You make me smile, you always have

Saknar mina kissemisser :( Dom är alltid så gosia. Det är Bebis på bilden, hon gillar inte att kela allt för mkt som ni kanske ser. (men tar inte åt mig, hon gillar inte ens oscar haha)  Men oscis är bäst! Det är ju BARA min katt också :) Hugo "vann" Lindas hjärta, woho. Sött, men hur länge kommer den romansen hålla da? Ett par veckor tills Linda inser att han lever på studiebidraget haha! Imorgon börjar jag halv 9 i aulan. Då äre bara sätta sig ner och inte resa sig på flera timmar. Nationella i svenska, skjut mig gärna. Kommer aldrig komma på något att skriva, kommer få panik. Och det kommer antagligen sluta med att jag skrivit KISS MY ASS. Något i den stilen i iaf. Efter skolan hoppas jag på att träffa Daniella, hon var skit skum idag i telefon. Nä, något lurt är det allt :D Smaskens med hemlisar höh. Imorgon ska jag äntligen få använda min nya väska också hihi (A) Så vänta er en dagens outfit :)

Texten får mig att börja gråta. Men kan inte sluta lyssna på låten :)
Lifehouse - whatever it takes


(A)

JAG VILL VINNA KISSIES PRESENTKORT!

GILLAR, GILLAR INTE!

inom klädesväg :)


GILLAR:


HATTEN - En helt vanlig svart hatt ska såå gärna få flytta in i min garderob inom den närmaste månaden. Hur fint är det inte till mittbena och låångt utsläppt hår? :) (gärna lite vågigt)





FRANSVÄSKAN
- Men det är jag väl inte ensam om att tycka precis? Jag köpte mig en igår och är säkert
en av dom segaste på att köpa den också haha! Det finns snygga på bla: Lindex, forever21, ellos :)


RANDIGT! - Jag vet inte huuuur många randiga tröjor jag har framme i min garderob just nu. Helst ska det vara någon slags blå i tycker jag (A)! Jag har bla. en as snygg från lindex som är bli/vit randig :)


HAREMBYXAN - Skratta på om ni vill det. Om ett tag kommer ni också gilla dom (A)


TRANSPARANT TRÖJA!! - love love love, det står först på inköpslistan typ. Men eftersom jag inte är i sthlm allt för ofta får jag vänta på att det kommer in någon tråkig variant på gina snart antar jag ^^, Det finns på vero moda också :) Men vet inte om det finns i västerås.


GILAR INTE (kanske mer tröttnat)


SPETS - Neej, nu har jag tröttnat på spets faktiskt. Kan gå ibland, men helst inte.

PÄLS - En liten pälsväst behöver ju inte sitta hela fel. Men den feta jackan passar sig inte in i det fina vårvädret :D välkommna solen med ett par glajjor istället :D


RELIGON & SVENKSA NATIONELLA!

Kan det bli mer lockande att gå till skolan? HÖH! Dom gör det ju inte lätt för oss. Har alla nationella i svenska imorgon? Jag tror i allafall att min klass ska ha det :) Och det skulle vara i fleeera timmar, jag som inte ens klarar sitta på rumpan i en timme..


 
Jag skrev ingen  blogg igår eftersom jag gick ner till grannen :) Vi kollade på nån sjukt tråkig film :S Haha, men vi pratade och hade kul ändå. Nille sjunger så jag ska slänga upp en video när han sjungar :) Dom kommer filma i Sala (där jag då bor) och det kommer nog vara minst en till person ni känner igen, headline, hehe. Och killarna som är först i videon är barn till mammas bästa kompisar som vi va i thailand med :)

Nej hörrni, nu blir det att kolla Andra Avenyn för jag kan inte hålla mig till ikväll (A). Senare idag är det ju Den rätta för rosing också :D och the mentalist :) Vi hörs senare!

är jag adopterad?

Har inte haft på mig glasögon på år och dar känns det som, men här är mina godingar från Dior (A)! Älskar dom, bara kommit in i en fas där jag helt enkelt går glasögon lös som synen får lida för. Men ska börja använda dom i skolan igen iaf, för det börjar bli drygt igen att inte se något på tavlan och att alltid behöva fråga eller sätta sig en dec från tavlan. Har nyss kommit hem från mormor nu ja.. alltid lika kul att bråka med brushan.
mamma- du ska med till lysekil i sommar va?
jag - japps
min bror - Vad ska vi ha för mat på tåget?
jag - hahaha, du tänker fan alltid på mat =/
min bror - baguetter med köttbullar som vi brukar?
jag - JA! Det kanske är bäst vi går och kollar om det är extrapris på köttbullarna redan imorgon? Så kan vi lägga dom i frysen, det är ju faktiskt bara 3 månader kvar tills vi åker?
mamma - jaa det låter bra! Vad ska vi dricka då? :O
min bror - jag vill ha pucko
jag - Det räcker med ett PUCKO på det där tåget.

Kom ju på att det är typ världens bäst programm idag, hjuu.. prodject runway ofc :D! Måndagen är räddad! Får se om jag kilar ner till grannen eller ej ikväll. Imorgon ska jag jobba, johan jobbar. Suck, han är dryg som fan. Sen efter skolan blire nog plugg igen.


FUCK you, i'm famous!


Solen är farlig!

Vår vädret är så gott som här var och varannan dag, shoppingberoendet och implulsköpen lika så! Svängde förbi mormor när jag kom hem till Sala för att plugga lite religon, kors i taket. Det är nog vädret som får mig att orka lite mer än vanligt. Efter det drog jag till Lindex för att kolla om dom snygga tightsen jag tipsa om här om dagen hade kommit in, men icke sa nicke. Därför tröstade jag mig själv med en en lika snygg frans-väska :) Snygg, right? Ska iväg lite senare för att äta hos mormor, det skulle bli fiskgratäng :) Efter det ska jag nog ner till grannen för Nille skulle dit, så ska hälsa på honom lite å så :) Evigheter sen jag såg killen. Kanske blir en film eller bara snack, återstår att se :)

Det är nog inge bra på tv ikväll heller, måndagar är boring när det gäller tv. Cold case är väl det mest se värda, ska checka tv.nu ändå, kan ha wrong :)

se mig så som du såg mig första gången

Gör mig till någon ny i dina ögon. Mina stora drömmar flyger som sateliter.

Ush, mår jätte illa :( vet inte varför.. Säkert av storstädningen haha. Ligger i sängen och håller på att somna.. men ska snart resa mig för att tralla ner till stationen. Ska ta halv 3 tåget till sala. Imorgon är det ingen skola som vanligt, men ska jobba iaf :) Lite cash är alltid bra att ha ju. Slänger upp dagens outfit när ja kommer hem för ja har inte orken just nu. piizzz out.

Är i skolan nu ja :)

BIlden är ungefär 2 och ett halvt år sen i skolan haha!
Hade sovmorgon imorse, fick reda på det sent igår kväll :) Men inte fick man sova för det inte, alla skicka sms och ringde ändå, respektlöst ;) Så jag var skit pigg under hela morgonen men det slutade med att jag försov mig ändå. Vaknade nio och bussen gick kvart i tio. Men jag hann ändå duscha å fixa mig + komma i tid. Säkert bara för att jag hade religon. Skyndar mig som fan för att inte komma försent hihi :) Det var inte så pinsamt som jag trodde att det skulle vara iaf :) Religonen var vår ändå lektion idag så nu ha jag druckit kaffe med daniella som lunch och funderar på att dra mig hemmåt :) Måste hem till pappa först och städa lite granna sen så ska jag hem till sala :) Vi är bjudna på middag hos mormor så dit ska jag ikväll. Måste lämna lite saker också, som sliverräven jag lånat i vintras och hennes symaskin, har inte hunnit sy något men får väl sy hemma hos henne någon dag istället :)

I helgen krockar allt fan! Det är alltid roliga saker som krockar med varandra. På fredag ska klassen nämligen hem till Jenny och festa :) Vi ska fira henne och Emma som fyllde 19 år igår :) Men Emilia fyllde också 19 för några veckor sen och ska ha sitt kalas på fredag också. Men jag lovade klassen för ungefär 1 månad sen så det blir antagligen att åka till Jenny, får tvinga Emilia att ha det på lördag kanske. Daniella har också andra planer då så allt krockar för alla :(  ilandsproblemen flödar haha.

Nepp, nu ska jag dra. Daniella hälsar huhu :)


Sanningens ögonblick!

Skulle ni kunna vara med där? Haha jag skulle aldrig våga. Jag skäms inte för 'stora' saker man kanske inte vill skylta med precis. Jag skulle skämmas mer för en fråga som: Har du haft stökigt rum i 2 veckor? Eller, Har du använd en tröja som du vet att du har haft en liten fläck på? HAHA typ såna frågor skulle ja skämmas mer för, höh. Jag sitter i allafall och kollar på det programmet nu. Och självklart har jag bölat till oth och gossip girl. Kör som vanligt cry-me a-river-tema på söndagar.

Pappa sover inte hemma idag heller. Men han kom i allafall förbi med donken mat till mig som middag. Det var faktiskt inte så gott :( Menmen, imorgon är det skola som gäller igen. Börjar 8.2o och slutar typ halv 12 tror jag :) Har religon, ska bli "skitkul" verkligen. Har som sagt bara denice att tacka ;) Men no matter what e han ju apsnygg. huh (A)! Efter skolan blir det väl att träffa däni ett tag sen hem till Sala.

Fannys inne och utelista!

INNELISTA

1 Att bo mitt i centrum. Jag har blivit sjukt lat av att bo mitt i smeten. Affärer så fort man går utanför dörren och mat-ställen så nära att man slipper och knappt orkar titta på ugnen. + att när jag oftast alltid bor ensam hemma är det skönt att man ar nära till allt så man slipper tigga om skjuts. För vem fan vill åka bussarna när VL har gjort ett system som kan skita på sig.

2 Skola! Inte praktik (haha). Nu till våren/sommaren blir alla så glada och man vill vara med sina kompisar om dagarna. INTE jobba. Vi har ett par få månader kvar tills vi slutar skolan för gott, låt oss slita dom sista månaderna.

3 Trashade jeans! Slitna, trasiga, ljusblå jeans! Gah, I love it! Gör ett par egna istället för att slänga ut pengar på trasiga jeans om ni ser det på det sättet. Annars har Gina ett par schyssta slitna jeans som är ljusblåa, och bikboks svarta trasiga jeans kan ni väl knappast ha missat? Om ni vill kan jag skriva om hur man fixar ett par 'hemmagjorda' :)

UTELISTA

1 Att bli tillsammans bara för att bli tillsammans.
Förstår mig inte på vissa av er faktisk :) Ena stunden bölar man och skriker och fan och hans moster på att det tog slut med någon. Sen 3 veckor senare så har man en ny man tycker om? Nej, I don't get it at all!

2 Att bry sig om vad andra tycker. (nu menar jag att man ska kunna sätta på sig vad man vill, ha sin egna stil, umgås med dom man vill, gå till vilken krog man vill) utan att bry sig ett skvatt om vad andra ska tycka om en. Minns när jag blev 18 och alla ska att det var ett MÅSTE att "hänga"  på pluto och att silk var rena rama fjortis stället. Sist jag var på pluto var det runt 40 pers där och sist jag var på silk kom inte alla in. Så gah, gör vad du vill och skit i resten.

3 Blommiga kläder. Alltså det kan säkert bli jätte hipp i år också. Men själv rent av spyr jag när jag ser en blommig klänning/tunika/kjol mm. Jag körde verkligen all in på det förra sommaren så jag vill inte se det mer. (sen skulle det ju knappast förvåna mig om det åker in något blommigt i min garderob innom kort) Men just nu, uääwk!

Utflykter mitt i natten? :O

Klockan två inatt när krogen stängde så fråga en liten sak om jag ville komma och kolla på film där :) Så jag drog på mig mjukisbyxorna och gick tvärs över stan för att kolla en film :) Det var mys, vid kvart i sju (egentligen kvart i 6)  var jag hemma hos mig igen och somnade som en stock huh :) Det var riktigt läskigt att gå till lille saken precis när krogen stängde, fick många kommentarer som: Ska jag dra ner mjukisarna på dig? Åhå, får man en puss av en sådan söt flicka som dig? Ja, och en massa annat, you get it. Men jag halvrusade och kom fram rätt snabt.

Fan vad mycke man har att se fram emot just nu :) Life is wonderful to me!
Snart så är det STUDENTKRSSNING!
Sen alla andra studentfester.
Och störst av allt är väl STUDENTEN :) Det är inte långt kvar nu.

Men roligast av allt kanske är att Louis Vuitton ska öppna en butik i stockholm snart och jag kommer bli bjuden på invigningen av den :) Massa fab. Så vem är den lyckliga som vill med mig? huh. Om jag känner daniella rätt så behöver man typ tvinga henne till sånt ;)

Nu mina damer och herrar (finns det några herrar som läser min blogg?) haha. I allafall nu ska jag slänga mig soffan och kolla på tv :) Äta makrillsmackor och vänta tills alla underbara program börjar :D Först den rätta för rosing, oth, gossip girl, sanningens ögonblick och beck :) Kan KNAPPAST blir en bättre söndag iaf?

lys som den stjärna du är :)

Hej på er :) Ni är väl antagligen ute och partar, eller? Jag är skit glad över att jag stannade hemma idag i allafall :) Det blir party nästa helg också så :) Emilia bastade ju 19 för ett par veckor sen så vi tjejjer ska fira henne, basta, äta, förkröka och dra ut på krogen sen. (Måste bara inlägga här mitt i texten, är det inte otroligt. Precis när jag skrev att jag skulle ta´t lugnt skriver Kim att jag ska komma till å2 och festa haha, å2 ligger under å för er som inte visste) Men nej jag står emot frästelsen, det kommer fler tillfällen ju :) Ikväll har jag inte gjort mycke alls, gick fram och tillbaks till kvarnen och åt mat med karolina. Sen drog jag hem, kollade lite på wallander och på footbollen :) Nu sitter jag här och är livrädd, får alltid en klump i magen när jag kollat på läskiga filmer :( Och jag kom på en till tvångstanke jag har, jag kan inte lyssna på efter-låten som kommer när filmen är slut, i allafall inte på läskiga filmer. Jag byter eller stänger av såfort jag ser att filmen är slut. Ush. Hoppas pappa kommer hit något ikväll, så tråkigt och läskigt att bo "ensam" :( Slänger in dagens outfit lite senare.

Nej hörrni, här blir inga barn gjorda


bilden är tagen från joejoejoe på bdb.
Här har ni i allafall bertil och födelsedagsbarnet :)


jag och daniel :)

Tänkte att jag skulle hoppa in i dushen nu, eller a slänga mig i badkaret kanske jag ska säga :) Det blir nog en lugn kväll för mig trots inbjudning till villafest och tjatande om att hänga med på krogen. Nej, är jag inte sugen på att festa kan man tro att jag har slagit i huvudet men nej, soffan och mysfaktorn lockar mer ikväll. Pappa slutar inte förrän klockan 00.00 :( Och Karolina ska vara där nere och måla tavlor, så blir ensam ikväll. Jag tänkte kolla lite på robinsson och på wallander-hemligheten :) Men först ska jag till restaurangen och äta kvällsmat. Då kanske jag får sällskap i allafall :) Och en goood middag, skulle kuna slå vad om en lax att det hade blivit donken annars haha. Här en låt jag lyssnar sönder på för tillfället:


impuls-inlägg om ett shoppingtips :)

När jag faller för något plagg då faller jag verkligen hårt, pladask! Jag ligger och tänker på det tills jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar kan ni ju gissa vad det är? Om ni inte läser Elin blogg så har ni nog inte sett dom här tightsen förut. Svarta på framsidan och beiga på baksidan. Alltså jag kan inte bärga mig. Orkar inte köpa dom idag (tror nog inte ens dom kommit till västerås) men i veckan hoppas jag på att dom har fått in dom, för fan vad jag ska ha dom i min gardrob och på mina BEN. Läckert!

bilden är tagen här.

Vart tog solen vägen?

En uppfriskande promenad känns inte alls lika lockande utan sol och klarblå himmel. Men det får bli en prommis ändå och sen ett varmt bad isället :) Tänkte gå förbi pappas restaurang och kolla vad han har för sig. Daniella jobbar idag, Emilia tror jag jobbar till 4. Fan vad tråkigt. Men helt ärligt så hoppas jag på en lugn hemma kväll framför tv:en :)

Haha i skolan i fredags då, Denice och mina andra "tjejkompisar" gjorde bort mig totalt! Ni vet ju att jag tycker min religons lärare är sjukt snygg, a det kan ni inte missat. Man blir pirrig i hela kroppen av att se honom. Han tror säkert jag är glad jämt för jag skrattar alltid på hans lektioner, men det är ju han som gör mig glad haha! Jaja, vi hade honom i fredags sista lektionen men det var bara jag jeanette j´denice sofia emma och jenny som var där  :) Så vi pratade om fördommar åså, och vad vi tyckte om muslimer. Sen frågade emanuel (läraren) vad vi tyckte om honom första gången vi hade honom och då pekar denice på mig och skriiiiker, ALLA VET JU VAD FANNY TYCKER I ALLA FALL! och jag lika röd som brandbilen höll på att bryta ihop, visste inte vad jag skulle ta mig till, ville bara försvinna. Då frågar han vad jag tyckte och jag kunde inte få fram mycke.. Så denice rycker ut igen "hjälpsam" som hon är och säger: Men hon tycker du är AS SNYGG! Sen sa hon: Du skulle bara veta vad hon skriver på sin blogg å blablabla! Och fyfan alltså, kan jag gå på hans lektion på måndag eller? höh.

I was praying that you and me might and up together
I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven
It's too late to cry, and I'm too broken to move on

sweet eighteen

Tjabbbba :)

Igår så firade vi ju Johanna Alvarsson som hade bastat atron år :) Dagen började med stress stress stress! Först skolan, ska berätta i ett senare inlägg vad som hände i skolan. Ni kommer garva på er! Berättar om gårdagen först. Effter skolan drog vi hem till daniellas pojkvän (som inte var hemma) och hämtade lite stuffs som var michaelas. Sen vidare hem till mig och ta dagens första måltid, 2 mackor yey! (dagens sista måltid också). Och då var klockan runt 4, förstår nu varför jag mådde lite kasst i slutet av kvällen, hmpf. Jaja sen drog vi i allafall till tuna och och började fixa oss, hade bara en timme på oss för skulle vara hos johanna vid 7. Men är man tjejjer så är man, kom till halv 8 istället. Där var det massa tjejjer, orkar inte skriva namn för då kommer jag glömma en typ haha :P Men ni får bilder sen så fattar ni lite iaf. Daniel starhe och Martin linder var också där. Vi körde massa ölspel och hade kul tills klockan drog iväg och blev nu-rusar-vi-till-bussen-annars-missar-vi-den. Haha jag och daniella sprang före alla andra för vi tänkte inte hamna i tuna den kvällen, så åkte det förbi en bil och jag på skojj bara sträckte ut tummen och börja hoppa och app, han stannade och körde oss till busshållsplatsen, han erbjöd oss till och med skjuts in till stan han. Men nej, vi drog med bussen och allt people istället. Sen blev det konrad för några och silk för andra. Men dom roligaste människorna kom i allafall till konrad :) Har en massa vimmelbilder från konrad så jag slänger upp de och låter dom tala för kvällen :) Bilder från förkakan får ni senare :)

Jag och Daniela precis närvi hade kommit :P










Johanna (födelsedagsbarnet som ni kanske ser), Lisa, Hanna, Frida och Madde :)









John och jag :P haha










Jag, John och två tjejjer som jag inte minns namnet på haha. Sorry ^^,








Nu kanske ni tänker, hur fan tänkte hon där? JAG MED! Nej haha, men jag vet hur jag tänkte faktiskt, det är en av dom sakerna jag verkligen minns haha. Jag tänkte; nu blunar jag och och kollar bort för annars kommer alla se hur "inne i dimman" jag var. Resultatet kanske blev en aning misslyckat men det där var i allafall runt hemgång :D

Min klass är cp :)


Fattar inte varför jag kom i den här klassen :P Jag som är sjukt tyst hela tiden, och har mvg i allt. Har kommit på varför jag inte har så bra betyg. Jeanetta har alltid mvg i allt och jag G? Nu har jag kommit på varför.. Hon är precis under min på klasslistan och dom kollar fel. Det är ju lätt hänt lixom :)

Nej nu har jag svenska lektion, sen lunch sen religon. Sen blite matte ett tag med dannis. Senare ikväll åker vi till hennes mamma i tuna och fixar oss och sen vidare på förkaka till Johanna :)

Det skulle kunna bli en bra dag idag

Och jag hoppas verkligen på det :) Nacken gör fortfarande ont, men den är absolut inte lika illa som det var igår! Jag har precis fixat klart mig nu.Ringde daniella och hon var i en annan värld. Hon hade försovit sig den jäveln. Åh, vi som skulle dricka kaffe:( Men men får ta en senare buss och en kaffe på vägen istället :)  Hoppas jag har religon första lektionen, skulle behöva lite snygghet på morgonen.Han ger mig lixom viljan att sitta på en sjukt tråkig lektion i en timme, skulle kunna sitta en dag!

Här är dagens kläder :)

Har bara på mig en randig oversize tisha. Till det har jag leggins, ankelbots och en axelremsväska, och skinnisen sen då :)






















Sov gott :)

En sak som verkligen stör mig är när folk kommer fram och pratar med en som man inte känner. (dom som känner mig vet att jag inte pratar med folk jag inte känner) Det är oftast bara killar, men också tjejjer när dom fått i sig några stänkare. Tjejjerna säger mest "vart har du köpt dina jeans? Vart har du köpt din klänning?osv" Det är iof inte asdrygt, men lite drygt måste jag erskänna det är. För jag orkar inte prata om sånt när jag är ute och festar och är inne i dimman. Då vet jag knapt själv vad jag har på mig eller om jag strippade på baren för 10 minuter sen? (ni som inte förstår ironi, byebye). Men somsagt killarna är nog värst, jag vet inte hur många gånger flera olika har kommit fram i NYKTERT tillstånd och börjat prata med mig. Fina som fula. Senast idag var den en kille som satt sig bredvid mig på bussen när jag var på väg hem från skolan. Han flyttade min väska, satt sig på sätet bredvid, la handen runt min axel och säger: kyss mig :) KYYYYSSSS MIG?!? har han något fel eller? Sen satt han där hela bussresan och fråga efter mitt nummer, och jag ville ha hans nummer och blabla. Så jag tog min väska som han fint hade flyttat på och klev av bussen. Gick till pappas restaurang och skrek av mig lite i köket istället för att åka raka vägen till stan. Sen gick jag ner till stan och skrattade åt mina i-landsproblem. Livet är rätt komiskt.

Imorgon blir det stan ett tag och sen vidare till skultuna på förfest hemma hos Alvarsson :) Vi ska fira johanna! Sen blire krogen för fulla rullar vare sig min nacke hänger med eller inte, punkt slut. Nej nu är det sovdags gott folk. Hoppas att min nacke är lite bättre imorgon. Annars kommer jag börja med att böla det första jag gör. Möter dannis vid busshållsplatsen kvart i 8 imorgon så drar vi en kaffe i caféterian innan våra lektioner börjar. (Y)


She's so much more than you're used to

En av alla mina pojkvänner här på bilden då :) Tänkte han var värd en bild här på bloggen. Och här ligger jag med nackspärr och rökförbud.. roligare kan det ju knappast bli hörrni ;) Fick inte daniella medmig ut på stan för att leta klänningar, men en sallad på stugan gick hem minsann. 170kr fattigare, vipps. Så fort det kan gå. Slösa pengar, det är jag riktigt bra på. Bäst om jag får säga det själv. Sen drog vi till Ica och där blev jag en Ben&Jerry glass fattigare, och när vi kom hem blev vi ett halft paket glass tjockare. Den avnjöts till filmen crybaby, där min pojkvän har huvudrollen!

Jag börjar bli riktigt trött på mina tvångstankar, och då menar jag riktigt trött. Dom här stör mig mest:
1Måste alltid ha mobilen på ljudlöst
2Måste alltid ställa klockan minst en timme för tidigt.
3När jag ligger med min laptop i sängen måste jag hänga något över webben som sitter högst upp på skärmen för jag tror att nån kan hacka sig in i den.
4Måste alltid komma på vad jag ska ha för kläder på dagen efter innan ja somnar.
5Räknar alltid 10, 9, 8, 7, 6, 5 osv till 0 när jag går i trappor när det är mörkt. Räknar i den takten jag springer så hinner alltid upp innan tiden är slut. Om jag inte skulle göra det tror jag någon skjuter mig. (haha säger kanske ni, men det är äckligt läskigt)

GRATTIS TILL JOHANNA ALVARSSON SOM BASTAR 18 IDAG. <3


Nackspärr så det skriker om det

Hann inte skriva imorse, eller jo några rader som jag tänkte slänge upp men glömde att trycka spara & puplicera haha ^^, men jag hade sjukt ont i nacken imorse och har det fortfarande :( Fitta alltså. Aldrig haft sånhär smärta förut. Det är fan värre än baksmällan jag hade förra helgen. Men efter några tårar torkade jag dom blöta kinderna och drog iväg till skolan ändå. Vill ha mitt studiebidrag.. Började med svenska sen hade vi hälsopedagogik. Slutade egetnligen nio ikväll för vi har pubkväll men jag började nästan tjura i skolan så ont gjorde det så bestämde mig faktiskt för att åka hem. Då drog jag förbi pappa och hämtade pengar + min egen lön. Pappa hade inte köpt klänningen. buhu :( Men jag fick pengar till att köpa de iaf. Men är inte helt säker än, har ju baa sett den lixom. Kanske finns någon som faller mig mer i smaken. Men många av er tyckte den var fin, så det är ju ett stort plus i allafall.

Nu sitter jag hemma hos daniellas farmor med henne såklart. Vi har kollat på vänner och tagit ut hennes löshår. Och pratat tjejsnack såklart (A) Hoppas på att hon hänger med mig ner på stan fast hon är sjuk och kollar lite klänningar. Men men, sen ikväll ska vi kolla på Cry baby, hennes älsklingsfilm. hehe. Skriver lite senare!

Vad tycker ni om en frågestund i bloggen? :P Har ni saker ni verkligen vill ha svar på? Jag svarar på allt :D Kommentera ett JA om ni vill ha en frågestund så kirrar jag det :)


Harembyxor!

Har läst i ett antal bloggar (bla. blondinbellas) att dom tycker det är fult med harembyxor. Och mja, jag brukar inte tycka som alla andra och jag kör på det igen. Inte för att jag tycker det är kul att tycka tvärt emot, nej jag tycker helt enkelt att man kan bära upp ett par harem byxor snyggt en sommarkväll :) Jag hade nog haft ett par gladiator sandaler till och en axelremsväsla samt någon söt topp. Det ser fab ut i mitt huvud, men det värkar fucka upp andras. Ne, ett par sånna byxor tar sig nog en plats i min garderob snart! :)






Orgasm!

 Martin Björk, är han inte typ den snyggaste svenska kändisen ever? En i toppen i allafall. Fråga Olle hade sesong-start ikväll, alltid lika roligt. Men jag sitter som vanligt och skäms och håller händerna för ansiktet i min ensamhet. Haha klara verkligen inte av sånt där, men det är sjukt roligt ändå. Är riktigt trött så tänkte gå ner och fixa mig inför kvällen, borsta gaddarna, tvätta bort sminket, smörja in mig osv. Imorgon börjar jag kvart i 12 tror jag. Runt det i allafall! Fa-an vad skönt. Och jag som kommer somna rätt snabt kommer få många timmars sömn inatt, det behlvs :) Sover nog kvar i västerås imorgon också, eftersom jag jobbar i skolan till klockan 21.oo på våran pub-kväll :P Imorgon fyller J.A år också, men grattar henne imorgon<3 :)! Ska försöka fixa vip åt 10 pers på konrad på fredag också för att fira våran älskade 18 åring :) Brukar ju alltid få vip om jag ber och det här är ju ett speciellt tillfälle jööö!

Vet ni, jag är sjukt sugen på att slänga på mig mina slitna jeans imorgon också, och det finns ingen som kan hindra mig till det heller. Så kanske en ny tisha tomorrow, men the jeans is the same :) Godnatt på er mina sköningar :*

Skolan och studenklänningen :)

Nej vet ni vad, håller på att somna så jag slänger in lite bilder ifrån skolan och bilden på klänningen jag kanske kommer ha på studenten, så får ni tala om för mig vad ni tyckte om klänningen? Dock har jag ju inte sytt upp den, utan bara håller upp den + att jag har jeans på halva benen. Så det är till låtet att garva ;D


Här har vi alla tjejjerna förutom Jenny då :) Jeanette Denice Maria Emma Sofia :)

Somsagt. Har svart bh under, jeans till halva benen och a jag vet inte vad, men såhär ser klänningen ut i allafall :) Gissa vart jag hittade den? :)


Solen lyser och alla ler för ingenting!

Såhär såg jag ut idag :) Kanske ser lite bättre på den här bilden, den andra som jag la in i morse var så suddig. Jag hade servering idag i skolan och det var verkligen ap-tråkigt. Hade 3 bord med 2 på varje, det är lixom nada mot att servera 90 personer själv på praktiken. Tycker bara det är tråkigt och känns lite barnsligt nu för tiden faktiskt :P! Men men, det är kul att träffa alla tjejjerna igen iallafall. Efter skolan drog jag ner på stan, fixa lite och sen träffa jag Emilia som slutade jobba klockan 3 :) Då gick vi runt lite på stan och kollade studentklänningar och träffade Carro på gina som gick med oss ett tag och sen kom Annice :) Jag la undan en studentklänning i allafall :) Antingen går pappa och köper den ikväll eller imorgon som en suprise (A) Eftersom han frågade vart den var undanlagt åså, eller så tvingar jag han helt enkelt köpa den imorgon haha ;) Nedå, fick lön idag så får väl pejja den själv i värsta fall. Den var snygg, behövs bara sys upp någon dec :) Funderar på att göra den lite ballong, eller så kanske det är fint helt vanlig också. Jaja :) Har massa bilder ifrån skolan också, men lägger in dom lite senare, är sjukt trött för tillfället :P


Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut

JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Okej nu har jag cp bråttom. Men kaffet är i så tänkte bara slänga in dagens något för kalla outfit, men om sanningen ska fram ORKAR jag inte vänta :P Mamma skicka nyss sms om att det var kallt ute, men vad gör det om 10 år? Inget hoppas jag.. Jaja here it comes:



Abstinens-besvär!

Så arg som jag ser ut på bilden, så arg är jag! Snart spricker jag, skulle kunna skrika rakt ut. Om sanningen är fram skulle jag kunna gå ner för trappan och ta en cigg. (mammas, men nej hennes, inte mina, jag röker inte ens!) Jag är STARKARE än att förlora nu. Har man klarat två dagar, måste ju dom dagarna som kommer efter vara en gnutta lättare? Jo så MÅSTE det vara!

Just nu sitter jag och väntar :) Men vet fanimej inte på vad haha. På att bli trött kanske? Ska nog ta en dush tror jag så slipper jag göra det imorgonbitti. Börjar tidigt imorgon så måste ta 7 tåget. Döda mig! Sen efter skolan ska jag vara med Emilia. Ska gå långprommis runt hamnen. Sen kanske det blir hem till Sala, vet inte. Ska i allafall hem och träffa oscis ett tag, han måste ju saknat mig lixom (A) Men han har det nog bra med pappi också :) Imorgon är det tydligen Våffel-dagen, visste ni det? ;P Mamma sa det iaf.

Men bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om och du kan inte fånga mig, och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig


Grrr ;) Tigerjeansen är klara

Och såhär blev det bedårande resultatet! :D haha nej men jag är riktigt nöjd, nu får vi bara hoppas på lite vårsol så byxorna vågar komma ut i garderoben. Det där var gårdagens outfit, byt bara ut jeansen mot leggins vettja :) Blev inge äta sist jag sa det, fastnade vid datorn haha, så det blir att käka nu och sen är det den rätta för rosing och efter det andra avenyn, vid det här läget lär ni veta att det är mitt favorit programm. Fast saknar håkon lite, han var så jävla cp! + jossan och dom andra tjejjern. Men ett stort + till lotta för hon är så jävla rolig, och Roland är också grymt rolig. Men bäst är KIM och kommer alltid vara, bara för att du är snyggast, och saknad (A)! Här är lite bilder från helgen :)


Johans 18-års fest :)

1 Jag och daniella, 2 Daniella, jag, sebbe 3 Daniella jag amandra och katie!

Hemma hos lisa på Hannas 18-års förkaka innan krogen :)

Massa people


You make me lose control!

Förlåt för huuur BAD uppdatering som helst. Men mitt internet drog på solsemester ett par dagar. Men mamma drog och köpte något nytt så är väldigt happy för att det funkar! Yeey :) Höll verkligen på att få panik eller något! Databeroende som sagt ;)

Men har ni missat så himla mycke? Tja, skoldagen i måndags typ. I allafall riktigt skönt att vara tillbaka :) Och det var också den dagen jag slutade röka. Och jag rökte inte en enda cigg ska jag säga er :D Det sluta bara med 4 koppar kaffe i skolan caféteria, men no smokin' !  =D

Sen igår kom jag ju hem hit till Sala och kvällen bestod endast av tv-tittande! Inte var det nått bra på tv heller om jag inte minns helt fel :P Somnade runt 2 tror jag, tidigt för att vara mig :)

Idag var jag ledig och vaknade av att Emilia ringde och väckte mig klockan halv 3 tror jag. Tuur att hon ringde mig annars hade jag väl sovit just nu. Ska leka med henne imorgon iaf :)  Nej men vi hörs lite senare för nu ska jag äta :)

Studentmössan i mina händer

Men inte på huvudet på ett tag :( Men den är hemma, och då vet man att studenten är på väg i allafall :) Skolan idag började med religon, som jag tydligen råka göra bort mig på, blev i allafall utskrattad. Det var såhär att vi körde en lek, läraren ställde frågor och vi skulle ställa oss i olika hörn av rummet beroende på vad vi tyckte, det fanns ett nej-hörn, ja-hörn, vet inte-hörn och egna åsikter-hörn.

Läraren: Tycker ni det är okej att vi bygger moskeér i sverige?
Vissa sa ja, vissa sa nej. Och jag sa att dom kunde bygga dom i skogen så stör det ingen, så får dom sina moskeér :) Tänkte ju bara vara snäll, men det lät inte lika bra när det kom ut som det gjorde i hjärnan. (det var alltså religonen)

Sen fortsatte det med cp samhäll tror jag det var.. bajslärare i allafall! Helt dum i huvudet. Säger hållkäften till oss och skit, nya lärare ska inte ha den attityden fan! Jaja slutade typ en halvtimme tidigare, och då slutade jag för dagen. Gick till daniella då och lekte med henne till 20 i 2 då hon slutade :)

Nu sitter vi och kollar på reprisen av gg och klockan 4 går min buss hem till Sala. Vill inte lämna söta oscar ensam.. Men hoppas att pappa kommer hem idag :) Imorgon är jag ledig, så skönt verkligen :) Vi hörs ikväll!

djupt inlägg haha

Har suttit med en klump i magen hela kvällen, gråten i halsen och skakat. Det är pågrund av att jag ska sluta röka, det vet jag. Vet också att det låter knäppt som fan. Men är sjukt rädd att "förlora" mot mitt behov. Har försökt så många gånger förut, och är rädd att jag är fast för livet lixom. Tanken känns fängslande på något vänster. Saken är den att jag tror på mig på ett  annat sätt den här gången. Den här gången gör jag det för min egen skull, för mitt eget liv, för min egen ekonomi. De andra gångerna har det varit för någon annan, för tex killar som inte stått ut med en rökare. Och det har inte funkar, relationen har tagit slut och rökningen började igen. Det är därför det känns så jobbigt den här gången. Lyckas jag inte nu, sviker jag inte någon annan, utan mig själv.

David klint säger: Ska nog ut å ta en cigg nu ja, ska du med? Nej just det, du har slutat ;)
Fanny säger: Jag får fortfarande röka vettu ;) Men imorgon när jag vaknar äre över.

David klint säger:

nej, efter tolv börjar det ;)

Fanny säger:

säger vem haha? :P

David klint säger:

jaag,. du måste ju ha en domare :P

Fanny säger:

never, slutar för min egen skull ;)

David klint säger:

ja,jag hoppas att du slutar för din egen skull .. fast du sjunker ju rejält på "Cool-skalan" ;) ;)

Fanny säger:

oooja, smällar man får ta ;)

Absolut inge illa menat mot någon som tycker att pengar är lycka, glada för eran skull. :) Men såhär känner jag:
Jag blir verkligen ledsen och förbannad när folk skriver att pengar är lycka. Det är så sjukt att folk kan sitta och säga så tycker jag. För det är verkligen fel. Även fast man har en överfylld walk in closet med 20 par skor man aldrig användt. Har en lägenhet mitt i stan som i stort sätt lever ensam i. En pappa som ger än pengar mer än kärlek. Tror ni att man blir lycklig av det? Allt det som kan köpas för pengar? Ni har så in i helvette fel då. För kläder gör än inte lycklig någonstans, kanske för tillfället och på ett helt annat sätt än vad lycka är egentligen. Jag hade häldre haft lite kläder, bott med hela min familj i en lägenhet på 74 km. Och levt för mitt studiebidrag istället för pappas pengar. Och fått mer omtanke!  Då hade jag kännt lycka! Men visst, om ni tror att ni kan gå ut på stan med en fet plånka och köpa er lycka, gör´t! Säg bara till i vilken affär ni hittar den för jag ska mer än gärna gå dit.


Wish me luck

Fan vad gossip girl var bra idag, grät igenom hela avsnittet. Är man känslig så är man. Nu kollar jag lite på wipe out och garvar ihjäl mig, minst sagt. Snart blir det dushen och sen fixa och trixa med jeansen. Orkar inte, speciellt inte när det är snö ute nu och jag inte kommer kunna använda dom på ett tag, men men :) Och nu till det svåra valet, beck eller sanningens ögonblick? Lutar åt båda två, först kolla på sö, och sen slå över till beck, har redan sett den filmen så kommer nog hajja den även fast jag bara kollar halva :)

Vet inte vad det är, men mår illa och skakar smått. Varför känns det som att jag är döds nervös för? Vad är jag ens nervös för? Kanske för att jag är rädd för att misslyckas med att sluta röka, kanske pågrund av familjeproblem? Don't know, men vet i allafall att det kommer gå bra med båda två sakerna, ingen tvekan. Eller jo, men hoppet är det sista som lämnar mig.


Jag blir galen

Bluetooth skiten fungerar inte, och det snöar ute? Vad i helvette! Det ska inte snöa? Det ska vara sol fan. Det SKA vara det imorgon, den skulle få mig att klara min första rökfria dag så bra. Man ler lixom för ingenting. Apptropå cigg, ska ut och röka nu, sen funderar jag på om jag sla laga någon mat eller gå och köpa mat någonstans, pappa lämna i allafall pengar. Men jag vet inte vad jag är suger på. Inte donken, faktiskt :S Inte spicy, ingenting. Ändå är jag as hungrig. Kanske skulle börja med att käka någon form av frukost, såhär klockan sex på kvällen? Ska snart bänka mig framför tv:en hade jag tänkt, oth :) Sen gossip, sen beck. + att jag ska göra klart mina jeans, och så måste jag hinna med att dusha också, innan läggdags. Nej, ska styra upp något att äta nu. Kanske dom sista chipsen? Jaja, vi hörs senare, är på riktigt surt humör just nu, då allt verkar gå emot mig. Eller i allafall blåtands helvettet. GAH!

uppdatering: NEJ MEN! jag hittade knappen som var precis framför ögonen på mig, och it's funkar :D happy me

1 dag kvar av mitt liv

Haha. Eller egetnligen får jag ju ett mycke längre liv från och med månad.Att sluta röka och börjar motionera kan ju inte precis korta ner livet. När det står klart och tydligen på paketen. RÖKNING DÖDAR!

Varför är jag uppe nu för tänkte jag precis säga. Okej klockan är halv 1 men jag gick upp 12, självmant? Jo men ser ju ut som att solen lyser in lite genom persiennerna, hoppas hoppas på sol. Då ska jag ringa min döda fisk, daniella :)  Skrika i luren: Sommar tider hej hej sommartider! Och tvinga henne ut på en prommenad, för hon kan fan inte sova bort hela dagen. Annars går jag och tar en ensam, och då ska hon fan få skuldkänslor.

Nej, det är bra på tv idag fan. Måste hinna med allt jag ska göra sen sitter jag bänkad. Imorgon är det skoola fan :) Happy long time. Slipper den där jävla praktiken för ett tag. Det här var lätt dom 3 drygaste veckorna. Nej, kaffet, mackan och dushen ropar på mig som fan, lär kiila. Men purrre

UPPDATERING: Den döda fisken ska ut och gå med mig efter många om och men som tex. Jag är sjuk, kan jag få vara bakis? Och svaren till det var: DET ÄR SOL UTE? Aaakejdaa

prinsessa hjärta dj?

HAHA, hoppas han inte läser daa. Okej, kom nyss hem från party. Det blev supa i allafall. Men det känns som att jag inte kommer vara lika bakis imorgon fan. Längtar somfan till mina snabbmackisar och bacon imorgon som kommer vara min söndags middag till beck, helt klart! OM jag inte får donken imorgon som min sista middag, höh. För på måndag börjar ju mitt nya liv somsagt :O! Ne men ser faktiskt fram emot att sluta röka, få bort alla rökrynkor och shit. Det är fan sant, mitt leénde e inte desamma efter som här åren som rökare, illa fan! Det är inte ens gott längre, det är bara ettt cp behov som jag vill ta död på! Och det ska funka, det ska det. Sitter med handen i chipspåsen för tillfället, e inte ett dugg trött, men ska sova ändå. Ska bara berätta hur jävla töntigt jag tycker det är att dra folk i håret och skrika uuuuiw, för att man är så fucking avunsjuk? Hallå, är du 15 eller?? Just ja, det är du ju, sorry.. Dra inte in din kompis i det här, för hon är i allafall normal :) Det är nått jäkla cp som knackar på dörren till lägenheten nu också, dryg. Jaja men festen var i allafall lyckad, och det var många man kände, kul jö :) imorgon blir det lång prommenad med och tänka på alla sina synde rman hunnit med under helgen och sen är det tv för hela slanten, oth, gossip girl, cant wait ^^, Sen skola på måndag, längtar fan. Har religon (A) hööh. Sov got


där ute finns en värld av långa nätter

Mår lite bättre nu i allafall. Men nu börjar jag må illa igen, funderar på att sätta mig på ballen med en cigg i munnen och trasha det andra benet på mina jeans. För övrigt blir dom sjukt snygga. Trodde inte detta skulle bli resultatet. Nu är jag nästan glad att jag trashade tiger jeansen istället för ett par billiga H&M jeans. Jupp!

Haha börjar bli lite smått galen. Jag har ju fått en katt som heter Oscar :P Och det är precis så mitt ex heter. Och varenda gång pappa, bror eller Karolina säger meningar som: Vart har du oscar då? Sov oscar med dig inatt igen? Har du lekt lite med oscar idag då? Så blir jag först skitförbannad (tänker snabt, men hallå det är sluuut för aplänge sen) och sen kommer jag på att, Just ja! Jag har en katt som heter oscar :P Det är lite störande men man kan ju inte bara byta namn på en 7 årig katt? Han heter vad han heter helt enkelt (Y)

Vill bara att jag ska må bra snart :( OCH att daniella slutar jobba så att vi kan prata kvällsplaner. Jag LOVAR att hon är helt död efter jobbet och hellre vill skjuta sig själv än att åka till svanå på fest, men vi får se hur det blir helt enkelt :) Vill ha bilderna från igår också jööö!

Ne, nu ska jag slänga mig på chipspåsen. Det behövs, är så värd den också.


Jag ska aldrig mer dricka

Tro mig, jag ska aldrig mer dricka. (eller kanske ikväll, om jag mår bättre) Men just nu tvivlar jag på om jag någonsin kommer må bra igen i mitt liv. Mitt huvud sprängs helt ärligt snart. Funderar på att skjuta mig själv för mitt eget bästa. Att dricka på 2 tallrikar snabbmakaroner och bacon på två dagar ska jag aldrig göra om, det är nog en av anledningarna till att de känns som mit huvud har gått i konkurs, gah! Jag mår som jag förtjänar! Eller nej fan vad arg jag blir, det här förtjänar ingen :(

Nu till gårdagen. Jag coh daniella fixa oss tillsammans och sen drog vi till Lisa Söderbäck :) Där var alla tjejjerna för att fira hanna, så henne försökte samtliga supa under bordet. Sen kom massa boys också men några av oss drog ner på stan då :) Jag och Daniella som INTE skulle på krogen hamnade där ändå. Vi skulle ju ändå bara spela (haha)! Det konstiga är att jag inte hade några pengar alls där inne och ändå drack jaf 5 öl för mycke. Men hahaha jag minns att jag stod bredvid en kille som ville bjuda mig på en öl, sen så var det en på andra sidan baren som vinka åt mig och fråga om ja ville ha något at dricka. Så jag sa till kille 1 att jag bara skulle kolla en sak, så gick jag och hämtade en drink på andra sidan, så gick jag tillbaka till kille 1 igen och fick min öl. Sen gav jag en till daniella så söp vi! Haha vi är så jävla elaka tjejjer.

Nu har jag nyss slängt ut pappa och min bror från lägenheten, orkade inte med en massa ljud. Funderar på att bada nu. Ikväll blire antingen lugnt, som mitt huvud nog föredrar. Eller så blir det fest fest fest, inte krogen utan en lokalfest, det var aplänge sen ju :) Och det föredrar fanny och det blir alltid som jag vill. Vi hörs senare kanske kommer massa bilder då.

Idag var min papppa i tidningen på guldstänk sidan :D och jag var i tidningen igår hahaha. familjen vimmel.

guldlock

Ungefär så jag ser ut i håret nu, men jag tror jag gillart :) Jag ska bara dricka en kopp kaffe nu och byta om, fixa restaurangen och börja jobba. Så har inte tid med att skriva nu. Skulle bara säga hej :) Efter praktiken drar jag till wenströmska och hämtar min mössa sen är ja väl med på daniellas lektion tills hon slutar :) Ikväll blire mys med henne och Annice (Y) inget festande idag, blir imorgon.


för vi är så jävla vuxna!

Haha daniellas kommentar hem från donken. När vi satt där och käka våran middag så kom hon på att vi skulle till pitchers och dricka öl :P Ni kanske blir förvånade, inte jag. Men jag sa att jag hade vin hemma så vi gick hem till mig och tog ett glas. Hon gick hem för ett tag sen för båda höll på att somna. Jag ska ta ett bad nu hade jag tänkt, tar nog samma simm-runda idag, lätt att simma vilse. Sen ska jag gå och lägga mig. Hoppas på att lille oscar kommer fram snart också :( Stackars lilla kissekatt. Men den har bytt gömställe nu iaf. Hållt på lite mer med mina jeans också :) Dom blir sketa snygga (Y). Imorgon ska jag nog dra mig till skolan också för att hämta min studenmössa! Vi hörs, puss

Idag fick jag inge mindre än en katt-jävel :)

Sant som det är sagt. En katt har jag fått :) Karolina (pappas tjej) jobbar på en städfirma. Och dom skulle städa en gubbes lägenhet idag och när dom kom dit var han död :( Han hade en katt som hette Oscar och ingen av hans släktingar ville veta av katte, inte heller farbrorn. Så jag bestämde mig för att ta hand om den. Karolina har nyss tvättat den och nu ligger den under sängen och är livrädd. Hoppas den kommer fram snart så man får klappa den lite :) Min alldeles egna katt (A)! haha.

Jag är helt döööd kan jag tala om. Sjukt jobbig dag, menar't! Över hundra lunch på en och samma gång, + ett 90 års kalas klockan ett.  Sen när man tror att man ska få sätta sig på arslet i fem sekunder, njuta av vårsolen och röka då kommer det en minnes stund med 14 pers, och som grädden på moset är man ensam att ta hand om dom, och såklart en kock i köket. Gah, mena ben värker sönder.

Men det hindrar ju inte mig för att gå en prommenad runt hamnen med emilia och daniella lite senare, inget hindrar mig, aldrig gjort, kommer aldrig göra. Jag har börjat en diet också :D Nej, skojja. Men man kan nästan tro det. Inte hann jag äta igår kväll och ni tror väl inte jag hann äta lunch idag heller? Icke sa nicke. Och att det finns mat hemma, skulle inte tro det. Får väl bli en donk, värd prommenad ikväll, värd!

Nej nu kom daniella, vi hörs väl senare =)

Nu gör vintern fan inte comeback

Då säger jag som Kiiiiiiiiiinza, ;) (nej men kenza) då packar jag ihop mina saker och flyttar till Afrika. Mitt internet sluta vipps fungera igårkväll så kunde inte blogga imorse, inte för jag hade hunnit det tror jag. För idag drog sängen kvar mig. Vad aptrött men kom upp ändå pågrund av det fina vädret :) Måste dra :D

klippt sönder jeans för 1500 och blonderat.

Fan vad drastiska beslut jag gjort ikväll. Och rubriken är bara hälften. Med jeans för ett och fem menar jag att jag har "trashat" sönder mina tiger jeans! Ni har väl inte missat jeansen på bikbok eller gina kan jag tänka mig? Resultatet av att riva sönder mina jeans ska komma i närheten av hur dom ser ut :) Är inte klar än, men fan vad snyggt det blir. Bara det att dom jeansen fick jag av pappa i julklapp förförra vintern och om han minns dom och ser att jag tagit sönder dom kommer han göra om mig till köttfärs och rulla köttbullar av mig, och sälja dom restaurangen för en femma. Men hans minne är kort, + att han kanske inte bryr sig, vem vet? Dom kommer ju i allafall till användning nu! Inte direkt mina favvo jeans. Sen har jag blonderat håret minsann! Gjort blonda slingor :) Vet inte riktigt vad jag tycker, eller JO det är snyggt som fan. Men ovant ska jag säga er. För ett och ett halvt år sen skulle inte den svarthåriga fanny i sin vilda fantasi blondera slingor. Men jag behövde förändring och det blidde det minsann! Nöjd med andra ord :)

Sen ska jag och Daniella skaffa oss nya liv på måndag (haha)! Nej nu lät det som jag var irionisk som jag till viss del önskar att jag var, men icke. Vi ska 1. Sluta röka! (haha igen). 2 Sluta upp med chips, godis, coola osv. 3 Gå ut på krogen högst 2 gånger i månaden (det innebär inte att vi inte får sitta och hälla i oss en vinare var hemma hos mig, vi ska inte gå ur A-laget bara spara på pengarna)! 4. Göra sittups på kvällarna (försöka varje kväll) och fantisera om en platt mage till studenten, + att vi ska ut och gå lite då och då. 5. Ge oss katten på att vi ska klara det här. Måste fan skriva ner den här listan innan måndag annars kommer jag börja med att äta chips till frukost, tända en cigg samtidigt som jag tar bussen till praktien som är 100 meter bort och ta en lättöl till lunch.

Tog tio bussen till Sala och inte nog med att jag fick springa till bussen, busschaffuörs-fittan försökte lura av mig pengar. Sa att det kostade 69kr till sala när det kostar 34, hallå? Jag har bott i sala sen jag var 7.. Nu är jag i allafall hemma och nu funderar jag på om jag ska käka upp min godispåse till middag eller gå ner och kolla vad mammsen lagat för mat. Sen ska jag försöka varva ner och somna. Vi hörs imorgonbitti da :)

Fan vad skönt det är när solen skiner :)

Fyfan vad jobbigt det var idag på praktiken. Så fort solen kommer fram kommer gästerna också fram. Så idag var det ungefär 100 lunchgäster, precis så många som får plats under lunchen. Så det var väldigt rörigt. Blir så förbannad när folk bara står och kollar ut i tomma intet när dom ser att jag kommer rusande med 4 tallrikar i händerna. Det är ju inte lätt om dom tror det, även fast det ser ut som det. Nej, har nog blivit lite starkare under praktikveckorna. Sen finns det ju de gästerna som ska klaga på precis allt, dom gästerna som ska fråga precis om allt som är i maten, dom gästerna som är helt lost och inte hittar besticken fast dom ligger framför facet. Men det är lugnt, det är ju service vi älskar ;) haha! och utan er är vi ju inget!

Nu ska jag annice och daniella på stan så vi hörs när jag kommer hem till sala :)


har aldrig känt mig så.. doftande!

Gud vad mycke piggare man blir när solen skiner :) Varför jag doftar nu då? Jo det ska jag berätta. Jag står och fixar mig på toaletten så kommer min bror in och säger att han ska bajsa. Så jag går ut där ifrån. När jag kommer in luktar det helvette rent ut sagt, fyfan. Så jag sprutar med Ajax över hela badrummet. Sen kommer min kära lillebror in och sprayar killperfym (välidgt illaluktande) på hela sig. Så vare! Så nu har man väl huvudvärk i en vecka framöver kan jag tänka mig :)

Jag blir så arg, jag har alla mina kläder hos pappa :( Vet inte vad jag ska ha på mig fan. Därför hinner jag inte skriva något nu, vi hörs!


trött som fan

Håller på att somna sittandes alltså. Ska faktiskt gå ner och tvätta bort sminket och sen lägga mig i sängen och kolla tv tills jag somnar :) Tänkte gå ner och sola egentligen med mammsen, men orkar fan inte. Nej, det får skjutas upp! Imorgon äre praktik igen, (förvånade?). Snart skola igen i allafall och lite omväxling. Får se om jag lyckas ligga kvar i sängen tills jag somnar, eller om mitt databeroende tar över haha. Godnatt!














Söka jobb är inte det lättaste

Eller att söka är väl rätt lätt, men att få dom att svara eller få dom att ha sommarjobb över är en annan femma. Har ring ungefär 10 ställen i lyskil. Många svarade inte, säkert inte öppet nu. Vissa skulle ringa tillbaka och andra behövde inte arbete. Åh, jag vill ju jobba där i sommar :) Tänkte bosätta mig där nere ett tag, kommer stormtrivas helt klart. Lugn och ro och långt ifrån utelivet. Självklart finns det krogar därborta och inte tala om festerna på klipporna, men det hinner man ju också med! Håll tummarna för mig nuda. Annars blire att jobba hos pappa :)

Praktiken idag gick asa snabbt jö. Och så härligt väder, kan det inte bara hålla i sig ett tag nu :')! Snart ska jag keka lite mat och kolla på andra avenyn :) Blir ingen outfit idag fan, hade leggins och mjukiströjja (A)! Skönt.

Vi hörs!

Your still the love of my life

Nu har lite små bråttom här. Klev inte upp allt för tidigt. Ska ta nio tåget till västerås, men det  år drygt 40 minuter kvar. Men det tar en kvart att gå till tåget också! Vet inte om pappa kommer vara där idag, han är nämligen sjuk. Hoppas han är där iaf :)  Efter praktiken blir det hem till Sala igen. Nej nu ska jag hitta kläder, lägger in det senare ikväll :)

I'm so over love n' shit like that

Så sant. Orkar inte med sånt har jag insett. Jag har försökt att finna någon som på något sätt skulle göra mig helare än vad jag redan är. Letat efter någon att spendera mitt liv med. Men det slog mig nyss att jag jag är så hel som jag kan bli, och det som saknas det kommer aldrig att komma tillbaka och jag tänker inte hitta något att konpensera det med. Jag letar alltid efter något jag inte kan få, och hittar det aldrig. Så jag har slutat leta, en vacker dag kommer allt till mig. Jag tror på ödet ibland. I live for the nights I won't remember, with the friends I'll never forget!

Nu har jag precis gjort klart Max blogg, och den heter inge mindre än LifeStyleMusik! Kommer nog bli riktigt bra när han börjar skriva :) Där med har jag missat precis alla program som jag skulle kollat på ikväll, men vad gör det? Det är ju inte precis så att jag missat Andra Avenyn, nej för det är imorgon :D Längtar! Är skitpigg just nu fan, men måste sova strax :) SKA upp imorgon och till praktiken. Även fast jag inte har någon lust överhuve taget. Kanske slänger upp dagens outfit imorgon då, eftersom det var år sen. Sleep tight.

kladd-kaka!

Hur värd är jag inte en kladdkaka en dag som denna? Höh! Nej men jag har nyss bakat och ställt in den i ugnen, väntar förväntansfullt på resultatet :) Så jag min mamma och brossa ska väl smocka det sen. För övrigt gick det bra hos tandläkaren. Men på vägen dit kändes det som att jag hade hål i varenda tand och som att jag skulle svimma. Men tandläkarna är vana med att jag brukar ha med mig sällskap eftersom att jag alltid är sjukt nervös. Dom fattar bara inte varför, för det här var sjuhundrade gången jag går därifrån utan hål, happy :) Tänk om man kan leva ett helt liv utan att ha ett hål överhuve taget? Jag kör på det och ser hur långt jag kommer ^^,

Imorgon så äre praktig, 4 dagar kvar tills jag har skola igen. Äntligen måste jag säga! Och nu kommer jag träffa Daniella lite mer också :) Så mycke roligare med skola faktiskt, och jag undrar vad jag fick på religonsprovet (A). + att jag måste hämta ut min studenmössa fan :) Happy long time. Nu är tiden snart inne!

I'ts hard to know that I still love you
but thats just the way it is..


Här är lite bilder ifrån helgen då :)
 
Min kyckling (tupp)! haha och Emilias kyckling :) Hjert och Hjärd.


Du suger verkligen sten hårt på att ta kort.. men du är bäst ändå :)

(Y)

Kul att man får sova när man har sovmorgon, verkligen. Första vaknar jag av ett sms, mamma. Sen ringer någon mamma, Sen ringer någon igen, mamma. Sen ringer någon igen, pappa. Sen ringer någon igen, mormor! Och jag tror jag slänger min mobil i väggen. Kan man inte få sova när man har sovmorgon? Bara för att jag ska till tandläkaren försover jag väl inte mig. Åh, blir riktigt sur.Klev i allafall upp efter sista samtalet klockan nio och nu är jag ärdigfixad och det är 40 minuter kvar tills bussen går. Jippi..! Jaja, mormor ska i allafall följa med mig till tandis, iaf skjutsa mig dit. Jag är livrädd för tandläkaren, bara det att jag aldrig gjort någon stor grej av det. Men nu var det snart 3 år sen jag var hos tandis, hade så fina tänder då. Har aldrig haft ett hål, hoppas inte jag har det denna gång heller.

Nu ska jag dricka lie kaffe,klä påmig, packa lite åså :)Vi hörs efter tandläkaren och då lägger jag in bilder från lördags haha:D


söndag

Det blir tv ensam hemma ikväll istället, trots att jag hade andra planer. Det började med den rätt för rosing och jofre gjorde min söndag hel klart. Jämförde linda med en brödbit och sa att man fick mer svar av den än henne. Haha fyfan vad jag skrattade. Oth sög, sen var det gossip som tog precis lika hårt i hjärtat som det alltid gör. Nu är det wipeout som jag kollar lite halvt på, sen är det antingen beck eller sanningens ögonblick. Vågar jag sova ensam om jag kollar på beck tro? :(

Pappa kom hem för ett tag sen med tv, mat och godis. Så klarar mig gör jag nog. Imrorgon blire ingen praktik heller, ska till tandläkaren i sala 11:20.. hur läskigt? :(  Jaja nu äre rökpaus. En bild från igår kanske:


:)

Annice va nyss här :) Men nu har hon dragit :( Jag tänkte gå ut och gå en prommis och handla men kom på att alla mina skor utan klack befinenr sig hos kompisar. Så det blir att stanna inne i det här fina vädret, orkar inte sätta på mig klackar lixom. Daniella kommer förbi sen men mina saker också, då har jag äntligen skor men då börjar ju alla bra tv program :D 

fyfan..

party lika rockstar

Gårkvällen började i allafall  med att vi börja föra hos Daniella :) Vi shota och drack öl, knäppte flummkort och lådsades angagera oss i dom 5 sista minuterna i meleodifestivalen. Runt kvar över elva drog vi oss mot the nightclub. Väl inne träffade vi Malin och Alle rätt snabt och massa andra man kände också :) Det var riktigt roligt där igår. Det värsta är att jag har ett svagt minne av att jag kommer vara med i tidningen (span) på fredag. Men det hör väl inte till ovanligheterna. Ska försöka lägga in bilderna från min mobil också men just nu funkar inte blåtand.

Snart kommer Annice hit :) Hon har vart och jobbat så hon tänkte svänga förbi innan hon tar bussen hem. Och nu vill jag bara att pappa kommer hem, vill ha våran tv hemma som just nu är på pappas jobb så vill jag ha resterande av fiskedamms-godiset. Ikväll är det gossip girl, one tree hill, wipeout och beck :D Bättre kan det ju knappast bli. Iof, solen lyser som fan och ja ska ta en "morgoncigg nu". Allt är så faaaab just nu! älskart.

Bilder kommer senare :)


Hej på er :)

Jobbet och påskpysslet gick finemang. Ungar är rätt söta trots allt, men bara rätt. Emilia pysslade men jag fick servera idag, jonna var magsjuk. Var inte inställd på att behöve duka bord och vara trevlig idag så det var rätt drygt att fejka sig igenom dagen. Men men, jag jobbade till ungeför 4 sen så skjutsade Emilia mig till Daniella så nu är vi här, Annice kom förbi ett tag också. Nu har jag precis dyschat och noppat ögonbrynen, väntar på att D ska duscha klart sen ska ja väl börja fixa mig för kvällen.Calle ringde nyss och sa att jag skulle med dom till Oliver men vi får se hur det blir, är inte så sugen på det men. Annars blire konrad. Nille och hans kompisar kanske kommer också :) Och då får jag lägenheten full av massa fulla människor inatt eftersom dom inte kommer hem till Sala på något sätt haha. Jaja får se hur det blir med den saken.

Skulle lagt upp bilder om jag hade en usb, men så är inte fallet. Så lägger upp bilder imorgon, bla på min grymt snygga kykcling jag gjorde idag och min kycklingindian :) hööh. Ne men vi hörs tomorrow :)

Who am I to say you need me..


Love of my life, my soulmate
You're my best friend
Part of me like breathing
Now half of me is left

I don't know anything at all
Who am I to say you love me

Color me blue I'm lost in you
Don't know why I'm still waiting
Many moons have come & gone
Don't know why I'm still searching



Det blidde ingen utgång i allafall. Men lika bra var väl det + att jag är supertrött nui allafall. Jag och emilia har bara slappat ikväll. Garvat åt let´s dance och sjungt med i Så ska det låtar, fyfan vad kul vi hade. Sen tog vi bilen till Max och käkade kvällsmat runt halv tio :) Sen skjutsade hon hem mig och nu har jag legat och kollat på The city, helt fast. Synd bara att jag kollat alla avsnitt nu.

Imorgon börjar vi klockan nio, kul att Emilia ska jobba med mig :) hihi. Mindre kul att ta hand om barn, men men det finns fiskdamm i allafall =D Godiiiz. Sen senare ska jag hem, kanske ta en liten nap sen tagga inför fiesta.För imorgon blir det tamefan utgång. Den som bangar slår jag. Blir nog Daniella, Emilia, ringer nog Annice imorgon och frågar om hon också är på :) Sen sussi och hennes vänner skulle nog också ut, det här kan bli mer än kul :D

Nu äre bara kvällsciggen kvar sen sova :) Sleep tight, händerna över täcket nu allihoppa! Pizz

Hemma :)

Så, äntligen hemma :) Gick till stugan där det som vanligt var en massa mupps som satt och skrek och spela gitarr. Respekt, nä ni vet inte vad det är nej. Man kanske vill ta en kaffe i lugn och ro sometime, men inte där nej. Frida drog rätt snabt så jag och emilia tog en kaffe på donken istället. Tro det eller ej, lugnare där haha. Sen åkte millan hem och jag mötte Jimmy och någon jag inte minns vad han heter haha. Jag minns aldrig vad folk heter när dom presenterar sig för jag är fullt insatt i att presentera mig själv haha, sant. Vi gick och kolla lite i affärer sen hjälpte jag honom att köpa foundation till hans kusin hehe. Nu tänkte jag hoppa in i dushen och leta reda på lite kläder för kvällen, hoppas verkligen emilia drar tummen ur arselt och kommer med, orkar inte sitta inne. Har myror i brallan och överskotts energi så det visslar om det. Men blir bara ett glas vin eller något i den stilen för imorgon äre upp klockan nio och jobba. Pyssla med barn och fiska fiskedam. Åh, längtar. Not. Men pengar är pengar och vi går så fasligt bra ihop. Vi hörs lite senare, kanske slänger upp kvällens outfit också. Återstår att se :) kika in sen, puss


btw, här är kjolen jag gjorde till klänning och satt nitar på :) tog bara ett snabt kort innan jag la mig igår haha.

söta underbara vackra rara..



Så dagens kläder, första var till jobbet, nu ska jag på stan med det andra. Orkade inte med den blåa haha. A som sagt fika med emilia  och åbbe nu :) PUSS



Äntligen freeedag!

Har precis kommit ur duschen, sitter och äter en macka, va asa hunhrig. Sen ska jag fixa mig lite och dra till praktiken. Idag kommer man ju typ göra allt som går att göra. Tappa tallrikar, spilla på gästen, halka, ta sönder poslin mm. Fredag den 13 it is.. scary hah ;)

Hoppas det fortfarande blir party ikväll. Fast Daniella ska jobba men. Träffar henne aldrig längre :( Hon jobbar eller är hos marcus :( Jag längtar tils han åker bort en månad :D haha. Nej va taskigt, men ja ljög inte ^^,

Måste fan blåsa håret nu och sminka mig lite, och hitta kläder :)

PÅSKPYSSEL

Kom nyss hem. Har vart och köpt påskpyssel och lite nitar för tusen kronor. Det var som att sticka en kniv i hjärtat på mig. Lägga pengar på skit när man kan shoppa, är rent ut sagt idiotiskt men men, blev tusen kronor över också, ha :) Gick med emilia, vi kollade lite kläder åså och gjorde ett par viktiga ärenden. Praktiken gick bra idag som vanligt, inte mkt att säga om dagen.

Imorgon äre fredag, fy fasen vad heven :) Då blire jobb till 5 ungefär sen gå lite på stan med Daniella sen hem och bara tagga inför kvällen. Är så sup sugen att det är läskigt. Dålig vana antar jag. Men fan vad det ska pratas, i highheels och nitkjol!

Ne man kanske borde röra sitt feta arsle och börja städa lite. Pappa har nämligen bestämt att vi ska städa idag.. och jag som har en blåsa på hälen :( buhuw. Sen har jag köpt lite nitar som jag ska sätta fast på min nya nit kjol, ju mer desto bättre, right? 






hate girls

Där kanske jag tog i men jag menar ungefär 50 procent av det. Alltså mer, I don't like girls.Dom ska va så jävla komplicerade hela tiden och göra små problem stora. Driver ni eller? Lev livet, orka spela drama queen livet ut bara för att ni kan? Skulle aldrig kunna vara kompis med en riktig tjejig tjej som håller på så. Sånna filurer och jag går inte ihop. Punkt slut! Det är därför jag tycker det är skönare att vara hos pappa, han bryr sig lixom inte på samma sätt. Och om jag har gjort något han inte gillar då säger han bara det lixom. Men mamma hon ska "prata" vid köksbordet. Och det handlar om 20 minuters sittande och kolla på när hon gråter och så ska man säga hur ledsen man är. Men jag tänker inte sitta och be om förlåtelse för att jag inte kom hem rätt dag eller snarare bor här på heltid. Jag har två föräldrar och det får dom fan stå för!Dethär är en till tavla i pappas restaurang som jag älskar! :D Den som kommer in och köper den kommer jag spilla mat på :( Nu ska jag iväg kära ni. Jag börjar 10, egentligen 9. Försov mig haha (ovanligt?) :) jaja so long suckers!











Sweet

Inge trött jag är då, och jag börjar 9 imorgon. Orkar inte fan. Jonna är inte där imorgon heller så får vara ensam i servetrisen, booring :(

Orkade inte sy in brallorna idag, får bli imorgon eller efter helgen. Ingen brådska liksom. Ligger och kollar på tv nu och väntar på ett litet samtal innan jag somnar :) hihi.

Jag har fanimej ingenting och säga idag, och då äre lika bra att hålla tyst

Now I know the different between a crush and a crash!
<3


I got to leave it all behind

Åh vad pömsig jag är, och hungrig. Praktiken gick bra som vanligt. Alla blir så förvånade att det helt plötsligt sa klick och bär massa tallrikar samtidigt. Frågar om jag tränat hemma haha. Men icke, det skulle jag aldrig få för mig att göra. Never. Skönt att allt börjar släppa iaf.

Efter praktiken drog ja ner på stan med pappa. Så gick jag till Indiska och mötte upp emilia så gick vi lite på stan. Jag köpte en kjol med små nitar, as fin :) Kanske blir att ha på sig den på fredag om det blir utgång? Efter det drog vi iaf hem till mig moi, jag packade lite sen gick vi till bussen. Nu är jag hemma i sala och har ap-tråkigt. Ska snart äta sen lägga mig i sängen och kolla tv. Sen om jag orkar ska jag sy in ett par baggybyxor som är på tok förstora. Och kanske sy om en sak till en klänning, det återstår att se. Annars blire väl tomorrow.

Här är dagens suddiga outfit vettja:

Karolina som gjort tavlan, pappis tjej. Och jag älskar den :D


Det här var ju tääärt.

Det är något cp fel på antingen datorn eller mobilen, det går iaf inte att blåtands överföra mina bilder :( Så så kul fick vi det haha. Jobbet idag gick bra, och tiden går ju så himla mycke fortare när man får massa sweet sms:) Fick sluta tre idag, hur skönt som helst för jag sov bara 3 timmar i natt pågrund av ett väldigt speciellt samtal :) 7 timmar senare vad det bed time! Då var klockan 3, skitsmart. Som grädden på moset möttes jag av en fet käftsmäll av mr.snöstorm! Men jag kom fram efter väntat på bussar och det ena med det trejde.

När jag kom hem la jag mig i sängen och dö glodde tv tills jag somnade och vaknade 5 timmar senare. När jag väl sover, så sover jag haha. Undrar verkligen vem det var som ringde på dörren (om jag inte drömde) Men för att nå höjden av lathet klev jag inte upp för att kolla haha. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på Andra Avenyn som jag missade med flit på tv bara för det är mojsigare att kura ner i sängen mer världens bästa tv-program! (okej, det där lät gay)

imorgon är det jobb igen klockan tio. 3 dagar kvar sen helg *glädjeskrik*! Men vad har jag att se fram emot. Jo justja, nu minns jag! JOBB :) Men det kommer bli kul, pappa ska fira att han har ägdt Kvarnen i ett halvår med en familjedag med massa barn där det bjuds på minihamburgare och pannkakstårta. Guitarspelande och påskpysslande, sen finns det morötter för dom som blir tvingad av sina föräldrar att äta det. Emilia ska jobba med mig där, och kanske Daniella :) Jag börjar mer och mer gilla barn faktiskt, men det är inte riktigt min grej ändå. Skrik, springande, tjatande, kladdiga händer, dryga röster, a det är väl ungefär det jag ser framför mig när jag hör ordet barn. Men dom kan vara söta också, om dom är tysta :)

Nej nu ska jag gå ut och röka, med grannarna. Dom kommer alltid ut mittemot när jag röker, drygt faktiskt. Sen är det andra avenyn och så kanske jag får höra en söt liten voice. Godnatt vi hörs imorgon eller later.

långa nätter

Fan vad trött jag är råååå! Och bråttom har jag också. Men vad gör det om 100 år? Nu ska jag bara klä mig mig dricka upp mitt vatten som jag starkt försökte göra om till kaffe med enbart vilja och hopp. Men icke sa nicke, blir att ta en slurp på jobbet istället. Vet egentligen inte när jag började idag men whatever, tog mig friheten att komma till tio när det inte hade sagts något annat.



Praktik heeela dagen idag, sen kanske jag ska vara med Emilia och fixa hennes löshår. Fan vad alla har löshår alltså, det måste ju bara grymt drygt? Men snyggt äre ju och det sitter fint :)

Kom igen, vilken header är finast? Den jag har nu eller den här:

& visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla härom kring

Hann knäppa ett kort på dagens otroligt påhittiga outfit haha! Försov mig imorse och det kändes som att jag drack kaffe, rökte, duscha och klädde på mig på samma gång. Där av resultatet. Har alltså bara på mig leggins, en vanlig tjocktröja med luva, skinnjacka från H&M och sneakers :) Otroligt skönt i allafall.

Jag köpte med mig veckor revyn när jag gick till stationen så jag hade något att fördriva den otroligt tråkiga timmen till Sala. Fick stå ut med att må illa, hela vägen! Kan inte läsa och åka bil/buss samtidigt. Gick hem till mormor när ja kom fram till sala och sa hej och hämtade lite tråd, resår och lite smått och gott. Så nu har jag samtidigt som jag käkat och kollat på tv knepat och knåpat och det blev inge mindre än ett litet band runt hövve. Snyggt blev det också, ha!


Dina ögon såg mig som någon annan, och jag kände mig som det


Idag var den här sköningen (peter harrysson) och käka på pappis restaurang med 24 stycken andra. Dom hade minnesstund för en kompis som hade gått bort för rätt länge sen. Dom satt och garvade hela middagen, kul att dom var glada i allafall. Och dom älskade maten huuh :) Gick skit bra att servera idag, blir fan bara bättre och bättre om man får säga så (A)! Ska bli kul och visa i skolan sen att man gjort framsteg. Hoppas och önskar på ett VG i serveringen i allafall, men det kanske är för mycke begärt. Men bara att jag får betyg är jag glad över haha! Det var asa kul att jobba med Jonna också, hon har vart köksmästare på Karlsson på Taket åså, så hon var jätte duktig. Och snäll :) Hon ska jobba med mig till Onsdag, sen kommer det någon annan in. Gunilla har fått sparken i allafall. Lite synd eftersom vi hade "roliga timmen" dagen ut. Men hon får stå sitt kast helt enkelt.

Ska hem till Sala med 18.oo bussen. Jag orkar inte egentligen men måste träffa mamma lite. Vi hörs lite senare så kanske ja slänger upp dagens kläder :)


nått att tänka på

vr
Du tror att vi kan läsa dina tänkar? Nej det kan vi inte! Jag vet att det är mycke förvirrande. Du kan ju faktiskt läsa våra. Men hur svårt är det? Kollar vi på kylskåpet är vi hungriga, tittar vi på tv är de antingen fotboll eller bröst som visas och tittar vi på dig är vi kåta. Det är inte direkt så att du kan söka till Säpo på den förmågan. Du därimot förväntar dig att vi ska förstå skillnaden mellan "nej jag är inte intresserad" (Jo, men jag kan inte säga det direkt för då kommer du att tro att jag är värsta slampan, men tjata lite till på mig!)  och "Nej, jag är inte intresserad" (så kan du inte bara dra åt helvette?) Problemet är bara att beteéndet är så standardiserat att den dagen en kvinna faktiskt säger vad hon menar till en man kommer universum förmodligen dö i chock tillstånd.

Du pratar om ditt ex? Gör INTE det. Vi vill inte prata om honom. Han har legat med dig och vi gillar inte killar som har legat med dig. Nej, men nu är du ju där igen? Pratar om vilken idiot han var när han gjorde slut och hur sårad du blev. Det är inte så att du kanske fortfarande har känslor för honom? Inte det, okej. Kan vi inte prata om rysk ekonomi eller nått annat istället då?

Du spelar svårflirtat. Och lyckas över förväntan. Märkligt, inte sant? Han var skit charmig och trevligt och allting och du bara "mmmm men ja måste faktiskt gå till mina kompisar nu". Och sedan stod du och tittade åt ett annat håll i 4 timmar omringad av 40 personer som garvar åt dina skämt... och då fattar inte idioten att han skulle komma bort till dig och fråga om du ville dansa! Shit alltså, killar är verkligen åsnor. Men medans du sitter där nu, ensam, med en tjock grillad korv från 7eleven i ena handen samtidigt som du fläktar bort taxi-chaffisens hand från ditt lår med den andra, så kan du kanske fundera på detta: Fanns det något ikväll du kunde gjort annorlunda?

Kan inte rå för om ja lider lite med er pojkar.

Nu ska jag ut och röka, sen sova sova sova! Ni skulle höra hur "sova sova sova" låter i mitt huvud, det låter lixom som en liten hejjarklacks ramsa i hövvet när ja skriver det. Skitsamma, börjar nio imorgon. Jobbar första timmen till klockan tio sen går jag över till slavarbete (praktik). So long suckers!


Äntligen back home :D

Jobbet gick fan awsome! Alla tyckte jag var asduktig (A) och jag fick nog en chock från det stora igår och var berädd på att sköta allting ensam idag. Franks ägare var där, ungefär 10 stycken som grädde på moset och lite nervi va man allt. Och jag bar fler tallrikar på en och samma gång idag än, mer än jag brukar kunna ta med mina klena armar. Det var askul att jobba idag, synd bara att jsg praktiserar i två veckor till och inte tjänar ett öre.

Imorgon kommer en ny servitris som ska börja jobba där. Hon heter Jonna :) Hihi kulmedlite nya människor faktikst. Nu sitter jag i allafall hemma med Daniella och kollar på gossip girl, sen äre wipe out och efter det beck! Sköön kväll fan. Med lite mat, cola och cigg blir den bara bättre. Vi hörs säkert senare!

suprise

Försvoit mig. Vakna för 10 minuter sen men måste dra nu fan. Jobba jobba. Vi hörs sen och då möts ni av roligheter och dagens outfit :) PUSS

Och jag drömmer om en framtid utan dig

You once made this promise to stay by my side
But after some time you just pushed me aside
You never thought that a girl could be strong
Now I'll show you how to go on

Won't you my bad boy, be my man
Be my weekend lover but dont be my friend
You can be my bad boy but understand
That I dont need you again
No I dont need you again











Nu mina vänner är sista visan slut. Dags att lägga sig i sängen och slå på en film. Vilken som helst, jag kommer somna ändå :) Sjukt trött, kanske för att vi vakna 10 hundra gånger av min kära lillebror som har en mun som går i ett! Imorgon, vad fan händer imorgon. Jag brukar ju alltid ha söndags planer med Daniella typ. Vi måste fan ses imorgon, var en vecka sen ju :S

Nej lördagskvällen har vart toppen förutom omständigheterna. 2 lite coola, jb-glass och cigg, Ain't life worth living? Och imorgon blire jobb igen tänkte jag säga. Inte igen kanske, eftersom allt sket sig idag. Men nya tag imorgon och eftersom "blablablabla" så är jag ensam i servicen imorgon, hur ballt? Hur läskigt! Ne men vi hörs imorgon allesammans.

Lyssna och njut! Gör't bara.

Om man kan hungra ihjäl, gör jag det snart!

Kuurrrrr! Min mage pratar med mig, skriker efter mat. Inte hunnit käka mer än glass idag ju, men snart så är tacopajen klar och det ska bli mums! Ska vidare hem till Marcus sen och träffa daniella, vi ska chilla lite höh ^^,

Jag gick ungefär från jobbet precis när jag kom. Kan inte gå in på detaljer men det där var fanimej det pinsammaste jag vart med om rent ut sagt. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till och började tjura. Man gör inte sådär :O Jaja!

Gick hem till Danne och softa lite med Andreas och två andra jag inte minns namnet på hihi (A) Dom förfestade lite och jag behövde varva ner från allt. Inte för att dom är speciellt lugna, mer crazy :D Men på ett bra sätt haha. Här är en liten video av en av sakerna dom sysslade med haha:


live your life



Har inte sovit någe mer inför kvällen. Men hara bara legat och degat :) Druckit coola och kekat JB-glass. Jag är sjukt trött, verkligen men ska snart hoppa in i duschen så jag iallafall känner mig lite piggare och fräshare. Vad händer ikväll då? Jag jobbar somsagt till ca 9 halv 10. Fick just sms om favorit i repris ikväll. Alltså vi gör om gårdagen. Förfest hos Danne och sen vidare. Men faktiskt tror jag inte att jag pallar med skiten hehe. Men andreas åker ju hem till sthlm imorgon så kan ju vara värt att gå förbi och ta farväl haha (A) :)


Heej på er :D

Har ni huvudvärk? Min har faktiskt gått över, riktigt skönt.

Kvällen igår började hos emilia där vi fixade oss :) Sen drog vi till Daniel som hade utflyttningsfest, han bodde över konrad så det blev nära till krogen, skönt! Världens skönaste folk var det i allafall där. Några lite mer speciella än andra :) Vi drog till krogen så vi var där innan 10 så vid halv 1 trodde man fan klockan var dax att gå hem, men icke sa nicke. Förutom för Emilia som gick ut pågrund av att Hames blev utkastad. Och haha jojjo kom inte ens in pågrund av att hon var "för full", fast hon va inte ens det :S Synd iaf! Fa-aan vad bråk det var igår alltså. Knytnävar på dansgolvet och jag vet inte vaaad. Lite tråkigt, men kan inte låta bli att tycka det är lite kul att det var fanimej precis rätt kärring som fick slaget! Gah, fan vad irriterande. Sen drog i allafall Annice och alla tunabor hem till ljugge på efterfest och jag drog och vänta på en sen hem till mig :)

Nu är jag ensam hemma och ska väl snart hoppa in i duschen :) Ikväll ska jag nämligen jobba, typ klockan halv 6. Det ska faktiskt bli askul även fast det är rätt jobbigt. Jag ska servera på en bröllopsmiddag :) Och Gunilla sa att jag skulle servera bruden vin och allt för ifall hon skulle spilla på klänningen HAHA. Så sätter hon mig på det istället.

Okej, jag kanske e lite bakis ändå. För jag har fan skrivit konstigt alltså haha. Får inte fram orden rätt känns det som. VI hörs lite senare istället!

Luuunch

Så nu äre mat-time sen kommer jag nog sluta. Dagen har gått bra och det känns skönt att vara "på fötterna" igen. Välkommnades med kramar och skit, dom verkar tro att världen gått under för mig haha. Riktigt så äre inte men det är ju snällt att dom bryr sig :)

Emilia kommer snart hit, då ska vi hem till mig och hämta massa kläder och tillbehör till kvällen. Sen hem till Milllan och fixa oss och sen ska vi med Sanne på någon förfest någonstans. Kul, längesen man angagerade (stavning?)  sig så mycke för en utekväll haha. Jaja ikväll äre all in, fuck you! Som calle brukar säga.

Vi kanske hör ikväll, så kan ja lägga in kvällens outfit maybe. Vi hörs


Millan natta och ja :)

Detta får duga :)

Orkade inte ta någon kort med min mobil så det fick bli webben haha (A) Har iaf ljusblå skjorta, leggins och sjal!


Hej på dig Monica?

Eller någon annan.. undra om jag pricka på någon? ;) höh! Weeey klockan är snart 8 och jag är vaken? Jippi-kai-ey! Det var den goda nyheten, den lite sämre var att jag gick upp en timme för tidigt. Självklart lixom. Och jag tror fan jag somnade runt 3 igår, happy :) Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på vakna med the voice. Och kollar mot mina kläder och fundar på vad jag ska ha på mig idag? Någonting blir det och jag lägger upp dagens snart :D

ready

Så nu har jag gjort allt jag skulle göra ikväll. Duscha, kolla lite jobb och eventuellt "söka" något men hittade inget intressant och packat till pappa imorgon :) Ihh, längtar! Inte vart där sen i måndags och det suger. Våran nya feta tv har kommit också huh. Imorgon äre praktik sen träffa Emilia. Party på kvällen :) Nu ska jag sova för jag känner mig skapligt trött, wierd.

Lägger in lite gamla bilder jag satt och kolla på idag:


denice & jag <3


Skolan i ettan haha (A)


liten fanny haha


Lite större fanny

NE SOVGOTT!

Äntligen helg :)

jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

Gaah, äntligen fredag imorgon. Äntligen helg och jag tänkte nästan säga, äntligen får jag supa skallen av mig. För ungefär så känner jag för dom kommande dagarna. Den här veckan har vart ett rent helvette känns det som, sömnproblem upp över öronen och jag ber till gud att nästa vecka inte blir densamma. Det blir alltså krogen imorgon kväll och jag längtar så (A)! Får äntligen träffa dig också, hihi. Emilia och Sanne funderade på om vi först skulle dra och se Petter på silk som jag förövrigt tror kommer suga, men skitsamma. Sen vet jag inte om vi skulle dra vidare, beror på ekonomi och rolighet. Men att få vara med mina vänner är höjden av lycka i allafall. Och imorgon kommer diddi hem också, äntligen! Hoppas hon har en massa smaskiga nyheter att berätta. Vilken jag själv inte har, så hon kommer nog bli besviken haha!

Nu ska jag i allafall ta mig en dusch och för första gången på år (känns det som) så gäspade jag nyss och klockan är 9? Det här ser ljust ut. Men ska väl inte hoppas ett skit för mycke. En skit läskig sak, tyckte jag i allafall. Haha idag var jag verkligen äckligt nära att ringa mitt ex? :S Haha, jag skulle ringa min mamma och deras nummer börjar precis lika så det gick av bara farten. Sen när jag skulle trycka på gröna luren fick jag magknip och såg vad jag hade skrivit för nummer.. vad fan hade jag sagt om jag hade ringt det, ba öööh heee-ej, ringde fel. *klick*. Trooligt lixom haha.

Jisuus

Nu är jag äntligen klar med rummet. Det gick rätt fort i allafall när jag väl började. Och såhär fint blev det höh:

 
 

Ännu än gång. Alla som inte tar studenten i år som köpt biljett till 100dagars festen, skäms ni inte? :) Helt seriöst, jag skulle verkligen känna mig ovälkommen. Ni vet ju själva att ni inte har ett skit där att göra. Det är ju pinsamt ju! Vänta på eran tur, typ? Ni är fan inte värda ett dugg att vara där. Antingen har ni fleeeera 100 dagara kvar eller så har ni redan vart där en gång.



Men måste bara säga att fyfan vad jag förtjänar att ta studenten alltså. Många tycker att just dom förtjänar det som mest och alla har olika anledningar till att tycka det. Men det har vart så himla mycke motgånger dom senaste åren gällande skolan. Och jag är så jävla glad att jag kom i mål. A det känns verkligen som att jag vunnit världens största tävling och kommit i mål. Båda mina bästa kompisar har hoppat av under tiden men jag fortsatte ändå, och det är jag så stolt över. Att jag inte fall för grupptrycket någonstans. Och jag har fått så jävla bra kompisar som stöttat en genom det sista året. Tack till Denice Jeanette Sofia Jenny och Maria + alla andra klasskamrater. Det är vi som står där på flaket den 12 juni och firar, IN YOUR FACE! och fa-an vilket hallelujah moment!

Dagens

 Ah det blir inga bilder på det "städade rummet" än, eftersom jag inte ens kommit halvvägs. Men kan slänga in dagens outfit i allafall :) 



 Randig tröja från Lindex
 Chinos från Lindex
 Väska secondhand








Hellu everybody! :)

Läget då? :) Med mig äre finemang, eller nja det kunde ha vart i allafall. Men jag ska inte tråka ut er med mina problem och trams saker. Det är faan awsome att det blivit så många nya läsare fan :D Om jag förstår mig på hur man gör en undersökning då ska jag bannemig ha en i eftermiddag! Och då kan ni ju i allafall svara, det är anonymt i allafall, grejjt va?

Idag ska jag städa mitt rum :( Lite pinsamt och lägga in bild på hur stökigt det är men ska göra det ändå, i mini-format haha :D Sen lägger jag in bild då det är städat (Y)



Dagens outfit kommer snart också, så kika in om ett tag vettja :)

Sweet dreams

Haha måste bara säga mig att jag fick ett gott skratt nyss. Stockholk - Arlanda, det nya programmet på 3:an? Vad är det för skit egentligen haha imorgon skulle det tydligen handla om att en viktig väska försvann? Hur intressant låter det inte? haha not! Orka göra tv om allt som går att göra tv om.

Nu måste jag leta igenom hela min garderob som ligger utspridd på heeela golvet och se efter ifall jag hittar någonting att ha på mig imorgon. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på Navy CIS och sen efter det är det two and half men, och efter det duschen :) Hoppas jag somnar sen :( Jag orkar inte ligga vaken hela natten och vara as trött imorgon.

Efter praktiken blir det hem till pappa, leta busskort och sen hem till Sala igen. Då måste jag städa mitt rum som jag lovat mammi, sen packa lite saker som ska med till västerås på fredag! Äntligen helg och äntligen får jag träffa dig!

Och dom 91:or som köpt biljetter till 100 dagars festen (som inte tar studenten i år) ska jag mer än gärna kastrera!

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt



En början i allafall :)

Nu har jag var ute lite med victor :) Sen skrev jag och Nina CV, och det blev ju faktiskt en hel sida i allafall. Nu kan arbetslösheten slänga sig i väggen helt klart ;) Nedå, men hann i allafall söka 2 jobb och ska fortsätta nu :)

Imorgon är det 100 dagars festen och det betyder att det är 100 dagar kvar tills jag och många många andra tar studenten! Och nu känns det verkligen på riktigt :D Jag är så jävla lycklig över att den här tiden med skolan snart är slut. Många säger att "åh vad skönt för dig att du går i skolan" Men nä, jag skiter hur drygt det är att jobba, skolan för mig är rena helvettet och jag hoppas att det är långt kvar tills jag sätter mig i skolbänken igen.

Imorgon SKA jag till praktiken. Får skjuts av mormor så då är det nog lite lättare att stiga upp. Ska duscha håret nu ikväll så jag slipper det i morgon också! 

GRATTTTTTIS BABY<3


:)

Blir ingen outfit idag för jag har bara på mig mjukiskläder hehe :) Ska snart gå ut med victor sen ska jag hem till Nina och skriva CV och söka jobb. Orkar inte jobba den här sommaren :( Vill vara ledig, sista lovet lixom. Finns så mycke vi vill göra i sommar, vi tjejjer :) Åka utomlands, åka till min sommarstuga på västkusten i lysekil och bara chilla och festa satan, + att jag ska hinna ta körkort (haha in my ass)! jaja.

du är verkligen precis, precis som alla andra!

Oj :P

Sorry att jag inte skrivit något tidigare men jag vaknade visst nu. Klockan halv 4? :P Fan nu får jag ångest över det istället. Om jag inte har ångest över att jag inte somnar då får jag ångest över att jag inte vaknar? :S Komplicated. Funderar på om jag ska ta en prommis sen med victor och bara rensa tankarna. Blir nog så :)

Antar att det inte är någon mening att jag går ner och käkar frulle eftersom det är middag om drygt 2 timmar. Ska jag kanske slänga upp dagens outfit istället? :)


Och jag drömde världens bästa dröm inatt! Han ringde mig och berättade varför han slutat höra av sig. Och det var verkligen inte den anledning jag tror idag :( Och så var det bara en fucking jävla dröm. Faan! Det är alltid dig jag tänker på när det händer något roligt, det är dig jag vill berätta det för först. Men nej..

Think about it

♣ Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.

♣ I had often fantasized about running into my ex and his new girl. But in those fantasies, I was running over them with a truck!


Nej nu ska jag snart lägga mig i sängen, tänka ut några kläder jag ska ha på mig imorgon och förhoppningsvis somna inom 3 timmar. Det tror jag knappast att jag gör med mina sömnproblem och ibland funderar jag verkligen starkt på att knapra några tabletter med sömn i! Men det känns så patetiskt i mina ögon, problemen eller sömlösheten som får en att inte somna, dom försvinner ju inte för lite pulver i fast form. Nej, jag kör på att ligga vaken halva nätterna istället. Det får i allafall mitt samvete att må bättre.

Morgondagens schema består minst sagt av:
• Praktik! På falkenbergska kvarnen (pappas restaurang) som vanligt.
• Hem till min gudmor och skriva ett CV. (tråkigt men ett måste)
• Städa rummet. (så slipper jag det på torsdag)
• & sist men inte minst. EMILIA THORNBERG fyller 19 år och jag ska gratta henne♥

snyggast!


Fanny tänker



Varför vill man alltid ha det man inte kan få?
Det spelar ingen roll vad det är, men jobbigast är det nog med killar.
Dom killarna som är så himlans söta mot en, som alltid talar om för dig hur fin du är.
Han som skickar sms och säger godnatt, och när du vaknar har du fått ett där det står godmorgon på.
Tro mig, dom killarna finns. Och dom är fan inte så uppskattade som dom borde vara.
Så fort vi träffar en sådan kille slänger vi dom i väggen.

Nej vi ska istället sukta efter dom som får en att känna sig otillräcklig.
Dom som man inte riktigt vet vart man har och helt plötsligt byter ut dig mot någon annan.
Eller tro inte ens att han byter ut dig, han minns knappt att du fanns.
Jag blir så jävla förbannad när jag tänker på sånt här. Hur dom får en att må?
Dom som egentligen inte förtjänar en tår ner för din kind, han får tillslut dina kinder genomblöta.

Problemet med mig är att jag vet alltid från början om han är en badboy eller inte.
Ändå ger jag mig in i skiten och hoppas på att kunna ändra honom (tror jag).
Ibland undrar jag om jag njuter av att känna mig otillräcklig och gå runt med magvärk?
Nej, så är det i allafall inte.
Daniella säger alltid till mig:
Du vet ju hur du är själv, tänk som dig själv, så tänker du som honom.
Och det är nog rätt, jag är precis lika dan.
Så länge han inte har mitt hjärta.

Behövde bara skriva av mig, mina tankar åså. Inte för att jag känner precis såhär nu, men har gjort och kommer nog känna så många gånger till. Nu ska jag iaf ta en cigg och fortsätta kolla på dhw som har premiär idag eller vad man säger höhö. Imorgon SKA jag till praktiken vare sig jag eller min sömn tillåter det.

Tvångstankar

Har du någon tvångstanke? Eller kanske flera.. Det har jag. Det är riktigt drygt men det går lixom inte att göra något åt saken. Min två drygaste är nog att:

* Jag måste alltid ha min mobil på ljudlös. Kan inte konsentrera mig om jag vet att jag har ljud på den.
* Jag måste alltid ställa väckarklockan minst en halvtimme för tidigt, oftast mer. Sen snosa fram tills jag måste gå upp.

Hade lite tråkigt och tyckte det var dags med en lite personligare header så jag fippla lite och reslultatet ser ni ju där uppe :) Fint? Det får duga ett tag i allafall. Funderar på att gå ner och sola lite solarium. Vi har blivit grannar med en ett "solarium" nämligen. Och nu kanske till och med jag kan dra tummen ur arslet och knalla ner för att sola lite. Ska tänka på saken ett tag till.

Vilken tråkig dag. Och jag som redan kollat på Andra Avenyn haha (A). Men ska kolla på two and half men snart och sen ska jag fanimej kolla på "halv åtta hos mig"! Inte för jag tycker det är så värst kul att kolla på mat program men han som pratar i bakrunden hela tiden får mig att asgarva. Så jävla kaxig mot alla hela tiden, grymt ruuligt. Sen är det Den rätte för rosing och det är så patetiskt roligt så det är fan värt en timme.

Dagens

 Pälsjacka, säl
 Siden-tunika från (?)
 Skärp secondhand
 Stövlar från Dinsko tror jag :)

 Nu ska jag äntligen få i mig en alldeles försen frukost :) PUSS











I'ts really driving me crazy

Ingen praktik idag heller. Fan, jag hatar att problem tar sömnen ifrån mig. Har haft ont i magen i dagar nu för det här. Och a det är väl lika bra jag berättar. Måste nog bo i Sala ett tag nu (det handlar om en månad kanske ett par). Varför? Jo för jag får lida för att vuxna har problem med pengar, hyra osv. Pappa tänker ta ifrån mamma underhållet eftersom jag bor mer hos pappa nu än hos mamma. Men i såfall måste mamma flytta och hon hittar ingen lägenhet. Allt är kaos, och jag förstår om ni inte fattar. Önskar bara att pappa inte tog pengarna, eftersom att han inte behöver dom :/

Och alla vet väl vad det är för program ikväll? Andra Avenyn :D Men om ni vill kan ni kolla på det på svt.se från klockan 09.00 :) Nu tänkte jag gå ner och göra lite frukost, dricka lite kaffe, ta en cigg och ta en bild på dagens outfit :) Hörs snart!

Heddå tjejjen :)


If you don't stand for nothing, you fall for everything..

Du fuckar mitt huvud ska jag tala om!

Saker jag ligger och tänker på 3 på natten när jag egentligen ska sova är:

1 Vad ska jag ha på mig imorgon? Så byter jag outfit 130 gånger i huvudet!
2 Att ju snyggare han är, desto mer problem får man.
3 Min faster ska gifta sig i juni och då slog det mig att jag lär nog träffa min farmor för första gången då. Roligt, läskigt,  men vill jag?
4 Varför jag kan ligga på vänster arm och sova hemma hos mamma, men inte hos pappa?
5 Om jag är dum i huvudet på riktigt som sätter mig vid datorn och skriver upp vad jag tänker..


Just another mistake I guess.



Imorgon åker daniella till Gotland :( Hon ska jobba på  Max-hamburgare där bort (haha)! Lämna mig bara sådär, gör det vettja. Det är ändå inge kul att sitta och prata med dig på kvällarna, dricka kaffe, kjedjeröka osv. Åhh :( haha! Jaja, du kommer ju tillbaka på fredag så det är lugnt jöö :D

På onsdag fyller Emilia år också :D 19 bast gumman! Wiho, eller inte typ! Jaja världelös ålder, or what? Tycker jag i allafall, finns ingen mening med att fylla 19 typ. Men allt har ju sin ordning!

Ne, sängen väntar :)

Klippa och klistra!

Haha inte riktigt kanske. Men jag har i allafall pysslat lite om man säger så :) Jag bad mamma köpa med nitar innan hon gick från jobbet. Och nu har jag piffat upp min svarta tråkiga väst lite granna! Tyckte det blev fint, finare än den var innan. Och nu kanske jag ska inviga den någon dag också eftersom jag aldrig använt den tidigare. Trots att den är ca ett år gamal. Men nu, som ny :D Var inte klar på bilderna men typ sådära då.



Jag och emilia drog till spicy så fort hon kom ner på stan. Hon åt mat och jag drack 3 koppar kaffe. (nu kom jag på varför jag typ kuutade in på toaletten så fort jag kom innan för dörren) Jaja, efter det gick vi runt i lite affärer och kika, träffade Daniella och Marcus också :) Jag drog hem med klockan 5 bussen, för dom skulle vidare på Max-bus(?) med deras jobb haha. Ikväll händer nog inge särskilt antar jag, är ju som sagt till sala och det är ju inte precis "the place to be"!

Ready set go!

 Haha blev en konstig pose det där men jag tänkte nog inte riktigt på hur jag stod I think. Kläderna ser man ju i allafall och det är ju lite det som är tanken lixom :)

Randig tröja från Lindex
Svart mini kavaj från H&M
Svart linne från Gina T

Enkelt men snyggt, lite av en favvis just nu typ :)

Har fixat mig åså nu, druckit kaffe, kjedjerökt och väntat på att emilia ska sluta skolan och nu har hon slutat. Hon ska äta någonting och jag ska köpa en kaffe tror ja. Vi hörs sen och då är jag nog i Sala :)





Rädda joppe, död eller levande!

Haha minns ni det barnprogrammet eller? Jag minns att jag tyckte det var asbra.Sen nu när jag sett det på senare dag så suger det ju verkligen getballe.Konstigt att man ser saker och ting så olika när man blir äldre.

Hej förresten på er 30 nya läsare jag hade igår. Fan vad kul, men blev lite förvånad. vart kommer ni ifrån? :)

Tänkte dra mig upp ur sängrn snart och slänga mig i duschen. Ta en en kopp kaffe och en cigg och bara njuta av att jag har försovit mig! :)Skiter i prakitken idag, blir stan istället med emilia. Och fråga mig inte varför,men jag är sjukt sugen på en latte just nu :S

Slänger upp dagens kläder sen kanske :)

Living the dreeaaam



Dänie and Fänie at konrad.

Vad fan gör jag upp rå? Ne ingen aning, fan mig alltså. Nu ska jag i allafall slänga datan i väggen och försöka sova. Börjar 9 imorgon och att jag kommer vara död har jag bara mig själv att skylla för. Sala imorgon, fårse hur det går nu med omständigheterna, kan väl räkna med en fight antar jag.

Och jag kan inte rå för att jag läser dina ord om och om igen.


Sweet sunday

Nu ligger jag och kollar på Beck :) Ska snart äta lite soppa och macka som kvällsmat, vi blev lite hungriga hihi. Har gjort ett konto på minoutfit.se nu (lite seg) men såg det inte som behövligt förut. Men det är rätt kul ändå att dela med sig till dom som inte läser ens blogg också :) Och kul att kolla på alla andras kläder hehe!

Snart kommer Daniella förbi och ska hämta några saker hehe. Imorgon är det praktik igen. Orkaaar fanimej inte. Önskar att det var en tilll veckas lov. Eller skulle sommarlovet komma imorgon skulle jag ju inte banga på det heller. Undra om man kan kalla det kommande sommarlovet för sommarlov överhuve taget? Finns ju ingen skola att komma tillbaka till precis. Och skönt är väl det!

Nej nu ska jag fortsätta och kolla på filmen och surpla lite soppa!
Kan inte rå för att det pirrar i magen (A)

shattered glass

Det är just vad veckans låt heter med britney :) Så lyssna, den går om och om i min lägenhet i allafall!

Drog ut på stan och mötte Karolina och Pappa i en guldaffär. Mm, dom kolla förlovningsringar och jag håller på att dö. Skjut mig! Alltså hallå.. Jaja jag är inte förvånad som sagt. Efter det gick vi och kolla lite kläder åså men det var inget som föll mig i smaken. Då gick vi till en restaurang och käkade lucng/middag. Hette typ jensens buffhouse (stavning?) haha! Jaja, gott var det men servicen vad kass. Sånt man får tåla antar jag :S?

Nu har jag nyss städat upp the mess från daniellas och min förfest plus mkt till. Pappa försökte få mig att damsuga men näe fyfan vad tråkigt. Jag dammtorkade istället (A) göllit. Nu är det bara 10 minuter kvar till oth och sen direkt efter det Gossip Girl, ooh :)

Ikväll blir det ju också beck, med JB-glass och godis :D + att pappa köpte med vecko revyn till min som jag kan ligga och småläsa mellan programmen. Sweet :)

Här kommer dagens outfit :) hihi
 
Skinnjackan är från H&M som ni nog vet,
Sen hade jag en mini kavaj också från H&M
En randig busnel tunika från jag vet inte vart :)
Och björn borg kängor ifrån Wedins skor I think!















Det här fick mig att asgarva!


Helt fucking otroligt

Ni har väl kanske inte kunnat undgå att min pappa gör väldigt mycke och stora saker utan att tänka till en enda sekund före? Ah tänkte väl det! Jag kan ju bara räkna upp några av sakerna så hajjarna vad jag menar. Han träffar en tjej han flyttar ihop med efter ungefär 3månader (ulrica)! Efter två månader till bygger vi ett hus för 3 mille? Helt världelöst eftersom dom gör slut precis när huset har byggts klart. Han flyttar till stan där vi bor nu :) Men han hann också skaffa en ny brud i precis samma veva som det tog slut mellan han och Ulrica. Eller hann det ens ta slut? Whatever, ingenting chockar mig längre. Men nu har väl dom vart tillsammans i 4 månader kanske? Japp och gissa vart dom två är nudå? På BB :) Nej hahahaha skojja så illa är det inte, fast det kunde vart. Dom är på husvisning :) Japp klart jag aldrig få ro i kroppen. Så fort man har packat upp sin resväska som i stort sätt bara innehåller kläder eftersom vi aldrig hinner gå på ikea innan vi ska flytta igen. Ber till gud, allah, buddah och alla som går för att någon annan köper detdär huset på Oxbacken. Orka, ja vill bo här. Det är soft. Alltid ensam hemma för pappa bor hos henne. Men nej klart att vi ska köra samma veva igen, pappa skaffar ny brud och glömmer mig och marcus :) ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Förlåt, dethär blev ett cp inlägg men jag behövde skriva av mig. Gaah!

godmorning :)

Det blev party igår och mycke dricka så idag vet ni hur man brukar må? Precis som man förtjänar! Men kvällen var i allafall hur rolig som hälst :) Om man bortser från att Daniella tappade bort sin mobil (som jag kom på precis) och att jag började bråka med en för att jag missförstod och var drunk! Men det löser sig. Fan vad vi shota alltså, eller jag. Först drog ja en med daniella och sen blev jag bjuden på 2 shotar och en öl haha. Och dum som man är tackar man och tar emot. Fast man nyss sa att man inte skulle dricka nå mer! Ne men vi pratade på för fullt där och det blev verkligen för mycke nu när jag tänker efter haha. Sen gick jag och daniella till donken för attt köpa mat, men sen blev det så att bara hon gjorde det för jag tappade matlusten helt plötslitg (*undra varför")! :)

Idag ska jag inte göra mycke tror jag! Kolla påone tree hill och gossip girl i allafall :D Längtat som fan ju. Antar att jag ska sova ensam hemma också men ajja. Imorgon är det måndag och lovet är slut :( Det betyder att jag har 3 veckors praktik famför mig :'( Buhu jag orkar fanimej inte. Men jag ska gå alla dagar och alla dagar i skolan så jag får tillbaka mitt fucking jävla studiebidrag.

Undra om man ska sätta musik i öronen och gå ut och gå, lite vi hamnen åsådär. Skulle vara skönare med sällskap, eller kanske inte. Jag behöver tänka. Sitter små klumpar i hela magen med olika problem och saker man inte vet hur man ska lösa. Fast jag är fan sjukt glad ändå haha ^^, Tanken på 100 dagars festen, studentkryssningen och själva studenten får än att börja gråta glädjetårar. Äntligen har vi levt 18 år i helvettet och nu är det över. Det är som att man flyttar till himlen. Men det tycker man väl bara tills föräldrarna kastar ut en, pappa slutar betala och säger att man får skaffa sig en egen lya.

Ny låt kommer upp i fliken högst upp idag också :D Säg till om ni har någon ruuulig länk jag ska länka högst upp också :)


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!