Sov sött

"HAHA du försöker ju sjunga fint"
- Humm jag känner ingen "Lindao"? så jag tror ingen "lindao" kan veta hur jag sjunger :)
But it's nobody's business what I do or please ?!?!

Ja ni det är sånna människor som inte har något att göra på kvällarna förutom att läsa min underbara blogg. Kan inte fatta att den är så intressant. Har haft 3 olika stycken och ni ska alltid leta upp mig för att läsa mina vackra rader. I know, den är så rolig! Ännu roligare äre väl om man får slänga in lite anonyma comments? RIGHT?

Åt glass med sirap för ett tag sen. Men som ni kanske vet är matlusten lite upp och ner förtillfället och magen till låter inte alltid fanny att äta sådana godsaker. Så... Japp men nu ska jag snart lägga mig och kolla på film tills jag somnar. Ska bara skriva lite blogg, säga hejsvejs på msn och sådär :) SISTA jobbdagen imorgon. Så jävla härligt 7 tusen kr på två veckor känns rätt soft faktiskt. Så fyller jag år 31 juli också, 18 fucking år! Hah nu äre er tur att stå utanför krogen medans jag shakar! Puuh.

Imorgon kommer antagligen Sandras lådssas pappa och hämtar mig i Sala efter jag jobbat! Justja nu kom jag på att jag måste packa för imorgon. Hinner inte det imorgon tror jag. Ska försöka hinna duscha hemma efter jobbet också så jag slipper göra det hemma hos Sandra. Men det ska jag nog hinna om jag skyndar mig :) Sov sött babes.


Kommentarer
Postat av: prytz

sluta kaxa på min blogg :(

2008-06-26 @ 23:31:54
URL: http://chiccos.blogg.se/prytz
Postat av: prytz

lite gjorde du ..

2008-06-26 @ 23:56:09
URL: http://chiccos.blogg.se/prytz
Postat av: sara

ehh de är bara kul att folk orkar bry sig om att klaga på andra hela tiden därför ja läser bloggar ;)

alltid miffon överallt

2008-06-26 @ 23:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!