för det är ingen vanligt dag, nej det är fahlsans födelsedag :)

Wiho, 19 år nu då. Känner mig grymt mycke mognare och äldre.. haha! Nej men vafan, ett år kvar till tjugo, det är väl det man firar haha! Jag ska hoppa in i duschen nu sen ska jag ta 3 tåget till västerås. Ska fira hos pappa åså ikväll, sen blir det utgång med thilda och tom senare, kanske några fler, vem vet :) Och det är såå kul med presenter, undra vad jag får av pappa (A). Han brukar alltid vara påhittig höhö. Vi hörs senare ikväll för nu måste jag faktiskt duscha, har lite brådis :)

:)

Åh, jag är så glad när jag är hemma hos mamma. Måste börja åka hit lite oftare :) Idag har vi haft en myskväll hon och jag. Åt kött och potatisgratäng med advocado sallad och massa mums. Sen hade vi hyrt på wallander filmer och käka godis till det :) + att jag fick lite presenter av henne för att jag fyller år imorgon. Fick bla. en silver ring och pengar till frisörtid. Ska ju färga håret lite mörkare nu. Men tänker fan göra det på frisör så det blir fräscht. Är man kräsen så är man. Men jag är inte en sån som gillar och ställa mig i badrummet och färga sitt eget hår när det ska bli en sån stor förändring. Nej då lägger jag hellre ner lite money på det :)

Imorgon ska jag åka tillbaka till västerås för att fira min födelsedag hos pappa. Jag vill egentligen inte åka dit för jag mår så bra här, men antar att det är nödvändigt, jajja.

Hoppas iaf på att dra till norge första september om allt går enligt planerna. Jag skämtar inte en sekund om att jag inte pallar vara kvar här längre. Vill ut och göra någon form av nytta. Vi hörs imorgon, är inge sugen på att skriva mer, det kommer bara bli fel.

crejjjzy

Godmorgon då! haha. Kvällen igår var störd. Först var i den lilla stugan kanske till halv 12 sen drog vi oss ner mot stan. Jag och Emilia orkade stå och vänta i en lång jävla kö till pluto så vi fick ställa oss typ längst fram med några kompisar :) Väl där inne träffar jag jeanett, fan vad jag saknat henne (oss). Kanske ses på söndag för det är personalfest då. Sen träffar jag och skultuna tjejjerna, alvarsson, hanna, lisa, jossan och frida :) Hur länge sen som hälst alla var samlade typ. Ja gudars, jag träffade på många många ^^, Efteråt drog jag och emilia till bc och käkade lite kebab haha. Fick sällskap också av en skum kille som bodde i norrköping. Tror han har mitt nummer nu om jag tänker efter? Haha gör man inte så? Ger bort sitt nummer på fyllan till strangers? Nähä.. haha. Shit. Sen börjde jag och emilia gå hem till mig och jag skojjar inte, när vi var vid rudbeck tar vi en taxi hem till mig och jag bor vid 65:a. Men vafan vi hade ont i fötterna och ville sova. Och vafan nu när jag tänker efter igen betalade norrköpingskillen halva resan huhu, man tackar. Sen när vi äntligen lagt våra tunga huvudet på kuddarna så ringer min mobil.. och helt plötsligt var det en till här. ojoj

Nu ska jag checka busstider. Sen ska jag duscha, äta någonting, fixa mig och sen åka hem till Sala till mamma :) Jag fyller ju år imorgon så ska äta middag med henne idag åsådära :) Sen åker jag hem till vässan igen imorgon förmiddag och firar hemma med pappa och dom :) Sen kanske det blir utgång med thilda på kvällen. Men har inga pengar så vi får se hur det blir med den saken :) Har masssa piccs, men orkar inte nu.

She's bad but I'm badder

Nu har jag precis fixat klart mig. Men jag vettefan vad jag ska för kläder på mig, skit svårt ju. Och inte heller vilka skor. Vill ha dom beiga med kilklack men man får fucking jävla ont i fötterna av dom. Eller snarare uppepå fötterna. Men ska man vara fin får man lida pin? Funderare på att ha mina jeansleggins (läs: pallar inte vara barbent). Men vad ska jag ha till? Kanske mitt nya linne, men det känns inge festligt. Kanske min volang-klänning/linne eller bara den där randiga. Får smått panik alltså. Och fyfan vad bakis jag är, men det är lite bättre nu. Men ush. Det blir nog bättre när jag smuttar på mitt första glas vin haha. Ikväll då? vart fan ska man.. Pluto? Sjökan? Billan? jajajaja.

som man bäddar får man ligga.

sliir

Shit alltså, tanken var ju inte riktigt att man skulle ut och slira igår alltså. Ändå droppa folk av hela tiden och tillsist vare bara partypinglan själv som var kvar. Men jag hade isabell vid min sida hela tiden haha :)

Vi började hemma hos marcus där alla redan var fulla när jag kom. Vi körde lite pil och sådär. Lyssnade på gamla partlåtar. Sen drog vi till billan. Och då drog typ ida och annice på en gång (läs:dom som ville ut idag, dom som ville festa igår istället för idag) haha. Men men då  var det bara jag marcus daniella och jeppe kvar. Så ska vi gå vidare till cirkus. Och tur som fan att franks delägare stod där eftersom jag inte hade något legg med mig. Han hoppa på och krama mig när jag kom så vakten förstod nog att han skulle släppa in mig. + att Christian satt precis innanför dom där röda banden dom har runt uteserveringen. Han har ju jobbat för pappa. Sen möter jag Å:s delägare också, så det var lugners. Alla restaurang ägare var fan ute och slira igår om man tänker efter. Jaja, alla mina kompisar drog sen så då var jag med Isabell, as snäll brud. "känner" henne eftersom det är thomas ex (konrads ägare). Så där stod vi och drack redbull vodka och drev med killar haha! Sen skulle jag hon och niklas gå och hämta min cykel men vi kollade på fel ställe och jag trodde den var snodd. Så jag gick med hem till Isabell och kolla hur hon bodde eftersom hon bor på stan och när jag hade tänkt efter vart jag fan ställde cykeln gick jag och hämta den och cykla hem HAHA. Stört såhär när man tänker efter, typ "hur fan tänkte jag där".


Den här bilden var den enda jag lyckades eller snarare daniella lyckades ta. Jag tog nämligen upp kameran ur väskan eftersom det fotades vildt från andra kameror. Så bilder finns, jag har bara dom inte nu :)

Nu ska jag ÄTA ÄTA ÄTA. Så jävla hungrig, kom ju på att jag stack ju igår och käkade ingen mat eller någonting. Så en macka på stugan var lixom min mat igår. Inte okej. Hörs kanske faktiskt inte mer idag :P vi fårse

orka

haha, kom hem nyss.. blev senare än vad jag trodde. Först marcus, sen bill o bob, sen cirkus. Orkar verkligen inte berätta om ikväll, ska sova. Skriver allt imorgon .hööörs

shoppa är faktiskt också en sport..

Fan idag har jag sprungit på stan sen klockan 13.00 och kom nyss innan för dörren. Sex timmar motion typ? Om man räknar bort lunch och kaffe pauserna haha. Shoppa kan fan vara billigare än att spela hockey om man köper budget ;)!

Har i allafall haft en dundermysig dag på stan med Thilda :) Alltid lika roligt att vara med henne. Vi har skrattar mest hela tiden känns det som. Haha som idag när vi gick från bilen till mig. Thilda babbla på och babbla på sen kom hon av sig och sa:
- Vadfan vare jag prata om? :P
Jag - Eh skitsamma jag vill ändå inte höra..
Och ni skulle sett minen på hennes face haha. Sen började jag asgarva. För jag skojjade faktiskt :)

Här är det som jag köpt :)

Jeans med skinndetaljer från Gina Tricot, 299kr


Tröja från GinaT 199kr


Linne/klännig från GinaT 149kr (jätte fin på)


Jeansleggins från Vila 249kr



Cykelbyxor från cubus 40kr. Rena kapet så spring in imorgon vettja!


Ett nytt svart nagellack efterson jag aldrig kan hålla koll på småsaker..

Nu ska jag umgås med thilda, vi hörs senare!

kors i taket!

Jag ställde klockan på tio och gick upp? Det här hör till historien, helt klart. Både pappa och Karolina ramla av stolarna (skämt å sido) när dom såg mig. Ja känner mig grymt duktig faktiskt. Men vad fan gör man, när man är uppe vid den här tiden? Ingen aning alltså. Jag ska nog hoppa in i duschen och sådära. Ska gå med thilda på stan lite senare, typ runt 1 tror jag. Sen senare ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Eller jo, men jag vet inte hur det blir rättare sagt. Antingen åker jag till Daniella vid 7 och dricker och firar henne lite smått och så skulle vi köra biljard tydligen.. haha ja, det är tråkigt. Eller så stannar jag hemma och a, in your face vad jag ska göra hemma :) Jaja, dagen kommer bli bäst vad än jag gör känner jag. Är på riktigt bra humör. + att jag ska shoppa, tror ja ska få med mig ett par skor hem i allafall. Hörs senare!


wird..

Nu kommer ni kanske tänka "shit, det är verkligen fel på kvinnan" men tycker inte ni också synd om små flugor som man smäller till och dödar eller små kryp som man bara trampar ihjäl? Alltså, vem vet.. dom kanske fyllde år just den dagen, eller födde ett barn. Man vet lixom inte. Nått att tänka på bara..

Ja.. jag garvar åt mig själv.


you spin my head right round..

Dum som jag är glömde jag minneskortet i datorn så har ingen bild på kvällens outfit, men skitsamma. Jag åkte i allfall ner på stan till sju och mötte Emilia. Så skulle vi gå och fika men bestämde oss för att vi lika gärna kunde käka mat eftersom klockan var så mycke, så vi hamnade på spicy. Mätta och belåtna satt vi och skratta igenom oss ett par timmer. Och självklart en massa massa skvaller! Roligast var när hon råka dra ner händerna i knät och på vägen drog med besticken så dom flög upp i luften, hahaha. Fyfan vad kul det såg ut och jag börja vifta med händerna för att inte få dom på mig. Så kollar jag bak och det sitter två killar och asgarvar. Jag förstår dom. Ankan kom förbi ett tag också, men drog till bussen rätt snabt. Jag åkte hem till nio för att kolla på Beck, men blev inte riktigt så.. har väl gråtit i drygt två timmar nu så mitt huvud är påväg att sprängas. Ska kolla på Newport harbor efter beck, sen sova! Imorgon blir det fira daniella lite granna med tjejgänget, men det stora firandet av oss blir på onsdag! Vi hörs


Den här låten lyssnar jag på dag ut och dag in..

nytt i garderoben :)

Hejsan :) Har vart med Daniella på stan idag. Min lön har inte kommit in eftersom det ALLTID ska vara krångel med det där, men hade lite i plånkan så jag fick med mig en grå kavaj hem. Känns skönt! Gick runt på stan och tjata om det hela tiden sen gick vi in på myrornas och checka läget och hittade en för 85 kronor. Det var inte kärlek vid första ögonkastet eftersom det var pyttelite för stor, men den gör inget för jag tycker den är as snygg iaf :) Hon åt också lite lunch och jag drack en latte. Tillbaka till värkligheten! Känns otroligt skönt. Känns som jag har fötterna på jorden igen. Shopping, latte, skitsnack, skratt med underbara kompisar. Det är det jag är van med! :)

Idag orkade jag verkligen inte tänka
på vad jag skulle sätta på mig så blev
bara ett par lite smått glansiga leggins
grått linne och en jeansjacka. Tygskor och
fransväska till det (Y)

Jeansjackan är från halens
Legginsen minns jag inte
men det står i ett annat inlägg :)





 
På första bilden gör den sig inte rättvis. Eftersom jag tog i spegeln kunde jag inte ha blixten på. Men ni ser färgen bättre på andra bilden :) Nu ska jag kolla ett avsnitt av newpoty harbor sen ska jag fixa mig lite och ner på stan igen för en fika med min älskling som är sjuuuukt saknad. hihi (A)!

Godmorgon!

Eller god och god, har väl väckt drygt 3 gånger av att pappa vill att jag ska gå upp. Och det är JÄVLIGT irriterande när man ställt klockan själv (och känner såg rätt duktig) och inte tänker sova bort hela dagen. Åh, skulle vilja slå i alla väggar som finns nu. Kan han bara dra till jobbet så jag får rensa luften, är verklige piss of just nu. Och inte nog med det så drog pappa ut internet nu för att det är något jävla fel, men jag kan sitta här och skriva i allfall eftersom jag höll på när han röck ur. Får bara publicera lite senare.

Så sjukt, precis när jag tog upp telefon för att ringa daniella får jag ett sms henne där det stå: Tja, sover du? Snacka om bra tajming. Själv hade jag tänkt ringa och väcka henne hahah, och hon skickar sms och frågar om jag är vaken. Vi ska gå på stan lite åsådär, sätta oss på ett fik först och främst och trycka lite frukost/lunch. Eftersom hon fyller år imorgon så är hennes b-friend på stan och köper present och ville inte ha henne på stan överhuve taget. Men men whatever, på ett fik kan vi sitta, hoppas vi.. eller ska vi! Sen ska vi förbi hennes farmför stuga där vi ska ha party på onsdag. Ska försöka hitta något fint på stan att sätta på mig tills dess :) Och jag har mycke skvaller jag ska berätta för henne och vi ska gotta oss i! mohahah.

Nej nu ska jag ta en cigg, dricka lite kaffe och sen föna håret. Over and out!

just call my name and I'll be there

Ligger i sängen nu. Har kollat på filmen nu, den var verkligen as fin. Åh, jag vill också bli kär. Fan vilken härlig känsla det är. Men det är ingen mening att gå och "leta" efter någon, han dyker nog upp när man minst anar det antar jag :) Och jag som har fet svårt att få känslor lär väl få vänta ett bra tag hahah..

Vet inte vad jag ska göra imorgon. Blir nog ingen stan iaf känns det som. Kanske ringer däniboy och kollar hon ska göra. Fårse helt enkelt. Vi hade ju så sjukt roligt sist, vet inte hur länge sen det kom så mycke skratt från hjärtat. :) Det lättade lixom på trycket en aning.

Nu ska jag kolla på tv tills jag somnar :)

:)

Nu har jag ätit lax, färskpotatis, sparris, citronsås osv. micket gottis. Nu väntar jag på att klockan ska bli nio så att "huset vid sjön" börjar. Tror den är på trean men minns faktiskt inte. Hoppas den är bra, den låter bra i allfall. Någon kvinna som flyttar från sitt hus, sen får hon ett brev från han som bor där nu och så märker hon på något vänster att han har bott där i två år medans hon bodde där, scary hihi.

Imorgon tror jag thilda kommer hem, men är inte säker. Ska skicka iväg ett sms snart. Jag måste i allfall svänga färbi pappas restaurang och fixa lite stuffs. Sen vidare ner på stan och gå till arbetsförmedlingen om jag pallar. Alltid bra att vara inskriven lixom. Så ska försöka gå upp i normal tid imorgon och inte sova bort hela dagen :)

Just idag är jag glad, just idag är jag stark.
lever för kicken, precis som du.


my room


Första bilden är som ni kanske ser på min säng haha :) Sover fortfarande med min lilla nalle som jag fick av en viss person :) Lite töntigt men jag har vant mig med den lixom hehe. Och där ligger jag också med datorn hela tiden huhu :)


Andra bilden är på en gudagåva :) Klädstång där jag bland annat har dom skorna jag använder som mest. Hänger också jackor där som jag använder. Jeansjackor, skinnjacka osv. Och 3 galjar med skärp haha, man ser inte hur många det är men det är as många. Behöver ni något äre bara holjta till, har allt från rosa till grönt till nitar. Och i dom där 5 kartongerna ligger kläder jag ska kasta så säg till om ni vill ha haha ;)


Min otroligt skämmiga tv. Fick inte ta med min från mamma :( Men det fungerar ju i allafall haha! Ush, att jag ens lägger ut en bild på en tv från stenåldern. Vad är platt-tv lixom :O Och i garderoben har jag sjalar i nedersta och massa stuffs i översta haha.


Mitt fönster haha! Åhw, där står champagneglaset från studenten :) hihi. Ser ni mina snygga glasögon då :O gah! hihi Och blommor jag köpt heeelt by my self. Vuxenpoäng. Men dom har jag redan räknat..


Och i dendär har jag bara kläder. I allfall lite av det hehe :) sen har vi ju en walk in closet men tänker inte knäppa kort där eftersom det är karolinas kläder där inne också :) Snygga hattar jag också ^^,

Nu ska jag kolla på privilegd eller hur det stavas haha och äta lax :) Mumsish :) Vi hörs lite senare!


söndag, lika tråkigt som det låter.

Så fort jag la ner huvudet och blundade igårkväll så åkte jag karusell. Det var skit drygt. Det snurrade somfan. Men somnade väl tillsist någongång runt 4 och därmed sov jag till 3 idag. Men någon nytta skulle man ju behöva göra idag så jag ska packa upp min resväska från lysekil och städa mitt rum. Sen kan jag knäppa kort på mitt nya rum så ni får se hur det ser ut. Iof är det inte jätte mycke att kolla på eftersom jag har en fet säng i ett inte så stort rum. Men det är mysigt och jag har allt jag behöver. Säng, klädförvaring, tv, dator och spegel haha.

Funderar på att dra med mig Karolina för att gå ut och gå idag/ikväll. Måste man göra sådant på söndagar egentligen? Jag ska i allafall ha en bara-bry-mig-om-mig-dag och fixa naglar, ögonbryn osv :) Vi hörs lite senare!


fail

Sånt här händer BARA oss. Vi var ju somsagt på grönan idag efersom att Karolinas "idoler" skulle komma till sommarkrysset. Sen när sommarkrysset dragit igång och måns börjar spela kommer kvinnan på att, nej det var ju inte sommarkrysset dom skulle till utan allsång på skansen. Jag dör alltså. Men vi hade i allafall kul. Känns som jag har åkt och åkt och åkt karuseller och inte nog med det så har jag åkt taxi fyra gånger fan. Hur lyckas man med det på en dag? jaja. Blanda alkoholm och nöjesfält är att rekomendera i allafall. Vi drog en karusell, vi drog en öl, vi drog en karusell, vi drog ett glas vitt och så fortsatta det så. Shit alltså. Jag är i allafall stolt över mig själv att jag åkte inzane eller hur det stavas huhu, minns ingenting av den typ, bara att det var sjukt läskigt att hänga upp och ner. Jaja dagen har vart rolig, ångrar inte att jag hängde med :) Dom ska nog dit i veckan igen med broshan och några andra, vet inte om ja ska med då eller inte.. kanske om nån polare är på och så blir det utgång på kvällen. Det låter ju lockande iaf :)

Nu ska jag ta en cigg, göra mig i ordning för sängen och läsa en massa bloggisar :) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Har ju inte fått min inte-göra-ett-skit-dag än så kanske bokar in den imorgon då haha. Hektiskt liv det här. Nej men vi hörs då.

HAHA på tåget då, jag hör något ljud..
Jag -  Fan vad konstigt fönstret låter :S
Karolina - Va?
Jag - JA hör du inte? :P
Karolina - Menar du han bakom dig som snarkar?
Jag - Jaha, hahahaha!

kind of ont i huvudet.

Har jätte ont i skallen. Men eftersom jag vaknat med det i drygt två veckor nu så vet jag inte om jag är bakis hehe. Pappa väckte mig tidigare idag och sa att om jag ska med till grönan så får jag gå upp nu. Jag som hade bestämt mig redan igår att jag skulle stanna hemma sa bara att jag inte skulle med och somna om. Nu väckte han mig igen och sa: Snälla kan du inte följa med till grönan det skulle vara kul att göra något allihoppa. Och alltså det är inte ofta min pappa säger så och jag blev jätte glad :) Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig. Tänkte käka en frulle eftersom jag bara fick i mig en halv pizza igår och det ÄR lite om man gämför med två veckor med mormor där hon trycker i en mat hela tiden haha. JAJJA, jag ska inte tråka ut er ska berätta om igår :)

Det blev bara att jag, thilda och daniella som drog till sjökrogen tillslut. Vi gick ner mot stan väldigt tidigt och var utanför sjökan (något daniella fått mig att säga) redan kvart över tio. Då hade det knappt kommit nå folk och musiken var jätte låg. Vi köpte iaf varsin öl, drack upp den och gick in. Och då vare hur mycke folk som helst. Det sa typ PANG haha. Alltså det är så svårt att komma ihåg allt som var så roligt och allt man blev glad över osv. Men en sak som jag blev jätte glad över var att jag träffade Denice (hennes blogg) och Emma från klassen :D Fyfan vad glad jag blev alltså. Har inte träffat stollarna sen studenten ju :( Hoppas vi kan hitta på något någon dag. Sen träffade jag massa Sura boys som jag inte sett på år och dar känns det som, det var ju lite kul. Men det kändes verkligen som man var på barndisco ibland. Inte nog för att vissa såg ut som 12 och matchade kläder som gud vet vad. Nej när jag och thilda står och dansar kommer det fram en kille till mig och tar mig pyttelite åt sidan och jag frågar vad det är? Då säger han jag och alla mina killkompisar (så pekar han på dom)  har slagit vad om vem som först får en dans med dig och en puss (A), Jag kollar på killarna (som OM jag får säga det själv var rätt söta allihoppa) och kollar på honom igen och börjar garva. Säger att visst det är bara att dansa på. Då säger han, en puss också? Jag: HAHA nej :P Och även fast det kändes så jävla elakt att bara börja garva och säga nej och ge värsta dissen så fanns det inte så mycke mer att göra? haha Kan ju inte gå och dela ut pussar till alla som ber om det haha. Thilda gick hem före oss. Men vid kvart över 1 drog jag och daniella också. Hon hade inte ätit något på hela dagen och ville så jätte gärna äta fyllemat. Och jag vet hur det är när man känner sig svimmfärdig samtidigt som man är full, det är inte kul. Så vi gick ut och mötte calle som nyss blivit utslängd så traskade vi vidare till donken. Satt där och pratade och jag drog en pommes :) Calle är så jävla rolig, helt störd är han. Efter det gick jag daniella och hennes pojkvän för att hämta min cykel så cyklade jag hem :) Och jag bangade verkligen allt och alla den kvällen efter två. Jag skakade av trötthet. Det var sjuk läskigt. Var så borta, helt hjärndöd. Jaja duschen kallar :)


Utanför mig typ


Snyggis :)


Thildis :)

happy fanny :)


"glansiga" leggins - Gina Tricot,  Jeans jacka - Halens, Kilklackskor - Belle, Frans väska (som knapt syns) - Lindex

Nej fyfan vilken underbar kväll, men jag är HELT jävla hjärn död just nu. Inte för att jag druckit eller så haha utan för att jag inte har sovit med än 2 och en halv timme. Så jag tänker skriva om dagen imorgon istället.

Vet inte om jag ska med till sthlm imorgon med pappa och Karolina. K ville till grönan och kolla sommarkrysset, hennes "idoler" skulle tydligen dit. Men jag är faktiskt inte sugen. Jag har precis satt ner arslet i vässan, pallar inte röra mig en meter känns det som. Emilia snacka om förfest hos henne och utgång imorgon men jag har faktiskt bara lust med en riktig hemma kväll. Jag och teven! Sovgott nu!


förfest at fahlsan

Måste bara säga att jag kanske fåt ta tillbaka det där med dagens asgarv. För fyfan vad jag har skrattat idag med Daniella. Har verkligen saknat våra jävla diskutioner alltså. Allt från att vi ska leka att vi är några andra (som jag inte orkar gå in på detaljer på haha) till ticks och gud vet vad. Nej fyfan, alltså såhär mkt har jag inte ens skrattat på dom två veckor jag vart i lysekil huhu. Jag och daniella gick hem till mig, satte oss på ballen och delade på en pizza från 65:an. Kjedjerökte och snacka skit. Nu har hon dragit hem och thilda kommer alldeles strax :) Sen kommer också Daniella tillbak och sen kommer emilia, nettan och sofie. Så det blir lite förpartajj hemma hos mig sen blir det utgång :) Fahlsan is back on track!

Kom precis ur dushen och ska snart föna håret. Jag känner mig helt grogge med tanke på domfå två och en halv timmes sömn jag fått inatt. Men inget stoppar mig :) Sova är överskattat, det kan jag göra imorgon. Blir nog lite piccs ikväll så det kommer imorgon :) Puss


haha dagens asg

Dagens asgarv har jag redan vart med om, helt klart! Tjejjen som går runt i tåget och tittar på biljetterna går genom våran vagn och precis när hon ska gå in där hans som kör tåget sitter så kommer det en tant rusande och säger: Du det är väldigt konstigt, det är väldigt dålig luft här inne. Och hon stor verkligen en dec från hennes face. Hon ba: A men då sätter jag på ac då :) Efter hon har gjort det och precis ska gå in dit där han sitter och kör tåget. Så kommer det är man i 50 års ålderna och kutar till henne och säger: Du din gylf är öppen. Man ser hur hennes ansikte går från likblek till "brandbil", allt går i slowmotion, hon tittar upp i tåget och alla tittar på henne. Jag sitter dygt en meter från henne och börjar ASGARVA! Jag kan aldrig hålla mig när jag måste och visste att jag skulle göra bort mig totalt, så det var bara att börja flabba! Och stackars tjejjen för när jag började skratta börja alla som satt runt mig i tåget asgarva också. Hon vände sig om och gick in. HAHA, fyfan vad kul det där var.

Sitter på andra tåget nu förresten. Här fanns det till och med kontakt uttag så jag kan ladda datorn på samma gång, kors i taket! Kan inte skriva mer nu för jag mår illa om jag inte kollar ut :P men ni får ha det så bra så hörs vi lite senare :)

on my way

Storstan here I come! HAHA, alltså jag vet inte vad jag fått det ifrån men det är från någon film tror jag. Inte för att Vässan är speciellt stort men störra en lysekil kan man ju lugnt säga iaf :) Sitter på det första tåget nu, tror det är 3 byten. Lite drygt men. När jag kommer till stationen hoppas jag att pappa är där och hämtar mig, annars får jag gå med min resväska genom hela stan, och det känns inte SÅ lockande. Men det skulle ju faktiskt inte förvåna mig ett dugg.

När jag kommer hem ska jag väl packa upp och så kanske jag slummrar till. Fårse om det blir en kaffe på stan med thilda eller om hon sover :) Sen ikväll blir det att dricka lite granna :) Två veckor sen typ nu, illa haha ;) Nej men vi hörs kanske senare. På ett annat tåg (A)


jag är ingen blondin.. jag trivs inte :(

  

Här är två gamla bilder från när jag färgade mitt svarta hår till brunt. Jag gjorde en massa blonda slingor. Och jag har faktiskt för mig att jag bara färgat håret en gång på bilderna. Men jag vet inte. Såhär såg jag i allfall ut i brunt hår och jag är sugen på att färga så som första bilden :) Men vet fortfarande inte om det blir hela hövvet eller bara slingor. Haha svårt det här. Fönade håret nyss och det är verkligen enda ner till rumpan typ :S shit haha, men ska kapa en dec! Det är ett måste.

Imorgon åker jag hihi (A) Nu vill jag faktiskt hem, men jag vill inte lämna mormor ensam här. Känns så sorgligt haha :( Nu blir hon ensam. Men jag vet att  hon tycker det är lite skönt attvi glider också haha. Imorgon kommer thildus till mig klockan 2 så ska vi fixa oss och sådär tillsammans. Sen tror jag Daniella ville hänga på också och det blir ju bara roligare :) Jag skulle få pengar av mamma till en liten mini-utgång :) Och på lördag får en annan lön också.

ung och dum?


Alla har vi dåliga vanor haha. Nej men vi fick lite krabbor och dom levde fortfarande så jag satt min cigg mellan klorna på den och den tog tag och klämde som fan haha. Såg lite kul ut faktiskt :) Jag är såå rolig (A) haha..

Nu har vi ätit vår sista middag här och det blev fläskfilé med potatisgratäng :) mumsit så. Jag har också lyckats packa klart allting, duktigt! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Önskar att jag trött, men det är jag inte. Nu kom jag på vad jag måste göra.. duscha. Pallar inte det imrogonbitti klockan 5 lixom. Så vi hörs senare, puss!

jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen.

Jag - Alltså mamma du får ta lite kläder med hem till Sala så får marcus ta med det när han kommer på måndag?
Mamma - Ja det kan jag väl göra bara det inte är för mycke.
Jag - Jag behöver en klänning :( kan vi inte åka in till stan..
Mormor - Jo jag skulle kunna betala om du hittar något
Jag - Jaa för jag har iiiinga kläder!
Mamma - Nehe, men du hade tydligen för mycke för att ta det i din egna resväska?

Alltså, så är det alltid. Man känner alltid att man inte har några kläder alls. Även fast jag slängde 5 kartonger med kläder när jag flyttade så känns det som att man verkligen inte har ett skit att sätta på sig. Hatar den känslan.

Vi var i allafall in till stan, men jag hittade inte ett skit. Ingenting fanns i xs, och s var verkligen förstort i allt jag prova :S helknäppt alltså! Jag brukar lixom inte ha xs på kläder vad jag minns. Kanske har tynat bort här nere. Men det kanske borde synas då? HAHA, jag skulle vara tacksam för det iaf. Nej så vi åkte hem igen.

Och nu har jag bestämt mig, när jag har fyllt år och har fått pengar (som jag hoppas på att jag får) ska jag gå raka vägen till frisören. Klippa håret, det är väldigt slitet just nu, ush ush ush. Sen ska jag nog skippa mittbenan och klippa en snelugg tror jag. Men den stora förändringen blir att jag färgar mitt hår lite chokladbrunt sådär. Brunt i allafall :) Men jag vet inte om jag ska göra massa slingor i hela håret eller om jag ska färga hela håret. Ska nog fråga frisören om lite tips åså. Hatar att klippa mig för håret blir ju alltid kortare haha. Och jag älskar mitt hår. Men just nu står jag fan inte ut med hur det ser ut. Nepp! OVER AND OUT


följer inga råd, jag är självlärd!


Tänk er 2 båtar till på det där längst bort. Så är det så i längs hela kajjen! Då har ni ett partyställe som heter duga. Alla hoppar från båt till båt. Rätt farligt egentligen. Förra året drunkna Eriks (min syssling) kompis. :( Det är inte kul när sådana saker händer. Men partyt ät fortfarande så jävla soft. Jag drömde om det inatt, därför jag började babbla om det haha.

Sitter och vaknar upp till Jag skrattar idag - ison & fille.. haha! Den är faktiskt bra. Ska snart gå upp för att äta lite lunch. När jag väl somnade igår så sov jag verkligen så skönt. Jag har nog skrivit det förut, men jag har typ en tvångstanke att jag måste sova på ett täcke och ha ett annat täcke över mig. Om jag bara har ett täcka lägger jag mig på det haha. Inatt sov jag på TVÅ täcken och hade ett över mig + 4 kuddar. Jag sov som en prinsessa :)

Idag är det ett måste att packa, har inte så mycke annat val så. Sen ska jag väl försöka undvika kaffet så mycke som möjligt eftersom jag hälst ska somna innan 8 idag för min egen hälsas skull. Ska upp halv 6 på fredag och så tidigt har jag inte gått upp sen jag tog 7 tåget till skolan. Jaja, mormor ropar att maten är klar. Sweet

chillin'

Sitter här i sängen och röker och lyssnar på Hoffmaestro. Vill tillbaka till oliver twist när dom var där. Fyfan, det ägde verkligen.

Inte har jag orkar packa heller. Ush, orka ta tag i saker lixom? haha. Ikväll har jag iaf ätit glass med hallon (läs: hallon som jag har plockat) och digestivekex. Mumsfilibabba! Spelat kort också, så det sprutar kort genom öronen. Jag är så kissnödig så det är inte sant. Glömde kissa innan det blev mörkt och nu går jag inte ut från min lilla stuga. Jag vågar aldrig det. Tror alltid det ska stå en man med pistol på berget. Det har i och för sig aldrig gjort det men man vet aldrig när den dagen är här, tro mig!

Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig i skaplig tid faktiskt. Mamma tänkte väcka mig rätt tidigt imorgonbitti (läs: inte innan tio) eftersom jag måste somna i tid imorgon. Vi åker från stugan halv 7 på morgonen, tåget går klockan 8. 

Alltså inte nog med att solen har gått i moln för resten av sommaren. Jag flagnar också? Om nu inte solen ska vara framme kan man väl få ha kvar den ynka färg man lyckas sno till sig? Nej, men vad ska det vara bra för!

en låt jag fått på huvudet ska jag dela med mig av i hopp av att någon annan ska få lida lika mycke. Men den är bra, det eeeren!

Jag skrattar idag - ison & fille

.

Man blir så trött, det bara regnar och blåser hela tiden. Varför hamna jag i sverige för? Egentligen gillar jag sverige, men vafan, vart är solhelvettet? Inte är den här i allafall. Sitter och kollar på mitt golv nu. Det ligger kläder överallt och jag funderar på att packa allt lite senare ikväll eftersom vi åker hem på fredag. Åh, ja vet inte om jag vill hem eller inte :( Egentligen skulle jag kunna stanna tills mormor åker hem. Men jag pallar nog inte vara kvar här längre ändå.

När jag kommer hem på fredag ska jag i allafall vara med thilda :) Vi ska nog ta ett glas vin eller så och bara njuta av varandras sällskap :) Inte setts på två veckor fan, det är länge! Jag måste också förbi arbetsförmedlingen någondag i veckan också. Det tar emot, sånna där ställen får jag ont i magen av. Enbart för att jag vet att jag är på väg att bli vuxen. Fyfan om man gick på dagis igen alltså..

På fredagen fyller jag ju somsagt år och då blir det nog att fara hem till Sala och fira där. Pappa jobbar väl antar jag. Sen vet jag inte om jag ska med till sthlm på lördagen ut i skärgården och träffa olivia och adam :) Får se om jag har lust med det eller inte. Jag vill till sthlm och träffa en annan också för den delen.

Nu ska jag ta vara på tiden och umgås lite med mormor och mamma nu när vi åker hem snart. Antar att vi ska spela kort haha. Bara jag vinner så är det lugnt :)

wierd.

Okej, nu kanske jag delar med mig av lite "to much information". Men det här är faktiskt lite kul. När jag vaknar upp imorse inser jag att jag på något sätt lyckats få av min trosorna på natten. Jag vet inte hur, eftersom jag antagligen sov. Sen går jag in på facebook och har fått ett medelande från en viss person. Och kom på att jag verkligen drömt om honom hela natten. Jag minns allt i drömmen när jag tänker efter och det var en sån underbar drömm. Jag kan verkligen inte sluta le när jag tänker på det och inte på honom heller för den delen. Jag tror verkligen jag är förälskad i min förra lärare helt sereöst haha! (och det är inte en lärare som är 50+ och har skägg som man vanligt vis kopplar till ordet lärare). Utan han är ung och så jävla snygg så jag dör! Ni som läst min blogg ett tag vet att jag alltid var överlycklig när det var religon (A). haha.. ja ni, mer än så säger jag inte haha! (jag vet, sjukt patetiskt, men vafan)

Ringde Daniella för ett tag sen. Hon var ute och åkte båt den jäveln :) Där hemma är det minsann fint väder. Vi snackade om nästa vecka. För på tisdag nästa vecka fyller hon år och på fredag nästa vecka fyller jag år. Så på onsdag snackade hon om att vi skulle vara alla tjejjer i hennes farmors lilla stuga och fira och festa :D Sen blire krogen åså senare på kvällen :) Det låter ju underbar ju :) Men det är ett tag kvar så skriver nog mer om det lite senare :)


prata gärna, men inte med mig

Den här morgonen var nog en av dom värsta här hittills. Först kommer mamma in klockan 10 och frågar om jag ska gå upp. NEJ?! Så jag somnar om och sen börjar det brusa som fan utanför dörren. Då har minsann min bror bestämt sig för att trimma gräset. Inte nog med att det var halv 11 på morgonen lixom, utan han skulle promt vara utanför min dörr också? När jag äntligen lyckas somna om igen kommer mormor in och skriker: "Det är pannkaka om 10 minuter" Och hon skriker så högt så hon lika gärna kunnat prata med grannen. Och folk som skriker på morgonen är det värsta jag vet, helst ska dom inte ens prata. Inte med mig i allafall. Jag höll på att somna om igen där ett tag men hörde trampsteg utanför min dörr och skriker fort som fan att jag är vaken innan nästa dåre kommer in i min stuga.

Nu har jag ätit pannkaka och ligger i sängen igen. Dom andra drog för ett tag sedan till "torp", det är en massa köpcentrum. Men jag pallade inte hänga med. För det första behövs inte min garderob fyllas på av någonting just nu och för det andra ska jag få med mig det hem sen också. Min resväska är proppad!

Ringde pappa för ett tag sen också. Han blev inte allt för glad. Men men, jag sa att han skulle fylla i min tidsrapport och lite så. Sen frågade jag om han kunde hämta mig vid tåget på fredag om inte thilda kunde :) Och det kunde han väl.

vi hörs senare


chabba



Kom på att jag har ju fan inte ens bloggat idag. Inte brå, inte brå. Men vettefan vad jag ska skriva heller helt seriöst. Det blåser som fan här borta, hörde att det gjorde det hemma också. Trodde helt allvarligt att min lilla stuga som ja sover i skulle blås bort i natt. Det var lite läskigt faktiskt. Men den sitter kvar! Somnade otroligt sent igår (hihihi), så imorse när mormor väckte mig var man inte på det bästa humöret och mitt huvud kändes som det skulle sprängas. Men jag hängde med in till stan i allfall och kolla runt lite. Hittade en jätte söt klänning som jag kanske ska få av mamma :) Ska tänka ett tag till på om jag vill ha den eller inte bara. Den skulle passa perfekt till mina skor jag hade på studenten!

Ikväll käkade vi makrill :) Och imorgon kanske vi äter ostron som förätt eller något, det längtar jag till huhu. Allsång på skansen vare idag, därför är jag nu mer döv. Mormor och Mamma sjöng lungorna ur sig och inte fan var det varken rätt tonart eller melodi. Men men, det varade bara en timme, tacka gudarna för det.

Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt. Man kan inte vara ute för då blåser man garanterat iväg. Och vi har inga bra kanaler på tv heller. Så det blir väl datorn ikväll igen och jag klagar inte :) Vi kanske hörs senare om jag får för mig att skriva något, annars hörs vi imorgon.

skratt

Den här dagen har jag faktiskt skrattat så det räcker ett bra tag framöver haha. Fyfan vad jag har retat min brosha på väg till och från smögen. Annars blir ju bilturen så tråkig. Jag kan vara riktigt omogen när jag vill och det är så jävla kul när marcus får damp på mig. Tidigare i veckan sa mamma typ: Såhär gör man med datorn när det blivit fel. Då sa marcus typ: Nej så gör man inte alls det, det har Alexander Ingo sagt! Då sa mamma: Jahaaa, är han någon expert eller? Så nu varje gång vi pratar om något slänger jag ur mig något om Alexander Ingo. Och han slår mig varje gång och ber mig fara åt hevette typ haha jag dör. Han ba: Dom där godisarna är jätte sura.. Jag: jaha har Alexander Ingo sagt det :O ? Samma idag när jag smällde till honom för att jag såg en gul bil. Då sa han jaha dubbel-nia  (slår till mig) och förklara att om det är två samma siffror bredvid varandra får man också slå. Jag: jahapp har alexander ingo sagt det eller? Då smällde jag till honom och sa "dubbelhaka" och peka på honom. Jag: In youuur face! hahaha! Så smäller han till mig igen och vi fortsätter "retas" med varandra. Mamma dör, hon kan inte låta bli att garva åt det jag säger så marcus blir as arg haha! Skitsamma. Haha mormor idag då, pekade på en vattenscooter och sa "jahajja där är en sån där vattenmoped".. haha jag dör!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på beck :) äta godis och mysa hihi. På fredag åker jag hem, det är nästan lite sorgligt ju :( Fast saknar alla där hemma också. Jajja, pappa ringde idag också, kors i taket. Vi hörs senare :)

don't upset me

 

Såhär såg Fanny ut idag. Det var inte alls så fint väder idag heller :( Jag vet typ inte vart något kommer ifrån förutom tröjan som är från myrornas. Sjalen är mormors och brillorna kommer från någon butiq i smögen. Cykelbyxorna är nog från gina typ hehe, men det går ju att hitta var som :) Har inte lust att skriva just nu så vi hörs senare, inte fått i mig någon mat än så är lite små tjurig.

.

Något slags citat från blondinbella "jag säger inte att jag är världens bästa förebild när det gäller alkohol, men jag är bättre än någon annan". Hur fan lyckas man säga emot sig själv i samma mening? jajja..

Kom på att jag måste nog ringa pappa imorgon ändå. Han måste skriva tidsrapport till mig så att jag får in min lön i tid, den 25 alltså. Annars har jag väl kanske inte så mycke mer att säga. Satt på min mobil igen ikväll, (den har vart avstängde) men hade inte fått något "missat samtal" från pappa.. vet inte ens varför jag hoppades på det. Äsh.

Fan jag funderar på att styra fest när jag fyller år. Är ju bara tolv dagar kvar tills jag fyller 19 kom jag glatt på för en liten stund sen. Gaalet vad tiden går. Kändes nyss som man var överlycklig för att fylla 18. Och jag kan knappt fatta att jag fyller 20 nästa år. Gudars skymmning haha! Lilla lilla jag, på systemet? Jajja, det är somsagt ca ett år kvar.

Sitter och kollar på en bok "du och jag i trafiken". Det är en såkallad teori bok. Det var meningen att jag skulle plugga på lite nu under sommaren. Och det gick ju som förväntat. Har inte ens rört boken, det är illa.

ibland undrar jag varför jag sitter och röker när jag samtidigt läser på paketet "rökning dödar". Tror jag inte ett skit på vad som står där eller skiter jag fullständigt i om jag dör?

hörs


krabba

Ikväll har vi ätit krabba, inte små som man fiskar utan stora som man äter. Riktigt gott. Det finns tre saker vi alltid äter här nere och det är en av sakerna. Dom andra två är havskräftor och makrill. Vi har bara makrillen kvar nu :) Förstår inte folk som inte tycker om skaldjur och fisk. Ni missar något. I och för sig är jag inte så förtjust i räkor faktiskt.

Imorgon (läs:om det inte spöregnar) tänkte vi åka till smögen. Inte med båt, med bil :) Hälsa på orbys och stig (som har godisaffären) Så sjukt sugen på godis är jag. Inte ätit det på år och dar känns det som hihi.

Längtar lite hem nu efter ja pratat med min mathildus :) På fredag ska vi leka. Det är liksom uppskrivet i allmenackan! Kan ni ge er på! Och förhoppnings vis så hämtar hon upp mig på stationen när jag kommer :)

Jag har inte ringt än. Jag vill inte heller sätta på mobilen. Den har vart avstängd i stort sett sen jag kom hit. Jag pallar inte med några "kom och festa", "vart är efterfesten", "kom hem till mig", "ska vi gå på krogen" och samtal mitt i natten så man vaknar. NEJ! men nu ska ja sätta på den och kolla vad jag missat. ÅH så kul det ska bli.. naat!

waiting for u to call me

Nej, om man skulle vara den som är den och höra av sig till pappa? Enbart tanken tar emot så enormt. Men jag tänker inte vara lika svinig. Jag tänker inte ändra på mig och beté mig på samma sätt som han gör bara för att behandla som man blir behandlad. Nej. Inte för att jag ringer för världens bästa andledning. Men bättre att ringa för något än att inte ringa alls. Jag ska fundera på det ett tag till.


sandra och daniel :) Första gången vi träffades.  Det var väl typ 2 till 3 år sen.

Hela förra sommaren satt jag här nere och pratade i telefonen med Daniel. Och även om den sommaren inte var den bästa, så gjorde han den så bra som den kunde bli. Fyfan vad jag saknar honom. Det går inte mer än två veckor förräns jag tänker på honom, på oss. Skrattade han skrattade jag, grät jag så grät han med mig. Ungefär så var det. Haha minns när jag skällde på honom för att han var på fest med hells angels eller vad fan det var, kanske var bandidos. Shit the same, jag var livrädd att det skulle hända något. Och när han skulle ta bilen den natten, fyfan alltså. Haha! Jag säger som jag brukar göra "han var nog min bästa tjejkompis" HAHA. Jag önskar verkligen att han läste det här, men det gör han nog inte :(! Igår låg jag hela natten och tänke på allt vi pratat om och allt som har hänt. Skrattade lite för mig själv, grät lite för mig själv. Vi två var som en. Nu är det bara en enda stor nolla. Finito, nada, end of story, finns inte mer. Jag vill så gärna höra av mig, men du får inte prata med mig och jag ska inte störa. Känslorna för dig var/är enorma. Det var inte kärlek, det var väl knappast bara vänskap. Det var bara känslor, underbara känslor.

!

Seriös, kan jag sluta ramla nu. Flyga runt överallt. Det är fan skämmit. Har alla människor fått ett ballans sinne eller är det få utvalda? Jag har då inte fått  något. Klumpiga jag. Föredrar fortfarande att skylla det på hårfärgen.

Sitter här i min säng och kollar ut genom dörren. Ser bara himlen, den är inte blå längre. Det är skönt att sitta här. Jag orkar inte längre tvinga fram ett le'ende för behövandets skull. Att fejka ett skratt är svårare än du tror. Orkar inte heller gå med en hållning som utstrålar "jag älskar livet och jag lever som denna dag vore den sista". Jag orkar inte mer, fatta det.

hälsa inte på mig för jag vill det inte längre.
hör inte av dig för det vill jag inte längre.
kolla inte på mig för det vill jag inte längre.
skriv inte till mig för det vill jag inte längre.
kyss mig inte för det vill jag inte längre.
älska mig inte för jag vill det inte längre.
glöm mig. det är det jag vill


BÄSTA OCH VÄRSTA

Tänkte skriva vad jag tycker är bäst och värst med att sommaren snart är slut:

BÄSTA

♥  Jag älskar kläder och tycker att höstmodet är det roligaste och snyggaste! Gillar faktiskt inte sommarkläder speciellt mycke. Nog för att jag hatar vinterjackan, men innan man måste dra på sig den så finns det så mycke annat snyggt som jag längtar efter att sätta på mig. Bland annat pälsjackan/pälsvästen som jag kommer bära flitigt. Det håller lätt ett år till, eller hur :)

♥ Alla mysiga filmkvällar med männsikor man älskar :) Te och tända ljus. Och förmodligen dyker "han" upp i lagom tid :) Alltid mysigare med någon man håller kär!
 
VÄRSTA

♣ Man kommer nog förmodligen känna sig mer arbetslös än va man är. (om jag inte har fått jbb dvs.) Jag menar, just nu känns det faktiskt som att man har sommarlov, även fast jag inte har någon skola att gå tillbaka till. Sen när alla börjar skolan igen kommer man inte ha ett skit att göra på dagarna. Inte för att jag umgås med så många som inte har tagit studenten nu, men många kommer ha ett jobb att gå till i så fall. Och det ska fan jag också ha :)

♣ Alla mysiga uteterrassen stänger igen. Inge mer chill på bill och bobs uteservering. Istället för att sitta ute med en filt runt om sig och ett glas vitt i handen kommer man förmodligen hamna på konrads/plutos dansgolv igen och snart så tvingas man till och med trängas med 92. Ojojoj, jag vill faktiskt inte ens tänka på det. Känns som att placen kommer suga efter nyår.


Så nu har jag en ny header för tillfället som ni kanske ser :) Orkade fan inte med den andra längre så jag gjorde en impuls header och den får duga tills Sean ska hjäpa mig med en ny. Den kommer nog bli fräääsch! Nu ska jag sova. Såg ut som gud skulle pissa över hela landet imorgon så får väl förbereda mig på en skit dag imorgon också. Men mormor kommer i allafall hem :D Sovgott!

Björn Rosenström?

Han är på besök i lysekil imorgonkväll på havsbadet (läs:en krog). Nils frågade om jag skulle hänga med honom och dom andra och festa loss imorgon kväll. Ingen bryr sig lixom om att det är söndag haha. Inte krogarna heller såklart! Börjar inse mer och mer hur jävla tråkig staden västerås är. Det kan lixom inte bli mer kallare i vässan än vad det redan är. Jaja, tillbaka till om jag ska med eller inte? Bangade ju hans fest ikväll, dels för att jag inte vet hur jag ska ta mig hem och dels för att jag bara känner för att vara hemma med mamma och broshan. Inte för att jag är mycke till sällskap, suttit/legat vid datorn hela dagen och kommer nog fortsätta med det tills jag somnar. Kanske ta en prommenad om jag får tummen ur arslet, vilket jag tvivlar på. Mamma läser och broshan kollar tv. Vafan alltså, jag vill inte hem, men roligare än såhär är väl inte för mycke begärt lixom? Haha tillbaks till rosenström igen, jag vet faktiskt inte om jag är på. Mamma sa att hon skulle pejja, men vafan? Det är alltid kul att träffa nytt folk, det håller jag med om. MEN, jag har också väldigt svårt att träffa nytt folk när jag är ensam. Så vi får se, men en natt till bland partybåtarna känns ju jävligt lockande om man säger så. Lite rosé på det så är man fit fot fight lixom!

Åh jag har verkligen panik. Skulle kunna sätta mig på berget och tjura på en gång. Jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta över att jag ska åka hem på fredag. Jag mår så jävla dåligt just nu och mer förvirrad än vanligt. Jag vet fan inte ens om jag har ett hem lixom. (läs: eller ett hem finns det alltid i sala). Fan alltså, jag vill kunna känna mig trygg igen. Men det blir nog bra snart kanske. Önskar bara att allt blev som förut. Då man visste att man hade en familj man kunde gå hem till, där alla ställde upp och ingen svek. Men så är det inte längre och jag är så grymt besviken på dig. Dig som man ska kalla familjemedlem? Det hemska är att även fast jag älskar dig så otroligt mycke så skulle jag kanske må bättre utan dig. Faaan. Nej jag tänker inte ge upp. Det var ju så bra där ett tag. Men vad trodde jag egentligen, att allt skulle bli bra igen eller? Fuck allt.


så var det bara 3 kvar

Mamma, marcus och jag :) Alla andra har åkt hem till sina hem nu hehe. Nina och morten + felix har åkt hem till Sala. Elin åkte hem till allingsås för hon jobbar imorgonbitti. Och elins mamma drog nog hem till deras sommarstuga som också ligger i lysekil. Den har vart uthyrd, men fick tillbaka den idag :)

Som sagt så skulle det regna idag och det ör precis vad det gör. Det bränner fortfarande på mina ben så det är lika bra kanske. Annars hade man ju grillat dom ännu mera. Men imorgon kan det allt bli sol tycker jag. Vafan, annars sitter man ju bara inne.

Jag vill att mormor ska komma hem också :( Hon åkte till götet här om dagen till sina kompisar. Men mammsen sa att hon kommer hem imorgon så jag klarar mig :D Och nästa vecka ska vi till smögen! Fan vad längtar, hihi. Mormors bästa kompis bror äger den fetaste godisaffären där, alla köper verkligen godis där, så kul när man ser hans godispåsar på en massa bilder. Man ba: lalalallala, han känner jag. Vi får gratis godis, bajs på er. HAHA. Okej jag behövde spååra? Men vi hörs lite senare. Blir kanske inge bilder idag, om ni inte hemskt gärna vill se lite blöta klippor?

hurt

Har ont i huvudet som fa-an + att jag bränt sönder mina ben idag :( Fanken alltså. Just nu känns det som att ja inte kommer kunna sova för det gör så ont när jag ligger på dom, men ska inte klaga. Solen lever ju lixom, men imorgon skulle det tydligen regna :(

Ikväll var jag Elin, mamma, Annika och Nina på hotellet och kollade på no tjafs, as roliga är dom verkligen. Har vart där 3 gånger irad nu, man garvar ihjäl sig verkligen. Har film men pallar verkligen inte slänga upp dom för tillfället. Fick en öl och ett par smirre av mamma, det var upp friskande. Det känns som det var ett bra tag sen man fest loss nu? Jag vill dansa sönder nununu :) Jag och tjejjerna hemma i vässan får ta igen allt jag missat när jag kommer hem :) Efter vi kollat klart åkte mammorna och nina hem och jag och elin mötte upp emilia, så gick vi runt bland alla partybåtar i hamnen. Dom vet vad fest är ska jag säga er, inge fin lir här inte. Det e bara å tuta och köra. Gaalet, helt magiskt ;)


I say what what in the but


Dehär snyggarna blev mina idag. Tänkte inte på det förräns nu, men dom passade ju till min snygging till plånbok också. Jag letade egentligen efter ett par svarta ala rayban, men man kan ju alltid ha flera stycken :) + att mammsen var snäll att köpa dom åt mig, inte bangar man?


Haha, när vi var på väg till en affär så kom det en as gullig liten mini-gris rusande på en trädgård. Så sjukt jävla söt. Skulle vilja ha en liten miss piggy som mitt egna lilla husdjur. Huur coolt?! 

Elin är tönt och vill inte vara med på kort, men men :) Hon är söt i allafall, det är hon! Idag har vi inte gjort mer än ätit gott och druckit gott. Spelat kort har vi också, inge ovanligt lixom haha.

Men imorgon blir det, läs: önskar jag kunde skriva "party lika a rockstar" för det skulle kännas så jävla härligt att bara vara helt jävla dyng, men det blir i allafall ett par öl på hotellet med elin och alla andra "tjejjerna" :) Sen får vi väl se om det dyker upp lite lysekils bor lixom :) ååh, jag är verkligen party sugen!

you talk the talk but do you walk the walk?

Tjipp! Äntligen är jag hemma :) Vi åkte rätt tidigt till södra grundsund idag för att kolla lite affärer och så :) Jag fick med mig ett par as snygg solbrillor hem, är verkligen skitnöjd! Tack mammsen. Lägger upp bild på dom sen. Efter det åkte jag, nina, morten och felix till torp (läs:massa affärer där), och käkade donken och kollade affärer :) Men nuså, nu är jag hemma. Funderar på att följa med ut att fiska, orkar jag eller orkar jag inte? Nu är Elins mamma här också :D Mammas kusin alltså! Imorgon blir det antagligen tjejkväll och vi ska ut på hottan eller havsbadet, fårse :) As kul att göra något annat än chilla lixom. Lägger upp piccs later, puss

Skeppohoj!

Tjena :) Idag har vi inte gjort alldels för mycke. Solat lite på klipporna. Sen nu ikväll så åkte vi ut och fiska men det börja regna och åska så vi bestämde oss för att åka in rätt så snabt. Nu har vi precis käkat tacos och vet inte riktigt vad vi ska göra senare ikväll. Just nu är det ganska tråkigt här nere, men det blir ju självklart vad man gör det till och vi försöker inte speciellt mycke. Det är rätt skönt (och nyttigt) att bara ta det lugnt och varva ner lite, och vem har sagt att det ska vara roligt?

Imorgon kommer det antagligen att regna så då tänkte vi åka in till stan och kolla lite :) Hoppas på att mamma shoppar åt mig haha ;) Eller så åker jag och elin ut ensamma. Idag är det ju "lill-lördag" och det skulle sitta fint att gå på någon krog inne i stan. Men Elin är bara sjutton så det blir inte så. Här är lite "snygga" bilder från idag hahah.. jag döööör.


haha jag döör.. Elin skulle absolut ha på sig denna när vi skulle fiska. Jag sa "du går fan inte i närheten av mig och om någon frågar vem du är, är du inte det minsta släkt med mig" ;) Hon är så söt så!


Mmm-m, smokin' hot! Eh.... Det snyggste med kortet är nog den rosa henry lloyd jackan tillsammans med den knall-oranga flytvästen. Ciggen i handen och visselpipan i käften gör det ju bara ännu snyggare, inte sant? Och att jag ser nyvaken ut är ju bara charmit? Ehm.. bjuder på't

Vi hörs lite senare vettja!

sovgott på er då.

Spelat kort. Grillat. Spelat fotboll. Druckit dagens. Duschat av saltvattnet. Smörjt in mig. Skrattat sönder med elin. Ja, det är väl det som hänt denna kväll. Kändes inte så värt att gå in på detaljer som ni kanske förstår :)

Det är konstigt. Jag har kämpat som fan för dig. Och jag kan egentligen bara på ett ögonblíck förstöra allt  för dig och se precis det jag vill ska hända att gå i uppfyllelse, faktiskt. Och det har jag kunnat ett bra tag. Frågan är varför jag inte gör det? Är det för att jag vill se dig lycklig eller för att jag helt enkelt inte vill ha dig längre? Jag chansar på det sista. Jag tror jag minst sagt äcklas av dig nu mera, och du förtjänar det sällskap du har släpat hem.  


Hej på er :)

Är rädd för att det inte blir så roligt bloggande de närmsta dagarna. Jag och Elin har legat och stekt på klipporna hela jävla dagen. Och fyfan vad skönt det är hörrni :) Haha vi låg och pressa topless och helt plötsligt hör vi lite röster, då står det 3 stycken killar i drygt 24 års åldern två meter bort. Nog för att dom kollade bort men undra vad dom gjorde innan vi märkte dom haha. Men men, alla är vana med sånt här, ingen bryr sig lixom :) Sen drog vi till stranden och plocka lite krabbisar med Felix också :)

Nu ska vi dricka drink och bara chilla. Senare ikväll blir det grillning för fulla rullar! Imorgon åker jag och elin in till stan med båten, ikväll pallar vi inte :) Har inte knäppt nå bilden än. Jag är så jävla klupmig nu för tiden så vågar inte ha den vid klippan. Om jag inte råkar tappa den i vattnet har jag säkert den runt halsen och hoppar i. Jaja nu står en dagens och väntar på mig (sprite och vitt vin) det är mums på sommaren ska ja säga er :) Pusspuss

Nej hörrni :)

Idag blir det inge roligt bloggande med bilder och dagen outfit osv. Dels för att jag inte hade lust att ta upp kameran och för det andra har vi gäster och ska ägna min tid med dom :) Vi hämtade Elin vid färgan strax före 8. Som jag har saknat henne. Hon stannar förmodligen till lördag :) För på fredag tänkte vi ta båten in antagligen med våra mammor och gå på hotellet :) Det kommer ett känt asroligt band dit som det kommer varje år och man skrattar ihjäl sig alltså.

Och imorgon om det är sol ska vi sätta ner en båt och åka alla ut till en klippa eller strand och bara steka. Då tar jag med mig kameran i allafall :) Hoppas bara på sol nudå. Håll tummarna vettja.

Och nu har mårten hållt på med min dator och fixat spotify till mig:) Så nu har jag det, bättre sent än aldrig. Eller hur? :) Nu ska vi sova för imorgon blir det powerwalkning runt 9!

maybe yours

Tjipp! Nu är jag hemma igen. Har precis ätit fil och macka :) Först åkte vi till Brasta till konsum, men där fanns inte det mormor ville ha så drog in till stan i lysekil (vi bor vid havet, så bor inte mitt i stan som tur är). Jag mamma och broshan gick i några affärer men hittade inget speciellt. Ett par solbrillor bara men köpte dom inte för kanske hittar några snyggare. Sen hittade jag ett par snygga enkla gummistövlar som jag är sugen på att införskaffa mig. Nu är jag sjukt trött så funderar på att sova midda lite. Ser ut som att solen är framme så kanske lägger mig där ute på terrassen och slummrar till. Ikväll kommer Elin halv 8! Låt tiden gå lite snabbare då!

haha mormor är så rolig ibland..
jag - Alltså är det aldrig fest här ute.. det är helt dött :P
Mormor - Ja det är rätt svart på himlen om man kollar där borta faktiskt..
jag och mamma - hahahah va?
Mormor - prata ni inte om vädret?

Så söt min mormor. Min favoritbitch! Nej, hörs senare med lite bilder kanske. För trött för det nu :)

tja

Jag hinner inte skriva så mycke nu. Ska in till stan och handla åsådära :) Slänger upp dagens kläder senare tror jag. Puss


sjukt duktig :)


scarymovie

Helt ärligt, är det ingen mer än jag som seriöst skiter på sig när den här reklamen är på tv? Vad vill hon mig, tänker jag varenda gång. Kan inte riktigt bestämma mig för om det ser ut som hon är här för att döda mig eller om hon är död själv. Alltså jävla äckel. Byter kanal så fort den kommer på tv. Vet knappt vad hon gör reklam för. Helvettet kanske. Fan vad arg jag blir helt seriöst. Jaja nog om det.

Idag så vann jag över familjen på kort. Men jag är en vinnare så dom visste vad dom gav sig in i lixom. Men får ont i huvudet av dom. Mormor skriker för hon inte hör själv hur högt hon pratar antar jag :S Marcus skriker för att han är som han är. Mamma skriker "nu ska jag välja låt" och jag skriker "sluta skrika" hela tiden. Familjen tajkon it is.

Imorgon kommer ELIN :D klockan halv 8 ska vi hämta henne vid färgan :) Fan vad jag längtar. Imorgon på dagen ska vi in och handla och jag vill ha ett par solbrillor och ett par cykelbyxor av mamma :) Så det hoppas vi på (Y) Sen ska jag väl steka lite till, man kan ju inte låta bli. Även fast jag just nu ligger och lider bara jag har ett tunnt lakan över mig. Men vi hörs.

Är du bränd eller?

<-- FYFAN säger jag bara. Ser ni hur mycke jag har bränt mig :(

Vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Är väl glad för att jag fått färg men är vädligt röd/brun och det svider somfan :( Men men, imorgon tar jag nya tag!

Nu ska jag äta glass och spela kort med la familia haha :) Jag skriver senare när jag är klar med alltind, lite senare ikväll förmodligen :)

mvh kräftan (typ) haha.


stekhett!

Saknar denna brutta lite smått!

Vilken jäääla dag vi fick alltså. Hoppas det regnar i västerås haha! Nejdå, ska inte vara sån :) Men här borta har det vart sol hela dagen. Vart nere vid klipporna ett tag men det blåste för mycke där precis vid havet så vi la oss på våran terrass istället :) Ligger just nu och dricker en gin och tonic tillsammans med mamma och mormor. Satt inte helt fel i kistan det inte. Längtar till maten. Vi ska äta lamm :) fääb.

imorgon får vi gäster. Då kommer min gudmor (nina) hennes man (mårten) och deras son felix :) Och så hoppas ja ju självklart på att Elin kommer också :)

Jag har sjukt ont i huvudet så ska kolla lite på tv nu. Men vi hörs senare, kanske slänger upp lite bilder från dagen då också hööhö.

Godmorgon :)

Eller jag har faktiskt varit vaken ett tag, sen klockan halv 1 tror jag :) Käkade parisare (rostat bröd, hamburgare och ägg) till frukost. Det är bara när man lever med mormor som man får sånt haha. Eller det var väl kanske egentligen tänkt som lunch men.

Solen lyser här idag, men inte så mycke jag hade hoppats på. Det blåser också, så speciellt varmt kanske det inte är. Men man kan sola litegranna om man ligger i lä, dock inte på klipporna. Men vi tänkte ändå gå ner till havet och checka läget. Jag har inte  vart ner än även fast det är drygt 50 meter dit. Just nu är jag ensam i stugan för dom andra är inne och handlar. Jag sitter och funderar på om jag ska gå ut och gå/jogga och efter det ta en skön dusch. Men det är tråkigt ensam, och speciellt när jag inte har något att lyssna musik på. Fårse hur det blir :)

Ska prata med Elin idag också om hur det blir imorgon :) Hoppas hon kommer. Saknar ihjäl mig!

spets och denim

Dagens:
Spets - Gina
Jeanshorts - Avklippta jeans
Skärp - Fått

Såhär gick jag runt idag. Det ser lite typ "party" ut tycker jag haha. Men riktigt skönt. Är ju egentligen bara jeanshorts och en tröjja :) huhu.  Är fortfarande lite bränd på benen och imorgon blir det ännu mer. För imorgon SKA det bli soligt och då äre klipporna som gäller! Fan vad jag längtar, kan natten bara gå. Hoppas på lite båtåkning också. Kanske fiska en och annan krabba :)

Jag mamma och broshan sitter och kollar på ondskan :) Sjukt bra film. Det är i slutet nu när erik ponti står med ensam med en fjärderingare och hotar honom till döden. Och den där fjärderingaren som vart så jävla kaxig innan ligger och gråter och spyr på backen för att han är så rädd. Det är oftast dom med så jävla stor käft och tror att dom är bättre än någon annan som är räddast av alla. Man kan gämföra med våran värklighet. Barn som mobbar andra barn tex. dom mår oftast inte så himla bra. Det är egentligen bara synd om dom :)

Snart ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp imorgon. Ska kolla lite webb-tv innan jag somnar bara. Såg klart på mäklarna igår så ikväll blir det något annat :)

Dry martini och laxen vi fick i oss före middagen. Mumsish! Det är en äkta sommarkväll i lysekil det :)




bättre sent än aldrig ;)



Här är alla vi på midsommar. Eller inte alla, utan här är vi hemma hos Peder (eller hos hans mamma och pappa rättare sagt), han i blå dunjacka. Ordförandets son haha. Och dom var så söta mot oss, vi fick dricka och så kom dom ut med "party-glasögon" åt oss haha :D Det finns bara ett ord för den här midsommaren och det är: MAAAAAAAAAAAGISKT! Alla dom här är ju sthlm förutom lilla jag (A) Eller jag är ju en föredetting. Flytta ju tyvärr jöö. Men där borta går dom runt och säger att allt är så maagiskt, sådärför får det ordet summera hela kvällen. Jag har ju faktiskt skrivit om det förut. Vill ni se mer bilder får ni checka min facebook eller bdb. Johan har också fler bilder, det vet jag. Men just nu e han utomlands så får kirra det sen :)

Nu skiner solen mina vänner :) Imorgon kommer säkert bli en toppen dag. Sitter förtillfället och dricker en cider och äter tunnbröd med gravad lax som en liten aptitretare huhu. Sen ikväll blir det hambrugare :) gottis. Hörs sen!

fångad av en stormvind

Shit alltså, fan vad det blåser ute och inte tala om hur mycke det regnar. Jag blir galen, vad tog med oss för väder när vi kom? Det har vart as fin enda tills nu :( Men det blir säkert fint väder snart, typ imorgon. Det skulle sitta så jeffla fint. Jag vill bada och åka båt ju.

På måndag kommer Elin hit :D Så bra bra bra! Vet inte vad vi ska hitta på men något gör vi :) bara det är fint väder så löser det sig lixom. :)

Mamma och dom är inne och handlar nu men jag ville inte följa med. Måste ha lite tid på morgonen för mig själv, jag har reeedan fått utbrott. Mormor skrek som fan för hon hör väl inte själv hur högt hon pratar. Och marcus blippar på tv.en så det låter skit! Så börja vi såklart bråka:

Jag: men haaaaaaaaaallå?! sluta zappa? Hör du inte hur det låter eller?
Marcus: Börjar göra värsta grimaserna
Jag: Du.. jag tycker du bara blir snyggare när du förvrider ansiktet sådär :)
Marcus: Alltså håll käften fanny :S
Jag: Sanningen är hård ;)
Mormor: sluta nu..

Ja men vafan, han vet att han inte kan vinna över mig i en "fight". Jag har alltid svar på tal, ofta man inte lär sig det någongång? Inte ens min egen pappa börjar en diskution med mig höhö. "Fanny, hur kan du alltid ha något svar tillbaka?" brukar det låta haha ^^, Och det har jag väl fått från mamma. Lite skinn på näsan är alltid bra att ha.

Sitter fortfarande och garvar för mig själv över Hassan. Alltså så sjuuuk..
- Det står här att det är schampo "FÖR FETT HÅR", jag vill ha "mot fett hår"
- ja men det är det som menas, har du fett hår ska du ha det där schampot.
- Alltså jag har ju fett hår, så jag vill byta till en "mot" flaska :) Kan jag komma ner?
- Men har du fett hår?
- Jaa! Och därför vill jag byta till en flaska där det står "mot fett hår"
- Eh...
- Kan jag komma ner tror du? :)
- Ja..... kom du

Haha, ni måste lyssna på typ youtube :)

kräftor :)

Tänkte säga några sista ord innan jag slocknar. Luften här nere gör en så trött. Eller det är väl inte precis så att man blir trött av luften i Lysekil haha. Men man blir trött av luft-ombyte. Om ni hajjar? Ikväll har jag garvat så jag skaffat mig sexpack, helt klart. Mamma jag och brossan har suttit och lyssnat på när hassan busringer. Jag DÖÖÖR! Aldrig skrattat så mycke i hela mitt liv. Kan inte bestämma mig för vilken som är roligast för alla är lika jävla knäppa, men ni garvar väl också när ni hör det här?:
nummerupplysningen


HAHAHAHA - jag dööööör

Så har vi käkat kräftor också. Det är lätt ett av det godaste jag vet. Och det blir lixom ännu godare när man sitter i en stuga precis vid havet och man vet att fiskaren fånga upp dom dagen innan. So fresch you can taste the crunch ;) Eller aa, så knaprigt kanske det inte var, tog bort skalet innan. Men det kunde vart ;)

Kolla på dom små rackarna, så söta och gulliga... eller?










framme :)

Nu nu nu är jag äntligen framme :D Mormor stod och väntade på oss i Udevalla med en öppen famn. Saknat min mommo. Men jag mår inte särskilt bra just nu. Har ont i huvudet och mår jätte illa :( Men det går säkert över ska vi se. Kan bero på att jag inte fått i mig något att äta eftersom jag blev illamående på tåget. Lite åksjuk sådär.

Ikväll blir det havskräftor till middag med baguett och massa tillbehör! Inte var och varannan dag man får det inte :D Så sjukt dyrt med sånt alltså. Men ibland får man unna sig. Eller lite då och då blir det väl såhär nere på västkusten. Just nu är jag för trött för ta bilder och lägga in och så vidare men ska försöka knäppa mycke kort och lägga in :) Men sen blire badkort och steka på klipporna kort osv osv.

Vi hörs lite senare snuttisar

på spåret!

Yeey, nu sitter jag på tåget mot lysekil :) Är skapligt trött för kunde inte sova igår kväll för att jag var så spänd. Det är alltid så. Och när jag vet att jag ska upp tidigt och måste lägga mig i skaplig tid så somnar jag aldrig. Då ligger jag vaken och försöker tvinga mig själv att sova. Och kan inte göra något genom tvång. Sket totalt i att väckarklockan ringde imorse även fast jag visste att jag skulle upp. Så mammma väckte mig en halvtimme senare än vad jag hade tänkt att gå upp. Klockan är halv elva och sutter redan på mitt andra tåg för idag haha. Fick panik där ett tag för att mitt internet krångla men nu lever det.


Här står jag och mammsi och väntar på tåget :)  En liten rökpaus sådär. Vi två kommer springa ut på perongerna och röka såfort vi får chansen haha.

Dagens enkla:
Inte orkar man fixa till sig så värst mycke när man ska sitta på tåget en hel dag men detta är vad jag bär:

Vit stor stickad - Myrornas (Y)
Jeansleggins - Vila
Skinnväska - mormor
Tygskor - Skopunkten

Sitter åt fel håll mot vad tåget går så börjar redan må illa. Men nu fick jag mamma, broshan och en tant bredvid att flytta sig så jag kunde byta plats med mamma. Haha att jag alltid ska vara så omständig. Men nu är vi glada :D







börjar bli gladare nu :)

'
Bara för imorgon klockan 9 går tåget till lysekil. Några byten men det är inte så jobbigt. Jobbigast är väl att man åker från sala till västerås och sen byter tåg i vässan. Så ni får väl vinka till om ni ser mig. Om det är någon som är uppe halv 10 på ett regnit sommarlov?

Kom nyss ut ur dushen :) Nu är jag len som en barnrumpa. Så har jag färgat ögonbrynen lite mörkare också eftersom man badar så jeffla mycke och knappast orkar fylla i dom :) Pratade med mormor tidigare idag och hon satt nere vid havet och väntade på en fiskare som hon skulle köpa havskräftor av. Så imorgon ska vi äta det :D Kurrar i maggen bara jag tänker på det.

Har packat det sista också, skönt. Eller a jag har bytt väska till en med hjul så fick packa upp det ur ena och ner i den andra. Fick sitta på den så den skulle gå igen hehe. Jag vet att jag kommer använda typ hälften av alla kläder men vafan. Jag vet inte hur mycke party det blir heller så visste inte hur många partyklänningar jag skulle ha med heller. Vilka problem man har alltså.

Nu ska jag föna håret och göra två flätor. Så slipper jag locka ihjäl mig imorgonbitti. Ni som undrar hur jag orkar locka håret varje dag är för att jag just gör flätor antingen när jag ska sova om jag ska locka dagen efter. Och om ja ska ha det på en gång så fönar jag håret så man känner lite lite fukt i det och sen flätar  jag det. Ha i flätorna medans du sminkar dig och väljer kläder och sen tar du ut dom. Sen lockar jag bara längst ner i topparna, tar allt hår på samma gång haha. Sen bara lite där uppe. Vänd på håret och spraya som faa-an. Sen äru krulltott ala fanny :)

Nej det kurrar i min mage, en macka kanske. Och en cigg. (Y)

norway

Ni kanske inte fattat att jag är seriöst trött på den här staden? (läs: västerås). Men jag är fullt seriös och känner att två veckor i underbara lysekil kanske inte räcker så långt. Jag funderar starkt på att fara min kos till norge och jobba. En kompis åkte för ett tag sen och hon stormtrivs. Man tjänar snuskigt med pengar också. Men jag skulle så gärna vilja ha med mig någon, fyfan vad stört kul man skulle ha. Självklart mycke jobb. Men sen äre bara dra jorden runt och leva livet när man tjänat in massa pengar. Kan ingen bara våga släppa lite på tyglarna och följa med mig? Annars åker jag väl själv! Jag vill bort :)

vaaken :)

Jag har tänkt på en sak: Det är egentligen ganska kort tid man lever, med tanke på hur länge man kommer vara död. Eller hur? Så man får ta vara på livet helt enkelt. Det var därför jag steg upp så tidigt som klockan ett idag haha. Orkar inte åka ner på stan i det här vädret, helt seriöst. Driver gud eller? Jajja, det är i allfall fint väder i lysekil. Och dit åker jag imorgon suckers :) Ni kan vara kvar i äckliga västerås och vara sådär äckligt falska emot varandra haha! Och ha som vardagssyssla att byta kompisar stup i kvarten. Gå på samma fester hela tiden och ha sex med varandras ex. För det är ju sånt ni verkar tycka är okej. ush ush ush, finner inga ord för er :) Själv ska jag avnjuta två veckor vid havet. Åka båt, hoppa från klipporna, fiska en och annan krabba, fiska makrill, svänga förbi smögen och festa gärnet, helt enkelt glida! Och äntligen får jag träffa Elin :) Som jag saknat den lilla rackaren! 

hörs lite senare

Piece me back together when I fall apart

Vad man gör uppe vid denna tid på dygnet kan man fråga sig. Man vet varken om det är sent på dagen eller tidigt. Men ska lägga ifrån mig datorn efter det här inlägget och försöka sova. Jäspat har jag ju trots allt gjort i ett par timmar nu. Fan ta mig. Ska inte sova bort hela dagen imorgon alltså. Ska ställa klockan i allafall på tolv och kanske snosa två timmar (A) haha. Lagom uppe till två.

Fyller 19 snart :) Inge speciellt men jag önskar mig klippning och färgning. Det behövs nu alltså. Brukar älska mitt hår, men just nu.. näe. Funderar på att göra det lite mörkare. Det ska inte bli svart, men lite mörkare slingor lite här och var blir nog fint. Eller snarare massa slingor. Funderar på att göra någon slags lugg också. Antingen en vanlig rak lugg, eller snelugg. Något blir det nog. Just nu hänger det bara haha. Som ni ser på bilden ^^, Men det är snyggt när man har mittbena. Men det vill man väl inte ha längre snart I guess :)

Om jag är riktigt söt kanske mamma vill införskaffa mig detta: Ett par solbrillor ala rayban och ett par svart cykelbyxor (hot)! Skulle sitta fint. Ungefär det som fattas för tillfället :)

Nej nu ska ja sova. men ni kan ju lyssna på denna låt:

ge mig lite mer!

Tjabba :) Nu är jag äntligen hemma hos mamma i Sala. Fan vad jag längtat. Pappa skjutsade hem mig klockan 7 imorse före han skulle till jobbet. Snacka om att jag var död. Visste knappt om jag levde. Men när jag kom hem fick jag äntligen lägga mig och sova igen. Somna och vaknade klockan 16.00.. så typsikt mig. Men det har ändå vart skitväder så whatever.

Imorgon tänkte jag gå ner på "stan" och köpa lite saker inför resan. Bland annat ett par solbrillor som är ett måste. Har massor, men inga jag vill ha på mig. Det är bara sånna här feta som täcker hela ansiktet och så ser man ut som en vandrande fluga.

Har ap ont i huvudet och inget att säga, så bye

Godnatt sverige

Nu ska jag försöka sova. Eller ska faktiskt kolla mordkomisionen först och trycka lite godis. Kan inte sova om kvällarna. Har en oro i magen hela tiden. Vet inte varför heller så kan inte göra på mycke åt saken :). Och jag måste erkänna att när michael jacksons dotter pratade på minnesstunden sprutade tårarna.. Fyfan alltså:(! Åkte till gamla lägenheten och hämtade det sista idag också. Bland annat min skinnjacka. Sen drog vi hem och gjorde kvällsmat. Efter det packade jag allt jag ska ha med mig till lysekil. Och fan vad jag suger på att välja ut det viktigaste, går det ens? Har halva garderoben med mig nu + 4 par skor, en dator, kamera, locktång(kan inte leva utan) haha. Låter mer som jag ska vara borta i 2 månader än 2 veckor. Men för att försöka skippa ett raseriutbrott där nere är det lika bra! :) nog om det... Det var någon som fråga om jag hade löshår och svaret är nej :). Fan alltså.. Saknar kärlek lite just nu. Men Men, när den rätta dyker upp säger väl hjärtat till :) sovgott!

The king of pop

Sitter och kollar på michael jacksons minnesstund för tillfället. Med pappa karolina och kalle. Dom sitter med tårar i ögonen. Och jag blir väl också berörd men jag kan då börjar jag mest le. Gråta inför andra är inte riktigt min grej. Jag försökte lätta upp stämningen med att säga: "Ja det här är väl enda gången han inte behöver liv vakter framför 20 tusen pers." dom log lite men tror inte det gick hem riktigt ändå. Jag tyckte iaf det var lite kul.. Haha. Nej ska inte vara rolig på andras bekostnad kanske. Nu kommer thilda snart och tar en cig och farväl av mig som lämnar vässan bakom mig för semester i sommarstugan. Kommer hem 24 juli. Skönt det ska bli alltså :) det här är nog enda gången jag längtat så mycke dit :) nej nu ska jag ut. Puss

Stammis på ikea

När får man vip kort? Typ så känns det. Hatar egentligen att gå där, men rätt kul när man flyttat. Åkte dit med thilda idag efter hon slutat jobba. Vuxenpoäng! (Eller får man räkna sånna efter man tagit studenten?). Jag fick i allafall med mig en stor klädhängare och till den köpte jag en skoförvarings sak som jag hängde där på. Och lite mer smått och gott som galjar bla. Sen köpte jag en stor rislampa. Och kors i taket, blommor och krukor också. Vuxenpoäng igen minsann. Det händer inte ofta på en dag haha. Sen drog vi till mig och käka och tog ut hennes löshår :). Senare på kvällen har jag bara kollat tv. Nu ska jag gå ut och ta en cigg om jag vågar, är nämligen sjukt mörkrädd.. Sen ska jag försöka sova. Ska försöka pallra mig upp till arbetsförmedlingen imorgon. Kan vara bra att ha fler Jobb än hör pappsi kanske. Just nu känns det som att man verkligen vet vilka som finns där och inte. Och jag tänker köra precis samma stil. Orkar inte längre vara den som alltid finns där. Det är slut med det nu. Dax att växa upp och bry sig om dom man vill ha kvar i sitt liv.

Take me away

Det är jobbigt att lådsas vara skit glad, när man inte är det. Men det är nästan jobbigare att inte veta varför man mår som man mår. Just nu känner jag ingen glädje överhuve taget känns det som. Jag vill inte vara den som är den. Som sitter och skriver hur skit allt är. Men jag måste få ur mig mina känslor just nu och i MIN blogg kan jag ju skriva vad jag vill . Jag saknar min mamma som fan. Hon är verkligen den enda jag vet aldrig kommer lämna mig. Hon är den enda jag känner mig trygg hos. Och det är jävligt jobbigt att känna så. Att inte kunna lita på någon. Självklart har jag förtroende för andra, men det går inte att jämföra med sin egen mamma. På onsdag åker jag till henne i sala och på fredag åker vi till våran stuga i lysekil. Och fyfan vad skönt det ska bli, har aldrig velat komma bort så mycke från allting som nu. Jag måste få vila, struntar i om jag sitter på klipporna varenda kväll och gråter. Om det är det som behövs för att jag ska orkar så får det bli så. Sen när jag kommer hem får jag ta nya tag och ta tag i mitt liv. Skaffa mig ett jobb och leka vuxen. För jag känner mig fortfarande liten och hjälplös. Jag vill inte växa upp, men det är dax nu. Det är bara att se sanningen i vitöga. Men hur som helst kommer jag att lyckas, det vet jag. Hoppet är det sista som lämnar mig.

Hej

Fan vad jag suger på att dela med mig av mitt liv just nu. Rätt skönt faktiskt haha. Men ska bli ändring snart. Det är inte det att jag tröttnat på att blogga, har inget internet hos pappa bara. Jag vet att jag gjorde något i torsdags men jag minns inte vad, illa. Alkoholen börjar visa sin baksida kanske? I fredags var jag i allafall på grillfest med thilda hos hennes släkt :). Det var jätte roligt faktiskt. Vi var på johannesbergs kamping, så där var det en massa raggare eller vad man ska kalla offren. Klockan 12 tog jag, thilda och tom elba färgan tillbaka till hamnen och gick vidare till sjökrogen. Det blev så kul som man gjorde det om man säger så :) och vi lyckades göra det helt Okej. Igår så började vi dricka lite hos mig och sen gick vi vidare till oliver där det var rockkväll! :) kvällen slutade inte lika bra som den börja bara. Det blev bråk och slagsmål och jag vet inte vad. Men alla lever iaf :p. Eller kvällen tog ju inte slut där men det är så mycke jag tänker skriva om den kvällen. Idag har jag verkligen mått skit dåligt. Inte bakis eller så. Utan jag har bara mått skit. Jag vill här ifrån nu, orkar inte mera. På fredag åker jag iaf. Skönt ska det bli. Nu ska jag sova. Inte på humör. Hej!

Man ska inte klaga..

MEN... Kan inte solen gå i moln ett tag, bara tills flytten är klar. Man pallar inte i det här vädret, man steks till döds. Har inte gjort så mycke idag, bara tagit det lugnt. Solat lite på ballkongen :).. Jag och karolina tänkte åka till ikea, men pappa är fast på någon catering så har ingen bil just nu. Vi vill äta ikeas köttbullar haha. Jag börjar bli aphungrig men tänker inte äta något förrän jag får mina köttbullar haha.. Godast då. Jaha, blire nå pm ikväll eller? Det lockar ju inte så mycke faktiskt. Det är ju inte lika roligt som för 2 år sen eller mer precis. Men men:) vi hörs senare kanske

Fanny i ett nötskal..

Alltså det här är på typiskt mig. Vi är påväg ut från ikea. Karolina går precis före mig och jag vet att pappa går precis bakom mig. Så börjar ham vissla högt som fan, skit irriterande när man slitit en hel dag. Så jag vänder mig om och små skriker: SLUTA VISSLA FÖR ... Och så ser jag att det inte är pappa hahaha, det är en annan man. Snacka om att jag skämdes, men sen vek sig både jag och karolina av skratt. Nej fyfan hur lyckas man alltså. Vi kom sent till ikea så hann inte köpa så mycke. Vi ska dit tidigare imorgon på dagen istället :) sen ska jag kanske mer på power meet med daniella för hon ville tydligen det :) det är nog dessvärre inge kul imorgon men, hehe. Nu ska jag gå ut på var feta ballkong och ta en cigg och göra pappa och karolina sällsis. Somnar man inte som en stock ikväll så är det något fel.

Mobilbloggar igen då.

Det gick ju bra sist :). Lite smått drygt att sitta och skriva på mobilen men JaJa. Flyttade i tisdags ju, det var riktigt jobbigt och vi är inte klara än. Idag har jag och karolina jobbat som dårar.. Men vi ska snart till ikea och köpa saker som belöning haha ;). Fast jag vet inte riktigt vad jag vill ha.. Ilandsproblem? Huh. Jag är helt jävla död måste jag säga. Skulle kunna somna nu. Och inte har man hunnit få sig någonting i magen heller :( men det blir antagligen typ köttbullar på ikea eller en sallad på bredbar för ingen av oss kommer orka laga mat, och jag kan inte haha. Har bara gått hr i 3 år, illa. Nej nu ska jag måla på lite mascara och slänga på mig lite kläder sen åker vi. Hörs kanske sen.

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!