It's time to run now, probably just to see if you following me

Tror minst sagt jag kommit på varför jag är depp. Och det är inte rätt någonstans. Får sluta upp med det här tönteriet nu och go back to normal. Hoppet är det sista som lämnar en och jag ger upp nu. Nu ska jag lyssna på Melissa Horn och gråta, tror det behövs.


fuck you right back

Åh, måste bara få klaga sönder för den här dagen kan dra och aldrig mer komma tillbaka. Vet dock inte varför jag känner så, men luften gick ur mig runt 11 imorse. När jag kommer till tåget så är det inställt. Någon dag ska jag förklara hur mycke jag hatar SJ, om det nu går. Bussen som ersätts är ungefär 20 minuter försenad. När vi är i Ransta (kvart i 12, då jag egentligen skulle vart framme för en kvart sen) ja då sätter sig busschaufören och läser tidningen i fem minuter? Vem gör så? När vi väl är framme i västerås. 20 minuter över 12, parkerar bussen så långt ifrån station den kan komma. Vem gör så? Väl på jobbet en halvtimme sen så är det typ kallabalik. Har vart tjurig hela dagen och det är inte över än. Vill bara gå och lägga mig och vakna imorgon. Solade i allafall efter jobbet så nu ska jag ta ett bad och hoppas på att humöret vänder en aning iaf. Är ledig tisdag och onsdag, tråkigt tycker jag. Frida skulle iaf ringa mig och säga om jag behövdes eller inte, hoppas det. Hörs.


I love you if..

      


kaos

Alltså jag börjar typ asgarva när jag kliver in i mitt rum. Det ser ut som Bagdad. Ett jävla bombnedslag är vad det är. Halva min garderob ligger typ på golvet, fräsht va? Kan i och försig försvara mig med att det är smutskläder men detta är inte okej haha. Dock har jag tagit upp allt svart och jeans för det blev tvättat ikväll. Resten gör vi imorgon. Japp jobb till 16 sen hem till Sala och träna och efter det en riktig storstädning. Måste säga det igen, detta är inte okej haha. Nu ska jag kolla lite webtv och sen hoppas jag på att kunna somna även fast jag vaknade klockan 2 idag, jag är en sliten soldat så det borde inte vara några problem tycker jag.


lånar några bilder ifrån http://sundaykids.tumblr.com/ som är från i fredags

http://sundaykids.tumblr.com/


jag får för mig att jag kan vara kvar, men vet inte hur


how can you just walk away from me when I'm standing here taking every breath for you

why? just because i can

HAHA jag dör fan. Nu behöver jag då inte fundera mer på vart jag har fått mitt beténde ifrån. Mamma är så den skyldiga. Hon pratar med sin bästa vän i telefon just nu och så säger hon:

"Ja och jag var uppe och sjöng på scen igår, med micke och linkan och nille. Så vaknade jag idag och man ba 'vaafaaan', varför ska man vara så glad jämt för. Nej men det är ju så,  man ska ju vara där det händer lixom. Absolut"

Det är helt rätt. Man har ju stått på scen några gånger i sitt liv och ångrat det dagen efter, livets gång lixom, det hör ju till. Men det känns i allafall skönt, nu har jag ett svar när folk säger "du är så jääävla störd". Det ligger i släkten lixom.
It´s just too little too late and I can´t waitJobbet ringde nyss, det blir jobb imorgon iallfall. Även fast jag satt och sa till mig själv typ en kvart inna "fan vad skönt att vara ledig imorgon!", haha men jag är som jag är och på Kattis röst lät det typ som att hon satt och bar på sina bara ben så kunde inte säga nej heller haha :) Men vafan, det blir skojj och det är bra med lite extra timmar också så lönen blir lite bättre. Nu ska jag bada tror jag bestämt.


awsome helg!

Hej på er :) Haft feting bra helg! I fredags så åkte jag och camilla från kolbäck till Sala. Ett systembesök och sen hem till mig och tagga inför kvällen. Klockan halv 8 kom Ida och Johan och hämtade upp oss så åkte vi till västerås. Andreas styrde förfest och fan vad vi röjjde. Det blev en massa folk och vi psyka väl ungefär hela kvällen till dubstep. Det var dans på bord, soffor.. ja överallt. Underbara männsikor också! Runt 12 snåret drog sig folk ut på krogen. Jag, camilla, ida, linn och lina drog till bmb, det var skööööön kö där alltså så det var rena turen att man hade skrivit sig på listan. Fredagar brukar ju inte vara så poppis, men jo, det var röjj! Dansade hela kvällen.

I lördags var det jobb, askul hade jag. Jag var typ psyk på jobbet och drev runt med alla. Haha tobbe höll på att dö. Sen så retar han mig heeeeela tiden, "cha cha bloggen" och "Heter din mamma Ann?" och sen asgarvar han haha. Och aa, det är väl kul att se andra glada men vafan..... ;) 40 gånger om dagen, då blir det liiite smådrygt och skämtet börjar lixom tappa sin charm en aning! Och ja och Sofie höll typ på att kissa på oss av garv ett antal gånger. Spelade sär och tyckte vi var asroliga, det var roligt iof!!!

Efter jobbet gick jag hem till Thildis. Fixade och drack vin och snackade och dansade. Sen drog vi oss mot Å där halva vässan var typ. Men det var askul! Så fet musik så man dör ibland. Dansade gärnet där och sen drog jag med Sala bussen klockan 2. Idag blir det mys söndag hemma med mamma och broshan :) Tredje avsnittet av solsidan, har dock redan sätt det men jag har typ sätt alla nya avsnitt 3 gånger var så det gör inte så mycke, garvar lika mkt ändå :)


du och jag, jag och du

  
  


if you do me right, i'm gonna do right by you

Heppåer, ett tag sen. Följde med mills till kolbäck igår så hade vi myskväll med film och ja, lite godis. Dansade till house och körde gärndet, ni vet sådär som man brukar göra? eller? Vi sysslar med sånt i allafall. Idag vaknade vi halv 2, båda har jobbat sönder sig så det behövdes helt enkelt. Sen tog vi oss i kragen och gick en långpromenad till badhuset så simmade vi och så gick vi hem igen. Duktigt av oss. Nu ska vi väl snart lägga oss och kolla på någon film. Imorgon kan det bli en miniutgång med Ida och Johan och några andra, kan bli kul haha. Fan vad jag njuter av allt just nu. Och du, du är underbar.

dummdummdummdöööö!

Dom som inte får hända har hänt, kaffet är SLUT. Kul att det första man ser när mna kliver upp på morgonen är en lapp där det står "Kaffet e slut, köper nytt ikväll", åh.. där rubbas ju hela dagsrytmen rakt av ba! Får la bli vatten då, mums. 10 minus ute, 10 MINUS? Vad vill gud oss. Är det inte tänkt att det ska bli vår nu eller? Trött ja blir. Jobb till halv 3 i allafall.

Efter jobbet ska ja träffa Camilla, hon slutar samtidigt som mig. Så ska vi åka till kolbäck. Träna och simma står på schemat. Justja, måste leta reda på någon av mina bikinisar, kan bli svårt. Har mycke att se fram emot nu, imorgon kväll blir det myss/middag/film/sleepover hos Thilda. På fredag om jag har kraft och lust blir det utgång med Ida och några Salabrudar i västerås. På lördag är det jobb och efter det blir det en efterlängtad utgång med Thilda :D as länge sen vi gick ut tillsammans så nu ska vi göra stan osäker. Blir nog dubbelklubben, kanske lite tabazco, kanske lite bmb.. vi kör väl en runda tills vi springer in i väggen.

Nej kläder och leta bikini var det!

Livet är så sjukt orättvist

Torkade nyss bort tårarna från kinderna. Har kollat på "sofias änglar". Dom hjälpte en familj att renovera deras hus eftersom pappan i familjen hade en kronisk hjärntumör. Han skulle alltså gå bort om ett år, två år, tre år.. ingen som vet. Och det tog väldigt hårt på mig att se något så orättvist drabba en famiilj, drabba en människa som gör allt i sin makt för att visa för sina barn att dom betyder mest i  hela världen för honom. Han har inget val, han kommer inte få se sina barn växa och bli tonåringar, han kommer inte få se dom ta studenten, han kommer inte få vara med och hjäpla till när dom flyttar hemmifrån. Han kommer försvinna ur deras liv hur mycke han än vill vara kvar. Och då kommer jag till det som är så jävla orättvist. Varför ska det drabba just honom? När det finns människor i den här världen som väljer att gå den vägen med vilja. Människor som vet om att ens barn fyller år, men inte bryr sig. Som vet att sitt barn behöver ett handtag med att flytta hemmifrån, men inte bryr sig. Man ska ta vara på dom man har och dom man bryr sig om. Visa för dom varje dag att det är dom man lever för och säga att man älskar dom tusen gånger om. Imorgon kan vara den sista dagen i någons liv, 2011 kan vara det sista året för någon man älskar och jag skulle hata mig själv om jag inte hade berättat för dom hur mycke dom betydde för mig.Utan dig är jag ingenting!


Utan dig är jag ingenting!


tick tock on the clock

Shit, jag höll verkligen på att försova mig imorse. Så som jag alltid gör när jag försover mig. Jag tror att jag är pigg, stänger av alla 5 alarm, sättter på ett nytt på 5 minuter sernare och somnar om. Tror ni jag brukar vakna då? Ja runt halv 12 ungefär, när jag ska vara på jobbet. Och jag sitter typ och är asglad över att ja bara försov mig en kvart nu haha. Jobb idag till 21, det känns mer lockande än igår men det här jäklva vädret jag ska gå till bussen i, känns mindre lockande. Kan det inte bara bli vår nu? Tror nog att alla har fått nog av att himlen skiter ner snö titt som tätt.

Haha en rolig grej när jag kom hem till mormor igår då.

Jag - Kan jag göra lite kaffe? :)
Mormor - Ja gör det :) ELLER NEJ! eller alltså ja kan göra det åt dig :)
Jag - Jaha, okej.. men alltså du kan vila, jag kan göra det själv :)
Mormor - Nee... alltså det blir så mycke när du gör.
Jag - Men hur vet du det, du har väl aldrig sätt mig göra kaffe? :P
Mormor - Näe... (mamma och mormor håller alltid varandra bakom ryggen)
Jag - Har mamma sagt något?
Mormor - Nja alltså hahaha hon sa att du brukade göra kaffe för en hel skolklass när du brygger kaffe
Jag - Men fyfan, har hon sagt det? Nej gör jag inte, eller jo men då dricker ja ju upp det..
Mormor - jaja, skitsamma. Har förresten visst sätt dig göra kaffe :)

Mamma kommer in

Jag - Maammmmma! Har du sagt att ja brygger kaffe för en hel skolklass?
Mormor - Jag var tvungen att säga det, hon drog det ur mig!
Jag - Det gör jag ju inte!
Mamma - Nej jag sa att du brygger kaffe som om vi skulle få främmande varje gång.
Jag - Jaha aa.. men det var ju mycke bättre...

you should know how bad I need you now

HejHej! Har varken haft ork eller lust som ni kanske märkt. Vart en surkärring hela dagen om jag skulle säga det själv. Både jag och Fanny gick runt och småmuttra för oss själva. Men som jag sa till henne. Sånna solstrålar som oss kan inte skina 24/7, vi har våra molniga dagar vi också. Firat broshan har jag också hunnit med denna dag. Och träna. Duktigt! Och blir så glad för jag ser verkligen att jag gått ner, inte bara på vågen utan på mig själv också. Fint dä! Nu lär jag sova, och tagga inför morgondagen och hoppas på att humöret vänder under natten. Sovgott så hörs vi!oh nana, what´s my name?Nu ska jag gå till tåget, jobb till 16 sen ska jag hem till min mormor och fira lillbroshan. Det blir hamburgekalas! Den här veckan har jag så mycke kul att se fram emot :) Dock små ting. Jag har världens bästa vänner, just so you know :) Btw så har jag skvallrat om allt mellan himmel och jord med bästa camel nu på morgonen, haha så jävla störda grejer det händer hela tiden. Vi har mycke att berätta för våra barn!


you belong to me


It's been the longest winter without you. I didn't know where to turn to. See, somehow I can't forget you. After all that we've been through. It'll all get better in time. Even though I really love you. I'm gonna smile 'cause I deserve to.

It'll all get better in time. I couldn't turn on the TV, without something there to remind me. Was it all that easy to just put aside your feelings. If I'm dreaming, don't wanna laugh, hurt my feelings. Since there's no more you and me. It's time I let you go so I can be free. And live my life how it should be. No matter how hard it is, I'll be fine without you. Yes, I will.LIFE IS A GAME BUT IT'S NOT FAIR, BUT I BREAK THE RULES SO I DON´T CARE

 

Okej jag ska väl ta tillbaka lite av vad jag skrev på facebook. Ni som inte såg det så stod det såhär "Jag lät nyss min mamma färga mitt hår och jag vet inte om jag kommer förlåta mig själv för det.. Mitt i allt säger hon "men va inte arg, jag har aldrig färgat hår förut"..... jag- "oooh... du kunde inte besparat mig på den informationen nu när du snart är klar"........" HAHA, men som ni ser så blev håret awsome :) dutti mamma! Och sådär ser nya linnet ut, knäppte ett kort på det nu när ja ändå satt med det på mig. Men ni får nog se en bättre bild imorgon för tänkte nog slänga på mig det då. Nu solsidan och tacos!


sjuka jäkel haha

Alltså jag höll på att dö inne på Coop nyss när jag var där med mamma. Jag går och letar efter Venuz rakhyvel, dom som är lite bättre. Sen förstod vi att dom låg i kassan så vi får hjälp med det av en som jobbar där. Så när vi står vi kassan, då händer det..

Mamma - Ska du verkligen ha den där? Den är svin dyr ju
(förstår inte riktigt varför hon tar upp det framför dom i kassan, så kollar lite snett på henne)
Jag - Ja men ja ska ha den här..
Mamma - Bra då kan ja låna den av dig
Jag - VAAAAAAAAAA? men fyfan.. (skäms ihjäl)

Väl utanför coop

Jag - Mamma sådär kan du ju inte säga framför alla i kassan och kassören?
Mamma - Vadå? haha
Jag - Men det förstår du väl att du inte kan använda min rakhyvel?
Mamma - men hahahaha, jag ska ju bara raka benen..
Jag - Men NEJ, fan vad äckligt.. ge dig. Nu måste ju ja ta in den där på mitt rum varje gång alltså..
Mamma - Dööööör av garv och typ viker sig ner på backen (haha)
Jag - Gud nu tror dom verkligen att vi delar på våran rakhyvel, aldrig med coop då.


Nej fyfan jag som har sveriges töntigaste bacillskräck skulle aldrig gå med på något sådant haha. Iallafall så köpte jag det och en hårfärg så mamma ska färga min utväxt senare ikväll. Klockan 20.00 är det Solsidan, andra avsnittet av säsong 2, fett! Nu ska jag duscha, vi hörs!


Feels so good being bad. There's no way I'm turning back. Now the pain is my pleasure cause nothing could measure. I may be bad, but I'm perfectly good at it. Sex in the air, I don't care, I love the smell of it.

 Leggins - BikBok (dom nya)


show you some more later

if you ever forget how much you really mean to me, Every day I will remind you. You can count on me like one, two, three, I'll be there!Haha känns typ som jag slocka och vaknade efter två sekunder av väckarklockan. Är nog så trött att jag tror jag är pigg. Jobb till 22 var det visst idag, hoppas det är en massa ruuuliga som jobbar! It's Fanny all over the place nu på morgonen i allafall, vilket team alltså!


I can't remember life without him, think I did have good days


Hejsan svejsan :) Min dag har vart riktigt bra! Började med att jag träffade på Alexander påväg till tåget så vi tog sällsis till Västerås. Han skulle och göra musik och jag till jobbet ju. Han får mig alltid att skratta så det var en bra början. Väl på jobbet hade jag lättaste stationen "ettan" kallar vi den, så det var också awsome! Så jobbade Fanny och Sofie så har garvat som aldrig förr, sjuka jävlar. Vek mig av garv åt Sofies kommentar "Åh, jag såg nyss henne framför mig dansa till 'I'ts raining man'" Så gjorde hon en charad samtidigt haha alltså!? Slutade klockan 2 och då gick jag först till BikBok och lämnade mina jeans som gick sönder efter en vecka. Hade tyvärr inte kvar kvittor så fick plocka kläder för 500kr istället och det var fett eftersom jag köpt mig ett par acne jeans härom veckan så nu är jag så gott som fullbordad på det planet. Köpte en halsduk, ett linne och ett par leggins. Dom kommer garanterat att visas upp så småning om :) Sen gick jag och träffade my babe Camilla när hon slutade jobba så satt vi och snackade ett tag bara, skönt med en daglig dos av henne.

Tillbaka på jobbet runt halv 5 och då var det lunchtime. Blev en sallad med lite kyckling. Och på kvällen var det Sarah som var "ledare", happyface :) Så jobbade natta också och våran humor är sick så då asgarvade jag nog hela tiden tror jag! Fyfan alltså fick fetaste skrattatacken när vi skulle servera några desserter, alltså jag höll på att viiiiika mig vid bordet. Åh, haha ni skulle vart där! Nu är jag i allafall äntligen hemma och ska hoppa i säng så fort som möjligt. Men vid det här laget vet ni ju att det inte kommer att hända. Jobb imorgon halv 12-21 tror jag, Fett!


today´s

Jacka - Secondhand    Skor - Skopunkten     Sjal - H&M   Väska - Secondhand

 Jeans - BikBok   Tröja - GinaTricot   Jeansväst (avklippt skjorta) - GinaTricot   Skärp - Scondhand
I just don´t think I´ll ever get over you

Grannen började borra i sinna väggar prick 8 imorse så jag är skapligt glad. Att förvärra mitt dåliga morgonhumör är att leka med dödet helt seriöst. Ska fixa mig och klä på mig och sen gå till mormor och dricka kaffe för det är fan omöjligt att höra vad man tänker i den här lägenheten.


Hon vet i allafall att det låter förjävligt

Alltså haha, denna brud. Psycho! Stackarn haha, jag har aldrig garvat så mycke!
You're so amazing, you took the time to figure me out. That's why you take me, way past the point of turning me on. You 'bout to break me, I swear you got me losing my mind.

Jag ser verkligen till att göra allt och ingenting innan läggdax. Tror jag sagt till mig själv i drygt en och halv timme nu att jag måste gå och lägga mig och kolla på en film och varva ner lite. Men nej, finns självklart en massa andra saker att göra. Läsa bloggar. Facebooka. Smörja in sig. Hitta något att ha på sig tills imorgon (check). Tanka ner musik till mobilen osv. Dessutom har jag nu tankat ner "dinner for schmucks" som jonte rekomendera. Han sa att han aldrig hade skrattat så mycke i hela sitt liv och det är ungefär det citatet jag änvänder när jag ska prata om tiden med honom så det passa bra :D vi har samma humor! Godnatt NU!

Och om ni vill veta så har jag bränt sönder mitt arsle!


.


just live your life

Jobbet idag gick fina fisken. Kul kul, bra stämning, knasiga arbetskamrater. Jag har kommit rätt. Imorgon är det fredag, igen! Fan vad tiden går fort, det var fan nyss fredag. Jag jobbar lunch och kvällspass. Ska faktiskt bli roligt :) Efter jobbet idag gick jag hem till mormor där mamma var, snacka sig lite åsådära. Sen åkte vi till Jysk så jag kunde köpa födelsedagspresent till my brotha och sen åkte mammsi och jag och solade. Vet inte om det behövdes men det är så avkopplande haha. Ska snart lägga mig och kolla på någon film sen blir det bingen :)


Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag måste ta steget ur vår sista dans.
     

Jacka - Hela människan (secondhand)←  
Skor - DinSko

WESC-hörlurar - Hollywod

Linne - GinaTricot ←


I'm walkin on sunshine


hade absolut ingenting att göra

Fullständigt namn? - Fanny Sofia Elisabeth Ahl
. Exakt ålder? - 20
. Vart bor du? - Sala för tillfället, värsta metropolen
. Bor tillsammans med? - Mamma och lillebror
. Husdjur? - Nej 
. Färg på ditt hus? - lägenhet, minns inte.. rosa kanske?
. När är du född? - 31 juli 1990
. Klass? - Har ingen klass, men saknar gymnasieklassen rätt hårt, ibland iallafall ;)
. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten 2009
. Något jobb? - Yes, jobbar på jensens böffhus som servetris
. När ska du sova ikväll? - Hoppas jag somnar tidigare än idag iallafall
. Duschat idag? - Yes I have
. Kramat någon idag? - nej
. Pussat någon idag? - nej
. Vad har du ätit? - kaffe
. Dagens klädsel? - Svarta jeans, vitt oversize linne och en grå hodie
. Dagens sötnos? - Det återstår att se
. Dagens roligaste? - jobbet hoppas jag :)
. Har du många vänner? - många ytliga, få väldigt nära
. Hur många har du kysst? - jaa... återkommer om det
. Vem kramade du senast? - lilla andreas tror jag minsann
. Hur många vill du ha sex med? - Haha, vad är det för fråga
. Hur många har du kysst/strulat med inom en 24h period? - 2
. Hur många har varit otrogna med dig? Ja, får dom hålla reda på själva 
. Har du pojk-/flickvän? - nej
. Vem pratade du med i telefon senast? Camilla camel hellström
. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Thilda - ska vi äta och dricka kaffe?

FAVORIT:
. Film? - dear john är bra iaf
. Låt? - queen - don´t stop me now 
. Mat? - typ köttbullar och mos haha
. Dryck? - vatten och kaffe
. Stad? - Lysekil i mitt hjärta
. Land? - sverige
. Ämne i skolan? - religon, lätt! (internt)
. År? - 2010 blev bättre och bättre för varje dag som gick

SENASTE:
. Personen du pussade? - vill ni veta det?
. Personen du skrek åt? - vet inte, mamma när vi skojja kanske
. Gången du spydde? - var ett tag sen tänkte jag säga, haha vet inte
. Gången du grät? - igår
. Pizzan du åt? - kebab
. Gången du var i göteborg? - flera år sen
. Gången du var i stockholm? - var några månader sen
. Personen som såg dig gråta? - camilla


ANTINGEN ELLER:
. Svart eller vitt? - svart
. Hund eller katt? - hund
. Ut och festa eller hemma och mysa? - festa
. Tv-spel eller datorspel? - tvspel
. Singel eller upptagen? - öppen för förslag haha
. Lunarstorm, helgon eller playahead? - ingen
. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
. Big brother eller paradise hotel? - paradise hotel
. Svart hår eller blont? - brunt?
. Blåa ögon eller bruna? - blåa
. Choklad eller lakrits? - Chocolade
. Göteborg eller stockholm? - sthlm
. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
. Coca cola eller fanta? - pepsi max?
. Pizza eller kebab? - kebab
. Randigt eller prickigt? - randigt
. Älska eller älskas? - en kombination kanske?
. Leva eller dö? - men ush, leva!

ANTAL:
. Personer du älskar? - men gud, ska man hålla koll på sånt?
. Personer du hatar? - lägger inte ner energi på att hata ovärda människor
. Personer som sagt jag älskar dig? - alla typ ;)
. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - flashback kändes det som nu, men två.
. Glassar du ätit på en dag? - det vet jag inte
. Festivaler du varit på/ska på detta året? - vill på festival där isak strand spelar med thilda
. Gånger du haft minnesluckor? - 2 gånger per vecka
. Piercingar har du? - naveln, om det inte vuxit igen
. Personer du saknar just nu? - Hm.. för att nämna en? Elin
. Gånger ditt hjärta brustit? - En gång för mycke

VEM:
. Vill du kyssa nu? - Om du bara visste det
. Ska du träffa imorgon? - jobbkamrater
. Sjöng du senast för? - mig själv
. Hade du senast en msnkonversation med? - oj, henke tror jag, länge sen jag var in
. Spelade du tv-spel med senast? - Det var nog i kollektivet i Oslo
. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - :)
. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ett par stycken, en stor jävla sten också
. Förtjänar att dö? - men gud, ingen
. Vill du sova brevid inatt? - :)VAD:
. Gör dig glad? - vänner, kläder, mamma, jobbet
. Gör dig ledsen? - mycke
. Vad vill du helst göra nu? - klä på mig mina kläder
. Önskar du att du slapp göra? - sitta på en buss i en timme
. Vill du ha nu? - nya numret av veckorevyn
. Önskar du dig i födelsedagspresent? - ett tag kvar
. Längtar du till? - en förändring
. Tycker du om dina betyg? - Oja
. Ångrar du ditt liv? - nej ångrar inte så mycke
. Är det bästa som har hänt dig? - min mamma :)


A true friend is someone who sees the pain in your eyes, while everyone else believes the fake smile on your face

Ny bloggdesign gjort av Andreas, tackar så mycke. Nu ska jag hoppa i badet och sen är det läggdax. Jobb imorgon igen, samma tid som idag. Jobb hela helgen, jobb så långt ögat når. Jobb jobb jobb. Nej nu ska vi inte vara sånna. Jag vet ju hur roligt jag har det när jag väl är där. Det är bara det att saker runt omkring mig får mig att vilja ligga kvar i sängen hela morgonen. Eller egentligen.. typ ett par månader.


fräscha lurar


Vart är världen påväg?

Alltså haha, jag dog lite när jag lästa aftonbladet idag. För ett tag sen fall det ju ner tusentals fåglar från himlen helt sten döda, det läste ni om va? Sen var det en massa massa fiskar som spolades upp på land helt döda dom också. Och nu har 200 kossor helt plötsligt dött på ett fält utan orsak.. alltså vart är världen påväg? Jorden kommer fan att gå under 2012, helt klart!


Jobbet idag var sickt lugnt. Fanns typ inte så mycke att göra. Men det var kul som vanligt :) Fick sluta en timme tidigare till och med. Mötte upp Thilda på stan och så gick vi till Weynes och luncha och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen gick jag och köpte ett par efterlängtade WESC-hörlurar :) Dom är vita med gulddetaljer, sjukt frärscha!

Nu funderar jag på om jag kulle gå och springa på bandet en timme och sen dra en solning. Men det är så jävla kallt ute så vet inte om jag pallar ta mig ut i denna kyla igen. Vi får la se hur det går. Och ja är sjukt sugen på godis också så då kommer ja säkert inte kunna hålla mig från godisaffären heller....

Yeye, vi hörs senare


just blame it on me


.


blame it on me

Jag har läst gamla konversationer
som fått mina ögon att tåras.
I efterhand syns det så tydligt.
Självklart var gränsen redan nådd innnan
jag hunnit be om ursäkt tusentals gånger.


I efterhand verkar jag så dum.
Jag vill glömma orden och radera minnet.
Få ändra på ordföljden och undvika förstörelse.
Eller börja från ruta noll
med citat från release me.


Sanningen är att jag saknar.
Och du är överallt men aldrig nära.
Du talar högt och skrattar tyst,
men tillåter dem inte veta.
Eller så är deras förtroende större än mitt.
Jag saknar dig.
Och ibland tror jag att jag ska gå sönder.

___________
'Jag har raderat all existens på otäckheter
och blundar för kommande nedslag'

Jag skriver i koder bara för att jag inte vågar uttala de rena orden


Tror humöret och orken börjar få medvind igen 


Här är lite piccs från igår när jag och millsen var och tränade med johan och macke på gymmet i kolbäck. Killarna sa: "Ja ni värmde iallafall upp träningscyklarna åt dom andra". Men det är ju faktiskt inte hela sanningen, vi tränade faktiskt och jag har träningsvärk i axlarna idag pågrund av den där jäkla magmaskinen haha.

Jobbet i måndag gick iallafall bra. Sen kom Camilla till mig så satt vi och drack kaffe ett tag och snackade solsidan haha :) Det var ju grymt i söndags. Sen gick vi hem till Andreas och hämtade mina saker och så åkte vi ju till kolbäck och gymma som sagt. Sen dog vi framför en film och en massa top model avsnitt.

Nu har hag precis tränat igen och vart och solat, här hemma i sala. Väntar på att maten ska bli klar. Blir broccoligratäng, fett ju att morsan och broshan kör GI här hemma.. då äter jag nyttigt på köpet :) Sen ska jag ta ett lååååångt bad och tagga inför imorgon då det är jobb och sen ska jag träffa T :)

Älskar mina nya jeans!

 

 

Don't fucking tell me what to do, do!

My drinking is killing me

My smoking is killing me
My diet's killing me
My heels are killing me
My shopping's killing me

My ego is killing me
Can't sleep, it's killing me
My label's killing me

My boss is killing me
The TV is killing me
Your nagging is killing me
My boy is killing me

Let go, you're killing me
Ease up, you're killing me
Calm down, you're killing me
My god, you're killing me

Don't fucking tell me what to do, do!


säg till din mamma att vi inte är tillsammans

Jag ska fan inte kolla på seriere innan läggdax, kan inte sluta titta då. Just nu håller jag på att kolla på TopModel säsong 15. Det är så sjukt bra mot alla förra säsonger, sjukt mycke bättre priser. Har ens Italian Vouge nämnts i tidigare program? Eh, nej! Nej den som vinner kan skratta sig lycklig. Ja i allafall så är jag rätt tröttis idag, plus att jag har ont i magen som ni vet, men har tagit mitt piller nu haha så det ska hjälpa om ett par timmar.

Idag blir det inte sju koppar kaffe på morgonen, nej det förstår jag att det inte är så bra för lilla maggen. Men typ en är nödvändigt för att kunna lämna denna lägenhet levande. Jobb idag i allafall, ska bli awsome :) Jag är ju inte direkt hemma från jobbet av ren vilja, nej tycker ju om mitt jobb. Efter jobbet ska jag hem till Andreas och sen ska jag hem till Camilla :) Fett! hörs

Och vill ni ha fetaste spellistan på spotify? Det förvånar mig fan inte att han har fetaste musiksmaken heller, det syns typ långa vägar. Mycke House. Mycke skönt!
Fireworks Typ Av Skit


.

Känslan av att livet är för kort för att ha varandra på avstånd.

.


do you wanna marry me?


we can do it real big


my new babies


Fick nyss finbesök, Johan och Ida kom förbi :) Johan har jag inte träffat sen jag flyttade från Oslo så det var jätte kul att träffa honom. Så började jag och Ida prata norgeminnen så kom vi på när vi hade så jävla tråkigt en dag när vi satt på vårat rum så vi började "luft-kittla" oss själva. Så jävla störda. Vi satt på varsin säng mitt emot varandra och asgarvade i säkert en timme. Lättroade tjejer :)

Imorgon är det time for work igen. Medicinen hjälper faktiskt så det kan gott och väl vara magkatarr. Men med mina oregelbundna mat-tider, ångesten och stressen, kaffe-drickandet osv.. så är det inte så himlans konstigt att magen säger ifrån någongång. Tyckte bara det kunde komma lite mer lämpligt men men.

Efter jobbet ska jag först hem till Andreas har jag bestämt mig för (nu vet du det) haha, ska hämta det jag shopapde och lite andra kläder jag ska försöka hitta där hemma i den röran. Sen ska jag och Camilla åka till henne i kolbäck och sola och simma (om badhuset är öppet) annars får det bli en powerwalk om vädret tillåter. På Ledig på tisdag och sen på onsdag är det jobb som står på schemat och sen ska jag äntligen få träffa Thilda som kommit hem igen efter en veckas semester :)


my belly hurts

Kan inte somna om. Sovit hela hela dagen för att min mage har gjort så ont och för att jag knappt kunde somna om när jag vaknade upp inatt och imorse osv. Men ska försöka somna igen, men det krampar så mycke, känns som tio knivar som köttar in i magen hela tiden. Och om det är kraftig magkatarr då kan jag lika gärna vänja mig med det här. Och det blir ju inte bättre i magen när folk är som dom är, riktigt jävla tråkigt. Pratat med mamma om det också men hon har bara stöttat mig, menmen.. det är bara att sträcka på ryggen. Mamma har iallafall tagit hand om mig idag och camilla och andreas har brytt sig somfan, trodde fan jag skulle dö där ett tag när jag inte kunde gå till bussen ens. Åh skulle bara vilja skrika ut allt ja känner just nu, eller gråta bort magonten.. orkar inte.

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade till ett annat land, Norge.
Bott ihopp med 17 pers i en allt för lite lägenhet i drygt 5 månader.

Har du några nyårslöften?
Att fortsätta lära mig saker om själv och älska mig själv. Att inte alltid sätta första i andra hand utan faktiskt tänka "mår jag bra av det här?" osv. Rökningen är inget nyårslöfte, det är bara något jag inte vill göra längre.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ingen riktigt nära vän. Men ett par stycken som fått varsin son.

Vilka länder besökte du?
Bara Norge, där jag bodde.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Jag är rätt dålig på datum. Men stunder och dagar jag alltid kommer minnas finns det otroligt så otroligt många av. Tex, dagen jag tog bussen till Oslo och bosatte mig där. Min födelsedag såklart, av både roliga och inte så roliga orsaker. Och för att inte glömma Valborg, den roligaste och mest kaosliknande valborg jag någonsin haft och som ska göras om!

Vad var din största framgång 2010?
Att älska mig själv. Att lära känna mig själv. Att uppskatta mig själv och min egentid. Att lyssna på folk som säger åt en hur bra man faktiskt är. Att göra mig av med människor som bara fick mig att må dåligt. Att acceptera att allt inte löser sig, att allt som var förut aldrig kommer bli så igen. Att acceptera nutiden och se tillbaka på dåtiden som något bra och minnesvärt och inte som något jag en gång hade. Att vara lycklig även när tårarna faller.

Största misstaget?
Att vara så blåögd och ta in folk i mitt liv så nära inpå utan att ens veta om dom ville mig väl eller inte. Att falla fritt.

Bästa köpet?
Jag är ju inte så bra på att köpa matriella saker så då måste det väl bli alla kläder.

Vad spenderade du mest pengar på?
Om jag visste det alltså, då hade jag nog fått mig en tankeställare. Men jag skulle tippa på att det är på en massa massa kläder och på väldigt dyra krogenrundor och systemetbesök.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, jobbet jag fick i Oslo gjorde mig glad. Jobbet jag fick när jag flyttade hem från Norge gjorde mig riktigt glad (där jag jobbar nu). Att veta att  det finns folk som alltid kommer ställa upp, no matter what. Och så en massa andra små ungefär varje dag.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Buffalo Blues - Maskinen
Don't stop me know - Queen
Dansmusik - Svenska Björnstammen
Hoffmaestro - Alla låtar
Basshunter - Festfolk
Unknown - Jockes kalas
Erik hassle - Standing where you left me
Det finns så himla många låtar som gjort/gör mig lycklig från 2010 men dom här är väl o toppen mer eller mindre.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har vart så mycke gladare så det kommer ni aldrig att förstå.

Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat lite pengar kanske, men whatever man lever en gång. Att våga ta in nya människor på livet och inte vara så jäkla otrygg i människors sällskap.

Favoritprogram på TV
Gossip Girl, One tree hill, Solsidan, Våra vänners liv

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hm, Camilla sov hos mig så vaknade upp med henne. Det var en fredag tror jag. Mötte upp mamma på stan så fick jag shoppa lite med henne. Sen gick vi hem till Nina och Morten och käkade middag, jag mamma camilla och broshan och så öppnade jag presenter och sånt så spelade vi faktiskt lite kort i väntan på tåget som skulle ta oss till västerås. Väl på tåget satt vi där med våran bag in box som 14 åringar på min 20 årsdag och hade askul. Mötte upp jocke och hans killar på Tabban så förfestade vi där med dom och massa andra tjejjer. Sen minns jag faktiskt inte mer om ja ska vara ärlig. Men det är nog för att minnet sviker.

Hur skulle du beskriva, din stil år 2010?
Ojoj, i norge var det enbart secondhandklläder med riktigt utstickande outfits. Där borta klädde jag mig inte som hemma. Det var skönt att få en massa okända blickar och posetiva kommentarer av folk man inte kände istället för dömmande blickar och kommentarer av folk som tror sig veta vem man är.

Sen nu har det faktiskt antingen blivit bara helt jävla chilliga kläder, kängor, leggings, oversize tröjor. Men också jeans, transparant och en massa annat. Jag gillar att vara lite olika dag från dag. Beror på hur jag känner när jag vaknat helt enkelt.


Den bästa personerna 2010?
Åh, det finns så många. Första platsen går otippat till min bästa vän Camilla "cameltoe" Hellström. Men förstås också Thilda, Andreas. Ida jag bodde med i Norge, otroligt glad för att vi kommit varandra så mycke närmare. Alla nya vänner i Oslo osv. Alla nya jobbkamrater. Vissa personer som betyder vääääääldigt mycke, DU tex. Det finns så många som gjort mitt 2010 så bra och jag kan inte tacka dom tillräckligt faktiskt. Utan er hade jag inte vart någonting.


det blir inte alltid som man tänkt sig

I fredags så åkte ju somsagt jag och camlla in till stan för en tjejdag med shopping osv. Jag hittade en hel del, men det jag är mest glad över är Acne jeansen och en militiärgrön lite längre vårjacka. Båda sakerna är to die for helt klart. Är riktigt nöjd över ett par bruna kängor också. Sen hitta jag självklart lite annat smått och gott också.

Efter en hel dag på stan gick vi hem till Andreas och softade där han och emma låg hemma och var sjuka. Men jag och camilla fixade oss för utgång osv. så om jonas och hämtade upp oss. Väl hemma hos jonas kom även Martin och Micke dit. Vi alla började städa och sen så blev det tacopaj och en massa spelande av "med andra ord". Alltså det spelet är så jävla roligt ibland alltså. Det kunde låta såhär tex:

jag (ska förklara) - en stad i skåne
jag - eller aah jag tror den ligger i skåne...
jag - OJ eh hahaha... det finns på en höskulle tror jag..
jag - hahahahahahahaha (kunde inte sluta garva så alla andra började asgarva)
dom - Men vad är ordet då?!?!? haha
jag - HALMSTRÅ.. hahaha

Eller jonas som förklarar ordet, Bamse som "en stark gud, förr i tiden". Haha, det var fan sämsta. Sen åkte vi iallafall ner till stan och tog en drink på Tabazco där det var jätte trevligt. Sen gick vi vidare till Bmb och där slutade väl kvällen för mig. Det började typ sticka som knivar i magen på mig och jag kunde knappt gå rakt. Så efter tio minuter ungefär så behövde jag lämna dom andra för att gå hem och försöka sova. Dagen efter så var samma känsla tillbaka om inte värre så mamma och mormor fick komma och hämta mig i västerås för kunde knappt gå och kom inte till bussen. Sen ringde vi sjukhuset osv. så fick jag medicin som dom hoppas på ska hjälpa mig, annars blir det akuter imorgon.

Jag har försökt att sova hela dagen så jag slipper smärtan men nu behövde ja äta lite yougurt och sådär. Hoppas ja somnar om alldeles strax för jag har fan ont som fan nu igen. Hörs


det finns bara en som dig och det är du

jag lever för kicken, precis som du

Åkte ju somsagt till kolbäck i onsdags och jag är fortfarande kvar. Onsdagskvällen bestod av kortspel, mat, vin och tjejsnack. En sån där kväll som får en att palla med alla andra kvällar. Dagen efter bestämde vi oss för att gå och simma och sola. Så skönt. Simma är ju värsta träningen. När jag och  camilla hade babblat hål i öronen på varandra och simmat hur många längdes som helst så var rätt trötta efter det kan ja säga. Kroppen var helt slö när man klev upp. Skulle kunna bli en  tradition sådär några gånger i  veckan fram till beach 2011. EH ja! Sen solade vi och sen  åkte vi hem för massa tjejgöra  :)  Så idag är man frääääsch haha.

Nu ska vi snart åka till västerås för shopping. Spendera pengar är det bästa som finns, kicken är ju som ingen annan. Sen  ska vi nog hem till Andreas och fixa oss lite och hälsa  på min lilla sjukling. Lider med honom. Sen ska vi vidare och träffa robby och grabbarna för party :D men det kommer faktiskt bli sjukt lugnt för jag har jobb imorgon. Och det ser ja fram emot efter ett par dagars ledighet. :) Hörs

he think I'm pretty without any makeup onSå jävla trött brud. Ont i huvudet så jag spyr snart. Orkar fan inte fixa mig idag. Nej det blir tåget raka vägen till kolbäck för vin, mat och filmkväll med bästa vän istället. Så jävla behövligt.


Dom som snackar skit om andra till dig, kan du ge dig fan på snackar skit om dig till andra.


så jävla trött

Så sjukt trött, slut som människa helt klart. Jobbet idag gick bra, lite små kaos på lunchen. Kunde blivit kaos på kvällen men jag och Fanny fixade det där gallant! Inget kan ju gå speciellt fel när det är "fanny all over the place" haha. Orkar inte snacka om jobbet faktiskt.

Från och med NU börjar min minisemester som varar fram till lördag då det är dax för jobb igen. Och fan vad jag har för mycke planer för att jobba något extra nu. Imorgon är det vin, mat och filmkväll hos camilla i kolbäck. Såklart en sleepover så är där på torsdag också, fårse om ja åker hem eller inte. Sen på fredag får båda vi två lön så då ska det shoppas lite grejjor. Bland annant en Ipod och ett par wesc-hörlurar tror jag. Sen en klocka jag spanat in och en svart stor sjal. Söp nämligen bort min älskling på nyår :/. Ajja står inte ut med att skriva något mer.

Såhär såg/ser jag ut idag:

Grå oversize - Fretex (secondhandbutiken jag jobbade på i norge)
Jeansväst - GinaTricot (klippt och gjort om en skjorta)
Strumpbyxor - rut.mfl
(sen hade jag stora gråa strumpor i samma färg som tröjjan och ett par kängor)


.

If you love something set it free
If it comes back it’s yours
If it doesn’t, it never really was..


HejsanSvejsan. Hade jätte svårt att somna igår och när jag väl gjorde det så vaknade jag av Marcus så då gav jag upp. Låg med datorn till typ halv 4 sen somnade jag någon gång? Nu är jag vaken igen i allafall och det känns inte som att jag sovit en blund. Har iallafall fixat klart mig typ, ska kladda på lite mascara snart. Kläderna la jag fram igår. Så sjukt skönt att slippa paniken nu på morgonen. För tro mig, annars springer jag runt som en jävla dåre och på två röda ligger halva min garderob utspritt från mitt rum till hallspegeln. Stör mig somfan att ja bara har en kvart kvar att dricka kaffe på haha. Fan orkar inte med bussen i en timme sen heller, hoppas inte jag börjar må illa idag igen för det var pain in the ass.


bff


your body is a wonderland

Hej :) Har faktiskt mått lite upp och ner idag. När jag satt på bussen började jag må asilla och det slutade aldrig så trodde jag skulle spy på bussen. Det gick typ bort när jag klev av bussen och fick frisk luft. Dagen har i allafall vart grymt lugn. Det var jag kattis och natta på dagen och bara jag och sarah på kvällen. Fick sluta två timmar tidigare och det var skönt för jag var/är både trött och får tillbaka illamåendet lite då och då :/. Tog i allafall en axtra långpanna imorgon. Kände att det var lika bra. Nu ska jag faktiskt lägga mig, jätte tröttis.

Haha roligast idag då när jag och sarah sitter och äter lunch tillsammans så satt vi och prata om att vi är så panka båda två.

Sarah: Så jävla tråkigt att vara ledig när man är pank
Jag: Ja man kan ju inte göra ett jävla skit lixom..
Sarah: Nej inte gå på bio eller något
Jag: Nej eller shoppa typ..
Sarah: Det är ju inte så kul å sitta hemma och jöka hela dagarna..
Jag: Va? :O hahahaha
Sarah: Oj.. jag mena uggla.. Hahahahah

fyyfan vad  vi garvade kan jag säga. Jag asgarvar åt det nu också. Så jävla kul. Hur får hon "uggla" till "jöka"? haha så kul att det kom från sarah också.


Rökfri i en vecka

Så jävla awsome! Jag är stolt över mig själv. Och jag känner inte ens något abstinensbesvär längre. När jag tänker tillbaka på gårdagen så minns jag inte en enda gång jag kände för att nej nu jävlar måste jag röka. Så underbart faktiskt :)

Och som jag sagt förut så har mormor köpt ett löpband där man kan kolla hur mycke kalorier man bränner osv. Så ska börja gå till henne och springa några gånger i veckan, ellr så ofta jag kan. När det passar med jobbtider osv. Jag gymmade ju i norge och då sprang jag mycke på löpand. Sprang en mil ungefär, lite mer lite mindre ilbland. Och det är så skönt efteråt, värken man får i kroppen dagen efter är as skön haha. Har alltid älskat träningsvärk. Fan vad ja babblar?


Jajja, mamma och broshan ska börja köra GI igen. Min bror gick ju ner 20 kilo i sommras när han körde det. Så sjukt duktig :) Jag fuskade hela sommaren med det ena och det tredje, haha. Inte med bröd och pasta osv men en och annan glass slank ju ner och lite blåbärspaj och lite godis och ja.. sånt där man inte kan leva utan helt enkelt :) Men nu ska jag börja med dom igen. Igen bröd och pasta. Inga kolhydrater helt enkelt. 

Nu ska jag fixa klart mig och hitta kläder :) 
JUSTJA, min mamma slutar röka idag också. Haha fyfan hon går runt här som ett psyk (no hard feelings). Men haha, det är liiiiite kul!

hur skön låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=3HNY0rx2fw4

Alabama, Arkansas I do love my Ma and Pa
Not the way that I do love you
Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye
Girl I never loved one like you
Man o man your my best friend, I scream it to the nothingness
There ain't nothin that I need
Hot and heavy, pumpkin pie
Chocolate candy Jesus Christ
Ain't nothin please me more than you


mindre intelligent diskution

haha såhär höll jag och mamma på när hon var på väg till mormor och jag till tåget i lördags. Jag älskar att dryga med min mamma för hon tror typ att jag har något fel i huvudet. Men är i stort sätt bara uttråkad. Dock kanske det inte är så normalt.

jag - fyfan vad kallt det är ute
mamma - nej det är inte kallt ute
jag - det är visst kallt ute, det känner du väl
mamma - men nej, det är mycke varmare än för några dagar sen
jag - det kanske är mindre kallt, men det är fortfarande kallt
mamma - men haha, nej det är varmt
jag - aha så du skulle gå i bikini i det här vädret?
mamma - nej
jag - nej för det är kallt
mamma - men det är varmt för att vara vinter
jag - det kanske är mindre kallt
mamma - amen fan vad dryg du är
jag - ja men det är ju kallt
mamma - är du såhär jämt, att du alltid ska ha rätt?
jag - inget ja lägger ner energi på, jag har oftast rätt
mamma - ja men man kan ju tycka olika vet du
jag - ja men så som du tycker är fel, det är kallt ute lixom
mamma - är du såhär dryg mot dina kompisar också?
jag - vadå? dom vet att jag oftast har rätt?
mamma - stackars dom
jag - men dom tycker som jag så dom har också rätt
mamma - ajja, tycker iallafall det är skönt ute
jag - ja men man får tycka det är skönt ute
mamma - ne får man? bra!
jag - fast det är fel, det är inte skönt ute. Det är kallt!
mamma - alltså fyfan orkar inte med dig, skönt att du går höger där framme
jag - aa, men det blir inte varmare för det inte
mamma - jag ska kolla med Lars om dom har någon plats så vi kan lägga in dig ett tag.
jag - ajjja... hejdå! :D


Sorry but I´m not going to spend my whole life, just waiting for you..

I lördags tog jag tåget från Sala till Kolbäck, har nämligen kommit på att det går direkt härifrån dit bort utan några byten. Känns jätte skönt, kommer nog åka dit lite oftare för det. Kom i allafall till Camilla runt sex tiden så åt vi lite mat och drack kaffe osv. Sen spelade vi spel med hennes familj och drack vin och hade mys. Vi hade inte riktigt bestämt oss för vad vi skulle göra men det blev i allafall Solsidan-maraton och skrattattacker och en massa snack. Åkte hem runt två snåret idag så kom mammi och hämtade upp mig på stationen. Skulle gått iväg och tränat och solat men jag pallar fan inte idag. Orkar knappt lägga mig i badet, men dit ska jag försöka att ta mig snart. :) Måste fixa naglar osv. för imorgon är det jobb och sen.. *trummvirvel*..... ledig tills lördag. Hur sjukt? Skönt? Just nu ja. Efter ett par dagar? Skulle tippa på nej. MEN behöver få vila, så kanske lite bra. Men har lite saker att se fram emot i veckan, eller a lite personer (person). Eller ja personer kanske. För Camilla och jag hade tänkt att ha lite tjejkväll på onsdag med god mat och vin och kortspel osv :) awsome.

:)

Måste nog medge att luften gick ur mig ungefär första januari. Jag andades ut ordenligt och kom aldrig riktigt tillbaka till den där jobbgalna, spralliga tjejen. Kvällarna då jag låg och tänkte "åh, imorgon är det äntligen jobb igen" fast jag jobbar två veckor i sträck känns rätt långt bort. Men jag vet att det vänder. Och det finns ju anledningar bra nog att kunna acceptera läget och gnata vidare. Ett par av anledningarna är att så mycke som jag jobbade i december har jag inte gjort på väldigt länge, det var mitt eget val att välja jobb framför fritid och då blir man trött. Men det var sjukt kul ändå :) Sen har jag ju faktiskt slutat att röka och om man slutar med någon man gjort konstant i nästan fem år, ja då känner man sig nog lite halv även fast det är en sådan dålig och äcklig grej. Jag fullkomligt längtar till den dagen då jag inte ens tänkt på en cigg under hela dagen. Just nu tänker jag på det minst en gång i halvtimmen haha, sjukt drygt då.


Är det någonstans man hade velat strosa runt dag så är det ju på NK. Idag börjar nämligen rean där för oss vanligt folk. Åh, helst av allt skulle jag vilja gå runt i acne affären och bara njuuuuta. Kan inte beskriva min kärlek till deras kläder tror jag. Någon gång när jag blir rik, då ska jag endast klä mig i det ;) Nej men om sanningen ska fram så ska jag nog köpa mig ett par Acne Jeans när jag får lön. Dom är inte så märkvärdiga, bara det att dom sitter otroligt bra :) Mina älsklingsjeans gick nämligen sönder runt min bakficka? Dålig kvalité? EH JA!

Jajja nu ska jag försöka ändra inställning och dricka klart kaffet, ta en nikotintablett och hitta kläder :) Hörs

:)

Fan vad skönt alltså att jag slutat med hash nu, eller ja är inne på femte dagen nu då. Nu röker jag endast cigg, man känner sig mycke mer.. ja vad ska man säga, fräsh! Skojja, haha fick bara något fnatt att det skulle vara askul att skriva sådär på facebook för alla tror ju liksom jag snackar om vanliga cigg (som jag självklart gör) haha.

Japp, sitter här med mamma nu i soffan. Tänkte faktiskt snart lägga mig och sova för jag är riktigt trött. Jobbar imorgon, springpass.. sjukt drygt. Halv tolv till två, halv 6 till 22.. vad är det lixom? Jajja :) Förrsten har jag fått min dator lagad så nu sitter jag med den istället för mammis :) Fan vad jag bara vill ta en cigg just nu och känna att jag lever...........men icke!

oh boy...Tröja och Harembyxor från BikBok. Skärp Secondhand.Yes, såhär ser jag ut idag. Aschill men ändå snyggt ju. Ska till bussen nu, är lite sen men orkar inte bry mig haha. Efter jobbet idag ska vi hem till mormor och käka middag. Jobbar på fredag också och sen är jag ledig lördag och söndag, hur skönt? Puss


If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

Såja, 6 kaffekoppar och en nikotintablett senare är jag fit for fight för dagens utmaningar. Sitter och smuttar på en sjunde nu men ska erskänna att det går aningen trögt. Dessutom så sitter jag och kollar på Silks vimmelbilder, jag brukar roa mig med det på morgonen haha. Och idag hade dom tillochmed hunnit lägga upp bilderna från igår, bra jobbat när klockan inte ens hade hunnit bli nio. Jag brukar sitta och kolla vilken bild som ser mest ap-lik ut osv. och idag fanns det väldigt roliga bilder haha.. ser ut som ett sånt där disco man har i sjuan vet ni. MEN det roligast av alllt var inte dom som verkligen får se så överlyckliga ut som om det vore första gången på krogen, nej det var något helt annat. Åh gud vad jag skämdes, stackars människor haha. Jaja, sen säger ja inte att man inte kan gå dit, jag är själv där någon gång ibland, men vimmelbilderna där ifrån är ändå väldigt väldigt roligt att kolla på, speciellt på morgonen.

pick yourself up, don´t blame the world

Hejsan svejsan :) Har precis gjort i ordning mig för sängen.. sitter och käkar mandarin nu. Men hallå, ofta det inte är en oskriven regel att mandariner ska vara kärn-fria? Eh JO! Sjukt äckligt när man måste sitta och spotta ut hela tiden eller råkar tugga på en. Iallafall så var vi ju hos min gudmor ikväll och käkade och fick julklappisar. Jag fick kaffekoppar designade av FilippaK, as fina :) Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn ett tag sen ska jag läsa lite i min bok. Imorgon är det äntligen dax för jobb igen :)

jag är svag för dig för du gör mig starkNej nu JÄÄÄVLAR, jävla abstinensbesvär jag har nu alltså. Haha mamma ber mig säga att hon är duktig. Ja ba: varför är du duktig för haha? Jaa... för att... Jag: för att du tänkt sluta röka men inte gjort det? haha. Ja och för att ja har börjat röka mindre och för att jag går ut och röker.. Haha. Nej fyfan nu måste jag gå ut och gå innan jag stryper mig själv. Hörs!


It's a little bit funny, this feeling inside..

Nu är jag inne på min tredje dag utan cigg :) Har druckit 7 koppar kaffe och "ätit" en nikotintablett. Dom behövs ibland. Och snackade med Camilla i drygt en och en halv timme i telefonen och det gjorde att röksuget var påväg att komma. Men konstigt nog (svårt att tro) så är jag inte röksugen längre.. just nu känns det bara som att det saknas något lixom. Men fan vad jag ska vara rökfri innom en snar framtid. Känns så jävla skönt att psyket att bestämt sig för det, annars hade det aldrig gått.

Nu ska jag fixa mig och sen ska jag till nina och morten och lilla felix för att äta och byta lite försenade julklappar :) Det ska bli mysigt. Nina är min gudmor. Vi har inte träffats på jätte länge känns det som :) Hörs senare!

andra rökfria dagen snart avklarad

Fyfan vilken jävla kaos dag alltså. Lite servetriser, för mycke folk. Thilde, Fanny och jag sprang bokstavligt talat arslet av oss och om man slappnade av någongång kände man typ hur tårarna brännde bakom ögonlocken. Förstår inte hur man kan vara otrevlig mot folk som man inte känner, mot folk som bara vill den det bästa. Tillslut står man bara och gapar och tar emot. Räknar till tio och springer vidare. Halv 3 var det hemgång för mig och idag var det verkligen det. För klockan tre träffade jag kära Thildus och så gick vi runt lite på stans gator. Jag höll dock i pengarna och sa att "nej det blir ingen mer shopping i år". Thilda utbrister " INGENTING MER I ÅR?!?!?" Jag: Thilda det är Januari 2011, jag var ironiskt :P" T: Jaaa.. men ja trodde du typ sa fel. Haha, så rolig hon är ibland alltså. Sen gick vi till Igor gallerian och käkade mat och drack kaffe och pratade och pratade och pratade! Sen skjutsade hon mig till bussen. När jag var framme i Sala gick jag förbi mormor och sa hej och efter det gick jag och solade, så skönt :) Nu ska jag lägga mig i badet. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå och köpa godis eller inte heller... det vore ju bra om jag sket i det.

all this time

( sådär ser jag ut idag) Åh jag är så glad, somnade till boken igår utan några som helst sömnsvårigheter. Var rädd att få det pågrund av abstinensen, men nej det gick riktigt bra :) Och nu har jag precis fixat mig lite, har bara mascaran och kläderna kvar. Men behövde ett break för lite kaffe haha. Har riktigt kortpass schemalagt ett tag fram över nu så jag har typ hela dagar kvar när jag jobbat klart. Idag slutar jag halv 3, precis som jag skulle gjort igår. Och idag måste jag faktiskt sluta vid den tiden för klockan 3 ska jag träffa underbara saknade Thildis :) Vi ska dricka massa kaffe, äta gott och snacka en massssssa skit. Som vanligt ;) Finns inga som kan vara så elaka och ha så grova åsikter som oss, men det är vi i ett nötskal! Fast iof väger vår snällhet upp något enormt! ;P


It´s not worth it
you just makes me sad
goodbye

första dagen avklarad :)

Det går bra trots suget då och då. På ett sätt har jag känt mig så otroligt glad idag, samtidigt som jag vid vissa tillfällen bara velat slita av mig håret och strypa någon. Men det har lixom alltid var "ciggen och jag". Det känns typ stort att gå en promenad utan en cigg i handen. På ett sätt känner man sig så liten utan den (det är svårt att förklara för någon som inte röker), man känner sig halv, det är något som fattas. Men idag gick jag där stolt utan någon cigg alls. Och jag var störst bäst och vackrast utan den.

Men som sagt, jag har haft mina up and downs under dagen om man säger så. Jag har sysselsatt mig hela eftermidagen/kvällen för att jag ska tänka på annat. Så när jag kom hem gick jag nästan direkt ut och powerwalka i drygt 40 minuter till solarieöarnaoch bättra på brännan lite. Och sen till coop och köpte frukt. För om jag nu skulle få för mig att vilja gå och småäta så kan jag äta frukt. + Att jag typ bytt ut mat till godis den sista tiden.. går inte upp av det men det lär väl inte vara så bra att ha ett sånt sockerberoende så kan man väl få diabetes osv. Nej fan 2011 börjar ju bra i allafall :)

Och för att sysselsätta mig när jag kom hem så rensade jag mina garderober som jag i och för sig gjorde för ett par månader sen. Men nu la jag ner fyra kassar med kläder som jag inte använder för tillfället men inte vill släppa taget om riktigt. Ska snart stänga av datorn och sen ska jag faktistk börja att läsa på en bok. Tror det kan göra mig tröttare än om jag sitter vid datorn.

Hörs imorgon :)

when you smile at me you know exactly what you do

Hejsan :) Snart är första rökfria dagen avklarad. Eller jag vet att jag klarar den, ingen risk jag tar en cigg nu när jag stått ut utan hela dagen. Då hade denna dag bara gått till spillo ju. Jobbet idag gick bra, det var Fannsan som var "ledare", alltid bra då ju :) Först var det dött så jag städade baren men sen blev det fan kaos tillslut? Alla kom när vi slutade typ. Så jag stannade till halv 5 istället för halv 3 och hjälpte till. Känns lite värdare för mig att sitta och åka till Västerås då också. Sen satt jag och F och käkade och snackade bara tills mitt tåg gick hem. Nu ska jag och mamma gå igenom massa saker som gäller ekonomi osv. är nämligen sugen på att flytta till eget nu. Nytt år och nya utmaningar vet ni. Ännu ett steg in i vuxenlivet. Imorgon ska jag träffa Thildis som åker utomlands på torsdag det aset. Hon var förresten och käka med fille på restaurangen idag så jag fick se en glimt av henne då också. Nu ska jag typ gå och sola eller något för nu börjar röksuget komma igen så måste röra på mig haha! Och mamma tvingar jag gå ut och röka!

jag ska sluta röka, inte sluta leva?

Okej, vi får helt enkelt se hur det här går. Men idag är den dagen jag bestämde mig för ett tag sen för att sluta röka och ja, huvudet är inställt på det så ska ge det en chans. Jag vet inte, jag kan lika gärna bolma om ett par timmar men har inte gjort det än och det största steget är faktiskt att jag bestämt mig för att sluta. Men nu sitter jag och googlar på "hur man slutar röka" på google (haha) och får fram lite saker..


De första dagarna efter att du har slutat röka ska du hålla dig borta från platser som får dig att vilja röka.

Ja, då undrar jag. På vilka plastser vill jag INTE röka? Finns lixom ingen plats som inte passar för en liten cig, haha. Ju mer opassande desto godare.


Undvik utlösande faktorer som kaffe och alkohol, som du tidigare kanske har förknippat med rökning.

Alkohol, fine det är lugnt. Ska ändå vara nykterist ett tag nu. Vill inte börja spåra som förut så det är lika bra innan det börjar gå överstyr. Ska jobba istället. Men hallå? Jag är självaste "tobbe i en annan del av köping" när det kommer till kaffedrickande. Skulle aldrig hända. Då känns det nog nästan som jag inte har något att leva för längre haha.


Påminn dig om att eventuella begär går över och försök att småäta något nyttigt som morötter eller gurka.

Det är det jag är mest rädd för att jag ska börja äta istället? Nej. Och det enda jag vill göra efter jag har ätit är att röka, så nej inge småätande hit och dit.

Ring till en vän: när du har slutat prata kanske begäret har gått över

Jag ringer alltid Camilla när jag ska röka för att det känns mer socialt. Så jag ska helt enkelt inte ringa henne på ett år eller två känns det som just nu. Om man ska undvika saker som för en att röka.


Japp, ser ni hur posetiv jag är. Jag ska fan gå till apoteket senare idag för att kolla med dom vilket som är den bästa lösningen om man vill använda något som stoppar röksuget. Plåster tror jag lixom inte ett skit på och jag tror fraktiskt man måste tro på det lite också. Tuggumi kan jag inte gå runt och tugga på jobbet? Ah, jaja. Nu har jag i allafall vart rökfri i en timme, wiiho ;) Fårse vad jag säger när jag kommer hem.

Det värsta är att man glömmer bort att man slutat. För precis när jag publicera det här inlägget ställde jag ifrån mig en massa saker åt sidan för att göra plats för ask-koppen.. sjuuuukt


<3
Årsresumé januari - juni 2010

JANUARI 2010

 
 

FEBRUARI 2010

  


 


MARS 2009 


APRIL 2010

 


MAJ 2010

 


JUNI 2010

 


Vet inte vart jag ska börja..

Jobbet igår var rätt roligt trots att det var nyår och att man helst bara ville umgås med sina vänner. Kul att se så många fina och glada människor, med partyhattar på sig haha :) Men klockan nio kastade jag in handuken. Fick skjuts av Linda (chiiifen), till emilia där såklart hon var och annice, daniella och camilla. Började fixa till mig på en gång och svepte lite alkohooool. Camilla fixade mitt hår osv. Sen så kom Jack och hämtade upp oss och körde oss hem till Sandra där Martin och Jonas och alla dom grabbarna befann sig. Alltså, att jag lever idag är sjuuuuukt. Jag drack typ en flaska rosé, säkert 4 liter champagne, cider, tequila... alltså? Ah, nu när man tänker efter skulle jag fan egentligen må dåligare än vad jag gör, för mitt eget bästa. Vi spenderade någon timme på BMB sen men det krogenbesöket finner jag inga ord för så jag skiter i att ens prata vidare om nyår. Det slutade i allafall i tårar... ORKA. Jajja, nytt år med nya möjligheter. Tänker leva efter "om man vill, så kan man". För så är det verkligen. Jag har en massa saker jag vill ändra på detta år och fan vad det ska ske. Nu måste jag försöka äta något för min mage kurrar sönder, om det kommer upp igen det återstår att se. Jag jobbar till 22 ikväll också, halleluja. Bilder kommer antagligen senare.

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!