midsommar var magsik!

FYFAN, det blev verkligen en favorit i repris i år. Är så jävla lycklig just nu för att vi haft en sån underbar midsommar med dom bästa man kan tänka sig. Helt klart. Och är så jävla glad för att man inte hamnade i tråkiga västerås med samma människor som alltid. För då hade det fanimej inte blivit midsommarafton  på riktigt!

Såhär såg min midsommar ur i långa drag:

Började med silllunch och sånt skit runt klockan 12 :) Men jag drack mest cider haha. Sen vid 2 kom Sara, Andrea och Jonna + familj då :) Äntligen lixom. Så bytte vi om och sen drog vi ner till stranden där midsommarfirandet var som vanligt :D Gick och satt oss vi vattnen på en gång. Och efter bara et tpar minuter hör vi några röster vi känner igen. Och äre inte grabbarnagrus? :) Johoda, där kom Peder, Joel och Oscar :) Sen kom även Johan haha!

Senare drog jag och sara och plocka blommor till kransar och Peder och Joel kom springandes efter för att hjälpa till. SÅ gulligt. Sen vare drax för sprit och vin lotter och öl lotter :) Jag köpte 3 sprit-lotter och 1 öl-lott som jag förövrigt trodde var vin-lott, men det kvittar. För jag vann nämligen första pris på spritlotteriet som var, en liter vodka, en liter wisky (som jag gav till mamma eftersom hon betalde mina lotter) Och sen vann jag även andra pris i öl-lotteriet som var en korg fylld med öl! HAHA, alltså jag har sån jävla tur när det gäller srpit och lotter alltså. Gud VILL att jag ska bli alkoholist det är ju solklart det. Och som VANLIGT står alla vuxna med halv öppen mun och gapar, helt stumma. Tänker väl förstås i sitt huvud, hur gammal är hon? Värt att småbarn ska supa upp det där? osv, osv. Men hörrni? We don't care. För SJÄLVKLART ska vi supa upp det, det är bara midsommar en gång om året ;)

Efter allt firande på stranden var klart så drog vi upp till huset igen allihoppa :) Efter ett tag grillade vi och käka. Det var det mest behövliga den dagen tror jag. Annars hade man inte kunnat hålla igång lixom. Sen sms:a vi killar och fråga om dom var klara och det var dom så det var bara för oss att ta vårt pick och pack och börja dra oss mot dom. Och där var alla 4 killara + peders mamma och pappa (som för det andra är ordförande för rådmansÖ eller vad man ska säga). Och en massa andra såklart. Och dom är alltid så himla söta och gulliga. Dom kom ut med filtar till alla os tjejjer för vi såg ut och frysa och HAHA så kom peders pappa ut med blinkande glasögon till alla också. Det var väl typ kvällens höjdpunkt! Ni ska få se bilder sen.

När vi hade förat klart där gick vi vidare till lojke och dom som stod för festen i år! Där det var kareoke och det ena med det tredje. Men rätt tidigt blev alla rätt trötta. Grabbarna hade ju hållt på sen frulle och vi tjejjer sen lunch så det var inte så konstigt. Vi tjejjer gick hem runt 1 halv 2 någon gång tror jag i allafall haha. Men vi fick inte sova ensamma länge förrän killarna (joel och johan) ringde och fråga om dom fick sova hemma hos oss i våran lilla stuga istället. Och självklart fick dom väl komma även fast vi redan delade 4 stycken på 3 sängar haha. Men det gick, vi snackade lite men somnade rätt snabt ändå.

Och idag har man ju säkerligen mått som man förtjänar. Tjejjerna drog vid 9, så då somnade jag om i soffan till klockan 12 haha. Och efter det åkte vi hem och har sovit hela vägen till sala också :) Så nu är jag pigg och på allerten! Men ska faktiskt lägga mig i sängen och glo tv nu i allafall.

MASSVIS MED BILDER KOMMER ANTINGEN IKVÄLL ELLER IMORGON :)
hoppas ni hade en bra midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!