häng i vasa

Hallåja :) Haha när jag kom till jobbet idag kollade Sofia på mig lite wierd och sa "vad gör du här?". Ja jag jobbar sa jag. Men då har det tydligen blivit något missförstånd och dom hade flyttat mitt pass till kvällen vilket jag inte visste men det löste sig. Jag jobbade både lunch och kväll. Fick springpass så emellan passen mötte jag upp Camilla så satt vi oss i Vasaparken och solade och åt en glass medans hon väntade på sitt tåg hem till mammsen. Hon är sjuk så hon åkte dit idag för att bli lite omhändertagen :) Så alone again haha.. jaja bra att någon utnyttjar lägenheten iaf ;) Sen gick jag iallafall tillbaks till jobbet och det var så lugnt så vi skicka hem Tilde så jobbade bara jag och Fannsan :) Hade kul som vanligt! Slutade nio och nu sitter jag här hemma, sjukt trött. Ska nog lägga mig och kolla på någon film tror jag. Men Fanny kommer antagligen förbi lite senare och hämtar hennes cykel jag har cyklat runt på ett tag nu :) Imorgon är det jobbb igen så jag hoppas på lite sömn inatt!


Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn..

3 timmars sömn, yeeey :) As happy as I can be.. not. Jag ska i allafalla bara jobba till tre så det kvittar väl kanske. Dock ingen lust. Jag har saker att se fram emot men gud vad dom känns långt borta nu. Först är det nästan en månad med hårt slit men sen så, sen är det midsommar och då ska jag äntligen få pusta ut i tre dagar i rad.. Ja, det är lycka. Ska få träffa släkten och få andas lite luft från stockholmsskärgård. Det är nog precis vad jag behöver. Mamma och dom åker till Lysekil på onsdag.. min himmel. Mitt allt. Stället där jag hela livet har fått komma till och bara andas några veckor om året och det vrider sig i magen när jag tänker på att det inte kommer bli så denna sommar. Men jag hoppas så innerligt att jag får semester sista veckan i juli så jag kan åka dit och fira min födelsedag och umgås med dom andra.

  
från förra sommaren...

I will trust you like someone never lied to me before

Nu är jag happy :) Cameltoe är hemma hihi. Hon fick en bamsekram när hon kom hem. Vi la oss typ nästan på en gång och kollade på wallander och sen somnade vi bredvid varandra och vakna någon timme senare haha. Sen lagade vi mat, fyfan vad gott det var. Jag sa till Camilla att "den värsta känslan jag vet är att vara mätt, men fan vad jag längtar tills jag är det" Hon "har du inte ätit något här hemma?" Jag "haha nej :(" så hon tog över matlagningen så det skulle bli ätbart tror jag haha. Sen gick vi till affären, alltså vi har fan alltid askul där, vet inte vad det är som får oss att asgarva varje gång vi går in där. Nu ligger vi och kollar på tv och äter lite godis, känns inte som vi kommer somna på ett tag. Jobb för oss båda imorgon iallafall :)



:)

Trött chej. Skulle lägga mig i bra tid igår, hade till och med lagt mig till rätta men så kommer A förbi istället så vi ligger och pratar till typ fyra på natten innan han åker hem och jag slår på en film som är helt uppe i varv. Men tillsist somnade. Ska snart sätta på lite kaffe och ta en cigg, tror camilla e påväg hem också :) Nej vet inte vad som händer idag, hoppas på att bara kunna chilla utan att man blir allt för uttråkad..

Har gått genom livet med en övertygelse, att jag satt något spår som har haft betydelse..



Belv hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen..



varje gång är som den första gången vi sågs, även om det är över nu..

Ensam ikväll igen, it sucks :( Men börjar dock vänja mig. Imorgon kommer hon iallafall hem och det ska bli skönt, sover dessutom ensam ikväll och det suger ju ännu mer. Det är något som piper var tionde sekund och det driving me crazy, helt seriöst, vad är det som piper? Det finns lixom ingenting här som kan pipa? Sen så är jag sjukt jävla nojjig över om jag kommer drömma den där äckliga drömmen igen. Ah hur som helst så är jag ledig imorgon och det ska bli så otroligt skönt att få sova ut imorgonbitti. Men jag gråter lite ändå för på tisdag är det back to normal igen och sen ser det fanimej ut så till Juli och vem vet om det inte fortsätter då. Ah, men cash is king, synd bara att dom tar slut så fort. Jag hatar fan pengar. Det går inte ihop att man vill ha så mycke som möjligt men samtidigt vill göra av med dom lika fort. Jobbet idag var en enda mess. Alltså.. det kan lixom inte vara möjligt att kunna pleasa 40 pers åt gången, det är sjukt, kan man dö i magkatarr kommer jag göra det tror jag :) haha. Men sen får vi inte glömma bort att jag jobbar med helt underbara tjejjer också som gör allt värt det. Men somsagt, nu är det schleeetet. Haha kom på och tänka på vad jag och sarah snacka om i farten på jobbet i lördags..

Jag - Kommer du ihåg att du skickade sms till mig igår?
Sarah -  Haha, ja eller nej jag såg det på morgonen haha..
Jag - Alltså varför undrade du vart jag var klockan två på natten haha?
Sarah - HAHA, alltså jag vet inte men jag ville nog bara höra av mig så jag inte hade "gömt bort dig" :)
Jag - Klockan två på natten?
Sarah - Hahaha.. ja jo jag hade väl glömt då..

Haha då skulle vi kanske ses ute senare men jag åkte ju hem jätte tidigt så blev ingen utgång för mig överhuvetaget, men man tackar väl för omtanken ;) Nej nu ska jag nog utmana ödet lite och sätta på någon wallanderfilm som cämeltoe tog med sig hemmifrån hennes pappa. Är ju redan livrädd så det kvittar känns det som haha... Men vi hörs imorgon!

Haha kom bara på en rolig grejj som hände i lördags när jag stod och dansade med tjejjerna. Vå står och har skitkul och dansar och skit så är det en kille som typ kommer närmare och närmare mig bakifrån och nivet ska dansa bakom mig typ så jag flyttar mig hela tiden frammåt men tillslut tröttnar jag och vänder på mig och säger "alltså... vad gör du? :P" Och så hör jag typ folk börjar asgarva så står det ett helt killgäng framför mig och asgarvar åt min kommentar och säger "härlig diss" och fan då börja ju tycka synd om den där killen haha, men det var fan roligt..



I'm warning you now before you get too close, I'm a fucking mess


she could talk about him all day, but when he´s actually around she´s speechless..

Men hej :) Skönt, mår bra idag också. Sen ett par veckor tillbaka har jag trott att jag fått tillbaka min förmåga att vara bakis men det visade sig vara en illusion. Skönt. Nu sitter jag här och dricker vatten istället för kaffe för att mjölken är slut, får dricka på jobbet istället :) Jobbar till halv 5 idag, Sofie jobbar också och Fanny :)

Igår då :) Lunchen var sjukt dryg faktiskt, såg inte ljuset i tunneln om man säger så. Men den tog tillsist slut haha. Kvällen var dock sjuuuukt rolig. Men det är bara för att det var så bra stämmning och alla hade kul tillsammans. Haha roligt var nog när tobbe blev nersprutad med vatten :) Ah! Haha.. Jag vann tävlingen igår också, samma tävling som sist när jag vann presentkort. Fast nu vann jag en skumpa. Efter jobbet så fixade vi oss lite, jag, Sofie och Sarah och sen gick vi till Tabazco först och tog ett par glas och efter det gick vi bmb faktiskt. Höll oss på stammisställena eftersom jag går legglös för tillfället, det lär jag ju fixa alltså. Väl inne på bmb träffade man ju en massa folk, så dansa vi lite också innan det var dax för hemgång och då cyklade jag och Sarah hem tillsammans och jag somna nog rätt fort. Nu måste jag firra till mig lite!


the worst thing is not to forgive, It´s forget..

Fyfan alltså.. jag har nog haft min värsta mardröm i hela mitt liv imorse. Den var så jävla hemsk. Började med att jag gick in på toaletten så hade någon skrivit ett meddelande på papperet typ "jag ser dig" så började kolla runt och då står den där the grudge psyket, vi vet tjejjen, bakom mitt drapperi i duschen och så tappar jag min iphone där inne och springer ut ur lägenheten så håller i allafall min kompis Lisa på att flytta in i den bredvid. Och så går jag in i min lägenhet igen och så sitter det en lapp på kylskåpet med ett nummer och "ring gärna" och så vaknar jag av väckarklockan helt livärdd och gråter men fattar nog inte att jag drömmer för jag trycker på snooze och så börjar drömmen om igen och så vaknar jag av väckarklockan igen livrädd och nu har jag gått upp för jag vågar inte somna om. Kommer vara livrädd inatt när jag ska sova :/

Igår då. Så kom Damberg, Norde och Klas och hämtade mig så hämtade vi upp willy och sen drog vi till norde ett tag innan det blev en tarre till Emil som hade party fast han själv var på firmafest haha. Men han kom senare. Och så var biffen och alla dom där, som jag saknat som grabbarna alltså. Men runt tio så åkte jag därifrån så träffa jag A och kollade lite på film osv. tills vi somnade och nu ska jag alldeles strax till jobbet. Väldigt skönt att må bra idag! Och alla tjejjorna jobbar idag så det blir nog kul :D Fårse vad som händer ikväll, det ryktades om ett glas eller två efter jobbet men vi får se :)


partey





Sådärja, fan vad jag hatar och stressa. Satt nyduschad halv 5 och då säger damberg att vi ska ses 5 istället så nu har jag stressat. Klockan 5 ringer jag och då säger han att han och Norde kommer och hämtar mig istället. Haha ajja.. Så sitter och väntar på att dom ska komma nu iallafall. Vi ska hem till Emil sen vet jag inte om jag åker hem eller följer med ut och tar ett glas, fårse helt enkelt. Jobbar imorgon och det är löningshelg så man lär ju vara klar i huvudet :) Blev jeans och militärgröna skjortan idag, tråkiga kläder till tråkigt väder!


:)



Jahapp, sista natten här hemma då :) Klockan är halv två så jag borde sova så jag kommer hem med en buss i skaplig tid imorgon. Skönt att komma hem så jag slipper stressa till vad nu än kväller bjuder på för bravader. Ida kom somsagt hit idag. Först berättade hon om gårkvällens tokigheter på pluto och sen berättade hon massor om hennes galenskaper utomlands. Så gick vi till affären och sen åt vi grillat med mammsen. Nu ikväll har jag kollat på Justins film "never say never" eller gör faktiskt fortfarande, den är rätt okej, sevärd i allafall. Har aldrig haft någon "bieber-feber" för varken honom eller hans musik, men a den är bra :) Skulle bara säga godnatt iaf!


yes I'm a bitch, just not yours..

Njuter fortfarande av att vara hemma hos mammsen, men imorgon blir det hemfärd tror jag. Dels för att jag inte pallar åka tåg till jobbet på lördag och dels för att det finns en del där hemma som får mig att vilja åka hem :) hihi. Snart kommer Ida över hit, då ska hon få berätta allt hyss hon gjort borta i Australien och vad som händer nu osv. men hon flyttar väl tillbaka till Oslo vilken dag som helst, det är lite tråkigt. Idag har jag druckit kaffe och stekt i solen, rätt skönt med ledighet, skulle kunna vänja mig med det här. Ikväll står det grillning på schemat igen, gottgott :) I helgen blir det jobb jobb jobb men ska också klämma in en filmkväll och ett glas eller två med Damberg :) Blir fint det.


the winter is gone and so are you




jag älskar livet nu, och det får du aldrig ta ifrån mig..


You think you've ruined my life while I just sit back and watch how you destroy your own..

Godmorning everyone! Satan vad skönt det var att sova i min säng, har saknat den som fan. Det finns verkligen ingen skönare säng än den. Igår innan jag la mig kollade jag på Limitless, sjukt bra film, rekomenderar verkligen den! Men det var ju inte bara filmen som höll mig vaken igår, men tillslut somnade jag med ett leénde på läpparna och vakna på samma sätt eftersom mobilen plinga till runt halv 12 haha. Nu sitter jag och dricker kaffe och försöker vara shoppingcoach genom sms, vet inte om det fungerar, det återstår att se. Nu sitter jag här med världens magvärk, är nämligen sjukt nervös för jag ska till doktorn halv 3. Jag hatar sjukhus. Jag hatar att ta reda på vad som är fel och vad som inte är fel. Jag vill inte ha det på papper, jag är heldre ovetande. Det kommer fan stå "Vad var det jag sa?" på min gravsten. För alla dom gånger jag trott att jag varit dödssjuk haha. Ska också kolla upp det här med sleepingpills och kolla om dom vet varför jag kan jobba i två dagar och göra allt och ingenting på absolut ingen sömn alls och sen när jag ska sova tredje natten somnar jag inte förräns klockan halv 4 iallafall? Det om något är sjukt. Ah så nu sitter jag här och sådär nervöst dampar upp och ner med foten, ni vet..  Nej ush nu tänker vi på något roligare. Ida försöker dra med mig ut på krogen i västerås idag men jag tror faktiskt inte det blir så. För det första har jag inte jätte mycke pengar kvar att leva för och sen så är det så skönt att bo här hos mamma nu när jag är ledig, har glömt bort hur gott det är med mat så börjar vänja mig med det här nu ;) Sen har jag saknat mammi så mycke så vill träffa henne lite mer. En sak som dock suger getballe var att mormor åkte idag till något stället, vet inte vart och är borta till söndag :( Så hann bara säga hej och hejdå till henne igår och jag börja typ gråta då för jag saknar henne så mycke så tajmar jag in precis när hon ska åka bort, jäkla skit! Ahjja, vi hörs!



sooner when it seems life turns around :)

Hello :) Nu är jag i Sala, åkte hit efter jobbet. Som förövrigt gick finfint. När jag kom till Sala åkte jag hem till Ida som har kommit hem från Asien efter två månader och så fyllde hon dessutom år :) Men var trött så blev inte så långvarit, vi kanske ses imorgon igen :) Har bara chillat ikväll, kollat tv och ätit mat, haha det var ju ett tag sen. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på film om jag kan fokusera på den för mina  tankar är någon helt annan stans just nu, hihi.

Förresten, måste bara dela med mig av dagens roligaste. Min bror frågade om räkorna i skagenröran var skalade. Man ba, Ah, eller? :/

.




you can´t make a mistake twice, the second time you make it, it´s no longer a mistake, it´s a choice

Jaha då var det söndag ännu en gång. Har vart skönt med en ledig helg iallafall :) Vakna typ runt två idag så har sovit ut ordentligt iallafall. Drack lite kaffe och sen satte jag igång och storstäda hela lägenheten, gjorde allt man kan tänka sig, damsuga till och med balkongen så den blev fräsch haha. Nu är det iallafall rent och luktar gott! Sen kom Fanny och hämtade mig så åkte vi till Sofie och drack kaffe och sen åkte vi ner till kajens café och åt mat och bara satt och prata. Sen drog jag och Fanny till jobbet och hämtade lite saker och hämta upp Ante som sluta jobba så fick jag skjuts hem och nu sitter jag har i soffan med cämel och kollar på lite tv och chillar. Är hur pigg som helst så kommer aldrig somna i natt känns det som. Skulle behöva springa milen för att varva ner typ. Imorgon är det iallafall dax för jobb igen, springpass.. hallelujah.




feels so right but it´s just soo wrong


reklam

Min humor är somsagt väldigt torr, alla i min omgivning kan nog instämma när det gäller den saken. Och just nu går det så sjukt många roliga reklamer på tv. Här är ett par stycken som jag bokstavligt talat asgarvar åt varje gång dom kommer upp i rutan



"Förlåt, men vi blev ju så glada. Swing of love." haha jag dör..



"Lååånar ni baaara ut bÖÖcker?" hahaha.. det går jag runt och säger ett par gånger om dagen tror jag..


.




home is wherever im with you

 

Haha alltså första bilden andreas? hahaha.. Och Toms kommentar till andra bilden "jag sätter ett finger över halva linsens så blablalbla" kan inte skriva slutet av meningen men roligt var det och där av asgarvet som fångades på bild.

Jag har ju somsagt halvsvovit hela dagen så vet inte om jag är speciellt trött än eller om jag bara är sjukt sliten? Ledig imorgon igen och det är grymt skönt. Men vet inte om jag ska åka till Sala och Mammi imorgon när broshan åker hem från pappa och grilla med dom hemma på kvällen. Saknar någon famn att ligga i och ord och förklaringar från någon som verkligen förstår varför jag är nere när jag är det utan att jag ens behöver berätta det. Om sanningen ska fram så känner jag mig väldigt förvirrad och trasig för tillfället. Allt är så bra för det mesta men sanningen hinner så småning om ikapp än hur mycke man än försöker skjuta bort alla problem och sorger. Det är smällar man får ta när man ska försöka spela glad jämt och ständigt, det hugger en i ryggen tillslut när man minst anar det. Och man blir lika förvånad varje gång psyket ger upp för ett ögonblick och allt rasar. Men men :) Jorden gick inte under idag, så något att vara glad för det har man allt! ;P Ah somsagt, mammi imorgon eller på tisdag då jag är ledig ett par dagar så jag kan vara kvar lite längre, vi får se :)


skjut mig

Åh gudars skymmning. Klockan är redan fem och jag har inte vart utanför dörren, vet knappt vad det är för väder men det ser ut som att solen lyser. Har inte ens vart ute och rökt, då är man trött. Ligger här i soffan iallafall och är hungrig och godissugen och har lite blandade känslor i kroppen. Ska iallafall vänta på att Camilla slutar jobba klockan 8 så ska vi gå och köpa pizza och gottis, kommer fan svimma innan dess menmen.. Får lite panik över att bara ligga här och dö ikväll när jag är ledig och allt i helgen, men jag vill fan inte göra något annat än det.

Igår då iallafall. Efter jobbet åkte jag hem och firra mig lite sen åkte jag hem till Peter där Damberg och Tom var. Sen kom även lite fler grabbar. Vi satt mest och lyssnade på musik och snacka. Runt tio så gick dom till bill&bob och jag gick till Camillas jobb och väntade på henne. Sen gick vi till robin och grabbarna och förfestade lite med dom också. Haha dom grabbarna alltså.. Sen gick vi iallafall till Bmb och rocka lite tills det blev bråk och blabla.. jag var dock inte en del av det bråket ska jag ha sagt! :) Sen åkte jag iallafall hem och somna!

give me everything tonight

  



Skjorta-Cubus  Jeansväst-Solo  Leggins-H&M  Converse-Stadium  Hatt-Bikbok  Armband-GinaT

Hello sunshines :) Det har vart en toppendag, hoppas det fortsätter så :) Dagen började klockan 6 nere i tvättstugan, vi tvättade 6 maskiner så det var lite tvätt om man säger så haha. Vi var klara runt nio och då vare bara att hoppa in i duschen och fixa sig inför en jobbdag. Och jobbet idag har vart toppen. Och jag vann tävlingen så jag fick ett presentkort på bikbok för 300kr, happyface! Haha såklart jag ger allt när dom har pris som det! ;) Nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite inför kvällen och när jag är klar ska jag träffa Damberg och Tom och vi ska tydligen till någon Peter på förfest, låter bra :) Har lite brådis faktiskt så vi hörs imorgon! :)



godnattis

Hejsan. Vilken dag, trött som tusan och en skitdag på jobbet typ. Efter jobbet gick ja iaf till Camilla och tog en cigg och snackade lite bara och sen gick jag hem. Somnade i soffan i typ 20 minuter, jätte skönt. Sen städa jag lite och senare mötte jag upp Cämel vid IcaEttan för att köpa tvättmedel. Ska alldeles strax sova för vi ska upp klockan sex imorgonbitti och tvätta till klockan nio.. sen äre bara dax för durre och fix för work, jippi kayey.. Slutar iallafall halv 5 och då blir det hem för lite fix sen träffa andreas för lite drickning någonstans med några eller bara vi, får se helt enkelt :) Sen vid halv 11 slutar cämel worket och då drar vi antagligen vidare på en fest. Ajja, ska faktiskt försöka sova nu så att jag kommer upp imorgon, för vi MÅSTE tvätta..


hope you understand that you will be alone in the end..

Godmorgon

Trött? Eh ja. Igår kom camilla inramlandes klockan halv 2 efter en kaotisk utekväll på Pluto. Låg och kollade på topmodel när hon kom hem så vi gick ut och tog en cigg och snackade lite på balkongen om allt som hade skett. Sen försökte jag lägga mig för att sova men det var ju lättare sagt än gjort. Somna gjorde jag väl antagligen i allafall men idag är jag sjukt trött. Ovanligt. Jobb idag igen, men denna gång är jag schemalagd, alltså inget extrapass. Slutar halv 4. Camilla slutar sent idag så blir ensam en stor del av kvällen idag igen, buhu. Jaja, nu ska jag sätta på mig lite kläder och dricka lite coffie. Puss


babyboom

Kom inte längre ut än till balkogen denna kväll. Camilla ringde och kolla om jag skulle komma ner men jag var fortfarande så arg och ledsen kände att det var lika bra att spara pengarna till helgens bravader istället då humöret förhoppningsvis är en aning bättre. Cämel har fortfarande inte kommit hem och jag ska väl antagligen krypa ner under täcker och nanna kudde snart. Just nu ligger jag och tänker på hur sjukt många det är som är gravida och ska få barn. Alltså det är sjukt många, säkert 7-8 stycken som är på smällen. Och det är folk i min ålder? Lite yngre eller lite äldre. Och jag förstår bara inte hur detta kunde ske samtidigt. Det har lixom blivit så överdrivet många på sistonde så man funderar på om det har blivit en trend? Typ som att alla går med långklänning, så går alla med bulle i ugnen. Sen vet jag inte om jag ska få panik själv, över att man själv inte ens är i närheten av dom tankarna. Jag skulle fan inte ens ha tid med en katt? Men är ju självklart glad för dom som har små mirakel i maggen :) Ah, dom tankarna snurrar iallafall i mitt huvud och så sitter och jag och tippar för mig själv om vem som kommer härnäst. Ajja, nu blir det sängen :)


you´re not worth a shit..

Chill dag. Humöret vände påväg till jobbet, skönt. När ja kom till jobbet möttes jag av både Sofie och Sarah och det gjorde ju allt ännu bättre :) Det första jag gjorde var att skrämma upp Sofie om att jorden går under på lördag så det gick ju hon och småtjata om stup i kvarten haha, vi är nog lite lika när det gäller såntdär, kanske lite därför jag såg till att hon skulle få reda på det också så att jag slapp gå runt och vara rädd i min ensamhet haha. Vi alla slutade runt halv 4 så då gick hon jag och sarah till espressohouse och tog varsin kaffe och snackade i ett par timmar och efter det gick vi runt lite på stan och jag fick faktiskt med mig en svart långklänning hem, tro det eller ej. Jag i klänning är lixom som.. ja jag kommer inte ens på något. Men det blir nog fint :) Drog mig hem runt 7 snåret och nu sitter jag här arg, ledsen och irriterad efter ett telefonsamtal. Alltså, vuxna jävla människa, jag blir så jävla besviken och arg så jag finner inte ord för det. Försvin bara. Men jag ska lösa det här, jag ska se till att dom jag älskar ska må bra, vare sig det går till på fel sätt eller inte! Nu sitter jag iallafall i soffan och kollar på tv, skönt, är rätt trött. Har känt mig trött varje dag för länge nu, men det är väl antagligen för att jag inte somnar om nätterna. Antingen fastnar min rumpa här i soffan eller så kanske jag åker ner till Pitchers och möter upp Camilla och hennes jobbarkompisar, fårse helt enkelt. Åh träffade min damisbebis idag också när vi satt och fika, vi ska antagligen ses på fredag för en drink eller två, det ser jag fram emot iallafall :)


I think I might take back all the nice things I said about you

Hej! Är sjukt irriterad, faktiskt bara förnamnet. Hoppas det går över under dagen. Sitter här och dricker lite kaffe och ska snart börja gå mot stan och jobbet. Jag har ångrat mig, tiden kan gå lite fortare nu, vill vara ledig och vill ha helg. Sitter här och oroar mig över lördag, då jorden går under. Jag tror nog inte på det men jag är så jävla rädd för att dö så jag blir rädd ändå. Kollade på någon film på Aftonbladet igår där den där gubben som påstår allt det här stod och snackade. Och tror ni inte jag börjar gråta? haha.. Camilla kommer hem senare och säger "jahapp, jorden ska gå under på lördag" och jag säger "jag vet, jag har redan gråtit över det" och hon börjar såklart skratta, förstårligt. Så igår kväll satt vi allafall och tänkte på vad vi skulle vilja hinna med innan lördag. Ush, tur att jag är ledig iallafall så jag slipper dö på jobbet. Det bästa med det här är väl att vi alla dör samtidigt kanske. Men ush, nej nu blir jag rädd igen haha. Nej ska klä på mig lite shoes och så, så hörs vi.


skön




YOU FIGHT LIKE A MARRIED COUPLE, YOU TALK LIKE BEST FRIENDS, YOU FLIRT LIKE FIRST LOVES, AND PROTECT EACH OTHER LIKE BROTHER AND SISTER, OBVIOUSLY ITS MEANT TO BE...

Tja :) Då ligger man i sängas igen, dagarna går fort. Men jag hinner mer mycke också :) Först och främst har jag vart på jobbet, som vanligt.. men jobbade bara till klockan tre så känns onödigt att klaga. Sen kom Fanny till jobbet och så gick vi runt på stan och kolla lite kläder, men jag klämde bara på lite saker, känner att jag vill hålla i pengarna denna månad. Fick dock med mig ett orange nagellack och ett vitt linne hem men det gick på 60kr allt som allt så det räknas inte. Sen kom iallafall Sofie ner och så gick vi till Espresso House för en latte och och lite mat i magen. Satt och prata om allt mellan himmel och jord i någon timme sådär. Efter det gick jag till solstudion och mötte camilla för att bättra på brännan lite vilket var väldigt skönt. Efter det gick vi hem och städade och rensa garderob och insåg att vi bör tvätta nyss, så kanske imorgon? Sen blev det iallafall en runda till affären för att köpa lite mat till kvällen som bestod av yogurt och macka, vi kan vi haha. Sen har vi faktistk bara chillar i soffan framför teven. Nu ska jag försöka sova för har inte somnat innan tre nu dom dagarna jag vart ensam, förstår inte varför men det är väl inte min grejj att sova ensam helt enkelt. Imorgon jobbar jag igen, tagit extrapass både imorgon och på onsdag som jag har lite småångest över för tillfället, känns väl dock bättre när lönen trillar in i juni. Nej sova var det ja, vi hörs imorgon.


keep your friends close but your enemies closer..


Today´s

Godmorgon :) Imorse vaknade jag av att dörren öppnades klockan nio, tror ni jag blev rädd eller? Men då var det i allafall camilla som hann komma hem innan jobbet. Hon kom direkt från Uppsala, så skönt att hon är hemma igen, hel och ren dessutom :) Nu sitter jag här och surplar på morgonkaffet och ska väl snart börja gå ner mot stan. Det är jobb till tre idag sen ska vi kanske åka och storhandla, annars kanske det blir en fika på stan med Fanny och Sofie :) Sjukt taggat för en jobbvecka faktiskt, har så mycke kul att se fram emot.




smile at the bitch that hates you the most

Hej :) Fick något ryck och börjar prova lite kläder såhär vid midnatt eftersom jag fick upp massa bilder i huvudet. Men det är ju ingenting ovanligt, nästan så jag vet att allt står rätt till då. Har vart så sjukt oinspererad när det gäller kläder den sista månaden så det är skrämmande. Idag gick det till och med så långt att jag satt på mig mjukisbyxor och en hoodie, det var väl det som fick mig att öppna ögonen haha. Detta var iallafall en av det saker jag provade. Den lilla svarta är från början ett linne jag snott ur mormors garderob som helt enkelt passade bättre som klänning på mig. Och "skärpet" är flätade läderband med fjädrar längst ut som egentligen ska sitta på en jeansskjorta. Skorna ser ni inte så bra på bilden men det i allafall dom nya skorna jag köpte i veckan. Kommer säkerligen upp en bättre bild snart. Men det jag vill komma fram till är att såhär vill jag se ut en varm sommarkväll snarast :)

Jobbet idag gick bra, hade kul, men jag var jäkligt trött och sliten och hade heldre vart någon annanstans om man säger så. Efter jobbet traska jag och ante hemmåt. Tvinga på han och hans cykel min tunga påse med kläder och en skumpa som jag vann i helgen för att jag vann tävlingen vi hade på jobbet. Gick iallafall hem och chilla tills jag tog mig till affären och köpte mjölk till morgonkaffet och lite annat smått och gott. Har bland annat tröstätit mig på ben&jerry´s glass för att sverige förlora vm-finalen, dock började jag käka redan innan dom börja spela men känns ju bättre att skylla på någonting lixom. Nu ska jag snart lägga mig till rätta under täcket och sova lite innana det är dax för en ny jobbvecka. Nya tag. Here we go! Ledig nästa helg och det ska jag leva på hela veckan lång :)

godnattis!

 


godmorgon

Hej :) Då var det söndag igen då. I fredags så var ju jag och camilla på stan och shoppa lite först, men jag höll i pengarna rätt bra. Det blev ett linne från monki och en jeansväst från solo. Och sen köpte jag födelsedagspresent till mamma som var en perfym. Åkte hem till Sala med halv 5 tåget och gick till mormor för att fira mammi. Var underbart att träffa dom igen. Sen åkte jag hem till Västerås med 8 bussen igen och gick till jobbet och fixa mig lite och strax efter det kom sofie. Så väntade vi på Fanny och Sarah som jobba och gick till Tabazco och satt oss på deras uteservering och drack rosé och bara snackade och garvade som aldrig förr HAAAA. hahah.. bara vi som förstår det "HAAA". Det gick jag och fanny och garvade åt heeela dagen igår. Sen åkte jag iallafall hem och drack massa vatten och somna så skönt.

Mådde faktiskt skitbra i lördags så det var inge problem att dra sig till jobbet. Men jag kan säga att jag har fått men av barnensdag. Åh, vad jag ogillar föräldrar som inte uppfostrar sina barn. Bara skriker och tjatar och springer runt. Spyr på det. Men jag höll humöret uppe och det gick faktiskt väldigt bra för mig tkr jag. Och på kvällen så var det lugnare så det var bara jag fanny och sofia då. Sen hjälpte jag Fanny att stänga lite och höll henne sällskap så tog vi sällsis hem. Och när ja kom hem la ja mig bara framför teven och sen somna jag.

Nu har jag precis fixat mig, eller ska måla på lite mascara och hitta kläder och sen ska jag väl bara chilla tills ja börjar. Slutar halv 5 idag, ska bli skönt. Camilla kommer hem idag också, vet inte när men jag saknar henne hihi :) Är sjukt sugen på spicy idag så kanske bli det till kvällsmat? Det tkr jag. Vi hörs senare.


It´s easier to say you´re mad, than to admit you´re hurt

Hej hej hemskt mycke hej :) ÄNTLIGEN har lönen trillat in. Nu ska vi fixa till oss lite och sen så bär det av ner på stan. Fyfan vad gott med mat, haha vi låter som två fetton här hemma "åh, det första vi gör är att äta någon, något riktigt gott, riktig mat" men vafan man får ju men av att äta nudlar och tonfisk en gång om dagen haha. Men man lägger väl en bra grund för beach 2011 om inte annat, haha nej vad hemsk. Yeah yeah :)

GRATTIS MAMMA, DU ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS :)
vi ses ikväll ♥

------------------------------------------------------------------------------------

You once made this promise, to stay by my side
But after some time you just pushed me aside
You never thought that a girl could be strong
Now I'll show you how to go on

You can be my bad boy, be my man
Be my week-end lover, but don't be my friend
You can be my bad boy, but understand
That I don't need you in my life again


.



Heeeeej :) Nu är jag hemma från jobbet iallafall, eller har väl vart det ett tag. Det var jag Fanny och Sofie ikväll, var rätt sliten till en början men vi hade så kul så fick lite energi tillslut :) Imorgon får vi lön, det ska bli så jäkla skönt. Har fan inte ätit riktig mat på jag vet inte hur länge som helst haha. Så det fösta jag och Camilla ska göra imorgon är att äta någonting på stan, haha. Sen blir det lite shopping och sådär men jag ska mest hitta födelsedagspresenter till min mamma som fyller år imorgon :) Sen åker jag hem till Sala imorgon och äter middag hos mormor med henne mamma och broshan, saknar dom som fan. Saknar min mormor hur mycke som helst, vi som brukar träffas fler gånger i veckan lixom :( Ska krama sönder henne! Sen åker jag till baka till Västerås runt nio och möter upp Sofie och sen Sarah och hoppas på Fanny också så ska vi bara ut och ta en drink högst två och bara umgås :) Ska bli jätte trevligt. Men somsagt det blir låååångt ifrån all in för på lördag är det barnens dag och jensens kommer förvandlas till ett dagis. Skulle aldrig förlåta mig själv om jag var sliten en dag som den. Nu tänkte jag faktiskt fixa och trixa lite. Saknar mitt badkar så enormt mycke men det får gå ändå. Tänkte måla naglar, färga ögonbryn, smörja in mig lite osv så man är fräsh till helgen. Känns som det var ett tag sen jag tog hand om mig själv.


stonedead

Åh fyfan. Vad hände? Haha nej men igår så drog vi ju hem till Gustav och kollade på hockey med han och Alexander. Satt där och kolla, snacka, drack lite vin osv. tills matchen var slut. Sen gick jag, cämel och ALexander ner på stan för att ta något att dricka. Först gick vi till billan men det var inga folk där så då gick vi till Pitcher´s och träffa på en massa människor :) Blev rätt hård kväll för att vara en onsdag tycker jag. Jag vaknade typ för en timme sen och är heeelt död. Men måste hoppa in i duschen snart för att piggna till lite. Ska till jobbet klockan sex. För trött, vi hörs.


love those days I smile



Sådärja, sådärja! Nu har vi tagit varsin durre och cämeltoe håller på att laga mat till oss. Det blir nudlar och tonfisk, glamoröst och näringsrikt. Just nu lever vi på typ ingenting kan jag säga. Otroligt skönt att lönen dimper ner på fredag ska jag säga er. Och idag har jag fått/köpt ett par nya skor. Det var såhär att Fanny klicka hem ett par från modekungen för ett tag sen men nu när hon fick dom så kände hon inte riktigt att det var hennes stil men det är ett par riktiga fahlsan skor så jag är skitaglad :D Kan visa dom senare. Nu ska vi äta och sen bär det av hem till Gustav för hockey och lite vin och sen funderar vi på att dra ett varv på billan :) Får la se! Hörs :)


när det blir varma sommardar, kom ihåg mig då




why does it take a minute to say hello and forever to say goodbye?




Nu blir det jobb till halv 4 sen hem och firra lite och sen iväg och kolla hockey med camilla, gustav och alexander, kanske några fler, får se helt enkelt :) Längtar tills på fredag för då ska jag hem till Sala, saknar min mammi <3


sommarens första båttur

Vilken underbar dag. Både jag och Camilla var lediga idag så vi gick upp rätt tidigt imorse och la oss ute på gräsmattan och solade i flera timmar. Sen gjorde vi tondisksallad och tog varsin dagens, supermysigt. Sen hörde Alexander av sig och frågade om vi skulle med han och Gustav ut med båten och dricka lite vin och öl, och det var ju givet så vi tog varsin dusch och sen cyklade vi ner till hamnen. Sen åkte vi ut med båten lite tills vi la oss i en hamn och åt lite mat och drack vin :) Supermysigt! Kom hem strax efter tio och nu ligger vi här i soffan helt utmattade av solen och värmen. Imorgon är det dax för jobb igen och sen ska vi hem till någon av grabbarna för att kolla på hockeyn och så kanske det blir en liten runda på billan eftersom det är min lill-lördag :) Vi får se helt enkelt, saker att se fram emot, det har vi iallafall hihi :)

Slänger upp ett gäng bilder från kvällen :)










This morning I woke up and erase everything that has to do with you and it was a relief

Hej! Jobbet gick bra. Det var jag och Fanny och det var stendött så vi snacka mest. Förresten idag när jag och mills kom hem från jobbet så gick vi ut på balkongen och sola ett tag så är det 7 stycken snyggingar som står precis utanför våran balkong och spelar fotboll i bara överkroppar, så vi dreggla lite där tills jag åkte tillbaka till jobbet om man säger så ;) Men det är nice med nice grannar lixom haha. Nu ska vi chillidilla i soffan. Imorgon blir det upp tidigt för att ta vara på alla soltimmar. Har inget jag kan dela med mig av för tillfället så vi hörs helt enkelt.


so what made you think you could take a life. And just push it, push it around?

Hej! Det verkar vara något fel med blogg.se? Ovanligt. Inläggen kommer inte upp, men har märkt att det inte gör det på andras bloggar heller, tråkigt. Men jag skriver väl av anledninden att skriva av mig ändå, det publiceras väl i sinom tid ändå. Har sovit på soffan i natt, vi hade ett stort gräl. Haha nej skojja bara, men det var så jävla varmt. Hade balkongdörren öppen ändå kändes våran sov-vrå som en kuvös. Och det blir väl inte bättre av att jag måste sova med duntäcke på sommaren, japp, jag får skylla mig själv haha :) Gick upp tidigt idag för att kunna njuta av morgonkaffet i min egna takt. Har springpass idag så jag börjar halv 12 slutar 2 börjar halv 6 slutar 21. Just love it, nu när det är så fint väder och allt så är det ju sjukt lockande att gå innomhus en hel dag, verkligen :) Men imorgon är både jag och camilla lediga så då blir det en dag ute i solen. Båda går och grämar sig över att vi är så bleka haha. En vecka kvar till löning, sen du.




one life to live

Hejhej :) Solen är tillbaka, awsome! Imorse när vi vaknade gjorde Adam frukost till oss. Te och hönekake, en kille som han borde man alltid ha tillhands trötta söndagar. Vilken klippa! Vi gjorde oss i allafall i ordning och sen gick/cykla vi ner på stan. Gick ner till stationen och åt glass i solen i väntan på att hans tåg till Uppsala skulle komma. Efter det cykla vi till mitt jobb och hämtade lite grejjor som jag hade glömt och efter det hem. Gick till ettan och köpte lite saker så åkte vi hem och lagade tacos och satt oss framför teven. Jag är helt matt efter helgens bravader så det har vart riktigt skönt att bara chilla idag. Är lite krasslig och sliten så att säga. Blir nog en tidig kväll. Imorgon är det jobb igen, hallelujah.




Mills och jag :)


Adam och Cämel :)



today´s




You will never get the chance to leave me again, never ..

Hey you :) Nu är man lite mör i kroppen. Igår var det ju somsagt jobb till 22.30 och så kom Sarah ner till jobbet i lagom tid tills jag slutade jobba. Jag fixade till mig lite sen så gick vi till Tabazco och drack deras nya (asgoda) rosévin, magiskt. Satt där och snackade på deras uteservering tills dom stängde. Sen gick vi in och ut på Pluto, inge vidare party där så vi gick till gamla vanliga bmb som aldrig gör en besviken vare sig det är mycke folk eller inte. Igår var dock folket trötta, inte så många ute vad jag minns i allafall. Men träffade i allafall på en hel del trevliga människor :)

Imorse var det ju lite knivigt att ta sig upp ur sängen om man säger så. Men jag och Cämel kom tillslut iväg till våra jobb. Vi lämnade Adam hemma men han har nog haft det bra tror jag :) Jobbet gick jätte bra och hade jättekul, asgarvat med Sofie som vanligt haha. Men ush vad ont i fötterna jag hade dom sista timmarna, så ont så jag mådde illa typ. Sen kastade jag lite smarties på Björn och det slutade med att han spruta ner mitt ansikte med disk-slangen, thääänks män. Cykla iaf hem efter jobbet och så hade jag mills och Adam filmkväll :) Nu ska jag faktiskt försöka sova, om det går... Imorgon har jag sovmorgon och sen ska jag träffa en viss person :) olalla..


det kanske är så..

Att det ska vara så lätt att älska första gången, så svårt att sluta och nästan en omöjlighet att göra det igen. Det är som att man faller livlöst, utan någon tanke på att det kanske inte finns någon som tar emot. Tills han släpper taget och man faller igen, och bara den som fallit från dessa höjder vet hur ont det gör. Man var orädd av sin ovisshet och nu är man rädd av sin vishet. Det är som att man gömmer allt man någonsin kännt när man tvingas sluta älska någon. Så djupt inom sig att bara han som förtjänar det komma hitta allt igen.Jag undrar bara om sin första kärlek, är den första man någonsin älskat, eller bara den första som fick en att känna. Att han gjorde någonting redo inom en, till för att älska någon annan..

text. vt


I really was too good for your ego..



Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Har haft superduper roligt med Sarah och Natta, har asgarvat igenom mig hela kvällen haha :) Men var väl sjukt övertrött eftersom jag inte kunde somna ensam igår kväll. Väntade iaf på jobbet tills Camilla slutade så gick vi hem tillsammans. Nu ska vi väl inte göra så mycke, lägga oss i soffan framför teven. Vi funderar på att ta ett glas vin faktiskt, det är vi värda. Imorgon är det jobb igen, men det ser jag fram emot. Och nu vet jag ungefär vad jag får tillbaka på skatten från Norge också, och det är aaaawsome. Thailand here I come! Men sovgott nu så hörs vi imorgon eller senare, ingen som vet!


you´re my sweetest downfall




torsdag

Gudars vad trött jag blev nu. Kom hem från jobbet strax efter två och började städa och diska. Skulle bara plocka lite men jag börja go with the flow så det blev en storstädning med damsugning och hela fadderullan. Skönt att det är rent nu. Och så kom jag på mitt upp i allt att vi båda jobbar sen så vi lär ju inte ha tid att städa tills Adam kommer om jag inte gjorde det nu så det var ju bra :) Nu ligger jag i soffan och dricker kaffe och ska nog ta en powernap på en timme, skulle verkligen behöva det. Kunde inte somna igår, som vanligt när jag är ensam. Men idag är Millsen  hemma :D Vi hörs!


Du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

Godmorgning sunshines, redan torsdag? Veckorna går för fort nu. Jag vill ha en lång och utdragen sommar och ha så mycke tid som möjligt i denna lägenhet som vi somsagt bara har fram till Augusti. Igår när jag gick och la mig låg och jag och tänkte på att det nästan är lite skamset av mig/oss att vi inte kört debutvarvet på bill&bob's uteservering/terass ännu? What's up med det lixom? Känns nästan som man måste ta sig i kragen och gå dit för ett glas i helgen, faktiskt. Appropå helg, så kommer Adam hit från Uppsala då och bor hos oss haha :) Han är väl till största del här för att träffa Camilla men det kommer bli säkert bli askul. Förra helgen i uppsala går ju lixom till historien om den inte får ett eget kapitel i bibeln till och med. Dock har jag lagt ifrån mig allt ansvar när det gäller att vara social eftersom jag jobbar hela helgen, men lite äventyr lär vi väl hinna med :) Kanske blir en drink med tjejerna på fredag också, vet inte riktigt än. Man är ju inte den rikaste människan i stan just nu. Ajja, nu ska jag fixa mig och sådär :)


stop asking me why I never smile anymore, think you know why..don´t you?




.



Hej :) Har jobbat och stått i så har inte skrivit nej. Haha igår gjorde jag och Cämel debut på icaettan (om man räknar från när vi flyttade hit) och det gick ju som det gick om man säger så haha. Vi kom verkligen inte på något som vi kunde äta när vi satt hemma och dega så vi bestämde oss helt enkelt för att gå dit med hopp om att se något lockande. Istället träffar vi på halva västerås. Och då menar jag det. Vi står och asgarvar åt något vi kom på, på vägen till Ica och en efter en kommer fram som vi känner. Och vi frågar "vad ska ni äta ikväll?" :) Och alla bara asgarvar och säger "haha alltså, ni två". Sen går det förbi en gubbe och säger "ja ni två ser ju inte ut att höra hemma på en mataffär" så vänder han på klacken och går. Vi ba, men what? Men sen kom vi på och det blev baguett med kycklingröra. Aaawsome :) När vi kommer hem har vi glömt att köpa purjulök så vi bestämde oss för att gå tillbaka dit och träffar på lika många igen typ. Är "ettan" samlingspunkten för alla som bor på gidde eller? Vi kommer i allafall fram till kassan med våran purjolök i högsta hugg och kassörskan kollar på oss som "men var inte ni virrpannorna som var här nyss?" och vi börjar asgarva. Sen går vi ut med den där purjon i handen och alla småler och garvar. Haha men värt att köpa en påse för en purjolök lixom? ;P Se hamnade vi i allafall i soffan med våra baugetter och sthlm-båstad. Sjukt rolig serie, har inte garvat så mycke på länge.

Idag var det jobb och det gick bra. Det var riktigt stressigt där ett tag. Det har vart lugnt nu en tid så det tog lite på krafterna faktiskt. Men det gick bra. Sen gick ledarna ner och hade möte med cheferna så fanny skojja till det lite och sa "ah men nu fanny är det du som har ansvaret!" för vi driver alltid om att jag "gillar" att göra ledargrejjer haha. Så hade fanny sagt det till dom i köket så kommer jag in där och ante säger "tjenare chiifen" och jag kollar runt omkring mig och ska kolla vem han pratar med. Haha så inne var jag i min "ledar-roll" ;) Sen går jag ut i restaurangen och möts av en flock människor som bara klampar in emot mig och jag backar typ samtdigt som jag säger; eh, hej hej, hur många är ni, eller vilka är ni, ehh?" Och dom ba "vi är från skattevärket, vi är från där, vi är från där och blablabla" och dom börjar fråga om det är jag som har ansvar för serveringen och skit och ja ba "va? nej, eller jo, eller nej va? nej, vänta :)" och kuutar in till Ante och pratar med nån nervös pipig röst om att han måste fixa det här nu och han hör inte vad jag säger för ja blir så till mig haha sen får jag iallafall ut att han måste hämta Linda. Gosh, vilken dag.

Efter jobbet så chilla jag lite med tobbe och fanny, keka lite mat och snacka. Sen kom Andreas och så cykla vi till clas ohlsson och köpte lås till min cykel. Så åker vi hem till mig och chillar så säger han att han ska fixa mitt lås. Joruu, beror ju på hur man ser på saken. När han suttit och pillat med det där i tio minuter säger han "du.. sök på google 'hur man tjuvöppnar kombinationslås från clas ohlssons" och ja ba.. DRIVER DU? Japp, så det låset är pajj nu i allafall så ja lär vi gå och köpa ett nytt imorgon, jävla stolpskott alltså haha. Nej, vi ska inte vara sånna. Jag hade faktiskt kunnat tänkt två steg längre och inte låtit han göra det ;) .. Du är bra ändå. Vafan nu har vi ju faktiskt lyckats träffas två gånger på en vecka, bra gjort!

Nu sitter jag och kollar på hockey och har allmänt astråkigt. Det står 6-2 till Sverige i allafall, och jag kunde väl egentligen inte bry mig mindre. Ska snart ta och sova för är skit trött. Är ensam hemma ikväll för millsen är hemma och hämtar saker och tvättar åt oss, as schysst :) Nu har jag skrvit mycke men det har vart så tyst här hemma och jag har inte haft någon att prata med så jag delar med mig av detta till er haha..

sovgottis :)


brrrr...

Vilket skitväder det var idag då? Vaknade av att Camilla sa att det hade snöat, pepp man blir att kliva upp ur sängen då lixom. Men Sarah skicka sms strax efter det och fråga om vi skulle ta en promenad och då blev jag lite pepp på att börja dagen ändå. Så runt 11 snåret så möttes vi upp och powerwalka runt cykelringen på ungefär 40 minuter, det var kallt som satan men nu känner man sig riktigt duktig och så har man gjort sig förtjänt av en god frukost med kaffe och hårt bröd, mums :) Först blir det en dusch, sen frulle och varva ner lite och efter det måste jag diska och städa upp lite här. Förstår inte hur det kan bli så stökigt på bara en morgon alltså? Saker överallt haha, får panic. Städade (ska inte säga mycke) men rätt ofta hemma men nu när det kommer till mitt eget har jag märkt att jag är överdrivet ambitös när det gäller att hålla rent. Cämel kommer nog hem runt 4 snåret så då ska vi kolla upp tvätt tid och gå för att handla lite food :) Sitter och kollar i min allmenacka och jag har ju inte den slappaste tiden framför mig, men det är självförvållat. Ajja, duschen ropar.


It's time to let you go, so I can be free




I'm not a backup plan and definitely not a second choice.

Hej hej, hemsk mycke hej :) HEJ HEJ! Haha.. fyfan vad dryg :) Nej men hej ;) Kom hem från jobbet för ett litet tag sen. Men min dag har sätt ut som så att när jag slutade runt två tiden så gick jag till camillas jobb för att möta upp henne så gick vi till tele2 för att kolla vad det var för fel på min bebisajfån eftersom inte internet fungerat på ungefär en måndag eller två. Han startade om mobilen och det funkade och därmed gick jag där ifrån dumförklarad, alltid lika kul :) Ajja, nu fungerar det i allafall. Sen gick vi till affären och köpte diskmedel och duschprylar och sen gick vi en prommis hem till oss. Camilla mår inte så bra så hon slängde sig i soffan på en gång så jag tog på mig att diska, första diskningen, kändes bra! haha ;) Och så var jag så sömnig så jag började städa lite istället för att somna i soffan. Vid halv 5 powerwalka jag till jobbet och sen åt jag kycklingsallad till lunch /middag. Alltså jag har gått 4 promenadet fram och tillbaka från jobbet idag, det är ju skitbra :) Kommer ju bli så varje dag jag har springpass och det är rätt ofta. Det var jag och Sarah ikväll, jätte länge sen jag träffa henne kändes det som så det var jätte kul. Och vi bestämde att runt halv tio, tio imorgombitti så ska vi ta en powerwalk. Mycke roligare att gå ut och gå med sällskap och nu är vi ju typ grannisar så det är aaawsome :) Nu ska vi snart kolla på Superstylisten Jonas och bara ta det chill. Ledig imorgon så det är skönt :)


Bjuder på en dyngbild på mig och snygg-johan




2 maj

Det är helt sjukt tycker jag, att det är Maj? Men det är ju ingenting att klaga på. När vi klev av bussen igår kände vi oss och såg verkligen ut som två luffare. Vi tog en buss hem och typ slängde oss in i duschen på en gång. Sen blev det mest tv-tittande och så prata vi såklart igenom helgen och allt som hände, att vi alltid har så jäkla kul och är med om så konstiga saker haha. Ah, vi satt i allafall och kolla på fenomen och sen pansionärsjävlar och sen kollade vi på heartbreakhotel, så jävla rolig film haha. Sen somnade vi gott kan jag säga :)

Camilla har precis gått till jobbet och jag sitter självklart och dricker kaffe. Som jag längtat. Det har lixom blivit vin till frukost i helgen. Haha roliga är att vi fick dricka av grabbarna så vi har säkert 5 liter vin i vårt kylskåp nu och 1 liter rosé och vi spyr så fort vi ser det. Uääk,nej tacka vet ja kaffe! Jag har springpass idag så jag jobbar till klockan två och sen så ska jag möta upp Camilla så ska vi fixa en massa saker. Och köpa hem lite nödvändigheter till lägenheten. Sen blir det jobb igen från halv 6 :) Fan vad ingenting känns jobbigt när man bor här. Ah, nej men jag lär skynda mig pytte :) Puss


Valborg i Uppsala



HEJ HEJ HEJ! Nu mera det uttryck man använder till det mesta, det passar lixom för det mesta att säga "hej hej", try it ;) Ja men nu ska jag väl försöka skriva en resumé om helgens bravader.

I fredags då, så tog vi 21 tåget till Uppsala. Men det gick via sthlm så vi åkte väl i drygt två timmar. Blev buddies med konduktören på två röda och flirta oss upp till förstaklass på en gång haha. Skön-t. När vi kom fram kom Adam och Max för att möta upp oss och på vägen kom även Johan traskande. Dom frågade om vi var sugna på party redan den kvällen för att kvala in valborg och det var ju givet. Så vi svitchade om och gjorde oss fräscha för en kväll i Saluhallen och Platina. Och dom där grabbarna kunde ju sin grejj om man säger så. Vip överallt, och så stört mycke människor dom kände. Gick en meter, hejja, gick en meter hejja. Man ba, come on? haha men det var fett. Till en början drack vi och dansade tillsammans sen gled vi lite så jag var enbart med Max och Johan i slutet av kvällen och då höll ju Camilla på med sina egna äventyr som innbar att hon blev utslängd från krogen, nej förlåt mig, hon hann med att bli utslängd två gånger. Första gången står hon med en cider i ena handen och en drink i den andra då vakten kommer fram och säger "du, du är lite för packad alltså, svep upp det där nu sen får ni gå ut :P" Dom kom väl ungefär tio meter bort sen kommer Polisen fram och säger "du, du är liiite för full, jag får be dig att gå ut". Haha hur lyckas man bli utslängd två gånger från samma klubb av två olika människor? Jag tyckte inte hon var så dyng men det var tydligt det haha. Vi tog i allafall varsin taxi hem till Adam och möttes upp all där hemma för lite mat och chill sen somnade vi gott.


På självaste Valborg vaknar man upp råsliten. Alltså en själv som aldrig blir bakis trodde ju man skulle kola vippen vilken sek som helst. Men vi drog en dusch och fixade oss medans grabbarna drog på öl-frukost. Och vi korkade självklart upp hemma och försökte komma in i något slags valborgsmood. Jakob kom och hämtade oss runt halv 11 kanske så gick vi hem till Filip som hade hemmafest. Och alltså ursäkta om ja uttrycker mig ytligt men jag har nog aldrig sätt så jävla många snyggingar på ett och samma ställe. ALLA var råsnygga. Då trivdes man ju lite typ. Det var bara vi och två till tjejer där så vi klicka ju typ på en gång och hade trevligt. Men jag mådde bara sämre och sämre och kände mig både febrig och svimmfärdig då magen inte fått i sig det den behövde så jag kastade faktiskt in handuken runt halv 5 snåret då hela festen drog vidare till en club och festade vidare. Kalla mig torris men ibland måste man bara göra det man vet är det bästa. Och alltså, måste bara säga det här, jag tror vi åkte taxi MINST 7 gånger från morgon till klockan 4 på dagen, alltså vart vi än skulle så vinka dom in taxi haha. Rätt soft livsstil om man har råd med det lixom haha. Så fick vi även reda på att Adams mamma är hon i "rent hus" på tv4. Haha så jävla kul när adam berättade hon brukar säga. "Alltså adam, du lever lixom från dag till dag, hur tänker du Adam?" Och när han tände en cigg innomhus ut genom fönstret så sa hon :"men adam hur kan du röka innomhus?" Han "men vafan vi ska ju slå ut alla jävla väggar och renovera om hela skiten, då spelar det ju ingen roll?" Hon"Nej men det är inte det, bara det att du har vanan inne Adam?" och med deras dialekt (som typ är "stockholmska" så låter det så jävla kul haha). Runt sju vaknade jag i allafall till lix, tog en durre och så kom dom andra hem för att slagga en timme. Senare på kvällen kom grabbarna så drog vi ut på Platina igen. Det var helt okej, sjuuuuukt knök äckligt fullt med människor och eftersom man inte kände så många så var det lixom inte trevligt men vi drog in på vippen och stod där och shaka en dryg timme innan stängning och sen åkte i hem för att ha efterfest som slutade med 4 fulla glas redbull vodka och ett gäng slitna sovande människor haha.

Idag har vi bara chillat. Inte så himla kul att åka hem. Vi har haft så himla kul och vi har nog garvat konstant i typ två dygn. Det har hänt så himla mycket man aldrig i hela sitt liv trodde man skulle se och vara med om, men det håller vi självklart utanför bloggen, haha :D Fast nu är det rätt så fint att vara hemma, man får ju ändå lite hemlängtan, inte minst efter sin egna säng. Och så ska det faktiskt bli lite skönt att komma in i vardagen igen. Jobb imorgon + en massa extrajobb hela veckan. Fiiiint :)



Det är lugnt Adam, vi känner oss precis lika slitna som du ser ut. TACK för att vi fick komma :)



everybody dies, but not everybody lives.

Haft en amazing time i uppsala. Just nu sitter vi och chillar bara, ska väl försöka ta oss i kragen och sätta oss på ett trött tåg hem till en ännu tröttare stad. Känns ju så sjukt lockande, eller? :) Har inte tid eller ork för att skriva om valborg/uppsalahelgen än, gör´t när jag kommer hem :) Planen för idag är väl just att komma hem sen typ köpa spicy och dö i soffan :)Back to normal imorgon, jobbet väntar!


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!