kärlek

Hallåja :) I torsdags började cityfestivalen eller vad dom kallar det. Jag Camilla och Thilda började hemma hos mig med mat och dryck. Sen gick vi vidare till vasa och drack lite Rosé (utan fanta) ;)! Så träffade vi på Annice, Emilia, Tom och Asmir också sen kom även Marie :) Sen drog vi in till öltältet där man träffade på en massa männsikor man kände. Men fan vad allt blir tråkigare med åren, helt klart. Blev en rätt tidig kväll den kvällen i allafall.

Igår var det Hoffmaestro! Det är som kärlek till öronen. Orkade dock inte stå mitt i allt och röjja men stod på sidan och bara njöt. Deras musik får en att må riktigt bra! Sen mötte vi upp Skoglund så drog vi till Tabazco och det var väl där kvällen började kan man säga. Sen fick vi sällskap av Stefan också :) Men tillslut hamnade vi i det där öltältet ändå och då var det lite mindre folk och lite mindre gammlingar, så det var faktiskt nice :) Träffade på tobbe, colle och massa fler så vi hängde med dom. Så träffade jag på Hanna också som var jätte roligt att prata med, det var så länge sen :) Vi tog sällskap allihoppa till Blåsbo där alla bodde och så skildes vi åt :) Sen åkte jag och camille en sväng till 7-eleven. Och jag ska/kan fan inte cykla på fyllan.

Idag  har vi haft en bakisdag i gropen. Solat och badat jätte mycke :) As skönt i vattnet! Ikväll ska vi äta tacopaj med min familj och sen ska vi ner och träffa lite folk tror jag! Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!