Solen lyser, känns som en bra dag!

Sådär då! Behövde få ur mig lite skit så den positiva sidan kunde få glänsa lite också. Hur som helst så blev det en riktigt bra dag i måndags, som jag trodde. Jobbet fick förvånansvärt, och resten av dagen bestod av mys och filmtittande. En massa skratt och ett leende på läpparna. Igår så åkte vi till Ikea och köpte lakan osv. 2000kr, för lite skit på Ikea? Ja, men det behövdes hur som helst. Vi kom hem runt 8 snåret och var vrålhungriga så vi gjorde tacos och slog på en film, mysig tisdag också. Nu ska jag fixa till mig lite och klockan 12 så ska jag luncha med tjejerna :) Inte så ofta våra scheman går ihop, men idag så :) Sen kanske jag åker hem till mammsen senare, eller så blir jag kvar? Vi får se helt enkelt :)


Något att tänka på!

Jag var glad tills jag blev irriterad. En sak som stör mig så otroligt mycke är svaga människor, människor som vänder kappan efter vinden och faller för grupptryck, går den väg folk redan jag trampat ner. Gör allt för att tillhöra någon slags grupp av någon slag. Ensamma människor som gör allt för att ha en vän för dagen genom att ändra sina åsikter och värderingar för tillfället, så man har något gemensamt med någon för tillfället. Jag är inte sån. Det kan tänkas att det är jävligt ensamt ibland när det är du mot världen men å andra sidan hade det kännts ännu värre att slicka någons röv upp och ner. Det finns för många människor i min omgivning, iallafall alldeles för nära, som jag ser byta fasad tio gånger om dagen. Är "Pelle" i samma rum, ja då är man inte ens värd ett hej och är "Klara" i samma rum då är det helt plötsligt okej med frågor som "Hur mår du? Är allt bra hemma? Är ni tillsammans nu?". Vem fa-an tycker det är okej att täta sig friheten att luska efter svar på sådana frågor pågrund av att sitt eget ego behövde en liten push och att det man önska var att svaren var negativa, att man mådde sämst, hemmet var kaos och nej, han knulla någon annan igår. Fuck you! Försvinn, vill inte beblanda mig med sånna människor. Om ni som är gjorda av samma skrot och korn mår bättre av falsk sällskap och någon att snacka skit med så visst, men kom ihåg att du är samtalsämnet när just du inte är på plats!!


when we first met, I had no idea you would be so important to me!Godmorgon! Det snöade igår och det ligger kvar idag, lite iallafall? Hoppas av hela mitt hjärta att det blir metervis med snö innom kort så vissa får ett större leénde på läpparna. Snowboard hit och snowboard dit, det är vikta grejer! Ska inte ropa hej än, men idag känns det som en lite bättre dag. Är dock sjukt trött, efter ett långt samtal på nästan ett par timmar var jag klarvaken runt halv 1 och slog på filmen "The Help" som ni förövrigt måste se, man får en klump i magen och en riktig tankeställare över vad det finns för människor på denna jord. Ah och sen slog jag av den efter halva men låg ändå och vred på mig av rastlöshet. Det blir antingen tåg eller buss klockan tio, bestämmer på vägen vilken det blir. Tåg tror jag :) Fårse om det blir lite vinterjackstittande med Michael senare idag eller om jag hitt på något annat, haha.. Hitt.. fult ord, men roligt att säga. Vi hörs.


.
Because someone doesen´t love you the way you want them to doesn´t mean they don´t love you with all they have..


Såhär såg jag ut idag, länge sen jag hade platt hår. (plattångar inte)

Man kan säga att jag har gått runt i min egna värld hela dagen, precis hela. Jobbet gick bra trots allt. Det var verkligen tur att jag hade trevliga kunder idag för hade någon sagt ett ord för mycke till mig idag hade nog tårarna sprutat rakt ut. Hade inte ens orkat argumentera. Man får ha sånna dagar också. Faktiskt. Det blev så att jag fick åka tillbaka till Sala idag också, men det var bara mysigt. Första advent och det ena med det andra. Blev middag hemma hos mormor och nu ska jag lägga mig och kolla på en film med kall mjölk och pepparkakor.Yes, I've changed. Pain does that to people.

Hej :) Long time no seen. Allt är dock i sin ordning och det är inga större förändringar. Skulle väl vara sällskapet då. Trivs med livet på många sätt just nu men det finns fortfarande stora betydelsefulla saker i mitt liv som behöver ändras på, så jag själv trivs med min egen vardag, för just nu, så gör jag inte riktigt det på alla plan. Men det är bara jag som kan bestämma hur långt eller kort jag vill komma så det är bara att sätta igång och förändra. Det jag har lärt mig väldigt mycke om som här tre sista månaderna att man ska ta hand om sig själv i första hand, tänker du på dig själv och vad du mår bra av löser det sig oftast för alla andra också, om dom tänker på samma sätt dvs. Jag älskar människor som får mig att tänka ett annat tankesätt och jag mår bra av det! Det är nyttigt att se på saker med andra ögon ibland, annars blir slutet alltid detsamma. Just nu sitter jag iallafall på jobbet och väntar på att Sofie ska sluta så blir det en sväng på stan innan jag ska tillbaka för kvällspasset, och jag är redan trött... Längtar hem till Sala och mamma jätte mycke också men det är så mycke som håller mig kvar här just nu. Även fast jag har tappat tryggheten totalt och lever i min egna värld lite då och då så mår jag ändå bra av att jag inte vet vad som händer imorgon, men det är på gott och ont. Ibland försvinner jag, i timmar, och människor frågar vad jag tänker på. Men jag minns aldrig, det är säkert inget vettigt heller, det är bara saker som behövs gå igenom, ta sig igenom och gå vidare. Jag är bra på det, jag har förlåtit och gått vidare hela mitt liv. Men som sagt, tänka på sig själv lite mer är mitt mål. Att inte förlora mig själv för att jag tänker för mycke på något/någon annan. Jag vet inte vart jag ville komma med dethär inlägget, behövde nog bara skriva av mig lite.. :)


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!