2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade till ett annat land, Norge.
Bott ihopp med 17 pers i en allt för lite lägenhet i drygt 5 månader.

Har du några nyårslöften?
Att fortsätta lära mig saker om själv och älska mig själv. Att inte alltid sätta första i andra hand utan faktiskt tänka "mår jag bra av det här?" osv. Rökningen är inget nyårslöfte, det är bara något jag inte vill göra längre.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ingen riktigt nära vän. Men ett par stycken som fått varsin son.

Vilka länder besökte du?
Bara Norge, där jag bodde.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Jag är rätt dålig på datum. Men stunder och dagar jag alltid kommer minnas finns det otroligt så otroligt många av. Tex, dagen jag tog bussen till Oslo och bosatte mig där. Min födelsedag såklart, av både roliga och inte så roliga orsaker. Och för att inte glömma Valborg, den roligaste och mest kaosliknande valborg jag någonsin haft och som ska göras om!

Vad var din största framgång 2010?
Att älska mig själv. Att lära känna mig själv. Att uppskatta mig själv och min egentid. Att lyssna på folk som säger åt en hur bra man faktiskt är. Att göra mig av med människor som bara fick mig att må dåligt. Att acceptera att allt inte löser sig, att allt som var förut aldrig kommer bli så igen. Att acceptera nutiden och se tillbaka på dåtiden som något bra och minnesvärt och inte som något jag en gång hade. Att vara lycklig även när tårarna faller.

Största misstaget?
Att vara så blåögd och ta in folk i mitt liv så nära inpå utan att ens veta om dom ville mig väl eller inte. Att falla fritt.

Bästa köpet?
Jag är ju inte så bra på att köpa matriella saker så då måste det väl bli alla kläder.

Vad spenderade du mest pengar på?
Om jag visste det alltså, då hade jag nog fått mig en tankeställare. Men jag skulle tippa på att det är på en massa massa kläder och på väldigt dyra krogenrundor och systemetbesök.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, jobbet jag fick i Oslo gjorde mig glad. Jobbet jag fick när jag flyttade hem från Norge gjorde mig riktigt glad (där jag jobbar nu). Att veta att  det finns folk som alltid kommer ställa upp, no matter what. Och så en massa andra små ungefär varje dag.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Buffalo Blues - Maskinen
Don't stop me know - Queen
Dansmusik - Svenska Björnstammen
Hoffmaestro - Alla låtar
Basshunter - Festfolk
Unknown - Jockes kalas
Erik hassle - Standing where you left me
Det finns så himla många låtar som gjort/gör mig lycklig från 2010 men dom här är väl o toppen mer eller mindre.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har vart så mycke gladare så det kommer ni aldrig att förstå.

Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat lite pengar kanske, men whatever man lever en gång. Att våga ta in nya människor på livet och inte vara så jäkla otrygg i människors sällskap.

Favoritprogram på TV
Gossip Girl, One tree hill, Solsidan, Våra vänners liv

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hm, Camilla sov hos mig så vaknade upp med henne. Det var en fredag tror jag. Mötte upp mamma på stan så fick jag shoppa lite med henne. Sen gick vi hem till Nina och Morten och käkade middag, jag mamma camilla och broshan och så öppnade jag presenter och sånt så spelade vi faktiskt lite kort i väntan på tåget som skulle ta oss till västerås. Väl på tåget satt vi där med våran bag in box som 14 åringar på min 20 årsdag och hade askul. Mötte upp jocke och hans killar på Tabban så förfestade vi där med dom och massa andra tjejjer. Sen minns jag faktiskt inte mer om ja ska vara ärlig. Men det är nog för att minnet sviker.

Hur skulle du beskriva, din stil år 2010?
Ojoj, i norge var det enbart secondhandklläder med riktigt utstickande outfits. Där borta klädde jag mig inte som hemma. Det var skönt att få en massa okända blickar och posetiva kommentarer av folk man inte kände istället för dömmande blickar och kommentarer av folk som tror sig veta vem man är.

Sen nu har det faktiskt antingen blivit bara helt jävla chilliga kläder, kängor, leggings, oversize tröjor. Men också jeans, transparant och en massa annat. Jag gillar att vara lite olika dag från dag. Beror på hur jag känner när jag vaknat helt enkelt.


Den bästa personerna 2010?
Åh, det finns så många. Första platsen går otippat till min bästa vän Camilla "cameltoe" Hellström. Men förstås också Thilda, Andreas. Ida jag bodde med i Norge, otroligt glad för att vi kommit varandra så mycke närmare. Alla nya vänner i Oslo osv. Alla nya jobbkamrater. Vissa personer som betyder vääääääldigt mycke, DU tex. Det finns så många som gjort mitt 2010 så bra och jag kan inte tacka dom tillräckligt faktiskt. Utan er hade jag inte vart någonting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!