midsommar

Helt förstörd. Inte bakis dock, utan sjuk. Har ont i hela kroppen, öronen skriker av pain och halsen dödar mig, samma med febern. Åh, jag orkar inte. Så ska jag lixom jobba imorgon. Får stå ut natten, kanske bli bättre med lite sömn, om inte vettfan vad som händer. :/

Jag har en massa bilder och en lååång historia att berätta om dagarna som varit men jag tänkte försöka dra den korta varianten. I torsdags blev det i allafall kryssning med släkten och lite vänner. Drack med grabbarna och hade det trevligt. Det var bara en dagskryssning så vid 8 kom vi i land och då var det tänkt att jag och victor skulle ut och clubba lite men så kom sarah och jonna på kvällen så stannade där hemma. Så kul att träffa tjejerna igen. Det blev en tidig kväll iallafall.

Midsommar började med att min faster kom och hälsade på med hennes son Leon som har blivit så stor :) Satt och drack kaffe och snacka lite skit bara och sen var det dax för midsommar lunch. Efter det gick vi ner till vattnet där alla samlas vid midsommarstången, kolla på när folk dansa, köpte lite lotter, chilldrack lite med familje, ni vet såntdär som man gör på midsommar :) Sen bar det hemmåt för lite mer dricka och så börja kvällen. Det kom en massa folk, vi var säkert 25 pers som grillade, sjöng, skratta och hade kul. Det finns SÅ mycke jag skulle kunna berätta om den här midsommaren men jag tror vi skiter i det haha. Kul hade vi iallafall! Jag, Sarah, Jonna och Alexander kom väl hem runt 5 snåret i allafall från festen vi var på och så gjorde vi lite käk och sen vare däck i bingen. Min bror tog svart bälte i karatefylla iallafall. Kändes rätt skönt att sitta på bussen så obakis man kan bli och kolla på broshan som var så kaxig dagen innan men inte liiiika kaxig såhär dagen efter. Orutinerad kallas det ;) Ah och när vi kom hem så mådde jag iallafall bara sämre och sämre och har sovit hela eftermiddagen och kvällen. Ska försöka somna om nu igen och hoppas på att jag lever imorgon. Hörs då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!