the number you all wait for

I helgen smäller det. Lilla Fanny bastar 20 och det sitter jävligt fint ska jag säga. Right in time. Anyway, är i sala som ni kanske vet. Och idag har jag och Camilla putsat fönster, jaa.. för 9 liter vin.  3 är redan i maggen eventuellt i toaletten. Så imorgon blir det 1, 2, 3, fanta och rosé, för hela slanten vill jag lova. Födelsedags middag (en dag tidigare) hemma hos nina med familjen + cameltoe såklart. Sen 9 tåget till Västerås för förfest på tabasco och sen utgång någonstans, kan bli bmb  :) Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon blir det lite födelsedags shopping :) hörs och ses, full antagligen.

halloooj

Tjabba. Fan vad tråkit väder det är, blir depp. Är i allafall i Sala. Blir bara att packa upp och skit idag. Sen imorgon blir det lite shopping med mamma inför min födelsedag. Onsdag har jag möte på adecco halv 9, hur fan jag ska komma upp vet jag inte. Fyller år på lördag men vet inte om ja ska fira med mamma på fredag och festa på lördag eller festa på fredag och fira på lördag eller fira båda dagarna eller ah... fyfan för ilandsproblem. Men det löser sig. 20 bast, fattaruuuu! hihi

Hej :)

Så skönt att vara hemma igen, men efter ett par hårda festrundor saknar man solstolen i västkusten där man bara låg och chillade och inte hade några som helst måsten.

Kom ju i allafall hem i Onsdags och vad fan gjorde vi då.. justja. Jag och Camilla mötte upp Damberg så gick vi upp till djäkneberget och mötte upp en massa folk. Satt där och chillade och drack vin på livet. Vissa spela brännboll andra grillade korv osv.

Sen så åkte vi ner till stan och gick på Pluto. Det var jätte mycke folk vad jag kan minnas och det blev lite för mycke gott den kvällen. Men man lever bara en gång såatteeh. Efter pluto var vi ute på massa missions och sen gick jag och camilla hem till Gidde och sov. Vi har nämligen haft jonas lägenhet tills idag då han är i Halmstad.

Torsdagen gick åt till att vara så bakfull som möjligt. Har nog aldrig mått så dåligt och jag som aldrig blir bakis fick en chock typ haha. Fylleångest och bakfylla, då vill man bara skjuta sig.

I fredags så åkte jag och Mills hem till Jonas Alvarson där även Hägge och Jens befann sig. Vi spelade en massa kort spel och sen börja folket rulla in. Hanna och Ida kom och det var kul att träffa tjejjerna :) Efter det drog jag och Mills till Bmb först men där var det folktomt så tog en tarre ner till sjökrogen. Och det var väl helt okej. Det var inte tråkigt men det var inte speciellt roligt heller. Sen blev det donken osv.

Och i lördags, hör och häpna *trummvirvel* ..... FETTOKVÄLL! Fattar ni, vi bangade partyt och istället köpte vi chips, godis och en fet pizza och bänka oss framför en massa filmer. Anna kom också och höll oss sällskap. Det var så jäkla skönt att inte ens vara sugen på att dra ut. Piss vädret hjälpte nog till en del också.

Nu har jag precis kommit hem till Sala. Som tro det eller ej, är mitt hem nu :) Men det kommer gå skit bra. Kommer tillbaka när jag skaffar mig ett eget crib. Och jag kommer nog ändå vara mesta dels i vässan ändå. My homie bor ju där så hon kommer nog få en inneboende sissodär sju dagar i veckan... (A).

Nu ska jag packa upp alla mina kläder och lägga in i nån garderob. Kommer aldrig få plats men whatever, jag har tak över huvudet och världens bästa mamma :) hörs!

Dags för hemfärd

Kan börja med, japp jag har lösenord nu ett tag på bloggen. Förvånadsvärt många som sett det står på min fb. Bra där :) Men vissa personer ska ut ur mitt liv och det här är enda sättet att fullborda det.

Nu ska vi åka hem iallafall :) Ikväll blir det vin med min camel på balkongen, sen får vi se om vi orkar ta oss ut eller struntar i det. I helgen blir det iallafall all in fuck you. Nu ska jag ta en cigg och sen packa ner det sista. Hoppas jag kommer hem i tid nu. hörs!

Lysekil dag [9]

Ibland skriver jag fina dikter, ibland inte alls så fina.

Du är som gurkan på en cheeseburgare - Äcklig, är där du inte hör hemma, liten och irriterande, oförstårlig, ingen vill ha dig, kastas på papperet och knögglas ihop, slemmig, passar bättre någon annan stans, förstör matlusten, man vill bara bli av med dig, alla undrar när du ska försvinna hur vårat liv, lägger dig i saker där du inte hör hemma, precis lika obetydlig och du kan ligga i burk där du hör hemma.


Behöver jag skriva att jag är trött och rastlös? Fyfan vilken jäkla pissväder det har vart idag.. får myror i brallorna av att inte göra att skit. Men på onsdag åker jag hem och jag är faktiskt glad över det :) Den lugna delen av mig vill inte hem, den vill vara här föralltid. Den större delen av mig som saknar mina vänner som fan och skriker efter party den vill mer än hem och börjar snart slita sig i håret.

Ska njuuuuuta av sista dagen imorgon med min älskade mormor och mamma, utan dom hade inte jag heller funnits. Inte en chans i världen jag skulle klara mig utan dom. Dom är värda allt!

Ska försöka sova nu, toodles.

lysekil dag [7]

Dagen började inne i stan. Blev inte mycke till shopping men ett förvånadsvärt konto-uttag. Det tackar man ju inte nej till. Sen åkte vi hem i hopp om solning men det sket sig det också. Så vi åkte ut med båten och fiskade i drygt 3-4 timmar. Det är skön avkoppling. Behövde verkligen rensa tankarna. Det finns vissa människor som gör mig så frustrerad så jag kan vara arg en hel dag. Vi åt jätte god middag och efter det tog jag lillpojken och nattade honom. Läste bok och sen var det dax för nu-ska-jag-också-sova-så-vi-måste-vara-tysta tekniken. Gick ju sissodär till en början. Det var allt från mammamu sånger till bygga kojja under täcket. Men till sist sov lille Felix och då var det dax för kaffe och kortspel :) Nu ska jag äntligen få sova. Hoppas på sol imorgon!

lysekil dag [7]

Dagen började inne i stan. Blev inte mycke till shopping men ett förvånadsvärt konto-uttag. Det tackar man ju inte nej till. Sen åkte vi hem i hopp om solning men det sket sig det också. Så vi åkte ut med båten och fiskade i drygt 3-4 timmar. Det är skön avkoppling. Behövde verkligen rensa tankarna. Det finns vissa människor som gör mig så frustrerad så jag kan vara arg en hel dag. Vi åt jätte god middag och efter det tog jag lillpojken och nattade honom. Läste bok och sen var det dax för nu-ska-jag-också-sova-så-vi-måste-vara-tysta tekniken. Gick ju sissodär till en början. Det var allt från mammamu sånger till bygga kojja under täcket. Men till sist sov lille Felix och då var det dax för kaffe och kortspel :) Nu ska jag äntligen få sova. Hoppas på sol imorgon!

Lysekil dag [6]

 

Haha, ja.. jag måste bara få skryta lite med min solbränna. Ni förstår nog inte hur glad jag är faktiskt, haha. Och ja, jag vet det låter skit konstigt. Men nu har jag fått min stund i rampljuset :) Tog så små bilder som möjligt så ni slapp se bilringarna iallafall! ;)

Dagen har spenderats på klipporna och i solstolen, inte lyft ett finger. Pratat med min bästa vän och saknat lite granna. Men det är skönt här borta och det är inte långt kvar tills vi drar en partynight tillsammans igen, saknar´t lite faktiskt, även fast jag var så sjukt trött på festandet innan jag åkte. Har inte blivit en droppe alkohol här borta och kan därmed konstantera att jag är inte alkoholist. Ha, trodde ni inte va ;) (skojja).

Nina, Morten och Felix kom tillbaka hit idag. Dom har vart på legoland. Så det blev makrills-middag och blåbärspaj till efterätt. Så har vi självklart spelat lite kort nu på kvällen. Nu ska jag därimot sova :)

lysekil dag [6]


Idag har jag saknat min cameltoe alot :)


lysekil dag [5]

vaknat
kollat på regnet
vart i stan
kollat på kläder men fanns bara skit
spelat kort
vart ute och sprungit med dickson (hund)
spelat kort igen
plockat blåbär med min mormor
bett till gud om sol imorgon

Lysekil dag [4]

Fan så gött man har det. Från klockan 3 idag har jag bara legat och stekt i solstolen och haft min mammi som sällskap. Gick också ut på promenad med Annas hund Dickson när jag väntade på maten. Idag har vi ätit det bästa som finns, krabbor! Hur gott som helst, men antar att det låter läskigt och att många kanske inte är så vana vid att äta det. Jag är sjukt trött och har inte så mycke mer att säga idag heller, kanske kommer senare :)


Lysekil dag [3]

Piss väder. Tror ni inte att det regnar? Vi ska åka in till stan och handla lite snart i allafall. Det blir väl en spela kort dag idag kan jag tänka mig. Nu ska jag fixa mig och så hörs vi när jag har något vettigt att säga :)

Lysekil dag [2]


2 bilder från båten, bjuder på bilderna, orkar inte bry mig haha..

Felix och jag på första bilden. Där låg jag hela båtfärden och bara chilla, det är livet det. Har inte gjort så mycke mer än att solat idag. Ätit middag och spelat lite kort också. Nu ligger jag här och fryser och svettas ikapp. Har solfrossa.. skönt att somna till sådär. Ni får ha det så bra :)

Lysekil dag [2]


En nybadad fanny (så söt helt naturell, ha-ha...)

Jajjamensan, här har vi badat! Det är så jävla soft här borta. Jag kom inte upp och fiska imorse så stannade hemma med Nina och solade. Efter lunch åkte vi ut med båten och bara gled. Låg framme på däck och stekte. Så glad för min färg så det finns inte. Dom börjar tröttna på att höra "men alltså kolla, kolla vad brun jag blivit :D". Vi åkte först och kollade på sälarna så Felix fick se på dom och efter det åkte vi in till stan i lysekil och köpte glass, samt tankade båten. Nu har jag precis tagit en dusch för att skölja bort salt vatten och cocos oljan. Nu ska jag ringa camilla för hon tjatar sönder, men saknar redan min lilla cameltoe :)


Lysekil dag [1]

8 timmar senare var vi äntligen framme. Framme i mitt paradis. Bilfärden gick bra, jag och felix smaska på godis och kittlade varandra. Kollade på pokémon film och lyssnade på musik. När vi var framme åkte vi ner till havet på en gång där mamma, mormor och bror stod och väntade på oss. Vi la nämligen i båten på en gång och hann med en liten åktur till våran båtplats. Sen blev det en drink och grillning. Ikväll har vi bara suttit och pratat och skrattat. Spelat kort och kollat på finalen. Grattis Spanien, kanske man borde säga. Jag ska alldeles snart försöka sova, för imorgonbitti så väcker mamma oss runt halv 7. Vi ska nämligen ut och fiska på morgonen, då det är som bäst :)! Eller det beror på hur trött jag är faktiskt, men det är ju så fridfullt och skönt sådär på morgonkvisten. Annars blir det en långpromenad med Nina. Hoppas även att dagen bjuder på sol för då åker vi ut till någon ö och steker hela dagen. Ha det så bra!


från och med nu, från och med du

Kaffe, cigg, kaffe, cigg, kaffe.. osv. Händelserik lördagsmorgon vill jag lova. Och för att inte glömma, årets pisammaste sms-bråk, lördagmorgonen till ära. Måste bort nu, känner det i luften. Ska inte tänka på någon eller något annat än mig själv två veckor framöver. Ska försöka slappna av trots situationen jag är i. Om någon har lust att skaffa mig ett jobb och ett hem till den 23 skulle jag bli jätte glad. Idag är det 21 dagar kvar tills jag fyller 20 år, blir det fest då eller? Tror jag hörde det någonstans. Oscar Linnros, bra kille det där. Hans låt har gått på repeat hela morgonen och man tröttnar inte? Kanske grannarna. Om solen hade lust att komma fram så man skulle kunna bättre på hudfärgen lite granna, det skulle inte  sitta helt fel lixom. Pratat med camilla typ 4 gånger idag också. Hur lyckas man ringa varandra 4 gånger på 3 timmar och ha något att prata om? Vi är som syskon, helt klart, soulsisters. Eller typ, siamesiska tvillingar, det är inte ofta vi är på två olika ställen haha. Kommer sakna henne nu i två vekor, men vad är det mot vistelsen i norge? Ingenting :) Ser fram emot alla dagar på klipporna, fiska krabbor, köra båt och åka ring efter, spåra med min syssling, vara med mormor, vara med dom jag älskar och som jag vet älskar mig.


nu är det min tur att vända ryggen när du tittar

Hejsan svejsan. Sitter här och har precis kollat klart på en läskig film. Så otroligt onödigt av mig när jag vet själv att jag kommer ha svårt för att somna. Men äslkar det där pirret i magen, hihi. Var och åt hos Nina tidigare idag. Tacos och jordgubbar till efterrätt. Spelade lite kort med Felix också tills jag slutade för att han börja fuska haha, men vad kan man begära av en 6-åring! Jag ska försöka lägga mig så snart som möjligt faktiskt så jag kommer upp i tid imorgon. Ska försöka hinna med både packning och solning :) En fredag utan festligheter kändes jobbigt till en början men jag börjar trivas nu när allt kommer omkring. Jag bad Camilla att inte ringa när hon hade som roligast och istället skvallra imorgon istället, men det gör andra så bra åt henne haha. Stänger nog av mobilen när jag går och lägger mig, bäst så! Har suttit och skrivit lite, jag skriver alltid när jag blir känslosam.. och ibland får ni ta del av det ni med. 


somliga ljus brinner aldrig ut
men jag har ändrats sen förut
man lär sig av sina misstag tillslut

inga ord kan få mig tillbaka
du skulle känna smärtan du orsakat
du kommer aldrig bli den jag saknar

jag har vuxit upp, är större nu
jag tänker aldrig bli som du
du gick din väg och jag går nu

du kan se bakåt eller frammåt
du kan skrika dig hes av förlåt
det här är mina känslor, ingen klagolåt

jag kommer alltid vara samma flicka
men både du och jag vet att klockan tickar
nu är det min tur att vända ryggen när du tittar

står inte ut, står inte ut
alla sagor har ett slut
du gav inte upp, det här är mitt beslut


love, oh love, I gotta tell you how I feel about you




Jag är trött på att festa. Därför skiter jag fullständigt i denna trashiga festlighet västerås ställer till med och är istället i Sala helt ensam i lägenheten och har allmänt tråkigt. 2 veckor rehab står ju iafall näst på schemat så varför inte börja en helg tidigare. Imorse var jag på arbetsförmedlingen. Mötet på en kvart så gjorde mig 3 dagar försenad till västkusten. Kändes faktiskt lite ovärt, men vad gör man inte. Pratade nyss med millsor i telefon och hon sa "alla är idioter, man får bara försöka hitta den minst idiotiska", och hon har väl rätt i det hon säger. Är så fucking trött på katt och mus leken att jag skulle kunna spy på det. Orkar inte spela längre, orka inte jaga längre, orkar inte kämpa längre och orkar absolut inte bry mig längre. Nu sitter jag på balkongen och solar dom sekunder molnen inte skymmer solen. Vi hörs :)

sweet

Snyggve.. ser ut som jag precis klivit ur sängen typ. Fast det har jag ju iof typ. Bara slängt på mig bikini. Snart kommer Nina och co. och hämtar mig så drar vi och badar och solar hihi :) Kolla vad brunis jag har blivit (A) hur glad tjej som helst hihi!

På söndag åker jag till lysekil, det ska bli så jäävla skönt! och vet ni, den 21 spelar hoffmaestro :D! så jävla sweet. Nej vi hörs, puss

you know it´s just little too late..



Hej på er! 03:03, vad fan gör jag uppe? Anyway. Igår så hamnade vi såklart ute i allafall. Vi mötte upp Skoglund, Zillen och Adde vid Bill&Bob men var inte kvar länge. Sen drog vi vidare till massa andra ställen men hamnade till sist i öltältet, som alla andra. Det var lika smockat som dom andra dagarna. Gled runt där och mingla tills det stängde och då blev det hemgång.

Idag har vi bara schteeekt hela dagen. Imorgon blir det upp med tuppen för ett besök hos arbetsförmedlingen innan det är dax att åka till Sala. Har packat min väska idag för på fredag drar jag till Lysekil i 2 veckor. Ska bli så skönt med lite rehab och semester från Västerås. Ja, man har väl redan tröttnat på den här staden igen haha. Nejdå, men ska bli otroligt skönt att få komma bort till havet och klipporna :)

Nu ska jag sova så jag kommer upp, vi hörs.. och ses om drygt 3 veckor. Om inte ni också är på arbetsförmedlingen imorgon bitti...?

latero

kärlek

Hallåja :) I torsdags började cityfestivalen eller vad dom kallar det. Jag Camilla och Thilda började hemma hos mig med mat och dryck. Sen gick vi vidare till vasa och drack lite Rosé (utan fanta) ;)! Så träffade vi på Annice, Emilia, Tom och Asmir också sen kom även Marie :) Sen drog vi in till öltältet där man träffade på en massa männsikor man kände. Men fan vad allt blir tråkigare med åren, helt klart. Blev en rätt tidig kväll den kvällen i allafall.

Igår var det Hoffmaestro! Det är som kärlek till öronen. Orkade dock inte stå mitt i allt och röjja men stod på sidan och bara njöt. Deras musik får en att må riktigt bra! Sen mötte vi upp Skoglund så drog vi till Tabazco och det var väl där kvällen började kan man säga. Sen fick vi sällskap av Stefan också :) Men tillslut hamnade vi i det där öltältet ändå och då var det lite mindre folk och lite mindre gammlingar, så det var faktiskt nice :) Träffade på tobbe, colle och massa fler så vi hängde med dom. Så träffade jag på Hanna också som var jätte roligt att prata med, det var så länge sen :) Vi tog sällskap allihoppa till Blåsbo där alla bodde och så skildes vi åt :) Sen åkte jag och camille en sväng till 7-eleven. Och jag ska/kan fan inte cykla på fyllan.

Idag  har vi haft en bakisdag i gropen. Solat och badat jätte mycke :) As skönt i vattnet! Ikväll ska vi äta tacopaj med min familj och sen ska vi ner och träffa lite folk tror jag! Hörs sen!

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!