it's getting hot in here so take off all your clothes..

Måste bara dela med mig av dagens hemskaste händelse. Imorse när jag gick till tåget var det så jävla varmt, det bara rann om en lixom (fresh, I know!). Så var det ännu varmare inne i tåget men alla hade dragit ner sina fönster så när tåget börja rulla kom världens skönaste vindar och fläkta på en.

Och så plötsligt händer det. Tanten som sitter snett bredvid mig reser sig upp och går till alla som har öppnat deras fönster och säger "det blåser så i mina ögon, kan du vara snäll att stänga fönstret?"

Man ba: Yes, we rise in the bus if you want to sit. Yes, we are always nice to you. Yes, you are the oldest and wisest. But you don´t feel that there´s some sort of limit? :/


JUST LIVE YOUR LIFE!



Hejsansvejsan! Nu är jag hemma från jobbet, ska alldels strax ta en durre och sen slänga mig i sängen för att kolla allsång på skansken som jag missade (haha nerd). Jobbet idag gick bra, känns att jag vart/är lite sjuk fortfarande men skönt att vara på fötterna igen. På springpasset drog jag och natta först på ett litet mission och sen så gick vi hem till mig och tog en kaffe och åt jordgubbar och vindruvor, jätte gott :) Snacka lite skit och såklart garva konstant eftersom det är det enda vi gör när våra munnar sätter igång haha. Sen drog jag tillbaka till jobbet och försökte få i mig lite sallad innan det var dax igen. Det var jag och Sarah ikväll, kul att träffa henne för det var ett tag sen. Vi bestämde oss för att det blir en drink eller två imorgon efter jobbet och hoppas Sofie och Fanny kan också! Nej, hörs :)


sommar!



Tror jag gillar att solen ger mitt hår lite ljusare skiftningar här och var, jaa-a..


28 juni

Känns som förut haha. Uppe flera timmar för tidigt för att hinna med tåget till jobbet. Saknar inte det här med att pendla om man säger så. Inte heller en halvlånga promenaden till tåget när man har mycke att bära. Kommer väl smälta bort på vägen dit, ser att det redan är 22 grader i skuggan här. Jaja till något som är skönt är att jag har springpass, jätte skönt. Ska träffa en efter jobbet och sen blir det hem ett tag och sen tillbaka för mat. Tror vi har fått våran nya salladsbar där nu så den ska jag frossa i varje dag fram till klipporna i lysekil, hihi ;) En sak till jag bör göra är att köpa en bikini jag trivs i, ska ägna en hel dag i affärer med att bara prova bikinis för det kan ta sin lilla tid. Men det är dock det värsta jag vet, dom där små båsen med det där hemska ljuset och så ska man försöka känna sig fin i en bikini, inte helt lätt va. Eller så är det bara jag, som vanligt! Till något helt annat så slog det mig nyss när jag kollade på mitt schema för Juli att jag fan fyller 21 bast i år, det om något är sickt. Dagar jag minns som igår är fan min 18års-dag och studenten, kan inte förstå vart tiden tog vägen? Vad fort det går. Får nästan lite panik av att det bara är 4 år kvar tills jag är 25 haha. Åldersnojja redan, eh ja? Hade gärna vart 18 igen faktiskt. I och försig känns det faktiskt som jag utnyttjat mina ungdomsår till fullo och om det är något jag ångrar så är det saker jag inte gjort. Fan alltså, ta vara på er unga ålder och gör allt man kan och lite till! Haha nu låter jag asgammal men det är faktiskt inte lika kul att erövra världen längre. Det känns lite som att jag står på gränsen mittemellan "dom här dagarna ska bli dom bästa i mitt liv" och "nu måste jag se till att framtidien blir så bra som möjligt". Men är det någonting jag lärt mig med åren så är det att allt löser sig, har myckre kvar att lösa dock men jag tvekar inte en sekund på att jag klarar det heller.




hej!

Hello you. Nu mår jag micket bättre. Hade pencelin kvar sen jag hade halsfluss sist och nu går jag på det, fungerar riktigt bra faktiskt. Och den medicinen tar ju inte om man inte har någon bascill i kroppen så då hade jag ju antagligen det och inte bara något drygt virus. Så det är skönt :) Ringde jobbet och sa att jag är fit for fight imorgon så nu blir det back to riality igen. Men det gör mig ingenting faktiskt. Ska bli riktigt skönt att få träffa alla tjejerna igen och vara sådär faketrevlig som bara jag kan och se ut såhär ut :D gånger hundra ;)

Veckans planer ser ut som så att imorgon blir det jobb, bara jobb sen hem och städa och packa upp all packning och skit. På onsdag blir det också jobb men kanske ett glas efter jobbet? På torsdag blir det jobb igen och sen ut med tjejerna och säkert några fler för att kolla på när looptroop spelar, det var mina idoler för några år sen så det ska faktiskt bli riktigt kul. Så blir det säkerligen ett par öl eller sju i öltältet. På fredag blir det jobb igen och sen så kommer Camilla så då blir det nog party med henne och grabbarna, lördag blir det jobb sen vettfasiken och så rullar det väl på sådära tills min semester. Och fyyyyyyyyyyyfan vad jag är glad. Jag skulle egentligen ha semester från den 27 men mitt schema visade annorlunda, har bytt bort ett par dagar så nu kan jag åka till lysekil den 17:onde istället, så jäävla nice. Mitt paradis. Två veckors semester till kan man inte klaga på. Så nu har mammsen bokat biljett åt mig så åker ner med broshan då :) Mammsen och mormor är redan där då. Ni förstår inte hur lycklig jag är just nu!!

you make me happy, hope you know that..


midsommar

Helt förstörd. Inte bakis dock, utan sjuk. Har ont i hela kroppen, öronen skriker av pain och halsen dödar mig, samma med febern. Åh, jag orkar inte. Så ska jag lixom jobba imorgon. Får stå ut natten, kanske bli bättre med lite sömn, om inte vettfan vad som händer. :/

Jag har en massa bilder och en lååång historia att berätta om dagarna som varit men jag tänkte försöka dra den korta varianten. I torsdags blev det i allafall kryssning med släkten och lite vänner. Drack med grabbarna och hade det trevligt. Det var bara en dagskryssning så vid 8 kom vi i land och då var det tänkt att jag och victor skulle ut och clubba lite men så kom sarah och jonna på kvällen så stannade där hemma. Så kul att träffa tjejerna igen. Det blev en tidig kväll iallafall.

Midsommar började med att min faster kom och hälsade på med hennes son Leon som har blivit så stor :) Satt och drack kaffe och snacka lite skit bara och sen var det dax för midsommar lunch. Efter det gick vi ner till vattnet där alla samlas vid midsommarstången, kolla på när folk dansa, köpte lite lotter, chilldrack lite med familje, ni vet såntdär som man gör på midsommar :) Sen bar det hemmåt för lite mer dricka och så börja kvällen. Det kom en massa folk, vi var säkert 25 pers som grillade, sjöng, skratta och hade kul. Det finns SÅ mycke jag skulle kunna berätta om den här midsommaren men jag tror vi skiter i det haha. Kul hade vi iallafall! Jag, Sarah, Jonna och Alexander kom väl hem runt 5 snåret i allafall från festen vi var på och så gjorde vi lite käk och sen vare däck i bingen. Min bror tog svart bälte i karatefylla iallafall. Kändes rätt skönt att sitta på bussen så obakis man kan bli och kolla på broshan som var så kaxig dagen innan men inte liiiika kaxig såhär dagen efter. Orutinerad kallas det ;) Ah och när vi kom hem så mådde jag iallafall bara sämre och sämre och har sovit hela eftermiddagen och kvällen. Ska försöka somna om nu igen och hoppas på att jag lever imorgon. Hörs då!

hedddå




pick yourself up, don´t blame the world..





Tack för kommentarerna om väskan, både här och "i verkligheten" haha :) Väskan kommer ifrån Wedins för er som undrade. Sen har jag bara på mig ett linne och jeans från bikbok och så converse.

Nu är jag äntligen hemma i sala, ska grilla åsådära med mammsen och broshan. Och nu ska jag hjälpa till så vi hörs senare.


and all this time you sometimes need a push



Äntligen är det onsdag, som jag väntat i snart två veckor på att bara få komma här ifrån ett tag och idag smäller det! Jag har packat klart nu, bara lite smågrejjor kvar så ska jag sätta på mig kläder och så bär det av till jobbet för några timmars arbetande innan tåget går till Sala :) Phett! Hörs ikväll.




orange



Mina två nya älsklingar. Väskan köpte jag idag, helt underbar. Passar perfekt till mig som aldrig har färgglada kläder, den livar upp lite :) Och kjolen köpte jag ju förra veckan. Fick även med mig ett orange nagellack hem idag, från H&M´s egna märke. Aa, nu har jag i allafall plockat lite här hemma och packat inför midsommar så nu ska jag lägga mig och sova, försöka iallafall. Åh, imorgon ska jag till mamma, lycka!


.




what goes around comes around..

HejHej! Gud vad den här dagen har svishat förbi. Klockan är snart nio, satt ju nyss och drack morgonkaffet känns det som. Åkte iallafall ner på stan till klockan två och träffa Sofie så gick vi runt och småshoppa lite. Fick med mig en pincett, tre nagellack, svart kjol och till dunderfyndet.. en orange apsnygg väska. Otroligt nöjd! Efter stan träffade jag iallafall Damberg så gick vi och käkade mat och småkolla lite på kläder och efter det gick jag och sola. Det var pain in the ass, så jävla varmt så kunde inte ligga still en sekund haha. Nu är jag iallafall hemma och ska försöka hitta ork till att städa och packa. Så måste jag göra lite annat plotter. Men först ska jag ta en cigg och ringa ett samtal och få ur mig all jävla irritation jag har i kroppen. En sak jag lär mig mer och mer för varje dag som går är att jag ska sluta ställa upp för människor som aldrig ger något tillbaka. Iallafall inte mer än en kniv i ryggen. Jag ska sluta vara så jävla blåögd och tro det bästa om allt och alla hela tiden. Sluta se mellan fingrarna. Men när jag får nog då får jag verkligen nog. Somsagt, man ska inte pissa på min rygg och sen lådsas som att det regnar. Hur som helst är jag stolt över hur jag är som människa och mot andra så i slutändan spelar det faktiskt ingen roll bara jag vet att jag har vart mot andra som jag vill bli behandlad själv.


I was never mad at you, I was hurt..

Åh, hade glömt bort hur underbart det var att dricka sig mätt på kaffe på morgonen haha. För mig som inte tycker att det är så lätt att trycka i sig något i fast form så är det här super. Dock börjar väl magen säga ifrån efter sjunde koppen haha. Har i allafall precis diskat och nu försökte jag att ringa mormor, men hon svarade inte, hon är säkert ute på havet och åker båt eller fiskar eller håller på i trädgården som vanligt :) Ingen mening att skicka sms heller för när jag kommer till henne så frågar hon alltid om jag kan visa henne hur man läser sms för hon tror att hon har fått något så är det lixom 30 stycken haha. Mitt humör vänder verkligen på två röda när jag får en ledig dag, så underbart att få göra lite annat och pyssla här hemma. Längtar så otroligt mycke efter morgondagen, då slutar jag 17 sen är det raka vägen hem till Sala och mammi! Grilltajm och bara en massa mys! Det verkar vara helt okej väder idag också, skönt! Ska ner på stan till klockan 2 och gå runt lite med sofie. Först och främst ska jag köpa lite nödvändigheter men också något fint nagellack till midsommar och så ska jag försöka hitta någon orange topp, blivit lite småförälskad i den färgen :)




såhär mycke saknar jag min mormor just nu..

Önskar bara att jag kunde få träffa henne imorgon. Springa och krama henne. Umgås som bara vi kan. Skratta som bara vi kan. Tönta oss som bara vi kan. Gå i skogen och plocka svamp. Gå runt och kolla i secondhandbutiker. Låta henne skälla på mig när hon tycker att jag tar för lite ansvar. Bara vara hon jag och mamma. Åka båt med henne på havet. Gå runt på klipporna i lysekil. Plocka blommor. Allt det där som blir så underbart i hennes sällskap. Den bästa människan i hela världen med det största hjärtat du någonsin kan hitta. Det har gått alldels för länge sen vi sågs nu och kan inte mer än fälla några tårar. Snart får jag träffa henne igen och jag längtar så otroligt mycke. ♥




.


man ska inte pissa på min rygg och sen lådsas som att det regnar!

Fifan vilken kramp i magen jag har, undra varför. Kanske cancer? Mja. Något dödligt är det ju alltid när det gäller mig, bara det att jag är så sjukt bra på att överleva. Jobbade bara lunch idag med Sarah och Natta, det gick som det gick. Sen drog jag hem för att vila ett tag eftersom jag skulle tillbaka och jobba kväll men då ringer Sarah och säger att jag inte ska komma till jobbet så kunde vila vidare :) När det slutade regna så gick jag och köpte lite mjölk till morgonkaffer imorgonbitti och lite glass till ikväll. Sen köpte jag en pizza på vägen hem så åt lite ikväll och så har jag mat till imorgon och kanske övermorgon? :P haha. Men gud nu kom jag på att det kanske är för pizzan jag har kramper i hela magen? Eller? haha. Ligger i allafall och kollar på filmen på fyran nu och ska försöka sova i bra tid ikväll. Imorgon är jag äntligen äntligen ledig och då ska jag först upp och städa och dricka mumsigt kaffe, längtar redan! Sen ner på stan för att träffa Sofie för lite småshopping av nödvändigheter och sen hem och packa för midsommar. Åker hem till Mammsen på onsdag efter jobbet och på torsdag blir det Ålandsbåt med mamma, broshan och släkten. Sen vidare hem till släkten utanför sthlm till deras stora hur i skärgården för att att fira midsommar och så får jag äntligen träffa mina saknade brudar, sarah och jonna :) Och även sthlms-grabbarna. Det blir ju oftast bara en gång om året, just på midsommar så det ser jag fram emot :)


I gotta stop pretending who we are... I can see us dying, are we?

Låt dagarna gå fort nu!


die motherfucker die

Ah då var man äntligen hemma. Jävla äckelfdag och jag får uttrycka mig så. Inte okej, inte någonstans. Det värsta är att det kommer vara ännu värre imorgon. Det finns så myce saker jag borde, måste och vill göra, men det hinns inte med. Jag behöver, diska, köpa mjölk, städa, handla mat, raka benen, noppa ögonbrynen, färga ögonbrynen, sola, umgås med vänner, packa inför midsommar, shoppa lite små saker, slänga soporna, tvätta, träffa pappa osv osv. listan kan göras lång. Men när? Säg mig det. Det finns inte tid! Jobb jobb jobb, går snart in i väggen eller något, vore skönt. Skulle nästan föredra en halsfluss och sängliggandes i vecka framför det här. Men nej. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv tills jag somnar iallafall, jobb imorgon igen... suprise!


sickt!

Guuuud vilken kväll det var igår. Till en början var det rätt lugnt men sen mellan 8 och 9 small det till typ. Folk satt fortfarande och käkade klockan tio då vi egentligen redan har stängt lixom. Och då snackar vi inte ett eller två bort utan många. Runt halv 11 var i allafall alla så gott som ute ur restaurangen och det såg ut som en bombnedslag, rakt av bara. Sofie kom ner och höll mig sällsis och när Sarah var klar på kontoret runt halv 1 så gick vi till tabazco för ett välförtjänt glas rosé och sen vidare till bill och bob för ett par drinkar till. Sen bar det hemmåt till sängen. Sitter och glor på mitt schema nu och försöker hålla mig för att skrika rakt ut typ. Nu har man jobbat arslet av sig en hel vecka och har egentligen inte ens vart medveten om att det vart helg överhuvetaget och hoppas på att man iaf är ledig imorgon, men nej. Icke sa nicke. Både lunch och kvällspass, hahaha. A det är antingen skratta eller gråta som gäller och det sistnämna kommer jag inte så långt på så det är bara att bita ihop. Jobbar iallafall med Ewa och Natta idag och på kvällen är det jag och Kattis, det blir nog bra det. Längtar redan tills jag ska få komma hem och lägga mig igen.


jobbjobbjobb

HejHej hemsk mycke hej. Faila fan på kaffet imorse :( Hade glömt att köpa mjöl, men det gick ändå! Nu sitter jag här redo för worktime. Ska till ica först och lämna en film men sen ska jag dra mig ner mot jobbet. Är väldigt drinksugen så hoppas att tjejerna på jobbet också är det! hihi. Pratade med Fanny igår precis innan hon skulle åka till Arlandla. Fifan alltså, så avundsjuk. Hon och ante ska till greeeekland. Åh, vill också! När som helst när det passar sig ska jag fan åka på en sista minuten någonstans med bra sällskap och bara dö i en solstol. Inge jävla  partysemester, utan riktig jävla vilosemester! Nej nu måste jag sticka :) Hörs när vi hörs!


it was only a kiss..

Hey! Min dag har vart helt okej, kvällen super bra :) Var rätt mycke att göra på jobbet, har dock börjat tröttna på människor med bad ass attityd, pallar inte det längre. Blir irriterad när jag tänker på det så skit i det. Käkade lite mat åsådära på jobbet innan jag drog hem och fixade lite här hemma osv. Sen gick jag hem till Sofia och hämta en kaffebryggare och en hårtork. Typ två saker jag inte kan leva utan, men vart tvungen till att göra. Eller har haft en annan sak man kokar kaffe i men den är så dryg så imorgon ska jag med glädje gå upp i tid och dricker alldeles för mycke kaffe :) Vid 8 gick jag till ica ettan då thilda sluta (hon jobbar där) och så köpte jag lite mat hem (läs: hårt bröd och pålägg och yogurt haha) och så köpte vi lite gottis till filmen som vi hyrde. Så nu har vi haft msyfredag med filmkväll. Filmen sög dock.. kan summera med thildas kommetar efter filmen: "ah men ska vi kolla om den nu så kanske vi förstår den här gången då?".. det var typ så haha. Väldigt hoppig film, den hette iaf fair game. Nu ska jag fixa mig inför sängis iallafall och lägga mig och kolla klart på filmen jag somnade till igår. Imorgon börjar jag halv 1, ska bli otroligt skönt. Jobbar dock till 22, mindre skönt. Fårse vad kvällen har att erbjuda :) Hörs!




det finns idioter till allt

Äntligen hemma efter en skitkväll på jobbet. Det var en äcklig jävla "man" som började knäppa kort på mig och säga att han skulle använda dom för egna bruk osv. och där gick gränsen för mig. Även fast jag sa till tog han inte bort dom och han hade en attityd som man blev mörkrädd av. Hade det vart utanför jobbet hade han fått smaka gata alltså, så det slutade med att jag satt i köket i grät i fem minuter istället för att få ur min ilska. Vilka jävla idioter det finns alltså, usch! Ibland undrar man varför man utsätter sig för sånt här mer eller mindre varje dag.


Till något helt roligare. Gårdagen :) Det började med att jag och fanny tog sällsis ner till stan så kom Sarah och Sofie efter ett litet tag. Vi sprang runt i lite affärer och shoppa och så åt vi mat på grekiska. Sen drog dom andra och så gick jag och Fanny lite till på stan och shoppade ännu mera och köpte födelsedagspresent till Sarah. Vi gav henne ett par rosa converse hon sagt att hon vill ha så hon blev super glad :) och ett rosa nagellack hehe. Efter stan var det raka vägen hem för dusch och fix och sen kom simon och sofie och hämta mig och sen fanny så åkte vi till Sarah där yamila, rebecka och sara redan var och sen kom också sandra. Vi blev bjudna på mat och dessert som hon hade lyckats hur bra som helst med, supergott! Sen drog dom andra och så var det bara vi "jobbtjejjer" kvar och då började förfesten. Körde lite ölspel och snackade. Runt tolvsnåret tog vi en taxi ner till Pluto och aa krogen är ju somvanligt. Inga konstigheter. Dansa lite och snacka med folk. Efter det blev det hämtmat på bc och så ska jag, sarah och micke ta en taxi hem. Men vi satt oss i heeeelt fel taxi för att fick cp-ryck för att sarah öppnade en coolaburk i bilen så han skrek som en stucken gris i typ tio minuter tills han kasta ut oss ur bilen och kastade coolaburken på backen. Riktigt psykfall! Tillslut kom jag iaf hem och då blev det sängis på en gång.

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på en film tills jag somnar, gud vad skönt! Jobb imorgon till 17 sen ska jag hem till Thilda för mysfredag med film och gottis :)

 
 

Ni är så jävla bra :)




Even when you think you're all alone, I'll be by your side..



Fanny Fanny
Sofíe

Haha, Sofie... du är rolig du ;) Åh nu har jag precis kommit hem från solarieöarna, jätte skönt, somnade till och med. Ska duscha och sådära och sen tillbaka till jobbet för att käka mat innan jag börjar halv 6 igen. Är vrååålhungrig. Sen efter jobbet måste jag hem och städa lite och sådära och sen deck i sängen, fan vad skönt! Skriver senare om gårdagens bravader!


Underbar dag :)



Ah, det var väl bästa bilden på klädvalet igår och då var den inte ens bra haha. Men kjolen är från H&M och Kavajen är från GinaTricot och båda är nya.

Jag får berätta om gårdagen senare när jag kommer hem från jobbet :) Har springpass så jobbar både lunch och kvällspass men ska hem emellan tror jag! Hörs sen :)


Skämtet minst en gäst per dag drar..

Varje dag på restaurangen hör jag oftast samma "skämt" flera gånger. Det är såhär att när man betalar med kort hos oss slår vi först in beloppet sedan låter det såhär:

Jag: Först slår du in den totala summan, sen okej, och sen trycker du in koden :)

(bara det är väldigt drygt att säga 100 gånger om dagen, men det är alltså meningen att man ska kunna lägga till dricks där)

Gäst: Vadå, ska jag slå in beloppet, det står ju redan där?

Jag: Ja, du ska slå in beloppet först...

Gäst: Trycker OK.

Jag: Du ska slå in beloppet......!!!

Gäst: Aha hehe..

En annan gäst i sällskapet: Slå in tjugo kronor då haha ;) (kollar på mig som hon/han var aaas rolig)

Jag: Hahaha.... ja försök....



Man ba: I Had promised myself to strangle the person who said that again, but you thought you were so funny that I couldn´t... :/


underbar dag



Hej på er :) Haft en superbra dag! Började med att jag kom till jobbet och såg (kom på också) att jag inte skulle jobba dag idag utan bara kvällspasset. Men det var kaos på jobbet så hade inte ens mage att säga att "ah men då går jag hem" så slängde på mig jobbkläderna och sen var det bara att börja kuta för restaurangen var proppad med människor, jiiisus. Klockan två slutade jag iallafall och då träffade jag Thildis! :D Först gick vi och käkade på grekiska, hur gott som helst! Sen blev det en liten shoppingrunda och efter det en kaffe på wayne´s :) Saknat min tjej som fan så det var underbart att få träffa henne och prata en massa! Sen helt plötsligt fick jag årets magknip och illamående men det var bara att gå tillbaka till jobbet och sprina arslet av sig lite till. Nu är jag i allafall äntligen hemma och ska hoppa in i durren alldeles strax. Imorgon ska jag ner i skaplig tid på stan för en runda med Fanny, Sarah och Sofie. Shoppa lite, köpa present till Sarah och till bolaget. För imorgon kväll ska vi nämligen hem till Sarah lite tjejjer och käka födelsedagsmiddag och så kanske vi går ut och tar en drink eller två, det ser jag fram emot :) Lite gladare nu som ni kanske märker, och det är skönt!


:)



Nu blir det jobb i ett par timmar sen ska jag träffa thildis :)


And that´s the thing about people who always mean everything they say. They think everyone else does too..



Sådärja, nyduschat och redo för sängis.  Äger numera ingen hårfön vilket var pain in the ass i början men nu efter ett par veckor börjar man vänja sig och håret blir mindre slitet så det är ju ett plus iaf. Luktar cocos nu, mumma. Kan jag ligga och lukta på mig själv hela natten, höhö. Nej men snacka nyss med Fannsan i telefonkan ett tag, garva som aldrig förr så nu kan jag somna gott. Imorgon börjar jag 12 och slutar 2, efter det ska jag träffa Thilda, blir nog en lunch ute någonstans och kanske en vända på stan. Vi har rätt mycke att ta igen iaf så det ska bli otroligt kul. Sen är det jobb igen på kvällen. Godnatt iaf :)





I know life is unfair, but this is fucking ridiculous..

   

Sååådääärja, bra kämpat! En halvtimme senare såg man inte ut som ett spöke längre iallafall. Gick och solade efter jobbet, riktigt skönt. Och där har ni ju today´s också typ.

Kom till jobbet rätt tidigt idag, gick som vanligt upp alldeles för tidigt och just nu är det för jobbigt att bara sitta hemma och filura så gick en promenad lite tidigare. När jag kom till jobbet satt Sarah, Selver och Alex där så umgicks och snackade lite med dom tills det var dax för att jobba. Det blev bara jag, ewa och sarah idag på golvet så det blev inte en lugn stund faktiskt. Ändå skönt, på jobbet får man lixom gå efter mottot "the show must go on". Saris och jag slutade samtidigt så vi gick ner och snackade och käkade och sen på eftermiddagen kom även Fanny och Sofie. Så skönt att skratta av sig lite. Efter jobbet gick jag och Sarah massa ärenden. Köpte sallad, pepsi, hämta post, banka, gick till bokia osv. Men nu är jag äntligen hemma och ska ta en skön kall dusch, tror att jag har feber fortfarande så ska lägga mig jätte tidigt ikväll så jag förhoppningsvis är piggare imorgonbitti!


It´s funny how promises mean everything, but once they are broken, sorry means nothing at all..

Gomorron! Tror jag börjar bli sjuk, eller är :/ Vaknade imorse av att jag knappt kunde svälja, är mina halsmandlar det minsta svällda gör det sjukt ont eftersom att dom är för stora redan från början, det är pain. Fryser som fan gör jag också och känns som jag har feber, inge roligt alls. Hoppas verkligen att det går över under dagen. Ska jobba till 5 idag eller halv 5 vet inte, förstår inte schemat riktigt hehe. Önskar att jag kunde åka hem till mamma och träffa henne, behgöver verkligen det nu. Saknar henne så det gör ont och mormor också, hon åker till Lysekil på torsdag så lär väl inte träffa henne på länge nu :( Fan alltså! Men är bara ledig en enda dag fram till nästa vecka på tisdag så kan nog inte åka och hälsa på.. det suger. Sen har jag en ledig dag och sen jobba sönder igen. Åh, depppppppp.




lördag

Då går vi igenom lördagens bravader då! Jobbade till halv 5, otroligt skönt pass. Och det var en riktig fanny och natta dag, fyfan vad vi garvade och flummade. Sen käkade jag lite mat och satt och snacka lite och så traska jag och ante hem (bor på samma ställe typ). Så drog jag hem och duscha och fixade mig och så tagga jag och camilla till för ännu en partykväll. Tog en tarre hem till Rodin som kicka förferke. Det var jag, mills och 20 grabbar typ, hade jätte trevligt. Fyfan vad vi garvade åt ett internskämt vi har. Alltså det är så jävla kul, slutade iallafall med att det låg tepåsar utspridda lite här och var i lägenheten. Vi kom igång mer och mer och tillslut var partyt igång. Träffade en massa nya människor också som var hur trevliga som helst. Garvade konstant, jäkligt roliga grabbar, sånt gillas! Sen gick vi ner till billan först men det var inte riktigt rätt stämmning på det placet så vi gick till Tabazco istället och drack lite drinkar och mingla runt tills vi blev danssugna och gick vidare till Bmb. Höll ihop rätt bra där inne också och hade jätte kul, träffade en massa man kände såklart. Resten av kvällen är i allafall rätt kaoitisk haha. Idag har jag bara haft en enda uppgift, att överleva. Och det har ju gått bra än så länge :) Sitter och kollat lite på tv nu och väntar på en serie jag följer. Det sker inte mycke mer än så idag tror jag :) Slänger upp lite bilder från igår också, dock är dom väldigt dålig kvalité på.

 
Ursäkta om jag bländar er med mina ben men jag jobbar när solen lyser :) Såg ut  sådär iallafall.


Vet inte, Fredrik och jag.


Fredrik, Victor, Andreas

 
Rodin & Kotten

 
massor, cämel och rodin :)

Sådär ja, det är lite av hur kvällen såg ut igår :) Det var faktiskt lika roligt båda dagarna, inga större happenings mer än att vi hade sjukt trevligt. Nu ska jag äta lite middag, toodles!




party rockers in the house tonight everybody just have a good time

Gudars skymmning vilken helg. Idag mår man, men precis som man förtjänar. Ska inte köra "jag ska aldrig mer dricka" utan funderar mer på "jag ska aldrig mer sluta dricka", lär ju inte bli bakis då heller. Skämt och sido, jag ska berätta lite kort om helgens bravader.

I fredags så jobbade jag såklart men fick gå hem lite tidigare så drog hem då och duscha och fixa mig och taggade till lite med Camilla och så drog vi hem till Tessan som hade förferke i hennes trädgård. Hade jättetrevligt, mycke blandat folk och några nya ansikten. Satt där i ett par timmar och bara prata och skratta. Sen fick jag förstås för mig att jag skulle spela fotboll med en liten (12 år kanske) kille som också var på innergården. Tessan sa att det var bra att jag lekte med honom för hon var inte den populäraste i hans föräldrars ögon men det sluta ju med att jag utklassade honom i klockan och ena med det tredje så han gick väl in och tjura sen. Kul var det i allafall. Vi tog iallafall en taxi ner till sjörkogen för Dejan skulle vimmla runt med kameran där osv. När vi kom dit så var kön typ till hamnen ungefär, nej men den var sjuk lång. Ingen vip-lista fanns och allt var allmänt skit tills vi såklart fick gå in vip ändå haha ;) Rätt skönt. Så vi dansade och hade kul där halva natten tills jag och camilla köpte med oss mat och åkte hem. Deck på en gång för jobbet väntade. Här kommer lite bilder från i fredags.

 
Helmer och Nina

 
Andre och Dejan och peacemannen minns jag tyvärr inte namnet på.


André och Dejan

 '
Jag och Cämel. Och där nådde vi gränsen på bloggvänliga bilder.

Skriver om lördagen i ett annat inlägg efter jag dushat :) Puss!


Grattis alla studenter :)



Sommar och sol :) Ska sticka till jobbet vilken sek som helst. Är så sjukt glad för alla som tar studenten, det är nog den bästa dagen i mitt liv så hoppas alla andra får det helt underbart också :)


hur många marsmallows får du in?



Jag filmade lite när Martin tryckte in marsmallows i munnen, mm gottis!


grillparty och bill&bob





Är alldeles för trött för att slänga upp alla bilder just nu. Men första bilden är från när vi grilla och andra bilden är från bill&bob :) Var jättemysigt att sitta ute och grilla och träffa dom där grabbsen igen och alla andra :) Låg mest bara och snacka och så körde dom tävling om vem som kunde få in flest mashmallows i munnen, slänger upp en video på det sen, rätt kul. Träffade en massa roligt folk på billan också. Idag är jag heeel ur banan så tänkte ta en dusch, laga lite mat och kolla på film tills jag ska sova ikväll typ. Skönt att det är dåligt väder så man slipper stressa upp sig över det också.


you will lose me if you continue like this..

Hellu :) Haha hade fetaste besöksrekordet igår för att vara min blogg lixom. Men hej ni tvåhundra till som hittade hit! Sketa bra ju. Sitter här och dricker kaffe nuja, det är typ molnigt ute så går inte att schteka idag inte. Men det är lika bra, ni skulle sett hur jag såg ut igår, min bränna var inte den charmigaste så att säga. Men det mesta har lagt sig under natten. Har precis målat naglarna, fick något kit med nagelsaker från pappa som dom ger ut till gästerna på Elite hotel så fräscha till dom lite, behövdes. Aslånga nu, sweet :) Men jag har något fixidé i mitt huvud att varje gång jag målat naglarna ska jag göra allt och ingenting, jag ska röka, jag ska ta kaffe, jag spiller kaffe, jag måste torka upp det, ska ringa mamma osv. Men än så länge har dom inte förstörts, men det kommer.. envisas ju just med att blogga :S Ahjja, ska hoppa in i duschen om ett tag och fixa till mig för ikväll blir det jobb. Ska dit lite tidigare för att käka bara och dricka lite kaffe, älskar´t! Låt denna vecka och helg gå fort som satan för vi lever typ på luft och vi får inte lön förräns onsdag nästa vecka. Och jag har LOVAT mig själv att jag inte ska ta emot pengar från varken mamma eller mormor, måste lära mig att kunna leva på en lön en hel månad, jag jobbar på det! ;) nee, hörs!


grillning på blåsbo

 

Mumsfillibabba. Jag och Camilla drog hem till Pappa ikväll för att grilla. Det blev kalvinnerfilé, färskpotatis, bea och rödvinsås, fett gott. Och särskilt när det ekar i magsäcken. Mmmmh! Sen blev det fotbollstittande och glass med varma hallon. Det var också apgott! Det var kul att träffa pappa, det var ju ett tag sen.

Jag och millsen fick i allafall med oss massa kött och annat med oss hem. Vi fick till och med kalvinnerfilén som fanns i frysen, den kostar typ 320kr kilot haha, fyfan den köttbiten ska inte jag tillaga! Fan vad hemsk jag skulle känna mig om jag gjorde den oätbar haha! Ah nu sitter jag i allafall med färg i håret, men ska faktiskt duscha ur den nu ser jag så vi hörs antingen senare eller imorgon :)


sommar och sol

Lite små röd kanske? Haha men färg har jag fått. Legat ute i typ tre timmar på förmiddagen. Fyfan vad det stekte. Känns som jag brinner i fejjan just nu, en kalldusch jade inte suttit helt fel nu. Ska göra lite kaffe och äta lite frukost tänkte jag säga haha. Pratade nyss med Camilla iallafall, hon har jobbat på jensens idag igen och hade gått jätte brais :) Hon kommer snart hem i allafall. Funderar på att dra till Blåsbo ikväll och käka middag, hoppas att cämel vill och kan följa med. Sen så måååste jag färga mitt hår ikväll också, (låt som tobbe i köping) det ser förjääääävligt ut! Vi hörs senare :)












random questions, my answers!

Matvanor:

Bästa maträtt?  Jag är rätt tråkig i matväg skulle jag vilja säga. Hittar jag något jag tycker om kan jag leva på det en månad eller två. Ett bra exempel på det är att jag endast ätit ca. fyra olika rätter på Jensens och så varvar jag emellan dom. Men allt min mormor lagat älskar jag. Men en maträtt jag skulle kunna leva på är köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt!

Bästa efterrätt? Något med choklad, fransk chokladkaka kanske.

Bästa dryck? Som alla redan vet, Kaffe!

Hatdryck och maträtt? Hatar verkligen vatten med c-vitamin brustabletter, spyr. Maträtt, köttfärsås.

Bästa alkoholdryck? Tabazcos nya Rosévin slår det mesta just nu, men annars vitt vin.

Använder du smör på smörgåsen? Hårt bröd med smör lever jag på.

Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis. Men jag säger lösgodis!

Bästa soppan? Min mormors nässelsoppa med ägghalvor eller hennes potatis & purjulöksoppa.

Favoritglass? Ben&jerry´s cookie dough som Fanny precis lärde mig uttala rätt. (rolig historia)

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Det är väldigt olika, fem tusen, mer eller mindre.

Har du mer skor än kläder? Absolut inte.

Favoritplagg? Ett par schyssta jeans är aldrig fel.

Favoritfärg på kläder? Haha om någon random skulle kolla in i min garderob hade den trott att jag var goth. Alltså svart! Men även alla andra färger som inte hör till kategorin "färgglatt".

Favoritfrisyr: För det första, alltid mittbena. Och har oftast lockigt hår.

Bästa mönster: Helst inget alls, men isåfall randigt.

Bästa accessoar: Just nu, feta armband. Väldigt fint med massa ringar, men är dålig på accessoarer.

Underkläder? Helst matchande, känner mig finare då även om dom inte syns.

Hatplagg? Hatar väl inget plagg. Men alldeles för söta och tjejiga kläder är inte min grej.



Arbete, utbildning:



Jobbar eller pluggar du? Jag jobbar, tro mig!

Vad vill du bli? Jag vill bli bra på något jag brinner för.

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Både ja och nej.

Är lönen viktigast? Man vill helst tjäna lika mycke som man presterar, känns inte som det ibland.


Lite allt möjligt:


Har du barn? Nej, några år kvar till det.

Är otrohet okej? Om det var okej hade det aldrig funnits något som hette  "otrohet".

Älskar du någon? Ja flera stycken!

Betyder familjen mycket för dig? Mamma och Mormor är mitt allt!

Vart åker du helst på semester? Sommarstugan i Lysekil.

Bästa klimatet? En varm sommarkväll.

Hemmafest eller krogen?  Först hemmafest sen krogen.


hangover

Fan vilket underbart väder det var idag då. Drog på mig klänningen och promenerade till jobbet runt halv 12 imorse. När jag kommer fram till stan går jag in på kiosken bredvid jobbet och köper cigg (som jag ofta gör). Och så kommer jag fram till han som står i kassan..

han - oh du har klänning idag, väldigt fin..
jag - haha ja det är ju så varmt, tacktack :P

(tar av mig solbrillorna)

han - oooohj, du trött? :O
jag - hahaha.. oj ser jag så sliten ut?
han - du dricka mycke igår?
jag - nejnej.. jag har städat hela morgonen, är nog det..
han - aah, jag förstår!

Man ba: Did you make me happy to be able to push me down even more? :/

Ah dom fick sig ett gott skratt på jobbet när jag berättade det iallafall haha. Camilla provjobbade hos oss idag, eller jobbade rättare sagt. Skrev kontrakt och skit så allt e kirrat för sommaren. Så nu mera är det officielt, cämeltoe sommarjobbar på jensens. Fett! Fan vad kul vi kommer ha alltså. Haha så jävla sjukt att vi aldrig tröttnar på varandra. Vi bor tillsammans, umgås väldigt väldigt ofta och nu jobbar vi ihop också. Men fan vad aaawsome det kommer bli. Efter jobbet idag så drog vi till vasaparken och solade ett tag och catcha up the latest typ sen tog vi en prommis hem och sen dess har vi bara chillat. Jag är ledig imorgon och fan ta någon om det inte är sol :)


Vadå, har det vart helg?

Folk snackar om långhelg, helg överhuve taget lixom. Det är fortfarande "helg" för vissa, det är ju sveriges nationaldag. Själv vet jag inte om det är lördag eller tisdag men det kvittar ju för jag jobbar ju ändå. Lite så känns det faktiskt. Men men.. det är måndag idag och vi tar väl ett djupt andetag och samlar lite energi för ännu en jobbvecka. Om jag är ledig nästa helg? Nejnej, pfft. Haha bitter? Tjaa.. det är okej att vara det ibland!

Igår då :) Då samlades vi, Fanny, Sarah och Sofie hemma hos mig. Det blev här istället eftersom Sarah har katter osv. Men det gick ju lika bra det ju :D Vi började på balkongen med vin, melon och vindruvor och bara satt och snackade lite granna :) Sen drog vi oss innåt för att småkolla lite på BigBrother finalen och lyssna på lite musik osv. Och sen körde vi lite ölspel. Efter många om och men och hur och när så kom vi allafall hemmifrån och cyklade ner till stan och hamnade inne på Pluto. Tror att Movitz spelade, heter dom så? Ah det var ett band där iallafall och det var rätt mycke folk så det var kul :) Fan vad folk var dräggiga då? Alla vi var skapligt på banan igår så det märktes mer än vanligt att folk var odrägliga haha. Men inte gjorde det något, fick bara ännu en anledning att bara garva. Sen cyklade vi allafall hem och jag somna nästan på en gång. Nu imorse har jag städat upp efter oss och träffat Camilla som kom hem från Uppis. Jag börjar inte förrän halv ett idag så ska dricka lite mer kaffe och bara chilla. :)


jobb jobb jobb




.




Hey you :) Äntligen hemma efter 2011:s segaste dag. Men såklart är det ju ingen som vill gå in i en varm restaurang en fin sommardag och äta mat. Vem fan gör det lixom. Men en själv har ju traskat runt där i tio timmar, awsome verkligen! Nu är jag äntligen äntligen hemma. Ska snart ta en dusch och slänga mig i soffan, blir inte roligare än så. Skulle gått på födelsedagsferre men Camilla kom aldrig hem så blir hemma istället. Imorgon är det iallafall jobb igen så det är väl lika bra det då. Men på kvällen blir det utgång med tjejerna iallafall :)


home :)

Hellu :) Äre sommare eller? Låg ute och sola ett par timmar idag iallafall innan det car dax för jobb. Drog till jobbet runt halv 5 och drack lite kaffe med Fanny åsådära innan det var dax för att börja jobba. Sen jobbade jag till 22 och sen drog jag hem. Hände inte så mycke på jobbet idag faktiskt. Efter jobbet gick jag somsagt hem sen kom Jocke och hämta mig så har jag vart med honom tills nu, han skjutsa precis hem mig. Funderar på att ta en en durre innan sängen. Imorgon är det jobb igen sen får vi se vad som händer :) Sovgott!


✝ är det min tanke hon ser eller är det dina röda kinder som avslöjar mer?

Skön torsdag. Vaknade rätt så jätte sent men låg kvar i sängen ändå och kollade på fyra avsnitt av gossip girl, det var dom sista som låg ute just nu. Sen lagade jag faktiskt lite mat (middag) och sen gick jag ut på en lång promenad, skönt. Och nu ikväll har jag bara tagit hand om mig själv, tog en lång dusch och gjort alla tjejgrejer som går att göra. Naglarna blev oranga ikväll, har fått någon crush på den färgen för tillfället, bli inte förvånade om jag äger ett par shorts eller dyligt i den färgen inom kort. Har ni förresten lyssnat på melissa horns nya låt från hennes nya skiva jag slängde upp tidigare? Gud vad jag längtar tills hela albumet kommer ut. Om jag har en Idol är det nog hon, hennes texter, dom är som tagna ur mitt liv ibland. Nu ligger jag i sängen igen och ska snart kolla på en film och sen ska jag försöka sova. Tänkte gå upp i bra tid imorgon för en vända runt cykelringen tror jag :) Jobb imorgon kväll bara sen ska jag nog träffa Joakim :) Sen är det jobb hela lördagen sen får vi se om det blir födelsedagsfest för Mattias eller inte och på söndag blir det utgång med tjejjerna :)


Jag har alltid hållit hårt om dom jag inte orkat med...




första juni!

Så var denna dag över. Har inte piggnat till en enda gång sen imorse när jag vaknade. Jag såg ut som jag sov imorse när jag kom till jobbet. Natta frågade vad jag hade pysslat med under natten haha. Men ah, är väl bara så otroligt schleten helt enkelt. Jobbet idag var pain fan. Jobbig lunch och jag slutade fem så det kändes som dagen aldrig skulle ta slut. Haha nu lät det som att det var sent men menade inte så, vi brukar aldrig jobba sådana pass bara så det kändes konstigt. Efter jobbet käkade vi lite och sen så kom Sofie ner så gick jag, hon och Fanny runt lite på stan och kollade födelsedagspresent till Sarah och vi vet vad det blir :) Sen satt vi oss på gränden och drack kaffe och chilla. Sen åkte jag och fanny och köpte varsin ben&jerry´s och så skjutsade hon hem mig :) Nu ska jag ringa camilla och sen ska jag slänga mig i soffan och kolla på bigbrother och säkert nån film sen somnar jag nog som en stock. Ledig imorgon och det ska bli skööööönt :)


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!