never say never

Igår så blev det en gränden med mills och sen spicy med damberg. Efter det så åkte vi hem till Klas och sällskapa med honom. Han gjorde mat till oss och så kollade vi på film och hade det allmänt mysigt. Sen kom damberg hem och då kollade vi en film som henne "Seven", jätte bra film :) Hade jätte svårt att sova den natten så idag är man skapligt trött. Vaknade i allafall upp i buller och bong eftersom vissa har ett jobb att sköta, så duktig så :) Klas gjorde våfflor åt oss till frukost och så somna allihoppa på varandra i soffan. Efter det blev det en tripp till stan och nu är vi i Sala hemma hos min mamma. Vi har precis färgat håret på varandra. Camilla fick massa ljusa slingor och jag färgade det brunt såklart. Nu ska vi bara vänta på att jag kan ta ut färgen ur håret och sen ska vi lägga oss och kolla på film. Imorgon bär det av till vässan igen och det blir nog en liten utgång mot kvällskvisten. Hörs!


men bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om. Och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

Vaknade klockan 7 av att någon jävel började klippa gräsmattan utanför mitt fönster? Hallå. Okej, folk jobbar men man kanske fortfarande vill sova längre än till 7, respektlöst. Somnade konstigt nog om och sen var det en jäkla process att ta sig ur sängen när klockan ringde. Men upp kom jag och nu sitter jag här med kaffe i handen och har precis dushat och fixat mig lite :) Ska träffa Camilla på stan klockan 2, sen ska vi fixa lite saker och efter det drar vi hem till Klas och chillar. Ha-ha just det, "The Studio" ringde imorse och frågade om jag ville komma på en heldag med fotografering och bli sminkad osv, en dag ut över det vanliga sa han. Kände att nja det är inte riktigt min grejj att "leka modell" en dag så tackade nej. Det är dom där bilderna man har en spegel under sig va? Som hälften av alla facebook vänner har vart på? Näe, tack ändå kanske haha.

Haha så jävla roligt mamma berättade om hennes och broshan konversation i lördags morse.

Marcus (16 år)- Ey mamma, ska på fest ikväll så du vet..
Mamma - Jaha? Det vet jag inte riktigt vad jag tycker om
Marcus - Nej okej, men nu vet du i allafall
Mamma - Ah.. men... du dricker inget
Marcus - Några bärs har inget dött av, ta det lugnt :)
Mamma - Ah men ja vill inte det!
Marcus - Nej jag hör det lilla mamma men nu är det så att jag ska dricka lite öl :)
Mamma - INGEN SPRIT!
Marcus - Det vet man aldrig men det gick ju inte så bra sist..
Mamma - Eh... nää... okej.. aa... (helt förstummad)

Haha så jävla skön. Mamma sa att han är lixom tvärtemot mig. Jag smög och tissla och tassla och sa att jag absolut inte skulle dricka en droppe. Medans han säger allt rakt ut, utan att ens vara lite smårädd för ett nej. Men ah, jag hoppas han inte är som mig när jag var 16, fyyyyfan haha. Vissa tider kan man då inte koppla till "det var bättre förr", fast visst hade man kul och jag hade lätt gjort om det igen.


Man, you really hit me hard. Oh my god, I'm standing where you left me.

Imorgon bär det av till vässan och träffa bästa Cameltoe. Båda två ska på möten runt lunch tid så det blir efter det. Sen ska vi nog ta en fika och prata prata prata. Vi har mycket att samtala om, i allafall från min sida. Säkert hennes också, om hon minns något haha. Sen blir det nog hem till Klas och chilla :) Vi hörs mer imorgon. Hoppas faktiskt på lite höstväder!

what do you get when you fall in love.. what do you get when you crash and burn?

Ja ni, om ni bara visste :) haha. Nej men jag slänger i allafall en iväg en tanke till Isak Strand som är en av dom bästa just nu. Och till alla nära och kära som gör mitt liv bättre och bättre för varje dag. Och till alla nya människor jag träffat den senaste tiden, vissa lite bättre, hihi. Finns inget som kan stoppa mig för att vara glad just nu. Inte ens DU. Jag tycker inte längre synd om mig själv, jag tycker synd om dig. Jag hoppas på att det blir mycke jobb i veckan och att dagarna tills den 15 rullar på så att jag kan få min efterlängtade lön :) Vi hörs när vi hörs!

beautiful monster, your a love killer


Sådär såg jag ut igår i allafall, orkar inte lägga in alla bilder här också. Dom finns på facebookbook!

Kvällen igår var faktiskt rolig om jag tänker efter. Det gick lite som en berg och dal bana liksom. Började i allafall med fix och trix hemma hos thilda. Sen gick vi vidare till Sunkan där grabbarna var. Satt där och chillade och sen drog jag och T till vip-kvällen på konrad och åt mat samt drack en massa bubbel, går ju rätt upp i skallen det där haha. Medans vi var där var grabbarna på restaurang och åt avskedsmiddag för Willy. Runt 11 gick vi hem till Sunkan igen och drack vin med dom innan vi gick vidare till Billan. Var där ett tag men det var fan dött. Eller vi var där till typ två. Sen så drog vi med Mirza (billans vakt) på efterfest till Konrad och drack lite mer haha. Jaja, trevlig kväll hur som :) Nu ska vi keeka chirre, grönsaker och dipp och kolla på en film vi hyrt. Jobb hela helgen, fooo fuck seeeejk!

I don't wanna talk..


sistah frååååm anothaa mistaah
ey you wanna talk about mama´s house yao?


Jobbet gick bra trots att det tog emot lite att gå dit idag, hade bara ingen lust. Västeråsarna verkar köra hårt sista dagen innan löningen. Det var bara jag och Sofia i servisen och det gick super :) Thilda kom när jag slutade så gick vi hem till henne tillsammans. Vi har precis kollat på Mamma Mia, ganska bra och rolig. Fast jag och t garvar åt det mesta denna tid på dygnet.

Imorgon så ska vi till Konrad. "Konrad??? av alla ställen" tänker säkert ni. Men det är ny ägare nu och imorgon har dom bjudit in ett visst antal på vip kväll som består av gratis mat och dricka (bubbel hörde jag en fågel viska), och det sitter ju aldrig fel. Så dit ska vi :) Och som om det inte vore nog så äre dubstep där, så jävla sweet! Hoppas på att det blir en bra kväll :)

Nu ska faktiskt jag försöka sova så vi orkar upp till tvätt-tiden imorgon klockan ett. Sen har vi endel andra stuffs att fixa också. Bara att locka håret tar ju ca 2 timmar.. ilandsproblem.

I still remember the first day i met you, so dont think il ever forget you

Skönt att sova ut. Igår när jag och Thilda gick och la oss slog vi upp ett tält och tugga i oss blåbär. Vi tänkte skydda oss från stormen som är på ingång. Tänkte använda mina pälsar idag också men det ser ut som att vädret är rätt så fint, synd :/ haha. Äee, så jävla störda. Så skulle jag ställa klockan på 1 idag och så ställde jag den på 01.00? hur tänkte jag då? haha vafan. Tur att vi vaknade ändå. Ska väl snart hoppa in i duschen och fixa mig lite sen, kaffe först bara! Orka jobba ikväll, nä :/

skönhetsalong

Nu är ögonbrynen plockade och färgade. Naglarna filade och målat i franskt. Lite fräschare, lite snyggare. Imorgon hoppas jag på höstvädet. Insperationen för sommarkläderna har tagit slut och jag suktar efter små kalla dagar med bots och en stor cardigan. Eller varför inte skinnjacka och pälsvästen över. Nu ska vi faktiskt gå och lägga oss så vi inte sover bort hela dagen. Vi har some stuff att göra imorgo innan jobbet kallar.

.

Just because somebody flirts with you, doesn't mean they like you. Just because somebody likes you, doesn't mean they wanna go out with you. Just because they wanna go out with you, doesn't mean they love you. Just because somebody loves you, doesn't mean they wont hurt you. Because people lie, things change. Partners ...cheat, best friends ditch. And there are always gonna be those people who would kill to see you fall..

gosh

Sitter och kollar in Acnes kollektion och fuck, jag blir helt lyrisk. Om jag hade råd hade fan allt dom gjort häng i min garderob. Deras jacka med fårull och deras boots, pistol short FYFAN det är perfektion. Skulle nästan kunna gråta av lycka när jag ser dom haha. Skulle så gärna vilja lägga pengarna på ett par sånna och jag funderar fortfarande på det. Har sett att många har liknande skor, tex scorett, men jag skulle nog fan inte nöja mig.


stor dag

Åw, idag börjar min lilla lilla lillebror på gymnasiet. Kan knappt fatta det. Plus att han ska gå samma linje som mig, det är lite kul :) Fast till skillnad från mig tror jag att han är lite säkrare på sitt val än vad jag var på den tiden. Förövrigt är det jävligt skönt att alla börjar skolan igen. Så man slipper känna att man är den enda som gör någon nytta på dagarna och resten sover och solar bort dom som om det inte fanns en morgondag. Det är depp. Jobbar i allafall 12-16 somsagt och efter det ska jag nog hem och bara vara. Känner för en sån dag. Ska ha lite skönhets salong också. Solar kanske innan jobbet, ska ringa Anette och kolla om hon kan lägga på gelé på mina naglar sen måste jag färga och noppa ögonbryn osv osv. Just nu vet jag inte om jag kommer orka, men blir förhoppningsvis piggare sen. Hörs!

ensamt

Gud vad ensamt det känns nu när man bott med en massa bra människor hela helgen. Har tagit några bilder jag hittat från helgen, det finns en massa mer men dom kommer upp när jag får dom helt enkelt :)


grabbarna grus (lördags)


påväg mot stan


jag robin och norde


Tom, Anton och Klas


packad... eh ja.. Kööööööwh!

Fan, måste sola i veckan. Helst imorgon, börjar ju mer och mer likna ett lik. Blev helt plötsligt sugen på att plocka kantareller med mormor också och det vet jag att hon skulle uppskatta så ska ta och ringa henne imorgon och kolla med henne :) Jobbar imorgon, 12-16.. sweet! Ska försöka sova nu, kommer inte lyckas eftersom jag sovit halva dagen..

awsome helg

Tjipp! Inte hunnit skriva något i helgen. Men i fredags jobbade jag ju till 10, sen mötte jag upp Camilla på stan så kom Klas, Mackan, André och någon till och mötte upp oss. Så drog vi till Bill & Bob dit alla gräbbsen kom och joina oss. Efter billan så drog vi hem till Klas på efterfest och sen drog jag hem till Joel där André och en till kille befann sig, blev lite fifa och film. Dagen efter går vi mot stan. Så möter jag upp Damberg, en flaska rosé rikare tar vi bussen till Hammbarby, där Camilla befann sig. Vi städar och gör oss förtjäna av en fet kebabpizza, degar lite i soffan och fixar oss inför kvällen. Jag Damberg och Cameltoe KICKA FET FÖRFEST hos Klas haha. Han var på bröllop men kom senare mot kvällningen. 25 grabbar och 3 tjejer.. sweeeet. Nej men det var inte lika kul som man kanske kan tro haha. Eller JO det var as kul men inte pågrund av det haha. Jag tappade bort mitt leg´under dagen så det blev billan på kvällen. Typ alla vi var med kom dit ändå sen :) Det blev donken efter det och sen hemgång till Hammarby igen. Jävla kollektiv säger ja! Jajja, där sov vi, jag thilda camilla anton klas damberg och tom, utmattade efter kvällens bravader. JUSTJA, träffade Johan, en av våra magiska midsommarkillar, fiifan det trodde man inte :) Nu är jag hemma i sala, och fan vad trött jag är!!!! tack för en awsome helg i allafall :)


Det finns en gud

Fick sluta 8 istället för 10, huur skönt? Jobbet gick i allafall bra, och det är faktiskt roligt där när man väl kommer dit :) Idag blev det mycke skratt! Jag är sjukt trött nu eftersom det blev drygt 1 timmes sömn inatt, dock självförvållat denna gång så "skyll dig själv" är på sin plats. Skulle egentligen bara jobbat kväll imorgon men det blir lunch också, cashen rullar ju inte så vafan. Sover ju ändå bara bort dagen annars. Kvällens planer vet jag inte riktigt hur dom ser ut. Fårse om orken finns, då kanske det blir en liten utgång. Annars äre ett spikat party på lördag jag ser fram emot! Nu ska jag tanka en film och somna till den :)

Haha här dansar jag och thilda till Isak Strand, eeeh ja


hann med det mesta igår tror jag

Kvällen började ganska segt men slutade raka motsatsen. Först så "förade" Thilda, Camilla och jag hemma hos T på stan. Sen gick vi vidare till Bill o Bob och satt oss bara vi 3 först. Sen umgicks vi med Klas, Tom, Erik och Anton resten av kvällen och vi hade astrevligt tills "det hände".. *trummvirvel*, jag blev slagen, haha! Nej men det var såhär att jag satt och prata med en vän till familjen som jag har lite otalt med, men vi blir "sams" eller vad man ska säga och jag går och sätter mig igen. Då kommer hennes kompis som kanske var tja... 35, såg i allafall ut som det och säger:

hon - Du ska inte vara så mot henne!
jag - Och vem tror du att du är och komma och säga hur jag ska vara?
hon - Du ska göra som hon säger
jag - haha.. men snälla du, för det första vad har du med det här och göra?
hon - Jag känner henne och hörde vad ni sa!
jag - (höjjer rösten) Ja då kanske du också hörde att vi kom fram till en sak också?
hon - Du är så jäääävla falsk!
jag - hahahaha va, känner vi varandra ens?
Thilda - Varför är hon falsk? haha
hon - För att hon skriker!!
Thilda - Så man är falsk för att man skriker, jahajja.. haha
Jag- Snälla lilla du det här börjar bli riktigt pinsamt, jag är 20 och du är 35, visa vem som bör vara mognast
hon - 20? du ser ut som 17..
jag - Ja och du ser ut som 45.. (kollar bort)

SÅ SMÄLLER HON TILL MIG! hahahahaha
efter hon och thilda bytt några ord smäller hon till thilda också så går hon, då puttar thilda till henne så hon ramlar ner på backen över en stol. VAFAAAAN, whats up med den där kvällen haha. Vakten var i allafall på min sida även fast han inte fick visa det. Blöö, vilken jäkla tönt alltså. Människor som lägger sig i sånt dom inte har med ett skit att göra gör bara bort sig. Och egentligen om man ska se det så, så slog hon ett "barn". Jaja orkar inte bry mig.


Efter bill o bob drar i allafall jag thilda, camilla, hanna och alla grabbarna hem till Klas och efterfestar! Och det var nästan roligare än krogen. Klart att man fick lite ont i magen för att man skulle upp till jobbet till halv 12 men man lever bara en gång! Somnade kanske runt halv 9 till klockan 10, sen tog jag och thilda bussen hem till henne och jag fixa mig, vila lite och stack till jobbet. Har springpass idag så nu är jag hemma hos T igen och vi ska snart på stan för att äta lite mat och göra några ärenden :) Börjar igen halv 6 och slutar klockan 22. Kommer nog somna ovaggat ikväll. Hejpa!

wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Världens bästa vecka :) Okej, det är bara onsdag men den har vart fullproppad känns det som. Igår jobbade jag iallafall och efter jobbet satt Thilda och väntade på mig i lobbyn. Vi gick och åt lunch på waynes, drack kaffe och prata prata prata.. så kom Helene förbi ett litet tag. Sen gick vi på stan och hittade ett par skor båda föll in lööv with så båda köpte dom haha. Ett par kängor bara :) Sen gick vi hem hit och hade kräft och vin kväll :)

Nu blir det en frukost på expresso house med thildisen. Klockan 12 ska jag jobba och hon ska till frisören, vilken lyx. Funderar på att gå till bill o bob ikväll och ha lite trevligt. Låter la bra? Hörs!

tröttmössa

Nej hörrni, det bättrar sig men allvarligt talat? Somnade i allafall någon gång runt halv 4-4. Det är fortfarande inte okej, men jag somnade i allafall. Nu har jag däremot sjukt ont i mina ögon, det svider. Fick i allafall sällskap i telefon från halv 1 till 3, inte för att det gjorde mig tröttare precis.

Idag är det i allafall jobb från 12-16 som står på schemat :) Fortfarande lite nervös varje gång jag ska dit, haha typiskt mig. Men jag har säkert inte träffat alla än och jag är inte hundra på hand-datorn riktigt än men det rullar och ja, jag kan.. måste bara bli lite bättre på att tro på mig själv faktiskt! Jobba på självkänslan så att säga.

Efter jobbet ska jag träffa Thilda ett tag. Ska vara med henne ikväll och stötta! Och om blickar kunde mörda skulle jag nog sitta i fänglse under morgondagen! Jag ska titta och jag ska skratta!

Nu måste jag hitta några trasor att slänga på mig!
toodles!

en bra dag :)

Dagen blev bra utan någon sömn inatt, haha. Mötte upp Thilda på stan och vi hade väldigt mycke att prata om kan jag säga. Förstår inte hur vissa människor fungerar. Men t, du vet att jag finns här :) Vi åt i allafall lunch på waynes i flera timmar. Vid halv 5 åkte jag med henne till Ica ettan där hon skulle jobba så mötte jag upp Camilla så drog vi till gränden och tog en latte och så fick vi sällskap av D :) hihi. Kände iallafall för att åka hem och sova för jag orkar inte ligga sömnlös hemma hos någon annan ifall det skulle bli så. Nu ska jag tanka hem en film och äta lite kvällsmat, maggen är trött på kaffe! Imorgon blir det jobb igen :D

vad går jag på och hur fungerar jag?



Igår la jag mig klockan 2, efter jag stängt av en film att varva ner till. Tror ni jag somnade? Jaja, klockan halv 8 imorse. Jag förstår inte vad felet är :( Jag är inte ett dugg trött men ibland känner jag hur tårarna trycker bakom ögonlocken för att jag blir så frustrerad! Har jag allvarliga sömnproblem eller har jag abstinensbesvär för att jag slutat röka? Önskar nästan att det var pågrund av rökningen, då lär jag ju iallafall kunna somna på nätterna snart. Tänkte seriöst gå ut och springa imorse men bara tanken gjorde mig så jävla förbannad så jag låg kvar tills jag tillslut somnade.

Idag ska jag iallafall ta 1 tåget till Västerås och träffa min älskade MATHILDA (förlåt thilda men jag tycker det är fint) på stan för mat, kaffe och en massa massa prat + planering inför våran stockholmshelg :)

Haha igår när jag låg och tänkte så kom jag på såhär i efterhan en rolig händelse i fredags i dörren till tabazco.

Vakten - Tjena
Jag - Hej (och så visar jag upp legget)
Vakten - Jasså du var blond förut, snyggt :)
Jag - Haha, eh ah.. hur vet du det?
Vakten - Ja det ser så ut? haha
Jag - (kollar på legget) Nemen det här är ju inte jag, det här är ju du!! (och kollar bak på camilla). Då har jag tyvärr inget legg men jag kan väl vara blondin idag :) (så går jag in, haha)


I'm gonna fight like never before

Nej, om man skulle försöka sova lite eller iallafall slå på en rulle att somna till. Det blir bara jag och thilda som lunchar imorgon. Hon hade väldigt mycke att prata om och det har jag nog också så det blir en lång lunch med en massa tjejsnack helt enkelt :) Sen ska jag nog träffa Camilla lite och kanske Marcus som kommer hem från spanien imorgon :) Vi hörs helt enkelt imorgon!


you deserve no form of Respect, so go fuck yourself

Någon mer än jag som älskar Eminems nya album? Not Afraid är en av mina favoriter, lyssna :) Och att den går på högvarv i köket på restaurangen är ju inte ett minus. Imorgon ska jag träffa Thilda på stan klockan 14.oo för lunch, kaffe och skitsnack. Vi har planerat in Camilla i den dejten ocskså. Är ledig imorgon så det är jätte skönt. Jobbar dock tisdag till fredag, men det är jag bara glad över :) Ser fram emot den 27 också, då ska jag och Thilda åka till sthlm och kolla på hennes pojkväns band "Isak Strand, The Resin Band", hur grymma som helst dom finns på spoty, låten Pick me up är jätte bra, Petter spelar även på samma ställe den kvällen så det blir nog drag. Såklart utgång på det. Alltid kul att ha något att se fram emot. Fan vad det går bra nu ska jag säga er!


utvilad

Halv 2? Äsch, jag behövde nog sova. Så jävla typsikt, så ringer Emanuel, Herberts och Frejs (maskinen) kompis och säger att jag absolut måste komma och efterfesta med dom efter spelningen och inget annat en favorit i repris är tillåtet. Så ligger jag i sängen i Sala? Eh, då får man ju lite smått panic at the disco. Skitsamma haha. Nu ska jag gå upp och ta en kopp kaffe och äta lite frulle minsann :)

trött är bara förnamnet

Kvällen igår finns det bara ett enda ord för, SPÅRAD. Fyfan, en flaska rosé, shottar och en massa öl senare så var jag full like a kastrull kan jag säga. Det var ju inte riktigt tanken. Skulle ju ta det relativt lugn eftersom jag jobbade idag!!! Vi började iallafall  hemma hos jonas w, där oscar, stahre och martin också befann sig och självklart Camilla också :) Vi åt fläskfilé och glass med bär till efterätt. Sen drog dom boysen till en födelsedagsfest och då drog vi till Jonas Alvarson där han och Emil var, så gick vi tillsammans till familjen Diffner för mer party! Dom hade haft kräftskiva. Sen drog vi ner till Stan och gjorde tabban och avslutade på Pluto. Jävligt kul båda ställena! Men fyfasiken vad död jag var halv 11 när klockan ringde imrose, höll på att börja gråta helt ärligt. Ville bara skjuta mig själv, varför utsätter jag mig för det här tänkte jag. Men till jobbet kom jag. 12-22, det är några timmar vettni. Skönt att mina jobbkamrater gör det lite lättare. Jobba med Fanny, Rasmus och Ehlina idag i servisen, as bra allihopa :) När jag slutade så hoppade jag på bussen till Sala, så jävla trött så orkade inte festa idag också. Men så hörde Uno av sig nu och frågade om jag inte skulle komma och kolla på grabbarna (maskinen) på elba. Hade helt glömt bort det, så typsikt. Men men, skönt med en varm säng också, om inte skönare!


my head told my heart no this time

Sitter här och tänker å hur mycke jag har tjänat in dom här rökfria dagarna och det är ungefär 240kr. Pengar jag inte gjort av med på något annat dom här dagarna men inte har i min plånbok ändå. Man har alltså inte råd att röka utan man gör så att man har råd på något konstigt sätt. Sjukt.

Den här jävla dagen kan förövrigt typ gå och gömma sig. Åh, helvette är riktigt irriterad just nu. Skulle kunna döda för en cigg just nu................

välkommna

Fick idag 3 nya underbara skapelser att bära i vinter. 3 stycken pälsar, alla mixade i olika nyanser, precis som det ska vara. En i gråa, en i åt det mer gula hållet och en i bruna nyanser, underbart! Tack Åsa, du har gjort min vinter både snyggare och varmare.

Sitter här med en godispåse framför tv:en nu, fan vad illa. Att börja med en springtur och sluta i godisaffären? Höjden av misslyckande. Men man kan ju alltid slå till med frasen "det var jag väl värd". Förresten, kom in världens besvärligaste familj på restaurangen i slutet av dagen, min dag som bara hade blivit bättre och bättre och skulle sluta bäst.. för en sekund såg jag mig själv ställa mig på knänen, knyta händerna och säga "why god, whyyyy?" men jag fick bita mig i läppen och stå ut.. dom blev faktiskt glada och mänskliga tillslut.

Imorgon ska jag ha sovmorgon har jag bestämt mig för eftersom jag är ledig och sen ska jag möta upp Camilla på stan (som hon ännu en gång inte vet om haha) och så blir det en shopping tur på systemet både till mig och till herr skoglund, (första gången jag köper ut, hihi fniss) öööööh.. ah och sen blir det säkert en latte på gränden antar jag. Paaaaaaaaaaaartey på kvällen, jag är fan as fest sugen kom ja på idag när vi satt och fika. Kom på mig själv tänka tanken "fan snälla, kan det inte bli en bra kväll imorgon.. jag behöver det" men insåg lika snabt att jag kan ge upp, fredag den 13 brukar inte vara den bästa dagen att se fram emot.

2 cool 4 school

Jeans shorts - Gina
Tröja - Secondhand
Bots - Secondhand
Örhängen - Födelsedagspresent så vet inte
Solglajjer - Rayban

Jobbet gick bra, smått kaos men det gick bra haha. Eller jag tyckte att det blev kaos för jag måste alltid ha allt under kontroll.



Dom andra tyckte det gick skitbra och är förvånade över att jag redan ska jobba långpanna på lördag haha. Men sen har jag märkt att det är några som inte vet att jag är utbildad servetris och vet hur man serverar haha för vissa ba: Oh, 5 tallrikar. Eller typ: Du behöver inte ta alla glas om du inte kan. Men det är rätt skönt, ingen press lixom ;) Håller nog den informationen för mig själv ett tag till huhu.

Yeye, världens bästa arbetskamrater i allafall, skit snälla allihoppa, och tobbe är så jävla bra för han får mig att skratta varje gång jag kommer in i köket för att hämta mat och ger mig ny energi för att gå ut och servera, gör så att jag kommer ut med ett lénde på läpparna varje gång haha. Han jävlades typ första dagen men han förstod nog rätt snabbt att det var fel brud för jag bara jävlades tillbaka! Nu ska jag eeta mat. Hörs!



smälter bort

Satan vad varm jag är, why god why? Yeye, har precis satt på mig allt och ska kila ner till tåget. Ledig imorgon, as skönt :) Funderar starkt på en hemmakväll även fast jag jobbar på lördag, eller ja just för att jag jobbar på lördag kanske haha. Vi får se hur pepp camilla gör mig när vi dricker kaffe i eftermiddag :) Slänger upp dagens senare haha :P Hörs!

when I'm down can you pick me up, when I'm feeling up side down can you make it stop

Fransk manikyr, chek. Glömde totalt bort att jag skulle göra naglar i veckan, får bli nästa om inte imorgon. Snackade med thilda i telefon tidigare och har verkligen glömt bort hur glad hon kan få mig ibland genom om att bara säga rätt saker :) Ska smörja in mig och bli babylen nu sen hoppa i sängen med mig själv. Jobb imorgon sen kaffe på stan med cameltoe, enligt mig.. se till att boka in det!




Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby – som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!








trivs som fisken i vattnet

Stormtrivs på jobbet. Alla som jobbar där är underbara och dom gör så att tiden går så mycke fortare :) Idag tog jag hand om en hel station helt själv faktiskt. Det är ca 14 bord och då ska man ta beställning, servera och ta notan. Kan tyckas vara enkelt, men det är själva apparaten man tar beställning i som är så jä*la krånglig. Men som sagt, jag kan det där nu.. med lite hjälp ibland (A).

Rökningen går bra den också, inte en cigg på tre dagar. Därimot missbrukar jag kaffe som en idiot just nu, men det är bättre :) Är hemma hos Nina nu, vi ska käka middag här. Kräftor och så lite kött åså. Tur att det är kräftor idag igen för i söndags var jag så nere att jag fick i mig två stycken bara, haha. Måste bara säga (utan att ni tror att jag går på lyckopiller) att fyfan vad glad jag är just nu. Mår så bra och vill bara att det fortsätter såhär så jag kan få skapa mitt liv som jag vill nu, utan en massa som förstör runt omkring mig :) Nu har jag jobb, nästa mål är en lägenhet och det är lätt att fixa (i västerås såklart). Jobbar imorgon sen är jag ledig på fredag. Dock jobbar jag lördag 12-22, långpanna alltså.. men jag tackade ja till det "erbjudandet", behöver pengar och ska ändå trappa ner på festandet. Dock spelar maskinen på lördag och det skulle vara kul att träffa grabbarna, fårse om man tar sig ut till Elba senare på kvällen!

Morgonstund har guld i arslet..

Nej men man ska väl inte klaga, sitter med en kaffe i ena handen och en hårdbröd macka med gurka i andra så det går ingen nöd på mig. Även fast jag tycker det är grymt jobbigt att gå upp på morgonen så går jag alltid upp drygt en timme för tidigt ändå, hatar att stressa. Idag är jag i och försig hur pigg och utvilad som helst :) Somnade runt 11 igår, efter filmen, så det var skönt. Och fa-an vad det här med rökningen går bra, jag blir så glad :'). Jobbar 12 - 16 idag också, bara fyra timmar.. skönt ju haha :D Och jag hoppas det går bra idag också! Vi hörs latero.

jäklar alltså

Abstinensbesvären höll mig uppe till 8 imorse, då förstår ni hur jobbigt det är att sluta röka. Tack och lov säger jag att det är tobak och inte heroin, men ändå haha. Men det går faktiskt hyfsat bra, bättre än vad jag trodde det skulle gå. Och jobbet, det går också skit bra :) Tredje dagen imorgon och alltså näst sista upplärningsdagen. Men det enda dom behöver lära mig är ju just deras koncept och vad som är sepciellt för deras restaurang, servera och sånt, det kan jag ju redan och det har dom vart tacksamma för haha. Jag ska faktiskt tanka en film nu sen ska jag sova. Klockan är 7 men fan vad jag behöver sömn, sov ju två timmar inatt. Vi hörs imorgon, förhoppningsvis utvilad.

I miss you, and it hurts so bad.

Hej :D

Klar för att åka till Västerås, tar bussen klockan 12 så om en halvtimme lär jag knalla. Fyfan, det är svårt det här med rökningen. Samtidigt som jag tänker "nejnejnej, jag är inte sugen, jag får inte!!" så packar jag ner 3 tändare i väskan av ren rutin. Så lämnar mamma ett ciggpaket på bordet som antagligen var till mig, hon hade nog glömt bort att jag skulle sluta idag. En vän till mig sa, sluta drick kaffe också för då blir du bara mer röksugen, men jag tror fan dom här kopparna kaffe kompenserar upp det hela lite grann. Nu är det nästa stora steg, gå en prommenad till bussen, ensam, utan något i handen, jag kommer känna mig ensam, naken, exposed. (haha) Ska iaf möta upp Camilla på stan klockan 1 så ska vi ta en kaffe på gränden och snacka lite. Idag känns allt så mycke bättre på något konstigt vänster, men det är ju bra :) Önska mig lycka till på jobbet!


fundera på det här ni


intressant.

Känns som hela världen är emot mig. I allafall allt som handlar om facebook. Jag tryckte på "vad är ditt citat för dagen?" Och det blev "Sover du längre blir ditt liv kortare" och sen tryckte jag på "Vad kommer du göra imorgon?" och då stod det "Du kommer röka en fet jävel och få snetändnig". Känns passande första dagen jag ska försöka mig på att inte röka. Men får väl vara glad för att 153 stycken är kära i mig och att av en tia i snygg skalan ligger jag på en 8. Och namnet på den jag är kär i heter tydligen Jörgen så han tycker jag ska komma fram och visa sig lite mer. Sist men inte minst, det är bara 4 stycken som vill spränga min skalle. Ah fyfan, bra jobbat ansiktsboken, ni hade nog rätt om det mesta!

göra det dåliga till något bra

Just nu försöker jag bara att konsentrera mig, konsentrera mig på vad jag än gör. Känner mig arg. Och det krävs tålamod att bara sitta och kolla på tv. Tankarna snurrar runt i huvudet och jag är såhär nära på att gå ut och springa. Därför får det bli en springtur imorgonbitti. Det får vara slut på softandet nu. Jag börjar också på mitt nya jobb imorgon och ska också försöka sluta röka. Eller jag SKA sluta röka. För ingen annans skull en min egen, för en gångs skull. Ska försöka bli en sund människa nu. Och känner att jag vill ta ett alkohol-stopp också, men det får vi se hur det går med. Jag lever för helgerna och för alla underbara människor man träffar. Men som sagt, fan vad jag ska ta tag i mitt liv nu och bara njuta av att jag klarar mig helt själv när mycke och nånga bara puttar en bakåt.  Det är inte förräns jag är nöjd med mig själv andra kan se den tjejen heller. Now is my time to shine.

.


och här står jag kvar

Tjena! Fyfan säger jag bara, vilken lörday.. vet inte var jag ska börja och framför allt inte sluta. Men somsagt det började i allafall hemma hos jonas med han och oscar och självklart camilla då. Sen fick vi skjuts hem till marcus så kom det typ 6 grabbar till. Satt där och drack sen blev det en tarre ner på stan och så gick vi till någon jävla vin&bar? eller något, gamla oliver twist i allafall, as tråkit ställe. Satt och snacka med födelsedagsbarnet Elin ett bras tag på kvällen, det var trevligt. Sen gick jag hem till Alexander där det var en massa folk, själv la jag mig i sängen och sov haha. Camilla kom dit imorse också så gick vi och köpte mat och nu är jag hemma i Sala. Kuuul att jag har fetaste såret över handleden, fick det av ett krossat glas igår och jag kan säga att det typ spruta blod och slutade aldrig. Kul att dom på jobbet kommer tro jag är självmordsbenägen nudå haha. Yeye, nu ska jag hoppa runt lite i vardagsrummet så grabbarna vaknar, vill kolla på tv. Hörs!

Bra fredag

Kvällen började hemma hos Alexander med han jocke och johan. Blev buzz och hårlockande haha. Sen förfesta vi från typ ah, 7 till halv 12 så man var lite rund om föterna sen. Vi bestämde oss iaf för att gå till bmb först men det var väl faktiskt ingen höjdare mer än att jag fick tillbaka mitt legg och mitt bankomatkort haha. Sen drog vi vidare till bill o bob där man träffade på en hel del fler man kände :) Sen blev det världens längsta taxiresa pågrund av en för full kille och sen hem och sussa :) myspys.

Vi åkte och hämtade Camilla imorse som hade hamnat hos Alex på efterfest så skjutsada han hem oss till henne. Nu är vi heeelt döda men ska försöka samla kraft till kvällen eftersom bästa Camilla fyller år idag :) Vi höörs!

.


yeah, I'm only gonna break your heart I guess..

Hey you :) Jag mår illa, så ni vet. Nej, men idag har jag och camilla gjort staden litegrana :) Träffade på thildus på gina så vi bestämte oss för att ta en latte på gränden och snacka lite siiiit. Och det gjorde vi ju bra tjejjer. Sen mötte vi upp Alexander och så tog vi en vända till systemet och köpte en klänning till Camilla. Ska nog festa med dom senare tror jag eller dennis och grabbarna, vi får la se :) Jag är sjukt trött och mår som sagt illa.. blöööh! Eh vad gör vi? nu kör vi ;)

där satt den!

Jag fick jobbet, fan vad bäst jag är :) Börjar på måndag så jobbar jag till torsdag vad jag vet nu. Hur skönt med jobb? :) Efter intervjun igår så åkte vi och hämtade upp Camilla så släppte mormor av oss på stan. Så drog vi hem till Alexander där Jocke och Johan också var :) Spelade kortspel och buzz och dansade haha. Sen drog vi först till bill o bob sen till tabban, det var ett jäkla liv att komma in bara där utan legg så pluto skippade vi. Så var det väl något jäkla band där tror jag. Blev "efterfest" hos Alex igen som ah, spåra haha. Imorse var alla hur döda som helst  så det blev inte så mycke mer gjort än att kolla på när grabbarna spelade tv-spel. Nu är vi allafall hemma hos Cameltoe och ikväll kanske vi träffar Damberg och Klas, ingen aning.. orken finns inte än dock. Vi hörs!

bara för att

Eftersom jag blivit så aktiv på sistonde *fniss* haha, så kan jag ju lika gärna köra helhjärtat och slänga upp en dagens outfit haha. Till och med jag skrattar åt det lite nu men whata fuck ;)


Leggins - Vero moda
Linne - Lindex
Transparant skjort - GinaT

Visste inte vad jag skulle sätta på mig till intervjun men det här får duga, en sjal och skinnjacka till så blir det nog bra. Skippar nog posen.. eller?

(dålig skärpa, I know.. web hihi)








you know I care for you


En av dom låtarna som alltid kommer betyda något för mig.

Nu har jag både fått vuxenpoäng och hemmafrupoäng ska jag säga. Tyckte så synd om mamma när jag vaknade imorse och såg att lägenheten såg ut som ett bombnedslag så när mamma åkte till Västerås för lunch med vänner så tog jag dammsugaren i egna händer och gjorde något åt saken. Hon gör allt för mig så jag kan åtminstonde hjälpa till lite här hemma med det jag kan :) Har tagit en dusch och nu sitter jag med en kopp kaffe och en cigg, taggad till intervjun. Ska fixa till mig lite snart. Mormor kommer och hämtar mig klockan fem så kör hon mig dit :) Måste faktiskt skynda mig lite, bara en och en halvtimme kvar och jag är jäkligt seg i hövve. Hörs! :)


Bestfriends forevaaah <3


aldrig, gäsp.. vart såhär trött...

Fyfan, säger jag bara. Min bror har haft ungdomsgård här i 2 dagar nu. Med det menas, 8 svettiga datanördar i ett och samma rum med varsin dator som sitter och skriker från morgonen och tro inte att det slutar på kvällen, inte heller natten.. nejnej, där sitter dom och skriker headshot (typ) dygnet runt. Jag blir så jävla less. Men ikväll är det slutt på det, står inte ut en natt till och det ska jag minnsan visa dom. Somnade runt halv 5 kanske och behövde gå upp och ringa ett samtal vid halv 9, jag var död. Somnade om och nu ringde telefonen halv 12.

Jag - Ahhhhh.. hallåhhh?
L - Hej det är Linda från ****, sov du? :O haha
Jag - (stort sätt hoppar upp i taket) Eh, ja men nu är ja vaken det är lugnt :D
L - Haha vad bra då, undra om du ville komma på anställningsintervju idag?
Jag - Jaaaa absolut :D

Fan vad sweet, bara tagga inför den ikväll då. Kommer sopa mattan av er allihoppa ;) Nej men jag tror stark på det här och att det kommer gå bra faktiskt :) Men ska väl inte hoppas för mycket, ni får hålla tummarna iallafall! Så det blir i allafall en snabb visit till Västerås ivkäll i allafall. Men sen åker jag nog hem och bangar allt partypeople. Jag har fanimej ingen lust. Och måste ju vara fitt for fight till cameltoes födelsedag :)

och här står jag kvar för du lär väl lämna snart, men jag blir så dum av dig


Du är inte en i mängden men jag är en av dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden. Visst det är väl dumt av mig, men jag blir som blind, blir som stum.

Hej :) Min mormor kom hem från Lysekil idag så vi ska hem till henne och äta krabba idag, så jävla gott och slår kräfta med hästlängder. Sen ska jag nog jobba lite där hemma haha (putsa fönster) så jag kan tjäna lite money haha så jävla fattig just nu. Men är man arbetslös så är man. Och man kan inte leva på sina föräldrar hela livet (tyvärr)!

Nu tänkte jag ringa Camilla och kolla hur planerna ser ut i veckan. Jag vet i allafall att min älskade vän fyller 19 år på lördag och att det ska firas BIG TIME! Hon ska få den bästa födelsedagen hon haft för det är hon värd! :) Hand i hand, livet ut!



ingenting kommer bli som förut
men varför inte se det som ett kapitel som precis tagit slut
jag är redo att börja om från början
jag har aldrig varit feg, men frågan är törs man?
vi har båda blivit sårade och vi kanske blir det igen
men vi måste fortsätta kämpa för att se vad som kommer sen
du sprang åt ena hållet men jag sprang åt det andra
det var bådas fel och vi hoppades nog på att möta varandra
livet är för kort för att låta oss förlora dom vi älskar
tiden går och inget kommer hända om vi bara sitter och väntar
jag har byggt upp en mur som kommer ta lång tid att riva
just nu står du och jag på varsin sida
men tro mig, jag klättrar högre för varje dag som går
två steg frammåt, ett steg bakåt och fäller en tår
jag vill inget mer än att vi ska mötas på toppen
men det tar tid att jobba sig upp från botten


I love the way you lie


Sluta drömma om det ljuva livet, du kommer aldrig vara med om det.

Hej! Min helg har vart jätte bra :) Nu är man 20 fyllda och känner mig inte en dag äldre. System-oskulden gick på 5 minuter eftersom vi är rutinerade alkoholister och vet vad vi vill ha så gick det snabt och smidigt. Nej skämt och sido!

I fredags började vi hemma hos Nina och Morten på grillkväll och presentöppningar och gud vet vad. Firade somsagt en dag tidigare än själva dagen pågrund av festligheter till höger och vänster. Sen tog jag och camilla tåget till västerås och gick hem till thilda. Tog ett glas Rosé och fixade till oss efter en blåsig promenad. Sen bar det av till Tabazco för att möta boysen men träffade även på massa andra bra människor :) Efter det blev det Pluto och det var sig likt så jag och camletoe slutade på bmb som vanligt. Roligare folk och bättre stämmning enligt mig. Man vet lixom aldrig riktigt vad som händer där haha. Men det hände en massa saker och vi hade skiiiit kul! :D Morgonen var fan en upplevelse i sig. Jag tror aldrig jag och camilla har skrattat och skämts så mycket på samma gång, hahaha fyfan. Nej censur på det.

I lördags (my birhtday) var vi sjukt sega i normal ordning. Men vi drog tummen ur arslet efter ett tag och fixade till oss. Blev hämtade av Stefan och Olle som körde oss till Jonas Alvarson. Där befann sig grabbarna grus och sen kom även lite omtyckte girls :) Spelade kort och skrattade. Sen drog jag och camilla till Bmb den kvällen också. Haha lyckas ramla framlänges och landa på rygg. Vet inte hur jag lyckades men morgonen efter kändes det kan jag säga. Och jag frågade mig själv "ramlade jag igår?". Frågade Camilla när jag kom till henne och hon friskade upp mitt minne. Japp, det gjorde jag ja! Men den kvällen var rolig den också, inte liiika kanske.. men den slutade bra i allafall :)

Söndagen sov vi och sov vi och sov vi... vi åt inte ens. Då är man äckligt sliten. Idag åkte jag hem med Anette till Sala och ikväll har jag bara blivit bortskämt av min mor :) I veckan är det möten hit och dit. Ska också fixa naglarna. Skööööönt! Onsdag kanske vi kör igen då? Vi hörs, jag ska bättra mig på att skriva fan!



För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

 När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!