true story

I think one of the worst feelings in the world, right behind heart break, is that disgustingly empty feeling you get, right after you spill your heart out and lay all your cards on the table. Right after you get the courage to say everything you have been feeling and be completely and recklessly honest Its that feeling you get right after you risk everything, and he just walks away. Because then you realize that you just lost. You lost everything you didn't even know you had when you said,
"what do I have to lose?"


3 veckor utan cigg :)

HejHej. Humöret är inte riktigt på topp idag om man säger så. Somnade efter klockan 7 imorse så har väl sovit ett par timmar tror jag iallafall. Det är sjukt :( Fan alltså, det drar luften ur mig. Ser inte fram mot så mycke när det är såhär lixom. Menmen, om man ska se det från den ljusa sidan så somnade jag ju iallafall. Börjar halv 12 idag och idag jobbar jag med Sofie :D Så jävla fett, längta haha! Efter jobbet kanske det blir en fika på stan åsådär eller så går jag direkt hem och packar ihop lite grejjer för ska till mammsen ikväll :) Om jag minns rätt är jag ledig på torsdag så jag kan spendera hela dagen där :) Hörs!

sovgott!

HejHej :) Bra dag idag också. Jobbet gick finfint, slutade en timme tidigare, vilket var jätte skönt eftersom jag gick runt lite som en zoombie. Efter jobbet så träffade jag Sarah. Först drog vi till Högskolan och fixade en massa saker, virrade runt som två höns. Men det gick bra tillslut tror jag haha. Efter det åkte vi ner på stan och tog en kaffe med Damberg :) Så länge sen ja träffa min snutt ju! Efter det drog vi vidare tillbaka till jobbet och terra Sofie lite på hennes första jobbdag efter semestern ;) haha eller jag glömde terra henne faktiskt, blev mest en massa skratt. Sen åkte vi och köpte mat och sen vidare till solstudion för en solning :) Nu är jag hemma efter en väldigt lång dag känns det som. Ska faktiskt sova nu på en gång, ska bli himla skönt. Hoppas för guds skull att jag somnar, annars vet jag inte vad jag gör. Men det känns faktiskt som att ja kommer göra det. Ajja, jag tog ett extrapass imorgon också faktiskt så blir jobb då med, vi hörs till morgonkaffet.


.




What on earth did i think of all the time before you?

Godmorgon eller något i den stilen. Har nämligen inte fått en enda blund inatt, lite småjobbigt faktiskt. Eller egentligen vill man bara slita av sig håret, börja tjura och typ skrika ut "varför jag?!?!", men man pallar lixom inte göra det 3 gånger i veckan när det ändå inte för någon nytta med sig. Jag har istället börjar "ignorera" problemet och se det som en helt vanlig grej, det kanske försvinner så småning om då?

Iallafall så har jag ju såklart facebookat nu på morgonen och ser att varannan dude har skrivit något liknande med "åh, nu är det höst:(" och alltså, jag är fan glad om fallet är så. Ser ingen mening med att det är högsommarvärme 2 gånger i veckan, det är bara sjukt jäkla störande. Det är ju inte som om man skulle åka och bada just den dagen för att solen skiner. Så vet man aldrig vad man ska sätta på sig. Men om det nu är höst, fan vad mycke kläder jag har som bara skriker efter att få användas. Ska nog redan idag ha på mig min jeansväst från H&M.

Idag jobbar jag halv 12 till halv 4, skönt. Det är ett extrapass, ligger alltså inte på schemat idag så dagar som denna blir lönen lite mer än vad den skulle vara. Det är ju nice :) Ska iallafall träffa Camilla efter jobbet, vi ska nog bara sätta oss någonstans och dricka kaffe typ. Ska försöka hålla mig så långt ifrån affärer som det går för det är fan två veckor kvar till löning och det ser inte riktigt ut som det på kontot, mer som 2 dagar. Ajja, måste bara säga också att jag är så jävla glad, jag har inte rökt på 3 veckor imorgon och jag vill inte ens göra det heller. Det skrämmer mig att det var så jävla enkelt den här gången, som att gud driver med mig. Men jag antar att jag helt enkelt hade bestämt mig denhär gången :)


first of all, fuck you too my enemies




one year..


.




Jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig



Här är andra låten som släppts från Melissa Horns nya album som kommer ut den 14 september, fan vad jag längtar. Den här tjejen skriver låt efter låt och jag kan relatera till varje jävla textrad.
Det är vackert!


.




love or not?



Har inte bestämt mig än, men det känns som att denna nitade skinnjacka från GinaTricot skulle kunna vara min nya kärlek. Jag vet inte riktigt haha. Eller så är den bara för mycke och bara gör sig jävligt snygg på bild. Hm..


igår dansade vi bort sommarens sista kväll med bara ben

Alltså, hur mycke vågar man älska sitt liv så man inte blir allt för besviken när allt inte går lika bra? Men just nu är jag så jävla hög på livet. Jag är fan lycklig. Vi hade en hur rolig kväll som helst igår, man måste nästan hänga med oss en kväll för att förstå hur roligt man kan ha, haha ;) Sofie och Sarah kom iallafall hem till mig klockan 8 typ så började  vi göra lite drinkar osv. och kolla på en massa bilder från Sarahs semester osv. och så knäppte vi massa kort själva också. Vi är så jävla dåliga på att knäppa kort, vi har aldrig bilder från något vi gör typ även fast varenda kotte av oss har en kamera haha. Men igår så bildde det lite mindre och lite bättre bildbevis från kvällen. Det var underhållande om inte annat haha. Runt 12 så drog vi ner till Pluto som då skulle ha restaurangfest. Det kan man ju faktiskt inte riktigt kalla det. Och det var inte så himla mycke folk där heller. Men fyfan vad kul vi/jag hade. Vi har kommit på att även fast vi är ute bland en massa folk så är vi oftast alltid bara med varandra haha. Nej men fan vad kul vi hade. Så träffa jag på Camilla som var där med några från sitt jobb men sen hängde hon med oss mest. Så gick vi alla fyra och käka. Alltså jag skulle kunna dra en timmes historia om varenda kvart igår men det går lixom inte. Sen så gick iallafall jag och Camilla hem till mig och decka, fett. Och så dåligt som jag mått idag har jag nog aldrig någonsin gjort. Jag sa till mig själv flerar gånger att "nu dör jag, nu är tiden inne" haha nej men typ. Jag la bort mobilen och fokusera enbart på att försöka må bra. Runt fyra ringde Fanny och så började jag prata med henne och sen mådde jag bra? Haha, behövde nog garva lite, som hon självklart fick mig att göra. Hon började skolan idag, SÅ stolt över henne. :) Ah skitsamma, nu lever jag iallafall, tänkte slänga upp lite bilder från igår också :)

















Sådär då :) Det är jag, Sarah och Sofie på bilderna :)




You can´t handle a girl like me anyway..

Heeeej :D Vaknade upp på så jäkla bra humör idag, sitter och ler hela tiden. Finns en massa anledningar till det dock ;) Men en av dom är i allafall att idag kommer Sarah hem, eller hon är hemma nu :D Och ikväll kommer tjejerna till mig så kör vi söndagsdrink istället och ikväll så är det restaurangfest. Känns som den kommer bli fet! Har dock inte den blekaste vad jag ska ha på mig men det löser sig alltid. Imorse åkte Pappa till Berlin också så är ensam här hemma ett par dagar, skönt. Sitter och dricker morgonkaffet nu jag. Ja, klockan är två. Men grannarna hade efterfest här hemma till halv 5 och när dom slutade så började det blixtra och åska som aldrig förr och jag var somvanligt ensam hemma och fick typ panik. Menmen, igårkväll när jag kom hem från jobbet så gjorde jag inte så mycke mer än att tvätta och kolla på film, rolig lördag ;) Men därför är jag sjukt taggad för en utgång idag med brudarna. Funderar på om jag ska gå och sola en halvtimme nu eller inte. Sarah kommer vara neger och Sofie är fortfarande neger sen hon kom hem så det kvittar ju egentligen. Kommer ändå se ut som ett spöke bredvid dom haha. Ajja, vi hörs säkert lite senare :)


.

I’m telling you. Right now & always. Remember this. There is a person out there who can erase everyone else. Who can make up for every bad thing that everyone has ever done to you. There is a person who will completely be everything you want, everything you need. Who will love you for exactly who you are. They will be perfect in every way because they just are. You will not want to change a god-damn thing about them. You will feel lucky every day, that you are the one who gets to be in their presence. You will feel lucky and grateful, you will not want any more, you will appreciate what you’ve been given, for the first time in your life full off changing your mind and never knowing what you want. It will all be finally clear and simple. No more searching for home. You’ll know when you get there, how couldn’t you? Sure, it’s what we all want. Sure, I’m making this seem easy. But trust me, I know it’ not, but fuck settling for anything but the one that is diamonds and milkshakes. Fuck living your life wondering, if you made the right choice. Staring at every man that walks by and thinking about what it would be like to have them, fuck that. Sure it’s easy to try and be reasonable, practical, find someone who is a really good match, take a good seat instead of waiting in line for years for the best one. But this is the most important decision you will ever make. You will spend your life with this person, every day. You will maybe raise kids, continue the human race with this person. Are you really going to give up on the idea that there is someone that is everything you always dreamed of and so much more? I’m not. I’m stupid. I hope every god-damn day that I’m not crazy, and you know what? I’m not. Fairy tales exist, most people don’t want them bad enough. Maybe I’ll fail and you can all say “Look at you now, Mrs. Know it all, now you have nothing.” I accept that. It’s not easy to think about but I’d rather have nothing than never know if the most beautiful creature on the planet could be mine. I guess we’ll see.


sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead..


världens bästa låt för tillfället :)



Tänkte bara lägga upp lite Iphonebilder :)




















.




Don't let me show you how weak you are, Hurts like bullets between these walls.


Jag, Rebecca och Thilda


Jag


Hej på er :) Jag har haft världens fetaste kväll! Rebecca&Fiona ägde hela skiten, fifan vilken jävla känsla det var. Om ni missade detta tycker jag synd om er :) Nej men alltså, det här kan jag leva länge på. Som ni ser träffade vi på tjejjerna långt innan dom började spela. Finns bara ett ord iallafall, magiskt. Runt halv 1 drog vi iallafall vidare tíll Bmb och dansade vidare. Det blev så gott som en nykter utgång idag men det var lika kul för det. Och lika bra för den delen också :D Jag har ändå lika kul när jag är på bra humör! Träffade självklart på en massa man kände också, alltid lika roligt. Nej nu vet jag en som kommer lägga sig med ett leende på läpparna av många olika anledningar ;) Tack Thilda för världens roligaste kväll, älskar dig!


Mitt andra par, älskar dom!



Om någon vecka eller så är jag ett par Jeffrey Campbell Lita skor rikar. Fifan vad jag suktat efter den svarta modellen, nu är det dax :) Lever lite på det idag och att jag ska shaka till Rebecca & Fiona :)


Frågor och svar. Förstår verkligen om ni inte orkar läsa igenom allt haha..

1. är du kär? - Är jag?
2. har du snusat? - Aldrig prövat
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Jag har råkat göra det
4. har du legat i sängen bredvid en tjej? - Ja
5. har du blivit dumpad? - Hm.. ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - Haha nej
7. tar du droger? - Nej
9. har du pussat en kille? - Ja
10. hatar du någon? - Nej
11. älskar du någon? - Ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - Mjo
13. har du djur? - Nej
14. har du legat brevid en kille i sängen? - Japp
16. gillar du orange? - Älskar just nu
18. har du nån sjukdom? - Är hypokondri en sjukdom?
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Det har jag säkert
20. har du en gris? - Nej
21. har du en plattång? - Japp
22. har du en bror? - En lillebror
23. har du sjukt bra humor? - Haha, sak som är säker!
24. är du brunett? - Japp
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Nej..?
26. röker du? - NEJ, 2 veckor och 2 dagar sen jag slutade!
27. har du en hund? - nej
28. har du skilda föräldrar? - Ja
29. har du gått på simskola? - Haha, ja
30. har du sagt bög till en kille? - Ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - Ja
32. har du fuskat? - Ja
33. har du en teve på ditt rum? - Ja
34. har du lunar? - Den kanske finns kvar? haha
35. har du MSN? - Ja
36. har du en syster? - Nej
37. har du bruna ögon? - Blå
38. gillar du att fota? - Jadå
39. har du sett dig själv brinna? - Nej
40. hjälper du dina vänner? - Absolut!
41. gillar du tacos? - Ja, förätit mig lite på det kanske..
42. tycker du att du är söt? - haha, otroligt
43. har du dansat? - Japp
44. har du spelat fotboll? - Japp
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Kanske inte första ögonkastet nej
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Varför?
47. har du ätit sniglar? - Nej
48. äger du en locktång? - Absolut
49. gillar du att tugga tuggummi? - Mm
50. borstar du tänderna varje morron och kväll?- Gör inte alla det?
51. gillar du kläder? - Haha.. ja!
52. hatar du falska vänner? - äckligt
53. gillar du räkna matte? - matte gillar inte mig
54. älskar du någon nu? - Ja
55. har du gråtit inför en vän? - Ja..
56. kan du sjunga? - Ja, hur det låter är en annan femma
57. har du sett nån död? - Ja
58. säger du vad du vill? - Lite för ofta kanske
59. svär du mycket? - Nej
60. vad är ditt hela namn? - Fanny Sofia Elisabeth Ahl Haha...
61. kan du tala spanska? - Har läst det i tre år, men nej
62. är du kortare än 1.60 - Nej
63. älskar du sommaren? - Ja
64. älskar du vintern? - Nej
65. har du mer än 6 par skor? - Ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Ibland haha
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Nej, om jag ens har ett par riktigt mjukisar?
69. gillar du att städa? - Ibland får man ryck
70. gillar du att sova länge? - Ibland
71. har du vart med om en olycka? - Nej
72. är du förvirrad? - ibland mer, ibland mindre
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - Ja..
75. gillar du att shoppa? - För mycke
76. har du varit i paris? - nä
77. gillar du ormar? - ush
78. klarar du dej själv? - Ja
79. har du lagat mat? - aah
80. är du klantig? - ibland
81. har du foppatoffler? - blä
82. har du mer än 20 låtar på din data? - nej
83. sminkar du dej innan skolan? - jag gjorde
84. har du träffat en kändis? - Ja
85. har du mer än 7 par nagelack? - Japp
86. har du busringt? - ja, när man var mindre
87. har du skällt på din bror? - Skulle jag?
88. har du en vän som skiter i dig? - Nja
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Dagens sanning
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Tror inte det
92. vill du bara bort ibland? - Ja-a!
93. har du tältat? - Ja och det gör jag aldrig om.
94. har du bränt dig? - Några tusen gånger
95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - ja
97. skäms du ibland? - allt för ofta, mest för andra haha..
98. bor du i skåne? - Nej
99. gillar du hip hop musik? - Ja
100. är du på sista frågan nu? - Bara hundra kvar!


101. är du singel? - Ja
102. har du åkt flygplan nån gång? - Ja
103. har du kul just nu? - Aldrig haft roligare
104. är du blyg? - Det beror på
105. har du svarat ärligt på alla frågor? - Nej, 103 var en lögn.
106. vad har du ätit idag? - Macka, negerboll, nachos, glass, kex, pommesfrittes. Nyttig hah?
107. har du cam? - I själva datorn ja
108. vilken film såg du senast? - Maria Wern
109. och med vem var det? - ensam
110. brukar du lita på folk? - Jag litar på dom jag vet att jag kan lite på
111. har du blivit sviken? - Kan man säga
112. vad är din största önskan nu? - jaduuu
113. vem saknar du?- jaduuu
114. vem vill du ringa just nu? - jaduuu
115. och varför? - därför
116. hur ofta sitter du vid datorn - ofta
117. vad har du gjort idag? - Jobbat, träffat Sofie, shoppat
118. vad var det senaste du köpte? - Jeansväst och svarta jeansshorts
119. när var det? - idag
120. vilken affär var det? - H&M
121. hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - Hm.. 4-7 tusen, beror på..
122. är utseende viktigt för dig? - Är nog rätt ytlig av mig ja
123. har du någon vän du litar på till 100%? - Ja, C
124. när var du i skolan sist? - ja, det var väl lite mer än 2 år sen
125. är du blond? - Ja, när man kollar på min utväxt
126. vill du vara blond? - Haha nej
127. vad ser du ifram imot? - en bättre framtid
128. har du smink just nu? - nej
129. vad har du för kläder just nu? - Leggins och tub-bh..
130. vart sitter du just nu? - sängen
131. om du kollar till höger, vad ser du? - Rocky
132. vad vill du ha just nu? - en puss :)
133. gillar du simpsons? - ibland
134. har du blogg? - Ja, och du läser den..
135. favorit färg på kläder? - Svart, vit, grå, så tråkigt som möjligt!
136. senaste låt du lyssna på? - Jag gråter bara i regnet
137. när grät du senast? - Igår
138. och varför? - Jaduuu
139. har du slagit en kille mellan benen på allvar? - Nej
140. förtjänade han det? - Det gör ingen
141. ett datum du alltid kommer minnas? - dagen jag fyllde fjorton, tyvärr
142. varför just de datumet? - Allt förändrades
143. när fyller du år? - 31 juli
144. hur mycket pengar har du nu? - För lite för att vara två veckor kvar till lön iallafall
145. vart får du pengar ifrån? - Mitt jobb brukar ge mig lön vettni
146. är du bortskämd? - Ja, det är jag nog
147. vill du ha barn? - Ja
148. vad hade du för skor idag? - Svarta kängor
149. vad heter du på bilddagboken? - om den finns kvar hette jag nog fahlsan där också tror jag?
151. något du vill göra just nu? - Springa ett varv i rocklunda spåret så jag blir trött typ
152. bråkar du och din mamma? - om töntgrejjer ibland haha
153. älskar du din mamma? - Finns ingen människa jag älskar mer än henne
154. vem är 6e online på msn just nu? - haha ingen aning
155. hur många är online på msn? - ingen aning
156. hur många är offline? - jag iallafall
157. när går du upp när du ska till skolan? - till jobbet, idag började jag 12 behövde gå upp halv 9 :/
158. när börjar du skolan på morgonen? - jobbet saja. Olika, ibland runt lunch ibland på kvällen
159. har du fått något mvg? - japp
160. har du fått något vg? - japp
161. har du fått något g? - japp
162. har du fått något ig? - jappjappjapp
163. har du legat på sjukhuset senaste halvåret? - nej
164. varför -
165. hur mår du just nu? - Helt ok
166. älskar du din familj? - det är klart
167. hur ofta duschar du? - Varje dag
168. rakar du benen? - ja
169. en person du saknar - den vet
170. en person du skulle kunna göra allt för - dom vet
171. chattar du med ngn just nu? - nej
172. vem? -
173. vad pratar ni om? -
176. vad föredrar du, smsa eller ringa? - beror på vem jag ska prata med
177. hur många smsar du med nu? - 72st, så jävla poppis
178. vad är klockan just nu? - typ 2
179. är du mörkrädd? - haha, en sak som är säker
180. har du varit på lisberg i år? - Nej
181. beskriv dig själv med tre ord - Omtänksam, störd, rolig
182. är du allergisk mot något? - getingar
183. tar du mediciner mot något? - nja
184. vad har du för mobil? - iphone
185. är den bra? - bäst
186. vilken färg har den- svart
187. hur många hus har du bott i? - 1
188. vad har du för färger i ditt rum? - alltså jag har typ inget rum som man hade när man var liten? haha
189. när ska du sova? - när min kropp vill det typ
190. har du haft utegångsförbud - nej
191. ångrar du något i ditt liv? - egentligen inte
192. var du en sprucken kondom? - HAHA.. ska fråga, återkommer om det
193. älskar dina föräldrar dig? - ja
194. har socialen lagt sig i ditt liv? - Ne
195. vad är det för år? - 2011
196. vad är det för månad? - augusti
197. anser du dig själv som smart? - det beror på hur man ser det!
198. vad brukar folk kalla dig? - mitt namn
199. är du en bitch? - Haha, ibland kanske?
200. sista frågan, hur gammal är du ? - 21

Fyfan om ni orkade läsa allt detta haha! Sovgott på er :P


today´s





I´m done with the in between shit, hope you know I actually wanted to be with you. There is nothing to talk about..

Godmorgon :) Idag är en bra dag! Känner mig jätte utvilad. Sov hela dagen igår mer eller mindre fram och tillbaka och så somnade jag faktiskt innan 03.00 så det var jätte skönt :) Har precis duschat så sitter och dricker morgonkaffet och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Det blir panik vet ni, även fast jag bara ska till jobbet haha. Har packat väskan också för tänkte bo hos pappa i några dagar nu, tills nästa vecka någon gång antagligen. Idag har jag i allafall springpass och rykten säger att Tobbisen kommer tillbaka idag och inget gör mig gladare :D Alla mina stjärnor bara försvinner en efter en känns det som så det är inte mer än rättvist. Kan ni tänka er att Sarah slutat, Fanny har slutat och Sofie har semester? Joo jag lever, tackar som frågar! Men det är inte kul :( Ska iallafall träffa Sofie mellan mina två pass, vi ska nog bara chilla, dricka lite kaffe, kanske kolla lite kläder osv. Jag måste därimot också gå till turistbyrån och köpa biljett till Rebecca & Fiona jag ska på på fredag. Minns ni när jag var som mest besatt? Haha, nu ska jag i allafall äntligen få stå där framför dom när dom Dj:ejar, jag och Thilda :) Och dom kommer aldrig spela för en sådan liten publik som Västerås igen, det är en sak som är säker. Ah sen jobbar jag lördag så är jag ledig till torsdag nästa vecka, siiiickt. Men jag kanske tar lite extrapass om det behövs. Har börjat komma ur semestermoodet nu faktiskt och börjar bli lite smått rastlös efter en dags ledighet. Jaja,

Sen måste jag bara tipsa om världens bästa sak för håret. Mitt hår blir bara finare och finare och är inte ett dugg frissigt eller strävt längre. ÄLSKAR den! Priset kanske är lite för mycke i vissas ögon men jag kan lova att den är värd varenda krona :)




.




Godmorgon

Ush för igårkväll. Tror det är som folk säger, att när man slutar röka så lämnar en massa gifter kroppen. Det låter ju logiskt iallafall. Har nämligen vart lite småsjuk hit och dit hela tiden och känt mig krasslig länge. Men igår då var det nog värst. Kom hem med världens migrän typ, halsont, ont i öronen och feber. Och inte nog med det så har ju dom där jävla sömnproblemen kommit tillbaka och man kan ju tycka att om man jobbat tio timmar i sträck och är sjukt så somnar man vilket fall som helst. Men det funkar inte riktigt så. Man ligger fortfarande där i sängen och kollar upp i taket och har känslan i kroppen av att man skulle kunna springa ett maraton. Somnade väl i allafall tillslut och vaknade kvart i 8 av att min gamla klasskompis står i dörren och ska lufta elementen med sin kollega. Man ba, yes! Inte sätts på 4 år men det är lika bra du får se mig såhär på en gång haha. Ah men sen dess har jag i allafall legat i sängen och halvsovit tills nu. Ska dricka lite kaffe och kolla på någon film och bara ta det lugnt. Hörs när jag vaknat till.


I've been crushed, I've had enough. Still I'm hopelessly in love, I never thought that I would be this helpless..








If you can't find something to live for, you best find something to die for.




uäk

Hejsan :) Fick verkligen sova ut idag, jätte skönt. Har inte gjort så mycke mer än att tränat och kollat på pretty little liars. Ska alldeles strax till mormor för att käka middag med henne och mamma, mys :) Är lite små depp över ingenting idag faktiskt, tror det är vädret. Eller för att jag inte kan låta bli att tänka på saker som gör mig så jävla äcklad. Spyr rent ut sagt. Hahaha.. Ush!.. nej inge mer tankar åt detta, inte värt det för fem öre faktiskt :) Har en soft vecka framför mig iallafall. Inte allt för mycke jobb heller. På fredag ska jag på Rebecca&Fiona dessutom med T, det kommer bli awsome! Snart har jag inte rökt på två veckor heller och jag vill aldrig börja igen. Man kanske inte kan tro att det känns efter sådan kort tid, men allt känns så jävla mycke fräschare verkligen och jag känner mig finare, aa det här var ett bra beslut helt enkelt :) Ska gå till mormor nu!


All we had is gone now. Tell them I was happy and my heart is broken. All my scars are open. Tell them what I hoped would be.. impossible.





ingen har någonsin lyckats komma mig så nära, ingen




I can´t even regret it...




yesterday

Hey you :) Idag är jag happy, vet inte varför.. bara är det! Hade hur roligt som helst igår. Först skulle jag såklart jobba av ett tiotimmars jobbpass, men det var roligt och jag var bäst så jag vann skumpa, fina grejjer. Förstår inte, mitt undermedvetna (den lilla alkoholisten i mig haha) bara känner av när det är sådana priser. Samma sak när det gäller presentkort på kläder osv. haha. När jag slutat kom iallafall Sofie när hos var klar på kräftskivan så gick vi till blue moon bar på en gång. Och jag hade verkligen jätte kul. Det måste vara nästan två månader sen jag var där, innan sommaren började någon gång. Så träffade på en massa jag kände, det är alltid lika roligt :) Jag och Sofie stavade shot i baren, det blev inte en enda drink, nej vi körde den hårde stilen igår. Shakade ass och spana lite haha! Jag garvar verkligen konstant när jag är med Sofie, vi är precis lika störda och triggar upp varandra till tusen hela tiden. Det var så mycke roligt som hände igår, Sofie presenterade mig för "min-snygging-av-alla-snyggingar" igår som hon har äran att känna. Vet ni vad hon gör? Pickan han på ryggen, han kollar bak och hon säger, hej, här är Fanny min kompis :) Han hälsar och jag börjar asgarva, han också. Man ba: Thanks for your help, you're the best! ..... Haha men men. Idag har jag bara chillat och asgarvat som faaa-an i telefon med Sofie när vi uppdaterade varandra om gårdagens händelser. Men hur som helst så tycker jag iallafall att vi höll oss på banan! Nu är jag hemma hos mamma och ska äta middag nu. Ledig imorgon så det är skönt. Blir träning osv. Hörs! :)


Såhär såg jag ut igår. Kavaj från GinaTricot, skinnkjol från H&M, ribbat svart linne från BikBok, skor från Jeffrey Campbell, armband från Lindex och ring från H&M :)


I forget the world when I´m with you..

Hello. Träffade ju Sofie på stan runt ett idag så gick vi runt och kolla lite kläder och så kom Fanny också efter hon slutat jobba. Jag fick med mig rätt mycke hem faktiskt, det är skildnad på dagar och dagar. Idag kliade det lite mer i fingrarna om man säger så haha. Köpte två stora silvriga armband på Lindex, jätte fina. På GinaTricot köpte jag två stickade tröjjor, en grå och en mörkgrön, jätte höstiga och snygga + ett par fjäderörhängen som också var jätte fina. På BikBok köpte jag en brun skinnjacka med pälskrage, sjukt snygg. Tar ni hem appen för BikBok får ni 50% på valfri vara fram till söndag :) Blev en ring därifrån också. Och på H&M köpte jag en skinnkjol och en ring. Vi käkade fläskfilé på Gränden också, mumsit. Idag har det vart en sådan där jobbig dag när det gäller rökningen faktiskt, men det har gått bra ändå. Drog till jobbet till 18.00 då jag började jobba men blev ett kortpass till halv nio bara för det var dött och jag var halvdöd så valde att gå :) Skulle träffat Damis nu men spöregnet drog luften ur mig påvägen hem så ligger här hemma och kolla på film och käkar pepparkakor istället haha. Men det var nog lika bra så röksugen som jag är idag och så jobbar jag ju imorgon också så. Kanske blir en utgångis imorgon istället, vi får se :) Sovgott!


when we first met, i had no idea you would be so important to me

Hej på er, dagarna bara rusar förbi känns det som? Har det väl helt enkelt rätt bra för tillfället. Igår så jobbade jag lunch iallafall så när jag slutade kom Sarah och Sofie ner och så drog vi till systemet för att ladda upp inför onsdagsdrinken. Sen drog vi hem till mig och käkade osv. så kom Fanny lite senare. Sen satt vi bara och prata, och prata, och prata.. det behövdes så att säga. Runt nio drog F, så var vi bara vi tre kvar. Snackade ännu mer och taggade till lite. Men tillslut så åkte Sarisen hem också så då drog jag och Sofie ner tll Cirkustältet för lite drinkar där. Jätte mysigt och roligt. Vi garvar ju åt det mesta som är konstigt lixom. Hur som helst så blev det väl en rätt chill kväll iallafall. Sen blev det iallafall raka vägen hem för lite sömn inför idag eftersom jag har haft springpass. Jobbade till två så kom Sarah så gick vi på stan och prova lite kläder, men fick inte med mig något hem, hade ingen lust att spendera pengar tror jag. Runt halv 5 var jag tillbaka på jobbet och så har jag jobbat kväll. Nu är jag hemma och är skiiiittröttt! Ska sova vilken sek som helst. Möttes iallafall av skattepapper från Oslo och snart är man rik, fifan. Så jävla BRA! Imorgon jobbar jag bara kvällspass så det blir sovmorgon osv. sen lunch med Sofie, och lite höstshopping, höstkläder är de roligaste kläderna helt klart! Ah nej, nu somnar jag.


just let me go my way, pleas...

Hejhej :) Idag har jag vart rökfri i en vecka, riktigt stolt över mig själv. Vissa dagar är det dock jobbigare, som ikväll faktiskt. Men men snart är det en ny dag :) Åkte hem till Västerås idag faktiskt, kände att jag behövde komma iväg och andas lite. Är i lägenheten på Blåsbo, alltid ensam här hemma så det är perfekt om man vill ha lite ensamtid. Sarah kom hem till mig tidigare så satt vi på balkongen och drack kaffe och snacka bara, saknar min lilla gumma. Imorgon är det dax för jobb igen och efter det ska jag träffa Sarah och Sofie och så kommer Fanny senare. På kvällen så blir det onsdagsdrink som vanligt, tror vi alla behöver lite hysteriska skrattanfall! Ska bli SÅ kul att träffa Sofie igen också, hon har ju vart utomlands. Men ser dock inte fram emot hur brun hon kommer vara, fifan. Ångest redan nu. Har i allfall haft lite fix tid med mig själv nu, badat, fixat, donat, målat naglar osv. skönt :) Hoppas att jag somnar i ganska så normal tid inatt, glad om det blir innan tre iallafall, det skulle vara sååå skönt att få sova verkligen. Ajja, vi hörs!


I'm not mad at him. I'm angry at myself for letting me believe that he actually loved me..

Ja, jag vet att det är dött här just nu. Men har inget att dela med mig av för tillfället. Inget speciellt roligt iallafall. Man har svackor ibland vettni :) Men det är bara att ta nya tag. Sömnproblemen har dock fått för sig att komma tillbaka, antagligen pågrund av att jag slutat röka. Blev så sist jag försökte också. Men nu ska ni få höra, inte en enda cigg på nästan 6 dagar nu, det trodde ni inte va? Det gjorde inte jag i allafall! Hade aldrig klarat mig utan en massa som pushat mig att hålla fast vid mitt beslut. Såhär efter helgen känns det så mycke enklare. Att jag klarade av en "utgång" utan en cigg, det är fanimej ett mirakel haha. Jag är iallafall ledig imorgon så då har jag lite små planer beroende på när jag somnar inatt. Är fortfarande klarvaken på ett par timmars sömn förra natten så ser ju inte så ljust ut haha. Men vi får se, behöver i allafall en ta-hand-om-mig-själv-dag :) Även fast jag är ledig imorgon längtar jag nog just nu mer tills på onsdag :) Ajja, sov gott på er i allafall, jag fortsätter på mitt pretty little liars maraton jag. Ska faktiskt börja på säsong 2 nu!


as trött

Hej! Är så sjukt trött så tänkte bara skriva att jag lever. Jobbade ju hela dagen igår sen gick jag, Fanny, Ante och Alex till Skybar för att drinka lite. Kom lite fler folk senare. Hade jätte trevligt. Och idag har jag jobbat hela dagen också, har aldrig haft så ont i magen som jag haft idag och känns som det börjar komma tillbaka nu så jag ska lägga mig i sängen nyss och kolla på film tills jag somnar. Jobb imorgon som gäller igen. Hörs när jag är piggare!


dax för jobb :)



today´s


Någon mer än jag som blir lycklig av volvos nya reklam?

Låter är ju outstanding




u gotta work harder ya know




pretty little liar

Precis sådär road har jag vart idag :) Sitter fortfarande i samma ställning, har inte bytt från sovkläderna och har inte gjort något åt morgonfrisyren. Men jag orkar inte bry mig. Vill bara ta mig igenom denna dag och hoppas på att imorgon går lite lättare haha. Mamma kommer in lite då och då och garvar och säger att jag inte är döende iallafall. Det är ju sant iof. Ska alldeles strax gå ut till dom andra och hjälpa till med maten. Det blir baugetter med kräftor och räker osv. mumsigt :) Skönt med en hemma kväll också faktiskt. Imorgon är det jobb som gäller, kul :) Ah, skulle väl mest säga att jag lever.. Nej, rycka upp sig lite och ta en durre, fint det.


försöker komma på meningen med livet just nu

Idag är det inte kul att vara mig och det är definitivt inte roligt att ha mig som dotter..

Jag - Åhhhhhhhh, det finns ingen mening med livet längre :( Jag kan inte äta för då blir jag röksugen. Jag kan inte gå på promenad för då blir jag röksugen. Jag kan inte ta ett glas vin med kompisarna ikväll för då blir jag röksugen. Jag kan inte gå till tåget ens, för på den sträckan röker jag alltid och precis när jag kliver av tåget också. Jag kan inte sitta på balkongen för då blir jag röksugen. Vafan ska jag göra :(

Mamma - Men gumman, jag vet hur jobbigt det är. Det blir bättre!

Jag - NEJ DET BLIR DET INTE! Du har aldrig lyckats sluta så det blir väl antagligen aldrig bättre!

Man ba: No, it´s probably best if you kill yourself..

Och så fortsätter det..

Jag: Ah men jag stannar hemma ikväll då, men Maria röker väl också?
Mamma - Nej hon slutade för två år sen och jag kan gå iväg och röka :)
Jag - Men hon mår bra nu då? Hon blir aldrig sugen längre?
Mamma - Jo det tro...
Jag - HON BLIR ADLRIG SUGEN LÄNGRE VA?
Mamma - Nej gud nej, aldrig! Hon hatar cigg nu!!
Jag - haha.. mm bra


Alltså jag måste verkligen vara pain in the ass just nu. Jag vet det, men kan fan inte göra någonting åt det. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll heller. Jag är lite sugen på att åka till Västerås och ta en drink men då vet jag att jag sätter mig själv i skiten. Jag kan säkert klara det men det kommer vara hundra gånger jobbigare. Eller stannar jag hemma i sängen framför "pretty little liars" och äter god middag med Mamma och Maria. Jag kommer antagligen vara piggare imorgon på jobbet dessutom. Fyfan vad skönt att jag jobbar imorgon förresten, för då kan jag inte ens röka. Fan vad jag tjatar haha. Ska vänta på att Sarah ringer också så får vi se vad hon har lust med ikväll lilla gumman :) Nej, nu ska jag träna.. det är enda gången jag verkligen inte vill ta en cigg, lungorna är ju inte som dom brukar vara om man säger så!


I wish you met me first..

Nej men jag tar väl en kvällsnikotintablett då, mums fillibabba. Kan erskänna här i min ensamhet att jag varit rätt så nära på ett hysteriskt nervsammanbrott hela eftermiddag och kvällen. Efter middagen sa jag till mamma att jag inte klara av att prata med någon och la mig i sängen och kolla rakt ner i kudden haha. Det fungerade. Nu mår bättre och imorgon är jag inne på min tredje dag, det är stort, det är något jag aldrig trodde jag skulle säga i onsdags haha. Planerna för imorgon förutom att inte röka är att åka in till Västerås och äta lunch med tjejerna, så mys :) Sarah och Fanny alltså, Sofie är utomlands den jäkeln, men det är hon värd :) Har inga större fredagsplaner än så länge. Lutar åt att jag åker hem till Sala igen men det kan lika gärna bli så att jag stannar i Västerås och sover hos pappa. Närmare till jobbet på lördag dessutom, vi får la se helt enkelt. Hur som helst är jag helt fast i "pretty little liars" så nu ska jag kolla ett, eller kanske två avsnitt till innan jag ska nanna kudde. Har bytt lakan i sängen och lagt mig nybadad, finns det någon härligare känsla? Mys :) Hörs imorgon!


Good girl gone mad, Guess you didn't realize just what you had..

Hej :) Mormor kom och hämta mig runt halv 11 imorse så åkte vi ut i skogen och plockade svamp. Hittade jätte mycke kantareller och lite annat också. Jag älskar verkligen att gå och plocka svamp och jag kan typ varje svampsort också haha, jag var en sucker för allt som handlade om djur och natur när jag var lite mindre så det sitter i ;) Sen åkte vi iallafall hem till henne och drack kaffe och ränsade och så körde hon hem mig. Har legat i sängen sen dess och börjar på en ny serie, "Pretty Little Liars". Det är säkert en jätte massa som redan är på episod 2 redan men jag är rätt glad jag har kvar hela serien nu när sömnbesvären värkar vara tillbaka pågrund av att jag "håller på att sluta" röka. Så blev det sist också, men det var värre då. Iallafall går icke rökandet bra fortfarande :) Så stolt! hihi. Nu ska jag packa upp lite kläder jag har i resväskan och städa lite.


trött tjej

Finally! Trodde inte denna dag skulle komma till sitt slut när jag satt som en panikslagen dåre mellan abstinensbesvären imorse. Men joråsatteh, det gjorde den allt. Och jag lever dessutom eller  det är nästan större att alla i min omgivning fortfarande lever. Men det har faktiskt gått bättre och bättre hela dagen och nu är jag inte ens sugen. Men första dagen är ju alltid enklast säger dom ju. Jobbet gick väl också bra, blev lite kii-aos men det är bara att skratta bort haha. Nu är jag äntligen hemma och ska alldeles strax lägga mig framför en film med lite chips. Min bror sa till mig imorse; "fanny du vet att du kommer bli typ dubbelt så fet nu när du slutar röka, men blir det!!!!! tro mig :)" Man ba: Thanks you really help me out here :) Men jag ska fanimej visa vad jag går för! :)


you always find a reason to smile



Sådärja, snart kommmer mammsen hit och hämtar mig. Får skjuts till tåget. Åhis, ska faktiskt bli riktigt kul att jobba lite :) Imorgon är jag ledig och då har jag planer. Längtar verkligen :)


Hurt me again, I really don´t care anymore..

5 timmar! Haha skojja. Men längsta frivilliga uppehåller på nästan 5 år så det är ju rätt bra ;) Vi har haft en vild diskution här imorse och jag försöker få min bror att sluta också. Pressar han lite och säger "ah, du kommer aldrig kunna sluta iallafall, bevisa det isåfall!" och det gör mig bara mer peppad att inte faila haha. Nu har jag precis duschat, ska firra mig åsådära. Måste åka till Västerås med 4 tåget. Är nästan lite nervös över att jobba ikväll, tänk om jag glömt  bort hur man gör? Skulle inte förvåna mig om jag börjar prata om vad jag gjort på semestern istället för att fråga vad dom vill äta. För i mitt huvud är jag fortfarande någon annanstans. Ajja :) Kankse kommer upp en dagens senare, vi får la se! Pusspuss


Bilder från Iphonen



























Godmorgon sunshines :)

Låg uppe jätte länge igår. Först hade vi pizzakväll, jag och broshan alltså :) Sen la jag mig i sängen med en ben & jerry´s och kollade på två Irene Huss filmer, jätte mysigt. Sen låg jag och kolla igenom lite visningar från modeveckan som har börjat, Minimarket och The Local Firm älskade jag. Ida Sjöstedt också för den delen, men vem gör inte? Sen låg jag och vred och vända på mig, gick upp, gick och la mig, gick upp.. hade lite småpanik helt enkelt. Men inte helt oväntat. Idag är det den tionde, jag börjar jobba, morfar skulle fylla år och jag har bestämt mig för att sluta röka. Yes, det här datumet har jag sagt i ett par månader nu och idag är det här. Jag är sjukt redo. Vi får se hur det går, men jag har den där viljan som aldrig funnits där förut! Varför jag sa att Morfar skulle fyllt var för att mamma sa lite tidigare idag "Vilken fin födelsedagspresent han får nu, det är nog den finaste han skulle kunna få, att hans barnbarn slutar röka" för morfar rökte nämligen alldeles för mycke och det är nog en av anledningarna till att han lämna oss alldeles för tidigt. Ajja, nu får vi helt enkelt se hur det går. Jag ville egentligen inte skriva det, för det blir verkligen jätte pinsamt om man faller tillbaka, jag tycker verkligen det. Men å andra sidan sätter jag lite press på mig också :) Nu ska jag dricka lite mer kaffe sen ska jag träna i en timme. Vi har ett löpband hemma så det är perfekt! Sen äre väl lite fix och trix och ikväll ska jag jobba :D Med Fanny dessutom, kunde inte bvlivit så mycke bättre faktiskt :D Vi hörs senare!


sista semesterdagen

Finner inga ord som kan förklara hur mycket jag hatar SJ. Jävla äckel företag. När jag kom till stationen var tåget inställt. Buss skulle komma. Efter en timmes väntan så gick jag hem och bestämde med Thilda att vi skulle ses en annan dag. Jag blir galen, skulle kunna slå sönder något när jag tänker på det. Ah iallafall så jag drog hem och la mig i soffan istället. Har inte gjort mycke mer idag heller. Ska nog snart ta ett bad. Måste fräscha till mig lite, naglar, ögonbryn osv. :) Imorgon är det nämligen dax för jobb igen, sista dagen på semestern idag. Blandade känslor. Ikväll blir det pizza har jag bestämt, så broshan ska åka och köpa det senare när vi blir hungriga :) Ska kolla om han kan åka och köpa en ben & jerry´s till mig också hihi, han har långt kvar på sommarlovet så han kan slava lite tycker jag.. haha :) Så kan han träna på mig hur man behandlar tjejer, tills han skaffar en flickvän. Haha okej, nu skojja jag. Nej simma lite nu då. Hörs.



Till västerås




Sådär ja :) Nu drar jag in till Västerås och träffat Thilda för lunch. Ska bli jätte mysigt. Kanske blir lite shopping också, vi får se :) Jag vet inte om man ser på bilden hur håret blev riktigt. Det är mycke mer skiftningar och ljusare egentligen. Men jag är mer nöjd idag än vad jag var igår iallafall :D Vi hörs senare!


Ensam är stark, det är sån jag blev. Litar inte på någon och det är hans fel. Men ser det ut som om jag lackar, nej. Mer som om jag tackar dig!




.





Nu packar jag min väska istället för att slåss

Hejsan! Jaha, då var denna dag över. Det gick bra hos frisören i allafall och jag är nöjd. Det blev ingen drastisk förändring. Hade fan glömt bort hur nervös jag brukar bli av att gå dit, värre än tandläkaren ju. Men jag är nöjd och det är fräsht. Kostade skjortan därimot, 2 lax är faktiskt överdrivet mycke. Men det kostar att ligga på topp, huh? Ajja. Nu ska jag lägga mig och kolla på en film tills jag somnar, ska bli skönt. Imorgon ska jag in till Västerås och träffa en kompis och äta lunch, trevligt trevligt. Sen får vi se om jag blir kvar där över natten eller om jag åker hem till Sala igen, hih :) Ska upp och träna imorgonbitti också, lika bra att avsluta semester redan nu tycker jag haha. Godnatt så hörs vi imorgon!


.





and that's when I realized I was worth so much more than this..




Bara ett par dagar kvar nu..

På onsdag är det back to normal igen. På något sätt vill jag säga "det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten" för det känns faktiskt lite så. Självklart är det ännu skönare att bara glida runt, absolut. Men när man vet att man inte har råd att göra det hela livet så kan man inte se det på det sättet. Men jag saknar faktiskt alla jobbisar, alla asgarv, alla tokigheter, alla roliga och mindre roliga gäster, stressa lite, springa arslet av sig osv. Vi får väl dock se när man är lagom trött på det igen haha :) Nu sitter jag iallafall här och dricker morgonkaffet i vanlig ordning. Klockan 3 ska jag till frisören, ska verkligen bli hur skönt som helst och fräsha till håret. Nu står jag dock och tvekar mellan olika färger. Alltså om jag ska göra lite mörkare slingor i hela håret eller om jag ska göra lite ljusare slingor. Mörkt är ju jag, jag trivs bra i det och det är lätt att underhålla. Men ljusa slingor är jag sjukt sugen på och det var det jag hade tänkt från början. Alltså inte blonda slingor, utan några nyanser ljusare än vad jag har. Men om det blir ljust så kostar det en hel del att underhålla det. Kommer ju säkerligen gå på ett och ett halvt redan första gången, sjukt jävla dyrt är det. Men det var en av födelsedagspresenterna jag fick iallafall :) Ajja, vi hörs senare!


I hate myself because I do this to me

Hej :) Vaknade i vanlig ordning runt halv 8, vad är det för fel på mig? Låt det hålla i sig tills jobbet börjar bara, då kan jag leva med det. Gick i allafall upp och gjorde kaffe och tog en en burk makrill i tomatsås burk (till frukost, haha kan leva på det faktiskt) och la mig framför Nyhetsmorgon och vaknade till lite mer. Men sen blev ja så trött på dom som pratade så jag somnade om faktiskt. Nu är jag i allafall uppe och ska väl ta en dusch och packa ihop mina grejjer. Åker till Sala lite senare, har frisörtid imorgon och sådär :)


Ja, gårdagen då. Började med att jag träffade Sarah på stan så börja vi gå igenom affärerna, hitta inte mycke, fick med mig en tröja och lite skit bara. Våran plan var att shoppa först och sen gå till systemet. Klockan 3  stod vi i provhytten och Sarah skrek, FANNY SYSTEMET!! Och så sprang vi dit men självklart var det stängt. Efter en hel del deppande så löste sig allting i allafall och vi blev mer än nöjda haha :D Sen drog jag hem till mig och duscha och packa och sen vidare hem till Sarah så fixa vi oss åsådär och så åkte vi ner till stan till Yamila. Vi satt oss utomhus och spelade lite spel och drack vin åså. Senare drog vi till Tabazco för en drink och lite snack bara och sen vidare till Å, jätte mysig kväll. Nu har jag bara söndagsångesten kvar innan denna helg är över!


Seems we can't make it allright...

Cause every choice is a new mistake
Every turn, every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I runaway but I can't let go
I say I don't when I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Been everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I cant let go

Putting on my makeup
I am going out to night
With your last words on my mind
I were the dress of a break up
And it won't fit right
Please tell me I'll be fine


Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. Men jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen :)





Heej på er :D Alltså kvällen igår hemma hos Sofie var verkligen hur rolig som helst. Jag säger varje gång vi ses att "det här var fan den roligaste kvällen  i mitt liv" men jag börjar inse att det alltid är såhär kul. Är så jävla glad över att ha träffat dom här brudarna, det finns få som dom :) Jag får berätta mer om gårdagen en annan gång kanske, för nu ska jag cykla ner till stan och träffa Sarah, blir lite shopping tror jag :D Hörs!




Will sorrow be the only lover I can call my own?

Livet leker, har det underbart :) Idag åkte Sofie, Sarah, Simon och jag och bada och pressa på björnön, jätte mysigt. Känns som vi har garvat konstant hela dagen haha. Efter det så drog vi till Ica Maxi och handlade mat till kvällen och lite vin :) Ikväll ska vi alla tjejer hem till Sofie och grilla och spela lite spel och ha en chillkväll, sen får vi se, den som lever får se helt enkelt :) Ska leta på lite kläder så ska jag nog cykla till Sarah så drar vi till Sofie. Imorgon blir det stan för lite shopping kanske och så boka kryssningen :D

when love takes over

I'm home! :D Så skönt. Bilresan hem gick som den gick. Mormor kör bokstavligt talat som en jävla dåre och inte nog med det så säger hon då och då "nu börjar ögonen falla ihop", man ba du tycker inte att vi ska stanna dåda? Vi gjorde det tillslut så hon fick vila ett tag iallfall och då passade jag på att sola haha. När jag kom hem till pappa satt jag mig på altanen i ett par timmar och solade ännu mer sen blev det lite fix tills Fanny kom när hon sluta jobba. Så satt vi och snacka i någon timme tills Sarah och Sofie kom också :D Sen var kvällen i full gång och det var så kul att träffa dom igen :) Drog ner på stan senare men blev en rätt tidig kväll iallafall tkr jag. Imorse kom Sofie och hämtade mig så åkte vi allihoppa till Framnäs och pressa och badade. Men jag har mått skit hela dagen och såg knappt någon livslust alls, men det börjar bli bättre nu ;) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det behövs verkligen. Helgen får vi se vad som händer och sker. På måndag drar nog jag, Sofie och Sarah på kryssning, kommer bli galet haha.

.

Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig, det var alldeles för länge sen vi sågs. Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut. Jag har suttit med vänner på en stökig restaurang och kommit på mig själv vara någon annan stans. Jag har vaknat mitt i natten av tystnaden och önskat att du låg här bredvid mig. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig..

You had me at hello..

Idag blev det bara ett par tre timmar på klipporna för min hud strejkade fan från början. Brände mig ju faktiskt lite igår så hade ingen ro att ligga där, men jad badade lite och spana ett tag haha :) Senare åkte vi in till stan och fixa lite och så ut till sysslingarna för att säga hejdå. Haha småtjejerna är för underbara. Under hela riden jag är där så går deras munnar såhär "åh Fanny du är så vacker, du är så underbar, du har så mjuk hud, dina läppar är så fina, jag älskar ditt hår, du är våran bästis, jag älskar dig" Alltså dom säger ingenting annat än det heller så tillslut blir det pinsamt när alla andra i sällskapet får säga åt dom "låt Fanny vara nu!!!" haha men dom är små och söta:P Ikväll har vi städat, packat och chillat bara :) klockan står på 8 imorgonbitti! Är hemma runt 4 snåret och lite senare kommer tjejerna hem till mig :D Ska bli så kul! Och till helgen ska jag också träffa min saknade Andreas, blir nog en fanny och Damberg spårning om jag får bestämma :D!! Blir fina firren det! Vi hörs när vi hörs hörrni :)

Sista dagen

Het you :) Sista dagen här borta nu, imorgon åker vi hem :) Längtan blir större ju närmare vi kommer faktiskt. Har packat allt nu så jag har det gjort och nu har jag precis satt på mig bikinin för en sista dag på klipporna! Btw så hade jag verkligen världens underbaraste drömm inatt, den var preciiiiis så som jag önskar att det var. Åh, det var så underbart! Ville bara somna om igen, men det gick inte. Ajja ska gå till vattnet nu och pressa. Senare blir det en runda in till stan. Hörs :)

she's bad but i'm badder

Tack så jätte jätte mycke för alla gratulationer, det värmer verkligen :) Min födelsedag började med att mina små hjärtegull Vera 11, Tyra 7 och Ebbe 2, sjöng "ja må hon leva" för mig haha, så himla söta. Sov nämligen hemma hos sysslingarna. Sen packade vi och drog ner till båten för att åka ut till någon holme och steka och bada och fånga räkor och plattfiskar, väldigt underhållande ;) Senare kom mamma och dom och hämta mig så fira vi mig lite hemma. Fick presenter och sådära :) Hel nöjd!!! :D Idag var det hur fint väder som helst så vi drog ner till klipporna och pressade hela dagen. Badade typ en gång i kvarten också för att det var så jävla varmt! Men nu kan jag säga att det bränner lite, fifan.. Men vi kör imorgon igen om vädret tillåter :) På onsdag åker vi hem :D Är faktiskt rätt nöjd över tiden här och har lite hemlängtan så det ska faktiskt bli lite skönt. Får skjuts hem till Pappa i Västerås då på onsdag så ska ja självklart träffa tjejerna. Fan vad jag saknar dom, saknar att skratta åt alla galenskaper och efter 3 vita veckor så saknar jag faktiskt att ta en drink också :D Men det är bra att ha sånna här rehab-perioder ;P Just nu är nästan allt så jävla bra, finns inget bättre än att känna så. Nu ska ja ringa ett godnattsamtal och efter det vet jag att jag kommer somna som en prinsessa :)

Som att springa på en sommaräng och aldrig bli trött..

Dragningskraft. Viljan att vara någon nära. Värmen som går igenom kroppen. Attraktionen du känner av bara tanken. Leendet som bara han kan få dig att le. Skrattet som kommer rakt ifrån hjärtat. Framtiden du ser. Kärleken som kom vid första ögonkastet. Hur ni förstår varandra genom att bara finnas där. Orden bara han kan få dig att säga. Samma närhet du kan få av någon annan men som känns helt rätt när det är från honom. Pirret i magen när ni inte sätts på ett par dagar. Att dra händerna genom hans hår. Att kolla varandra djupt in i ögonen även fast hundra människor är runt omkring och allt du ser är han. Känslan av att vilja förändra men rädslan är för stor. Att känna någon du egentligen inte känner. Att veta att man på något sätt hör ihop. Att en tanke går åt samma person varje jävla dag. Drömmar. Att få somna i den där famnen. Att vakna till den där kramen. Vara blyg för någon man träffat alldeles för många gånger för att vara det. Att skapa ett liv. Se tiden rinna förbi. Känna sorg och glädje på samma gång. Vilja bli gammal ihop med. Skratt som förlänger livet. Vilja dela lycka med. Torka någons tårar och säga vi klarar det tillsammans. När ordet kärlek inte räcker till...

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!