Ska försöka hitta livsglädjen igen..

Helt seriöst. Har varken mobil eller nyckar :( Hoppas dock att det ligger hos Philip, men ska väl inte hoppas allt för mycke haha. Igår var vi iaf hemma hos Philip där tobbe och boysen var + Joi, Tessan och Lisa :) Det var jätte trevligt, mycke skratt och mycke dricka. Sen drog vi oss ner på stan och vi tjejjer gick till Silk i allafall, jag vettefan vart dom andra tog vägen faktiskt. Tappade bort dom påväg ner på stan.


Om jag hade kul igår? Ja ni, fick nyss en flashback från gårdagen, jag stod på bordet och shaka! Trodde för en sekund att; nej så kan det inte vara. Sen kommer Camilla och säger att det gjorde jag minnsan! Där försvann livslusten igen. Men whatever, man lever bara en gång. Trots allt så hade jag nog kul igår. Kanske till och med hade lite för kul.  Efter krogen drog jag i allafall ut och mötte robert. Så gick vi till donken och jag fick mat av honom igen? Fick fan det förra helgen också. Tack :* (vet att du läser, haha). Efter några misslyckade försök i att få tag på Camilla så tog jag och robbas en taxi hem :) Tur som fan att jag möter Tess när jag är utanför för det är då jag inser att jag är en mobil och hemnycklar fattigare. Tur i oturen kanske man ska säga. Robert gick i allafall hem till sig (vi är grannar) och jag gick hem till mig. Jag somna på en gång tror jag.

Idag vet jag inte vad som händer. Tyckte tess sa att vi skulle till Sura? Jag blev i allafall asglad igår. Nu ska jag i allafall äta någon macka och kolla på mammas pojkar. Sen på avsnitt 5, 6 och 7 av gossip girl :) Camilla kommer snart tror jag.

Saknar dig.


angel

Hej :) Jag ville inte och orkade inte skriva igår. Helt fucking slut var jag. + att det var en sötnos här som jag ville umgås med :) Jag gick i allafall till jobbet till tio och då var han här med Tess, tur att inte hon också jobba. Sen drog Tess till jobbet och då kom jag hem så har jag bara umgåtts med honom. Båda var helt döda så vi sov lite, kolla film, sov lite osv haha (A). Sen kom camilla och joina oss. Då kolla vi lite mer på tv haha. Och kramades, hihi. Vi skjutsade hem honom typ 12 på natten, stackarn började jobba 6 haha. Det tog väl 40 minuter fram och tillbaka och efter det drog jag och T till donken och åt mat.

Idag så ska jag jobba. Ska till banken först och föra över lite pengar hit och dit haha :) Jag är så sjukt otaggad till ikväll. Ja kommer nog vara hemma idag, det känns som det. Jag orkar inte hänga på silk en dag till.. alltså, man tröttnar. Iof kan man gå någon annanstans med nu äre så att Jessica har hyrt silk idag och ska ha 18 års fest. Det är enbart därför jag ska överväga om jag ska gå eller inte. Skulle vara så sjukt skönt att bara laga mat, äta godis och chips och titta på tv. Ska kolla var Camilla tycker haha :D Städa och tvätta behöver jag också göra.. jaja.

det är den här känslan som jag letat efter så länge..


besöksrekord :)

Fan vad najs :) Såg igår att statistiken steg mot skyn.

Jag har egentligen inte tid att skriva. Igår var vi i allafall och åt på restaurang, jag tess camilla och 4 killar. Sen drog vi till Sky bar :) Och där var det så jävla kul, verkligen "det blir vad man gör det till-känsla" :) Sen drog jag tess matte daniel och macke hem hit och efterfesta. Nu äre bara jag och Daniel kvar, tess kör hem dom andra till Sura. Jag ska snart gå och duscha och sen ska jag jobba lunch. Efter det kommer jag hem med matlådor till oss :) Fy fan vad jag mår illa, det är sjukt. Jajja, ny dag nya tag! Heppa!


I'm smile cuz I deserve to!

Hej :) Har vart på strålande humör hela dagen, kanske fick i mig några lyckopiller igår i allafall? haha. Nej men det har vart askul på jobbet, skrattat konstant. Vi är så jävla sjuka. Roligast var mötet. Alla som jobbar på kvarnen var där och det var typ första mötet vi haft så vi drev om att vi skulle börja med en sång. Vad vi skulle ha på oss när vi serverar julbord osv. haha. Sen ritade jag en bild så jag och tess började asgarva så pappa nästan blev lite förbannad haha. Ocn när jag får skratt-attack kan jag inte sluta, så enkelt är det.

Ikväll blir det förmodligen att gå ut och äta på restaurang med några stycken och pimpla lite vin :) Men blir inge rajjtan tajtan tror jag, jobbar imorgon. Men om man ser det från den ljusa sidan kan inget bli värre än vad det var  i lördags haha! Jaja nu blire duschen :)

ovanligt pigg

Igår smög sig sömnproblemen fram och faktiskt en gnutta hemlängtan. Även fast detta är mitt hem så kommer nog "hem" alltid vara hos mamma för mig, i allafall ett litet tag till :) Somnade därför rätt sent igår och det förvånar mig hur pigg jag ändå är. Men morgonhumöret sitter i haha ;)

Jag ska försöka mig på att åka buss idag. Alltså jag tycker det är vidrigt att sitta där. Man känner sig som en packad sill som ska föras genom landet. Eller ännu mer till verkligeheten, man känner sig som en slav så måste gå upp en omänsklig tid för att jobba. Jajja, fårse om jag kommer till jobbet idag.

Läs:
Hej pappa :) Ring mig när du vaknar. Jag vägrar åka buss imorgon, du får hämta mig. Jag kan inte ringa, så du får ringa mig. Lova nu snälla att ringa när du vaknar.

Jag ger upp. Halv 8 fick jag ett sms som löd: Hej vännen, jag har ett jätte viktigt möte 08.30. Det är inte farligt att åka buss. Har du inte köpt busskort?. VILKET RINGA missade han? Alltså jag skriv ring mig 3 gånger av en anledning. För jag vet att min pappa kan ha mycket i huvudet och det är tillåtet att missa om det står ring 1 gång i ett sms. Men nu börjar jag fundera på om han bör lämnas in på ålderdomshem eller om han är extremt rädd för "morgon-fanny". Jag är inte att leka med på morgonen, men vafan... kan han bara ringa nu. Hatar att inte ha pengar på mobilen. Eller nej, jag hatar att mitt bankomat kort är spärrat. Trodde att det var borta i lördags morse när jag var på väg till jobbet. Men det låg tydligen i väskan i allafall, antagligen för berusad för att se det.

lyckopiller?

Skulle behöva knapra i mig några lyckopiller, finns sånna? Fuck vilken boring dag det här har vart alltså. Städat och lagat mat, känner mig som en real housewife. Fyfan vad illa. Var i allafall förbi grannen för ett tag sen och snacka lite skit och kollade på tv. Eller aa, en hade talförmågan kvar. Drog hem efter en timme typ, har skit tråkigt nu. Jobbar imorgon, har två möten också, jippie.. not! Men Camilla kommer iaf hem imorgon som tur är, klättrar på väggarna utan henne haha. Nej men vi behöver prata, aa fan vad vi behöver byta ord med varandra.

Imorgon kväll blir det antingen lite party i Sura, eller här hemma eller så går vi ut och käkar och pimplar lite vin. Är man väl värd såhär mitt i veckan? JA! Är inte så taggat än men i helgen är schemat fullt. På fredag har en kompis hyrt silk så ska antagligen dit och fira henne, hon fyller 18 :) Och på lördag har Madde hallowen fest, en tradition. Brukar alltid vara lika kul :) Mycke folk dessutom.

Nej är riktigt förbannad så nu ska jag sluta skriva innan jag börjar spy galla här på bloggen. Hörs då!

make me happy



Kan inte sluta kolla på den här videon. Vill tillbaka till hotellet, tillbaka till efterfesten. Förstår ni vilken känsla att sitta brevid dom när dom sjunger, att dom håller om en när dom sjunger? Tror inte det. Och John är alltid så himla glad, så fort han ler får man ett smile på läpparna. John är han som sitter längst till vänster i soffan med skinnhatt (som jag hade mig på halva efterfesten btw) hihi :) Nejfan, kan dom inte bara komma tillbaka till Västerås nu :) Kom förresten på (eller jag drömde det faktiskt) att dom kanske lämnade in mina smycken på hotellet. Ska ska gå dit någon dag och kolla, det vore ju guld :)

Nu har iallafall jag vart svinduktig och städat hela lägenheten, det tog sin lilla tid men nu är det fräscht :) Efter det åt jag en god frukost som innehöll knäckebröd och kaffe :) haha. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, det tar på krafterna att städa! Hoppas på att Tess kommer hem snart också för det är skit tråkigt att vara ensam! Undra om det blir en tripp till Sura idag igen? maybe baby.

Godmorgon :)

Hej på er! Fan, jag kom inte upp förrän nu men det gick fan inte. Nu ska jag alldeles strax sätta igång med att städa. Tess sa att jag skulle vänta till hon kom hem men jag lovar att då kommer vi bara dröja ut på det och så kommer det förmodligen aldrig hända haha.

Vet inte riktigt vad som händer senare idag men vi får la se helt enkelt, jag ska kolla lite på tatueringen jag har och se om jag ångrat mig över natten eller om jag fortfarande är lika kär. Nej, jag har inte så mycke att skriva för tillfället :)

Nu blire muuusic på högsta volym, en cigg, sen städa! Det ska skiiina! Det ska se magiskt ut. Kanske ska gå och våldgästa robban lite senare och lämna lite kläder. Mjaa.. kanske :)

puss

-

I used to wait for you. Days would go by before I got a text or a hello, but I was so elated to finally hear from you that I ignored all the signs.

I forgot that I deserve better. I forgot that I actually need someone who's going to uplift and adore me, worship me, love me completely, just as I loved you. But I'll never get that from you.

I'll never get the sweet note or that hug or the awkward hand holding. I'll never be able to hold you again, to kiss you and run my fingers along your collar bone; you're simply too cruel. I can't deal with the insensitivity and the cutting jokes. I can't deal with the degrading behavior you're so trapped in.

You're sorry? Well that's wonderful, but I don't want apologies. I want a change in behavior, a change in character, and I'm not going to ask that of you because I know you too well. This is who you are, this is how you are, and I'm not supposed to try and change that. I'm accepting you as You, and moving on.


bebis


Jag och världens gulligaste lilla kamphund, tyson :) Berkas (han som tatuerar) hund. Var livrädd i början men sen ville han gosa hela tiden så man kunde inte låta bli att älska honom haha :) Så hoppade han upp i mitt knä när Tess tatuerade sig, urgullig!

Tess tatuering blev i allfall hur fin som helst. Och hon är supernöjd. Ser ut som ett barn på julafton haha! Han började tatuera runt 11, så det blev skapligt sent. Därför tatuerade inte jag mig. Men jag vet precis vad jag ska ha nu och på måndag gaddar jag mig, om jag inte bangar haha.. Nej men jag vågar :) Efter det satt vi med typ 7 boys från Sura och kollade på när dom spelade poker. Halv 4 satt vi i bilen påväg hem. För mig gjorde det inte speciellt mycke, det var kul och vi hade trevligt sällskap. Tess därimot ska upp och jobba imorgon.. ha-ha-ha-ha! Själv ska jag sova och städa. Inte mig emot! haha :)

Imorgon kväll kanske det blir poker med grabbarna igen, vi funderar på saken :) Nej nu blire en cigg sen sovdax :)  

just live your life!

Hej :) Jag hann till jobbintervjun/informationen i tid. Det var 8 till där. Så då pratade dom i drigt 40 minuter och sen blev det en liten intevju som gick som smort. Han som intervjua satt och kollade på mig hela tiden när den andre pratade och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, haha. Pinsamt. Sen när intervjun nästan är klar säger han;
- Du har inget du vill fråga?
- Nej tror det var allt :)
- Du har inget du vill fråga om mig? Om jag är singel kanske? ;)
Och det enda jag fick ur mig var ett asgarv? Men vafan ska jag säga lixom :P

Efter det drog jag och Tess till Real och åt mat en snabbis skynda oss som fan eftersom vi skulle till sura för att tatuera men berka ringde när vi satt oss i bilen och sköt upp det hela. Så då drog vi till hennes mamma och kolla lite på hästarna och kollade när hennes mamma körde travhäst :)

Nu är vi hemma och ska alldels strax köpa med oss någon snabbmat och sen åka till Sura. Vet inte om ja ska tatuera mig än men vi får se. Tess ska iaf tatuera sig.

Hört att grannen fått en stalker, äckligt haha.


haha!

Fan vad det går bra för mig och Tess. Vi skulle upp i lagom tid (typ 8) för att ha städdag och vaknar nu klockan 11? Riktigt bra gjort. Jag ska på arbetsintervju om en timme, bara hoppas att man är i tid. Nej en cigg nu sen skynda :P

lyckligast


haha, kul att man ser skelögd ut.. men vafan :)


Mills och jag igen på silk :)

Jag och camilla fick något ryck innan krogen.

Finns massa fler bilder från helgen på mills mobil. Bland annat på mig och John (spelar i hoff) :) Och a, filmer osv. Men det kommer i veckan skulle jag tro.

Vi skulle ha städ och tvätt dag idag men det gick ju inte så bra. Alla vakna någon gång runt klockan 3 haha. Då körde jag och Tess hem camilla först. Sen så drog vi till Max och åt mat. Sen köpte vi en blomma och åkte och lämnade den till Thomas :) Det är kocken på pappas restaurang. Han fyller 39 idag :) Sen drog vi vidare och storhandla. Nu sitter vi här i varsin soffa och äter godis och chips. Slitna som få!

Imorgon är jag ledig. Då ska jag på arbetsintervju och sen ska vi till Sura för Tess ska tatuera sig :) Det blir inget för mig för jag är fortfarande osäker och vill inte göra något jag ångrar.

Kul att jag glömde min klocka och silver ring och massa andra smycken på ett av hoffmaestros hotellrum :) Hoppas john tar han om det tills nästa gång dom kommer till västerås.

Jag säger bra;
IN YOUR FACE :)


Spårad helg? Svar ja!

Sliten? Eh ja. Fyfan vilken jävla helg. Har inte haft såhär roligt på hundra år. Det är alltså tveksamt om jag har haft såhär roligt förut. Studenten slår väl iof allt men ändå! Jag ska försöka återberätta, dock inte i minsta detalj haha.

I fredags börjar jag camilla och robban hemma hos mig. Sen drog vi till silk till klockan tio tror jag. Och fyfan vad galet det var där. Hoffmaestro gjorde sitt och fan vad dom gör det bra! När dom skulle gå av scenen så pussar john mig (en i bandet såklart) och hoff häller vatten över hela mig och ger mig hans handduk (som han då har torkat av sin svett med, men vem fan bryr sig?). Det där trodde jag för tillfället skulle bli helgens höjdpunkt, men icke.

Jag sätter mig en soffa inne på silk så kommer John fram till mig och frågar om vi gå och ta en cigg. Trodde seriöst jag skulle svimma då. Men vi gick och tog en cigg iallafall och pratade lite :) Sen så fråga han om jag skulle med dom "backstage" (något rum bakom dansgolvet) och ta en öl. Och det gjorde jag så då satt jag med hela bandet + frida och någon flickvän till någon där inne. Sen drog vi till deras hotell och efterfestade HELA natten! Runt klockan 6 sa jag till john att jag behövde lägga mig och sova eftersom jag skulle upp och jobba. Så var han as söt och svek hela efterfesten för min skull haha (A).

Klockan 8 var det dax att kliva upp igen, fixa till sig så gott man kunde och traska till jobbet. Så jag sa hejdå till dom och drog. Tror ni jag var sliten på jobbet? Tror ni jag var full på jobbet? Säger inget så har jag ingenting sagt. Så jobbade jag och Tess enda till tio på kvällen. Fattar ni då att jag sovit drygt en och en halv timme då? Så åker vi hem och camilla kommer till oss. Jag tar en dusch, klär på mig och fixar mig på drygt en halvtimme så springer jag och camilla ner till robban och victor som sitter i en taxi och väntar på oss.

När vi är nere på stan går vi till Å. Och fyfan vad spårat det var. Vi drack shot efter shot efter shot efter shot, a ni fattar. Och drink efter drink. Sen dansade vi gärnet till klockan 2 då dom stängde. Det var riktigt kul där och asbra musik. Sen drog jag robban, victor och mills till donken köpte mat och tog en taxi hem. Taxiresan berättar jag inte nu, för den var spårad! haha. Vi gick iaf till Robban åt mat och snackade. Men runt 4 svek vi och drog och sov. Det behövdes kan jag säga. Förstod inte hur jag ens kunde stå på benen?

Jaja, det var min helg! Skriver mer sen.


ööööh :O


vi är, har och kommer alltid vara störda

*

Brådis känns det som!
Färgar håret nu iaf, ska hoppa in duschen alldeles strax!

HOFF ikväll. Fårse om vi förar hemma eller hos någon annan :) Nej har verkligen inte tid med detta, toodles!






















hemma hos robban medvegy

Sitte hos grannen :) Vi va på erikslund, först betala något däck han hade köpt sen åkte vi vidare till Maxi och handlade mat och sen vidare till systemet. Nu har vi precis ätit mat, asgott. Tack för det. Nu ligger han och kollar på tv och asgarvar och jag sitte här. Vi ska åka och hämta milla klockan 3 på hennes praktik sen hem till henne och hämta saker :) Ska fråga henne om hon kan färga mitt hår också, det hinner vi innan kvällens bravader.

Nej ska vara lite social nu hade jag tänkte.
toodles

tröttmössa!

Somnade lite efter 3 igår så är skapligt trött nu halv tio på morgonen. Och ni undrar säkert vad jag gör uppe när jag faktiskt är ledig idag. Och det är för att jag ska träffa Robban runt halv 11 så ska vi åka till systemet och köpa lite godis (A) haha. Sen efter det ska vi laga mat åså, han ska lära mig hur man gör korvstroganoff. Det kan behövas, senast igår så frågade jag om det fanns någon instruktion på snabbmackis-paketet. Tess och Camilla kolla på mig som att det nästan var synd om mig haha.

Ska nog färga mitt hår idag också om jag känner att jag har hinner och har lust. Har faktiskt utväxt och slingorna lyser igenom. Nej nu ska jag ta en cigg och sen fixa mig lite.

MEN TAGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAA DÅ!
HOFFMAESTRO IKVÄLL!


seriöst, blir man inte lycklig av det här är det något fel.

Sitter helt serri med världens största smile på läpparna, haha :D


Tog bort denna video ett tag men alltså, vi är så jävla störda att jag måste dela med mig av oss. Bjuder på det helt enkelt.


smile baby, smile

Såhär glad är jag, eller gladare!
Vet ni vilka som fick köppass imorgon och går in vip på Hoffmaestro? Jo det är jag och camilla det! :D Fyfan vad glad jag är, det här är lycka. Hade smått ont i magen inför imorgon men nu är allt löst. Sa jag inte att det brukar lösas? Ibland har man tur, ibland otur. Detta var jävligt tur! :)

Ikväll har jag vart på gränden med camilla och daniella. Jätte länge sen jag såg henne så det var kul :) Efter det gick jag och camilla och solade :) As skönt. Därför jag ser lite små röd ut på bilden hah :) Nu sitte jag hemma helt alone och ska kolla på mammas pojkar. Efter det smörja in mig med dove :)

Tess kom hem för ett tag sen så nu har vi prata pengar osv :) Det blir tajt denna månad ska jag säga er. Men det är det värt :)

Nej, tingeling!


ibland har man tur, ibland otur

Syns det att jag är nyvaken eller? Somnade på soffan runt 12 och vaknade nu. Pratat med pappa och det är lugnt hehe. Skönt att vara ledig idag då :) Camilla kommer snart hit så ska vi slänga i oss något och äta sen vidare ner på stan och ta en latte på gränden. Funderar på om jag ska sola idag också faktiskt, var så skönt igår.
Undra om det blir förfest hemma hos mig imorgon då? Om det är lugnt för Tess lixom. Hon jobbar ändå så :) Skulle ju vara skönt att föra litegranna innan hoffan. Men vi ska vara där tidigt! Så vi lär börja tidigt också haha!


orkar inte ens bryyy mig.

Jävla äckelbussar. Fan vad jag ska förstöra alla VL's bussar. Det finns ju inte ens någon jävla outomat och köpa biljett i. Orkar inte ens bry mig. Jag kan inte ringa till jobbet heller och säga att jag inte vet hur jag ska komma dit. Har skickat sms till pappa så får väl vänta tills han ser det och ringer mig. Allt har bara gått åt helvette denna morgon. Riktigt förbannat. Får väl lägga mig här i soffan och vänta på att ett under ska ske. Fuck this.


never say never

We're pulling apart and coming together again and again
We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again

You can never say never
why we dont know when
time and time again
older now than we were before

Don't let me go




tummen upp, tummen ner

♥ Att hoffmaestro kommer till västerås på fredag :)
♥ Att jag har fått asbra grannar och nya vänner!
♥ Att jag har Camilla, finns ingen som henne. 
♥ Att jag verkligen känner att jag är värd en bättre.
♥ Melissa Horns nya platta, får gåshud :)
♥ Att jag är ledig på fredag + att jag får lön!
♥ Nya hemmet, helt klart :) Trivs som fisken i vattnet.

 

  
• Att det seriöst börjar bli vinter ute.
• Att man verkligen måste åka buss hem, det är läskigt.
• Att jag verkligen måste lägga ner typ 3000 på skit, som hyra!
• Att alla bord är fullbokade på fredag. (men det brukar lösas)
• Att en viss person verkligen härmar mig med allt i bloggen. Alltså okej om man får insperation, orkar egentlige inte bry mig om en sån patetisk sak men det är otroligt skrattretande.


överallt och ingenstans!

Ungefär så känns det faktiskt. Fan vad jag har gjort mycke dom här dagarna, känns som jag skulle vilja sitta still på en stol i en månad. Varva ner. Men livet är väl för kort för det. Men ska försöka återberätta det ni missat, om jag ens minns hälften.

Igår så stängde jag ju på restaurangen. Var kvar till halv 5 kanske så skjutsade pappa hem mig till Tobbe. Hämtade min saknade leopardsjal, kolla lite tv osv. Sen drog jag till Thilda runt halv 7 kanske, så gick hon och jag till gränden och tog en latte. Så kom T & C dit, jätte trevligt :) Sen åkte vi hem till T och kollade på en film. Sen skjutsade dom hem oss till typ halv 2 och då kan jag säga att jag slocknade på en gång.

Öppnade imorse så var på jobbet till tio. När jag slutade kom Thilda och åt lunch med mig :) Sen vidare hem till henne, skulle lämna lite stufs och när hon bloggade så slocknade jag i sängen en halvtimme, så sjukt död. Sen gick vi till rekryteringsmässan och var där till typ sex. Sen skjutsade T oss till stan :)

Hade helt glömt bort att mormor och mamma skulle komma idag så när dom ringde var jag och mills fortfarande på stan. Så dom plocka upp oss så drog vi hem då. Fick massor med mat och anndra nödvändiga saker :) Så jävla omtänksamma och snälla. + att jag fick pengar fast jag får lön på fredag. Så tacksam för att dom alltid finns där för mig :)

Sen tog jag och mills bussen till stan och drog och sola och fyfan vad skönt det var. Lite brownie blev man, soft. Imorgon blir det jobb halv 12  till vad vet jag, och sen blir det en latte på gränden med camilla och planera helgen! Ja, man känner iaf att man lever. Ont i fötterna har jag också om jag ska klaga ännu mer :) Jaja, ska snart sova.

Toodles!

hur ska detta gå haha

Jag börjar halv 12 som iof är om en timme, men bussen går tio över så när jag väl kommer ner på stan har man ju lite småbrådis kan jag säga. Jag stänger idag, men det gör inget :) Vi kom hem från Robert typ 3 tror jag, kanske halv fyra till och med. Haha, detta får inte bli en dålig vana. Jaja, är alldels för trött för att skriva något vettigt så vi hörs senare idag :)

Gästblogg alla Robbas.



Aha ! Då va det dags att göra debut i blogging (som härstammar från släktordet mobbing, eller möjligtvis grogging).
Känns helt okej för att vara första gången måste jag ändå säga.
Vad har jag gjort idag då? Jo såhär va, det har varit filmkväll här med fantan och cammen.
Slår inte lika hårt som pannkakorna men ändå trevligt måste jag säga :). Eftersom morsan inte är hemma så är dom ute o tjuvröker lite på balkongen vilket är helt okej för mig.
Ja där tror jag att jag tackar för mig.
// Robert Medvegy

vad gör vi uppe nu?

Är hemma hos robert fortfarande, vi har kollat på världens läskigaste film! När vi kom var Fröjd & Rubin här också men dom drog efter ett tag och då la vi oss alla tre i robbans säng och kollade film. As mysigt haha :) Låg med täcket över huvudet när det var som läskigast hihi. Men vi ska väl snart dra oss kan jag tänka mig. Jobbar fan imorgon. Men börjar halv 12 så det är skönt :) Tess börjar, jag stänger.. det är mindre skönt. Fan vad jag längtar till helgen, vi ska tvinga robban ha fest eftersom hans mammi är bortrest (A). Iof skulle jag också kunna ha fest men det är större här! Annars våldgästar vi! Nej tjipp!


fuck you right back :)

Hej :) Är sjukt trött, men kände att ja ville skriva ett par rader ändå :) Vi var i sura hos Berka och beställde tid. Var, när, varför, hur, osv får ni inte veta nu. Vet inte ens om jag vågar eller om det blir av, men tid har jag.

Nu har jag precis färgat camillas hår och vi ska snart gå hem till Robert :) Vet inte vad vi ska göra men det blir ju trevligt med lite sällsis såhär på måndagskvällen :) Hans mamma är bortrest i 3 veckor hehe.

Svartsjuka är rädslan av att förlora den man älskar :)

och jag måste bara för att jag är så himla glad:
hahahahahahahahahah
ett gott skratt förlänger livet? :P

hur ska man älska någon, som har älskat någon förut?


Melissa Horn gör det igen :)

Hej allesammans. Är med camilla hemma och Tess är självklart också här. Vi ska alldeles strax åka till en tatueringsstudio i Sura där Tess kompis jobbar (äger tror jag). Funderar på om det är dax för att rita lite på kroppen nu :) Men ska tänka ett tag till. Sen ska jag färga camillas hår.

Då gör vi ett nytt försök

Haha alltid lika kul när vi sitter och äter lunch:
Jag - Pappa, ska du ha kaffe?
Pappa - Ja tack
Jag - tar du med till mig också då?
Pappa - Amen fyfan!

haha vi brukar alltid om vem som ska hämta kaffe!

Camilla kommer ner på stan tills jag slutar så ska vi uträtta några ärenden :) Efter det ska vi hem till mig, funderar på att färga millans hår som hon tjatat om i en månad hehe. Sen kanske till Robert och hitta på något!

Later!

:D

Hej på er :) Är på sånt jäkla bra humör, allt går som jag vill just nu. Jobbet, boendet och det ena med det tredje. Tess skjutsade mig till jobbet 11 imorse, var död! Nej fan måste jobba, skriver sen!

puss

Drog till med en gammal goding på brist av andra bilder :)

Nu har jag och camilla precis ätit mat. Ska alldeles stra fixa oss för Hampus kommer och hämtar oss klockan kvart över 8 så ska vi hem till Oscar och kolla på någon film :) kuljul. Men jag är så jävla död så kommer väl somna efter en kvart eller något. Och imorgon fyller orre år också så grattis i förskott på honom! Jag och C är sugna på skräckis så det blire ;) haha. 

Nej, en cigg, snabbdusch och en snabb fix sen åker vi :) puss på er.
Den här helgen har vart toppen!


slitet


Robert Medvegy visar sina skills i pannkaks stekning! (grannen)

Fuck vad döda vi är, både jag och camilla. Ligger här i varsin soffa som två klubbade sälar. Men vi ska firra oss snart, alltid en dusch inte lukta usch! Sen så blir det förmodligen film med två stiliga pojkar mot kvällen i allafall :) Hoppas bara någon av dom kommer förbi och hämtar oss för buss är vi alldels för lata för haha. Imorgon jobbar jag, det blir najs :) Men vi hörs senare


godmorgon :)

Fan vad glad jag är :) Vi hade så himla roligt igår med Dan och Robert :) Fan vad vi skrattade när vi körde det där spelet. Camilla - Den oranga frukten (förklarar för dan). Dan - Papaya? Alla - Asgarvar. Inte appelsin då? ;) Ah, det blev många roliga missar osv, men det är svårt att återberätta så det låter kul.

Camilla och jag vaknade i allafall runt 1 och vi har bara degat tills nu. Jag har inte pratat så mycke eftersom jag har så sjukt dåligt morgonhumör. Nu vet jag inte om hon är påväg hem eller vad hon är, tror hennes pappa ringde nyss iaf. Det blir i allafall ingen film idag, tar det i veckan istället :)

Ska fråga pappa om Tess kan ta med matlådor till oss från restaurangen så slipper vi laga mat ikväll. Och det är så bra program på tv idag! Jaja, tess kommer hem efter hon slutat jobba. Fårse vad som händer idag :)

sällskapsspel & pannkakskalas!

Vilken bra kväll det blev! :D Jag och Camilla drog till Robban runt 8 där han och Dan var + robbans lillebrosha haha. Det började med att vi spelade Alias, ett spel som går ut på att förklara ord. Haha, jag och camilla förlora när vi var i samma lag, sen bytte vi så jag körde med r och hon med d och då vann jag och Robban :) Sen blev alla hungriga och jag och camilla kom på en super idé att laga pannkaka! Så alla sprang över hit för att hämta lite mjölk och ett par glassar sen gick vi hem och stekte pannkisar :) Super gott! Där satt alla 5 och åt klockan 1 på natten, super gott! Efter det dog alla typ, jag och dan i soffan framför Wallander och Camilla och robert i sängen framför Mirrors. Slutade med att alla slummra till lite granna och runt 4 gick vi hem till oss och sov :) Hur bra kväll som helst, tummen upp för nyktra lördagar! Och vem är inte ledig imorgon om inte jag? Sköönt! Då ska troligtvis jag och cämmi kolla film med trevligt sällskap! Vilken bra helg det vart och den är inte slut än! Jag stormtrivs med flytten också. Imorgon kommer lite bilder på medvegy när han steker pannkakor osv ;) Håll utkik vettja.

toodles!


why does it rain

Ny duschad och frääsch! Otroligt snygg bild, bjuder på det! Jag har städat hela lägenheten, så jäkla stolt över my self. Vi ligger här i varsin soffa helt döda just nu. Men vi ska väl ta och laga lite mat så småning om och fixa oss lite grann.

Runt sju tiden ska vi hem till Robban (min granne) där han och Dan är, vi ska spela spel och bara ha en chillkväll :) Ser fram emot en nykter lördag, men ska inte lova för mycke.

Tess skulle kommit för typ 5 timmar sen, vart har hon tagit vägen? Hoppas hon kommer snart och hoppas hon blir klaaaad och se en ren lägenhet. Jag har ju ett "rykte" om mig att jag varken kan laga mat, städa eller tvätta så nu har jag bevisat motsatsen! Wiho :)

Ingen annan har hittat in, där du hittade in.
Hjärtat gör mig blind, du vet jag vill bli din.

you´r so ugly when you cry

Dagen började med en fet frulle med camilla :) Idag har vi en fix dag, hon diskade allt (snäll som hon är) och nu firrar jag i garderoben. Det tar sin lilla tid men fan vad bra det kommer bli :) Tess kommer snart och hämtar sin tvätt men hon ska åka sen igen och sova hos sin mamma eftersom hon har massa hästar att ta hand om så jag och Camilla har lägenheten för oss själva idag också :) Vet inte vad som händer ikväll men hoppas på något roligt. En chillkväll hemma hos någon eller en hemmafest! Fast nu känns det som att man vill vara nykter.

   

De andra bilderna hittar ni på facebook :) (klickbara)


nattmacka och vaniljyoggy!

Haha jag och camilla satt på en film, så kom vi på att vi har garvat en kvart åt reklamen? Vi är så jävla lättroade! Nu sitter vi och äter lite nattmat, sitter fint i kistan ;)

Kvällen började hemma framför idol med fiskpinnar och pulvermos. Vilken jävla fab life man lever nu alltså. Men jag klagar inte, pinnarna var goda och idol var bra! Sen fixade jag och Camilla oss och fix sen skjuts av Tess hem till Daniel där Wesslis, Hampus, Max och Jonas var :) Där körde vi ölspelet och skrattade som fan! Orkar inte gå in på detaljer men fan vad kul det var :) Bilder kommer imorgon också.

Sen tog vi en tarre (taxi) ner på stan och gick till pitchers av någon anledning? Stannade inte länge för det sög så gick vi vidare till silk. Det här har vart en skum dag, vi har både stått i kö till krogen och åkt buss? Vad hände med vip och taxi? Försvann allt när man flytta till malma eller? HÖHÖ! Nej skojja, nu ska vi inte vara sånna :) På silk vare sådära, träffade massa man kände iaf så det var kul :) dansa en hel del iaf.

Efter krogen gick jag och camilla, sebbe och tobias till donken. Och där var det fan roligast på hela kvällen. Vi träffade André och började prata med honom hahah.. alltså, det är en lång history men ah, fan vad vi asgarva. Roligast var när han sa "ni vet att det där är min flickvän va :O?" haha.. EH ja som att vi inte visste det, som att vi inte tyckte det var det roliga? haha. Sen gick vi iaf vidare till bussen och nu är vi hemma i mitt nya hem :) Tess är hos sin mamma så vi e helt ensamma. Nu ska jag bara lägga ner alla kläder från sängen som på ett konstigt vänster hamnat där? Sen ska vi sova.

Imorgon ser jag fram mot en riktig filmkväll med trevligt sällskap? Om inte annat sker det nog på söndag :) Fräääscht! Nej men aa, hepppåre!

Första natten!

Kan inte sova. Men så kanske det alltid är första natten på det nya placet? Donno! Men ska försöka sova nu i allafall. Det är en dag imorgon också och då ska jag försöka fixa fint här med mina kläder :) Vettetusan hur allt ska få plats bara? Det kirrar vi på något sätt :)

Hur ska jag orka packa upp alla dom dom kartongerna? Och hur ska allt få plats? Haha man ser hur jag desperat har letat efter min dator och ett par mjukisbyxor. Alla kortonger är öppna och ur rivna!

Hur som helst så är jag ändå glad, tummen upp för det här :) Imorgon hoppas jag på en skön hemmafest istället för krogen, men vi får la se hur det blir med den saken :) Haha och vet ni, man brukar ju säga att om ingenting går sönder när man flyttar så kommer man inte trivas på det nya stället. Och kläder är ju rätt svårt att ta sönder när de ligger i kartonger så gissa vad som gick sönder? Min nagel :( haha vipps så var den bruten. Tur i oturen kanske? Så trivas kommer jag nog göra iaf haha ;) Nej sovgott nu


Flyttat hemmifrån!

Då bor man inte hemma längre då! Nu har lilla jag flyttat hemmifrån. Blandade känslor kan jag säga. Både tårar och skratt om jag ska vara helt ärlig. Shit alltså jag trodde inte det skulle kännas såhär. Trodde nog bara att det skulle vara skönt men när man flyttade ut sista kartongen och insåg att, a nu flyttar jag, då kom tårarna. Man ville väl lixom egentligen att man skulle flytta ut pågrund av att man kände sig för stor, mogen, kände att man hade råd och allmänt redo för att göra det än pågrund av andra saker men det är som det är och det här kommer bli skitbra! Självklart flyttar jag för att jag vill också, så illa är det inte! :) Så nu ska man betala hyra och mat själv.... asgarvar bara jag tänker på det. Men det ska nog gå! Pappa såg lite ledssen ut när jag åkte faktiskt, han trodde nog aldrig att det verkligen skulle hända. Men nu ska vi inte överdriva, dom sjunger nog inte "ain't no sunshine when she's gone" om kvällarna nu men aa, lite sad äre ju. Och skönt att man bor två, det är jag och Tess. Min arbetskamrat på restaurangen :) Hon är 23 så hon får lixom hjälpa mig med alla vuxen stuffs som jag inte har en aning om hur man hanterar.

Camilla kom till mitt jobb vid halv 5 kanke och var kvar tills jag slutade klockan 19.30. Då kom Tess och hämta oss så drog vi hem till mig och packa. Och det enda jag har i mitt rum är typ kläder. Så det blev drygt 8 kartonger kläder. Och en klädstång haha! Men det orkar jag fan inte fixa nu. Sen när vi hade flyttat allt till malmeberg drog vi och åt på donken :) Sen skjutsade vi hem milla och drog vidare till hällas parkering och jag övningskörde! Haha. Så nu ska therse börja övningsköra med mig, hon måste bara ta kursen först :) Och nu sitter vi med varsin laptop i knät i varsin soffa med en inflyttningsdrink i handen (Y). Man får det, vi är lediga imorgon båda två! :)

Nej, vi hörs :)

vill inte :(

Vill inte åka hem från mamma :( Nästan så tårarna kommer, jag önskar att jag bodde här hela tiden. Men som det ser ut nu går det inte, jag har mitt jobb i västerås och det skulle ta all min energi och fritid om jag skulle börja pendla. Men nu har jag bestämt mig, jag flyttar till Tess. Måste bort och det här är en bra lösning ett tag. Tills jag känner att jag är redo för eget place. Det enda är väl att hon bor på haga och det är typ landet för mig? haha, nej skämt å sido. Men vafan, jag har bott i stan och på blåsbo och nu ska man börja åka buss eller? Vet inte ens hur dom där biljettaoutomaterna fungerar? Jaja, sånt lär man sig. Måste skaffa en cykel fan :)

En sak är att det känns helt okej och nästan lite roligt att jobba efter två dagars ledighet. Det är jag och tess som jobbar, soft! Då blire rökpauser när vi känner för det haha. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Träffa Mill om hon slutar tidigt i skolan annars vettefanken. Kanske börja packa? Får spunk där hemma! (spunk är också ett "eget" ord, det betyder typ cp-ryck) haha.. är trött. Puss


hot


ingen som missat dom här fab klackarna va? tänkte väl det.

Är party sugen! Inte sugen på att krogen, utan en fet fest. Med okända ansikten. Fast sånna hittar man inte vässan. Man känner igen alla typ. Men nästa löning om jag och tess får ledigt blir det till att clubba i sthlm! Vi har sovplats, sällskap och pengar så allt hänger på att vi får ledigt. Just nu är det ingen denna helg så den som bokar in något då styper jag :) Vi ska dessutom gå med ett gäng dörrvakter och står dom i kö? Nej den går förbi kön. Precis som det ska vara, det gillar vi! Kommer vi in överallt då? Ja det gör vi. Softination. Camilla ska haka fo shizzle!

Haha, höll på att sätta omeletten i halsen idag. Mormor frågade om jag skulle ha en cigg? Visst, hon vet att jag röker men att hon skulle bjuda på cigg trodde jag aldrig. Haha söt. Jahajja, nej nu ska jag ta ett bad tror jag, smell solarium. Börjar klockan 11 imorgon så mormor skjutsar mig till jobbet imorgon vid tio så vi hinner hem och lämna mina kassar med kläder :) Är så sugen på att klä upp mig. Eller ja, lägga ner tid på en fin outfit iaf. Har blivit dåligt med sånt på sistonde. Inte så lockande att klä upp sig en kvart innan jobbet och när man kommer dit byta till servetriskläder. Nääää..

HAHA, förresten. Kollade på bonde söker fru idag och fyfan vad jag garvade. Vilket jävla miffo som är med där alltså. Han kan inte ens prata? Han satt och glodde på dom som han skulle "dejta" och sa att han inte tycker om att prata och att han lätt kan vara tyst i 5 minuter. Alltså dom minuterna han skulle snacka med tjejjerna för att lära känna dom. Omg. Jaja, mamma och jag fick oss ett gott skratt iaf.

sovgott

fo shizzle

haha älskar att säga det.
mamma - ska vi sola?
jag - fo shizzle

Jajja, vart ute å flängt med mormor idag. Kolla secondhand affärer, hitta ingenting. Vart med henne när dom bytte däck på bilen. Plockat lite äpplen hemma hos hennes kompis. Nu kommer iaf snart Maria hit så ska hon toppa mitt hår. Tummen upp, måste verkligen även fast det blir kortare :( Sen ska vi och sola, sen ha en mysig hemmakväll :)

hallåja

Fick lite nytt i garderoben idag som jag är glad över :) Som tex. skinnhandskar, en svart väska ala chanel, dior läppstift (rött), ett id läppglans som är hudfärgat typ, en mocka och skinnväska, massa skärp, stora tröjjor, ett par sjukt snygga brallor som man ska ha högt upp i midjan (såg ni karolinas byxor hon hade på idol? liknade dom iaf). Har säkert glömt massor men det där är väl vad jag är gladast över.

Nu ska jag och mammi färga ögonbrynen :) Sen kolla på tv. Imorgon blir det upp i skaplig tid. Jag och mormor ska förbi lite secondhand butiken och rota! Sånt kan jag ligga vaken av på kvällarna och längta så mycke till att ja inte kan somna haha. Nej, men hoppas jag fyndar lite! Sen ska jag och mamma sola. Sen vidare till Maria så hon får toppa mitt hår, det behövs :) Skulle egentligen behöva färga det också men men..

Nej, hörs
TJIPP


jag är så lycklig :)


Vaknade och var asglad! Ska äntligen få träffa mamma och mormor igen :) Slippa vara här hemma ett tag, eller iaf två dagar. Men jag bor nog inte kvar här länge till ändå. Nej, i månadslutet flyttar jag nog hem till Tess på Haga. Så delar vi på lägenheten, hyra och ja allt annat :) Men jag har inte bestämt mig än. Men det kan vara bra för mig att lära mig att betala räkningar, lära mig att maten inte lagas när man sitter vid datorn. Men framför allt att man inte kan shoppa och festa upp alla pengar. Ta ett steg mot rätt riktning, till vuxenvärlden haha!

Nu ska jag snart ta ett bad och pyssla om mig seelf. Sen städa rummet och packa! halv 5 kommer mamma :) Hoppas vi åker förbi mormor då också! Vi hörs senare.

viva la diva

Jag och Peter :)

Tänkte bara säga godnatt och sov gott :) Är så glad för att jag ska få sova ut imorgon. Bara ligga och dra mig. Mamma kommer och hämtar mig runt halv 5 :)

Haha ibland är jag allt korkad.

"Har Afrika samma måne som sverige?" får jag ur mig här på kvällskvisten. Hur dum är man inte då? Nej, där pratade jag före jag tänkte. Men Camilla då, när hon skulle åka till Thailand. Då frågade hon om mp3 fungerade utomlands och om man kan ha svenska batterier där.. Alltså? Folk undrar om vi är korkade. Och ibland undrar jag desamma. Men det är bara kul, har vi inget att garva åt garvar vi åt oss själv!

Nu ska jag gå och dricka vatten, ta en cigg, smörja in mig med lotion och sen sova som en stock! Längtar inte tills imorgonbitti när camilla drar igång fönen och sjunger "fångad av en stormvind". Det sistnämnda kanske hon inte brukar göra, men det skulle vara rätt kul!


brown sugar

Hejhej :) Fan vad jag har jobbat idag alltså. Började nio och slutade klockan sju. Många timmar, mycke pengar och det gillas :) Var på slottet och hjälpte till också, för restaurangen har en middag där istället för fint folk. Dom var på restaurangen igår men idag skulle dom minnsan vara på slottet.. haha! Men det var verkligen kul på jobbet idag. Skrattat konstant. Och en som heter Ulla som ska jobba för pappa idag på slottet, fyfan vilken pratkvarn. Mundiarré är BARA förnamnet. Marcus (min bror) varing på henne helt klart. Men hon var väldigt snäll. Det var inte av elakhet man stängde av hörseln efter 10 minuter utan välbehövligt.

När jag kom hem kom Camilla typ på en gång. Vi skulle dragit till gränden men vi pallade inte för det regnade ute så vi drog och solade på en gång och nu har jag fan blivit brunis :) Ni kan kolla bilden där nere. Dålig webcam bild men ändå. Iaf, efter det drog vi till godisaffären och köpte massa massa godis! Kände att jag var värd det efter veckor utan sånt onyttigt. Har ingen våg men tror jag gått ner några kilon faktiskt :) Gladis.

Imorgon är jag ledig så då ska jag till sala :) Sover där över natten och kommer nog tillbaka på onsdag. Eller så åker jag direkt till jobbet på torsdag, vi får se :) Får iaf träffa mamma och mormor och det är jag glad för :)

Nu ska jag och camilla kolla på roast på bernst :) As kul ju haha. Ska nog försöka få oss något och äta också! Vi höööörs, toodles


kaffe och dåligt morgonhumör

Det första jag gör imorse är att smälla ner ett glas med foten. Känns som gud sa "där fick du allt" bara för att jag går upp en halvtimme innan jag börjar. Och sen när jag ber pappa skjutsa mig för att jag inte hinner till jobbet säger han:
Jag - Kan du skjutsa mig?
Han - Nej, och dammsuga upp glaset.
Jag - Hinner inte det nu, jag stänger dörren så katterna inte går in under dagen.
Han - Vadå hinner inte, du får planera bättre på morgonen.
Jag - Vadå, ska jag planera att smälla ner ett glas eller två varje morgon? Då lär det snart inte finnas några kvar.
Karolina - Jag skjutsar!
Jag - tack :)

Fan alltså haha :P Sitter och dricker kaffe nu och är enoormus röksugen, ska ut på ballen och förfrysa alldeles strax. Börjar jobba klockan nio. Alltså om tio minuter haha! Och här sitter jag i pyamas. Men å andra sidian sitter min chef i vardagsrumme och dricker kaffe (pappa alltså). Jaja!

Kanske blir hem till mamma idag, fårse. Annars blir det en solning med camilla tror jag.

I'm gonna smile cuz I deserve to!


-


your lips like sugar

hallåja! :) Fan vilken seg dag det har varit. Men vad brukar söndagar vara om inte sega? Camilla kom iaf förbi mig så kollade vi på Mammas pojkar och efter det traskade vi i spöregnet till solstudion och drog en solning. Vi brukar ligga rastlösa och spralliga men idag somnade man till. Sen skiljdes vi åt och jag gick hem. Har bara kollat på tv och ätit sen dess haha! Det behövdes, köttbullar och pulvermos (Y). Annars har man väl i stort sätt bara fått i sig crap i helgen. Knaprat alvedon, druckit kaffe, coola light, och försökt slänga i sig något att äta som nästan är omöjligt när man jobbar. Jaja, thats life. Eller?

Saknar mamma och mormor så det gör ont :( Ska kolla om jag är ledig tisdag och onsdag så jag kan åka till Sala imorgonkväll. Orkar inte vara utan dom mer. Mormor hade tom. börjat tjura för hon saknade mig så mycke :(! Nej nu vill jag dit!

En glad fanny och Stefan (stekarn) hah :P


crazy

Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev nu har jag en känsla av? Jaja, ni har inte missat så mycke tror jag :) Utgången i fredags har jag väl redan skrivit om? Det var i allafall inte så jätte kul, det kunde vart roligare om man säger så. Även fast jag garvade konstant kom jag på nu, haha.

Igår jobbade jag therese och johan. Jag har verkligen inga, absolut inga kommentarer den kvällen. Jag säger ingert så har jag ingenting sagt helt enkelt. Tess och jag stängde iaf och kom väl därifrån runt halv o3.oo typ. Då skjutsade hon hem mig så åkte hon hem och handtvätta haha, sen kom hon och hämtade mig igen och skjutsa mig vidare :) Snällt.

Nu kom jag hem för någon timme sen och ska hoppa in i duschen. Känns som att det behövs. Sen kommer Camilla hit så ska vi dra och sola. Men vi måste hämta solkortet på jobbet först. Fett drygt. Glömde min väska där igår.

Ikväll blir det enbart tv tittande. En chipspåse skulle sitta riktigt fint, fårse om jag unnar mig det eller inte.


Jiiiisus vilken huvudvärk

Fan vad det dunkar. Så sjukt, alltid när jag dricker sådär lagom mycke blir jag alltid bakis! Eller får ont i huvude i allafall. Sen när jag kör all in då är den som bortblåst?

Gårdagen var..wierd! Först drog jag och camilla till bmb på afterworken. Träffade på en hel del där men det var inte speciellt kul. Nej kan nog konstatera att bmb har jag inte åldern inne för än. Och det känns när man är där, bara massa gammlingar. Och äckliga no lifers som tittar med en vilken-fin-rumpa-den-ska-jag-våldta blick. Usch, man blir minst sagt rädd. Men träffade på lite trevliga people iaf :)

Sen bestämde vi oss för att dra vidare till en förfest på Haga. Hemma hos Stefan, även kallad "stekarn" haha! Det var faktiskt askul där. Det var camilla, linda, simon, peter stefan och jag :) Först körde vi Buzz och sen körde vi något spel med sanning&konsekvens frågor. Men vi tog bort dom lite för nazty! Sen vid 11 rulla vi med taxin till stan.

När vi väl var på stan så drog vi till silk. Vip som vanligt hö-hö-hö. Nej men det är soft. Där inne var det helt okej. Kommer inte ihåg så jätte mycke därinne ifrån. Typ, att camilla försvann hela tiden! Var rätt mycke med Tobias också kom ja på nu, men antingen satt vi ner och skratta, stod upp och skratta, leta efter camilla och skratta eller rökte och skratta. Jag vet inte vad det är men vi bara garvar ju. Men det är ju bra att vi har kul iallafall (Y)

Sen drog jag och camilla iaf ut och vidare till donken för en pommes med cheddar-dipp. Det behövdes kan jag ju säga. Sen drog vi vidare mot Markus place sen följde dom med mig en bit men jag sa att jag kunde gå själv (även fast jag är sjukt mörkrädd, starkt gjort) och när jag kom hem slockna jag i min säng.

Nu ska jag ta en cigg och sen hoppa in i duschen. Börjar jobba klockan 2 :( Skitdrygt. Och jobbar väl till 02.00 kanske? Ah, vi fårse hur partysugna alla är :P Och idag kommer Thildas familj dit tror jag det var? maybe.

Om ni får tråkigt kan ni slänga iväg ett sms :)
Men hörrni, hare så bra så hörs vi.
toodles

!

hemma nu, ska sova! As härlig kväll som ja berättar om imorgon! :)

alltså om blickar kunde mörda. äckel

toodeloo

Okej, jag har bråttom! Jobbet gick bra förutom att ja höll på att svimma i två timmar. Nu har jag precis duschat. Camilla har precis dragit och hämtat vinet hos Markus. Måste fixa mig nu, ska iväg på afterwork på bmb med c och tess + många där. Blir alltså krogen ikväll ett tag iaf. Folk har snackat om fest i skultuna, simon fyller tydligen år. Men är det fest på mc-klubben är det fjortisfest och står inte ut med sånt. Så det är a big nono. Jaja, vi hörs absolut inte mer idag, kanske senare inatt.

Toodles


do you enjoy hurtin me?

Hej :) FYFAN vad trött jag är. Lyckades komma upp kvart i nio och jag börjar halv 10 så måste väl snart pysa. Eller aa, jag är alltid typ 10 minuter för tidig så ska inte stressa. I allafall så kunde jag verkligen inte somna igår, låg bara och skaka och hjärtat kändes bokstavligt talat krossat. Men som sagt, det är bara vända på bladet och move on lixom. Before I fall any deeper? Äsh, som sagt sånna som du är inte ens värda att få vara i tankarna.

Nej nu ska jag till jobbet och längtar tills therese kommer in så jag kan prata av mig. Hon säger så kloka saker hela tiden haha. Men hon är ju 23 och har varit med i svängarna ett tag ;) Men efter allt jag berättat för henne är hon så jävla arg så hon skulle kunna döda haha! Jaja.

Ikväll ska jag försöka ha så jävla kul :) Med camilla och massa andra. Umgås med folk som gör än glad. Och vissa gör än verkligen sådär pirrigt, lyckligt, glad :)

ne.. måste kila
tooodles


nostalgi

Jag har i flera år gått runt och tänkt: Vad fan heter låten som var MIN låt. Den som jag alltid lyssnade på för många många år sen. Minns första gången jag hörde den på radion, det var precis innan jag skulle iväg till skolan. Antingen gick jag i sexan eller sjuan. När jag kom till skolan mötte jag upp min kompis Madeleine. Fråga om hon också hörde låten på radion och det hade hon. Sen dess var det min låt. Varje gång den kom på radion tänkte dom på mig. Den är magisk. Och äntlgien ploppa det upp huvudet vad den hette.. lyssna vettja :)


.

Ibland önskar jag att man var en seriefigur och levde i en serieteckning. Att man kunde sudda ut det som stod i pratbubblan och skriva dit något annat. Eller bara vända på bladet. Radera alla olyckliga slut och skriva ett nytt. Ett slut som lyder "så levde dom lyckliga i alla sina dagar". Och när man inte vet vilken väg man ska ta, så kan man bara bläddra fram i boken och kolla vilken väg som är bäst. Se vilka personer du möter på vägen. Vilken väg som har en återvändsgränd och vilken väg som når till lycka.

ont i käkarna

Vilken bra dag det här blev :) Kom nyss hem från gränden. Har vart där med Camilla, Sebastian och Tobias :) Skrattade så jag fick ont i käkarna. Prata om allt mellan himmel och jord! :) Men det var mys. Kom precis hem typ och vet inte vad jag ska göra nu. Pappa och Karolina är och festar..

Imorgon blir det jobb, börjar halv 10. Skjut mig.. Men på kvällen blir det väl antagligen festa? Vad finns det annars att göra haha (A). Hade egentligen bestämt att vara hemma, för är så trött på krogen. Men efter allt snack på gränden blev man lite fest sugen ändå.

toodles

ready set go!

Run forrest, ruuun! Haha, så sa vi alltid på fotbollen. Ah, det var ett tag sen man sparka boll ;) Saknar det. Fast mest av allt saknar jag nog gymnastiken. Skulle vilja se mig själv göra bakotvollt nu eller tio handvolter på raken. Eller bara gå ner i spillit.. Det är nog ett minne blott.

Nu ska jag och Camilla fixa oss iordning lite granna :) funderar på om vi ska gå på Vip-fest på Cirkus ikväll eller om man ska hoppa det? Hm. Gränden först i allafall!

Fyfan vad pinsamt.

mycke skratt.



Fyfan vad jag och camilla har skrattat idag, ska skriva lite vi asgarvat åt idag!

camilla - Vad kallas en neger som är pilot?
fanny - näe jag vet inte..
camilla - Pilot din jävla rasist!

Fanny - Hur får man in 5 araber i en bil?
Camilla - Man kör över dom först?
Fanny - hahah, ehm, 2 där fram och 3 bak :P
Camilla - Men ååh.. haha

Sen sitter Camilla och äter från en Gott&blandat påse och får upp en godis som var lika hård som sten och såg dessutom ut som en sten.
Camilla - vad är det här?
Fanny - Kolla på baksidan det kanske står "Grattis, du som hittar lyckagodisen har vunnit en resa till Egypten!" hahah!
Camilla - Ja titta, "tävlig, hittar du lyckogisen....."
Vi - ASGARVAR

Och en sak som ni kanske inte vet är att jag ser på bilen frammifråm om det är någon som övningskör. Säger alltid typ "lovar att hon/han övningskör" så kollar vi därbak om det är någon övningskörsskylt så är det alltid det. Och idag säger jag så:
Fanny - Lovar att han övningskör!
Camilla - Väntar tills den åkt förbi och säger "ja det gjorde den"
Fanny - Nähää.. det stod ju bara "gruvegårds körskola på bilen.. hahaha!

HAHA, så slut på det roliga! Magknip?
I allafall så kom jag och Cäämi precis hem till mig. Vi ska väl inte göra så mycke nu men runt halv 8 drar vi ner på stan igen och träffar Tobbe och antagligen Sebbe(?), för en fika på gränden :) Kuljul! (Y)


The things that you do? Did it ever make sense to you?

Tjo på er! Har vart vaken från klockan 7. Kollat lite på Kenza på Vakna med The Voice :) Och hunnit prata med Camilla i telefonen haha. Ja, vi har mycke att prata om för tillfället. Har också hunnit med att duscha och föna håret. Ska snart fixa mig lite och hitta lite kläder. Börjar klockan 9 så har tid på mig :) Efter jobbet ska jag antagligen träffa Camilla :) Eller, jag ska det. Sen vet jag inte vad som händdöör.. Toodles.

If the lies don't judge you, the truth will

Som ni kanske märker så är bloggen ingen höjdare nu. Har mycke i mitt huvud just nu och tänker inte på annat än det. Och det är sånna saker jag inte tänker skriva ut i bloggen. Har därför lite svårt för att skriva något vettigt här överhuve taget. Jobbet idag gick bra och nu ikväll har jag solat med camilla. Vi hörs.


tjollahopp!

Är sjuuukt trött. Men har precis fixat mig och ska iväg till jobbet nu. Efter jobbet så ska ja träffa Camilla tror jag. Drar nog en solning idag också kanske. Vi fårse :) värt inlägg.. hörs. Toodles

kan man inte bara va?

Jag har en jätte konstig känsla i kroppen. Jag brottas mellan att älska mig själv, och att hata mig själv. Jag skäms stundvis över allt jag är och stundvis hyllar. Jag kastas mellan att ångra allt jag valt i det här livet. Till att älska att jag vågar, älska att jag tror mig kunna. Jag är rädd för andra människor. Rädd för vad de kan göra för att förstöra för mig. Rädd för att påverkas. Jag släpper sällan in någon. Jag tror ont om många. Jag är förstörd sedan tidigare. Jag vill vara stark nu. Jag tänker alldeles för mycket på andra människor. Vad tycker dom, hur mår dom egentligen? Jag tänker alldeles för mycket på mig själv. Vem vill jag vara, hur gör jag rätt för mig, hur är jag the best I can be? Jag slappnar sällan av och min osäkerhet kväver mig och tvingar mig till tystnad. Jag vill inte vara tyst. Jag vill kräkas upp min blyghet, jag vill plåstra om mitt samvete. Ibland känns det konstigt att vara människa. Man är som alla andra, men annorlunda. Man har samma möjligheter som alla andra, fast har endå egna vägar. Och ibland träffar man människor som inte känns verkliga. För perfekta eller för oäkta. Såna som det gör ont att umgås med. Såna som inte ger någon bra energi. Då undrar man om man själv är sån. Eller om man är någon annan. Och så får man en konstig känsla i kroppen. Och gråter. Ibland undrar man om man tar för seriöst på livet. Tar för seriöst på människor. Kan man inte bara va?

db

goodbye my lover

Sjukt trött! Camilla drog till skolan klockan åtta. Innan det hade hårfönen vart på, rotning i garderob skett, tusen frågor ställts! Men jag hade lovat henne att jag inte skulle vara ett monster på morgonen. Så jag försökte värkligen. Och jag tror att jag lyckades. När hon gick så somnade jag om. Halv 10 kommer hon tillbaka från skolan för hennes praktik börjar 20 över 12. Jag försökte fortfarande inte visa mitt dåliga morgonhumör haha! Så gick vi upp och käkade frukost tillsammans (Y). Jag kokade ägg. Det luktade bränt? Hur lyckas man med det när man gått hotell/restaurang i 3 år? Nej, laga mat kan jag inte. Nu har i allafall hon precis dragit igen. Jag tänkte sova en timme eller två sen ska jag hoppa in i duschen och ta hand om mig själv :)

Jag har ny mobil och nytt nummer nu :)

at work!

Inte varje dag man hänger på facebook på jobbet. Nääe, men idag var det dött minst sagt. Johan har åkt och handlat till köket så jag måste vara kvar tills han kommer tillbaka om någon timme. Booring. Camilla svarar inte på telen heller. Är rastlös!

Känns som att det är dax för en gränden idag :) Jag har en sak och erskänna. Jag har faktiskt rökt 1 cigg idag. MEN, hade det vart en vanlig dag hade jag rökt 6 kanske. Har en cigg kvar i mitt paket, tänker inte köpa nya. Får se hur det här går då :) Säg att jag är duktig? ;P
Ikväll blir det en solning också. Skönt :) Även fast dagen började som den gjorde så är jag glad faktiskt. Jag har till och med bett om ursäkt för mina grova ord imorse till både Karolina och Pappa. Det är stort. Jag är inte den som säger förlåt i första taget. Men om jag känner att jag har gjort fel då kommer ett förlåt smygandes haha (A)
Och kors i taget, gissa vem som äger en mobil nu? JAG. Kan vara jordens fulaste, MEN jag har en mobil. :) Och jag är faktiskt inte i behöv av någon high tech för tillfället. En månad utan mobil är starkt jobbat. Mitt beroende finns inte kvar längre, förut sov jag med den i handen typ haha.

hus i helvette!

JÄVLAR alltså. Det är nog bara i min "familj" en morgon kan starta på det här sättet. Något man lär sig att leva med, så det blev ingen chock lixom. Nej, den här morgonen började med skrik och tårar på högsta nivå. Jag skrek nog så alla på Carlforska trodde brandalarmet hade gått. Åh, jävla fitta (ursäkta språket). Kan en dag bli bra med en sån här start? nja. Skitsamma. Jag ska förbi arbetsförmedlingen nu sen till jobbet. Se upp, för jag cyklar över dom som står i vägen.

tick, tack, tick, tack...

När Karolina och Pappa kom hem från Ikea hade dom köpt en sak till mig. Gissa vad? Det värsta som finns i hela världen? En väckarklocka. Inte nog med att dom väcker en när man vill sova som mest. Utan dom hållen en vaken halva natten av deras jävla tickande. Den står i mitt fönster nu och jag skickar mördarblickar till den lite då och då. Måste den ticka? Är det nödvändigt? Kastar den i backen snart.

Älskar att kolla på tv på söndagar! Idag ska jag kolla på: Klockan sex är det One tree hill, klockan sju är det Privileged, klockan åtta är det Playa del sol och klockan nio är det Kommissarien och havet. (Y) Sällskap vore trevligt.

back to basic


Hemma hos annice med några tjejjer :)

Nej, om man skulle ta ett varmt bad. Raka benen osv. Plocka ögonbrynen. Smörja in sig med lotion. Så att man är fit for fight för en ny jobbvecka. Fan vad jag ska softa idag. Bara kolla på tv och dö :) Camilla har vart här men hon drog nyss. Båda var sjukt trötta och hade inte energi till något. Imorgon blir det jobb sen sola med camilla. Skönt :) Och måste bara säga att fan vad trött jag är på att festa. Nej, ska tagga ner på den fronten nu känns det som. 3 gånger i veckan känns i allfall överdrivet.

Klockan har slutat så. Tiden är slut. Allt som händer nu är försent. 
Hoppet är det sista som lämnar en och jag hoppas inte längre.


i don't know who i hate the most. you for doing this to me, or me for letting you do this to me.

.


telefonen har ringde hundraelva gånger

Har vaknat av telefonen den senaste halvtimmen nu typ? Vad i helvette tänkte jag, jag tänker inte jobba idag. Ni kan ringa hu mycke ni vill. Sista gången det ringer går jag upp för att hämta telefonen och så ligger det en lapp bredvid "camilla har ringt dig". Så det var den skitungen som ringde och väckte mig! Hon är alldeles strax här i allafall :) Säkert på väg från sin mamma, var för trött för att fråga. Ska väl klä på mig lite clothes. Idag är det förhoppningsvis slutet på min karriär som rökare. Förhoppningsvis i allafall. Ska försöka :) Alltså jag får röka idag, missförstå mig inte ;) Imorgon slutar jag. Ni får garva, det gör jag!


Skjut mig, någon.

Klockan är halv 5 nu och jag kom hem från jobbet för en kvart sen. Är det möjligt? Är det ens lagligt? Japp, det är ju det. Mina fötter skriker kan jag säga. Men fan vad jag och Tess har haft roligt. Det var 30års skiva, typ 4 stycken killar som fyllde år. Och haha roligast var nog i slutet. Då kommer en som hette Andreas (en av dom som fyllde 30) fram och gav mig en lapp. Jag tänkte inte mer på det, trodde jag skulle kasta den åt honom. Så går han. Och Therese börjar asgarva. Jag ba: vad? :P Hon ba: HAHA, han gav sitt nummer, jag svär. Kolla baksidan. Tror ni inte han gjorde det? Hur tänkte han där? Tänkte han alls? För det första är han 30 och jag 19. För det andra är han kompis med min pappa? Jaja, lappen åkte i soptunnan i allafall. Sorry.

Orkar inte lägga upp massa piccs idag som ni kanske förstår men imorgon kanske jag orkar :) Nu ska jag soooova! :) fan vad skönt. + att jag är ledig imorgon. Sweeet!

ett ord räcker!

DÖD!

Sorry, men fyfan vad jag är sliten. Orkar inte skriva något, har ingen lust. Ska lägga mig i badet och simma lite istället. Klockan 4 är det dags för jobb :( Ska jobba på en stor fest. Jag orkar inte med fulla människor! Men men, heldre det än att supa själv haha.

miss u.

Hoppas ni får en bra kväll! PUSS på er.


brådis som fan!

Dagens enkla:

ormskinnsleggins - gt
Tröja - Myrornas
+ sjal och fransväska!

Fattar inte varför jag sätter mig och bloggar nu. Jag har en timme på mig att fixa mig inför kvällen. Duschat har jag gjort men jag tar minst en halvtimme på mig att hitta kläder osv. Men det här ska nog gå!

Köpte inget på stan iaf. Tur det. Hade lite små panik eftersom jag och camilla inte hade någon dricka men så träffa jag Johan Lindblom som köpte åt oss :) Guldstjärna till honom!

Nej men vi hörs nog inte förräns imorgon. Ska ta med mig kameran och försöka knäppa så mycke kort som möjligt.

Toodles!


så trött på att "detta fält måste fyllas i"

Är så glad att jag har den här tjejjen. Helt seriöst borde alla ha en vän som henne! Någon man kan säga allt till och förstår än. Som finns där när ingen annan finns där. Som älskar än när man förtjänar det som minst. Sen är det ju bara ett + att vi är precis lika korkade och har exakt samma humor!

Nu har jag precis fixat klart mig. Väntar på att Daniella ska ringa och säga att hon är klar så ska vi ner på stan och möta upp Emilia och kanske Annice(?). Kolla lite, och tror faktiskt ja ska äta något också. Eller så väntar jag med att äta tills ikväll då det är födelsedagsmiddag hemma hos Annice. Hon är sveriges störta matvrak och kakmonster (förstår inte hur hon håller sig fit) så det kommer nog vara goood mat hihi :) Ska bli kul att träffa henne, hon har vart i norge och jobbat och åker snart tillbaka tror jag. Det blir massa tjejmys. Det blir jag, camilla, emilia, daniella, annice, emelie, ida, tess och någon mer tror jag :) Kommer bli en grym kväll. ALLA bästa på ett och samma ställe! Sen blir det nog vidare på krogen.. om jag känner oss rätt.


va inte så jävla glad!

Inte på morgonen i allfall.. Pappa kommer hem och pratar, sjunger och visslar.

Pappa - Har du vart hos arbetsförmedlingen?
Jag - (ligger i sängen) Japp!
Pappa - Nej det har du inte..
Jag - Nej varför frågar dudå?
Pappa - Gå upp nu!
Jag - Jag SKA!
Pappa - Jag står här tills du går upp!
Jag - haha.. mm gör det
Pappa - Åh.. jag drar ut datasladden så kan du inte sitta vid datorn!
Jag - Haha.. mh lycka till :)
Pappa - Aha.. vad det betterisladden.
Jag - Haha ja, draa nu!
Pappa - Tror du jag skulle kunna söka till idol om jag var 15 år yngre?
Jag - Haha, kan du bara sluta prata!
Pappa - Gå upp då!

Orka att min pappa verkligen har sådan åldersnojja. Om inte jag pallar med han hur pallar han det själv då? Jajja, jag ska väl gå upp och duscha alldeles strax. Ska bara ta en cigg. Måste ju passa på att röka medans man får ;) Har ju "lovat" sebastian att på måndag är det slutrökt. Hm, säger bara lycka till! Jajja, vi hörs senare!

Värsta roliga konversationen också:

Pappa - Du jobbar på lördag
Jag - aa jag vet, jag börjar när vi ska köra ut cateringen!
Pappa - A den är till skultuna, till daniel och sara
Jag - Daniel och sara?
Pappa - Jaa ulricas bror... (ulrica är alltså pappas tjej före karolina)
Jag - hahaha.. det har du knappast sagt till karolina! haha
Pappa - Jo
Jag - Näe
Pappa - Jag har sagt att vi ska på catering till skultuna
Jag - Ah men inte att det är till ulricas bror
Pappa - haha.. eh.. nej :P haha!
Jag - Det är inte kul, du hade velat veta om hon skulle träffa sitt ex syster/bror
Pappa - Äsh hon bryr sig inte om det :)
Jag - Nej men det var lite pinsamt sist när jag råka säga att restaurangens vaktmästare var hennes pappa!!!


Detta fält måste fyllas i


Cute, huh? Haha, det är en vimmelbild från Blue Moon Bar. Förra helgen innan vi drog vidaret till Silk. Det är Camilla och jag om ni inte såg det haha. Haha vi har fått kommentarer som "sitter ni ihop eller?", och mja.. ingen har rolgiare än vi två så :)


Idag kom Camilla (haha) hem till mig runt halv 7 tror jag? Hade lite "efter-snack" om gårdagen som alltid. Brukar ju vistas på gränden då men det blev min balle istället. Sen drog vi och solade :) Ikväll har jag bara kollat på Idol och legat död. Är sjukt trött. Nu ligger jag och kollar på något b programm på femman. Eller kollar och kollar, lyssnar knappt.

Imorgon är jag ledig, halleluja! Men ska iaf upp i skaplig tid för att träffa Emilia på stan och shoppa lite, (läs: Hon ska shoppa, jag ska fan hålla i pengarna på riktigt) sen ska vi nog äta något också :) Vi har inte träffats på evigheter så vi har nog en del att snacka om. Sen när Camilla slutar jobba så hoppas ja att hon också kommer ner. Sen vet jag inte om vi ska sola eller inte. Beroende på tiden. För runt 5-6 ska alla tjejjer hem till Annice och fira hennes födelsedag lite försent. Äta gott och dricka gott står på schemat. Sen skulle dom till Konrad men är inte så sugen på det. Helt ärligt är jag inte sugen på någon krog alls. Lördag känns mer lockande! Hihi :) Amen vi hörs då. Troligtvis inte förrän imorgon :)

cutiepie


It’s just too little too late

Come with me
Stay the night
You say the words but boy it don’t feel right
What do you expect me to say

You take my hand and you say you’ve changed
But boy you know your begging don’t fool me
Because to you it’s just a game

So let me on down 'cause time has made me strong
I’m starting to move on
I’m gonna say this now
Your chance has come and gone and you know

It’s just too little too late
A little too wrong and I can’t wait
Boy you know all the right things to say
You know it’s just a little too late
You say you dream of my face but you don’t like me
You just like the chase
To be real it doesn’t matter anyway
You know it’s just too little too late


I was young and in love
I gave you everything but it wasn’t enough
And now you wanna communicate

Go find someone else
I'm letting you go I’m loving myself
You gotta problem
But don’t come asking me for help
'Cause you know
It’s just too little too late

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give
With a player like you I don’t have a prayer
That’s no way to live, no

Lyssna på låten ifall texten inte gick in
KLICK



orm

Gårdagens outfit:

Ormskinnsleggins - GinaTricot
Skor - DinSko
Kavaj - H&M
Tröja - Camillas


Heeej på er :) Idag mår jag toppen, vet inte varför men är bara glad. Kom nyss hem från jobbet i allafall, det gick helt okej där också bara att jag måste göra allt typ. Åh, blir så trött. Och det vet jag fler som blir :)

Igår då :) Jag och Camilla kollade på Idol sen drog vi ner på stan till halv 11. Då träffade vi på Tobbe och Sebbe så fick dom tillbaka haha. Jag ba: "man ser tillochmed vilka det är bakifrån" ;) bara för dom sa så huhu. Jag och Camilla drog till silk först för att säga hej till Victor :) Så bjöd han oss på en shot hihi, att han alltid ska förstöra våra nykterhetslöften. Sen gick vi vidare till Pluto och träffade på Tobias och Ollton på en gång så gick vi och satt oss. Sen kom även Sebastian och dom andra :) Vet ni vad vi gjorde hela kvällen? Satt ner i en soffa. Kollade på folk och pratade :) Men det var trevligt det också. Fick i allafall i twinsen varsin tequila men nä igår var det torrt, alla var riktigt torra haha. Dansade inte en enda gång. :P Sen drog jag sebastian tobias och camilla därifrån, snacka lite osv och gick och hämta våra cyklar :) Sen när jag och Camilla är på väg hem till mig så stannar en taxi och säger: "Är det inte kallt tjejjer? Vill ni ha skjuts? Ni får åka gratis :)" Jag: "Ska han våldta oss nu eller?" haha.. Men vi tryckte i allafall in cykeln i bakluckan och så skjutsade han oss hem till blåsbo, alltså 200 meter typ haha! Men det var ju snällt :) Sen somna vi som stockar!


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!