Ida ska flytta hit :D

Eller, hon har redan börjat. Vi hämtade två stora väskor med kläder hemma hos henne idag. Jag ska byta till ett större rum och hon ska flytta in med mig :) Det kommer bli awsome! Vi flyttar typ in där på fredag när Kalle och Wille har flyttat ut sina saker. Vi satsar på att vi klara tills på söndag så det inte blir att man bor i påsar i en månad. Vi har planer på att vara nyktra i helgen så vi har gott om tid.

Fan vad vi tjejjer längtar tills på Onsdag! Då blir det party med maskinen, slagsmålsklubben och svenska björnstammen eftersom dom två sistnämnda ska spela här i Oslo :) Fett, det var så jäkla kul sist, och dom är så underbart snälla :)

Jag funderar på att börja med GI :) Tycker det är skitkul att exprementera med sånt där haha och vad har man att förlora lixom? Några kilon? (haha). Nej nu ska jag klippa i Idas tröjja. Vi jobbar tillsammans imorgon så det blir kul. Hoppas tiden går lite fortare än sist bara. Den här veckan har verkligen gått så jävla segt. Det är inte ens fredag imorgon.. BLÄ. Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!