Andreas Grega, jag är kär.

Jag litade på såna ögon
Det står jag sviker dig idag
Jag intalar mig om hopp
Att jag inte ska bli så

Jag går när ni kommer
Jag lovar ingenting till er
Jag gör aldrig om det
Ni sårade min akilleshäl
Så slå inte mitt nummer
Jag lägger på när ni ringer

Ni bryter bara kvistarna med blommor
Och tar det finaste ur dom
Ni suger tag och ristar in ett tomrum
Det går jag nu ifrån

Jag kan inte gå närmare
Och låta ådrorna kallna
Ni får inte besvära mig
Jag vill höra nålarna falla



Ja, ni hörde rätt. Jag är kär. Kär i Andreas Grega. Finaste rösten och texterna är inte att tala om. En ny favorit. Kändes precis likadant som att upptäcka Melissa Horn. Detta fall mig i smaken, som handen i handsken så att säga :) Alla låtarna är bra! Lovar att alla kommer lyssna på honom sen (A).. Ska påminna er om jag har rätt! ;)

Nu blir det gossip girl och lite sjokolade :) Hörs imorgon innan bussen om jag hinner, hihi!


Sverige!

Wiho, sista jobbdagen avklarad. Imorgon klockan nio går bussen till Sverige. Fan vad skönt, borta bra men hemma bäst. Stannar tills på måndag så ska försöka hinna med allt jag vill. På onsdag åker jag hem till mamma med Camilla och stannar där tills på fredag. Fredag kväll blir det party med Camilla, hoppas på Daniella och hoppas på många andra också. På löprdag blir det att fira bästaste thildas 20-års dag! Det blir förfest hemma hos henne med ett gäng people och sen blir det tydligen timbuktu på silk. Jag följer min älsklings vilja denna kväll :) Hoppas självklart på att Millisen hänger på, vill vara med mina två bästa vänner så mycke som möjligt. På söndag har jag inte riktigt bestämt mig för om jag ska på restaurang festen eller inte, men antagligen då det är den bästa under Påsken :) Måndag är det somsagt hemfärd men ska försöka hinna med lite då också såklart :)

Nu ska jag fixa iordning mig lite granna och sen ska jag ut och äta med Johan och Ida, säkert några fler också, hoppas på det :) Sen ska jag hem och packa :D Ska verkligen inte ta med mig för mycke kläder hem. Men jag vet vilken beslutsångest jag kommer har. Men ska försöka med högst två par skor, två eller tre party-outfits och lite casual clothes också såklart :) Har inte bestämt om det blir en tidig eller sen kväll, återstår att se. Men jag har sju timmars sömn framför mig på bussen och vill sova bort så många som möjligt. Men fan vad resan kommer gå snabt, vill bara hem nu! Klockan 3 står min älskade bästis och väntar på mig vid bussen :)

Hörde ni då, vi har fått lite ny arbetskraft på jobbet. Jätte kul, bara det att ena är färgbild och det är lite opassande då vi färgsorterar alla kläder i butiken. Och den andra tar lunch stup i kvarten och pratar i telefon. Även om jag får mig ett gott skratt emellan åt så är det lite drygt. En veckas ledighet är mer än behövligt kan jag säga :)

Nej ska rappa på, hörs!

And you don't wanna be here in the future. So you say the present's just a pleasant. And you don't wanna look much closer. Cause you're afraid to find out all this hope. You had sent into the sky, by now, had, crashed. And it did because of me..

Hej :) Träningsnarkomanen fanny här.. hahaha, nu tog jag i så att jag sprack. Jag ljög till och med. Men jag kom i allafall nyss från gymmet. Gick dit med Lisa och Jenny :) Sprang på band, hur skönt som helst. Det var en kille som psyka mig genom hela milen. Öka jag takten, gjorde han. Och när jag gav upp, ja då gav han upp. Så vi var lika bra antar jag. Han vann knappast för att han stängde av maskinen 1 sekund efter mig. Nepp! Haha, men det var lite bra för min vinnarinstingt faktiskt. Snygg var han också, det såg jag minsann dom få gånger jag slängde blicken på honom. Har bara ätit havregryns gröt idag och druckit kaffe så nu blir det kyckling även fast klockan är tio. Mums! Sen blir det hollywoodfruar, paradise hotel norge och kanske ett avsnitt ct :) C-ya!

you used to be cute, then you got kinda cute.. But now.. What happend?

Hej :) Känner på mig att det kommer bli en bra dag faktiskt. Lyssnar på Darin - Viva La Diva just nu, den betyder verkligen någonting. Har precis packat träningskläder och ska snart glida till tunnelbanan. Jobb nio till fem och efter det blir det träning. Om inte Ida ska träna måste jag dra dit ensam. Imorgon är det tisdag och sen är det onsdag och vet ni vad som händer då? Då kommer jag hem! Fyfan vad jag längtar :)


Camilla och jag :) Konstiga är att här var vi inte så tajta som vi är nu, men vi hade temmefan alltid roligt tillsammans, vad vi än gjorde.


Saknar den här tiden faktiskt!


BÄSTA!


orka vara glad

Farkans negativa lista
♣ Det är iskallt vatten i duschen, så kan därför inte duscha!
♣ Tjejjerna i kollektivet festar, så kan därför inte sova.
♣ Är hungrig men det finns ingen mat, kan därför inte äta.
♣ Vill sova men är jätte pigg, kan därför inte sova.
♣ Vill vara sjuk från jobbet imorgon men det var jag förra veckan, måste därför jobba!
♣ Ida & Johan pussas så mycke så jag blir äcklad, kommer därför aldrig skaffa pojkvän.
♣ Saknar camilla så jävla mycke, kan inte ens förklara!
♣ Saknar Thilda så jävla mycke, hoppas hon inte har glömt bort mig.
♣ Har sjukt ont i halsen.
♣ Har inte tränat på 3 dagar, kommer bli tjock! (haha)
♣ Mina naglar torkar aldrig, har målat dom med dödens färg. (svår gissat?)
♣ Finns ingenting bra jag kan kolla på datorn.
♣ Inge illa menat men dom jag bor med låter som ett hönshus...
♣ Nej fyfan, självmord nu.

Alltså ursäkta, men den skulle kunna bli 3 gånger så lång om jag bara pallade. Det mesta är verkligen bajs just nu. Egentligen så är dom här sakerna där upp inte så jävla pain egentligen, men just nu känns allt hundra gånger värre än vad det är.

Ska kolla om det finns varmvatten nu och i sånna fall ta en dusch. Sen ska jag leta ut några kläder att ha på mig imorgon och sen kolla lite web-tv tills jag somnar. Sover ensam ikväll, johan och ida drog nyss. Skönt :) haha skojja.. eller? Nej behöver nog en kväll i ensamhet känns det som. Åh, skulle kunna skrika rakt ut. Vill bara slå sönder någon, det skulle nog kännas bra för stunden. Okej, det är fel på mig. Tro det eller ej, men behöver nog inte västerås luft i mina lungor. Och lite kärlek från mina nära och kära.

Signar ut, suckers!

27 mars

Todelo. Äntligen en ledig lördag, har jag inte haft på allt för länge. Ida, Johan och jag har precis vart på affären och köpt frukost. Kaffe, mjölk, hårt bröd och kaviar, inget mer behövs :) Jag har börjat äta hårt bröd faktiskt, men annars går GI-metoden fin fint!

Dagens planer är först gymmet. Ikväll blir det mysmiddag med some people och efter det hemmafest tror jag, det var allt för länge sen :) Nu är det inte långt kvar till hemfärd alltså!


Hello!

Hejsan svejsan. Sov till halv 3 idag, riktigt skönt och välbehövligt faktiskt. Har känt en hel vecka att jag ligger efter med sömn. När ida kom hem åt vi lite mat och sen städade vi vårt rum och våran station av "vår-städningen" i kollektivet :) Vi (läs: IDA) hade erbjudit oss att städa duscharna och toaletterna. Första och sista gången jag gör något sånt i hela mitt liv. Höll på att börja spy och började gråta, aldrig mer. Inte min grej! Born to do something else lixom ;)

Ikväll har jag Ida och johan vart på bio :) Vi såg alice i underlandet, jätte mysig film men särskligt bra vet jag inte. Nu ska jag slagga :) puss

everyone says love hurts, but that isn't true. loneliness hurts, rejection hurts.losing someone hurts, envy hurts.

HejHej. Lite depp, hemlängtan smyger sig på mer och mer. När jag gick och skura golvet imorse på jobbet hade jag kunnat börja tjura på tre röda om jag hade tillåtit mig det. Men nej, strunta it.

Sanningen är den att jag inte har släppt en enda tår sen jag flyttade. (en liten sanning) Hemma grät jag mig till sömns ungefär varannan dag. Att det tog sådan tid för mig att bara dra där ifrån? Att jag inte insåg att, "såhär ska man inte må, det ska inte behöva vara såhär". Men jag är glad att jag våga ta steget. Som jag skrev förut, det är lättare att leva med smärtan än att göra någonting åt den. Men fyfan vad skönt det är när man tagit tummen ur arslet och torkat tårarna. Ska aldrig mer låta mig lida på det sättet igen, för det är verkligen vad jag gjorde.

Sen ligger jag här och tänker på min älskade vän Camilla. Hur hon står ut där hemma bland alla osäkra människor. Jag förstår inte hur dom orkar. Väx upp förfan?! Såg en kommentar på hennes blogg som löd typ "du ligger med alla, alla skrattar åt dig". Alltså snälla? Om det nu hade vart så får väl hon förfan ligga med vem hon vill och hur många hon vill? Okej, jag kan förstå om man slänger ut kommentarer om "ush vilken ful klädstil hon har" om man är osäker på sig själv och vill trycka ner andra. Men att helt seriöst lägga sig i någon annans sex liv är inte det lite way to much? Eh fyfan blir äcklad bara jag tänker på det helt seriöst, vet inte om jag ska skratta eller skratta! Och att skylla sina problem på andra är väl lite omoget? Kan ni tänka er själva stå där när ni är 30 år och skyller på andra för att allt går åt helvette? Verkar vara en jävligt skön metod, men tror icke man kommer så långt med det.

Nej som sagt Camilla, your the best, fuck the rest! (haha älskar min humor). Yeye, har kollat på paradise hotel norge för ett litet tag sen och nu tänkte jag faktiskt sova. Ska inte jobba imorgon så får sova hur länge jag vill. Kommer väl vakna vid 10 och vara klarvaken kan jag tänka mig :)

Puss på er.
(och om nu någon skulle bli provocerad av mitt inlägg, var förfan man nog att inte vara anonym.)

It is easier to live with the pain than to do something about it.


Skinnväst - Ida, Hoodie - Northbrook (tobias haha), Sammetsleggins - Vila
(smycken och kängor till det)

Jag har tappat bort min laddare till digitalkameran, därav dom ruttna webcam bilderna. Jag har vart vaken sen kvart i sju i morse jag :) Kom på att jag började en timme senare men struntade i att somna om så jag har kollat på paradise hotel och ätit ägg. Fixat mig, packat träningskläder och kollat lite på andra avenyn :) Varje dag den här veckan är pain, men ändå så jävla underbara. Jag längtar hem som en jude! Men nästa vecka på onsdag åker jag, ida, johan, patrik och jens hem till sverige. Skönt att åka bil :) Åh, jag kan lova att jag kommer gråta mer när jag kommer hem och får träffa mina älsklingar än när jag åker.

Nej som sagt, jobbet. Slutar kvart över 6 sen blir det gymmet, antingen ensam eller med ida :) Puss

hola guapas!

Köpte en ny kavaj idag på secondhand affären jag jobbar på. Så sjukt jävla snygg, faaab! Kolla axlarna bara. Nej, en ny älskvärd kavaj. Jobbet gick i allafall bra idag, gick riktigt fort också.

Nu ska vi och träna step up i en timme och efter det blir det spa avdelning :) Längtar tills på söndag då jag ska ha en personlig tränare.

Längtar tills nästa vecka för då åker jag hem till Sverget och får äntligen träffa mina vänner :) Saknar min mamma<3


jag vill knarka!

Hej :)

Hoffmaestro var ingen besvikelse, dom är alltid bäst. MEN, dom är grymmare på hemmaplan. Där vi västeråsare vet hur man uppför sig! Det var helt enkelt för tort. Och jag tycker inte självaste Hoffe ska behöva förklara hur vi i publiken ska dansa.. Men, fick höra en ny låt och det bådar gott så att säga :) Sket i allafall utgång efter, gick hem och sov :)

Igår så vakna jag med jorden huvudvärk så det blev en chilldag, var ledig från jobbet och allt :) Jag och Ida gjorde lite nödvändigt, som att städa och diska. Betala böter, osv!

Gårdagens roligaste:
•Ida tyckte hon hittade en knöl på bröstet och bad mig känna. I samma sekund som fredrik (som är bög) med hakan nere i backen och stirrar på oss. FYFAN, vad vi skrattade kan jag säga.

•Vi lurade tjejjerna att patrik (lever på gymmet) brukar stå och dansa vals framför spegeln och i tunneln på vår innergård. Patrik stod och lyssna på vad vi ljuger om och sen säger han: "alltså det där minns inte jag". Alltså, hahaha! Vi lura inte bara tjejjerna lixom, till och med Patrik. Hur lyckas man med det?

•Killen som tog hand om oss på gymmet när vi skulle börja där. Han som visa oss runt och skrev på papper med och så. SOM FÖR ÖVRIGT ÄR SJUKT SNYGG, ringde mig igår. Hihi, Han pratade om allt mellan himmel och jord i en kvart, sen frågade han om jag vill ha en personlig tränare på söndag. Och det var man ju inte sen att tacka ja till ;)

• Kollade på Fucking Åmål, därav rubriken! Så jävla bra film haha. "ah men kolla då, analsex, anorexia. Nej inge analsex, jag känner inget!"

Nu blire kaffe :) Gymma efter jobbet så vi kanske hörs efter det :D

Hoffmaestro ikväll, på återseende med andra ord ;)

Drog fan en utgång igår impulsiv som man är. Tvättade fram till halv 1 på kvällen och bestämde mig sen för att dra med Amanda och Julia för att clubba lite. Falsklegg check! Pirret i magen för att inte komma in någonstans var allt för länge sen man upplevde. Men det gick ju som smort det där alltså. Först drog vi till Nicol och shaka lite och träffa lite dryga gräbbs. Sen drog vi vidare till Open på Ackebrygga, där är det en ääända stoor KÖÖ.. men om vi kom in, vi kom knappt ut ;) Det är rättt imopnerande att komma in på en ställe med 23 årsgräns med ett falsklegg där man är 22, enligt mig själv alltså. Men det säger ju mer om vakterna än om mig. Men vi shaka lite där också och vid halv 4 stängde det typ. Tjejjerna drog borta matcher bägge två. Själv är jag så jävla trött på killar, ser dom knappt. Fast träffade en sköning på vägen hem som jag snacka lite med. Jag sa, "ta inte mitt nummer, jag tar ditt".. funderar fortfarnde på om jag ska höra av mig.

Har väl sovit 4 timmar inatt, lagom sådär. Men tänkte dra ett par timmars sömn nu så man är fit for fight till kvällen. Det är hoffmaestro för faen! Det kommer bli så jääääävla fett! Ikväll kan jag faktiskt tänka mig att lägga mitt jag-är-så-jävla-trött-på-killar-humör åt sidan (A)!

fahlsan signar ut, slut!


If you love something set it free. If it comes back then it's yours!

Nemen hej på er. Jag har inte dött nej. Bara haft en massa skojsit för mig. Igår var vi ut på något ställe och kollade på något band med johan, martin och två polacker. Min engensla är förjävla fin alltså. Inte minst polskan! Kan ju inte förneka att jag kan en och annan fras. Dom blev helt häpna, ögonen ploppa så att säga. Alla har vi våra dolda talanger. Sen blev det efterfest här i våran lägenhet som slutade med bråk. Jag låste dörren och sa tack för mig. Ändå hade jag ett jävla dunkade på dörren fram till 6 på morgonen. Sov någon timme och sen var det dax för jobb. Det kunde ju inte gå mer än åt helskotta med en timmes sömn i bagaget. Kassan stämde inte och det var allmän kaos. Tänkte precis säga, "solen skiner ju iallafall" men till och med den har strejkat denna förjävliga dag. För att kompensera upp det hela tvättar jag just nu. Det är myyyycke roligare... nej, men behövligt. 3 påsar, då är det läge. Kan ju inte komma hem och lukta skit när jag åker till Sverige över påsk. Då kommer mamma bli orolig för mig. Ikväll blir det lugnt tror jag. Imorgon är det HOFFMAESTRO! Ida är sjuk och tjejjerna har inga biljetter. Japp, det är slutsåldt. Skämtar någon där uppe med mig? Det kan ju inte bli värre nu i allafall? Eh, det kommer ordna sig, det gör det alltid.

fahlsan signar ut, slut!

hallå i stugan

Fuck, årets träningsvärk hälsar på idag kan jag säga. Fyfan, imorse när jag klev upp kunde jag inte ens räta ut benen. Har gått som en kärring som har bajsat på sig hela dagen kan jag säga, inte okej. Idag är det vilodag. Jag håller på att kolla på gossip girl nu. Funderar starkt på att sova runt 9 ikväll men fårse hur det blir med den saken, det är ju inte särskilt tyst i kollektivet då. Jobbet gick i allafall bra, kom en timme för tidigt dock, och sluta en timme senare än vanligt. Så typiskt, men det är ju pengar :) Jobbar imorgon och på lördag också. Måndag nästa vecka har jag tagit ledigt, för på söndag är det HOFFMAESTRO! Faa-an vad galet :) nej rökpaus...

Idag är jag på benen igen :)

Inga tårar spillda och jag är på benen igen :) Vilken underbar dag. Jobbet gick superfort och det var faktiskt rätt roligt också. Efter jobbet drog jag hem och tog en kaffe och varva ner. Och..... (trummvirvel).... kvar över 7 stod fanny i en spegelsal och körde step up och styrka! Fiiiifäääään vilken tjej alltså. Ja låt mig tycka jag är bäst i världen ett tag nu för fan vad jag kämpade. Klarade hela timmen utan "olagliga" pauser, det tycker jag är duktigt för en alkoholist som både röker och äter onyttigt. Men det gör jag i och försig inte längre, GI-metoden rullar på sakta men säkert :) Köpte en ny tröjja idag också på mitt jobb, jätte fin. Lite smögen/lysekil känsla på den faktiskt :) Kanske kan ta en dagens outfit bild imorgon och visa den, för den kommer nog på. Nu tänkte jag kolla på paradise hotel och gossip girl, like it big time! Sen ska jag sova för var offline imorse när jag steg upp alltså.

Camilla kanske kanske kanske kanske kanske kommer i helgen. Antagligen inte, men tanken gör mig så glad för tillfället så jag hoppas ett tag. Kommer ju börja gråta vare sig hon kommer eller inte så det kvittar ju :) Henns pappa ska nämligen upp till Norge men till ett helt annat place, det är där det fuckar upp sig. Annars är det ju bara 14 dagar kvar tills super duon gör gatorna osäkra igen :) Millisen, min största kärlek<3

some days are harder then others..

Hej! Dagen har vart jätte bra, hittade tyvärr ingentingen på stan. Eller jo, en skit snygg kavaj men ska tänka över det lite. Men just nu är det lite jobbigt, skulle bara vilja lägga mig och gråta lite tårar helt ärligt.. men vet inte om jag ska strunta i det och somna. Ta nya tag imorgon bitti och hoppas det känns bättre då :) Jobbar imorgon och sen blir det gymmet för fulla rullar. Nu tänkte jag tvätta bort maket och sen falla alsleep faktiskt. Vi får höras imorgon :)









Don't stop me now, cause I'm having such a good time!

Hej på er :D As skönt att vara ledig idag faktiskt. Vaknade runt halv tio, pigg och glad. Solen skiner ute idag också men det blåser jätte kallt tyvärr. Jag, Patrik och Ilona gick på stan. Letade jeans skjorta till Patrik och jag gick till Nordea för att be om en ny kod till kortet och ta ut lite pengar. Fick nästan 2000kr mer än vad jag trodde så det var jätte skönt faktiskt :) Ida kommer snart hem och då drar vi och storhandlar mat och sen kanske vidare på stan för att kolla lite kläder :) Hittat en jätte fin kavaj på H&M nämligen! Sen ikväll blir det gymmet.


I'm a shooting star leaping through the sky

Man blir så sjukt glad av den här låten!

full på en söndag, fy farao!

900kr fattigare, satt perfekt då lönen klirrar in på kontot imorgon. Inga sura miner här inte. Att betala böter lär man sig bara av. Hör nu, man ska INTE åka trick utan månadskort, då blir man fattig. Det firade i allafall alla 3 med en öl i parken 12 på ljusa dagen. Vissa trodde vi var alkolister, andra trodde vi tog vara på livet. Sen drog vi till Ryes, en pub/cafe och drack 8 öl var till. Vipps var man full 5 på kvällen. Börjar dock nyktra till nu och funderar på att äta någonting. Det har jag nämligen inte hunnit tänka på idag. Jag är ledig imorgon och det ska bli så jäkla skönt :) Ska ligga och sova hela dagen! Jag har en massa bilder, men dom slänger jag upp imorgon för jag ska decka nu!

whats up med den här uppdateringen?

Har verkligen inte tid för att sitta och skriva ner mitt liv har jag kommit på. Men ja, dieten går som på räls. Jag och Ida köpte gymkort på Elixia idag :) 700kr för dom två första månaderna, riktigt nice. Sen kostar det 600kr i månaden. Men vi har nog bara gymkort i 3 månader ungefär, fram till sommaren alltså. För sen vill man ju ut och gå och springa på stranden lixom. Och eftersom vi "flyttar hem till sverige" då så fick vi göra så, annars måste man binda sig i 1 år ;) Ful får man vara, men inte dum!

Igår blev det lite party med grabbarna. Satt här hemma och drack, gick vidare till en lägenhet på svenska föreingen men dom ville tydligen inte att vi skulle komma in, haha. Så jävla töntiga. Orka ha typ "lista" på ett fett jävla kollektiv hahah... fan vad vi skrattade. What ever, jag och Ida drog hem och snacka med någon brud som var på besök och fick henne och berätta en historia om isflak om och om igen i två timmar ungefär. Vi lekte dumma i huvudet och hon gick på det. Så jävla kul. Det börja med att hon sa att ett isflak hade ramlat ner från vårat tak och att det kunnat döda minst 4 personer. Det slutade med att vi "trodde" att minst fya personer hade hoppat från taket och hamnat på ett isflak och dött. HAHA! Älskar att driva med folk.

Snart kommer Moa och Lisa hit. Vi ska förfesta i våran lägenhet och sen dra md grabbarna till någon Gabbie tror jag som har fest :) Sen får vi se vart kvällen leder oss. Med 3 liter vitt vin och en halv platta öl så har vi goda förutsättningar för en bra kväll, icke sant? Vi hörs väl antagligen om fööör många dagar igen :) Nerå, ska försöka. Puss på er

huuuum...

Att vakna till sex är  väl aldrig fel kanske, eller? JO, när den som bor i rummet bredvid har vilt sex halv 7 på morgonen önskar man att man inte levde alltså. Fyfan vad äckligt haha, but happy for her ;)

Själv nyser jag och nyser och det tar aldrig stopp :( Fuck it. Jag blir alltid sjuk vid fel tällfällen, eller så finns det inga rätta tillfällen att bli sjuk helt enkelt.

Jag har precis druckit lite kaffe och kollat på bella&tyra show. Perfekt morgonprogram ju :) Sla klä på mig lite clothes och glida till tricken alldeles strax. Efter jobbet ska jag och Ida iväg och träna kom jag på nu. Måste packa träningsväska! Hör ikväll kanske :)


Toppen dag :)

Det var bara jag och Kersti på jobbet idag. Stod i kassan hela dagen.. lunch och lite rökpauser så är jag nöjd :) Fast blir fortfarande lika förvånad och arg över alla konstiga frågor. Är det priset på prislappen som gäller? Om jag köper allt det här får jag lite rabatt då? Kan jag pruta ner 20 kronor? Alltså, är det såhär på alla klädaffärer eller är det bara för att det är secondhand? Börjar funda alltså. Och jag har sjukt svårt att le tillbaka och säga: Ja det är det :)! Vill heldre säga: Ja vi brukar köra efter priset på prislappen på det här stället har dom andra klädaffärerna något annat system?

Ida kom och jobba på eftermiddagen också. Så jobbade vi över en timme för vi behövde rydda (städa) tills imorgon för då kommer självaste SVT och filmar. Kul att Kersti tvingar mig stå i kassan då. Hon sa att jag inte hade något val.. haha. Kanske så gillar jag och synas ibland, MEN jag vill verkligen inte vara med på tv. Antingen kommer jag börja asgarva, just för att jag inte får. Eller så kommer jag typ säga omedvetet: "Nej grabbar, vi tar om det där!" när jag tar betalt av en kund i direktsändning. Wish me luck anyway!

Efter jobbet gick jag och Ida hem från jobbet. Det är en långprommenad på drygt 45 minuter :) Perfekt faktiskt. Och imorgon börjar jag och Ida gymma! Imorgon är Xyckling! Vi har bokat enda tills på söndag men minns inte alla pass nu. Vi ska köra en prov vecka men kommer antagligen köpa gymkort på måndag då lönen trillar in :) Skulle vara så jävla fett av oss om vi tog det här lite seriöst :) Och jag vill verkligen göra den där saken jag får göra om jag går ner till 50kg :)

Nu ska jag kolla på GG och Paradise hotel Norge :) Känns faktiskt som att man följer sitt egna land när man kollar på det, haha! Hörs tomorrow :)

A thousand miles seems pretty far,but they've got planes and trains and cars. I'd walk to you if I had no other way, our friends would all make fun of us, And we'll just laugh along because,We know that none of them have felt this way.

Tisadag idag, Onsdag imorgon.. Jag vill bara sova bort den här veckan. Inga pengar, inga möjligheter. It sucks to be me right know. Annars äre en dans på rosor kan jag erskänna... eller? Jadå, inga sura miner här inte. Går dock fortfarande runt och är skitglad samtidigt som jag är nere. Men det snurrar runt mycke i min skalle just nu och jag har gjort en del jobbiga val som jag går runt och tänker på hela tiden. But whatewaa...

Jobbet idag gick väl helt okej. Stod från kassan från nio till halv 3, lite smått hungrig då. Fick i mig en liten bit cheeskake (utan smulpajen underst), godkänt av GI metoden så kanske inte sten på mig! Efter jobbet drog jag hem och gjorde räksallad med Ida, mumsigt värre. Nu tänkte jag göra armhävningar och situps och efter det hoppa in i duschen och sitta där preciiiis hur länge jag vill hade jag tänkt. Sen locka håret med plattången så är man fräsch imorgon på jobbet och får en halvtimmes mer sömn tomorrow morning.

Fan vad bääääd jag blivit med bilder nudå, tvingar mig själv att ta några imorgon. C ya later aligator!

Toodelo

Hej på er. Vafan början det bli sommar? Snart kommer man ju vänja sig med solen, kan det verkligen vara såhär underbart i en vecka? Nej snart kommer fan snöstormen. Men än så länge går jag glatt ut i min skinnjacka några veckor för tidigt! Fast tar nog pälsen idag för det var svinkallt igår.. eller? ;) Solglajjorna på iaf. Efter jobbet blir det lämna ut CV och en låååååång powerwalk, vare sig jag måste gå ensam eller inte :)

One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind

Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me


Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig..

Hej :) Nu är det jobbigt. Längtar hem till Västerås och mina bästa vänner så otroligt mycke. Dom första veckorna har man lixom gått och trott att man är på solsemester även fast det är minus grader och jobb 9-5. Men nu har man insett att det är verklighet och en helt vanlig vardag.

Men på Påsk har jag bestämt mig. Då sätter jag mig på bussen hem till sverige. Då ska jag krama sönder min Camilla så hon får plats i resväskan till Oslo. Och fira Thildas 20-års dag så hon vet att hon lever! Fan vad jag saknar dom och äskar :) Självklart saknar jag min familj så in i norden också! Mojmoj<3

Idag gick jobbet skit snabt. Ida kom och jobbade lite på slutet och då gick det ännu fortare. Efter jobbet drog vi och tog ut massa cv till mig sen gick vi och handla, efter det lagade korv wook, as gott faktiskt :) Nu har vi 50kr till på måndag. Blir så när man inte får ett skit av sin lön! Bara ren tur att jag har människor runt omkring mig som hjälper mig när det är svårt. Betalar min hyra ect.

Jag tänkte gå ut och gå nu på kvällen men det blidde inte så. Kör det imorgon istället. Jag har ett mål och det ska jag klara. För belöningen jag tänker ge mig då är något jag har funderat på länge och verkligen vill. Kan ni gissa vad jag tänker göra när jag gått ner till 50kg? huuuuuum.....? hihi.

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Hej ni okända

Är det riktigt rättvist egentligen? Att ni vet vem jag är och jag ingen susning om vem ni är? nja.. Men hade jag brytt mig hade jag väl antagligen inte bloggat. De två mest konstiga personerna jag vet läser min blogg är 1: Min pappas tjejs kollegor? Waths up med det lixom.. 2: Min farfar, jag aldrig i hela mitt liv har träffat? Ännu mer wierd lixom. (men hej hej på er alla antar jag!) Och jag brukar tänka såhär; För att inte ha en stor blogg och ha en blogg som enbart handlar om mig själv. Vad jag gör, vad jag har på mig, hur jag mår, vem jag träffar, när jag festar osv. så är det jäkligt många som är intresserade/nyfikna. Fine ett 20tal är säkert mina vänner, men ni andra då? haha.

Nu sitter jag här och har precis fått i mitt en tallrik fil, ett ägg och är nu inne på kaffet! Vaknade pigg och as glad.. vet inte varför :) Men nu ska jag sätta på mig kläder och sen glida till tricken eller tunnelbanan :) C ya

I'm afraid to say hi, because I am terrified of goodbye

Hej på er :) Huvud värken är som bortblåst i allafall, tur det. Jag somnade aldrig tidigare idag. Gick istället ut på en långprommenad med Zebastian till Ackebrygga. Bara pratade och gled i vårsolen. Sen hämta jag min post och då mötte jag Kalle och Tim. Så följde med hem till dom och åt frukt och satt och snacka ett tag. Nu har jag precis städat rummet som Ida sa hon skulle städa ikväll när hon kom hem. Tänkte att det skulle vara skönt för henne att slippa det efter jobbet lixom. Nu ska jag gå ut och röka och sen ta en dusch. Är skit hungrig men väntar tills Ida kommer hem så får vi äta någonting då :) Ikväll får vi se om vi drar ut ett tag eller om det bli tredje filmkvällen i rad. Skypade med Thilda idag också, så länge sen jag hörde hennes röst alltså. Hon ska iaf skicka sitt legg till mig så jag kommer in på krogen här borta. Alltså, haha man känner sig som en 17 åring här borta även fast man fyller 20 om några månader lixom. Men snart blir det andra bullar! :D

Och om det  är som det verkar så står jag emellan att aldrig mer prata med dig eller skratta dig rakt upp i ansiktet och tacka för tiden du fanns där. FYFAN om det är så. USH! Jag beklagar verkligen i såfall, för det finns fan inget att säga grattis åt.

I'm afraid to say hi, because I'am terrified of goodbye..
fahlsan

Hej på er!

Solen lyser ute ännu en dag, framtiden kanske är ljus trots allt. Jag och Ida drog upp och ut till klockan 12 idag. Gick en liten prommenad och köpte med oss ägg på vägen. Igår gick vi på långprommenad och hittade 200kr på backen. Snacka om att det satt som handen i handsken. Vi har ingen mat och är helt panka en vecka till.

Däremot har jag vaknat upp med fetaste huvudbvärken. Alltså jag spyr typ, så ont gör jag. Inte i närheten av en bakis-onthuvudet. Ush och blä. Ska lägga mig och kolla på film och försöka vila bort huvudvärken. Ikväll ska tjejjerna festa.. vet inte hur jag ska göra. Om jag ska hänga med fast i nyktert tillstånd eller om jag ska stanna hemma. Det behövs städas i rummet också men just nu spyr jag av tanken. Funderar på att fixa mina naglar också, haha. jaja vi hörs sen kanske.


toodelo

Har precis ätit korvomelett och nu dricker jag kaffe. Känner att jag inte är på mitt bästa morgonhumör men det är nog för att jag vart vaken för länge utan att röka. Så det blir nog bra snart. Ska sätta på mig kläder nuja. Funderar på att slänga på mig ett par jeans för det var fan evigheter sen.. men vi får se :) Solen lyyyyser idag igen, det går bra nu! :D Det blir lugnt ikväll igen tror jag så kör vi kanske söndag! Söndagar och torsdagar är som fredag lördag här :) Ifall ni inte riktigt fattar fest-schemat haha.

when you are gone, I realize my love for you was strong


reetaaard

Tjejjerna i kollektiver har klätt ut sig till ninjas och ska snart göra stan osäker. Ibland undrar jag vart jag hamnat och hur jag kom hit? Haha, dom är sköna dom.. men ingenting för mig. Jag sitter nog hellre i min pyamas och hungrar ihjäl framför datorn med en Ida sovandes bredvid mig. Lär somna snart eftersom att jag jobbar imorgon. Ser inte fram emot det, men cash is king.

Gjorde nyss situps och armhävningar, det går frammåt.. sakta men säkert. Tycker faktiskt att det syns lite på bodyn att man inte äter en massa skit. Ibland är det jobbigt, ibland inte ett dugg. Det värsta men också bästa är väl att man inte kan gå och "små äta" något ifall man blir lite hungrig.

21 mars kommer Hoffmaestro till Oslo, dagens jävla lyckobomb alltså. Inte nog med att jag saknat deras jävla musik så grymt mycke, dom spelar så jävla bäst live alltså. Så är jag både glad för att jag hoppas på att träffa John igen + att jag får mina smycken då kanske :)! Paaartey.

Fan vad jag suktar efter ett par acne skor just nu alltså. Kärlek, pirr i magen och massa fjärliar när jag ser dom shoesen alltså. Så grymt jävla äckligt sjukt snygga. 4300, är det värt? Helt klart! Ge mig pengarna bara.

Fredag hela veckan lång!

 

Såhär såg jag och Ida ut igår på vår bakisdag. Vi spendera några timmar på stan med Lisa. Checka lite kläder och chillade sönder. Sen drog vi hem till henne och slagga i ett par timmar och hämtade lite packning. Sen vare bara påt igen!

Igår så drog vi först till Gabler och träffa slagsmålsklubben som dj:a där :) Sjukt grym musik. Men efter ett tag drog vi vidare till DUS där det var en massa andra vänner. Haha jag ida och Oliver satt oss vid ett bord där det var en brud som var typ as kär i Oliver. Först börja hon slå han för att han var med andra tjejjer. Sen krama oliver mig då sträcker hon sig över bordet och säger:
- Hej vad heter du?
- Fanny?!
- Du har genomskinlig tröjja!
- Eh, ja den ska vara så :) (då har jag alltså en transparant tröjja på mig)
- Den är lite genomskinlig..!
- JA! den ska vara så :D

Alltså? Hon hade värsta muschen, vart fick den tjejjen luft ifrån? Vi drog i allafall hem till Oliver sen och chillade. Oliver bor alltså i Idas gamla kollektiv så vi slaggade i hennes rum :) Nu är Ida på jobb och jag tänkte kolla lite web-tv och sen städa vårat rum :)




Skypade nyss med min älskling Camilla<3 En månad sen jag hörde den lilla skitens röst. Vi har så mycke att säga till varandra att vi bara babblar och tillslut så pratar vi bara i munnen på varandra. Åh saknar henne så. Världens bästa kompis! Kommer till Påsk<3


Här är en video från efterfesten! Så jävla skön..

att förstöra för sig själv är det enklaste i livet!

Alltså.. jag är så jävla avundsjuk på mig själv. Kan man ha det roligare än jag har det just nu? I onsdags så gick vi till Rockerfeller (ett ställe där det brukar vara konsterten) och skulle kolla på Svenska Björnstammen som var förband och sen SMK! Det var sjukt mycke folk så efter halva spelningen drog jag till Uno (maskinens manager bla.) och höll han sällskap medans han sålde lite t-shirts och plattor. Efter spelningen fick jag hans backstages-pass så vi kom in igen när alla hade dragit.

Sen drog vi till Silver (en liten club) och hade efterfest. As chill ställe, alla dj:a, rökte inne och spåra helt och hållet! Sen gick alla hem till vårat kollektiv och jag vet inte varför men jag kom typ en halvtimme senare än alla andra haha. Första gången ensam i Oslo, mitt i natten.. jag var livrädd! Men när jag kom hem var svenska björnstammen grabbarna här, orkar inte skriva allas namn. Alla börja väl lugna ner sig runt 6 och halv 7 gick vi och la oss allihoppa. Morgonen efter blev det lite bakishäng och sen skulle dom hem till Sverige :( As tråkigt faktiskt.

Skriver om gårdagen i ett annat inlägg lite senare :)
Här är några bilder, resten finns på facebook.


Ambjörn och Petter :)


Klas och Ida och massa girls i bakrunden


Klas och Petter :)


Klas är helt fascinerad av min päls! Han har typ en lika men i syntet. Så fort jag kom in börja han klappa på mig som en hund och alla ba: eh...??

have a haert

Alltid lika jobbigt på morgonen. Jag är offline den här tiden! Nu blir det kaffe och äggröra, mums :) Ikväll är det Svenska björnstammen (förband) och Slagsmålsklubben, det kommer bli phett! Prata med Klas igår (en i svenska björnstammen) och han sa att det blir blå! Alltså om man har vita kläder så lyser man. Och sen sa han det bästa. Det här kommer ta Hultsfred med svärdfisk-längder, det gillas! Nej nu ska jag klä på mig. Jobbar till kvart över 5 sen äre bara att rusa hem och göra sig i ordning! Puss

I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go
But I'm doin' It
It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone
Still Harder
Getting up, getting dressed, livin' with this regret
But I know if I could do it over
I would trade give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken




Dagens lista!

Dagens humör: Lite seg faktiskt, men glad för att solen lyser.
Dagens mående: Det är bra men mycke är upp och ner just nu.
Dagens borde: Leta fram kläder tills imorgon :)
Dagens frisyr: Utsläppt med snebena.
Dagens smink: puderfondation, rouge, mascara, ögonbrynspenna.
Dagens klädsel: Glansiga leggins, ett linne, jeansjacka, halsduk, skinnjacka, solglajjor!
Dagens planer: Prova olika outfits till imorgon.
Dagens materiella vill ha: Ett par skor från Acne (som ska bli minna).
Dagens fundering: Hur vissa människor tänker..
Dagens beroende: Kaffe och cigg.
Dagens tråkigaste: Att det aldrig är diskat här hemma!
Dagens längtan: Till imorgon och torsdag!
Dagens superlängtan: Till sommaren och hem till sverige på påsk.
Dagens tidning: SOLO
Dagens låt: Pessenger 10 - alla låtar!

partysvenskar go home!

Så står det lite var stans i Oslo. Lite kul, eller? Haha, alltså Oslo skulle vara dött utan oss helt seriöst. Kan vi inte satsa på att sverige ska ta över norge innom 20 år? Tror jag lätt att vi lyckas med! 

Jajja, whats up med att solen skiner då? Det var inte igår. Eller jo, det var det ju. Men man blir lika glad varje gång :) Och här sitter jag i pyamas och inte gör ett skit åt saken. Tänkte snart göra mig en kaffe och lite frukost. Vettefan vad det ska bli bara.. Somsagt inga kolhydrater här inte! Det bästa med att inte äta kolhydrater är att man i stort sätt inte kan gå och små-äta över huve taget. Inte fan gå man och steker på en köttbit för man är lite sugen på något lixom.

IMOOOOOOOOOOORGOOOOOOOOOON! Paarteeeeey med maskinen, svenskaa björnstammen och smk!


I'll never be the same, If we ever meet again


En bild från helgen på mig och Ida :)

Åkte till Idas jobb lagom tills hon slutade idag och mötte upp henne. Vi gick till skräddaren och hämtade hennes skinnbyxor som blev äckligt snygga, skapligt avundsjuk :) Sen drog vi till kontoret på svenska föreningen och snackade med Niklas om stuffs. Fick med oss en ikea-garderob till Ida och en klädstång till mig. Lyckades få hälften av svenska föreningens grabbar att hjälpa oss. Eller aa, i allafall 3. Men det är rätt bra gjort att få 3 okända aniskten börja jobba, haha. Så vi har skruvat Ikea garderob i ca 5 timmar vi :) Och kom inte och säg att det är lätt för att det är Ikea, för det är det tammefan inte. Sen drog vi och köpte en yogurt och banan som fick bli kvällsmat. Och vet ni, jag har börjat göra situps på kvällarna helt frivilligt ;) Igår klarade jag bara 20 (hahaha), idag blev det 5 till.. imorgon kanske jag är upp på 30?

Är ledig imorgon också antagligen, om dom inte ringer in mig.. Men ska nog ändå gå upp och dricka kaffe med Idapida innan hon drar till jobb. Så man kommer in i rutinerna igen (känner mig ur ballans), så kanske jag slipper ligga här halv 3 på natten och blogga, som om jag inte behövde min skönhets sömn..

CIAO!


I continue alone

Hey Dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
Do you think I’m wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I’m never gonna be good enough for you
I can’t pretend that I’m alright
And you can’t change me

‘Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I’m sorry
I can’t be Perfect
Now it’s just too late
And we can’t go back
I’m sorry
I can’t be Perfect

I try not to think about the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don’t
Care anymore


You can not come back now, But if I think about it, you've never been there



Skinnjacka - H&M. Boots - DinSko. Väska ala chanel - secondhand.
Byxa med skinndetaljer - GinaT. Jeanskjorta - JC.
Tisha med avklippta armar - H&M.

Så nu har jag vart och pejjat hyran till Niklas på svenska föreningen :) Försökte i allafall hämta tvättmedel men det fanns inget just nu så det blir antingen att vänta eller gå och köpa. Nu täntkte jag göra mig en kycklingomelett till frukost höll jag på att säga, blir mer som lunch och en kaffe till det. Samtidigt som jag ska kolla på filmen jag tipsa om igår (innan jag sett den, haha).


(gillar faktiskt bilden!)


godmorgon

Vafan, kunde jag inte kommit upp lite tidigare.. Menmen, ska ta en latte nu och sen ska jag hoppa in i duschen. Känner lite stress i kroppen faktiskt, vet dock inte till vad. Kanske till att betala hyran typ. Fast det är ju bara att gå och göra så, nej jag vet inte :)

Det var någon som skrev och fråga om Öl inte var fusk i GI-metoden och självklart är det fusk. Men egentligen inte för öl är det vi tillåtit oss själva att fuska med. Vi orkade lixom inte bli nykterister samtidigt. :)

Finns nog ingen som ÄCKLAR mig så mycke som dig. Ush, spyr bara jag tänker på det. Vidrig.


It is not how many times you fall that counts, but how many times you get up again

Så känns det ungefär just nu. Jag står på egna ben i ett helt annat land och hur många gånger jag än fallit på vägen så har jag ändå alltid rest mig upp igen. Det kommer alltid finnas motgångar och allt kan bara inte gå som man vill jämt. Sen är det tråkigt att det här är lite mer seriösa saker och faktiskt sorgliga saker jag är ledsen över. Det konstigaste är att samtidigt som jag går runt och är ledssen innombords så skrattar jag och ler utan på och verkligen menar det! För jag är så jävla glad också. Jag mår skit bra samtidigt som jag mår sämst. Jag har hört om blandade känslor men det här luktar skitzo...

Ikväll har Ida och jag tvättat och chillat. Hon sover nu och jag ska också göra det alldeles strax. Ush vad klockan var mycke såg jag nu. Ida jobbar imorgon och jag är ledig så tänkte gå och betala min hyra imorgon, tvätta lite och skruva lite i rummet haha :) Ska kanske också träffa Zebastian som har kommit "hem" till Olso efter ha vart i sverige :)

Under natten tankar jag hem "The september issue" som handlar om:
"Ett närgånget porträtt av Vogues mytomspunna chefredaktör Anna Wintour, som blev känd för den stora massan genom Meryl Streeps Oscarsnominerade porträtt i Djävulen Bär Prada, en film som sägs vara inspirerad av henne och tidningen Vogues redaktion.Dokumentären September issue skildrar verklighetens tidningsredaktion och det nära arbetet mellan modeskapare, modeller, stylister och inte minst Vogues medarbetare under produktionen av det största modenumret någonsin, 2007 års September issue. Med en vikt på drygt två kilo fördelat på 840 sidor är septembernumret av Vogue verkligen modevärldens bibel. Under nio månader följde den prisbelönta och Oscar-nominerade dokumentärfilmaren R.J. Cutler Anna Wintour och hennes medarbetare på Vogue och fångade kreativiteten, konflikterna, flärden, ledarskapet och de extraordinära designerkreationerna."

Låter väl bra, icke sant? ;) Så säger alla norska.. "icke sant" och med det menar dom typ "eller hur?" haha :) Nej vi hörs hörrni! Ska försöka göra något bra av morgondagen också! Känns som jag kommer vakna upp på bra humör :)

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!