Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig..

Hej :) Nu är det jobbigt. Längtar hem till Västerås och mina bästa vänner så otroligt mycke. Dom första veckorna har man lixom gått och trott att man är på solsemester även fast det är minus grader och jobb 9-5. Men nu har man insett att det är verklighet och en helt vanlig vardag.

Men på Påsk har jag bestämt mig. Då sätter jag mig på bussen hem till sverige. Då ska jag krama sönder min Camilla så hon får plats i resväskan till Oslo. Och fira Thildas 20-års dag så hon vet att hon lever! Fan vad jag saknar dom och äskar :) Självklart saknar jag min familj så in i norden också! Mojmoj<3

Idag gick jobbet skit snabt. Ida kom och jobbade lite på slutet och då gick det ännu fortare. Efter jobbet drog vi och tog ut massa cv till mig sen gick vi och handla, efter det lagade korv wook, as gott faktiskt :) Nu har vi 50kr till på måndag. Blir så när man inte får ett skit av sin lön! Bara ren tur att jag har människor runt omkring mig som hjälper mig när det är svårt. Betalar min hyra ect.

Jag tänkte gå ut och gå nu på kvällen men det blidde inte så. Kör det imorgon istället. Jag har ett mål och det ska jag klara. För belöningen jag tänker ge mig då är något jag har funderat på länge och verkligen vill. Kan ni gissa vad jag tänker göra när jag gått ner till 50kg? huuuuuum.....? hihi.

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!