tusenmiljoner

Jag tror att det är viktigt att alltid komma ihåg att rädsla är ett tecken på lycka. 

Du skulle aldrig vara rädd för att förlora något eller någon som inte kan påverka dig så
mycket att ett liv utan detta just i stunden inte ens är ett alternativ. Och tänk då, när du nästan har det i din famn, när du kan känna det med fingertopparna. När du är i språnget mot lyckan. När det är så nära. Tänk att det bara måste vara okej. Det bara måste vara okej att få vara rädd, men också bara helt okontrollerat lycklig. Det måste vara okej att inte promenera gata upp och gata ner i väntan på att allt ska gå åt helvete. Det måste vara okej att drömma och vara helt hundra procent övertygad om att verkligheten kommer bli exakt så som i drömmen. Det måste vara okej. 

Det måsta vara okej att vara naiv, blåögd, godtrogen. Det bara måste. 

 

Och om jag får skylla på er, om jag får skylla på världen. Ja, då vill jag det. Jag vill skylla på er, säga att det är ert fel. Det är ni som har tagit min naivitet ifrån mig, som har gjort mig ständigt
beredd på att falla utan att bli fångad. Jag vill riva ner alla murar i världen som förespråkar att inte känna och att ständigt vara på sin vakt. Jag vill att ni sparkar sönder dom murarna med mig. Jag vill att hela världen börjar känna. Jag vill att det ska vara okej att vara naiv och att inte ständigt vara på sin vakt. Jag vill inte gå runt och förbereda mig på olyckliga slut. 


PUSS




Luftens hjältar hela dan, upp i luften, över stan kommer vårat flygplan!

Jag är så JÄVLA taggad så ni förstår inte, idag smäller det! Vi åker verkligen idag. Resfeber så det heter duga! Har suttit och kollat runt i massa 2hand affärer i London idag och får någon blandning mellan panikkänsla och lyckorus i hela kroppen. Hur ska jag hinna gå igenom alla affärer jag vill, hur kommer jag någonsin att kunna få med mig allt jag shoppat och fyfan vad pengar jag kommer bränna. Men, det är jag värd! Vi kommer ha så kul vi tjejer, fan vad vi ska festa, ser fram emot vilda och en aning minneslösa nätter! Hoppas verkligen alla andra är såhär taggade haha, jag känner mig som en duracellkanin på tjack. Hög av lycka. Och självklart blir det en del sevärdigheter, posa lite med stendöda kändisar på madame tussauds, åka lite parisehjul som jag tror är det största som finns, kolla lite slott osv. Men aa, kläderna lockar ju en aning mer, sorry to say. Skulle bara vilja skrika ur mig glädjeruset just nu, så ni förstår. Sitter med det största leendet mina läppar någonsin haft. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa det sista osv. mormor kör mig hem till Sarah klockan 1 :) Så kör Micke oss till flyget sen. Ha det underbart här hemma, om det går. Själv ska jag ha den bästa tiden i mitt liv :D




Snart smäller det!

Hej! Haft en bra helg? Min har vart, långdragen. I lördags så träffade jag Sofie och Martina och tog några glas sen blev det vidare hem till Daniel och sen utgång. Men jag har nog aldrig haft så tråkigt, trött, lite småsjuk å det ena med det andra. I söndags mådde man ändå som man förtjänade. Det blev middag med pappa och Anette iallafall och sen häng med M och B. Kollade på snowboardfilmen och skrev lista över vad dom skulle ha med till sälen osv. Nu har vi precis gått på stan en timme och uträttat det sista inför deras resa och sagt hejdåis:) Och jag drar till London på onsdag! :D Jag är så jävla glad!!!! Kommer bli fett! Har nog nästan lite resfeber, känns iallafall som den börjar komma. Ska snart fixa till mig lite så ska jag träffa Thilda på stan för en lunch så måste jag förbi banken. Och ikväll ska jag träffa Sarah (äääääntligen!!!) och Sofie, vi ska nog ha myskväll osv. Sen får vi se om jag åker hem till Sala senare ikväll eller om jag blir kvar. Imorgon fyller iallafall min ganska så stora lillebror 18 år, känns som att han är 15 fortfarande dock. Nej det här kommer bli en minst sagt rolig och fartfylld vecka :)!




.


semester!

Woho! Äntligen hemma från jobbet men det innebär mer än bara så, nu har jag semester ett tag fram över! På onsdag drar vi till London tjejer, är så jävla taggad! Kommer bli magiskt! Bäst. Men just nu vill jag bara slänga mig i sängen och slå på en film med kexchoklad som sällskap. Så sjukt trött. Borko tände alla lampor i lägenheten i natt (med flit, enligt mig) så att vi skulle vakna och så när jag skulle gå upp för att släcka så kommer han med sin nyhet han inte kunde vänta tills morgondagen att berätta haha, sen var det lite svårt att somna om! haha.. men ändå roligt. Har bara hängt i veckan, och jobbat. Imorgon blir det vin med Sofie och Martina, det ser jag fram emot och på söndag får jag äntligen träffa Sarah igen! En månad har hon vart borta den jäkeln, hon kommer vara neger när hon kommer hem. Vet iallafall vem jag inte ska gå bredvid i London. hihi. Nej, sova var det! :)


a little bit stronger, every day

Hej! :D Nu är ledigheten över och jag kommer i vanlig ordning skriva att jag i vanlig ordning sitter och dricker morgonkaffet! Har precis fixat till mig och ska alldeles strax gå och sätta på mig lite kläder. Måste först komma på vad. Jag har ju fastnat i något såkallat träsk där det enbart finns, jeansvästar, skinnvästar, mössor och hoodies. Dock inte mig emot så det blir säkert något liknade dagen till ära. Jobbar bara till halv 3 och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Är jag inte kvar i västerås har mormor bjudit över oss på middag. Färgade förresten håret igår, svart svart svart. Det verkar inte bättre än att den förra färgen lossnade mer och mer för varje dag så jag bytte märke helt enkelt. Det jag körde med först var var syoss nya färger, resultatet blev helt okej den första veckan men svek somsagt med tiden. Kanske inte passade mitt hår. Jag är så sjukt sugen på att klippa av en dec eller tre, men jag ska nog inte göra det. Får bli en förändring på något annat sätt, kommer nog ångra mig om håret får lida pågrund av min rastlöshet.


.




.




Don't blame people for disappointing you, blame yourself for expecting too much from them.




all we know is that we might not get tomorrow

Back. Måndag, igen. För att fått tiden att gå så fort som möjligt så har jag mest jobbat och sovit. Bara hängt med Michael. Dragit egenom två sagan om ringen filmer, förstår fortfarande ingenting av dom och då har jag även en personlig nörd och allvetare innom kategorin "sagan om ringen". Jag har fått veta alla onödiga detaljer som när dom säger fel, bryter foten av ren olyckshändelse och inte minst var och när dom använder dvärgar och riktiga personer. Det fick väl mig helt enkelt att sluta titta på filmen, somnade i slutet dessutom. Igår gjorde vi pannkakor. Dom smakade bra men såg rent förjävliga ut. Det var väl ett par som såg ut som pannkakor, resten såg mer ut som pannkaksröra. Med med glass och viljvisp gjorde det oss ingenting. Vart på lite äventyr idag och nu är jag hemma hos mamma. Ska ta mig ett bad nu och sätta på lite kaffe. Blir så sjukt rastlös här borta. Är iallafall ledig i tre dagar framöver vilket är skönt. Sen blir det jobb ett par dagar och sen är det inte långt kvar till Sarah kommer hem och vi drar till LOOOONDOOON :D Vill bort här ifrån och det är NU!


ska göra om dig till en keps och sätta dig på huvet










.




ska vi göra nått äckligt baby




lana del rey



Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure
You so fresh to death & sick as ca-cancer
You were sorta punk rock, I grew up on hip hop
But you fit me better than my favourite sweater, and I know
That love is mean, and love hurts
But I still remember that day we met in December, oh baby!

I will love you till the end of time
I would wait a milion years
Promise you'll remember that you're mine
Baby can you see through the tears?
Love you more
Than those bitches before
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember
I will love you till the end of time

Big dreams, gangster
Said you had to leave to start your life over
I was like: "no please, stay here,"
We don't need no money we can make it all work
But he headed out on Sunday, said he'd come home Monday
I stayed up waitin', anticipatin' and pacin' but he was
Chasing paper
"Caught up in the game" that was the last I heard

I will love you till the end of time
I would wait a milion years
Promise you'll remember that you're mine
Baby can you see through the tears?
Love you more
Than those bitches before
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember
I will love you till the end of time

He went out every night
And baby that's alright
I told you that no matter what you did i'd be by your side
Cause Ima ride or die
Whether you fail or fly
Well shit, at least you tried
.
But when you walked out that door, a piece of me died
I told you I wanted more-but that not what I had in mind
I just want it like before
We were dancin all night
Then they took you away- stole you out of my life
You just need to remember...

I will love you till the end of time
I would wait a milion years
Promise you'll remember that your mine
Baby can you see through the tears?
Love you more
Than those bitches before
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember
I will love you till the end of time


Blue jeans and white shirt




Lite av skatten. Levi´s jeansen blir till shorts. Skinnbyxorna också om jag inte tar arslet ur vagnen och syr in dom och jeansjackan (då mer skulle passa på en kille) går till mer behövande och om den inte passar blir det en fet värre. Vi får se helt enkelt. Gillar jeansvästen från Diesel också, fet.

Nu sitter jag och dricker morgonkaffet i vanlig ordning. Älskar att det alltid finns kaffe och mjölk hos mamma, skulle aldrig hända att man blev utan. Ska snart ta mig in i dushen, ska träffa mormor runt 11 och gå till Polisen bla. dessutom måste jag gå till banken och fixa ett nytt bankomatkort då mitt var av på mitten när jag skulle ta upp det ur fickan, hur det nu kunde bli på det viset.


han sa, nu tar jag dig till himlen baby

Hej! :) Vilken lång dag, vaknade första gången halv 6 sedan med jämna mellanrum till klockan 10, först ringer väckarklockor, hundar kommer tassande, väckarklockor ringer igen, telefoner ringer, sms piper osv. Härlig morgon med andra ord haha. Gick mot jobbet till klockan 11 och körde ett pass till klockan två. Sen kom Michael så åkte vi till Sura av alla ställen och köpte en kaffe, otroligt konstigt. Sen vidare hem och chilla ett tag tills det var dax för att jobba lite igen. Det var jag och Emilie ikväll, allt gick bra, blev lite att göra tillslut. Efter jobbet satt jag mig på den otroligt trötta bussen hem till Mamma så nu är jag alltså i Sala. Inte vart här sen före nyår så det var väl på tiden. Ska fixa pass och massa shit imorgon så ska försöka somna i normal tid ikväll.

Justja, för att inte glömma. Fattar ni lyckoruset genom min kropp när jag går in i mitt rum här hemma och det står fyra kassar med Levi´s jeans, jeansjackor, jeansvästar, skinnbyxor, tröjor, byxor, linnen, träningsskor osv osv. Tror inte det! Dagen slutade jävligt bra så att säga. Nu ska jag lägga mig och kolla på en film. :)




Skojar du med mitt liv?!

Hola! Jag glömmer detta lite när jag har annat för mig.. Men, vardagen har sätt ut som den brukar göra i princip. Jobbat lite då och då. Igår så åkte vi och kollade på snowboardkläder, efter sjuttitvå försök fick han med sig ett par hem som inte alls såg ut som som sjuttioen andra han prova, men det blev så bra så:) Sen lagade fisksoppa och hällde i fiskbullar med hummersås i, ett tips, asgott! Idag var jag iväg till jobbet en snabbis sen har ja bara chillat med Michael och Borkis, uträttat massa ärenden osv. Nu ligger jag helt deckad i sängen efter en chiabata och funderar om jag ska sätta på lite kaffe.. Hoppas vi ska gå och pierca innerörat sen, om vi får tummen ur röven.

Haha rubriken, skönaste kommentaren på länge.


2 Januari

Andra dagen på 2012, det går skitbra än så länge, snart smäller det! Haha nejdå, det här året ska jag ta tag i allt som jag skjutit åt sidan, från ett år tillbaka, 2 år tillbaka, 3 år tillbaka, 8 år tillbaka. Jag måste ta tag i allt som någonstans ligger och gömmer sig samtidigt som det trycker ner mig sakta men säkert. Är det någonting som inte fungerar så är det att försöka glömma något man aldrig har förlåtit, rätt ut eller tagit tag i när det skedde.

Saknar redan Ida och Johan som åkte hem till Oslo igår, jag står här för mig själv och twistar till Let's twist again like we did last summer och Ida saknas så otroligt. Det är ju vi, så in i benmärgen. Låg och kollade på massa filmer igår och victoria secret fashion show 2011, tror ni inte jag börjar böla? Haha, gör alltid det när det går bra för andra eller jag ser andra vara lyckliga, sjukt töntigt haha. Sen drog jag hem till M och bara chilla, underbart att få prata och skratta med honom igen :) Nu sitter jag här och diskuterar kvällsmddag med pappa, och hans lön? Ingen aning om varför, men det är en sak jag ska ta tag i, att prata, vara social, inte stänga in mig, försöka börja om från början :)




Nyårslöften är till för folk med problem

Godmorning, första januari 2012 alltså. Hur var gårdagen? Min var super! Började med att jag, Johan och Ida vaknade upp och käkade lite nårsfrukost haha. Sen drog vi vidare hem till Madde och drack kaffe med henne och Mathilda och kollade lite på hennes söta son Leo. Sen åkte vi vidare hem till Ida där det blev middag. Det var ungefär 10 pers, jätte trevligt och asgod mat! Halv 11 körde vi till Västerås och hem till mig där det blev lite förfest osv. och så firade vi självklart in 12-slaget :) Sen blidde det en taxi till Pluto. Hade en awsome time där också. Sen blev det efterfest och det ena med det tredje och efter det deck. Nu har jag precis ätit pizza, hör och häpna haha. Väntar på att pappa ska komma hem med godsaker till mig, skrev en lååång lista. Är inte ett dugg bakis längre men jag håller på att bli sjuk så mår sissodär ändå. Blir en lugn myskväll framför teven och imorgon är det jobb! Ida och Johan åkte förresten tillbaka till Oslo idag, inge kul :( Men åker och hälsar på snart, blir dock inte före london. Ah hoppas eran Nyårsafton blev bra iallafall, är inte sååå pigg på att skriva av mig så vi sätter stopp här :D




RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!