Sakta men säkert

Hej på er! Vilka dagar, tiden bara rinner iväg. Jobbat ganska mycke just nu, tar så många extrapass jag bara kan. Kommer kännas bättre när hyran är betald då. Svindyr lägenhet, men det kanske det är värt, eller det ÄR värt det. Jag och Camilla kommer alltså att bo i trean på Blåsbo och det kommer bli fett. Flyttar in på riktigt den sista, då är det vårt hem. Men vi har väl så gott som redan gjort oss som hemma. Jag har dock en hel del saker hemma hos mammsen jag måste hämta någon dag:)

Idag gick vi upp i bra tid, först gjorde vi lite nöje och det blev en tripp till brödet&fiskarna, fick med mig världens snyggaste skinnpaj!!! Visar bild där nere! Sen åkte vi till Ikea och käka köttbullar och drog ett varv där inne, galgar och klädstänger blev det! Sen gick vi till citygross och storhandlade! Jävlar, vad vuxenpoäng vi dragit på oss idag. Sen åkte vi hem och städade heeeela lägenheten och fixade. Och så har vi färgat håret dessutom. Att ja inte deckat än är ett mysterium.. Ska göra det nu, jobb imorgon!


Jobb

Sitter och gör ett prov på jobbet just nu, börjar om 20 min ungefär, får tuppjuck på det.. Dryg jävla kärring som läser upp frågorna! Har springpass idag, ikväll ska jag lära upp Camilla här på jobbet eftersom hon ska jobba här i sommar :) kommer bli sjukt nice! Ah ska fortsätta med pissprovet nu...


Det blir så tråkiga inlägg..

Hej!! Jag vet att den suger just nu men jag har fortfarande ingen dator här hemma och jag får lite småpanik när saker och ting inte är stilrent, (dvs. inläggen)! Men jag tänkte att jag kunde offra mig ännu en gång. Jag har vart ledig i två dagar nu, inne på den andra. Igår sov jag och åt hela dagen och zappa på tv:en. Kan säga att det behövdes efter fyra dagar i onyktert tillstånd. Har fan supit mer än vad lag vart nykter denna påskvecka. Nu är set skärpning. Men jag har haft så otroligt kul! Precis alla dagar/kvällar har varit roliga! Träffat nytt folk och bara känt mig allmänt lycklig och fri! Idag gick jag upp i tid och tog mig en rejäl dusch sen satte jag igång och städade. Hela lägenheten skiner nu och har väl i stort sätt bara balkongen kvar som det är lite skit på, ska ta tag i den också. Ikväll ska jag nog upp till pappa och Anette sen kommer Camilla hem igen :) vi hörs hörrni!


Party!

Ikväll är det restaurangfest, rötjut och fint sällskap!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/603601/images/2012/pic_197553241.jpg" class="image">


Glad pårre!

Tja! Äntligen en liten kamrat att knappa på. Är hemma hos mammsen nu. Behöver en dag rehab efter dagarna som varit. I torsdag så var vi hemma hos Sofie, jag, Camilla och Sarah. Spelade spel och hade trevligt. Senare drog vi vidare till Emelie där hon och Yamme var så festade vi vidare där innan vi drog oss till Hattfabriken och dansade till housemusiken! Hade skitroligt och stod för en gång skull ut i folkmassan!

Lördagen var det mindre roligt att ta sig till jobbet men när jag kom dit så fick jag gå hem efter en halvtimme. Det var långfredag och dött på jobbet. Så Camilla kom ner så käkade vi lite mat istället och sen gick vi hem till mig och slagga. Vaknade upp taggade för ännu en utekväll! Fixade till oss och drog hem till Gustav och Esseen. Förfestade osv. och sen hamnade vi inne på Bmb. Stod och dansade i en och en halv timme tror jag. Träffade på lite gamla kompisar så jag hade jätte kul! Tog bussen hem till mamma tjugo över två och nu sitter jag här hemma bakis som fan. Blä. Ska bli jäääätte gott med påskmiddag.... haha. Det blir nog bättre. Har fått i mig mitt kaffe och funderar på att ta ett bad och sju treo!

Camilla kanske kommer senare, hoppas på det. Och ikväll ska jag nog träffa Ida och Johan som är i sverige över påsk :) Imorgon äre påt igen, restaurangfest!! :D


Rosé debut, inte en dag för tidigt!

 
 


I'm lost in the street in the city of pain




Långklänning - GinaTricot, virkat linne, väska & jeansjacka - 2hand


Mobilbloggar, Hallå där!!

Har tyvärr ingen dator längre, iallafall inte för tillfället så det blir lite tråkiga inlägg med iPhonebilder.. Det händer grejjer i livet just nu iallafall. Snart sambo i en trea på Blåsbo, känns jäävligt bra :) Imorgon drar påskhelgen igång! Utgång med tjejerna imorgon iallafall och dessutom kommer Ida hem från Norge! :D aa livet känns helt okej just nu, fan vad härligt!


Love, jeanslove!

Följ mig på Instagram, där uppdateras det dagligen även fast det verkar som jag är död här på bloggen :) Heter FannyAhl


Sjuk och jävlig

Åh, min hals.. Igen! Att man aldrig ska få bli frisk. Kom precis hem från jobbet iallafall och har precis lagt mig i sängen och kollar ut över mitt halvstökiga rum som bör göras något åt. Ska hitta orken och sätta igång med det kanske. Det är rätt mycke jobb i veckan men på skärtorsdagen är det utgång med tjejerna och säkert någon dag i helgen kanske och på söndag är det restaurangfest! Fett. Kommer bli sjukt nice! Ska antagligen hem till Sala något mer också för påskmiddag, eftersom vi är så kristna menar jag! Nej, en powernap kanske..


Jobb





Nu sticker jag till jobbet! :)


Fiji


Aftonbladet, Länk.

Detta är det jag fick reda på igår och därför varit ett nervrak det senaste 24 timmarna. Frida (i rött) är en barndomskompis och granne. Jag går runt med en klump i magen hela tiden och det jag fick veta när jag vaknade var att det helt säkert, klockan 08.00, svensk tid. Alltså för en halvtimme sen skulle komma en cyklon över fastlandet som dom nu har kommit till. Jag gråter en skvätt men håller tummarna så mycke som det bara går att tjejerna är i säkerhet just nu. Vill bara få ett samtal från mamma där hon berättar att allt är bra! Får se hur det går att jobba idag med det här i tankarna! Men allt kommer blir bra!


sweet dreams




en olycka kommer sällan ensam



Hej! Idag har jag inte gjort särskilt mycke. Dagen började på exakt samma sätt som den gjorde i lördags. Med en käftsmäll rakt över ansiktet. Ett samtal till mamma som även denna gång slutade i tårar. Varför händer alltid dåliga saker precis efter varandra, som om det inte räcker med en ledsam nyhet. Får försöka hålla huvudet uppe och inte kasta in handduken på en gång. Hoppas verkligen att allt blir bra! Åkte hem till Mamma direkt efter för att rensa tankarna och för att inte behöva vara ensam, varken hon eller jag hade nog någon lust med det. Och uppskatta att vi har varandra. För är det någonting jag har lärt mig dessa två dagar är det att inte ta det för givet. Har bara chillat iallafall, ätit tacos, kollat på tv och lyssnat på musik som gör mig glad. Som låten ovanför. Måndag imorgon, nya tag. En natts sömn och förhoppningsvis nya krafter! Ser fram emot den här veckan iallafall. Vi hörs imorgon då jag kanske har lust med att uppdatera er med lite roligare saker. Puss


Day from hell

Hej! Fyfan vilken jävla fittdag jag hade igår. Vaknar av ett samtal från mamma där hon berättar att en närstående har fått cancer.. Där sprack ju allt. Så bestämde mig för att åka hem till Sala och vara med mamma lite och bara ta hand om henne och mysa. Så jag betalar en sms biljett som blir åt fel håll, Sala - Västerås, 75kr fattigare (sms). Skickar en till biljett åt rätt håll och sätter mig på bussen till Sala. När jag sätter mig i bilen påväg hem till mamma så ringer jobbet och säger att passet jag bytte med Madicken gick igenom och att jag ska jobba hennes pass. Med sminket från gårdagen sätter jag mig på tågstationen och väntar på tåget tillbaka som går om en timme. Kommer till jobbet en och en halv timme försent och jobbar till halv 11 på kvällen, FYFAN alltså. Det gick bra hela dagen men på kvällen när det blev lugnare kom verkligheten ifatt mig och blev lite nere igen men men. Gjorde det bästa av situationen och gick ut och tog en öl med Sofie och Alex :) Det var iallafall jätte trevligt! Hamnade tillsist på Pitchers av alla ställen där vi iallafall fick tag på ett bord och sittplatser :) sen blev det mat och hem! Nu sitter jag här i soffan och funderar på vad jag ska göra idag. Kaffet är iaf klart nu så ska hälla i mig det. Skulle så gärna vilka åka till mamma med 3 bussen men jag vet inte om jag har råd med det alltså, så ska jag tillbaka imorgon för jobb lixom :S nä, får tänka på saken...



RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!