värdelösa söndagar alltså!

Vill tillbaka till sthlm :) Allt var så roligt där, man skrattade hela hela tiden. Som ni vet på söndagar blir jag alltid smått irriterad och börjar tänka som fan. Samma sak varje söndag. Men man överlever ju. Allt bara snurrar i skallen på mig. Och en mening som snurrar som fan är: "vafan tänker du med?". Men det lär jag aldrig få svar på för jag tänker undvika att prata med dig så gott som möjligt. Dagen hade nästan tagit slut och allt var på topp, men självklart dyker du upp. Hörde ditt namn, men klara fan inte av att kolla på dig. Drog bara.

Hoppas den här veckan blir rolig :) Det är i allafall utklädnads-show på onsdag :) Ska bli riktigt kul att kolla på. Sen går ju alla ner på stan också med sina kläder haha. Och nu har jag snott lite mer bilder från thilda :)


Alla är i sin egen värld haha!


När alla andra hade dragit var det dom här fyra killarna + jag thilda och tom kvar :) Och det där var precis efter Marius hade vunnit huhu :)


sött haha!


På väg hem till Hyper Mansion efter grönan!

Bästa helgen på länge!

Det är en sak som är säker i allafall :) Fyfan, igår hände det en sån pinsam sak så jag inte kan sätta ord på det. Haha, fyfan visste inte om jag skulle börja asflabba eller typ sjunka genom golvet. Måste säga det igen, gårdagen var helt SJUUK! Fyfan alltså, det sluta ju inte när vi kom till västerås lixom det bara fortsatte på bill o bob haha.

Åkte hem till Sala 10 imorse. Fattar ni om jag var dödstrött? Fyfan, trodde inte att jag levde just då. När vi kom hem till sala åkte vi allafall och köpte blommor och en choklad ask till mammsi (som jag och min bror förmodligen kommer gräva i mer än henne) men men. Jag käkade lite frulle när jag kom hem eftersom det enda jag hann äta igår var en halv lilla menyn på donken på väg MOT sthlm. Alltså hann jag inte äta ett skit under hela dagen. Men det går fort när man har roligt haha. Gick i allafall och la mig i sängen och åt frukosten sen somna jag som en stock och vaknade ungefär halv 3 av att thilda ringde hehe :) Ska ringa henne senare när jag piggnat till lite mer.

Här har nå några bäääd bilder från min mobil som är tagna i helgen :) Det kommer fler sen när jag får tag på dom!

Efter grönan :) Dom stod och fundera på om dom skulle bada i fontänen haha!


:) söta då!


Haha marius var överlycklig över att ha vunnit kexchoklad! Det finns en film när han badar i sitt kex också haha! Kanske slänger upp den någon gång om jag får tag i filmen :)


Lite tom och thilda :D

Det finns en MASSA mer bilder. Men slänger upp sen när thilda och Sean har skickat!

Det kommer aldrig gå!

Det kommer aldrig, aldrig gå! (dagens "citat" heeeeelt klart!) Internskämt ala damberg typ?! haha. Alltså fy i helvette vilken dag alltså! Känns som jag har levt ett helt liv på 24 timmar. Allt som går att hända har hänt typ. Vad vare vi sa, åk ALDRIG till the mansion (stavning?). Jag ska ta det från börjar, men korta ner det som fan!

Imorse klockan 10 drog jag thilda och tom till stockholm. Åkte direkt till the mansion (det är alltså ett hus där damberg och hans 7 vänner bor. Enbart störtsköna killar som är way to crazy!) Vi lämnade i allafall bilen där och började vandra mot tunnelbanan eller wtf det heter haha. Mot slussen och  vidare till djurgården. Där vi åkte båt över till grönalund. När vi VÄL va inne på grönan (fet lång kö) så träffade vi på allihoppa! Det började med frittfall tilt och sen fortsatte det i den banan! Vilken jävla rolig dag alltså. Helt galna människor och hur snälla som helst. Sen drog kanske hälften av gänget men vi andra stannade kvar ett tag till. Sen drog vi tillbaka till the mansion och softa lite där. Sen fick jag thilda och tom med oss Sean och en annan kille som jag inte minns namnet på (A) haha, så vi skulle då sätta oss i bilen och dra hem mot vässan igen. Men tror ni att bilen fungerade eller? HAHA, nej, larmdosan hade fått slut på batteri och vi fattade inte det på en gång. Det klipptes av kablar och ena med det tredje. Så thilda och sean gick över till en granne, som tur var hade hon ett hjärta av guld. Hon körde runt dom två över typ hela stan bara för att leta batteri till den där jävla dosan. Ungefär 4 macker senare så hade dom det dom behövde och kom tillbaka. ÄNTLIGEN starta bilen! Då börjar vi åka, men kommer vilse.. fyfan alltså. Vi åkte väl runt i tja... cirka 40 minuter innan vi visste att vi var på rätt väg till västerås.

Vi skulle kommit hem runt 10, men det blev istället klockan 01.00! Men vi hade en trevlig resa, med allsång och rökstopp, så vi överlevde i allafall. När vi kom till vässan blev det raka vägen till bill o bob. Där vi träffade på hela gänget :) Satt och snacka och chilla och gud vet vad. Och nu är jag ÄNTLIGEN hemma i min säng. Jag trodde seriöst aldrig att det skulle ske. Trodde verkligen att vi skulle få övernatta i sthlm.

Imorgon ska jag hem till sala och fira mors dag :) Vi ska grilla och ha mys har mamma sagt hihi :) Sen nästa vecka äre skola igen som gäller. Det är fanimej inte långt kvar nu alltså! Snart smäller det..

Jag har bara en mening kvar!
BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST :)

You don't know me anyway..

Fyfan säger jag bara. Kan man vara mer taggad! :D Tror inte det. Fyfan vad jag ska åka karuseller. Ska personligen tvinga thilda upp i alla, precis alla ska avnjutas med glädje. Att känna mig som 13 igen är mitt mål! Ska trycka i mig sockervadd och kolla på söta noll-åttor :) huhu!

Spökhuset är väl det enda man får stå över om man vill haha. För jag är livrädd för det. Skit äckligt när dom där äcklen lever och drar i en. Blir nästan lite arg haha!

Undra om vi ska till grönan på en gång eller om vi ska till the mansion först haha :D Och nu skrev thilda vi skulle till dambergs och deras hus först  :D! Har aldrig vart där, ska bli kul att se hur det ser ut haha :)

Hoppas jag inte ser ditt face idag för du äcklar mig...a just du ja!

Vaken är jag i allafall!

Men jag vet inte om jag är pigg eller trött. Jag ska i allafall dra mig ur sängen nu. Hoppa in i dushen och börja fixa mig. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Det skulle tydligen vara sjukt varmt där borta i allafall. Åh, beslutsångest ju. Känns så jobbigt att ha klänning på sig lixom, och jeansshorts för den delen också. Undra vad thildis ska ha på sig haha :) Hoppas vi åker nu då, för tom har gjort illa sin armbåge. Sen ikväll tror jag det blir paaarteey!

Alltså min katt har vart heel cp inatt/imorse. Verkligen typ gnuggat sig emot mig och ska mysa hela tiden, hihi. Just ja! Igår efter vi hade vart på afterworken på kvarnen drog jag pappa och marcus till Max på erikslund och käka :D Träffade på Daniella då ju eftersom hon jobba stängning :D huu!

Nej nu måste ja dra! Druckit hundra liter vatten inatt så håller på att kissa on me!

grönan imorgon :D

Allt e fan på topp just nu om man bortser frrån allt bääd haha. Drog till pappas restaurang där med var MASSOR med människor som va på after work. Det  var as kul :) Blev väl runt 5 glas vitt och 1 rött.. mums filibabba. Men skönt att jag är hemma nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Huvudstaden here I come. Det är fan runt 20 pers som ska dit tillsammans + mina tjejjer i klassen. Det kommer blir kanon fan. Stekit väder också.

Halva kvällen skämdes jag över mitt fulla sällskap som satt vid bordet haha. Men halva kvällen satt jag också och prata med Patrik. En gammal modell. Som bla. manekänga för kalsonger. AS SÖT. och snäll :) Bög var han också. (jag som alltid velat ha en bög kompis). Vi satt iaf och prata om mode branchen. Och han trodde hur mycke som hällst på att om jag bara visa mig för modevärlden skulle jag få in en fot där.Och det kändes grymt skönt att höra ifrån en som jobbat med det i åra tal! Han skulle prata med lite people åsådär också. Det var så sjukt för det första han börja prata med mig om var som sagt mode. Sen sa han, jag skulle bara kolla om du va intresserad ;) Så sa han att han förstod att jag var det när han såg mig komma med hatten på huvudet och skinnbrallorna, samt en blazer! ÅH, det kan inte bli bättre just nu. Älskar allt som har med det vi prata om att göra!!

Nu ska jag tamefan sova så jag pallar upp imorgon. Ska upp tidigt och dricka kaffe och piggna till. Hoppas inte ja vaknar av karolina (pappas tjej) som kommer snubbla in här om ett par timmar och sova. Jag banga efterfesten med henne, just för att ja ska komma up tomorrow. Vi hörs :)

Godmorgon igen, typ.

Oj, jag somnade visst runt halv 4. Men skönt var det :) Fast har iof pratat med både thilda och tom också, så har jag somnat om igen sen haha. Thilda ska på elba idag, inte jag :( Men när hon kommer dit ska hon ringa tom på en gång och kolla om det går att han och jag kommer ut med båt och "smyger" oss in.

Pappa fråga om jag kunde jobba ikväll. Men jag pallar inte. Nu ska jag dusha, sen ska jag dit och äta har jag bestämt. As hungrig. Ska kolla vad dom andra göra också. Daniella jobbar vet jag. :)

Man tror att man lever ett liv, men det är livet som lever oss och när vi är förbrukade så går det vidare utan oss.

cha cha!

Vaknade för ett tag sen av att thilda ringde :) Tror inte det blir något på konserthuset idag. Jag är sjukt trött så skulle vara skönt att bara ta det lugnt här hemma faktiskt. Kanske bada tex haha, eftersom rörmockarna var här imorse och fixade avloppet. Det är verkligen så att det alltid är något som går sönder när man ska flytta. Samma hemma hos mamma, där gick duschen också sönder.

Vet inte vad som händer idag faktiskt :P Marcus, min bror kommer i allafall hit, så antar att jag inte är ensam i helgen. Men det spelar ingen roll för jag ska nog inte festa ikväll iaf, så behöver inte förfest place eller så :) Sen imorgon drar jag till sthlm vid tio tiden.

Hoppas på att Tom får låna båt ikväll så kan vi åka ut och hälsa på thilda på elba haha. De är bara och droppkicka sig över staketet så ser man tretti förti tusen människor festa satan! Okej nu överdrev jag det ena med det tredje. Bara vissa som fattar haha :)

Kom på att idag var jag väl bjuden på 25 års fest med grillning och kubb om jag minns helt rätt. Men helt ärligt så pallar jag inte. Kommer säkert ändå inte bli nå kul så. Inge kul folk.

Nu blir det en cigg, och sen kanske en frulle :) om jag blir hungrig!


your not worth waiting for at all, just so u know.



1. Jag blir väldigt ledsen av människor som inte kan vara glada för andras skull. Jag visar väldigt ofta (läs:tycker i allafall jag) att jag blir glad för andras skull. Och man förväntar sig ju oftast att bli behandlad som man behandlar andra lixom :)

2. Jag har kramat sönder min katt i dagar nu och gråtit när jag ska gå och lägga mig för att pappa ska ge bort honom. (läs:börjar nästan tjura när jag skriver det här haha). Vill verkligen inte att han ska försvinna. Min oscar :(

3.  Jag har tröttnat sjukt mycke på sånna här "disco"-club aktiga krogar. Som tex. konrad, silk, pluto. Trivs mycke bättre på bill o bob, å, osv där man kan tare lite chillare. Men är väl bara inne i någon fas kanske haha!

4. Jag har blivit SÅ klumpig på sistonde. Och jag får ont i magen av att tänka på att jag färgat håret typ blond. (läs:kan det vara därför) Kan räkna upp alla dom sakerna jag gjort idag tex.

Det börja med att jag klev upp ur sängen. Trött i mössan ni vet. Snubblar över data sladden och landar på golvet. Tur att jag är en fena på att lägga kläder över hela golvet. Det blev en mjuk landning!

Sen när jag ska sätta på mig skorna tar jag dom i ena handen och mobilen i andra. Sätter mig i sängen och ska slänga ner skorna på golvet. Då slänger jag ner mobilen i golvet istället. Boom sa det!

På någon rast jag hade idag tände jag ciggen åt fel håll. Och det är inte första gången jag råkar göra det. För det mesta röker jag med någon annan som säger till mig att den ska vara åt andra hållet haha!

Nu minns ja inte mer vad jag gjort för konstigheter idag, men det skedde säkert fler incidenter. Sen 'är det ju sånna här saker som jag inte ens blir förvånad över längre som: Att jag smäller i fötter överalt. Går för nära väggen när jag går in i dörren så jag går in med halva huvudet i dörrkarmen. Råkar vifta lite för mycke påarmarna så tallriken som står på borden rasar i backen. I förrgår kväll och natt slog jag sönder både ett glas och en mugg. Blir fan rädd nu när jag tänker på allt på en och samma gång. Tänk om jag har typ en hjärn-tumör och börjar bli mer och mer förståndshandikappad typ :S scary...

5. Om 2 månader kommer jag inte bo ensam längre. Då flyttar jag, pappa och karolina ihop. Pappa har inte råd att pejja nästan 8 lax i månaden för bara mig levandes i en två längre.Och det kan jag inte begära heller. Så det är bara att gilla läget helt enkelt :S

6. Killar som inte är svårflirtade ser jag som "dom är inget att ha". Jag vill kämpa, näst intill känna mig värd honom haha! Kanske sickt. Men skare va så skare annars vill ja inte hare. Haha nej men så äre ju med allt lixom?

Throw it away, forget yesterdag, we'll make the great escape!

Tja suckers :) Ha-ha! Idag hade jag på mig.
Leggins - new yorker
Jeansskjorta - JC
Skinnjacka - H&M

Ännu en händelse rik dag känns det som :S haha! Först vare ju jobbet! Sen så drog ja hem, efter ett tag kom thilda och hämta mig så åkte vi till skultuna och hämtade upp hennes mamma. Sen tillbaka till vässan för att åka till det där "trä-partyt". Det var iaf, jätte fina saker. Jaja, sen drog jag och thilda hem till Tom :) Passa på att sno hans lägenhet medans han var på jobbet! Så det blev en massa tjejsnack, så kolla vi på massa gamla bilder och shit. Kom hem för ett tag sen nu. Hon och tom skjuttsade hem mig :)

Imorgon blire att vara hemma. Kanske ska gå och kolla i konserthuse på någonting media har anordnat. Men det e bara om thilda kan fixa in mig :) Annars vette tusan vad som händer och sker. Det brukar ju visa sig, äre så för er med?;) huhu.

Och på lördag blire grönan för fulla rullar :)!! Längtar så sjukt mycke. Jag thilda tom och nicke åker nog tillsammans till sthlm. Men vi stannar bara över dagen, drar hem efteråt.

Hörs nog later, kommer inte somna på ett tag :)

maybe yours

Tja coolingar :) Sådär såg jag ut igår i allafall :) Både på dagen och kvällen. Varken behövdes eller orkades byta "outfit". Passa både som vardagsklädsel och för en utgång en onsdag :)

Hatt - New yorker
Skinnjacka - H&M
Grå tunika - Mammas garderob
Lack tights -  Cubus
Skor - Sko punkten

Jobbet idag gick perfa :) Det var faktiskt rätt roligt till och med. Tur för mig att jag klev ur sängen imorse. Är sjukt trött nu, men thilda kommer om ett tag så ska vi åka till skultuna på trä party haha.. vet inte riktigt vad det är, men berättar väl mer om det sen kanske.

På lördag blir en sista minuten resa till huvudstaden I think. Gröna lund med thilda och grabbarna grus! Hoppas på det i allafall, men inte riktigt bestämt mig än om jag ska med eller inte. Plånbåken kommer ju få lida. Men vad gör man inte ;)


Nu ska jag käka upp mitt sista godis från några dagar sen haha och kolla på tv tills thildis kommer :)

Kul att du hör av dig..


tjipp

Tjabba :D! Jobba nu då! Fattar inte hur jag pallar men jag är förvånadsvärt pigg. Men jag är ju som en liten maskin som aldrig slutar fungera. Man får ju lixom välja på att ha ett liv om kvällarna och pallra sig upp till jobbet ändå eller att inte ha ett liv och bara jobba.

Först gick jag thilda och tom till bill och bob sen plötsligt var vi väl runt en 10 stycken tillslut haha. Det var trevligt där, tog ett glas vin och snacka skit. Runthalv 1 tror jag hon var,  då drog vi till rock&kbaren :) Och det var faktiskt roligt, mycke skönt folk :) Och jag träffade verkligen massor som jag inte träffat på ap-länge :) "hatten" var väl mitt smeknamn ett antal gånger haha. Men alla tyckte det var fint i allafall :) Så den där jävla hatten var ett bra köpt dvs. :)

Nu fattar jag inte varför jag sitter och babblar här när jag inte har fixat mig än och bussen går om 20 minuter ^^, Planeeerat. Jaja vi hörs väl ikväll. Ska nog med thilda till skultuna då på trä-part HAHA! Berättar mer om det sen, det kommer behövas ett eget inlägg till :S

fööör-faa--aaan!

men vi hörs imorrrogon  dp D; orkar inte skriva nu. KOm nyss hem från en as lyuckad kväll :) puss


30, 40 dropkicks

huhu, du behöver inte förstå, skratta bara för-fa-an! Jaja, drog ner på stan till halv 12 och mötte upp thilda och tom på hårsalongen wow. Där tom satt och klippte sig. Sen gick vi vidare mot donken och käka en sb och drack en kaffe :) Riktigt fin frukost det där. Sen drog jag och thilda till julia för hon skulle sy hennes löshår, men hon hann bara göra flätorna och sy in en rems. Så sen drog jag och thilda hem till tom och så sydde jag i resten. Så nu är flickan långhårig :)

Ska dra till pappas restaurang och hämta lite pengar och sen vidare till stan och kolla på lite kläder åså. Sen ska vi faktiskt till sura och sätta i löshår på toms storasyster, sen ska hon klippa thilda lite för hon är frisör :) fullpackad dag det här.

Sen blire raka vägen hem till mig och fixa oss lite och sen vidare till billan o bobban för lite vin. Träffar säkert på en massa people också. Eftersom det är champions leauge final ikväll också. :) Rktigt bra dag kommer det bli, som jag sa igår! Ska ringa daniella snart ocksåoch checka läget :)

Vi hörs antagligen när jag kommer hem från krogen ikväll. tretti , förtiii pussar!

let me have just one moment more

Sådär såg jag väl typ ut idag. Eller ja, jag gjorde det! Jeans och blå/vit randig tröjja :) Fransväskan hängde såklar på.
Jag har självklart inte lagt mig än, men det trodde ni väl inte heller? Data beroende kallas det. Känns som jag missar så sjukt mycke om jag lägger mig. Men vadfan skulle det vara lixom.

Kvällen har bestått av att vara vrålhungrig utan att göra något åt det. Skickat en massa sms, och dö glott på tv..

Men NU ska jag sova, för imorgon kommer bli en bra dag. Det känns i hela kroppen :)

För att såhär ser jag ut när jag jobbar huhu (A)! Visst är jag lite söt ;) haha nerå, skojja. Skönt iaf att vara ledig imorgon. Men på torsdag, då kan jag tala om att det smäller! Det är as mycke för bokat då av någon anledning + att det kommer ju alltid massa andra gäster :P! Men det här ska nog gå bra :)

Här har ni en låt att lyssna på innan ni somnar :)



Och om ni känner för att vara vakna så har ni en bra låt här:

aaaaow.

Tja stekare. Trötta? Jag är, somfan. Vart en hel dag utan pauser. Jobbade till klockan 3, sen åkte jag ner på stan och träffade daniella, annice och emilia. Drog till donken, dom åt och jag drack kaffe :) Sen gick vi runt på stan men det blev bara jag och  annice tillslut. Köpte mig en grå hatt, hittade en as snygg, så som den ser ut i mina tankar ni vet hihi :) Och så köpte jag ett par svarta glansiga leggins, det var på tiden. Har velat haft såna länge faktiskt, bara inte tagit tummen ur arslet och köpt ett par.

Sen åkte jag till skultuna och var med anncie och uträtte några ärenden. Sen åkte jag till stan igen och drog hem till Daniellas pojkvän där däni och jeppe var. Kollade lite på tv och käka godis :) Inte hunnit äta något som ni kanske förstår så skulle sitta fint med något i kistan. Men jag pallar fan inte äta nu, jag håller på att somna. Så nu ska det läsas lite bloggar och sen blire sängen bums.

Imorgon ska jag möta thilda och tom på stan så ska tom klippa sig, ska gålla thildis lite sällsis. Sen sak vi vidare till Julia och thilda ska sätta i sitt löshår. Sen vet jag inte vad som händer, men blir nog ett glarre vin eller sju på kvällen iaf :)

Godmorgon :)

Inte lätt och somna när man har en snarkande katt som gosar in sig under täcker och ska ligga "sked" med en. Haha, fyfan vad jag kommer sakna den katten :( Om det inte var för att vi skulle ge bort honom så skulle ja slängt ut honom ur mitt rum igår, men det gick inte.. Där med en dödstrött fanny. Men upp kom jag i allafall och nu tänkte jag faktiskt dra på en gång ungefär. Så hinner jag dricka lite kaffe och röka i lugn oro på jobbet :) Längtar till expresso maskinen kommer, då kan jag leva på latte :)

Fick ett sms imorse om att vara statist för deras "verksamhet". Och det är ett gym, så antar att man ska stå där och pumpa i bakrunden med träningskläder. Haha, men det är på onsdag och har lite fullt upp just den dagen. Fan vad allt ska ske på onsdag alltså. Så får nog säga nej. Men ska tänka påt lite till.

hörs aldrig

för övrigt sprängs mitt huvud snart

Så, nu vet ni det. Orkar inte med morgondagen helt seriöst. Orka praktisera lixom, drar inte in cash för fem öre. Känns så otroligt meningslöst att jag inte kan sätta ord på det. Tiden går så fucking jävla segt när man har tråkigt. Vill ha onsdag NU. Då blir ett glas vin eller 7 med thilda på, antagligen bill o bob. Hoppas det är nice väder så man kan sitta ute och chilla. Hoppas även på att kanske lite fler people är på, som mina tjejjer kanske? :)

På onsdag hoppas jag också att jag kan vara ledig för att hänga med tilda och sätta i hennes löshår hos en som heter Julia :) Hon bad mig hänga med och jag ska försöka ta ledigt :)

Gah, jag spyr snart av min huvudvärk. Ska försöka sova. Puss

lika barn leka bäst

Och sådär såg man ut idag då :P Inge speciellt lixom. Slängde på mig jeans från cheep monday, snodde pappas tisha, och kavaj från flash. Simple, och skönt :)

Efter jag kom hem från pappas restaurang ringde thilda nästa på en gång :) Hon kom och hämta upp mig så drog vi till hälla och satt hos på donken. Hon åt lite och jag drack en kaffe :) Jätte mysigt faktitkst :) Satt ute i mer än en timme måste det blivit och kedjerökte och prata skvaller och tjejsnack. Kan ju inte bli bättre ;) Sen ringde pappa och bad  mig komma hem för vi skulle ju ha deep talk haha ;) Det gick förvånads värt bra. Men det var väl för att jag försökte hålla käften under tiden och inte vräka ur mig massa saker. Går fortast då har jag lärt mig med tiden. Nu är i allafall det över också. Ska snart gå ut och röka och göra mig i ordning för sängdax. Ska försöka somna innan 1 halv 2 i allafall. Ska praktisera imorgon..
 
och en sak til HAHAHA.Okej det är inte ett dugg kul för mig men. Pappa och karolina ska göra sig av med oscar (min katt) haha. BARA för att pappa är rädd för honom hahaha.. Han säger att han anfaller honom och att han inte kan sova tryggt haha! Men ja kommer sakna min oscis :(


Är ni också sämst på att kolla mejl?


Vem skickar sånt lixom? haha, jag brukar inte skicka mail i allafall :) Men kikade in idag och såg att jag hade blviit bjuden på minoutfit.se sommarfest på collage (club i sthlm). Eller som dom fint kallade det "sommar-mingel" :) haha. De ville fira att det gick så bra för hemsidan. Det är ju Elin Kling som står för den :) "Vi bjuder på fräscha förfriskningar och sommarsnittar" skrevs det, huhu. Moneybrother skulle spela också. Får se om jag tar mig till huvudstaden för lite party eller om jag står över. Det åter står att se :)

Nu är jag hemma igen. Ska städa lite så det inte börjas med att klaga på det när dom kommer hem. Pallar inte. Hopaps att det blir en prommis med daniella senare ikväll också :)

HAHA, alltså kan fortfarande inte sluta och tänka på mäklarna. En av märklarna Wilma, är och kollar på en lägenhet som hon ska hjälpa till att sälja. Och det är åt en präst. Så börjar hon snacka om sitt jävla horoskop och frågar vad han tycker. Och då säger han att ha inte tror på sånt utan han tror på bibeln, guds ord. Prästen ska flytta till Afrika för att jobba för fattiga barn säger han. Då slänger hon ur sig typ "tror du verkligen Gud är god eller att han ens finns? Då fattar jag inte varför han har gjort så barnen i Afrika svälter " hahaha. Och det är ju sant..

Summer time

Vilken underbar dag rent ut sagt. Var ju tänkt att jag skulle gå på en liten prommis och sen vidare till pappa. Ringde emilia när jag kom utanför dörren och det visade sig att hon var vid rudbeck ungefär så jag mötte upp henne och shirvan tror jag det var så gick hon och jag en runda på stan sen :) Gjorde lite ärenden och så. Jag SKA införskaffa mig en hatt nu. Men vet inte om jag vill ha en simple svart eller om jag vill ha en i en grå nyans med svart band runt, så ser den ut i mina tankar iaf. Vet inte om det finns någon sådan dock.

Sen drog jag till pappa för en matbit. Det blev rostbiff, tzatsiki, feta&tomat sallad, färskpotatis och melon huhu :) Endast det bästa slinker ner ;) haha. Sen blev det kaffe och chokladglass på det ute i solen med en cigg i ena handen. Hur kan man inte ÄLSKA att leva en dag som denna? Vet inte om jag ska ringa däni nu och kolla vad hon gör..

Någon som har några planer för kvällen? :)

Måndag hela veckan lång..

Kommer känns så i allafall. Alla vardagar är lika tråkiga :) Förutom fredag, är det en vardag? jaja. Daniella kom nyss föbi och hämtade sin plånka hon glömde igår och nu skulle hon vidare till skolan. Sen ska hon nog komma igen. Och ska plinga emilia också för hon hade skicka sms när jag sov :)

Ska ta en cligg och sen hoppa in i dushen. Känns som jag vill ligga i ett badkar med iskallt vatten, är as varm haha. Sen tror jag att jag ska ut och gå en runda så man känner att man har gjort något vettigt. Så kan jag svänga förbi pappas restaurang som slut station och käka lunch med dom :) En sallad skulle vara gott, eller en pasta :) Fårse.

Ikväll så ska jag ha "snack" med pappa och karolina HAHA. Det som blev "inställt" förra veckan. Men vet redan vad dom kommer säga. Att man ska hjälpas åt med att diska, städa, laga mat osv. Och heey, jag kan faktiskt sånt. typ :) Haha så jävla kul, dom hade tvingat mig å diska för några veckor sen var det. Och så diska jag allt, det var as mycke. Så kommer dom hem och säger att dom ska göra om det? :O Hur otacksamma får man bli.

Ja vill kolla mer mäklarna :( Men nej, såg sista avsnittet igår kväll. Har iof inte sett dom 5 första haha. Men det går inte att kolla på dom på svt.se

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside



Minns verkligen hur lycklig jag var på första bilden. Nyårsafton 2006 :)
Och andra bilden är från första dagen i thailand :)

And though I can’t be with you tonight..


Okej, söndags-ångesten är på intåg, eller låt mig säga, den har redan kommit. Så alla människor som gör mig känslofull, ur vägen typ haha. Nej men känns som jag behöver bråka på någon just nu ha-ha. Skrika på alla som inte förstår mig. Men jag tänker inte göra det, tänker hålla mig i skinnet. Tänka på något posetivt tills ja sommnar och vakna upp som en ny människa. Tjaa.. något i den stilen i allafall.

Antingen tar jag en cigg nu och skakar av mig allt dåligt som far omkring i mitt huvud eller så sätter jag mig och tjurar haha! Går nog över på båda sätten. Ibland behöver man gråta kanske? Är rätt stolt över mig själv att jag inte gjort det på månader känns det som. Fast det var ju en lögn. Men inte på länge i allafall :) Förut lät jag allt beröra mig. Men inte längre.. ibland ska man inte ödsla tid på saker och ting som man vet inte är värt det. Som tex. kärlek.. den kommer när den vill antar jag. Och familjen, den finns väl där till 100% om det är menat att det ska vara så. Och skolan skulle väl gå bra om den var något för mig. Men det är den ju inte, minst sagt ;). Fast det där är ju bara dom negativa sakerna lixom.. hur mycke bra finns det inte också :) Vissa saker gör än väl glad olika perioder. Just nu är det helt klart mina underbara vänner, alla festkvällar och sist men inte minst KLÄDER (hur nu ett stycke tyg kan muntra upp än).

Okej, fyfan vad jag snackar.. eller a skriver. Men det är rätt skönt att skriva av sig ibland. I guess :) Livet är allt komplicerat alltså. Men man får väl se det från den ljusa sidan, bor i allafall inte i afrika.. :S wiierd.. jaja.

Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
whether it's wrong or right

:)

Pleas, just let me go..

Fan vad tråkigt jag har det. Orka söndagar egentligen. Ska väl kolla på söndagsfilmen på trean lite senare. Men nu ska jag fortsätta att kolla på mäklarna. Jag gråter imellan åt bara för att jag garvar så mycke. Alla har verkligen en skruv lös.

Glömde att mehedi kom till vässan idag. Han dansade i skrapan. Vi skulle ta en fika åsådär. Men har man minne som en guldfisk så har man. Men det kommer fler tillfällen till en fika I guess. När du är rik och berömd, kom ihåg mig då ;)

Här är från i fredags när han var med i semi finalen på talang 2009. Men han åkte tyvärr ut :(  Alltså jag kan verkligen inte sluta garva åt när du börjar shaka på rumpan, minns när du ställde dig så utanför matsalen och man bara önskar man kunde sjunka genom golvet.


hard work work

Såja, ännu en dag avklarad. Åkte och jobba klockan halv 12 som sagt. Dagen gick riktigt bra för att inte ha jobbat på drygt en halv månad. Lite rostig i början men sen släppte det :) Riktigt kul också för frank och å gänget (personal) kom och käkade också :) Lite pirrit att servera, servetrisen och bartenders men det gick finemang. Hade kul i köket med pappa och robin ocskå haha, störda jävlar.

Daniella kom förbi ett tag också för en cigg, men nu är jag ensam igen :). Blir det hela kvällen. Rätt så skönt faktiskt. Ska kolla på gossip girl alldeles strax, missade förra avsnittet när jag var och grilla hos willy, men hoppas på att kunna fatta ändå.

bilder är från i fredags. såg nämligen ut sådär dåååå.


jobbar din morsa här eller?

Nej men någon annans mamma kanske gör det :@. Fyfan vad jag har den reklamen i huvudet. En till reklam jag gått och sjung hela helgen är: Du kan sms:a eller ringa, sms:a eller ring, fråga anythiiiing HAHA! Mamma och resten av sällskapet höll på att bli galen på mig. + att jag gick runt med min handväska runt axeln och mobilen i handen hela tiden. Mamma trodde jag skulle gå så fort hon såg mig. Men en morgon när jag slängt på mig handväskan runt axeln som man gör när man går ut lixom (där är man ute hela tiden) så hör jag mamma skrika: TA AV DIG VÄSKAAAAAN! Tillslut la jag den i min stuga haha.

Kvällen igår var inte så händelserik, men det behövdes kan jag säga. Stannade äntligen hemma :) Snart kommer damberg och hämtar sina kort och lite skit. Sen ska jag hoppa in i dushen. Pappa skicka mess och fråga om ja kunde jobba från 13-17 och ja, det kan jag väl göra antar jag :) Skulle träffa thilda också, men kanske kan göra det efteråt eller så :)










Fick mig allt en bakläxa

Huhu, rolig jag var nu. Eller det är kanske bara jag som garvade haha. Menade att jag fortfarande är bakfull, mår verkligen skit. Mår fortfarande illa till och med. Fattar inte varför man säger "jag ska aldrig mer dricka" när baksmällan går över på en liten grogg haha. Å andra sidan kanske man har allvarliga problem om man drar i sig en hutt på morgonkvisten för att man mår dåligt.

Daniella gjorde dagens goda gärning. Hon kom till mig efter hon hade jobbat med ett ciggpaket :) Vilken ängel hon är allt. Så slapp lilla jag gå ut och köpa, hihi :) Så vi satt ute på ballen i drygt en halvtimme och snackade om gårdagen och andra ilandsproblem haha. Fyfan vad man kan garva såhär i efterhand. Kom på att det har vart en riktigt kaos helg minst sagt. Fyfan, att man orkar. Men leva bör man annars dör man? Haha eller? Jaja, ordspråk ala fahlsan.

Pappa och Karolina var här tidigare idag och åt pizza med mig. Satt fint i kistan en dag som denna. Men dom drog för ett tag sen, danilla drog också för drygt en kvart sen. Så nu sitter jag i min ensamhet och kollar på Pistvakt. HAHA så jävla roligt. Minns varför jag började kolla på det förut. För att jag tyckte om en kille som älskade det där programmet huhu. Tror till och med jag var på bio med honom och lite kompsiar på den filmen. Nu älskar jag det. Men har redan sett det så funderar på att slå på mäklarna på svt play, det sägs vara bra?

Imorgon blire sova också, har inga större plander. Men något händer alltid. Det är ju i allafall världens bästa tv dag :) Funderar på att dra till pappas restaurang också och käka, det ekar nämligen i kylskåpet här hemma. Vi hörs antingen senare ikväll/natt.. men troligtvis imorgon bitti :)

HAHA på pistvakt
- Vad kan du rekommendera i baren då?
- Men du ska väl inte börja redan? :O
- Men haaalaaåh, hur svenne får man bliiii..

Helt rätt inställning. EN TILL!

sickt

Kvällen började med förfest hos daniellas pojkvän :) Sen kom Emilia och hämta oss två och drog till krogen. Festade som fan där och blev kanske lite för mycke. Men det är lätt att vara efterklok huhu. Tappade fan bort alla jag kände tillslut så jag körde skumkrig med rostam (vakt) och thomas (ägare) till konrad haha. Vet inte hur länge vi höll på men antar att det var efter stängning. Eftersom jag kom hem klockan 3. Mådde sjukt dåligt och visste knappt var jag var, så kvällens slut var väl inte lika bra som början.

Vaknade med en huvudvärk som inte var från denna värld. Och som salt i såren ett härligt välkommnande (eftersom jag vart i lysekil) så började en hel jävla orkester spela utanför växhuset. Man ba: Tack, men NEJ tack. Fyfan trodde dom skämta först. Hur ofta vaknar man lixom av en orkester utanför fönstret? Dom lyckades pricka in årets baksmälla också.

Ikväll vet jag verkligen inte vad som händer. Mår fortfarande sjukt dåligt men ska försöka att rycka upp med. Med hjälp av en dush och en liten uppfräschning. Hoppas på att ja kanske träffa thilda :) Så får vi se vad som händer. Det värsta är att ja måste gå till affären och köpa cigg alldeles strax. Skulle häldre skjuta mig själv... orkar inte!

Här är lite piccs från igår.

YOO ;) haha! Fyfan alltså.. tror jag lånade jimmys keps.
Förstår inte varför, men man ska inte förstå allt :)


HAHA älskar bilden. Bevis på hur fuckat full man är..
förlåt daniella men alltså hahaha..


Calle skulle vara SÅ rolig att skjuta mig..
garvar inte alla? :O.....


wiihooo :)

Fahlsan is back in town. LYCKA :) Dansa regndansen hela dagen igår med motsatt efekt, så det skulle regna idag. Det gjorde det också och nu är jag hemma :) Men ska vara social med markus och daniella så vi får höras imorgon. Det blir såklart fest idag eftersom jag har vart spiknykter i 2 dagar :D 

Ska i allafall på fest hos madde med emilia, daniella, thilda och tove :D saknat mina bruds. Och nu får ja både träffa thilda och mina tjejjer hihi :) happyface

bye bye :(

Just nu: Mamma trycker i mig en macka.. Eller jag äter den mot min vilja rättare sagt. Hon säger att annars kommer jag och marcus vilja stanna och äta efter en timme. Och det kan ju ligga någon sanning i det. För vad kan man mer göra i en bil i 5 timmar än att äta och sova? inte mycke..

Och en sak bara. Ring mig inte VARJE natt klockan två nu, ni som känner för efterfest at my place. För jag är INTE sugen och INTE hemma. Men ni får gärna ringa mig annars :) Ni som har my number. Hörs på söndag, kommer lixom inte blogga något förrän då.  PÖSS

Lysekil, the place to be

I allafall på sommaren. Då äre sjukt skönt att komma bort ett par veckor. Nu därimot kommer det säkert spö-regna, blåsa små spik och vara skit tråkigt. Men som sagt, ändå skönt att komma bort ett tag.

Nu ska jag ta mig i kragen och börja packa. Ska alltid vara ute i sista sekund men jag har ju natten på mig om det skulle behövas. Tvivlar på't men. Vet inte ens vad det kommer vara för väder därborta. Men är väl bäst att jag packar allt från vinterkläder till bikini. Eller vinterjackan kan jag nog lämna hemma, eller snarare, den ska lämnas hemma. Men u get it. Short och sånt stuff hoppas jag på att kunna använda och en och annan klänning kanske. Inte för att man behöver vara värst uppklädd därborta, inte en kotte där just nu kan jag tänka mig. Hoppas bara att min syssling kommer dit. Synd att hon inte är 18 så vi kan dra ut på krogen men den här resan var ju lite till för att lilla fanny skulle hålla sig nykter haha.

Tänkte lägga in lite bilder från lysekil :) För exakt ett år sen :)


Så fint :)


En den där lilla stugan brukar jag sova :) hihi


Såhär tomt är det på båtar när jag åker dit nu..
sen till sommaren kommer det vara propp-fullt ^^,


Älskar det verkligen.. :)

Men kommer sakna västerås så otroligt mycke redan andra natten. Det är en sak som är säker..

one step at a time..

Så nu ska jag hoppa in i dushen och fräscha till mig lite. Sen vidare mot pappas restaurang och hämta pengar. Sen ska jag åka till Sala. Det blir middag hos mormor klockan 7. Ska försöka sova tidigt ikväll också för imorgon klockan 8 drar vi. Jag ska åka, även fast mycke drar i mig och gör så att jag vill stanna. Det var mycke pågrund av DIG jag ville stanna, men antar att det inte spelar någon roll längre.

rycka upp mig

Hej Hej :) ligger här i sängen och tar det lugnt, tror Emilia kommer och hälsar på mig snart så lär väl rycka upp mig och klä på mig lite kläder. Kanske äta något och fyfan vad röksugen jag är :)

Ikväll åker jag till Sala. Åker bort imorgon, tror jag i allafall. Till sommarstugan i Lysekil. Samtidigt som jag vill vara här hemma och festa med mina kompisar så känns det också som att jag bara vill komma ifrån skiten och tänka över allt som har hänt på sistonde. Att sitta och tänka på klipporna är väl typ den bästa avkopplingen man kan få. Där kan man sitta och gråta när ingen ser haha, om man känner för det.

Så mycke som står på spel just nu. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv längre. Vill jag vara kvar i västerås eller hitta lyckan någon annan stans? Det återstår väl att se..

Lite bilder från helgen :)
På bill o bob:

Fredrik och Andreas :)


Thilda och henns kompis :)

Grillning hos willy:

Fint dom hade gjort det haha :) blommor och allt


Nicke :)


Skåla på en söndag, fy farao


Nicke och Tom :)


Andreas damberg huhu


spelade lite gitarr :)

Lägger kanske upp filmer sen :)

trogen chillare

Blev inge snackis med pappa idag. Dom kom inte hem, som vanligt. Men jag orkar inte klaga. Lite ensam, lite mörkt, men gud så skönt att slippa dom egentligen haha. Emilia drog väl vid 9 kanske tror jag. Ska nog träffa henne ett tag imorgon också, för åker ju bort på onsdag till söndag. Saknat henne som fan alltså :)

Funderar på om jag ska laga kvällsmat. Inte ätit något än. Men det är så fucking drygt :( Kanske bli att trycka en macka bara. Sen ska jag väl sova i tid också så jag pallar att dra på praktiken imorgon.

svarade på frågor på facebook om: Hur skoltrött är du?
här är resultatet haha:

regnigt värre

Daniella kom hem till mig när hos slutade skolan så drackvi kaffe och chilla lite. Sen drog vi ut på stan och kollade lite kläder :) Efter det gick vi hem så kom Emilia hit. Så nu sitter vi här och kollat på tv och pratar. Fyfan vad vi har skrattat alltså. Vi är så jävla råa mot varandra.

Pappa kommer väl hem om ett tag och Karolina så ska vi laga mat och sen ska dom ha "snack" med mig :S HA-HA. Nej men dom ska väl typ lära mig att städa och tvätta och  säga att jag måste göra det när vi flyttar ihop allihoppa. Sen tycker dom jag super upp alla pengar också. Jajja, jag förbereder mig på det värsta. Får se om jag lever i slutet av kvällen. Sen kanske jag ska träffa tobbe, fårse om jag orkar :)

hej

Ingen lust att skriva här. Vaknade upp på samma humör som jag somnade med. Men får hoppas på att Emilia och Daniella gör mig gladare sen för jag ska träffa dom lite senare. Nu hade jag tänkt att äta någonting, dricka lite kaffe, röka, kolla tv åsådär så vi hörs lite senare I guess.

Fyfan vad skönt det ska bli att komma bort från allting för ett tag. Kunde inte passat bättre än just nu.

tillbaka till verkligheten

Back home :) Tom och Thilda kom och hämtade mig på stan så drog vi hem till Willy :) Där var Andreas och Niclas också, hur trevligt som helst :) Grillades, spelades gitarr, dracks vin, voltades och en himla massa skratt :) Kanske inte sluta lika trevligt men förvånad är knappast ordet :) Men det blev riktigt kallt efter ett tag så vi drog in och satt oss i soffor under filtar och fortsatta spela gitarr, sjunga och skratta! T och T skjuttsade hem mig  sen :)

Nu ligger jag i sängen och ska väl alldeles strax sova så att jag kommer upp imorgon bitti. Ska kolla lite på a double shot of love lite först :) Började kolla på det idag på mtv.se när jag hade tråkigt. Jag lägger in video på där andreas spelar gitarr imorgon om jag orkar, just nu vill jag inte ens :)



3 dagars supande tär på en som fan, det lär ju inte vara bra någonstans? Men livet det leker i allafall!!!1

tänkte skriva en rad här
men får fan inte ens fram ett ord.

sov gott, hörs aldrig :)


grillning hos willy

Ingen hemma sitter kväll. Det blir grillning och ett glas vin hemma hos willy med thilda och alla andra :) Vi hörs senare :)


cause I don't care if I loose my mind, I'm already cursed

Godmorgon tänkte jag säga. Men jag har vart uppe sen tolv faktiskt. Vaknade och var pigg, konstigt. Har kollat sista på robinsson som jag missa igår. Första gången jag kollade på det och fastna på en gång haha. Kollar lite på talang och käkat frulle har jag också gjort.

Nu är frågan om man ska rycka upp sig och göra något idag eller om det ska bli som alla andra söndagar. Alltså sitta hemma och kjedjeröka. Vänta på världens bästa programm senare ikväll. Blir nog så, för jag är sjukt sliten fortfarande känner jag.

Haha igår när vi var i sthlm så gick vi in i en affär och där spelades Norges låt, vinnar låten till och med :D Men jag sa till daniella att jag älskade låten och kände igen den, men visste inte varför :P Men nu vet jag äntligen vad det är för låt :)


jag är värdelös

Hade rustat upp med godis och coola, täcke och kuddar framför melodifestivalen. Ett samtal senare ändrade planer.Det blev billan o bobban istället med thilda, andreas, tom, erik och en massa andra :) Men det blev bara ett glas vin, men mycke mycke skratt :) Jätte snälla människor, verkligen :) Men som sagt, tidig hemgång. Tråkigt att det är som det är men det är inte så mycke man kan göra åt saken antar jag. Ändå skönt att ligga här hemma i sängen och ha en FET sovmorgon som väntar! För tro mig, imorgon ska jag fan sova tills one tree hill börjar! Sen äre gossip girl och en massa annat bra också. Älskar söndagar, förutom söndagsångesten som alltid smyger sig på haha, konstigt egentligen att det är samma visa varje gång. Det kan lixom vara allt från att jag kanske blev en gnutta för full i helgen till att jag har ätit för mycke/lite haha! Bara det är något lixom :S

Veckan som väntar kommer bli schöööön. Måndag och tisdag praktik, sen onsdag drar jag mammsen brossan och mormor till Lysekil tills söndagen :) Ska öppna upp sommarstugan osv. Hoppas även att Elin, min saknade syssling kommer dit också, för dom har också sommarstuga där :) Tvivlar på att jag ska ta årets första dopp i havet men ingenting är omöjligt ;) Fan vad man saknar att slänga sig från klipporna och bara ligga och steka :)

Nu säger jag tack och hej


varför ta det lugnt när det kan vara way to galet?

Äntligen landat! Att min kropp pallar är ett mirakel. Way to galen kväll igår, over the top alltså. Men efter fyra timmars sömn vare bara att fräsha till sig igen och pallra sig till tåget. Sthlm here we come. Det var mys därborta. Alldeles för mycke folk, hur stekigt som hellst och en himla massa affärer. Men det är ju så vi vill ha det :)! Varenda människa som gick förbi mig kollade på mina leggins. Vet inte vad som snurrade i deras huvud men lite hyffs kan man väl ha. Haha alla verkligen glodde ögonen ur sig. Men whatever, häldre synlig än osynlig. (det var förresten dom med hål i ni vet, som kommer från gina) :). Tog fyra tåget hem till vässan och då vare bara att börja städa efter förfesten igår. Burkar, kläder, saker överallt! Damsuga och skura golv är ju nått man verkligen bara längtar efter, efter en hel galen kväll på krogen och en heldag i huvudstaden. Håller ni inte med? ;) Men nu äre klart, och pappa blev såå glad så. Han trodde seriöst inte att jag visste hur man dammsuga och skura golv, första gången han såg det med egna ögon haha. Sen fråga han om jag ville lära mig tvättmaskinen men där drog jag fan gränsen för idag.

Undrar vad som händer ikväll? Är jag sjuk om jag är sugen på en krogen runda ikväll igen? Antagligen är jag det, men man lever bara en gång ;) Kanske drar hem till Tom på förfest och träffar Thilda och bill o bob senare. Fast det låter nästan lika lockande att dra ut och käka med pappa och karolina och fetta framför melodifestivelen, även fast man vet hur sjukt tråkigt det är.. Helst av allt vill jag träffa min Emilia :) Men vet inte när hon slutar jobba. Allt löser sig i allafall :)


Jag och Asmir :)


Haha efter några fler öl... jag och sebbe :)

Gaaaale

Okej haha, jag borde typ ta bort inlägget under men whatever?

Jag har apbråttom, typ trycker i mig macka nu. Ska till sthlm med 10 tåget. Döda mig någon? Ne fan men jag är rätt pigg för att ha sovit 4 timmar måste jag säga. Egentligen är jag inte ett dugg trött om jag tänker efter. Men det smyger väl sig på under dagen.

Gårdagen var riktigt crazy alltstå. Fyfan jag tror jag blev asfull, men jag vet inte haha! So what, det var riktigt nice. Först drog vi till konrad och dansa i slagerbaren minns jag haha. Sen tror jag att jag skulle dra med mig alla till silk för det var happy hour där från 12-2 :P Och det sjuka är att jag fick med mig dom, men jag drog inte till silk inte haha. Jag gick till bill o bob och träffade ANdreeas och thilda :D var där och tove och tom, sen minns ja inte vilka mer ja träffa :P haha

Justja, minns att jag var nere hos kalle ohlsson igår, han spelar tuyp i a-laget i vik haha. Gick förbi dörren så kom det någon tjej som drog in mig där och där var det en massa människor. Han sa att jag skulle komma varje gång det blir fest haha. Men jag ska ju flytta :( men kan komma ändå kanske :D

måste draa

tjuulluulllluu

 tjuuu, feest här :D dom som 'r här.dom som ärhär är, annice arsmir, sebbe, adam, kim., tom, och JAAAAAAAAAAAAAAAAG :D:D:D:D:D... detär jag som gör feesten :D.. Vi ska dra till kondrad sen VIIIIP ;) sen kanskesilk ;).. ska shoppa imorgon så bvlire inhed drick däär :) Jaf kommer onhgra såå mycke att jag skrev dfet hr inlägget ,en det är skitsamma jag älskar att vara fjoååetis ;)

adam skriver: PUSSS<33

utgång ikväll :)

Drog somsagt till pappa efter skolan, till restaurangen alltså. Satt där och snackade lite skit med dom och åt en halv köttbulle :) Och nu är man 800kr rikare, skönt! Blir förkrök hemma hos mig ikväll sen utgång. Först konrad sen silk I think, vet inte riktigt än :) Nu ska jag ta ett varmt bad för jag fryser som fan, mina händer är is. Man kännder verkligen att det inte är någe blodcirkulation i dom :( Hörs kanske senare. PUSS

Annice och Emilia is back in town :D

Yey, fick sms av annice tigare idag om att jag kunde sluta längta efter dom :) Dom har nämligen kommit hem nu. Vi ska nog dra ut på krogen ikväll eftersom jag har en hel vinare hemma hos annice. Är RÄTT så sugen kan jag säga. Och imorgon ska jag och Daniella dra till stockholm och shoppa och äta på någon mysig uteservering :) Får se till att inte bli allt för bakis för vi ska åka rätt tidigt så vi är hemma i lagom tid. Funderar på att höra av mig till sara och dra en krogenrunde med henne i sthlm :) Hört att det är drag ;) huhu.

Nu ska jag alldeles strax¨hemmåt eftersom jag slutat. Kanske drar förbi pappa först om jag orkar. Min plånbok är pank för tillfället.. det svider.

klant-arsel..

Orkar inte med mig själv. Imorse märkte jag att jag hade tappat bort busskortet så kom inte till skolan. Så min mormor körde mig dit. Det var ju iof skönt :) Hade svenska först där jag och denice skrev korsord, ägde allt. Sen hade vi hälsopedagogik där vi körde spökboll, vi är en sån seriös klass. Alla andra har typ cooper test och springer spår. Vi kör lekar (Y)! Efter det hade vi bar-teknik och då hade vi prov. Vi skulle blanda en drink som våra lärare sa. Dom kunde välja mellan 14 drinkar, så man visste inte vilken man skulle få. Efter det drog jag jeanette och victor på stan ett tag och sen drog jag hem :) 
 
Haha ni skulle hört igår..

Daniella - Vad önskar du dig i studentpresent? :P
Jag - Vet inte, men ska i allafall få en laptop av pappa :)
Daniella - Ahaa... han har inte sett dina betyg va? :D
Jag - hahaha, ne..

Och det här då. Alltså det låter jätte rasistiskt när det kom ut. Men det var verkligen inte så jag mena. Har många utländska kompiiisar ^^, Det var iaf såhär haha:

Det cyklar förbi en kvinna som pratar med sig själv
Jag - Undra varför hon pratade med sig själv?
Daniella - Men hon hade väl handsfree? :P
Jag - Men det var ju en neger?

Alltså hahaha fyfan vad vi garva. KuuulJuuul (Y)

Här är en video på min brossa när han sjunger falsk sång på sitt rum (eller snarare skriker) Filmade han i smyg hihi. För er som inte hör sjunger han a drop in the ocean.. Haha så kul när han bara sjunger några ord.


Så trött!

Har på mig:
Jeans - Sheep Monday
Skjorta - Köpt på tati, vet inte vilket märke
Linne - Gina
Skor - Converse
Snöret runt hövvet har jag pysslat ihop själv med hjälp att tre runda skosnören jag flätat i ihop på något vänster (Y)!

Skolan gick bra finemang. Bara jag och jeanette som var i servetrisen, alla andra skolka. Så martin fick rycka in och hjälpa till lite grann :) Efter skolan drog jag till pappa och jobba lite. Sen fick jag pengar. Då drog jag ner på stan med daniella. Så köpte jag födelsedagspresent åt mamma. Blev två linnen på gina som jag visste att hon ville ha :) Och hon blev jätte glad. Så det var ju bra.

Nu är jag hemma och håller på att somna sittandes. Så ska alldels strax lägga mig i sängen och kolla lite tv. Men efter det ska jag lägga upp en sak på min blogg som jag verkligen ASGARVA åt! Min bror sjunger kan jag säga...

Skola imorgo, orka! Fredag då? Antingen skola eller sthlm? Fick ett sms från daniella tidigare som löd: Skite i skolan på fredag och dra till sthlm? Och det lät ju inte lite lockande. Men får se hur det blir med den saken :) 

                                                              

godnatt

Ska sova nu. Eller i allafall försöka. Ska upp tidigt imorgonbitti och ta 7 tåget till skolan. Hoppas att det inte regnar för har ingen jacka här ännu. Bara min rosa henry lloyd som jag inte riktigt är så förtjust i. (Någon som är intresserad?).

Imorgon fyller min underbar mammi år :) Så ska fira henne efter skolan. Eller ja, efter hon slutat jobba runt halv 8 haha. Hemma hos mormor blir det.

Vi hörs imorgon.

pjuuu!

Nu har jag hållt på och packat i ett par timmar och det känns som jag inte kommer någon vart. Har bara packat kläder idag och jag orkar fan inte mer nu :( Det svider att jag har en massa kläder kvar och en massa saker. Men det är lite kul när man hittar saker man inte trodde man hade kvar eller rent av glömt bort. Som kärleksbrev haha! Hittade ett tre sidor långt kärleksbrev som jag hade skrivit men aldrig skickat haha! Läste igenom det och det kom lite mycke skratt som tårar. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, det är jag värd! :)


En låda skor och då har jag bara packat dom på min skohylla i rummet haha!
En låda med väskor (dom jag hittade på rummet)
En låda med skärp haha! Någon som behöver? ;)
En låda med sjalar..


Sex lådor med enbart kläder. Och jag lyckas kasta två ica kassar med kläder? HAHA jag suger på att göra mig av med kläder. Det är så mycke minnen + att vissa saker kan bli "snygga" igen, därför vågar jag inte kasta. Undrar bara hur jag ska få plats med allt hos pappa när jag har lika mycke där. Och det är det jag avänder mest lixom haha! Men det ska nog gå. En sak är säker, mitt nya rum i lägenheten vi ska flytta till med pappa kommer se ut som en walk in closet. Men varför klaga?

Ska fundera ett tag till

Men jag TROR faktiskt att jag ska försöka vara nykter i några veckor nu. Om man känner att det inte kommer bli lätt då är det fan på tiden att man kör lite nyktra helger? Dels för att jag vill komma på hur man har roligt nykter igen + att jag har fan stor lust att spara lite pengar nu. OCH så kommer man ha så sjukt roligt på studenten om man inte supit varje helg. Bara rädd för att man ska bli aprak? haha nej så ille blire nog inte.

Jag har i allafall en biljett till Elba nu :) Jag tror i allafall jag ska köpa den imorgon. Kommer det bli kul? Vilka ska dit? Ska du dit? :)

Nu ska jag börja rensa garderoben :)

Allt är som vanligt

Har fanny sovmorgon hör alla av sig :) Igår när jag var i skolan fick jag inte ett enda sms. Idag när jag ligger i sängen och sover så bombar folk + ringder. Börjar fundera på om mina sovmorgonar står på internet någonstans?

Var pigg klockan 11 imorse men tänkte att det ändå inte var någon idé att stiga upp då så jag somnade om. Men nu ska jag ta en kopp kaffe och en morgoncigg. Sen ska jag försöka sätta ihop en flyttkartong som inte lär vara det lättaste? Sen ska jag börja rensa min garderob. Det kommer ta år, känns det som. Allt ska till pappa i allfall :) Skönt att ha alla kläder på ett och samma ställe. Alla skor ska också dit. Hoppas jag hittar lite kläder jag tappat bort nu. Som min gråa oversize tisha med ett svart huvud på :)

Om jag hinner blir det även fixa nytt bankomatkort och övningsköra.

Ledig imorgon :)

När skratt blir till tårar! Nu låter det som jag är värsta depp haha, men jag menar att jag skrattar så sjukt mycke att jag gråter när jag kollar på ballar av stål. Det är SÅ min humor och även fast tobbe försökte smälla i mig att det är fejk så garvar jag lika gärna ändå. OCH om det är fejk, det är så sjukt roligt ändå. "the fuckers" var lätt roligast idag. Där spruta tårarna ska jag säga haha!

Imorgon är jag ledig i allafall :) Det ska bli sjukt skönt. Ska försöka vara uppe och pigg innan klockan 15.00 för måste till banken och fixa ett nytt bankomatkort :) Sen funderar jag på att övningsköra lite med mormor för blev sugen efter jag gjorde det med james hihi :) Sen ska hon få sy lite i min studenklänning också :) Kul att jag och Emma (i min klass) har köpt precis the same dress :) huhu Men whatever, alla är vita och fulla så vem fan kommer lägga märke till det!

Tjollahopp

Ska inleda med en sak som gör mig galen. Det känns verkligen som den bruden gör precis allt jag gör. Och om hon gör det tar hon väl åt sig nu. Annars äre bara jag som överdriver. Men det är drygt och tro det i allafall haha!

Skolan gick bra. 2 riktigt sega ap-lekitoner. Samhäll och Religon (som såklart var roligt huhu)! Övervägde om jag skulle gå på stan med klassisarna eller dra mig hem och det blev hem. Är sjukt trött. Så snart ska jag slänga mig i sängen och försöka få bort min halsbränna på något sätt. Men det lär väl inte funka.

Imorgon är jag ledig och det är så sjukt skönt :)


kul jul

Det spöregnar ute. Fanny har jackan i västerås. Ser någon det komiska? Gah! Får ta och ringa pappi och kolla om han kan komma med jackan till stationen. Kanske skulle stannat kvar i sängen idag i allafall?

Nu måste jag klä på mig och sen antar jag att jag får gå till tåget utan jacka i spöregnet.

Jag är kvar i någonting jag borde lämnat för länge sen.
Men jag sitter fast!

Har ingen lust!

Inte ett dugg sugen på att skriva någonting, men jag gör't ändå. Försökt ett antal gånger under dagen men blogg.se ville inte funka för mig.

Jag tror jag har glömt bort hur man har roligt nykter? Det är fan illa i såfall. Har verkligen ingenting att skriva idag för jag har inte gjort ett skit i helgen känns det som. Ska man inte dricka och ska man spara pengar finns det faniemej ingenting att göra. Vi var ett gäng på 10 pers som satt och glodde in i väggen eller på varandra. Den ena drog efter den andra och jag var en av dom första. Sen när kunde vi inte ha roligt ihop nyktra? Sen kom jag på.. vi har aldrig vart nyktra tillsammans. Och då har vi kännt varandra i flera flera år. Okej jo visst självklart har vi lekt med varandra nyktra. Men inte en lördagskväll. Never! (och nu pratar jag om grabbarna grus i skultuna). Nä, ska skaffa nya kompisar minsann. Sånna som inte supit bort alla sina hjärnceller och kissar överallt ;)

Känns ändå skönt att jag vart relativt nykter i helgen. Ett glas vin har slunkit ner. Men till maten är allt tillåtet? Jag längtar som fan till Emilia och Annice kommer hem för det är fan inte roligt här utan dom.

Midsommar. Det är fan det snart tror jag. Finns några planer.. men vet inte vad jag ska bestämma mig för. Antingen Backlunds mormor och morfars sommarstuga någonstans runt leksan I think. Eller till släkten i sthlm och dra en favorit i repris med Sara och grannarna aka. stekarna. Ne, får fundera lite mer på det.

Mamma har bakat negerbollar, så vi ska mysa framför tv:en nu. Jag ska ta en smoke först, känns som det behövs..

gud spelar mig ett spratt

Det måste verkligen vara så! Jag har alltid sagt och tyckt att bara för man är blond är man inte dum! Men jag börjar fan tro att det är så. Att den omtalande myten är rena samma sanningen. Sedan jag färgade mitt hår och lades i mappen "blondiner" har både det ena och det andra skett som jag i vanliga fall aldrig har vart med om.

•Jag slår i mina fötter, tår och gud vet vad överallt! I varenda jävla tröskel, stol, bord you name it. Aldrig känt mig klumpigare än vad jag känner mig nu för tiden.

•Jag öppnar jouicen på morgonen och skakar den efteråt? Där med har jag ett gult apelsin-smaksatt kök. Även en till morgonsyssla. Som om jag inte har nog stressigt på morgonen?

•Alldeles nyss satt jag in en tallrik med mat i ugnen för att värma det lite. (har ingen micro) Började bli hungrig så skulle kolla om det började bli varm. Tror ni jag hade satt på ugnen? Nej, det hade jag ju självklart inte "blond som jag är"!

SÅ dagens funderare: Är blondiner dummare? Men man får ju se det från den ljusa sidan. Blondiner har roligare också? Är en myt sann då lär alla vara det. Punkt slut!

Jappp, min kväll då.. inte mycke att hänga i jullan. Drog till skultuna hem till emelie. Träffa dom gamla vanliga boysen. Sen drog jag och däni hem till henne och prata med hennes mamma sen tog vi 11 bussen till stan igen. Så kul var det.. ha-ha-ha. Hmm... Daniella börjar bli sjuk, och då blir jag också såklart sjuk. Som vanligt, inga konstigheter. Så nu ligger man här med halsont, ont i huvudet, ont i öronen och en jäkla massa feber. Ska dra fram chokladkakan och slå på en skräckis. Då kommer jag somna gott :) Puss på kinden

hey hey hey hey


håll ut!

Nu spricker jag snart. Vet att jag har 3 cigg kvar men nu måste jag röka. Pappi kommer snart hem från frisören så då får jag väl pengar, men orkar inte gå och köpa! Haha jag bad han kolla på sweet sixteen på mtv, ni vet när dom har fest och får allt dom pekar på? Alltid en bil! I allafall jag sa: Kolla på det här programmet och kalla mer aldrig mer bortskämd efter det? :) Han ba, aa okej haha.

Grillparty tonight. Men funderar faktiskt på om jag ska äta hemma och åka dit och festa sen. Känner inte för att köpa med mig kött och sånt. + att daniella inte kommer förrän senare.

saknar emiliiiia och annice :( :(

här är en bild på mitt nyfärgade hår


Inte skrivit på länge :P

Har inte haft någon dator och mycke annat för mig så har inte skrvit någon blogg på någon dag haha.

Skolan i fredags var rätt så rolig faktiskt haha :) Va med på daniellas matte som vanligt eftersom vi alltid ska vara efteråt :) Så tråkigt att åka buss hem ensam. Så nu tycker dom att jag ska skriva in mig i Matte B för dom som går el ;) Jag som inte ens klarat matte a för min egen linje. Efter skolan fick vi skjuts hem av james fast först övningskörde jag på skolan parkering, så sjukt duktig jag är (A)! Haha james: "DRABBBBAS INTE AV PANIIIK" hahah. Det kom hem bil och jag var inte berädd på det (A). Sen skjutsade han hem oss i allafall.

Då somnade jag och daniella framför tv:en. Så skönt! Båda kännde sig sjuka och var jätte trötta. Men även fast vi mådde skit drog vi hem till marcus och kolla på hockeyn :) Där var också en massa folk som förfesta och skulle ut på krogen. Sen fick jag och daniella skjuts av jeppe  till hammarby så kolla vi in ljugges 20 års fest. Var där ett tag sen drog jag och däni en donken innan vi bestämde oss för att gå hem och sova :)

Heeej :)

Äre bra eller? Med mig äre toppen, men mår lite illa och har ont i huvudet. Vaknade så och det har hållt i sig hela dagen.. Skolan var rätt okej, men jag blev ju verkligen upplyst om att jag har en hel del att plugga upp. Bland annat svenska och religon.. orka!

Efter skolan skjutsade Martin mig först till pappas restaurang för att jag skulle hämta pengar sen vidare och hämtade upp Daniella och sen till stan. Då drog vi och köpte hårfärg och sen hem till mig och färga mitt hår :) Det blev jätte fint faktiskt, jag är nöjd =) 

Nu är vi hemma hos Marcus (daniellas pojkvän). Vi ska äta mat här och massa fetto saker. Sen ska jag klå dom i gt och wii :) Dom kommer tjura när jag går härifrån. Är ju sjukt bra på sånt där... not! Jaja ska vara social nu :) Skriver säker senare.

Kors i taket!

Nemen, titta vem som är uppe med tuppen :) Eller tio i allafall, och då är jag fixad och klar ;) Typsikt mig att vara en timme för tidig när jag verkligen kommer upp. Men ska inte klaga, hade lika gärna kunnat ligga och sova.

Det är en ap lång dag i skolan idag dess värre :( Börjar ju 12 iof, men slutar runt halv 4 tror jag. Har bara cp tråkiga lektioner idag. Svenska, Hälsopedagogik (idrott typ) och sen nå mer skit som är as långt. Hur ska jag orka! Får i allafall träffa daniella, om hon nu är i skolan men det ska hon väl vara tycker jag!

Och nu är mina älskade vänner Emilia och Annice i grekland. Fick ett uppfriskande sms av Emilia såhär på morgonkvisten runt 5 snåret. "Nu sitter jag på Arlanda. Ha så kuul hemma i tråkiga sverige"! Det gör ju att man vill stiga upp på morgonen verkligen.. Men fyfan vad dom kommer missa saker.. typ.... grillfest på lördag... typ solen här hemma i sverige.. typ INGENTING!

Vi hörs senare då :)


*



1 Jag grät när jag kollade på cirkus på tv tills jag blev 12 ungefär. (tyckte sjukt synd om djuren)

2 Mitt drömmjobb när jag var liten var att bli antingen vetrenär eller florist ha-ha! Tur att jag inte har dom drömmarna nu, för då lär man få sitta i skolbänken några år till efter studenten. Och skolan kanske inte riktigt är min grejj!

3 Falska människor är nästan det värsta jag vet. Därför kan jag inte umgås med människor jag absolut inte gillar till 100 procent. För då känner jag mig falsk. Har därför svårt att träffa nya kompisar. Mycke lättare att ha killkompisar för dom är så ärliga. Inget tissel och tassel där inte!

4 Jag har bott på Skiljebo i västerås. Var en liten moppebrud som tyckte allt sånt var as coolt haha! Satt i flumm på kvällarna och snacka skit. Vilket liv man hade alltså.

5 Jag funderar på att strunta i LV eventet för att åka till våran sommarstuga i Lysekil (A) OPS!

Lite rolig grejj jag börjat med va? Den här kommer upp då och då med 5 saker ni inte visste om mig! Det är förbannat svårt på att komma på saker man kan skriva ut såhär på en blogg. Det är ju inte allt man vill dela med sig av lixom. Och det man vill dela med sig av har man ju oftast redan skrivit om :)

Nässel-soppa och rabarberpaj

Riktigt gott vare :) Hemma hos mormor alltså. Sa jag inte att det skulle bli gott va, va, va? :) Och medans vi åt sa hon minst tio gånger. Jag tycker det är så kul att ni gillar det här :) Självklart. Går det att inte gilla? Ah, kanske om jag var kocken haha.

Packade väskan för att fara till västerås men ångrade mig i sista sekund. Åker ändå dit imorgon så :) Börjar typ 12 imorgon om inte senare så det är skönt!

Nu ska jag kolla på efterlyst, sen fråga olle :)
Min brors tröjja är köpt på H&M :)

Tävla vettja! Men vinn inte ;)


HÄR hittar du hennes blogg :)

Täävla om den här snygga tishan :D
Men vinn inte för det ska jag göra :)




















My other bags is chanel



Här kan ni lyssna på en av mina favorit låtar :) Har vart det jätte länge och kommer vara det jätte länge till.

Ush, jag har halsbränna och är hungrig :( Men tänker inte äta något. Ska ju äta hos mormor vid halv 7 snåret :) Hoppas det blir riktigt god mat huhu. Men det blir det alltid där borta. Ska somvanligt ta en runda i hennes garderob också. Brukar alltid hitta något fint jag kan låna eller få ta med mig hem :)

Är så sjukt sugen på någon av dom här "komiska" väskorna! Älskar ironi..










Den här snyggingen hittar du i allafall här :)





I don't care



Japp här var det fanny :) Men det är ju min blogg ni läser så! Körde på en mittbena idag, det var jätte länge sen jag hade det så :) Tröttnade för ett tag och glömde bort hur SNYGG jag är i det. Ha-ha skojja. Nej men jag glömde bort hur snyggt är faktiskt :) Ska slänga upp dagens outfit också som inte är så mycke att hurra för. Körde en I-don't-care-style look idag. Orkade fan inte låta fantasin flöda. + att jag har typ alla kläder hemma hos pappa i västerås.

 

Japp! Såhär ser jag ut idag :) Enkelt och snyggt, enligt mig :)

Slitna jeans (läs: av sig självt) Har haft dom här jeansen sen jag gick i sjuan, men dom gick sönder förra året :( Haha, älskar dom verkligen. Dom kommer från H&M i allfall. Tvivlar på att dom finns nu 4 nästan 5 år senare :)

Sen en döskalle tisha som jag snott från my brother, shyy (A)! Han skulle nog döda mig o han visste det. Men jag tar risken :)







if you got the money

Var inte i skolan idag. Sömnproblem + lite sjuk får mig att stanna hemma. Eftersom att det inte spelar någon roll om jag är i skolan eller inte, får ändå inte mitt fucking studiebidrag. Okej det hänger ju på betygen men jag mådde inte bra idag så äre bara.

Vaknade för ett tag sen. Ska ner och smoka och hoppa in i dushen sen så man känner sig lite fresh ;) Sen senare ska vi hem till mormor och äta mat, jag mamma och brossan. Vi hörs sen.

let it be

Fram och tillbaka, tillbaka och fram. Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd! Men nu får bloggen se ut som ett kaklat badrum framöver (läs:syftar på bakgrunden). Men den är ju iallafall snyggare än din så.. ha-ha

Imorgon ska jag ta sju tåget till vässan. Det suger. har inte gått upp så tidigt på mycke mycke länge. Snarare hoppat i säng runt den tiden. För mycke festande gör att man vänder på dygnet en gnutta. But I don't give a fuck, det är snart sommarlov ju :) 12 JUNI smäller det!

Nej, sleep well!
Slänger säkert upp en dagens imorgon
PUSS

Gaah, får tuppjuck

Ny header. Orkar inte tycka något just nu. Vill ha RUNDADE hörn på ramen runt bloggen, men där svek mina kunskaper inom kod-världen! Är det någon som kan helpa mig med det måntro? Jag får seriöst något mini ryck annars. Det kan ju inte vara så svårt? Ska byta bakgrun också, vet bara inte till vilken :) Skulle vilja ha en med en snygg tatuering typ. Ni fattar inte va? Nej inte jag heller, vet inte vart mina tankar flyger iväg ibland alltså. Men det blir fint så småning om, det är jag säker på :) Bara hållt i några timmar för mycke nu.

Fan va tråkig dag det har vart idag. Men men, och inge bra äre på televisionen heller. The mentalist är väl det mest se värda typ. Och det är väl inte så mycke att hänga i julgranen.

Imorgon är det skola :) Sen ska jag vara med Annice och ta förväl typ. Hon åker nämligen utomlands ons till tors natt :) Emilia också, men jag får inte tag på henne. Har ringt och ringt och hon ringer inte upp så hon kanske har bestämt sig för att hata mig eller något i några dagar :) Whatever ;) I have to many friends anyway ;) ha-ha!

Nej men vi hörs allesammans.

Allt klär en skönhet?


Eller? Jag som gillade dreds med bandana och keps!
(men han är lika snygg ändå)

Where were you while we were getting high?

Godmorgon på er era jävlar. Hur äre fatt? Fan alltså, att jag kom upp före 1 på min lediga dag ska jag vara stolt över :)Och att det bara är en enda som har väckt mig på min sovmorgon är ett under!

Japp så här sitter jag i en New York tröjja och drömmer mig bort. Äre nån som ska med? ;) Nej nu till en annan sak. Helt ärligt äre någon som är sugen på att haka till sthlm, skaffa jobb och leva livet? Eller har ni satt ner arslet för gott i vässan? Tänk på saken hu-hu

Nu ska jag äta lite frukost och dricka en kopp kaffe. En cigg skulle inte sitta helt fel heller. :)


love it

Tänkte bara slänga upp en av helgens outfit. På dagen på valborg om jag ska vara exakt :) Det var liite för varm ibland när solen sken som mest men annars äre lätt en av mina favoriter.

Stuprörs jeans från sheep monday
Kavaj har jag lånat från mamma, tror det var acne
En underbart skön grå tunn slapp t-shirt (svårt att hitta snygga, men finns en jätte fin på H&M som jag såg härom dagen i Sala)
Fransväskan är från Lindex som ni bör veta vid det här laget ;)
Och skorna är från skopunkten :)

Har så jeffla ont i magen haha. Inte för att jag är sjuk eller så utan för att jag har supit bort drygt 2000 i helgen. Känndes i plånboken kan man säga ;) I huvudet också. Om det inte var för att jag har haft så jääävla roligt hade jag typ skjutit mig själv. Men det känns nästan värt det :O (ush vad hemskt det låter) HA-HA..

Nej nu ska jag sova bort mina synder.

Yves Saint Laurent

 

En YSL t-shirt tänkte jag att jag skulle skaffa mig snart. Har tänkt ett tag på det och kommit fram till att dom har sjukt snygg logga. Inte sant? Men den gråa tishan finns i fake också så funderar på att införskaffa mig en sån (läs:pinsamt) innan cashen rullar in. Men vem ser det lixom? Dom är näst intill edentiska, borde vara olagligt egentligen. Men varför klaga. Jaja, nog om det.

Jag då, somna framför tv såklart. Vaknade av att mamma sa godnatt. Råka somna om en kvart till och missade första av Ballar av stål. Nu kommer man ju somna ikväll lixom.. nat! Men är ändå ledig imorgon. Ska försöka att inte sova till 4 faktiskt. Blir happy om jag kommer upp någon gång efter 12. Men det tvivlar jag på. Nu ska jag slänga mig i sängen och titta lite mer television :)


Uppdrag: studentklänning. Avklarat!

Yey, nu har jag hittat en studentklänning :) Mamma ringde för att hon hade hittat en fin och det tyckte jag också att den var så hon köpte den åt mig. Skönt, så slipper jag gå och oroa mig över att jag inte kommer hitta någon klänning iaf. Nu saknas bara skorna. Hatar vita skor, så måste hitta något annat passande.

Är sjukt trött. Ska lägga mig i sängen alldeles strax och kolla på tv. Men allt suger fram till klockan 10. Då är det ballar av stål :) Andra avenyn är ju INTE imorgon ju. Hade glömt bort att det var slutt för sesongen. Bajs på det då.

Imorgon är jag ledig och då ska jag till mormor och fixa lite på min klänning. Sen har jag väl inga andra planer för dagen tror jag. Onsdag ska jag i allafall träffa Annice :) Det bli ju kul iaf!

I helgen blire grillning/fest hemma hos Emelie. Längtar redan efter att bli berusad haha! Nej men det ska bli kul, blir typ en favorit i repris sen valborg då :)

Och jag ska flytta. Vi har en ny lägenhet nu som ligger typ mittemot carlforska. Där 65 ligger :P Det blir säkert jätte bra. Ska bli skönt att "bo hemma" ett tag igen. Nu bor jag ju ensam i lägenheten på stan. Åh, hemma lagad mat (tro mig, man tröttnar på ute mat). Slippa städa hela tiden. Få sina kläder tvättade. Sånt längtar jag till grymt mycke :) Så har jag nära till restaurangen och så också :) Även till Marcus där Daniella så gott som bosatt sig.


jag och annice på valborg :)

cola chips kaffe och cigg

När jag läser rubriken känns det som att jag kommer dö inom en snar framtid. Antingen i fettma av något slag eller lungcancer. Men det är ju en för jävla bra kombination? Ah, kanske borde slänga i mg lite annan frukost också.

Hörde jag regn?  Regnar det ute :O Åhw, nu blev det genast 10 gånger jobbigare att dra tummen ur arslet. För att senare ta tåget hem till Sala och mammi :) Men mer än så har jag inte planerat för idag. Daniella ska plugga och Emilia svarar inte i telefon, annice är nog i skolan. 

Idag äre i allafall Ballar av stål va? :))) hoppas. Sen imorgon äre andra avenyn, ih :) Nej nu har min fot somnat, hörs sen

Tillbaka till verkligheten

Känns som jag har hunnit med en hel del i helgen alltså, eller från och med i torsdags :)

Torsdags
• Var med john daniella marcus och annice på stan och åt lunch, shoppade, osv. Drog till annice och firade valborg med en massa braiga människor. Drog vidare till konrad och shaka på scen med crossfire. Somna runt 5.
Fredags
•  Var med annice. Åkte hem till mig. Åt kebab på cb med henne och john. Sen drog vi hem och sov :)
Lördag
• Jobbade arslet av mig från 10 till 6!
• Förfest hos andy!
• Bill o bob
• Å
• Nekade från bmb (haha). Är så jäävla liten jö.
• Roade oss på konrad. Dansa asses av oss!
Söndag
• Hard work work
• Städa städa städa
• Kollat på oth, gg, och vanveteren

Gaah, och imorgon är det skola igen :) Back to riality! Känns så otroligt skönt faktiskt. Orkar inte praktiken nu på ett tag. Börjar runt 8 imorgon, kanske kommer vara en aning svårt att stiga upp. Men har ju religon, så upp kommer jag ;) trust me. Jag har lagt in jätte många bilder på bdb (heter fahlsan där) så där finns bilder från valborg iaf :)

Tog ett par bilder av thilda :)


Jag och Andreas på Bill o Bob, med glasen i högsta hugg ;)


Daniella Tove jag och Andreas. (undra vad vi prata om för intressant haha)


För jeffla fint väder någon dag. Drog fram jeans shortsen :)


Valborg :) (sämsta kvaliten) :) hehe


Nu har jag äntligen dator :)

Inte haft datorn hemma i helgen, därför har det inte blivit så mycke bloggande :)

Igår kväll var iaf den bästa på länge :) Först kom tjejjerna hem till mig. Daniella Emilia och Annice :) Så gick vi drygt hundra meter utanför min dörr så var vi på förfesten haha. Andy tror jag namnet var. Där var i allafall Andreas som jag inte träffat på jätte länge, så det gjorde väl min kväll ungefär haha :) Jaja. vi var i allfall där hemma till klockan 10 ungefär sen drog vi oss ner till Bill o Bob, där var det knökfullt så många drog. Men jag andreas tom thilda tove och daniella stannde och tog en Öl :) Sen gick jag och daniella över till bellmans och hälsa på några kompisar. Och efter det drog hon. Då drog jag andreas thilda och tom vidare till Å och checka lite. Men vi gick lika snabt typ hehe :) Sen blev det konrad ett tag bara för att vi inte visste vart vi skulle dra. Där blev det mycke mycke dans :)


Thilda jag och andreas haha :)


andreas jag och thilda :D huhu

VALBORG BLEV LYSANDE :)

Ska verkligen inte klaga på gårdagen. Den var näst intill perfa :)

Dagen började med att jag tog tåget från sala till västerås. Jag satt och drack kaffe och läste metro, tåget bredvid gick till Uppsala och där drack dom bärs och vinglade runt. Då ångrade man sig lite att man inte började dagen med en sväng till Uppsala.

När jag kom till västerås gick jag hem för att lämna packningen. Sen mötte ja upp john på stan så gick vi till pappas restaurang och hämtade mina pengar :) Sen mötte vi upp daniella och marcus för en lunch på waynes. Eller a, smothie och en macka :) mumsit så. Sen kom anncie och gjorde oss sällskap. Efter det drog vi vidare på stan och kolla lite kläder, men jag hittade ingenting som vanligt. Orkar fan inte bry mig längre.

Sen var marcus snäll och köpte alkohol till alla oss, sen splittrades alla typ :) Förutom jag och Annice som drog vidare till skultuna och började fixa oss :)

När vi var klara kom grabbarna grus, eller daniel asmir och tom kom först sen rasa det väl inte lite fler som Anel, rasmus, waldman, sebbe, zlaim, niklas, aa en massa + mina älsklingstjejer såklart. Emilia och daniella :) Vid 10 drog vi oss in mot stan och det var lika livat på bussen in mot stan som det brukar :P

Där splittrades många och gick till olika ställen. Vi gick till Konrad för att kolla på crossfire :) Och gissa om jag blev uppdragen på scen? JAPP :PDom skreeek, SOME SEXY LADIES UP HERE!  Så där stod jag och skaka rumpan mot en i bandet helt plötsligt haha (A) Det var ju en maassssa människor där men självklart ska jag bli en av dom 3 (A) Men jag sa ju också till Emilia att: Jag kommer stå på den scenen när dom spelar, det kan vi slå vad om ;) Och fan vad jag känner mig själv rätt haha. Jaja, det var en once in a life time upplevelse :)

Efter krogen drog vi till donken och smällde en pommes :) Kom väl iväg från stan runt 4 tror jag eller något. Då tog jag annice hägge tom och sebbe en taxi hem till skultuna:) Sen somna jag och annice på en gång tror jag haha

Idag vakna vi väl vid 2 och då drog vi ut och sola :) nu ligger annice och sover igen för hon är bakis haha. Vet inte vad som händer ikväll faktiskt men jag ska väl dra mig in mot stan lite senare. Jobbar imorgon haha. Träffa min chef eller, a han som är chef över servetriserna och han var minst sagt också inne i dimman haha.

Här kommer lite bilder haha:


emilia ja annice john och muppar :P


haha jag och john (haha fyfan vad ful bild)


crossfire ;) haha (jag dansade med han i mitten (tror jag) haha)


Jo men ha längst fram med keps vare nog haha (A) hotttttt


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!