Gör ett försök..

(Mobilbloggar) Ojojoj.. Ni kanske undrar om jag lever? Det gör jag iaf vare sig ni vill det eller inte huhu. Har inte haft internet på drygt en vecka eftersom vi flyttar imorgon. Sad but true. Kommer sakna lägenheten i stan som fan, men det här blir nog också rätt bra. Någon som bor vid 65an typ? (Mitt emot carlforska). Det är i alla fall där vi ska slå oss ner. JaJa, har hunnit med rätt mycke den här veckan känns det som. Eller egentligen inte kanske. Supits har det gjort kan jag säga. Va på rix fm på torsdagen och kollade med t. Där drog jag en svimmning. Det var grymt läskit faktiskt. Blev helt svart framför ögonen. Men det gick bra. Och inget stoppar ju mig så det var bara att trycka en hamburgare och gå direkt till öltälten. Det var riktigt kul. Men jag blev bara sjukare och sjukare så fredagen bestod utan film och spela harpan på datorn haha, patetiskt. Och när man gång på gång såg: du har vunnit en omgång av 36 började man tröttna. Lördagen var toppen. Då spelade promoe så var självklart där och kollade. Gammalt looptroop fan som man är haha. Det var tider det. Och att missa sommarplågan svennebanan live vore ju bääd. Haha! På söndagen brände jag sönder mig i gropen och har nu mera en vit rosett på ryggen. Lite små charmit?! Eh, nej. Men men. Senare på kvällen drog jag till varda och tog ett glas vitt med pappa, karolina och annat restaurang folk. Det slutade tyvärr inte efter det glaset utan sissodär 15 shotar senare. Blev aprak med andra ord. Men gratis är gott och man ska ta vara på den ledighet man har. Och idag har jag sovit haha. Men har också träffat thilda, tom, damberg, willy och några till. Chilla i rudbecks parken ett tag. Sen gled jag vidare till bill o bob och träffa daniella och annice. Ja ni, det är väl vad ni missat i stora drag. Imorgon blir det sola med daniella. Och nu ska jag sova. Men vi hörs.

crazymania

Tja stekare! Fyfan vilken härlig dag det har varit då :) Riktigt stekigt, men man ska inte klaga.

Drog till jobbet till halv 11 och jobbade till strax efter 1. Det var så lite folk där så behövdes inte 3 servitriser lixom. Och jag bangar inte på att få gå hem tidigare haha.

Thilda kom till mig vid halv 3 så drog vi till framnäs och solade. As skönt. Men nu är jag hemma igen. Har precis tagit en kall dusch och ska slänga i mig något och äta alldeles strax. Strax efter 7 ska jag träffa tom och thilda för en latte på stan förmodligen.

Ikväll somnar man nog ovaggat!

let's have som fun, this world is sick

Shue på er :) Fyfan vilken packning man hade med sig till vässan. Halva garderoben, 3 par skor, en liter sprit + massa annat. Tog ju inte långa steg med den väskan på axeln kan jag ju säga. Men fram till bussen kom jag i allafall. Sen hämtade pappa mig på stationen haha. Även fast jag bor mitt i stan. Kalla mig klen men jag gick ju snett med den baggen på axeln. Lutade lixom åt höger. Måste sätt roligt ut, en väska större än en själv. Käkade tacos hemma med k och pappi sen kom thilda. Då drog vi en latte på gränden och kjedjerökte. OPS. Ni trodde väl inte jag kunde sluta heller? hiho. Sen mötte vi thomas (konrads ägare), så åkte vi ut till hans båt och kolla så den stod (flöt) kvar haha. Sen vidare till ängsgärdet och hämta hans kompis så stod vi där och snicksnacka ett tag. Vi var törstiga och tänka skölja strupen på b o b. men det stängde tio pågrund av för lite alkoholister i stan. Nej skojja bara, det var dåligt med folk helt enkelt :) Så nu är jag hemma igen. Men lika bra det, jobbar imorgon. Börjar halv 11 så det e soft. Fan alltså, ja lägger inte ut midsommarbilderna förrän jag har alla, inge kul annars ändå lixom :) Men det kommer, det kommer :)


Thomas och thildis


I'm so 3009, you so 1000 and late!

Cha cha på er! Vaknade 12 har bara inte haft lust att skriva. Sysslat med annat, som att duscha och målat naglarna + packat. Klockan 4 far jag min kos till Västerås. Vet inte vad som händer där borta, men något händer alltid. Daniella kommer hem från leksand idag också!

Ska nog träffa thilda också senare. Ska fundera på att tvinga henne att grogga med mig haha! Nej men jag faktiskt fortfarande fest sugen, gaalet. Härligt, härligt men farligt, farligt! haha

Jag skriver senare när jag kommer hem till pappsen. Då lägger jag också upp dagens outfit och kanske lite bilder från midsummer :)

Smokin' hot!
indeed,


gonna get that!

Åh, sitter och kollar bilderna från igår på min kamera. Vill tillbaka. Vill tillbaka pågrund av människorna, staden och min släkt. Någon dag ska jag lämna vässan för ett bättre ställe det har jag gett mig fan på. Och det brukar ske då, vet bara inte var hur och när :) Men gudars vad jag vill tillbaka till midsommar i allafall. Saknar alla så mycke :( Och våra killar, vi lär ju träffa dom innan nästa midsommar tycker man.

Nu ska jag kolla bussen, åker tillbaka till vässan imorgon. Är nämligen i sala nu hos mamma. Vet inte vad jag ska göra imorgon. Skulle nog träffa thilda ett tag i allafall. Hoppas det är fint väder så man kan sola och bada (och dricka pinacolada?!) Ahfan, sugen på att festa som fa-an! Men det får antagligen vänta.

Midsommaren två hetaste partylåtar som självklart gick om och om och om hela kvällen (orka överdriva) typ hiho.


black eyed peas - boom boom pow!

och http://www.youtube.com/watch?v=UVTVobsnygM

bom bom bom

Sitter här och har aptråkigt rent ut sagt. Men skönt att inte göra något speciellt idag i allafall :) Men måste erskänna att även efter gårdagens alkoholintag så är jag lite smygsugen på att parta loss idag också. Men näe, det blir sommrkrysset och choklad istället.

Nu i veckan hoppas jag på att blir lite jobba i allafall :) Men har inget planerat än. Och så är det väl rixfm festival eller? Har inte sån stor koll i allafall. Och ser faktiskt inte det roliga i det längre förutom öltälten kanske haha.

Nästa vecka blire jobb för fulla rullar i allafall. Jobbar hela veckan på strömsholm. Det är ju häst tävlingar där varje år just den här tiden ungefär. Haha det roliga är att det finns folk som skulle kunna döda för att kunna gå på det där. Och själv skulle jag kunna döda en häst för att slippa vara där typ?  HAHA! Nej men jag ska jobba så det enda jag får stå ut med är väl att höra lite gnägg. Kollar säkert tävlingar också bara för att. Sen på fredag är det PARTY på västerkvarn, ett ställe där i närheten tror jag i allafall. Och pappa hade tydligen fixat biljett till mig och en eller ett par kompisar, lyssnade inte exakt. Men då blire party för fulla rullar i allafall. Livet rullar just nu kan jag säga. Älskar allt för tillfället.


midsommar var magsik!

FYFAN, det blev verkligen en favorit i repris i år. Är så jävla lycklig just nu för att vi haft en sån underbar midsommar med dom bästa man kan tänka sig. Helt klart. Och är så jävla glad för att man inte hamnade i tråkiga västerås med samma människor som alltid. För då hade det fanimej inte blivit midsommarafton  på riktigt!

Såhär såg min midsommar ur i långa drag:

Började med silllunch och sånt skit runt klockan 12 :) Men jag drack mest cider haha. Sen vid 2 kom Sara, Andrea och Jonna + familj då :) Äntligen lixom. Så bytte vi om och sen drog vi ner till stranden där midsommarfirandet var som vanligt :D Gick och satt oss vi vattnen på en gång. Och efter bara et tpar minuter hör vi några röster vi känner igen. Och äre inte grabbarnagrus? :) Johoda, där kom Peder, Joel och Oscar :) Sen kom även Johan haha!

Senare drog jag och sara och plocka blommor till kransar och Peder och Joel kom springandes efter för att hjälpa till. SÅ gulligt. Sen vare drax för sprit och vin lotter och öl lotter :) Jag köpte 3 sprit-lotter och 1 öl-lott som jag förövrigt trodde var vin-lott, men det kvittar. För jag vann nämligen första pris på spritlotteriet som var, en liter vodka, en liter wisky (som jag gav till mamma eftersom hon betalde mina lotter) Och sen vann jag även andra pris i öl-lotteriet som var en korg fylld med öl! HAHA, alltså jag har sån jävla tur när det gäller srpit och lotter alltså. Gud VILL att jag ska bli alkoholist det är ju solklart det. Och som VANLIGT står alla vuxna med halv öppen mun och gapar, helt stumma. Tänker väl förstås i sitt huvud, hur gammal är hon? Värt att småbarn ska supa upp det där? osv, osv. Men hörrni? We don't care. För SJÄLVKLART ska vi supa upp det, det är bara midsommar en gång om året ;)

Efter allt firande på stranden var klart så drog vi upp till huset igen allihoppa :) Efter ett tag grillade vi och käka. Det var det mest behövliga den dagen tror jag. Annars hade man inte kunnat hålla igång lixom. Sen sms:a vi killar och fråga om dom var klara och det var dom så det var bara för oss att ta vårt pick och pack och börja dra oss mot dom. Och där var alla 4 killara + peders mamma och pappa (som för det andra är ordförande för rådmansÖ eller vad man ska säga). Och en massa andra såklart. Och dom är alltid så himla söta och gulliga. Dom kom ut med filtar till alla os tjejjer för vi såg ut och frysa och HAHA så kom peders pappa ut med blinkande glasögon till alla också. Det var väl typ kvällens höjdpunkt! Ni ska få se bilder sen.

När vi hade förat klart där gick vi vidare till lojke och dom som stod för festen i år! Där det var kareoke och det ena med det tredje. Men rätt tidigt blev alla rätt trötta. Grabbarna hade ju hållt på sen frulle och vi tjejjer sen lunch så det var inte så konstigt. Vi tjejjer gick hem runt 1 halv 2 någon gång tror jag i allafall haha. Men vi fick inte sova ensamma länge förrän killarna (joel och johan) ringde och fråga om dom fick sova hemma hos oss i våran lilla stuga istället. Och självklart fick dom väl komma även fast vi redan delade 4 stycken på 3 sängar haha. Men det gick, vi snackade lite men somnade rätt snabt ändå.

Och idag har man ju säkerligen mått som man förtjänar. Tjejjerna drog vid 9, så då somnade jag om i soffan till klockan 12 haha. Och efter det åkte vi hem och har sovit hela vägen till sala också :) Så nu är jag pigg och på allerten! Men ska faktiskt lägga mig i sängen och glo tv nu i allafall.

MASSVIS MED BILDER KOMMER ANTINGEN IKVÄLL ELLER IMORGON :)
hoppas ni hade en bra midsommar!

Jag blir häldre jagad av vargar!

Än jagad av dig! Huhu. Resan till sthlm i mammas lilla bil gick suvve! Det spelades som vanligt, magnus uggla, orup och ges i högtalarna. Och eftersom vi är uppvuxna med det så kan vi alla låtar och alla sjunger med. Det är sånna saker man saknar nu när man växar upp, lite familjeliv. Nostalgi på hög nivå :)

Det har inte hänt alldeles för mycke today men det är skönt att koppla av faktsikt. Jag somna till och med i soffan (två gånger)! Så har vilat upp mig ett par timmar inför morgondagen. Då blir det krök från frukost till... tja.. frukost nästa dag förmodligen haha. Men det ser jag fram emot. Dom har ju nämligen lotteri och skit, vin-lotteri tex. som  jag förra året drog hem stor vinsten på. Min lott visa rätt siffra och då var man 6 vinflaskor rikare. Som jag delade med ett gott skratt med sara och sandra. Det var tider det. Tänkte köra en favorit i repris i år igen. Så kul, upp till man var 13 ungefär tyckte man fiskedammen var det roligaste som fanns och brydde sig inte ett skit om några lotter. Då vare flest godispåsar vinner utan att dom vuxna sa till. Inte visste man då att dom vuxna slogs som djur för att få mest sprit-lotter.. naaa, dom är fan värre!

Nu blire mackisar och falukorv, husmanskost is the shit. Det är lite lyx att få sånn mat bara för att man äter restaurang mat all the time. Om det inte är på pappas restaurang så äre någon annan stans. Pappa som är kock går tydligen i pansion när han  kommer innanför dörren hemma. Och jag som bara fyller 19 kan väl inte behöva ha på mina axlar att jag sa kunna laga mat inte? Har ju precis lärt mig damsuga :O.. (ironi) haha, eller? Dirty secret haha!

Imorgon kommer sara, andrea och jonna också. Då blire lite mer liv i huset. Vill somna och vakna upp imorgon. Men tvivlar på att lördagen blir en dag man vill leva. Fyfan vad man kommer må och fyfan vad man kommer förtjäna varenda bakis-spya! haha (nej jag blir fanimej aldrig bakis, men ändå).

Toddeloooo!

no time left

hinner tyvärr inte. men efter helgen blir det bilder vettni ;) Fyfan alltså, det pirrar i kroppen så kul e det. Nej nu måste jag gå ner. Pappa kom för at lämna money.

haha cp, jag skickar mess till mammma

jag: pax sitta fram :D
mamma: marcus har redan paxat
Jag: MEN HALLÅ, men får inte paxa. Först till framsätet vinner...

if I die tomorrow..

Drömde om mina vänner inatt, eller om vänner överlag. Och vem fan är man egentligen utan sina vänner? Ingen, absolut ingen? Eller alla är någon, men det ju lixom mina vänner som gör en del av mig i allafall. :) Därför ska man göra sig av mig dom som tar din energi, som gör dig ledssen, som trycker ner dig och inte är glad för din skull. behåll de vännerna som älskar dig när du förtjänar det som minst. Som finns där för dig. Och kom ihåg, dom vännerna som snackar skit om andra i din närhet, snackar skit om dig i din frånvaro. Belive me! Det är verkligen bland det mest pinsammaste jag vet faktiskt, höra folk som snackar skit om sina egna vänner. Man gör inte så.. Ta det face to face istället om det är något du har problem med?


Okej, nu ska jag klä på mig och packa det sista. Sen vidare till restaurangen och hämta pengar och dricka lite kaffe. Sen ner till station för att ta tio bussen till sala hem till mammsi! Och faan vad jag vet att jag och min bror kommer slåss om att sitta fram haha.. sämst! Jaja, kanske inte hinner med dagens, vi får helt enkelt se :) Puss


Sleep tight :)

Tjabba :) Håret blev nog bra, har inte kollat så noga än för har inte orkar. Huvudsaken är att jag inte ser ut som ett monster i håret i allafall. Eller som alla tjejjer som går runt med blondt/gult hår och kallar sig blonndiner. Det är verkligen bland det fulaste jag vet. Missfärgat blondt hår, uäck..

Hahaha, roligast idag måste ändå vart när daniella klädde ut sig till påskkärring aka typ muslim (eller något annan som bär slöja). Eller egentligen klädde hon inte ut sig. Det var såhär att det satt ett grabbgäng mittemot min balkong och hon skulle ut och röka. Men hade färg i håret så hon fick skydda det med en plastpåse. Men hon ville inte visa plastpåsen så hon lånade en av mina sjalar över... och det såg fan roligare ut än med bara plastpåsen. Både jag OCH grabbarna fick sig ett gott skratt tror jag ;)



Nu ladies and gentlemen ska jag packa inför huvudstaden. För imorgon åker vi :) Ska bli grymt kul att träffa både släkt och vänner. Och stekarna från söder hahah... dom brukar ha en heel pool fylld med alkohol, allt från öl till champagneflskor haha. Tar inte med mig datorn, känns bara onödigt men kanske hinner blogga något därborta. Om inte annat tar jag nog farväl imorgonbitti med en dagen outfit or something :D Puss på er

Tjabba :)

Jobbet idag gick lysande haha. Det går alltid bättre när man sovit mer än 2 timmar lixom. Men är riktigt trött ändå, men inte som är igår. Efter jobbet drog jag hem och då gick jag och Karolina ut på stan. Hon shoppa gärnet och jag köpte en hårfärg. Nu är jag med daniella och hon håller på att färga sitt löshår. Sen ska hon färga mitt hår och så ska jag färga hennes hår :) Om jag hinner ska jag jag ta 22.17 bussen till Sala. Annars får det bli en buss imorgon bitti..

Dagens "outfitt"

Haha ursäkta att jag ser ap arg ut på andra bilden men whatever.
Jeansleggins - Gina
Linne - H&M
kavaj - Vero moda

polis, polis potatisgris



Fyfan, längtar man tillbaka eller? Mjo, lite smått kanske lite, kanske AP mycke. Fyfan vad jag och jeanette hade roligt den kvällen/natten, men speciellt i vasa. Bråket med spott-killen och polisen marc var helt klart höjdpunkten. Det gav många skratt och magmuskler. Fyfan alltså, börjar garva och le nu när jag skriver det. Och där sitter och jag och håller i en flska framför polis bilen, I don´t get it? Men man ska inte förstå allt. Roligt hade vi i allafall, och det är något man kommer minnas tills sista dagen på jorden, helt klart (A)! Åh.. på något konstigt sätt känns det som livet är över. MEN vi har barnasinnet kvar :)

Nu ska jag faktiskt gå och sova. Hade hoppats på att en viss person skulle komma in på msn så man kanske kunde ses men det får bli en annan dag då. Typ efter midsommar :( Vi har bestämt, eller jag rättare sagt att vi inte ska byta nummer haha. Roligare så. Vet inte varför? Nej men såhär vare, jag skulle skriva in mitt nummer på hans mobil men så drog han ifrån mig den för han trodde jag skulle göra något annat. Och då hade han lixom fått sin chans ;) HUHU! Ångrar mig liiiiite.. men shyy ;P

Jobbar imorgon också, sen kanske färga hår på mig och daniella sen vidare till sala. Klockan 12 på torsdag går tåget mot sthlm :D

för jag har tagit student haha..

Tjabba. Lever ni? Knappt jag. Håller på att somna sittandes. Men inte så konstigt eftersom jag bara sovit drygt 3 timmar inatt. Ikväll blir det tidig läggdax. Ska tvinga mig själv i säng innan 23.oo! Annars kommer jag dö.

Mötte upp Daniella på stan efter jobbet men blev bara en kort sväng sen drog jag hem. Skulle egentligen färgat hennes hår. Men med tanke på ett fin resultat så får det bli imorgon typ. Ska även klippa henne också, förstår inte hur kvinnan vågar sätta en sax i mina händer. Men men jag får väl mig ett gott skratt i allafall haha!

Thilda kommer senare. När hon vart hemma hos tom och hans syster och käkat mat. Vi ska snacka lite kärleksbekymmer och skitsnack helt enkelt. En helt vanlig hederlig tjejsnack-på-balkongen-och-kjedjeröknings-kväll helt enkelt haha.

Och MIDSOMMAR då? Kommer bli kanon i år igen. Om det blir lika bra som förra året. Om inte bättre? Nu känner vi ju grapparna lite så kommer kanske lixom dra igång lite tidigare i år haha. Sara hennes syster och henns kompis jonna kommer till mina sysllingar. Det kommer bli fucking awsome :) Det som är det största bekymmret är väl vad man ska ha på sig..

Nu ska jag slagga en timme innan thilda våldgästar.

Dagens

Såhär ser jag ut idag :) Typiskt mig klädsel helt klart haha. Är inte så fantasirik såhär på morgonen men det duger!

Kavaj - H&M
Grått linne - GinaT
Skärp - New yorker
Skor - BjörnBorg

Nu ska jag jag cykla iväg till jobbet. Var ute nyss och det var verkligen inte så varmt som det såg ut på ena sidan av fönstret. Men men, jag ska ju jobba så det kvittar. Kaffe och redbull på det här så man vaknar någon gång då?








Godmorgon världen :)

Vilken underbar dag! Eller? Haha solen lyser i allafall och himlen är klarblå. Men orkar inte hoppas på någonting. Och inte för att klaga, men jag tänker göra det ändå.. klart det ska bli fint väder när jag jobbar? Det innebär ett jädrans massa mer spring på uteserveringen haha, men egentligen äre bara kul :) Tror jag jobbar med johan och cicci, roligare när kristoffer jobbar haha men det går bra det här med!

Efter skolan ska jag.. HAHA fel! Aldrig mer skola.. efter jobbet ska jag nog träffa Daniella. Hon ville ha hjälp med att färga hennes hår :) Och om jag får pengar av pappa ska jag nog slänga i ett par ljusa slingor jag med.

Nu ska jag hoppa i duschen, hinner nog slänga upp dagens outfit innan jag drar och workar. Huuh, hard work work!

strike a pose

Detta hade jag på mig idag huhu! Kängor från björnborg, jeansleggins från gina, tröjja från myrornas :) Idag har det inte hänt alldels för mycke. Men det är ju sommarlov och pissväder, vad ska man göra lixom? Fikade i allafall med Thilda och Tom runt halv 8 snåret. Det blev en latte på stugan, satt fint i kistan. Sen drog jag hem och raka vägen ner till kalleboy, vi kollade på film. Minns inte vad den heter men den var riktigt bra faktiskt. Men som vanligt han skulle på tidig hockyträning och jag ska upp och jobba så det blev tidig hemgång idag också :) Jobbar på onsdag också sen på torsdag åker jag till sthlm och firar midsommar med släkten :) Och SARA :D Det blir en favorit i repris i år igen ;) Men berättar mer om det sen. Nu blire sängen :)


Godmorgon!

Så har man sovit bort halva dagen, precis så som det ska vara på sommarlovet. Speciellt när inte en enda solstråle syns till? Jag tänkte hoppa i badet sen ska jag ta mig en tripp till pappas restaurang och få i mig någonting att äta. Kan ju inte svälta ihjäl heller. Sen tänkte jag ringa daniella och kolla vad hon ska göra idag. Dagens outfit kommer nog senare nu när jag fått en digitalkamera :D

snart en dag avklarad

Gud alltså. Snart en dag rökfri. Eller ska väl inte skrika hej än, men i allafall. Dagen har mesta dels bestått av tårar haha. Om man inte får det man behöver är det lätt det blir så. Gråter för absolut ingenting haha. Fyfan vad töntig man är alltså. Men snart får jag lite chips och dipp av pappa och karolina som är på affären. Imorgon är jag ledig, riktigt skönt. Nej nu blire film på 6:an :) puss

panic at the disco

Cha cha! Lite panik just nu då. Inte rökt än och jag ska klara den här dagen, jag vill verkligen vara rökfri :( Jajja ska föröska att inte prata om det och inte tänka på det. Funderar också får att gå ut och ta en prommenad också. Ska faktiskt försöka börja röra på mig :)

Och när som helst när jag får kraften till det ska jag hämta min mobil och kolla i min kalander om jag jobbar imorgon, som jag tror att jag kanske gör. Men nu när jag tänker efter så tror jag att jag började jobba tisdag sen 16? Hm, jajja det återstår att se helt enkelt. Vi hörs säkert senare :)


:D

Hej på er :)

Idag har jag inte gjort särskilt mycke faktiskt. Men lite har väl hänt. Drog och käkade på hongkong med pappa, karolina och mackan. Sen hem ett tag och sen vidare till en som heter Bella, med Thilda, tom, damber och willy. Var där ett tag med en massa andra bruds men sen drog jag thilda och tom till sugurdsgatan25 och kolla på lite band som spelade :) Träffade även på Kalle, min lilla granne som var vakt där :) Men nu är jag äntligen hemma. Skulle egentligen kunnat somna efter restaurang besöket men tänkte ta vara på tiden lixom. Sova kan man göra när som hellst. Victor i klassen ringde för ett tag sen och sa att han hade träffat på min pojkvän marc (polisen) haha. Hörde först inte vem det var så när han skulle förklara sa han: victor i din klass, eller ja inte längre. Det var lite deprimerande faktikst. Aldrig lixom tänkt på att vi inte är klass längre. Men aa, så äre.. men vi ska hålla ihop ändå hoppas jag :) Men nu mina damer och herrar är det sovdax. Imorgon gör jag ett nytt försök på att sluta röka, alltså inge cigg imorgon. Får se hur det går men hoppas det går bra.. ska ha cigg hemma så jag inte typ får abstinens lr så. Då vet jag ju att jag kan faila om jag måste lixom. Thilda slutar också by the way :) Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och gå ut och gå också. Ska försöka börja med det, måste röra på mig lite. Så jobbar jag väl antagligen på måndag. HAHA roligaste igår i vasa. Jag börja bråka med en kille, såhär löd den mogna diskutionen haha:

Han: Orka ta studenten
Jag: Och så finns det dom som har flera hundra dagar kvar?
Han: Student och arbetslös, kul?
Jag: Aa, för jag har ju jobb vettu
Han: Går du på gatan eller?
Jag: Aa sånna som du måste ju också få fitta
Han: Ska jag sparka in anisktet på dig eller? :@
Jag: Bög jävel, du slår tjejjer också eller?
Han: *spottar på mig*
Jag och mina kompisar: HAHAHAHA
Jag: Naw, duktig du är :P
Så går han därifrån haha, efter 1 minut kommer han tillbaka
Jag: Jahapp saknar du mig så mycke?
Han: Du vet inte vem du bråkar med :O
Jag och mina kompisar: HAHAHAHA
Jag ooo, scary
Så drog han igen haha. Stöööörd.

bästa dagen i mitt liv!

Helt seriöst så är gårdagen den bästa dagen i mitt liv, hitintills! Tog bort förra inlägget för jag kunde knappt själv se vad som stod där illa nog haha. Och då var klockan 2 pådagen! Men det är så det ska vara. Jag ska korta ner dagen med ord nu :)

Det började med champagne frukost hemmma hos Elin och den var helt perfekt. Åt och hade en form av "tippsprommenad" fast då sittande runt bordet haha. Och det var as roliga frågor om klassen. Om vem som hade gjord vad och sagt vad osv. Tur att man är rätt tyst av sig haha :) Vi skrev också i varandras mössor :D Det som står i min är bla:
•Sötast av dom alla, vi måste hålla kontakten. Och fan släpp taget om han / jeanette
•LÄTT SNYGGAST, LYCKA TILL. / Vet inte vem som skrev haha
•Fjortis indeed ;) / Jenny
•Modehora / sofia hahaha
•Fan vad du var kär i mig xD
•Min lilla elefantunge / emma
•Säger bara en sak **** (ett namn) /calle HAHA! cp barn :)

Efter champagne frukosten begav vi oss till skolan. Fick betyg och satt i aulan och rektorn pratade och kören sjöng. Det var väl lite små segt men jaja det hör till. Så knäppte vi studentkort och skit också. Sen 11:21 var det våran tid att springa ut och få fyfaan vad man skaka just då. Fotbollsplanen var smockfull av föräldrar, vänner, syskon osv.

Sen åkte vi flak och det var en av dom roligast sakerna fan! Vi åkte i två timmar och precis när vi kom till skolan började det spöregna. Vi hade inte sån tur med vädret alltså, gud finns inte.. så äre bara. Efter flakåkandet åkte jag till pappas restaurang och där satt vi och käkade massa gottis, men då var jag riktigt packad så kanske inte var så social haha (gjorde i allafall inte en jeanette och somnade) haha! Så fick jag öppna presenter :D Och lite av det jag fick var:
• En dator (compaq) as snygg verkligen.
• En digitalkamera, den var också asfin och bra
• 12 tusen, mums.
• Av snygg klockan lite herrmodell aktig, som jag önska mig :)
• Present kort på 500 på ikea, passar bra nu när jag flyttar
Fick lite mer saker som köksprylar och sånna saker men minns inte riktigt nu :P Men bäst av allt var nog att ha hela familjen var asamlad utan ett enda gräl eller sur min. Åh, det kändes underbart.

Efter det åkte jag hem så la jag mig i badkaret ooch bada lite! Det behövdes kan jag säga! Så fixa jag om mig, som var jävligt svårt när man var aprak, men det gick! Så kom nästan hela klassen vid 7 ungefär så började vi föra! Efter det gick vi till pluto, åt middag men minns inte hälften av vad som hände där så orkar inte skriva nått om pluto, sen drog jag till konrad, orkar inte skriva om det heller haha! Sen drog vi till vasa! Och det var nog en av dom roligaste händelserna under kvällen! Fick en pojkvän, polisen Mark :) haha! Ah, i vasa drev jag nog mest med poliserna haha! Men där fick jag och jeanette oss många skratt! Fyfan vad kul vi hade. Fatta, jag höll på från halv 7 till halv 4 på morgonen.. det är fanimej nästan ett dygn! Stööööört! Men ändå bästa dagen i mitt liv :) Bilder kommer sen.


IDAG TAR JAG STUDENTEN!

WIIIIIII :D äntligen är dagen här, fyfan vad glad jag är! Nu blire in i dimman på en gång, kommer nog inte hinna skriva nå mer idag, får se!


sockerdricka i hela kroppen!

Nu är man pirrig i kroppen vill jag lova. Shit alltså, om några timmar äre champagnefrulle.. fattar ni? INTE jag i allafall. Såg alla som gick ut första och andra ring idag. Inte ett smile på facen, och jag förstår dom, gott och väl :D haha suckers! "och så finns det dom som har flera hundra dagar kvar!, eller år och whatever!" Imorgon tar vi studenten 90:or :D Fyfan vad vi är bra. GAAAAH, vill bara skrika ur mig all lycka, men det får vänta tills imorgon. Imorgon står jag där med mina vita klänning och mössan på sne och antagligen drängt i öl! Och fyfan vad jag ska skratta. Det enda som ska rinna ner för kinderna är alkohol! Och i strupen ska det också rinna för all del! Börjas halv 7 hemma hos Elin och det ska fanimej aldrig sluta, kanske lördag kväll ;) Det blir förfest hemma hos mig på domkyrkoesplanaden med klassen! Sen vidare till pluttan, oh yeah! Sen förvånar det mig väl inte om man hamnar i vasa i slutet av kvällen, eller vadå slutet? Det finns inget slut på denna lyckliga dag! Nu ska jag faktiskt försöka att gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, känns konstigt att lägga sig före 23 men vafan, imorgon kommer man inte sova en blund, en deck är INTE tillåtet. :D Hoppas verkligen jag får världens bästa dag nu, och jag tvekar inte en sekund :)

:)

Har inte så mkt tid på mig men ska försöka hinna skriva några rader. Började med en äckel lunch i matsalen med klassen sen blev det stan med jeanette och jenny. Sen tillbaka till klockan 2 för fika med klassen sen vidare till nått ställe på landet för att klä vagnen men fick huvudvärk som fan och följde med alex och markus. När jag kom hem kom thilda för att hämta en kavaj och så tog vi en cigg. Och sen städa jag hela fuckling lägenheten. Men ska damsuga efter jag fått en matbit i mig. Annice var också nyss här för att hämta en kava hehe. Snart kommer pappa och karolina så ska vi gå och käka mat någonstans, det är verkligen behövligt just nu. Ska fråga om vi ska käka på varda, det är gott där.

"dagens outfit" haha

Chinos - lindex
Linne - H&M
Kavaj - H&M
Sjal - lindex
Skor - sko punkten

IMORGON TAR JAG STUDENTEN :D

I know by the end of the tonight you wont have to look up at the stars

Nej nu är det sov dax allesammans. Imorgon ska jag vara i skolan kvart i 11 för studentlunch :) Åh, sista gången alla är i skolan tillsammans :'( kind of sad, right? Ska möta upp denice på stan innan så ska vi ta bussen tillsammans. Också det för sista gången :'( Sista gången jag tar 10:an till wenströmska, buhu. Imorgon är det också sista gången jag sitter i matsalen och äter mat. Hur kan ett ställe som man får äcklig mat på ta fram sånna kännslor? hah! Gudars alltså, vad tiden rinner iväg. Känns som att jag slutade 9:an nyss typ. Och nu har JAG den där studenmössan på huvudet, som man suktat efter och kännt att det skulle vara en evighet tills man bar den. Men nej, inte imorgon men i övermorgon smäller det mina vänner. IHH, säger det igen, är huuuuur nervös som helst hihi.

Ikväll har jag lekt med kalle :) Min granne hihi. Vi kollade först på playboy mansion sen spela vi guitar hero och trummor å shit haha :D Han tyckte att jag sög.. han sa det inte. Men man såg lixom den där ledsna blicken i hans ögon när han inte ens hann börja spela förrän jag missade massa pluppar och gjorde att vi fick börja om. Haha, sen ville jag byta nivå till medium men då var han ganska snabb och sa att jag skulle byta tillbaka. Det var väl inte SÅ kul att kolla på en tjej som var värdelös på gutiarhero kanske. Jag tror jag förstår han, mina vänner tycker lika dant. Bara det att dom säger: EN BLIND SKULLE GÖRA BÄTTRE IFRÅN SIG! Och min bror låter mig inte ens röra hans gitarrer haha! Nej men vi hade kul :) Men han skulle på hockeyträning imorgon bitti och jag ska ju till skolan så blev en tidig kväll :) Han hann även låva mig en gratis fylla om jag är rökfri i 3 månader.. tur att jag ska flytta så han inte märker om ja tjuvröker :D

sovgott  

super duper nervös!

Jag håller seriöst på att dö. Mina nerver är inte att leka med just nu. Sitter och mår illa typ och har en klump i magen för att jag är så nervös haha. Bytte (tyvärr på något sätt) skorna idag. Eller inte tyvärr, men dom var gaalet snygga. Men inget att springa ut med pricis. Men hittade ett par lika fina på belle shoes som jag köpte istället. Som var betydligen billigare också, och det var väl bra kanske :) Daniella kom förbi mig och drack kaffe när jag kom hem från stan. Ska nog träffa henne lite senare idag också om vi pallar dvs. Hon skulle plugga åså lite först och själv sitter jag klistrad framför matchen :) 1-0 till sverige än så länge, kors i taket. Dom kanske inte skämmer ut oss den här gången? Det återstår att se.

Imorgon ska jag till skolan till kvart i 12 på studentlunch :) Undrar om man ska vara finklädd? Ska man ha mössan med sig? Just nu har jag noll koll på allt känns det som. Helt förvirrad. Men det är väl för att jag går runt och är nervös för studenten hela tiden haha, så töntig. Det jag går och oroar mig för mest ju nu är att jag ska försova mig och missa champange frukosten :S Det skulle ju sitta fint lixom... men nej det får bara inte hända. Halv 7 ska vi vara hos elin och korka upp! Även jag :) Sen vidare till skolan och så springer vi ut 20 över 12 tror jag det var :) Sen äre åka flak i stan och sen vidare till pappas restaurang och fira med släkten och vänner :) Halv 9 är det middag på pluto med klassen och då är jag väl redan redlös kanske? Haha, men kul ska det bli, det kommer bli världens bästa dag/kväll, det slår jag vad om :)

Nu ska jag rycka upp mig lite, kanske ska ta och städa. Min walk in closet ser mer ut som ett bombnedslag. Hittar ingenting där inne längre :S Så det ska jag fixa, sen tror jag kanske jag ska ta ett varmt bad för jag är fryssen som fan.. Vi hörs säkert senare, puss då.

me and my two heels..

Såhär ser mina nya älsklingar ut. Men som sagt rejält höga, eller i allafall 12 cm och jag har fan drömt om att jag ramla i trappen när jag springer ut på studenten. Vaknade helt kallsvettig. Slog sönder hela ansiktet haha! USH. Nej men thilda kommer snart så drar vi ner på stan och checkar lite andra skor också. Så får vi se om dom följer med hem igen eller inte.. :) Annars blir dom ju grymt snygga till en svart klänning som jag tänkte ha på kvällen när vi ska käka middag på pluto! Äsh, det där löser sig. ilandsproblem så det skriker om det jöö.

vi har bara festen kvar!

KUL, att man är as pigg nu och inte kan sova? Och jag är super nervös inför studenten också haha. Typiskt mig att bli det flera dagar i förväg. Men om det inte blir perfekt vettefan vad jag tar mig till. ALLT ska bli bra :) Men det blir det nog. Har i allafall en familj som firar mig och vänner att supa sig redlös med på kvällen så det blir nog bra det där. I värsta fall får man väl supa sig så full att man inte minns om man hade den bästa dagen i sitt liv eller inte? Det man inte vet, vet man inte.. eller ja mena lider man inte av!

Japp, här sitter jag pigg som lärka som sagt. Kanske ni märkt också, känns som munnen går i ett på mig nu *inlevelse* tack. Och den som ringer med doldt nummer till min mobil, ge upp. Svarar aldrig på doldt nummer så det är näst intill meningslöst.

Imorgon måste jag gå upp rätt tidigt, ska till banken med mormor och fixa ett bankomat kort till mig. Har ju tappat mitt för ett bra tag sen. Men nu när pengarna börjar rulla in känns det som att jag vill ha dom på ett eget konto och inte pappas. Men ändå rätt bra att ha det på pappas egentligen, för han minns aldrig hur mycke lön har har på hans konto så det är bara att slå till med en summa. Så säger han: JAHA :O.. ne så dum är jag inte. Men brukar lura honom ibland och säga direkt efter att jag skojjar haha.

Ah, och så var det dom där killerheelsen.. Jag kommer antagligen bryta båta fötterna om jag springer ut i dom på studenten. Och så tänker jag inte inleda dagen. Jag rammlar fan på converse nu för tiden, så klumpig som jag blivit. Så ska dra med mig någon dude för en sväng på stan imorgon. Dom kostade ju faktsikt 700kr och om jag hittar ett par snygga och billigare så kommer nog pappa och karolina jubla. Men somsagt, får se.

Är det någon mer än jag som ska jobba i sommar förresten? Jag jobbar som fa-an! Kom igen nu britt-marie, kör för-fa-an! (eh?) jaja. Nej men det gör jag sörrni. På daddys restaurang. Men drar till mitt älskade västkusten 10 till 23 juli också för att vila upp mig inför vuxen livet, höhö. Börjar det på riktigt nu? Ne fyfan.. skolan kanske är rena rama paradiset ändå? You don't know what you got, until you missing it alot. HAHA, ne orka överdriva.

Nu ska ja ta en cigg och åt minstonde försöka sova :S


jag som sov så skönt!

ÅH. Somnade klockan halv 8 idag, så skönt. Men tror ni inte man vaknar av att sin granne drar fram gitarren och börjar sjunga falsk sång? Har lust och slå till i väggen så han håller käften någon gång men man känner sig ju så taskig lixom, but.. JAG SOVER. Eller kanske ska säga sov.. Nu ä jag rätt pigg faktiskt. Men ska bara läsa lite bloggar och kolla ansiktsboken sen ska jag hoppa till kojs igen. Hittade och köpte ett par as snygga skor på bianco idag, men jag funderar på att lämna tillbaka dom imorgon då dom inte passde till klänningen speciellt bra. Eftersom dom går upp lite på vristen förkortar dom benen en aning och jag som har så korta ben behöver knappast det. Men får sova på saken. Vi hörs!

it's just Too Little Too Late

Klar en timme för tidigt, bra gjort! Kommer typ somna om jag lägger mig i sängen så vet inte riktigt vad jag ska göra nu i en trekvart innan jag bikar till jobbet. Antar att jag kommer få typ, dammsuga eller skura golvet när jag kommer eftersom jag skulle komma in till nio idag.Orkar inte, så jävla tråkigt. Men snart kommer det städerskor i allafall :)

Idag ska mamma och mormor till Ikea så när man slutat åker jag hem med dom till Sala. Skönt, så slipper jag sitta på den där bussen/tåget. appropå ingenting så hade jag sjukt ont i halsen när jag vaknade, och har det fortfarande. Om jag blir sjuk nu då jävlar alltså.

FÖR PÅ FREDAG TAR JAG STUDENTEN! HA-HA SUCKERS


slutkörd

Kvällen har bara bestått av tv tittande och mat ätande typ. Så fucking jävla trött. Men inte slutar man jobba för det inte. Måste man ha pengar så måste man, och jag gör allt för det just nu. Jobbar imorgon, sen ska jag åka till sala. Ska sys lite i studentklänningen och hämta massa kläder som jag har där hemma. Tog med alla kläder sist jag åkte dit, vet inte varför :S!  Ah, nu ståre still i hövvet. Hade tänkt skriva något mer men ja minns bara inte.. jaja.. hörs imorgon, ska sova!


inte långt kvar nu

Hej på er :)

Igår var det ju somsagt personal fest med mat och hela köret, och fyfan det var riktigt roligt. Kom faktist en massa folk, var väl runt nästan 20 pers tror jag. Det shotades och dracks en alldeles för mycke. Dansades på bordet och ena med det tredje. Jag thilda tom och stoffe drog väl hem sist när pappa och karolina drog :) Sen sov thida och tom hos mig för dom pallade inte gå hem.

Idag kom thilda och hämtade mig runt halv 2 så drog vi först till pappas restaurang och käka mat :) Köttbullar blidde det! Sen åkte vi tlll skultuna hem till alex för att ta student bilder :) Han har en studio så det blev perfekt ju :) Mycke fina bilder faktiskt! Får dom väl någon gång i veckan kanske.

Nu mina vänner ska jag storstäda hela lägenheten + diska och sklt. Pallar inte, men det måste göras. Sen ska jag väl orka mig på att laga någon mat antar jag.

Blir ingen junitrofé för mig imorgon, för jag jobbar. Men det spelar inte sån stor roll faktiskt. Sååå kul äre ju inte. :P Det är i allafall vad jag försöker inbilla mig.

Vi hörs senare :*

Äntligen hemma :)

Ushabusha. Jobb jobb jobb, det sprutar genom öronen. Men måste man så måste man :) Det var som sagt bröllops fest eller vad man ska säga på pappas restaurang idag. Skit fina var dom verkligen och hur lyckliga som helst såg dom ut att vara :) Servera hela tiden kändes det som, samtidigt som man stod i disken, plocka undan, plocka fram, det kom ett till sällksap och slänga i sig mat när man hann. Inte undra på att man är som en död fisk. Gah, men imorgon blire jobb igen. Men får min belöning senare på kvällen! Då är det nämligen personal fest för hela slanten, grilla och dricka öl, det gillas! Men nu mina vänner har bensinen tagit slut, ett par timmars sömn och sen är man på fötterna igen.

cha cha

 
Hatten e på som vanligt. Det har lixom blivit en del av mig haha! Hinner egentligen inte skirva ett skit känns det som eftersom jag börjar klockan 3 och ska hinna med att äta och duscha och fan och hans moster. MEN jag har ju min bike så det går fort hihi :)

Vet inte vad jag ska göra ikväll, men jag funderar på att kolla film och bara ta detlugn faktiskt. Thilda ville att jag skulle med till fordonsföreningen, men får se om jag pallar det alltså. Ska servera hela eftermddagen, så ska jag serevra ettbröllop på kvällen. Sist det var bröllop blev det KAOS. Inget som har med mig att göra och kan inte säga vad det var heller. Men aa, andra gången gilt nu då. Sist gick jag ju hem i tårara haha! Så känslig av mig.. Okej ni kan få gissa vad som hände:

1 Mannen ville skilja sig precis när han kom till restaurangen.
2 Brudens pappa kom fram med en pistol.
3 Fattar ni att jag driver?

haha hörs aldrig

sovdax!

Hoffmastro var underbart, helt fucking amazing. Kunde inte be om en bättre fredagkväll. Nykter och lycklig! Dom gjorde ruset i kroppen ändå. Och jag träffade på en massa bra människor också :) Men nu mina vänner är det sov dax för hela fadderullan! Ska upp och jobba imorgon klockan tre, förvånade? Inte jag i allafall. Jobbat arslet av mig i 5 dagar nu, riktigt stolt över mig själv. Det är ett vädligt stressigt yrke faktiskt. Man orkar nog inte hela livet, vill nog inte heller. Men det har ju precis börjat så :)

Gör dig av med dom som tar din energi. Som trycker ner dig på botten. Dom som inte älskar dig när du behöver det som mest.

lyckliga dagar :D

Jobbet gick sådär idag faktist. Var lite depp åsådär, men jobbade mig igenom dagen i allafall. Åkte med pappa på catering och så där också. Nu har jag precis bajkat hem. Ska väl börja fixa mig lite smått för halv elva ska jag möta upp thilda och tom. Tror det blir billan ett tag först men sen äre HOFFMAESTRO för hela slanten, fyfan vad man längtat. Men blir inge supa inte. Nej, vi hörs säkert när jag kommer hem! puss

pjuu

Nu är jag på jobbet. En och en halv timm för tidigt, men whatever. Vill dom att jag ska börja jobba nu så kan jag göra det. Sitter och dricker kaffe för tillfället och kollar på alla som redan har tagit sin första drink in i dimman. Undra om jag skulle käka något kanske, fårse.

Cyklade i allafall hit på pappis cykel huhu. Skulle ta bussen men så kom jag ju på att jag hade en pärla på innegården haha. Skönt att cykla faktiskt, man känner sig lite hurtig. I allafall jag som ALDRIG rör mig mer än till bussen annars hehe.

Slutar i allafall nio ikväll eller tidigare. Skönt :) Då ska jag thilda och tom till bill o bob :) Men träffar säkert på en massa andra också! Hörs sen :)

luften har gått ur mig

Hur mycke jag än sover bort dagarna lyckas jag inte bli lite piggare. Känner mig fortfarande sjukt sliten faktiskt. Men hur som hellst så funderar jag på att åka iväg till jobbet ändå. Japp, så får det nog bli. Men vid tio blire dricka vatten på bill o bob och bara chilla. Aa, ska vara nykter fan :)

Nej, nu väntar duschen. Var nyss as hungrig, men det gick över så tar något hos pappa! Hörs sen

a yer ago now..


i believe in miracles - you sexy thing

Nej, om man skulle palla skolan imorgon ändå? Känns skönt att komma upp i tid och inte sova bort hela dagen typ. Börjar halv 9 med samhäll, den tanken tar emot och kan lova att den gör det hundra gånger mer imorgonbitti klockan 7. Men sen har vi religon, det är iof kul, säkert typ sista lektionen med honom. Men kommer nog få skäll (A) ajja, späänk me ;) haha skojja. Eller?

Funderar på att ringa till jobbet imorgon och säga att jag kan jobba också, för jag pallar inte festa. Eller a det gör jag väl alltid, men har varken pengar eller lust.

tycker det är tråkigt att det alltid är jag som ska få höra av mig, så nu äre slutt med det!



fullspäckat schema

Vet inte riktigt när jag skrev sist faktiskt, men det var väl ett tag sen. Igår var det i allafall dressed for scusess (stavning?)! Det jag menar är i allafall utklädnads showen som alla skolor har. Studenterna klär ut sig och dansar på den skolan dom går i, sen "dansar" dom vidare ner till stan/vasa och spenderar eftermiddagen med att supa sig fulla. Min klass var dessvärre inte utklädd men supa kan man ändå. Jag jobbade därimot klockan halv 6 så blev bara lite smakprovning för mig. Men träffade på mkt trevligt folk i allafall! Och jobbet gick också bra :) Efter det drog jag thilda och tom till sigurds och kollade på intohemo och saving joshua. Faktiskt rätt bra musik när man lyssnat ett tag. Kom hem tidigt i allafall, för jag skulle egentligen upp till skolan idag. Blev inte så bara. Men drog till jobbet till klockan 4 och jobbade till 8 :) Det gick bra idag också, men jag känner verkligen hur slutkörd jag är.. inte bra. Men snart tar jag fucking studenten! Imorgon har jag väl skola antar jag, får se hur det blir med det. Sen funderar jag på att jobba faktiskt. Börjar komma in i en fas där jag faktiskt tkr det är roligt på jobbet. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och bara DÖ. Äta glass ska jag också, för det är jag värd, huhu.

hjärtat slår ett slag för var förlorad dag..


antingen stekhett eller spöregn

Så typiskt sverige. Det kan inte vara mittemellan inte? Jaja just nu vet jag inte om det regnar eller inte. Men ska alldeles strax gå så jag hinner köpa med mig en kaffe + cigg. Håller på att dö. Sjukt drygt att jag måste förbi skolan idag också, bara för att hämta mitt busskort.. gah! Men det är ett mysterium det där :S Jag åkte hem på det till Sala, det är jag HELT 100 på.. och nu äre plötsligt upphittat på skolan? :S sickt..  Vi hörs senare <tre

Ej så händelserik dag

Snygg blundning =D

Nej, fyfan idag har det inte hänt ett skit. Inga minnen skapta haha. Men skönt med en chill dag ändå, så whatever. Dagen har väl mest bestått av att steka på ballkongen och kollat tv typ? Prodject runway vare ju ikväll, ett av det bästa programmen. Vet inte om jag tycker att rätt åkte ut.. eller jo det tycker jag nog :) Men tyckte så synd om honom ändå.

Längtar tills imorgon. Inte för att det händer något speciellt, bara det att jag får tuppjuck av att inte göra någonting. Blir glad bara av att få sätta på mig fina kläder och fixa mig haha, det är dom små sakerna som gör än glad, inte sant? ;) Hoppas på att träffa thilda innan jag börjar jobba klockan 5 också. Japp, ska jobba kväll imorgon. Slår väl inte klackarna i taket för det precis men cashen rullar ju in.

Och på onsdag ska jag och daniella gå och kolla på  utklädnads showen studenterna har. Min klass ska dessvärre inte vara med. Haha, det skulle bli stört om vi var med. Egentligen skulle dom bara kunna komma å kolla på en av våra lektioner så har dom en show som heter duga. Våran klass är inte lik någon av dom andra. Men det är det jag älskar den för. Folk skulle garva ihjäl sig på en av våra värsta lektioner, det kan jag garantera. Känns som vi har fått drygt 3 stycken lärare att börja gråta. Dom är som våra mobboffer ibland känns det som. FAA-AN vad man kommer saknar vardagen efter studenten. Åh, är det såhär det känns att bli vuxen? haha.. pääääniic!

Nu ska jag slänga mig i duschen och "rå om" my selffff. Raka ben och det ena med det tredje. Smörja in mig. Ta bort rester av svart nagel lack, ej so fresh any more. Kanske måla på nytt? jaja, vi hörs antagligen inte mer idag, men imorgon :) puss

Happy :)

Idag mår jag lite bättre faktikst :) Men fyfan vilka drömmar jag har haft. Mindes alla när ja vaknade, men nu minns jag bara en. Den värsta! Det var så att jag hade fel på hjärtat och doktorn hade sagt att jag skulle dö en viss dag. Så den dagen gick jag och min mamma runt och prommenera! Hela dagen, tills jag skulle dö.. men gjorde det aldrig. Hon försökte snurra på mig och allt bara för att mitt hjärta inte skulle orka. Det kändes som att jag skulle dö, blev helt borta. Men jag dog inte ändå! Så vaknade jag heel kallsvettig :P! Kunde till sist somna om som tur var.

Idag har jag inte gjort mycke. Jag är så sjukt trött om dagarna och älskar att bara ligga i sängen. Men nu ska jag slänga på mig min bikini och lägga mig på balkongen :)  Vänta tills mamma kommer hem så jag kan röka haha. Har inga cigg buhu.

Imorgon blir det in till stan för ett litet ärende. Sen på kvällen så ska jag jobba. På onsdag är det utklädnads show och sen jobbar jag onsdagkväll också :) Man måste ju ställa upp lixom. Skönt med lite cash så! Har kommit på att jag måste skaffa mig en allmenacka (stavning), så jag kommer ihåg när jag ska jobba, och när jag HAR jobbat, så jag får lön för det lixom hehe :)

Gå in och rösta på Nille & Bobby P med låten "Ge mig en till!" i sveriges radios tävling SVENSKTOPPEN näsa 2009. Rösta gör du på länken: http://www.sr.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5054%20

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!