehåll.

 

Titta! Det här fick jag av Fanny idag :) Jag fyllde 21 för ett tag sen nämligen :) Det är ett jättefint nagellack, en lip plumper och en hudkräm som lukter vanlij, den luktade verkligen jätte gott. Blir bra att byta ut mot hawaiian bodybutter som luktar lite för mycke vanlij och sommar.

Vi hade somsagt personalmöte imorse. Det var faktiskt rätt "kul", haha. Nej men alla var på bra humör och skrattade, skämtade, var allvarliga, sa bra saker, tipsade varandra osv. Ingen smutskastning utan bara ett bra möte med världens bästa jobbarkompisar! Fan vad jag kan säga helt rakt ut och ärligt att jag verkligen mår bra när jag går till jobbet nu. Det är underbart :)

Efter mötet gick jag Sofie och Natta på stan och "förhandsshoppa" (kan man säga så ;)?) haha! La iallafall undan ett par jeans på Bikbok, liknar ett par jag redan har som jag älskar men börjar slitas ut. Sen ett par skinnbrallor och en kavaj på H&M och en pälsväst + halsduk på GinaTricot, haha. Justja, ett par svarta sjukt snygga kängor på Bianco också. Om jag redan nu känner att jag gjort av med för mycke pengar när jag egentligen bara lagt undan saker, undra hur det går imorgon då med lönen på kontot, haha!

Tog i allafall ett extrapass ikväll för att Frida är sjuk i sin lunga så det är inge bra och jobba för henne. Klart man ställer upp lixom :) Har ändå världens bästa schema denna vecka. Så ska bara chilla nu i ett par timmar tills jag börjar jobba. Hoppas ni har/får en bra dag!


Melissa Horn

Äntligen säger jag bara. Melissa Horns nya album släpptes inatt. Jag blev så lycklig. Kommer aldrig kunna beskriva vad hennes musik och texter betyder för mig. Men jag skulle nog aldrig börjat lyssna igenom det inatt. För samtidigt som hennes musik får mig att få bra, får jag en klump i magen av att allt hon sjunger alltid passar in skrämmande bra. Så jag grät såklart en skvätt till varje låt och låg och lyssna på henne hela natten. Sista gången jag kollade på klockan var hon halv 6 och jag gick upp 7 idag så har inte fått så mycke sömn alls, men det gör ingenting. Dom låtarna jag redan hunnit skriva upp texten på här på bloggen i inläggen under är dom två låtarna som jag fastnade mest för, och anledningen till det är självklart för varenda mening i hela jävla låten stämmer in så läskigt bra.


Melissa Horn - dom som bländats av ljuset

Det värsta det är att du förstår
Du har gått samma vägar som jag går
Och bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår
Vi som alltid varit dom samma
Vill helst av alltng vara några andra
En lögn som vi går på
Man blir sig själv ändå
Och min osäkerhet är min brist
Du letar den i ögonen
Så jag säger att jag inte har förändrats, men det har jag visst
Att du säger att nått känns rätt, men det här är fel!
Så länge jag håller i, är du hel

En blick som ger om en chans
Du tappade bort den som fanns
För du kan inte leva i nuet när jag är någon annan stans
Och den delen av dig som är du
Ja, det sista jag behöver
Det är min tur att låta det va
Det är min tur att må bra
Men du säger att nått känns rätt, men det här är fel!
Så länge jag håller i, är du hel

Ja det värsta är att du förstår
Du har gått samma vägar som jag går
Och bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår!



Allt hon sjunger handlar om oss..

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort
Det kommer svida till men jag behöver det
Jag måste ändra historien, jag måste skriva om dom där sista orden
Sen kan vi lådsas att det var du som sa, jag vill aldrig se dig mer
Jag hör ditt namn och det känns fortfarande
Men inte lika tungt och inte lika mycke
Oroa dig inte, oroa dig inte för mig
Jag brukar lådsas att det var jag som utnyttjade dig
Ingen av oss drömmer inatt
Jag sitter och skriver, du gör annat
Men jag vet att du lyssnar, jag vet att du lyssnar på mig
Och hon vet ingenting om oss
Nej, hon vet inte ens att jag funnits
Och hon håller dig om natten, så hårt att du inte kan fly
Jag brukar låtsas att det är du som har träffat nån ny

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort
Det kommer svida till men jag behöver det
Jag måste ändra historien, jag måste skriva om dom där sista orden

För allt som var på riktigt, känns på låtsas nu
Ja, allt som var på riktigt känns på låtsas nu


I rather be hurt by the truth, than protected by a lie!




.





u used to be cute, then you got kinda cute.. But now.. What happend?


Jag & Sofie på Pluto i Maj.

Hej :) Gud, det blev verkligen en heldag hos Sofie, det var nog inte riktigt tanken från början men det var ju trevligt ju :) Började med en kopp kaffe med henne och Simon, massa skratt och prat i säkert en och en halv timme innan vi kom igång med matlagningen som vi hade planerat. Vi skulle som sagt laga hemmagjorda köttbullar. Det var första gången jag lagade det och jag måste skryta med att Simon som är Sofies pojkvän tyckte att mina köttbullar blev bäst. Vi gjorde två olika smeter faktiskt haha ;) Joru, så nu kan man det tills man blir hemmafru! Aa prata är vi duktiga på för helt plötsligt var klockan 8 på kvällen då kollade vi på Idol och sen fick vi för oss att hyra film och köpa chips så då fixade Simon det till oss haha :D Fast sen suger ju vi två på att kolla på film för vi pratar om allt och ingenting genom heeeeela filmen så jag vet faktiskt inte vad den handlar om och då är jag seriös. 

Nu ska jag faktiskt snart lägga mig och kolla på något på datorn och sen sova för jag måste upp typ halv 8 imorgon för vi har personalmöta. Sjukt kul när man är ledig.. menmen får väl gå hem och lägga mig igen sen men om jag känner mig rätt så har jag väl fått i mig en kopp för mycke kaffe vid den tiden.


Johnny, la gente esta muy loca!




Tisdag

Den här veckan kan verkligen få gå hur segt den vill och det känns verkligen som att den gör det också. Jätte bra! Jag har faktiskt lyckats försova mig lite, jag och Sofie sa att vi skulle mötas runt klockan 1 men å andra sidan kan ju runt 1 vara lite över 1 också, bara jag som alltid måste vara i tid haha! Är iallafall klar med det mesta, måste bara dricka lite kaffe och hitta något att ha på mig. Vi ska laga lunch hemma hos henne och bara chilla. En fågel viska att vi skulle laga hemmagjorda köttbullar, fint! Vi hörs när jag kommit hem :) PUSS

Haha kul nu skickade hon sms och fråga om jag var redo för att "le food makin'" haha och då sa jag att jag hade försovit mig lite men ska bara dricka kaffe åsådära. Då skriver hon "skönt, för jag vaknade också nyss" haha. A men det var väl bra iallafall!

Våra dagar blir preciiiiiis såhär:


.




sorry to say

Pappa - Åh, så jävla tråkigt!

Jag - Va, vadå?

Pappa - Facebook, det är så sjukt jävla tråkigt! Det händer ingenting, helt dött!

Jag - (mumlar) mm.. du är 45....

Pappa - Va?

Jag - Du är 43?

Pappa - Men det har ju inte med åldern att göra!


Man ba: Nej men då är det väl dina kompisar som är sjukt tråkiga då :P


Maria Montazami, ving!



Jag asgarvar verkligen högt varje jävla gång den här reklamen kommer på tv.

- Här kan jag titta ut mellan träpinnar, det ger väldigt mycket för själen!
- Det kommer vara som en aourora runt omkring dig! (heter aoura)
- Oj vad är det där för glänsande själ som kommer? Men det är ju du! Du som har varit på semester!
- Golf är en social sport, antingen kan man spela själv som jag gör, putta såhär lite lätt (slår till bollen utihelvette lixom haha)
när man kommer till öknen, då hittar man sand och det är då det är dax att börja promenera!

Så jävla roliga repliker, haha!


Dagens

Dagens humör: Väldigt glad, men är fortfarandet väldigt trött sen helgens bravader.
Dagens mående: Njuter av livet.
Dagens borde: Jag borde gå ut och ta en powerwalk men jag orkar verkligen inte.
Dagens frisyr: Tro det eller ej, bara fönat. Platt alltså :)
Dagens smink: Puderfoundation, puder, mascara, ögonbrynspenna.
Dagens klädsel: Svarta jeans, grått linne, svarta kängor och skinnjacka. Basic.
Dagens planer: Jobbet är avklarat. Kika på Idol och äta gott!
Dagens materiella vill ha: Jag vill ha naglar, ska ringa och boka tid imorgon.
Dagens fundering: Varför människor inte vågar säga rakt ut vad dom tycker och tänker?
Dagens beroende: Kaffe såklart!
Dagens tråkigaste: Att jag är för trött för att göra någonting.
Dagens längtan: Fredag, då vi alla fyra är samlade igen för roligheter!
Dagens superlängtan: Tills på torsdag då lönen trillar in, denna månad var inte rolig.
Dagens tidning: Style Västerås
Dagens låt: Loca People



people always leave, and sometimes I do too!

Hej :) Hur mår ni? Jag mår jätte bra idag! Har haft ett leénde på läpparna och i hjärtat hela dagen :) Dagen började såklart med jobb. Skulle slutat halv 4 men både jag och Nathalie fick gå klockan 2 och vi fick äta mat också så vi satt oss där uppe och käkade lunch och bara prata. Satt där i drygt 2 timmar, så mysigt så. Drack lite kaffe och hade det trevligt. Så kom den ena efter den andra förbi och höll oss sällskap. Nu är jag bara hemma och njuter av hur resten av veckan ser ut. Ska jag berätta? Jag jobbar på torsdag. Alltså ledig imorgon och på onsdag, samt fredag, lördag och söndag. Jag tror faktiskt aldrig det har hänt förut, att jag haft ledigt en hel helg sådär, as skönt!

Ett tips om ni har tråkigt en kväll och allt som går på TV suger, kolla på Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst". Här är en länk: http://svt.se/2.159697/2529321 Jag garvade konstant i en timme!





.


I told to myself Whata f*ck!?

Hej på er :) Jag tänker inte bli långvarig just nu för jag är verkligen jätte trött och vill bara lägga mig och kolla på tv och äta lite kvällsmat. Men den här helgen har vart den bästa på väldigt väldigt länge. Jag har nog aldrig haft så jävla kul som jag haft dom här dagarna (ja, jag vet att jag alltid säger så) men det känns som det iallafall haha. Jag har så mycke roligheter att berätta för er, jag sarah och sofie typ låg på backen och vek oss av garv när vi påminnde varandra om fredagskvällen. Finner inga ord för hur sjuka vi är. Fyfan vad jag älskar mina tjejer!

Okej jag måste bara berätta två saker för det är så jävla kul. Det är om Sofie då.

Haha.. efter krogen i fredags (alla hade splittrats) så ska Sofie cykla hem. Då ramlar hon med cykeln utanför H&M och när hon ligger där på backen så fortsätter hon att "luftcykla" med benen i luften hahaha.. då kommer det fram en kille till henne och säger "Du, tjejjen.. du har ramlat, du cyklar inte längre :P". Alltså hahahaha, fyfan vad skämmigt men så jävla roligt!!!

Och så en sak till, när hon går upp på lördagmorgon och går ut i hallen så sitter klänningen hon hade på sig i ytterdörren så hon måste låsa upp dörren för att få tag i klänningen. HAHAHA.. Hur fan lyckas man med det då? Jag tror fan hon måste börjat klä av sig i trapphuset, men det förblir väl oklart!

Här kommer iallafall lite bilder från förfesten :)

















Jisus krist superstar..

Shit alltså. Med risk för att låta som en fjortis som har haft sin första fylla... jag minns ingenting från krogen igår? Jag får aldrig minnesluckor. Kan säkert glömma något smått sådär men en hel kväll? Det är helt svart? Det är helt sjukt... jag ska väl gå till jobbet och så får jag snacka vidare med Sarah och Sofie.





Här kommer svaren!

(Anonym frågar)

Vart bor du någonstans egentligen?
Förstår att jag förvirrar er. Jag vet knappt själv ibland. Men jag lever i stort sätt i en resväska. Och på sista tiden har jag väl kanske flyttat runt lite mer än vanligt. Men just nu bor jag ibland hos mamma (i sala) och ibland hos pappa (i Västerås på Blåsbo).


(Ida frågar)

Vem är din bästa vän?
Det är en otroligt svår fråga. Jag har så många bra vänner och dom är bäst allihoppa.

Ägde inte din pappa en restaurang, eller?
Jo han ägde en restaurang, Falkenbergska Kvarnen. Men det var mer än ett år sen, det går fort i svängarna!

Hur många syskon har du?
Jag har en lillebror som heter Marcus.

Vilken skola gick du på och linje?
Jag gick på Wenströmska gymnasiet och jag gick Hotell&Restaurang med inriktning bartender/servitris.


(Ida frågar)

Hur många har du legat med?
Är det något läskigt intresse du har, att ha koll på andras ligg? ;) 

Vad tjänar du i månaden?
Jag har ingen fast lön, jag har timlön så det beror helt på hur mycket jag vill slita!

Vad heter dina bästa vänner?
Dom som står mig allra närmast heter Sofie, Camilla, Thilda, Sarah, Fanny och Andreas :)


(Anonym frågar)

Hur många unika läsare har du om dagen i snitt?
Det är som en berg och dalbana min statestik. Allt mellan 200-700 ungefär. Och med tanke på att jag enbart skriver om mig och min vardag så är jag rätt nöjd haha!


(trogen läsare frågar)

Hej!
Killen som du träffade i oslo vem var det? Och varför träffas ni inte mer?

Hej på dig! :) Vem han var? Han heter Zebastian och är en underbar kille. Ja, vi sa hejdå när jag flyttade från Oslo och sen dess har vi inte sätts eftersom han skulle bo kvar. Nu bor han dock hemma i sverige men vi bor rätt långt ifrån varandra. Vi pratar då och då, vem vet vad som händer, vi har hela livet framför oss :)


(Anonym frågar)

Vilken är din favoritaffär? (när det gäller kläder).
Oj, om jag måste välja så säger jag nog BikBok, dom representerar min "style" lite faktiskt.

Vad skulle du verkligen vilja jobba med om du fick välja?
Oj igen! haha.. Det finns mycke jag dagdrömmer om. Ena dagen vill jag jobba med ungdommar med särskilda behov (tex. människor med downs syndrom). Andra dagen vill jag jobba på en pr-firma, med webbdesign och marknadsföring. Vissa dagar skulle jag vilja jobba på en stor modetidning och jobba med kläder, stil, trender, ja ni vet. Och andra dagar bara njuter jag av att kunna gå till jobbet och enbart servera en lunchbiff!

Vill du skaffa familj i framtiden?
Självklart vill jag bilda en familj i framtiden med den killen jag faller för. Det vill väl alla? Men jag har inte bråttom. Och jag väntar gärna ett år för länge, tills det verkligen känns rätt.

Använder du löshår, isåfall hur har du satt i det? du har underbart hår!
Nej jag använder inte löshår :)


(Anonym frågar)

Kan du länka den där moroccanoil du använder samt din locktång, och skriva hur tjock den är osv.
Här är deras hemsida http://moroccanoil.com/ och du kan köpa den på dom flesta duktiga frisörsalongerna. Jag köpte min på Frissan&Frisör´n i Sala. Min locktång är 25mm. och märket heter Coline, köpte min på Clas Ohlson.


(Har ingen blogg frågar)

Är du kär i någon?
Det blir nog bäst om jag svarar nej på den frågan :)

Eller träffar du någon?
Nej, just för tillfället träffar jag ingen alls faktiskt.

Vart brukar du gå ut när du festar?
Jag brukar för det mesta gå till Tabazco och Blue Moon Bar, men även Cirkus och Sky för chill!

Tycker inte du att du köper för mycke kläder?
Haha, jo jag kanske köper lite onödigt mycke kläder ibland. Men egentligen inte :D

Finns det någon i Västerås du hatar?
Nej jag hatar ingen speciell person i Västerås. Därimot (om vi ni ska använda ordet hata) så hatar jag vissa slags personer i Västerås. Personer som går runt med hakan i vädret och tror dom är Västerås B-kändisar. Sånt äcklas jag sjukt mycke av, har svårt för folk som inte har båda fötterna på jorden helt enkelt!

Säg 3 saker vi inte vet om dig?
Jag har ett ärr på ryggen som är en dec långt.
Jag dregglar när jag sover.
Jag rakar benen alldeles för ofta! (haha)


(Stalker frågar)

Jag har fått för mig att du inte träffar din pappa, men nu gör du det? Har jag cyklat helt vilse?
Ja, du känns lite som en stalker (A) haha. Just nu träffar jag min pappa och det är allt som räknas :)

Vilka personer dras du oftast till?
När det gäller vad? Jag dras till folk jag kan vara mig själv med till hundra procent.

Det är väldigt lite om Camilla nu för tiden, är ni fortfarande vänner?
Ja, det är väldigt lite Camilla nu för tiden och en stor anledning till det är att hon bor i Uppsala.
Ja, vi är vänner.


(T frågar)

Vilka killar faller du för, insida som utsida?
Ja... självklart dregglar även jag efter snygga killar. Men när det kommer till att falla och öppna mig för killar då spelar faktiskt inte utsidan någon större roll för mig, jag är otroligt mer kräsen när det gäller insidan isåfall. Love is blind, you know!

Vilket är det dyraste klädesplagget du har?
Oj, det är mina Dior-glasögon om dom räknas annars mina Jeffrey Campbell skor.

Hur mycke shoppar du för i månaden?
Det är olika, mellan 4 till 7 tusen kanske :)

Vilka bloggar läser du?
Jag läser i stort sätt alla kända bloggar mer eller mindre. Sen läser jag en massa kompisars bloggar också, stora som små. Tex. Catjas.se och Jeanetteahlstrom.blogg.se. Läser många många många, bra tidsfördriv.

Är du den som alltid ska stå i censtrum eller är blyg?
Det beror på vilket humör jag är på. Om jag är glad och sprallig så står jag nog oftast i centrum utan att tänka på det och är jag lite deppig eller har en mindre bra dag då märker man nog knappt att jag är där. Blyg är jag bara för killar jag tycker är SÅ JÄVLA SNYGGA och det finns ju inte allt för många ;)

Har du bra självförtroende?
Hm... ja det har jag nog, det är skillnad på självförtroende och självkänsla.


(Beundrare frågar)

Om någon vill bjuda ut dig på dejt, säger du ja då? :D
Haha, det beror väl självklart på vem som frågar. Men om det verkligen skulle vara en riktigt dejt, klart jag säger ja :) Har ju inge att förlora. Men man ska inte bli besviken om man får tjata lite på mig för när det kommer till sånt där så är jag också enormt blyg och bygger upp en kom-inte-för-nära-mur på en gång..(lite tråkgit).


(Jesi frågar)

Har du löshår? Det är ju så jäkla långt!! :)
Hehe, nej jag har inte löshår och har aldrig haft.


(Anonym frågar)

Vart har du bott i Västerås?
Först bodde vi på en våning i en äckligt stor villa på Blåsbo. Sen Skiljebo. Sen i en lägenhet på domkyrkoesplanaden (mitt i city).  Sen jag och en kompis på Malmaberg. Jag och Camilla på Gideonsberg. Och nu bor jag i lägenheten vi har på Blåsbo igen :)


(Anonym frågar)

Trivs du på ditt jobb?
Ja, jag trivs. Man ska vara glad för att man har ett jobb. Det kunde faktiskt ha varit så sjukt mycke värre. Jag älskar mina arbetskamrater, dom får mig att skratta varje dag! :)

Vilka sporter har du gått i?
Jag gick på gymnastik från jag var 3 år tills jag var 14. Sen har jag gått på fotboll. Sen spelade jag innebandy på skojj på senare tid.


(Anonym frågar)

Hur håller du dig i så bra form? Du har sjukt vacker kropp, kram!
Åh! Tack så jätte mycke söta du :) Jo nu ska jag berätta, drick 16 koppar kaffe om dagen, en macka och en chokladkaka. Haha nej men seriöst, så ser ungerfär mina matvanor ut. Släng in en Nachotallrik lite då och då också. Jag är den sista du ska fråga när det gäller sånt! Fast jag springer faktiskt på löpband några gånger i veckan ifall det möjligtvis bidrar med något.

(Anonym frågar)

Hur är du som person?
Ja, det kanske andra skulle svara på egentligen. Men jag är oftast en väldigt glad person som är rätt så sprallig och flummig av mig. Älskar att få andra att garva. Gör allt för att människor i min närhet ska må bra och känna sig omtyckta. Ställer verkligen upp i vått och torrt för dom jag bryr mig om. En mindre bra sida är väl kanske att det syns väldigt bra på mig om jag inte mår bra och det kan ibland gå ut över folk som inte förtjänar det. Men jag är ju oftast glad så :D

Var får du din insperation ifrån när det gäller din klädstil?
Oj.. ja det är väl från folk på stan, bloggar, tidningar, vänner osv.


(Anonym frågar)

Är du och Damberg bara kompisar eller är ni något mer? Har för mig att ni var tillsammans förut? Ni ser iallafall väldigt tighta ut när man ser er på stan :) Ha en bra helg!
Jaa-a, vi är bara kompisar, men det är inte så bara det. Han är den bästa killkompisen man kan ha. Hm, nej vi var inte tillsammans, om du tänker på typ 3 år sen tillbaka? Haha jaha, gör vi det, sluta glo? Haha skojja. Nej men jag älskar honom, finns ingen finare människa.

Vad tycker du är finast att ha på sig på vardagen ex skolan?
Jag har oftast på mig någon enkelt men som samtidigt sticker ut lite. Som idag hade jag ett par vanliga svarta jeans och en grå tröja men satt på mig en jeansväst med fårull som sticker ut lite från mängden. Älskar även att ha på mig ett par tunnare svarta strumpbyxor, svarta kängor och en oversize-tröja av något slag :) Om jag känner mig tråkig lockar jag oftast alltid håret, det får mig att känna mig fin oavsätt! :)

Ge tips hur man får långt hår?
Ehm, svår fråga haha. Men om du fönar håret ofta, lägg ner med det en månad eller två för då tycker jag att det börjar växa och se fräschare ut. Köp också oljan jag rekomenderade längre upp, bra produkter för håret gör självklar att det växer. Och självklart ska du använda värmeskydd när du plattar, fönar eller lockar.. men det vet du ju :)

Har du körkort?
Nej jag har inte körkort :)

Vilken är din favoritmat? är du bra på matlagning själv?
Min favvomat över allt annat är koldolmar haha! Jag är sjukt konstig när det gäller mat. Det är en sak du skulle förstå om du kände mig! haha ;) Och nej, jag SUGER på att laga mat och det blir ännu pinsammare när jag säger att jag gått hotell&restaurang i 3 år :)

Vet du några snygga skor till vintern/hösten? Länka eller lägg ut bild samt skriv affär isåfall.
Jag är ju mycke för kängor, tror inte jag kommer köra på något annat än det i vinter faktiskt. Jag har ett par svarta och ett par bruna. Så mycke  kommer jag variera mig ;) Ska dock köpa ett par nya svart för dom andra börjar lida mot sitt slut nu :)




Så, där har ni svaren på frågestunden. Det tog sin lilla tid men nu så :) Lite tråkigt att dom flesta är anonyma för jag vill ju veta vilka ni är också :) Men men, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Tjejerna kommer hem till mig ikväll så ska vi laga mat och förfesta innan det blir utgång. Kram :)


Even in the best days love will be hard and hearts will be fakin'










Vi dricker oss berusade på billigt rosé

Godmorgon! :) Den här morgonen var verkligen allt fult i garderoben, håret var så jävla fult och jag kände mig som en tjockis. Hatar sånna mornar, men det har börjat ordna upp sig nu i allafall haha. Om tio minuter ska jag cykla ner mot stan och träffa Fanny och Sofie. Det ska bli så jävla gott med kaffe, det var nämligen slut imorse. Sen måste jag köpa lite nödvändigheter och sådära, förbi systemet bland annat. Ikväll blir det mat och dryck hemma hos Sofie och sen blir det en liten utgång. Fint det :) Och jag är så glad för imorgon har jag långpanna med Sarah, för hon ska jobba extra!!! Fett.

 
 
 

Jeansväsen är från H&M


.


jag var någon annan innan jag kände dig och nu är jag hon igen..

Du bara ljuger. Ljuger för att må bra själv, för stunden i allafall. Och om du inte mår bra får du iallafall mig att må bra, tills sanningen kommer fram. För den har en förmåga att alltid göra det. Du skapar leenden och skratt som är gjorda av lögn. Du skapar tårar och sömnlösa nätter. Hur kan du som vet hur det känns att vara ensam lämna någon du aldrig skulle lämna? Försöka glömma någon du egentligen inte vill glömma? Det är för mig ofattbart. Du, du, bara du. Du vill ha så många men du har bara plats för dig själv, dig och ditt ego. Du saknar förmåga att förstå. Du har blivit krossad så många gånger att det inte känns längre. Men jag känner. Jag känner för dig när du blir krossad också. Det är det som är skillnaden mellan dig och mig. Jag var någon annan innan jag kände dig och nu är jag hon igen.


.




Glöm inte bort frågestunden, kolla lite längre ner. Passa på nu. Svarar på allt och det gör jag imorgon :)

Vet inte vad det är för j*vla fel på vårt internet men det vill iallafall inte fungera idag :) Dagen har gått bra och nu ligger jag hemma och tar det lugnt bara :) Imorgon blir det kaffe på stan med Fanny och Sofie och på kvällen middag och kanske utgång med Sofie och Sarah, älskade fredag!


.




Jag vet att jag är bäst, men ge dom andra en chans?



Man ba: Du tycker inte det känns lite lättare att fråga någon som jobbar?

Haha, Thilda satt på Jensens och skicka sms till mig och frågade en massa om menyn osv. och jag garvade högt. Men mig kan du alltid lita på, vare sig jag jobbar eller är LEDIG ;) Jobbet idag gick iallafall super bra och jag har haft jätte kul. Efter jobbet satt jag bara och snacka lite med dom andra sen gick jag till stadshotellet där pappa jobbar där min cykel stod som tur var så jag slapp gå hem med all packning jag hade med mig. Har precis diskat och nu väntar jag på att "Bode söker fru" ska börja, viktiga grejjer det där ;) Jobb imorgon igen sen träffa Thilda!


Eftersom jag får så många frågor här som jag aldrig svarar på och eftersom ni är en del som läser så tänkte jag att vi kör en frågestund, svarar på fredag!




Godmorning sunshines :)

Somnade fan för sent igår för att känna mig utvilad, men man ska inte klaga. Är hur pigg som helst och känns som att jag sovit en hel natt. Men fick tebletter för rethosta igår så det kan ligga något i det också, att jag inte vaknat upp av hostanfall mitt i natten. Sitter här och dricker kaffe nu och bara njuter. Har gott om tid på mig. Smart skaft som jag är så glömde jag mitt buss/tågkort hemma hos pappa så tänkte lägga lite av mina sista pengar på en biljett till Västerås idag, det är ju kul? :) Ehm.. Ajja, får gå dit efter jobbet så kanske jag stannar där också, får se :) Skulle ta en fika med Thilda idag efter jobbet också, hoppas det blir så för jag saknar pluttan. Sofie jobbar idag också, vi har en del att prata om face to face, räcker inte bara över telefon haha ;) Ah idag har jag iallafall vart rökfri i en månad :D


Dagens fråga

Hur gör du dina lockar?


Den frågan får jag ungefär varje dag här på bloggen. Jag svarar för det mesta i mitt eget kommentarsfält men det antar jag att alla inte ser. Så jag ska försöka förklara här punktvis, från början till slut för att få det bästa resultatet haha :)

• Duscha & tvättar håret.
• Kammar ut håret och gör som vanligt en mittbena.
• Sätter i min Moroccan Oil och låter det värka i tio minuter.
• Fönar håret tills det blir torrt.
• Sen använder jag mig av en tjock locktång, lite mindre eller större än min spelar nog ingen roll.
• Lockar kanske 6-8 lockar på varje sida beroende på hur uppfixat jag vill att håret ska se ut. (ju mer lockar, desto mer hollywood-svall så att säga haha)
• Sen sprayar jag lockarna så att dom blir hårda. Och just nu ser jag för jävlig ut, som en docka.
• Vänd sedan upp och ner på huvudet och ruffsa ur lockarna från hårbotten. Var inte rädd för att ruffsa för mycke. Dra fingrarna genom lockarna, dela på dom osv. Spraya sedan ett rikligt lager till med spray. Och kom ihåg att jag fortfarande har huvudet upp och ner!
• Vänd sen huvudet upp och rätta till frillan. Dela lite på dom lockarna du missat, ruffsa till dom lite mer. Spraya lite mer. Tupera upp dom lite med en kam. Spraya lite mer. Och forstätt tills du är nöjd.

Hoppas verkligen ni förstod litegrann hur jag menar. Någon som skrev och frågade om jag kunde göra en film, men nej haha. Inte riktigt min grejj faktiskt ;) Och många undrar om det tar lång tid och hur jag orkar göra såhär mer eller mindre varje dag. Och 1. För mig tar det inte lång tid, duschar och fönar håret det gör jag varje dag så det kvittar och det här med att locka håret för mig tar kanske max 12 minuter sen är allt klart. Och nej, jag lockar inte håret varje dag, oftast, men inte varje. Vissa nätter sover jag med knut dessutom och håret blir lockigt av det. Andra dagar så har jag kvar mina lockar från gårdagen osv. Men ja, jag trivs som bäst i lockigt hår, så är det :) Lycka till nu :)




Have a nice life, I´m done trying to be in it :)

Hej! Jag vet att det är sjukt tråkigt här just nu men jag har ingen energi. Ligger och hostar hela nätterna, känns som att halsmandlarna är påväg ut. Men jag är nog inte sjuk, dock säger dom att det är något i halsen som reagerar när man slutar röka och att man kan hosta väldigt mycke när kroppen har vant sig utan cigg, så det är nog kanske så då. Även fast jag legat helt kallsvettig hela förmiddagen i sängen så tog jag mig i kragen och städade. Snackade nämligen med mamma tidigare i telefon och hon sa att hon skulle göra det, så nu slipper hon det efter jobbet. Satt till och med min bror i arbete. Nu är det klart iallafall och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, riktigt rastlös, men orkar ändå inte hitta på något. Kanske bada? Det brukar jag ju göra när jag har tråkigt haha. Imorgon är det iallafall dax för jobb igen, ska faktiskt bli lite skönt. Hoppas bara att rethostan har försvunnit så gästerna inte tror att jag är dödsjuk typ.



I don´t need love, but I need you forever.




stop tricking me. Love me or hate me. I´m done with the in between shit. No more games, cuz you will always win.

HejHej! Det är lite tur i oturen att man alltid ska bli sjuk när man är ledig faktiskt. Man vill ju hitta på saker då men orkar helt ärligt inte det nu. Ligger i sängen helt utslagen och hostar hela tiden. Har knappt någon röst heller, jätte jobbigt. Ledig imorgon också iallafall, kanske åker tillbaka till Västerås då igen, vet inte :) Eller så åker jag ut med mormor i skogen kanske och plockar lite kantareller om det finns några kvar? Frisk luft har ju ingen dött av iallafall. Tror jag ska be mamma steka kantareller till mig ikväll som jag plockade för ett tag sen, sjukt gott. Har kollat på lite filmer idag iallafall och bara chillat. Håller på att titta på "hur många lingon finns det i världen" nu, den är fin :) Älskar att vara på mammas jobb, för det är precis sådär :) Man får sig alltid ett gott skratt och en klapp på axeln och lite sarkastiska skämt med glimten i ögat! Hade tänkt och ta ett bad nu faktiskt, fräscha till kroppen lite på alla sätt och vis. Vi hörs :)


lev i nuet

Om jag önskar att jag mådde bättre? Ja absolut, men det är jag inte ensam om. Det är många som kämpar och allt man kan göra är att fortsätta försöka. Gå upp på morgonen, jobba hårt, betala räkningar. Och hoppas på något bättre. Men jag tror att det finns en mening med det. Man har så mycket bra i livet man bara tar för givet istället för att vara tacksam för det. Alla kämpar för något, det hade vart värre om vi inte gjorde det. Jag har tänkt på det här med lycka och att vi ser det som ett mål i livet att någon gång bli lycklig. Att man skulle bli lycklig av en viss sak eller av den människan som gör dig hel. Men lycka är en känsla, ett humör, inte ett mål. Det är som att vara trött, ledsen eller hungrig. Det kommer och går, och det är okej. Och om man såg lycka på det sättet så skulle man känna den mycke oftare. Det är okej att känna sig lite nere då och då  även fast man har bra saker i livet. Så lycka är en känsla, inte ett mål. Och just nu finns det så mycke i mitt liv som gör mig lycklig.



My hands, they were strong. But my knees were far too week. Too stand in your arms without falling to your feet. But all the things you´d said, they were never true, never true..




Lyssna på texten :)


sometimes good things fall apart, so better things can fall together. It was a long time ago I felt so free.

Hej på er igen! Sorry för kass uppdatering tänkte jag säga men som ni märkte stängde jag ner bloggen drygt en  vecka. Jag hade nämligen bara spytt ur mig galla här och inte ett enda bra ord hade kommit ur min mun just vid det tillfället så det var lixom en liten tjänst för mig själv. Men nu så är jag i allafall back on track :)

Jag minns verkligen inte vad som hänt denna vecka och det är säkert inte så jätte intressant å andra sidan heller så vi börjar ifrån i fredags :) Då jobbade jag faktiskt bara lunch, så jävla viktigt. Kors i taket lixom. Senare drog jag hem till Sarah och drack vin så kollade vi på fotbollen, jävla fitt Ungern? Ah skitsamma. Sen drog vi ner på stan och mötte upp Sofie och så åkte vi hem till Andreas där alla andra välbekanta gräbbs befann sig. Skrattade och hade kul som vanligt, så jävla störda. Sen drog vi allafall ner till Å och drinka lite och hälsa på folk. Sen sista timmen så drog vi till Bmb och skaka rumpa lite ;) haha, nej. Sen drog vi till donken och keka lite mat innan det var dax för att cykla hem och sova.

Igår så jobbade jag ju såklart långpanna, lördag lixom. Lunchen var hyffsat lugn tycker jag. Märker nästan aldrig av längre att jag stressar eller att det är för mycke för man är så himla van och har kommit in i det där skrämmande mycke. Jag har faktiskt jobbat där över ett år nu och det är sjukt. Tiden går för fort. Men det har faktiskt, tro det eller ej, vart en av dom bästa tiderna i mitt liv det här sista året. Vuxit så jävla mycke på så många olika sätt och träffat människor jag aldrig i hela mitt liv vill leva utan. :)

Aa iallafall, lördag kväll var kee-aos. Men somsagt, det gick bra och alla var superduktiga. Minst sagt köket! Slutade runt halv 11 så drog jag hem och fixa mig lite åsådära och så åkte jag ner på stan och mötte upp Sarah och en massa andra girls så blev det bmb. Tänkte inte gå ut först men fan vad tur att jag gjorde det alltså :) Hade hur kul som helst, träffade på en massa underbara vänner osv. Och ja... en sak är säker, jag är lite över molnen nu alltså. Glad tjej här (A). Aa, måste nypa mig lite i armen när jag tänker på det haha! Så jävla töntig, men ni fattar inte haha.

Nu och andra sidan är jag sjuk. Rösten höll på att försvinna igår och nu låter jag som att jag rökt i 20 år, har knappt någon röst kvar. Appropå rökningen så går det så sjukt jävla bra. Jag blir inte ens sugen när mina vänner står på krogen och röker, jag säger att dom är äckliga så går jag därifrån haha. Men det är ju sant, det är ju sjukt äckligt. Mmm.. Är ledig i 3 dagar nu, så kanske hinner kurera mig. Och om det är bättre redan ikväll kanske jag tar lite extrapass, vi får se :) Nu ska jag kolla på det senaste pretty little liars avsnittet och kanske vila ögonen lite. Hörs säkert mer idag, det har kliat i fingrarna!



Puss:)


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!