home sweet home!

Nu är jag äntligen hemma från den där jävla praktiken. Och JA jag har redan tröttnat. Vet ni vad jag har gjort idag då :D vikt servetter.. mm-m roligare än så blev det inte. Men jag hade ju sofia där och det gjorde kvällen 100 gånger bättre. Hade någon att snacka skit med lixom. Alltså jag vet inte vad jag ska säga om kvällen för det enda jag gjorde har jag lixom skrivit. Jo jag duka några bord också. Och servera någongång. Ingen big deal.

Erik den sötisen stod och väntade på mig när jag slutade idag :) Så gick han med mig till bussen och väntade med mig tills den kom. Satt och snacka lite bara. Det var för en gångs skull synd att bussen inte var försenad (A)

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn :D inte sett veckans avsnitt än och jag längtar ihjäl mig. Kunde ju inte kolla igår eftersom jag inte "fick" för E ;/ huhu, men han missade fotboll idag pågrund av mig så nu är vi kvitt iaf!

Jobb imorgon också, döööööd åt tengil. Skoja. Nej men det är bara att bita ihop och se glad ut. Ska förmodlig hem till E före jobbet så då blir jag väl på bättre humör :)

Och jag måste bara säga, Finns det någon mer barnsligare än dig? :) tror minst sagt inte det.

Tack bejb för att du finns kvar i alla lägen. Du är toppen och ingen är verkligen bättre än dig ibland. Jo jag typ, men det tycker ju du också? :)

Han e sötast.

en dag till klarar jag av.

Än så länge är det inte en pina att åka till "jobbet". Praktiken alltså. Men jag lovar, nästa vecka kommer jag gråta blod över att jag måste vara där. Jag känner det på mig. Menmen, idag är nog sofia där hoppas jag :) Då har man ju någon att snacka med på sin egen nivå. Alltså om någon säger en kommentar fel då är nästan allt förstört med att jag ska gilla någon. Som en som jobba där sa såhär: Nej men silk det gär för dom här snorungarna (så peka hon på mig och en annan praktikant) Men jag ska dit då och då och kolla på det där bandet så då ska jag köpa upp biljetterna så ingen av dom där snorisarna kan komma hahaha :D EHM! hallå, för det första beter man sig inte sådär när man är 31? Då är man vuxen och beter sig inte som man är några år äldre än 18. För det andra är det fan förolämpande att sitta och kalla någon snorunge försa dagen på jobbet. För det tredje har inte hon en jävla aning om, om jag går på silk eller inte. Och om hon nu vill veta så har jag vart där 2 gånger. Men då tycker jag man kan ta reda på fakta innan man slänger ur sig saker. Åh, jag blir så jävla förbannad. Hoppas hon hittar min blogg på något konstigt vänster nu :)

Igår blev det myskläder, idag har jag ingen aning.


Blev inte så mycke inlägg idag alltså.

Har inte haft så mycke tid sörrni. Anledningen till det är väl att jag pratade med Eriiiik enda tills ja somna igår typ och orkade inte kliva upp ur sängen imorse. Men kom upp tillslut och drog med 12 bussen till västerås. Gick till pappis restaurang och åt lite mat och snodde lite money. Gick och shoppa lite, hittade ett par jeans, en tröjja och ett par skor. (får vi studiebidraget imorgon?) skönt isåfall, slipper ja köpa kläder för mina pengar kanske höhö. Efter det gick ja runt lite mer på stan men hittade ingenting. Klockan 4 drog ja upp till Karlsson på taket :D Och jag blev satt i arbete på engång. Har serverat och stått i disken idag. Välkommen till det riktiga livet som servitris typ. Men det var helt okej och tjejjerna jag jobbar med är jätte snälla faktiskt. Killarna med för den delen men dom träffa jag inte så mycke eftersom dom är kockarna.

Nu är jag ääääntligen hemma. Tog sista bussen hem till Sala 22:17. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Typ ringa Erik kanske, om han inte sleepar. Får väl se, annars vaknar han ju förmodligen :)

Imorgon börjar jag 4 igen och fa-an vad skönt det ska bli att få sova ut. Men kan det bli helg snart elllä? Jag längtar somfan till fredag, såhääär mycke. Då blire fika hos annicepannis med tjejjerna eftersom hon har fyllt 18. Och sen äre partyparty som gäller.

oth

nu har jag kollat klar på one tree hill :) Och det är bara för bra. Snälla lucas, du och peyton hör ihop. Det är många som inte inser att dom passar ihop. Det går upp och ibland ner. Så långt ner att man börjar inbilla sig själv att man inte länge är kär i den personen som man älskade med hela sitt hjärta. Även fast allt gick snett, så vet man innerst inne att man hörde ihop. Vissa orkar ljuga för sig själva, lådssas älska någon man igentligen inte är menad att vara med. Jag vet vem som är den rätta för mig :) Och en dag kommer våra namn stå skrivet i strjärnorna.

Nu ska jag äta chicken med min mamma och min brossa. Tror jag ska kolla på coyote ugly sen, det är trots allt en av dom bästa filmerna jag vet. Och man lider absolut inte av att se den en gång för mycke. Och E om du läser, jag ringer inte, du får :) hihi.

fuck min lampa har gått sönder, alltså bara glödlampan. Orkar inte byta men det fan kolsvart. Intresseklubben har sammanträde va? :D

Och snart är det bara 1 månad kvar tills jag bor mitt i stan i älskade jävla västerås. Även fast jag hatar staden så himla mycke, är jag så otroligt glad att lägenheten är våran. Vi får till och med flytta in våra saker redan nu. Och redan nu kan jag börja sova över där i smyg kanske? huhu

Äntligen börjar allt falla på plats på något sätt. På något sätt är jag gladare än förr :) Det fattas bara en sak och det är du..

Don't you dare come back running to me

Hope you know I can't forgive you.

Ligger i sängen nu och kollar på Gossip Gril. Får ont i magen av alla problem dom har haha. Och efter det är det one tree hill och jag bara längtar. Varför kan inte Chad gifta sig? Ge mig bara klockan 18:10 nu :)

Jepsper fråga om ja är på att supa ikväll och vafan jag vill, har inte gjort det på ett bra tag nu. Eller förra helgen. Det kändes konstigt att inte dra ut i helgen faktikst. Men jag bli faktikst glad på mig själv att jag lyckades ha en vit helg. Det låter chockande men jag minns inte när det hände sist, hemsk. Flaskor fyllda med lycka är svårt att stå emot.

Gud jag måste verkligen städa. Måste hitta skylten jag ska ha på mig imorgon som visar att jag e praktikant också. + Att jag måste dra till västerås tidigare än planerat också för att köpa kläder till praktiken. Byxor och skor, kostnaden får pappa stå för. Nu börjar gp. xoxo


aa-aa-aa


Hej hoppsan

Har inte skrivit nå blogg i helgen. Jag vet, dåligt av mig kanske. Har inte haft så fullt upp i helgen faktiskt, inte ett dugg.

I fredags slutade jag jätte tidigt i skolan så jag drog ner på stan. Träffade Erik ett tag och det var kul :) hihi. Sen så va jag med camilla på rudbeck tills hon slutade då gick vi ner på stan och letade skor till henne och kläder. Hon hittade båda men köpte inget, fan vilken kräsen unge alltså haha :) Vid 3 tror jag att jag drog till skultuna och då åkte jag hem till Annice. Vi drog till affären och ladda upp för fettokvällen och började kvällen med att trycka i oss kycklingfilé, mums! Vi satt och glodde film hela kvällen och det var hur mysigt och skönt somhälst. Älskar känslan av att sitta hemma på helgen och känna att man inte missar ett skit. :)

På lördan kände vi för att göra någonting men det blev till att köra favorit i repris. Alltså fettokväll igen haha :) Då kollade vi på beck och jag tror vi somnade runt 1 eller så haha. Alltid lika kul och vakna när man lagt sig så tidigt för man har alltid massa missade samtal och söta sms att svara på :)

När vi vaknade imorse gjorde Annice två princess tårtor :) Coolt att dom ser ut som när man köper dom tycker ja haha. Nu är jag i allafall hemma och längtar tills oth börjar och andra avenyn<3 haha :) Älska!

Imorgon börjar praktiken :/ Fyfan jag är så nervös så jag skulle kunna dö tror jag. Börjar klockan 4 på dagen, haha. Undra när jag får gå hem? Jaja kanske skriver mer sen.

Halllu

Sitter i skolan nu med denice. Dom andra är och hänger hos sjuksyster så vi drog och blogga haha. Neerds. Jaja vi har prov efter dethära, och jag kan inte ett skit somvanligt. Ska fråga om jag får göra det någon annan dag :)

Efter skolan vettefan vad som händer. Måste vänta tills annice slutar så jag kanske e med erikponken eller så är ja med emilia eller någonting :) Ikväll blire fettokväll iallafall huhu ^^

Kanske slänger upp dagens outfit sen kanske kanske.

like a brigde over trouble water..

Fattar inte varför jag inte lägger mig någongång. Har vart hur osocial på msn i timmar nu och hållt på att somna hela tiden. Kan jag inte bara lära mig att gå och lägga mig. Tror fortfarande inte att jag växt ifrån fanny 6 år än, när det var "coolt" att sitta upp tills man höll på att storkna. Men har ju haft några trevliga sötsaker att prata med på msn i allafall. Och jag längtar tills imorgon för då kan ja ha på mig mina nyakläder som jag älskar så mycke. Vet bara inte riktigt vart dom ska få plats. Haha alla som kommer in i mitt rum för första gången säger: Oj du kanske behöver en till garderob, och det är ju så sant som det är sagt. Undra när mammsi inser det. Det är ju lixom hon som klagar mest på att alla kläder ligger på golvet :) Jag dör inte av det, lider gör jag kanske litegranna, men dör det gör man inte så lätt.

Imorgon börjar vi klockan 9 och vi har prov. Vet inte hur när och i vad men det går säkert jätte bra. Oddsen är höga!! Eller inte. Men det stör mig inte för imorgon är det freda och det är med ett annat ord lycka :) Ska träffa annice dåja. Hum, måste få tag i henne på något sett, vet inte när hon slutar imorgon och antar att hon inte kan snacka i telen på praktiken inte. Jaja det löser sig, kanske drar hem till Erik och kollar film innan eller något :)

Nu ska jag packa litegranna kläder till helgen och lite annat stuff. Sen dra en smooke och hoppa i säng. Hoppas ja inte missat 2½ men nu. Men det har jag väl antagligen. Men lika bra det, ligger jag och garvar konstant en halvtimme idag igen kommer jag få sömnproblem. Küsse


:)

Du vet att jag kan förstöra när somhälst lilla gumman :) Känns det jobbigt att vara ett andrahandsval? Aaw :) buuhuu

Kom fan på en sak när jag satt och dagdrömde idag. Fa-an vad jag saknar gymnastiken :) Japp, ni hörde rätt, jag har vart gymnast. Och fan var kul vi hade det på träningarna, på lägren, på tävlingarna. Vet inte hur månag medaljer jag har här hemma som bara ligger och skräpar, det är fan nostalgi. Skulle göra vad somhälst för att kunna volta fram igen. Gi ner i splitt och spagat eller hur fan det stavas. Det var tider det. Ibland när ja känner fört gör ja väl en och annan handvolt eller frivolt, men det är den enda som sitter kvar :( hihi.

Nu äre topmodell och sen idol. Tror ja ska fråga samma sötis igen om nån bra film som ja kan tanka, han var rätt bra på det hah. Men ja kommer ju inte in på msn, vad äre för fucking skit. Just det, jag måste ringa Karlsson på taket nu, huhu (A). Jag våååågar inte huuuuuh. jo ja måste, dom bits inte genom telefon i allafall :)

Uppdatering. HOOOO dom va fan snälla dom där på Karlsson. Trodde ja skulle svimma där ett tag. Fan vad feg jag är ibland alltså, sen när det kommer till att smälla till folk då fan är ja inte den som lägger mig. Det borde vara tvärtom haha


tjollahopp

hihi denhär dagen har faktiskt vart helt okej :D har vart glad hela dagen tror jag. På morgonen tog jag 10 bussen till västerås och gick direkt till Indiska och prata med min fisk :) Snacka lite helg och såntdära. Efter det gick jag till zigma och mötte upp Erik så gick vi hem till honom :) hihi ^^, Efter det gick ja till hemköp och mötte upp mina wonderbara klassisar och gick tillsammans med dom runt svart ån senare. Vi gjorde konditionstest och min kondition var väldigt låg och blablabla det stod en massa ontressant skit i allafall. Haha inte undra på när det första man gör efter man gått den där runden är att tända en cigg. Det gjorde halva klassen om inte mer och läraren bara stod och gapa :O haha.

Efter det hade vi "svenska" lektion. Fast vi satt och pratade mest med Anders, en annan lärare. Eftersom 4 stycken av dom i klassen var på möte med rektorn och svenska läraren. Har ju berättat att hon är cp så vi ska kanske få byta, antagligen :) Hon vill inte ens undervisa oss så hoppas det blir så :) Vi satt och svarade på frågor om hur man tyckte man skötte skolan åså och ibland tänker jag lite konstigt, eller så tänker jag inte alls. Såhär löd en fråga ungefär:
Vad gör du för att det ska bli bra stämming i klassrummet?
-Jag sitter oftast tyst och lyssnar för jag orkar inte göra något annat. Och om det är skit tråkigt då lägger jag mig och sover :)
Haha, man skulle vara anonym men ja tror dom fattar ändå. Men men whatever :)

Efter svenskan drog vi ner i köket och gjorde skagen-röra och brownies, eller jag kollade på och käkade haha ;) Sen drog jag hem till Sala och mötte mammsi på stan. Sala har nämligen fått en ny galleria :) Jag fick en stickad tröjja av mamma och en stor vit stickad sjal :D Hur bamsenöjd somhälst :)

Nu är det bara 45 minuter tills toppismodell börjar också, go anya, go anya..  HAHA, ni kanske märker att ja är på bra humör, ellä? :)

Och oooh, ja går förhoppningsvis i en underbar ljusblå fjällräven jacka i vinter :) jippie
PUSS


skinkmacka och saft

Det är just vad jag sitter och trycker i mig nu. Vare sig jag vill eller inte. Måste ha lite energi i kroppen. Fan vad allt smakar skit på morgonen. Förutom min fun light appear, den sviker aldrig. Jag tror jag är beroende, jag vet hur det är att vara beroende, jag är beroende av saft :O Jaja, det är en världsligt sak :)

Ska ta 10 bussen till vässan och när jag kommer dit ska jag träffa Erik ett tag, typ 40 minuter, tills jag börjar :) Skulle igentligen åkt tidigare till västerås men tror ni ja kommer upp elle? Nej klart jag inte gör :( Menmen det kommer fler dagar, inte sant? Slutar cp sent idag :( och jag vet inte vad jag har för lektion på slutet tror inte ja har barteknik faktiskt. Men det visar sig. Ska klä på mig nu.

your tears makes me smile :)

Kollade på filmen jag tankade, den var hur bra som hälst. Så det blir inge spö för hans del, kanske en liten brottnings-match bara. Skulle kunna sätta på filmen och glo igen. Men det känns lite onödigt. Vet inte vad jag ska göra nu, är inte ett dugg trött. Men jag hoppas verkligen jag somnar tidigare än igår :( Imorgon ska vi mötas utanför hemköp 11:40 för att sedan gå på promenad på hälsopedagogiken, känns väldigt värt att gå upp för en sån sak. Men vad gör man inte.

I helgen blir det annice för fulla muggar. Eller på fredan fetto-kväll som jag snacka om och på lördan blir det kanske utgång eftersom sötisen fyller 18 år på söndag :D Ingen hindrar oss efter 12 alltså :) Hoppas emilia är på också. Men när bangar hon lixom :) Det är så skönt att slippa alla 91:or huhu. Okej inte alla, men dom flesta. :D

Sagt det förut och jag säger det igen, dina tårar får mig att skratta hahahaha :) Cry me a river baby.

Eriiiik e bäst :) huhu
PUSS

forget people from your past..

Käkade nyss tacos i min ensamhet. Mamma är på möte och brossan spelar data. Hur kul får man ha det igentligen? Det måste finnas en gräns. Huh ;/ Nu sitter jag bara och räknar ner timmarna tills TopModell börjar. Det är snart bara 2 timmar kvar men jag orkar inte vänta. Efter det blir det idol igen som vanligt. Har ni någon favvo än? Ah det är väl förståss han som ser bäst ut och sjunger sämts eller? :) Det brukar vara så, även för mig haha. Tankar en film nu också, Never back down, det va en sötis som sa att den va bra så jag litar på det då. Annars blire spö, som vanligt ^^,

Imorgon ska jag dra mig till skolan varesig jag orkar eller vill. Men det är snart helg. Älska torsdagar, för då kan man säga: Imorgon är det fredag :D hihi. Då ska jag vara med annice och vi ska förmodligen ha fettkväll med kött pommes och b-sås. Och grönsaker med dipp. Det var annice idé och jag är lätt på! Om det inte blir fest eller nått i den stilen men hallå, vi lever i tuna. Det blir knappast fest :)

Jag saknar dig så det gör ont :( Minns första gången du sa dom 3 orden. Trodde aldrig att dom skulle komma från din kaxiga mun alltså. Du har sagt det och jag säger det igen, vi är bästa vänner och det kommer vi alltid vara. Miles apart, close by heart :) Även fast vi inte pratar med varandra eller ses så vet jag att innerst inne kommer vi aldrig att förlora varandra. 3 år har snart gått sen du kom in i det där rummet och fyllde det med lycka. Du gjorde min kväll helt underbar. Från "jag vet inte vad" till bästa vänner eller what ever, kalla det var du vill :) Förlåt för alla gånger jag sagt saker som fått dig att bli ledsen, förlåt för alla gånger jag sagt att vår vänskap är slut. Förlåt för att jag inte hör av mig. Men du vet vad som händer när du är 28 ;) right :) Vi alla har en själsfrende och du är min.


sometimes I wonder is this life really for me

Kunde inte somna igårkväll. Kunde inte somna alls faktiskt. Eller jo jag somnade runt 3 och jag skulle upp vid 5. Det gick inte, det blev ingen skola idag. Jag missade nog ingenting speciellt. För restaurangen var inte öppen idag. Vi skulle bara gå till halv 12. Suttit och kolla på film hela morgonen. P.S I love you hette den. Hur fin somhälst. :)

Snart kommer dagen. Jag vill inte att den ska komma. Jag minns datumet och månaden så väl. Det är och kommer förbli inristat i mitt hjärta. Kan inte göra något åt saken. Men jag vill inte att den ska komma. Att tiden går så himla fort. Men jag antar att den gör det när man har roligt. Åh, önskar att jag bara kunde spola fram tiden när den dagen kommer. Eller trycka på delete. Någonting, bara jag slipper dom 24 timmarna på året.

sovsött


Tur att jag har mina klasskompisar

Haha. Vi ska fan inte vara nånstans runt svart-ån och gå en prommenad vi ska vara i köket. Fan vad lost jag är. Tack min anonyma klasskamrat. TopModell var lika bra som alltid och äntligen åkte rätt person ut. Fan vad jag hatade henne, jävla ugly-face.

Just nu sitter jag på msn och pratar med en massa, en sötnos tillochmed. Men du får inte veta vee-em. Det blir ett sånt liv då på alla människor som alltid ska lägga sig i mitt liv och vad jag gör. Vem jag pratar med och vem jag skriver om. Åh, att inte folk skaffar sig ett eget liv :) Men det gör ni nog så småning om.

Sitter och kekar popcorn nuja. Fanns bara ett paket kvar och jag kom lagom ner i köket så min lillebror var tvungen att ge mig hälften. Och så slänger han ur sig att han har grillkrydda på sina poppisar. Haha, fan vad vidrigt.

<3

If you want my future, Forget my past
If you wanna get with me, Better make it fast
Now don't go wasting, My precious time
Get your act together, We could be just fine

If you wanna be my lover, You gotta get with my friends
Make it last forever, Friendship never ends
If you wanna be my lover, You have got to give
Taking is too easy, But that's the way it is

What you think about that, Now you know how I feel
Say you can handle my love, Are you for real
I won't be hasty, I'll give you a try
If you really bug me then I'll say goodbye

So here's a story from A to Z
You wanna get with me, you gotta listen carefully
I'll tell you what I want, what I really really want
So tell me what you want, what you really really want

Nobody said it was easy, but no one ever said it would be this hard..


KulJul

La mig i sängen för att vänta på oth. Tror ni inte att jag somnade idag igen? Johoda, bra fanny. Du som verkligen kunda somna igårkväll. Finns inte så mycke att göra åt saken. Skulle nog hellst behöva ut och jogga för att få bort alla energi och det alternativet är uteslutet. Blir till att kolla på TopModell klockan 8 och Idol senare på datorn som vanligt domhär dagarna mitt i veckan. Ni kan mitt TV-schema utantill nu va? Håller på att tanka Ciao Bella också, jag har sett den men tänker se den igen.

Imorgon ska vi gå på promenad runt svart-ån? Om jag minns rätt, annars går jag väl åt fel håll. Kan ju inte bli värre lixom. Vet inte om jag skulle vara med Emilia imorgon. Tror visst det. Nej nu ska jag tvinga brossan att åka och köpa glass trots att han är sjuk. Men det är ju bra för halsen, alltså är det han som behöver glass mest, och han som därför måste åka till affären :)

fahlsan.


it's no sunshine when he's gone

Haha, det är verkligen ap-kul att skriva saker som gör folk upprörda.

Jajja, skolan idag var väldigt värd, nooot. Hade "prov" först och det gick ju som det gick. Satt där i ungefär 1 minut. Sen sluta vi för dagen :) Pratade lite med rektorn också, alltså vi i klassen. Vi vill ha ny svenskalärare. För våran suger. Får se hur det blir med den saken.

Åkte till Rudbeck och träffade Camilla ett tag också :) Åt på hennes skola åså haha :) Tog halv 1 tåget hem och nu är jag hemma. Ska väl lägga mig och kolla på tv. Ska tanka en film också så ja har nått att kolla på sen. Men vet inte vilken =/ hm.. Jaja PUSS

aaah.

Är så jävla fucking trött på allt och alla.Försvinn jag orkar inte. Jag vet inte varför jag mår som jag gör men tilltala mig inte, rör mig inte, bry er inte om mig. Jag orkar inte att folk lägger sig i eller tycker och tänker. Gå och dö är ni snälla. Bara för en dag eller så. Jag skulle kunna slå till vilken jävel somhälst just nu. Hälst henne och hennes ugly face. Jävla white trash. Uch du är så ful och äcklig. Kan inte ens visa dig på en bild. Ah, nu fick jag det sagt. Och du din jävel kan också gå och dö, fyfan du är inte den ja trodde du va. Du tycker jag behandlade dig illa så går du och gör saker dan efter. Jag vet vem du och DU är. Och du tjejjen, borde faktiskt skämmas. NI är patetiska, allihoppa som har något med varandra att göra. Fattar inte hur ni kan vara så jävla falska mot varandra.

Jag ska försöka skriva lite normal men jag är fortfarande så jävla arg. Kommer säkert vara det imorgon också. Imorgon äre i allafall 1 lektion sen vet ja inte om ja ska gå på innebandy och vara med annice och emilia, fårse. Missar topmodell i såfall och ja vill inte det :'/ haha. Men vi hörs.

Jag kan ge utan att ta, jag kan få dig att må bra..


seasons change, people don´t

Skolan idag var tröttsam. Började med att vara i köket och göra smörgåstårta till 80 personer. Men jag gjorde inte så mycke mer än att kolla på. Orkade fan inte lyfta ett finger. Lekte med denice calle och johnny istället. Mycke roligare. Oboy, jag såg värsta snyggingen idag. Han går på min skola och han är inte en skämmig 92, fast jag har aldrig sett honom förut. Men ah, han kanske blev snygg under sommaren, who knows. Efter köket vare samhäll och då somnade jag haha. Låg och sov på lektionen, tills alla börja dryga sig. Jeanette tog min mobil, kaste papper på mig, försökte sätta klistermärke i pannan, eller hallå vilka alla? Det var jeantter som dryga sig haha! Efter det drog vi och käka, den gick vi till bussen. Åkte till stationen och denice satt och väntade med mig  tills tåget kom :)

Fan vad trött ja va när ja kom hem. Ja somna till Oprah och vaknade nu av att mamma skrek att hon var hemma. Men ja lådsades sova när hon kom in i mitt rum för ja orkar fan inte prata när jag är nyvaken. Höh. Hörde att det var spagetti och köttfärsås, fyfan vad äckligt. Menmen.


ojdå

va lite seg imorse. glömde att skriva blogg fast ja satt framför datan. Vi hörs

NI MISSAR VÄL INTE


Hej :)

Ja va ute med emilia danielle michaela och hennes syster i helgen. Vi drog till Konrdan och det var fan askul! Inte haft så roligt på länge, jag trodde inte kvällen skulle bli lyckad där ett tag men den blev fan helt toppen. Men dom bästa :) hihi. Orkar inte gå in på detaljer, orkar nästan inte skriva blodd idag ens. Men tog mig i kragen för att vickan gjorde påminnde mig om att jag faktiskt har ett fåtal läsare.

På lördan drog vi till pappas jobb, (restaurangen) Tog en muffins och softa lite. Men drog rätt snabt ner på stan och satt på café huset  med annice och daniella och så vare en massa tungrabbs. Sen köpte jag och emilia chips och åkte hem för att kolla på film. 16 blocka, den va asbra :) Emilia den jäkeln somna i slutet så satt å glodde själv tillslut. Sen kom hames. Så vi gick och la oss.

Idag har vi kollat på Idol och jag har färgat hennes hår. Åkte hem till sala runt 4 och det enda jag gjort när jag vart hemma är att bråka med mamma. åh orkar inte. jajja vi hörs fan.


HAHA säger jag bara, vimmel igen..

jävla skit då

fick inte mina pengar idag som ja skulle fått så får ruinera pappsen istället. Men det är ju bättre det haha. Har vart med emilia på stan och ätit mat och nu är ja på pappas restaurang. Väntar på att han ska dra härifrån så ska jag till daniella och vara med henne. Och kanske michaela. Ikväll tror ja väl att vi ska ut, men allt kommer bli så stressigt så får se hur det blir med den saken. Ska i allafall vara med Emilia så nått skoj blir det alltid. :)

Pappa har fått jätte fint här. Jag orkar inte knäppa kort nu men kan göra det en annan dag när jag inte är så trött. Imorgon ska det komma asmycke folk tydligen så då kanske ja passar på och knäpper lite. Nu kan ja ju verkligen inte knäppa kort iof eftersom det sitter massa folk och äter. Dom kanske inte vill vara med på kort haha. Skulle inte ja vilja iaf, om ja satt och åt. Menmen

Ja köpte aldrig tröjan för den var inge fin på :( fuck it. Men jag får shoppa lite nånannan dag. Någonting har jag alltid att sätta på mig :) hihi. Just det ja skulle köpa strumpisar på stan.. ja får göra det när ja är med daniellla.

vi hörs kanske inte mer idag. fårse

Fattar inte..

varför folk tror att det här en modeblogg? Är det för att jag lägger upp en bild på vad jag haft på mig en dag? Eller är det för att jag säger vilka kläder jag tycker är fina? Jag skriver bara om mina åsikter, och vad jag vill ha på mig. Jag säger inte vad som är mode och vad ni ska ha på er? Nono. Det är inte riktigt min grej med modeblogg. Och om ni tycker att jag har en modeblogg då vet ni nog inte vad mode är :) Så det här är alltså en helt vanlig blogg. Och jag skriver för att mina vänner ska kunna läsa vad jag gjort mm. Kanske var sjätte inlägg är om kläder. Allt annat i bloggen är om mit liv. Om ni känner att ni går in här för att hitta ideér om vad ni ska ha på er varje dag då a fine, kalla det en modeblogg. Men jag skriver om kläder 1 gång i veckan, så tänk efter en gång till innan ni kallar min blogg en modeblogg. Jag struntar i hur många andra det är som läser. Det är deras val. Så kalla inte min blogg en modeblogg.

ops I did it again

Försov mig alltså :) Åh, pallla att mina pengarn kommer försvinna. Nej det får dom inte göra! Ska ta 12 bussen till västerås och möta emilia på stan. Vi ska till hennes praktik-plats och säga att hon inte ska jobba idag. Sen ska jag förmodligen köpa min tröja :D och så ska vi käka mat.


Vet inte vad som händer efter det, om ja är med henne tills hon drar på bio eller om jag åker till daniella eller något. Fårse hur det blir :) Men det löser sig alltid. Jag är fan på partyhumör just nu. Ih, kul det ska bli ikväll alltså.


Pappa ringde och sa att han ville ja skulle komma å jobba i morgon eller nått så jag vet inte om ja drar dit med emilia hehe. Det skulle tydligen komma nån "kändis" till hans restaurang och det får man ju inte missa, ellä? Haha jo!


Nu fixade jag mig lite för snabt såg jaf för det är mer än en timme innan bussen går. Det går ett tåg klockan 10 över 11 men jag orkar inte stressa, då kommer jag bara glömma hälften. Just det måste packa ner partyskor. Vet inte vad ja ska ha på mig nu idag ja, jag vill ha mjukiskläder haha men det kan ja inte gå med på stan lixom.


Vi hörs säkeert senare.


hahaha

Det fanns ett rum i gympa-hallen som man inte kom in i, där det var en massa roliga saker. Och självklart ska knäppgökarna själva krypa igenom "stängslet". Jeanette och Denice :)


favvo-låten för tillfället.


det enda felet i problemet är att du inte fattar vad jag menar..

Pratat i telefon med emilia i en timme nu och kedjerökt haha.
fanny - vänta ska ba tända
emilia - Fanny det där din tredje cigg nu =/ hahah
fanny - hahah jaha, men det är så frestande när dom ligger framför mig. Och så är det mammas, det är mycke godare och röka gratis (A) haha..

Vi pratade om allt mellan himmel och jord, verkligen! Från killar till vänskap. Från bio till utgång. Mja, vad ska man säga, bollen e rund? Nej men det är skönt att ha någon att prata med om alla sina "stora" problem. Litar verklgen på den tjejen till hundra procent. Det är så skönt när man bli äldre, man väljer verkligen vilka kompisar man vill vara med och inte. Vilka som är bra för en och vilka som får en att må dåligt. Som när man var liten. Man var verkligen kompis med alla och snacka skit om alla. Skrev söt till varenda tjej på bdb, ser ju alla småtjejjer göra det nu lixom. Skriver åh sötnos till varenda tjej. Haha, det tycker jag faktiskt är pinsamt. När man kanske inte ens känner människan. Sen visst fine om man tycker någon är fin så kan man ju säga det. Men när man gjort det till ungefär alla kommer ingen ta åt sig längre. Jag vet hur många tjejjer som skriver runt så och jag tror det är för att dom vill höra det tillbaka och stärka sitt självförtroende. Speciellt du lilla gumman, gör så.

Imorgon ska jag ner på stan efter skolan och köpa min efterlängtade spets-tröja. Det enda som är lite trist är att den kommer från gina och att alla kommer gå runt med den. Menmen, jag tänker strunta i det. Har ju köpt andra saker där ifrån. Och det där är en garderobs-drömm :)

Ska träffa emilia och innan hon drar på bio. Efter staninen så blir det antagligen att gå till pappis restaurang och fixa å trixa tills emilia kommer hem. Då ska jag till henne och sen blir det förmodlingen utgång :D yeey. Vet inte riktigt vart vi ska än men det löser sig jöö.

Jag vet inte varför jag är så speedad nu, men antagligen för jag rökte en aningen för mycke på 60 minuter. My bad :( Men ska i allafall ner tvätta bort lite smink och såntdära nivet. Sen lägga mig i sängen och snacka på msn tills ja somnar. Och imorgon börjar jag klockan 9 :( och vi har prov i religon har jag för mig. Åh jag fattar verkligen iingenting av det. Annars är ja en sån som lixom får en svagt G bara för ja kan det sen innan. Men nu kommer det gå käpp rätt åt helvette.


hur ska jag göra..

Jag ska färga håret och klippa mig. Alltså bara toppa det lite så att det blir fräscht åså. Men det är inte det som är problemet i det hela lixom. Jag vet inte om jag ska färga på frissan bara förnya min hårfärg som jag har nu litegranna eller om jag ska färga tillbaka mitt hår till mörkbrunt. Alla som yttrat sig om mitt hår säger att jag ska ha kvar det som det är och det är självklart det dyraste alternativet. Men vad gör man inte för att ligga på topp? haha ;) Men vad tycker ni, hur ska jag göra? :)


    så eller så --->  

Svårt val, eller hur? Ahh, så vet jag inte om jag ska klippa lugg eller inte. Ni kan ju få hjälpa mig med den saken också om ni har lust.

Kollat på TopModell nu och det var hur bra somhälst! Åh fyfan vad jag hatar dom där tre tjejjerna som höll på mod dominique eller hur det stavas. Orka vara omognare än min lillebror, fyfan. Jag skämdes när jag såg vad dom höll på med. Ush, fjortisvarning på dom måste jag säga, även fast dom är 18-20!

Ge mig dig.

don't look back.

Tjabba. Fan vad seg skoldag alltså. Men rätt rolig. Skippade första lektionen, ops. Nej men ja var där men daniella ville inte vara själv så klart jag ställer upp för laget lixom. Sen hade vi svenska med cp apa läraren, fyfan det finns ingen sämre lärare, så gurglar hon när hon snackar så man fattar inte ett skit! Sen hade vi "idrott" typ och då satt jag och glodde på när tjejjerna spelade badminton, så satt jag och snacka med han på msn :) hihi åhw! Efter det var det barteknik och det var också super kul. Slutade runt 4 och då drog jag och tjejerna och käka mat på skolans restaurang. Alltså vi åt maten vi eller aa dom i köket gjorde i onsdags så åt vi blåbärs-cheesekake, mums alltså.

Efter skolan drog jag ner på stan med bästaste denice och glodde lite. Va med viktor också och sen träffade christoffer ett tag :) Trevligt. Drog hem med 6 bussen och nu sitter jag här. Om 1 timme börjar topmodell :D och efter det blir det Idol på datorn.

Ja du vad ska man säga :) I mina ögon är du inte ens ett skämt, för du existerar inte i min värld. Kom upp till min nivå först, så spelar vi samma regler you know.

PUSS.

Go´morron

Tudelu. Fan vad glad jag är idag då. Ingen aning om varför. Ska ta 11 tåget till västerås i allafall. Kommer några min försent då men jag pallde inte vara där en timme före idag. Slutar halv 5 idag =/ ganska så drygt men vi har en asrolig lektion sista lektionen. Bar-teknik heter den :) Man får lära sig allt så man bli bartender när man går ut skolan. Skönt skönt. Jag och denice måste bara ta tag i en sak först. Men det gör vi ju :) Jag har glömt bor hur man pluggar men det här ska jag fan plugga till.

Ska fixa kläder åsådär :) Dagens outfit kommer nog upp lite senare idag förhoppningsvis. Om denice vill ställa upp som fotograf hihi. Vi höörs!

Jag längtar somfan till helgen :)

msn i mobilen

Yey, det är just vad jag införskaffat mig för ett par minuter sen. Eftersom web har något alvarligt "utväcklingsförstört" fel (läs:som calle säger) så blev det helt enkelt så. Måste ju få prata med min buddisar + att det här är som vanliga msn alltså hur mycke bättre än web. Kan ha bild och sånt lixom :) Nu kommer jag vara inne på msn mer än vad jag redan är, om det nu går? Nu ska jag bara försöka få igång mobil-bloggandet som verkar näst intill omöjligt? Men blogg.se kommer med en ny funktion snart så hoppas på det bästa och att det funkar då istället.

Varför vill man alltid ha någon man inte kan få för? Eller snarare, varför är jag alltid ute efter dom jag inte kan få. Eller inte och inte, det gäller i allafall att kämpa 3 gånger så mycke. Men det kanske är en del av att bli kär. Att kämpa, verkligen göra allt för den personen tills den inser att man verkligen menar allvar. Det är inte så kul när man få någon på en gång. När han säger hur fin du är i varje mening i sms:en han skickar? JAG klarar i allafall inte av när en kille berättar hur fin jag är hela tiden, (läs: kanske bättre än att säger att jag är ful) Men när han sagt det är par gånger äre lixom fine sen. Då vet man vad han tycker. Åh ja blir arg bara jag tänker på det haha. Och killar som skickar flirt-gubbar efter varje mening, det är också något jag stör mig på alldeles förskräckligt mycke! haha

Fan kan idol-programmet laddas upp på tv4 snart elllllä! Jag som var så trött nyss. Jag kommer säker inte kunna somna inatt heller. Så är jag så speedad för ja inte rökt på hur länge somhälst heller. Ska göra det nuuuja!


next.

Hej där, ligger och kollar på next är så gott som död :(  Man blir det när man "jobbar" en hel dag. Restaurangen var ju öppen i skolan idag så har severat. Va inte så mycke gäster idag som tur va. Eftersom det var första gången ja servera nu efter sommar, eller i skolan alltså. Hade kul med jeanette. Så fick vi asa-god mat som bla. denice gjorde. Eller hon gjorde hallonmoss, mums filibabba.

Efter skolan drog jag och denice och köpte hårfärg sen gick vi till stationen och pratade killar medans vi väntade på bussen såklart! Pratar vi om något annat? ;) Pratade bla. om HAN som är i mitt huvud hela tiden. Vet inte varför han är det, men han är det. Och det är ju kul så där kan han ju få stanna. Men vi borde börja prata med varandra ännu mer, annars kommer det bli lite jobbigt om ett tag hihi. (hoppas inte du läser min blogg) haha!

Efter skolan drog ja med mormor på stan haha, i sala alltså. Hittade inget fint så det blev inga kläder. Sen åt jag och brossan där klockan halv sju. Strömming och potatismos. Sån där mat som bara är god hos mormor.

Klockan 8 är det top modell och efter det ska jag slå på idol på datorn hehe. Fuck vad irriterad jag blir alltså, webmessenger är helt cp-stört. Eller så är det min msn som är det för mina kontakter är borta på msn. Om nått litet white trash har loggat in på min msn och cp:at den kommer den vara död om jag får reda på det. Är rean web-messenger cpstörd?

Skola imorgon igen men då börjar jag 20 i 12 :) hur skönt somhälst. Nu ska ja lägga mig i sängen huuh. PUSS till dig.

värsta natten

Verkligen värsta natten jag vart med om på länge. Jag somnar i ungefär 40 minuter och sover djupt nivet. Sen skickar Max sms och jag vaknar. Men jag fattar inte att jag vaknar av sms:et först, jag tror att jag vaknat av mig själv enda tills jag skulle kolla hur mycke klockan var och jag såg det. Iallafall så försökte ja somna om, och då var klockan 00:40 men det gick inte, så jag låg och vred på mig enda tills klockan 2 och det fanns bara tre olika tankar i mitt huvud, 1Undra vart jag ska sova efter krogen på fredag? 2 Åh han är så fin, jag vill bara ha han.. 3 åh, nu håller jag på att somna. Och varje gång ja tänkte så, så blev jag pigg igen. Och jag fattar absolut inte varför jag är hur pigg somhälst nu på morgonen. Jag borde inte vara det tycker jag. Men det är ju bra, första gången jag tar 7 tåget till västerås det här läsåret :)

Undra om vi har susanne eller sara i serveringen? Jag har faktiskt ingen koll och det är skämmigt. Men det visar sig alltid. Och jag längtar asmycke till vi får äta vad kockarna lagat för mat. Mums, det är fan bäst på hela dagen. Massa efterrätter haha.

Jag har varkligen, absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig idag. Jag orkar inte ha jeans, leggins har jag haft två dagar i rad och mjukisar kan jag väl kanske bara utesluta, orkar inte varra luffare ;/ Då är det klännig kvar då? :D Haha eller inte. men Vi hörs efter skolan för nu har jag lite brådis tror jag.


 


nothing can change what you mean to me

YOU can never have yesterday.

Åh, hoppas verkligen han kommer in på msn idag igen. Jag hoppades så mycke igår så han kom in. Så jag hoppas lika mycke idag. Haha nu är jag störd.

Imorgon ska vi vara i restaurangen igen. Det blir min första onsdag jag går i skolan sen vi började i 3:an. Har blivit en dålig vana att stanna hemma på onsdagar. Dels för jag måste ta 7 tåget och då är jag så gott som död. Ska servera imorgon det är sjukt kul så jag kommer nog upp. Jeanette går ju också severing (Y) tuur för den gullrumpan! Har en snygg bild jag lägga in på henne också sen idag i skolan. Hon provade nämligen studenthatten, haha.

Fuck vilken bloggtorka jag har idag, sorry ;)


 

Bild 1 är på jeanette
Bild 2 är på hur mina skolarbeten brukar se ut. Jag ritar häldre en att plugga...

Hej där

Nu ska jag moffa chips och kolla på TV. Har ni någon favvo på topmodell? Det har inte jag, inte än. Men det kommer mot slutet. :)

Dagens outfit

Idag hade jag på mig:
Sjal - secondhand
Tunika - mammas
Skärp - Gina
Fusk-skinnjacka - H&M
Gråta leggins - Gina
Sneakers - Stadium
Väska - Glitter




















flera hundra dagar kvar

Tills vi tar studenten, det är inte ens i år. Men idag när vi testade studentmössor så kändes det som om det är om en vecka. Åh, kan inte tiden bara rusa iväg. Kan inte champange frukosten vara imorgon. Nepp den kan ju inte det :( Men a beställde som sagt student-paket idag och det gick bara på 1300 tror jag. Fan vad billigt mitt jävla paket blev haha. Köpte mössan såklart, champange-glas, tuuuuta hihi (A) och penna så man kan skriva i mössorna. Så köpte jag ett par mjukisar som det står student 2009 och så står det fahlsan.blogg.se på benet hahaha! Jag vet, bloggnörd, men fan så kul! Nu får jag verkligen inte sluta blogga. Just det, apropå blogga, ni som läser blondinbellas blogg vet att hon har skaffat en assistent, hennes pojkvän hjälpte oss idag och beställa mössor och shit. Fatta cooooolt ;) Blev lite pinsamt när vi hade suttit där och prata om våran "lilla" blogg så kommer han med det där. ooops. Men vafan vi ska alla bli som bb en dag!

Efter skolan så drog ja med denise till stationen och snacka om allt mellan himmel och jord medans vi satt och vänta på våra bussar :) Träffade Kristoffer också, lite kulit. Åhh wuuuäck, vet ni vad jag såg när jag gick hem idag? En råtta! En död jävla råtta och jag bara skrek. Hoppas ingen såg mig för jag gick där helt ensam och fick värsta panik-attacken. Nej fyfan såntdär klarar jag inte av.. fast lite synd om den, att det var död alltså. HAHA

Nu ska jag käka tunnbröd rulle och sen ska jag väl sätta mig vid datorn igen kan jag tänka mig. Och ikväll klockan 20:00 är det Top modell :D fan vad jag längtat sen sista programmet förra veckan!

Och ja, han är fortfarande i mitt huvud.

ojojoj

Nu har jag inte tid att skriva så mycke inte. Har lite brådis. Ska med 1 tåget till västerås. Ska igentligen vara i skolan till 3 men det går inge annat passande tåg. Vi hörs antagligen när jag kommer hem så ska jag försöka slänga upp en dagens outfit också.

han snurrar i mitt huvud!

woho

Trodde att mina känslor hade försvunnit. Trodde inte jag kunde känna någonting igen. Men så är det inte. I allfall inte längre! Jag är inte emun mot pirr-i-magen längre. Fjärilarna i magen har börjar flyga igen. Tänk att något så litet kan få en flicka att må så bra. Du får mig att må bra. Bara tanken på att du existerar.

Okej nu har jag skrivit om honom i 3 inlägg, mer eller mindre. Kanske inte i fullständiga meningar och översättningar. Men jag vet att orden var om honom och det är det som räknas. Det är väl ett tecken på att han gör mig glad? eller..

SO WHAT
vi vet ändå hur det slutar.


det finns bara en som mig och det är jag

Det finns absolut bara en som dig är och det är du..

Jag är fortfarnde i en annan värld. Jag vet inte ens om jag existerar just nu. Sova vore skönt. Just vad jag ska göra också. Jag orkar inte sitta uppe och vänta på dig längre. På dig, du som aldrig kommer in på msn. Buhuw. Det var bara önsketänkande från min sida. Och inte blidde det så inte. tack för blickarna i allafall ponken lilla. Du gjorde min dag, lyckoruset varade i allafall ett par sekunder, tills du vände dig om och gick. Men ditt äs gör mig minst lika upphettsad, om inte mer.

Whaat? Jag är förvånad.. 70 läsare? Vart kom ni ifrån. Som änglar sända från hilmen? Ni är mer än välkomna och var vänliga att stanna :)


tradera

Huh, fattigt att kolla kläder på tradera? (läs: ni som köper kläder på gina ska defenetivt inte öppna käften, kläderna där är minst lika billiga) Nej tycker jag inte. Det handlar inte om att man inte har råd med kläder, det handlar om att hitta det ingen annan har. Så fuck off med alla tankar kring tradera. Har hittat en sjukt snygg jacka, fårse om den blir min.

Åh det är fortfarande ingen som vill ha mina svarta BB-kängor märker jag? Nej men strunt it då :) Blev ingen shopping med mojmoj idag, hon var inte hemma :( Menmen kanske blir imorgon istället då före skolan. Eller "skolan", ska somsagt prova studenmössa vid 3 sen hem igen. Väääärt.
Old pic

Ap-trött

Fyfan vad trött jag är. Ikväll kommer jag somna lätt som en plätt. Efter skolan gick jag med min gullunge denice på stan. Hon försökte shoppa men hon hitta inget. Hurfan kan man gå på stan och inte hitta något? ;) Sen drog vi en donk, eller jag käka muffins som blev bajs sen. Moget, jag vet :) Drog hem med 3 bussen och ligger och kollar på oth nu.

Haha idag i klassrummet tror jag att jag blev lite dumförklarad

fanny - Alltså jag har alltid undrat om håret växer här uppifrån (pekar på rötterna) eller om det växer här nerifrån? (pekar på topparna)
janette - hahaha, äru dum det är klart det växer från rötterna puko!
fanny - hehe, aa det är klart 8-)
janette - det är typ som att fråga om man kan bli med barn genom munnen
fanny - men det kan man väl..
janette - hmm....
fanny - inte alltså! :D
janette - Näe fanny det kan man inte! :P

Oh såg honom idag. Mums på han :) Tur för han att han visade sig idag. Det var jag fan värd efter att ha tänkt på honom hela helgen haha.

Vet ni vad det är för likhet mellan påskharen och kärleken?
- Inget av det existerar! HÖH




I kissed your brother last night.

Tjabba. Mötte Josse på tåget så satt och pratade med henne till västerås, eller till skolan. Eftersom hon också går på wenströmska. Med annice och Emelie, mina tuna brudar. När jag kom till skolan så hade dom redan avslutat lektionen. Så nu har jag janette och denice suttit och fipplat med deras bloggar. Eller jag har försökt göra om designen på janettes blogg. Det börjar bli snyggt men det är svårt och sitta i skolan och ha alla koder i huvudet. haha

Efter skolan ska ja försöka dra ner mormor på stan och shoppa haha. Jag vill ha kläder ju :) Ska röka nu sen dra på dagens enda lektion. Och vet ni vad lycka är? Det är när man går till skolan och det enda man ska göra på hela dagen är att prova studentmössa! Som imorgon :)


(inte dagens outfit, bara en bild från det förflutna)

Morning sunshines..

Jag har sovit 4 timmar inatt och jag är ändå ganska pigg? Kunde inte somna igår kväll eftersom jag sov hela dagen. Ikväll kommer jag i allafall vara skapligt trött. Jag missade första tåget. Och det låter väl rätt rimligt, annars hade jag stigit upp efter en sömn på 3 timmar. Och en fullt normal människa existerar inte då. Känns som jag är levande död nu efter 4 timmars sömn bara. Men men jag blir bara trött om jag sitter och skriver om hur lite jag sovit så det slutar jag med nu.

Idag ska jag ha på mig gråa leggins och en svart tröjja tror jag. Måndags-outfit lixom. Man orkar inte sätta på sig nå snyggare. Efter att ha suttit i en obekväm klänning i drygt 20 timmar i helgen så vill jag bara spy på kläder som i nån form har något med att "känna sig fin i". Ge mig mjukiskläder och cigg idag så blir jag glad som ett barn på julafton.

Ska försöka slänga i mig lite frulle nu. Titta på vakna! och bli ännu mer irriterad än vad jag redan är på morgonen. Josefin, när ska hon dra tummen ur arslet och göra något som är hennes grej. Orkar inte med henne mer faktiskt. Och defenetivt inte på morgonen! Ahh, jag tål henne inte. Kunde väl i allafall pratat i en radio som inte sänder på tv. Eller nej fyfan, jag tycker hon kan lära sig teckenspråk så kan hon få vara med på tv och stå helt jävla stum istället. Slipper man ju i allafall lyssna på skiten som kommer ur hennes mun. Och hon får visa sig på tv som jag lovar att hon älskar. Deal? :)

Det är så sjukt jobbigt att gå till skolan när det känns som det spelar ingen roll om jag ligger kvar i sängen eller inte. Känns inte som om världen skulle gå under om jag inte drog till skolan lixom. Ingen som saknar mig. Har ingen bästa vän som tvingar mig till skolan så att hon slipper vara ensam. Den dragningskraften har gjort att jag orkat stanna kvar även fast jag igentligen bara vill dö i sängen i hundra år. Jaja, jag klarar det här jag har i allafall tjejjerna.

Max is thaa shit

Checka coolingens hemsida www.mxhiphop.dinstudio.se
TOP NOTCH
? oooom den är :)












vimmel

Gud så söta vi var igår min lilla sockertopp :) Här är jag och emilia på konrad. Emilia tack för att du finns. <3








hmm

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på !

Helt jävla rätt. Jag tänkte på en och samma person hela tiden. Jag är inte kär :(

keep on..

Du är inte den du var förut. Och med förut menar jag inte en månad sen. Jag menar mååånader sen. Folk växer ifrån varandra och det är precis vad som har hänt. Vart tog dom lyckliga dagarna vägen? Vart tog dagarna vägen där man inte alltid hade en klump i magen? Vart tog dom dagarna vägen när jag blev respekterad för den jag var? Vart tog dagarna vägen där allt inte var på dina villkor? Vart tog dagarna vägen när du ringde mig, eller du hörde av dig överhuve taget? När kom allt skitsnack in i bilden? När började jag få höra saker du sagt som jag aldrig trodde du skulle säga? När i hela friden började jag tvivla på oss?

Alltså det är sjukt. Varför har jag tänk på honom hela helgen för? haha drömde att jag låg och sov och vaknade av att jag fick sms av honom. Sickt.


hej hej hemsk mycke hej

Konrad igår alltså. Det var helt okej. Men fyfan vilka muppar det finns alltså? Dom tar inte in minderåriga men dom tar in folk som ser ut att gå på droger. Dom stod och hoppa upp och ner tills dom stängde. Då är man ju inte riktigt frisk. Åldersgränsen var ju 20 igår så man fick ett par onda blickar ska jag säga. 20+ tjejjerna blir lite små irriterade när det kommer in unga och fräscha haha! Så jävla kul.

Efter konrad drog vi hem till Daniel (emilias kusse). Satt och prata lite och kolla lite tv med jonathan micke marcus och så emilia & jag då. Jag mådde dåligt så drack 3 cider på hela kvällen. Blev kallad nykterist och det kändes faktiskt rätt skönt att bli kallad det. Haha ja menar, det är inte något man förknippar mig med i första taget. Sov ingenting under hela natten, dom andra somnade runt 7.. Jag satt och bloggade som ni tydligt ser nedanför dethär inlägget. Jag ringde mormor och hon kom och hämtade mig och emilia. Sen åkte vi hem till sala, jag och mormor.

När jag kom hem måste jag vart övertrött för jag ställde mig och koka ägg? Efter att ha vart vaken i 20 timmar så ställer man sig inte och gör "frukost", då sover man. Men nej. Jag käkade mina mackor, kollade lite på tv och somnade sen. Efter ungefär 20 minuter kommer min bror in i rummet och skriker att jag ska börja städa? Fuck YOU! Aldrig i helvette jag går upp, jag var arg för det när jag vaknade 8 timmar senare också. ÅH, jag är fortfarande arg för han kom inrusande i mitt rum. Man gör fan inte så om man har lite vett i skallen!

Nu har jag ätit middag och kollat på one tree hill som var asbra. Men jag tycker synd om nathan :/ Jajja. Vet inte riktigt hur jag ska kunna somna ikväll men det gör jag nog :) Skola imorgon på allt det här. Är jag verkligen kapabel till det?! Guess so..

Kom in på msn din lilla jag-vet-inte-vad, sötnos kanske?
PUSS

Försökt blogga hur länge som hälst nu. Att det alltid ska vara struk på blogg.se


fuck

Drog på krogen igår/idag eller vad fan man ska säga. Klockan är 8 och har inte somnat än. Vi är hos Daniel (emilias kusin) och delar på en liten säng och en liten soffa. Vi är 4 stycken. Åhhh mår verkligen hur dåligt som hälst. Ringde pappa och sa det men han har som vanligt fulllt upp med sitt liv. Undrar om jag ens får plats i det. (struntar fullständigt i om du läser). Så min mormor kommer och hämtar mig istället flera mil från där jag är. Låter det rimligt? Nej, men är man snäll så är man. När jag kommer hem ska jag slå på en rulle och somna till den. Och vakna någon gång till julafton närmare bestämt. Nej men om jag kan så ska jag fan sova tills imorgon när skolan börjar. Ska soooova.. fyfan vad skönt. Måste få min skönhets sömn haha. Kankse borde äta någonting också. För idag har jag ätit en pizzaslize. :( Jag mår verkligen bajs dåligt. Vet inte vad jag ska ta mig till hööh. Emilia sover, daniel sover, marcus sover.. fanny skriver blogg :) Hatar att inte sova när andra sover. Och jag kan verkligen inte somna om alla somnar före mig. Sitter i gårdagens outfit, en vit klänning, den obehagligaste hb:n jag haft på länge och en par jag vet inte vad, osköna strumpbyxor. Gå och dö alltihoppa. Mamma kommer bli gaalen på mig som drog ut igår. Lura i henne att vi skulle spela spel haha (A) fast det trodde hon nog inte på så mycke. Har bara gjort av med en hundring ikväll kom ja på nu. Har jag slagit i huvudet eller något...? Åh ja ska köpa chips när jag kommer hem. Om jag inte somnar först. Okej nu sitter jag bara och dö-skriver ser jag, bara för jag försöker göra så att tiden går snabbare. Men vi hörs väl senare om jag vaknar innan skolan imorgon! PUSS


okej, jag kan inte sitta hemma :)

det blir fest ikväll :) vi hörs

fahlsan.blogg.se

Det är jag det :) Undrar verkligen vilka som läser min blogg. Jag lovar hälften vill inte ens säga vilka dom är. Och hälften orkar inte lägga ner energi på att slänga en kommentar. Jag vet väl ungefär 5 stycken som alltid läser. För dom är besatta av mitt liv. Men resten, som bara lixom går in här varje dag. Vilka är ni då :( haha. Det varierar mellan 30-50 pers ungefär varje dag och det måste ju vara människor jag känner? För inte har ja så intressant liv så det sitter människor i andra städer och läser min blogg? Skulle vara kul, men det är nog mest en dröm.

Fan vad skönt det är att vara hemma en hel helg igentligen? Jag är hur mycke mer gladare än vad jag var i torsdags tex. Jag vet verkligen inte varför, för vart finner man lycka i att sitta ensam hemma i 3 dagar? Men jag följer jonas råd; gör något annat än att festa? om du kan alltså.. Och här är fan bevis på att jag kan :) Det blir en hel del mer blogginlägg också. Annars brukar helgernas inlägg bestå av en sumering av hela helgen och ni minns inte vad ni läste i början när ni har kommit till slutet. Att göra en lång historia kort är inte min grejj.

Idag ska jag väl kolla på tv, igen! haha Men idag är det hyffsat bra program. Eller bra och bra. Svensson-programmen nummer 1. Men våran kära Blondinbella eller om ni vill kalla henne Isabella Löwengrip, är med på tv idag :) 2 program för att vara exakt. Det ena är musikmaskinen och det andra är extra extra :) Inte för att jag någonsin sätt någon form av humor i Bellas blogg, men hon är ju rolig och kolla på, det känske räcker. Säger som kisse, hon är fan lik den där grisen betty eller vad hon kallas. :)

Nej, vi hörs senare antar jag. PUSS

Jag säger som dig: Det här är varken kärlek eller vänskap..

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Här är din drottning utan krona
Likgiltig och trött
En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött
Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick
Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick
Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg

Jag tvår mina händer i kärlekens namn
Du kan vinna allt, du förlorar ibland
Men vägen som vi färdas på, den leder,
den leder ingenstans

För vi kan bara vara de vi är
så ge mig inga själ, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl


sweet dreams

Nu lilla gumman ska du få ett inlägg. Det är 1 person som suttit och glott in och ut på min blogg 18 gånger nu. Märker du inte att du är pågränsen till desperat? Är mitt liv ditt liv? Består ditt liv av att veta vad som händer i mitt liv? :) Börja inte förfölja mig bara, det skulle bli lite jobbigt. PUSS på dig :)

Har suttit och pratat med en och samma sötnos hela kvällen. Men den lilla sötnosen gick och sov för ett bra ta sen så jag kanske skulle ge sängen ett försök jag med. Finns inte så mycke mer att göra. Ska våga mig ner på nedervåningen också för att röka. Men jag är så sjukt mörkrädd så får se hur det går. Sen jag var ungefär 11 har jag alltid haft en tvångstanke i huvudet när jag gått upp för trappor i mörkret. Och det är så att så fort ja sätter min fot på första trappsteget så räknar jag från 10 och neråt. Och innan jag är på 0 måste jag va uppe. Om jag inte är det blir jag skjuten. Jag räknar ju alltid i den takten jag springer så hinner alltid upp, men fortfarande lika livrädd. USH! Måste sova ensam hemma också, jag vill inte vara mörkrädd längre :( Fan pappa, du skrämde livet ur mig när jag var liten. Det var såhär att när hela min familj bodde tillsammans, så bodde vi i ett hus med jätte stora fönster i vardagsrummet. En dag när jag hade duschat (jag var 11 år) så gick jag och satt mig för att kolla på tv med min lillebror. Då smög min pappa ut med en sånhär genomskinlig strumpbyxa på huvudet. Så hoppade han upp på fönstret och skrek. Och jag skreeeeek så in åt helvettte och vågade aldrig sitta där inne ensam på kvällarna längre, haha. Jag har fått men för livet haha!

nej nu ska jag sova.

vad ska man annars göra när man är sjuk?

Än att att sukta efter en massa kläder. Kolla in höstens trender och bara önska att alla plagg låg i ens garderob! Åh mums på allt! När jag får pengar ska jag direkt gå till närmaste skobutik och köpa mig ett par kängor! Dom ska få pryda min skohylla någon gång efter den 25! Så sant som det är sagt. Ska också leta reda på ett snyggt päls-plagg! Unikt är snyggt! Försökt hitta något i nån vintage-butik men nej inget jag fallit för än så länge :)



I just called to say, I love you!

Vilken tråkig kväll. Har vart hos Nina där mamma är och ätit fläskfilé. Det är ungefär det mest händelserika ikväll, då kan ni ju tänka er hur tråkigt jag haft. Gick till natti för att köpa choklad och cigg också. Finns det något bättre än dom två sakerna? Fast det var lite onödigt att köpa choklad, tänker inte gå in på detalj men min mage vill inte ha den :( Har inte ätit godis på år och dar. Och får väl fortsätta i den stilen ser det ut som.

Alla hör av sig när jag är sjuk :( När jag ligger hemma.. Emilia skickar sms, Miki, Nicklas, Kim mm.. Ge er då. Jag vill inte veta av er, iaf inte ikväll haha ;) Nej men det är drygt när alla frågar om man ska på krogen, om man vet fest, vad som händer ikväll. Svaret ni får kommer inte bli nå skojjsit ändå.

GÅ OCH DÖ :)

Fattar verkligen inte varför alla "hatar" varandra..


Åh, sug kuk

Sitter och nyser hela tiden. Har redan gjort slut på en toa-rulle! Emilia skriver och frästar mig med att vi har en platta cider. Men alltså, det funkar inte. Jag klarar inte av att fest ikväll. Undra om jag mår bättre imorgon så vi kan gå på festen på pluto? Kim skulle ju bjuda mig på biljetten å allt :( Så kanske jag måste tacka nej. Dåligt av mig, men jag mår så himla dålilgt. Haha mamma är så söt, störd, whatever.. hon tror verkligen jag häldre vill vara hemma.
Imorse:

Mamma - Hur mår du? =/ kanske ska stanna hemma idag? (så skulle hon aldrig sagt om det var en tisdag)
Fanny - Eh, ja mår inte så bra men det blir säkert bättre under dagen.
Mamma - Aha, men äre inte bättre du stannar hemma å blir frisk då?
Fanny - Men jag ska festa ikväll, det vet du..
Mamma - Vill du inte vara hemma å mysa och äta fläsfilé istället? :D
Fanny - Tror du verkligen jag stannar hemma för fläskfiléns skull?
Mamma - Nej men jaja..
5 min senare
Fanny - Alltså jag stannar hemma, jag mår verkligen skit :( hahaha!

Jag försökte verkligen inbilla mig själv att jag var hur frisk somhälst. Men jag kunde inte ens sminka mig på nästan utan att det rann snooor! Freesh, jag vet :) Nej så jag gick och la mig och vaknade 2 istället. Nu sitter jag och kollar på one tree hill och efter det är det The hills :D!

jag blir så trött på mig själv..

FITTA! Gissa om jag mår super bra och ska festa ikväll? :( Nej det ska jag verkligen inte göra. Jag är as-sjuk, eller kanske rättare sagt as-förskyld. Jag skulle väl satt på mig mer kläder eller något i den stilen. Jag som verkligen aldrig är sjuk på helgerna. Brukar lixom tajma in det där bra å vara sjuk måndag till torsdag. Men icke sa nicke. Nu missar jag festen också som jag såg fram emot..

Men jag måste tänka på skolan. Om jag inte hade stannat hemma idag och struntat i att festa i helgen, hade jag vart assjuk på söndan och skulle behöva stanna hemma på måndag och tisdag och a vette fan. Och mina pengar ryker verkligen snart så jag måste tänka på det :P Fast haha, jag får marcus barnbidrag den 20 så det är igentligen marcus pengar som försvinner. Naha, taskigt.

Idag ska vi hem till Nina (min gudmor) Men varken hon eller hennes man är hemma. Mamma ska ta hand om Felix tills på söndag och ska sova där. Så måste dit ikväll och käka mat hihi.

Jag tror jag ska tvinga ut min kära mormor på stan och gå i vintage butiker haha! Nej men det är så roligt att fynda, och det är roligare med sällskap. Mormor käpte en jätte fin tröjja häromdagen i en sån butik.

orkar inte skriva mer nu, vi hörs.

:)

Haha fan vad patetisk du är. Har tänkt på en sak, varför ens bryr du dig om vad jag gör, vem jag pratar med och vem jag träffar? Du som går runt och tror att du är så snygg jämt, skulle jag vara nå slags hot? nääe knappast, lev vidare i din drömvärld istället, mupp :)

Nu har jag kollar på Idol hela kvällen också. Jag som skulle lägga mig efter TopModell typ :( Men så blev det ju inte. Och nu börjar magen kurra också, toppen :) Jag hatar att sitta och äta på kvällarna, för jag tror verkligen på allt som sägs. Att tex. kroppen inte förbränner åså.. Men det är väl sant tror jag?!

Det är så sjukt. Apropå att tro på saker. Jag vågar nästan inte ens läsa mitt horoskop i Metro länge påvägen till skolan. För om det står nått dåligt då är hela min dag förstörd. Jag tror verkligen på vad som står där och går runt och tänker på det resten av dagen sen. Vilken mes jag är..

Imorgon efter skolan blir det Emilia :D som jag sagt ett par gånger nu, men jag längtar så hihi :)


she's bad, but I'm badder..


Fyfan!

Orka vara sjuk när det snart är helg? Jag tänker fan inte bli sjuk i allafall. Ska proppa i mig alvedon nu och lägga mig och sova. Just det måste packa också! Men det är fort gjort. Imorgon äre party! Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig i helgen. Har tröttnat på alla mina festkläder. Eh nu ska jag gå och dö.

Party lika a rockstar

We are so over!

Hejsan sötisar.
Läget? Hoppas det är bättre med er än vad det är med mig. Fyfan vad kasst jag mår. Hostat hela dagen och min hals går sönder snart. Men det stoppar inte mig för att roa mig i helgen. Inget går upp mot en festkväll med Emilia. Skolan idag var rätt så dryg. Men vi hade barteknik och det var faktiskt riktigt roligt och intressant. Satt och läste en "drink-bok" när jag väntade på bussen och folk måste ju tro att jag är anonym alkolist eller något. Men så är det icke ni som la märke till det, jag ska nämligen få er att bli alkisar ;) huhu. Jag ska tjäna pengar på att ni dricker upp era pengar. (Precis som jag gör just nu.) Apropå krogen, såg att massa småttisar ska till Silk idag? Är det barnkalas eller? Haha, nej nu ska jag inte vara sån, minns hur himla glad jag var när jag var liten och fick komma in där. Jaja, årets lycka? :)

Hade skolfoto idag också. Haha, säger jag bara. Blev inte bra någonstans. Fy i helvette, men såg i allafall någolunda ut mot vad jag gjorde på det enskilda fotot. Tur att wenströmska har en "egen" katalog med bara två skolor till i och att korten inte hängs upp på stan. Det är lixom bara onödigt igentligen.

En sak som jag hatar är när folk glor! (själv älskar jag att stirra på folk) Men hatar't verkligen när andra gör det. Man undrar lixom vad dom tänker när dom går förbi och blicken har fastnat på en själv. Om folk glor för mycke brukar jag bara säga: Ser jag konstig ut idag eller? :) Haha så jävla roligt, folk blir helt paffa och ba, hm eh nej :D Så drar dom på värsta fejksmilet :) Tycker bara att om glor så mycke kan man väl lika gärna öppna käften och säga vad man tycker ser konstigt ut? Sen vet dom inte vad som kommer ut min käft efter det men det är smällar man får ta lixom. In youuuur face! Sen kollar säkert vissa av andra själ också, typ att man har fina kläder, fint hår mm. Men jag utgår alltid ifrån det negativa haha (A) sån är jag. Men det är nog mest för att jag glor när jag tycker något ser konstigt ut. Någon jag kanske bör vänja mig av med. Men det är så roligt att kolla på människor.

life is a game

Tjabba! Jag kom upp ur sängen idag :D äre inte otroligt. Men fan Sara skrämde mig när hon sa att dom tar studeibidraget. Jag som skulle sköta skolan så bra dethär året :( Menmen det löser sig alltid. Det är rätt jobbigt att veta att ja alltid kommer ha jobb efter skolan, för då sköter jag inte skolan lika bra. Idag ska vi i allafall ta skolkort, haha! Ush jag vill inte, blir alltid så ful. Men är man ful så är man helt enkelt. Satt på mig ett par chinos och ett vitt linne och en svart tröjja över. Lite skön outfit sådär :) Nu är det en timme kvar tills tåget går, och jag bara hatar mig själv för jag gick upp för tidigt. Men life is life.

Efter skolan vet ja inte om ja skulle säga hej till Niclas åsådär och prata en stund med honom eller om jag drar hem på en gång. Det visar sig. Just nu mår jag absolut inge bra :( Ont i magen, halsen, hostar, nyser. bluäää!

Jag längtar så till fredag! Då ska ja va med Emilia hihi<3
PUSS

i'm looking for love this time, sounding hopefull but it's making me cry..

Top Modell var lika bra somvanligt. Bara att jag blir så jävla cepe arg på den där dumma bimbon som hoppade av bara sådär. Hallå? Hon snackar om att det där med att vara modell inte fanns i hennes hjärta, vad fan gjorde hon där då. Ännu ett bevis på att blonda är puckade haha. Äsh ta inte åt er, men är lack på henne somfan. Så där gör man inte. Efter det så var det Vem kan slå Filip och Fredrik och jag vet inte vad det är men jag börjar tycka att Filip är as snygg? Är det fel på mig då eller.. haha för alltså, är han verkligen snygg? Är han kanske snygg-ful? Älskar hans klädstil i allafall, kanske inte den han har i programmet. Tex. Den röda dressen, men så som han går vardags, fab! :)

Imorgon blir det skola, jag börjar 20 i 12 :) Hur skönt som hällst. Längtar somfan till helgen. Då blir det att vara med Emilia på freda och festa! Och antagligens fest på pluto med mat och sånt på lördagen. Müsigt.. Det var såå länge sen jag och emilia lekte ju... eller haha det var i söndags men ändå. Din lilla skitgris I miss you redan<3

Bara så ni vet..Att dom kompisarna som snackar skit om andra i din närvaro, snackar så jävla mycke skit om DIG i din frånvaro. Det är något jag lärt mig. Även den bästa kan förvåna dig.




If you don't stand for nothing, you fall for everything..


everything

Nu har jag suttit framför datorn hela dagen. Bra gjort fanny, hur lyckas du? Jag fattar inte att jag inte tröttnar. Tiden bara rusar förbi ooch snart är hon 4. Och vet ni, då är det one tree hill.. iofs är det gamla program men dom är bra ändå. Efter det är det två avsnitt av The hills. Vet inte om det är något emellan men klockan 8 är det i allafall TopModell & Idol. Svårt att välja mellan dom två programmen men det blir not TopModell. Fast jag älskar att kolla på när folk gör bort sig.. hum jag zappar väl imellan. Haha det var så kul, hos en familj jag alltid var hos förut (orkar inte nämna vilken) men en i den familjen zappade runt heeela tiden. Hon kunde kolla på minst 3 programm samtidigt. Haha jaja tillbaka till tv-tittandet. Klockan 9 är det vem kan slå Filip och fredrik. Efter det sex and the city, 2 avsnitt tillochmed och efter det 2½ men.

Nu är min gudmor här och hennes barn. Felix heter han. Han sitter i min säng och kollar på disney channel :D haha hur söt som hälst, men hoppas han hinner tröttna innan oth börjar. Annars måste jag vara så taskig och flytta på honom..



Andra Avenyn!

Den 21 september klockan 20:00 börjar det bästa programmet i hela fuckling världen. Det ligger lixom i top med The Hills, Top modell, Sex and the city, One tree hill mm. DÅ kan ni fatta hur himlans bra det är. Jag kommer sitta lika fastklistrad framför tv:n som förra sessongen! Om ni missat dethär programmet då har ni missat något stort. Och det bästa av allt är att min älskling Jonas Bane (kim) är med i programmet! <3 Älska!





It´s not like I need somebody..

Varför är allt så komplicerat för. När man är singel och är så ensam som det går, då vill man ha pojkvän. När man har pojkvän, då vill man vara singel och ensam. Det går inte riktigt ihop, för hur fan ska man kunna få en framtid med någon då, om man aldrig är nöjd. Eller det kanske bara är jag som aldrig blir nöjd. Fast det är inte sant det heller, för jag vet att en gång i tiden var allt underbar, jag var verkligen så jävla nöjd. Men jag till lät inte mig själv att vara lycklig. Jag till lät inte mig själv att förändras. Skulle jag, kunna bli lycklig med en och samma person livet ut? Det vet jag inte, för jag sabbade allt innan jag hann bli olycklig. Jag var fortfarande lycklig men hoppa av någonstans på vägen. Undra om man kan blir kär flera gånger i sitt liv eller om det bara finns en enda kärlek. Undra om jag redan kysst den rätta och lämnat honom någonstans i det förflutna eller om jag fortfarande har chansen att hitta honom.

Det är så konstigt, jag känner mig helt tom. Jag känner ingen lycka, jag känner ingen sorg. Jag blir aldrig glad, jag blir aldrig ledssen. Jag skrattar aldrig, jag gråter aldrig. Jag vill inte ha kärlek, jag vill inte ge kärlek. Inte förrän det känns helt rätt..




I was born to make you happy

Hej där :) Det blev inget skrivande igår. Mådde verkligen inte bra, hade jätte ont i halsen. Och det har jag idag också tyvärr. Det blidde ingen skola eftersom vi skulle servera och laga mat. Inte så bra att göra gästerna sjuka tror jag. Men sara, min lärare ringde och va lite smått tjurig så jag kanske skulle kommit och smitta ner dom jävlarna ändå :) Jaja, det blir skola imorgon istället. Jag lovar hon tror att jag ränner på krogen mitt i veckorna och att det är därför jag är hemma haha! Nejdu, ingen krogen idag. Vet faktiskt inte ens om jag ska gå i helgen längre. Jag mår jätte dåligt och kan verkligen inte vara hemma mer från skolan, då ryker studiebidraget.

Igår, dagen jag missade att uppdatera er om allt. Vad gjorde jag då tro. Jo jag var i skolan, det var rätt kul som vanligt när man är med denice. Sen efter skolan så drog vi två ner på stan och gick runt där tills sandra kom så gick vi alla tre, sen kom grahn så gick vi alla fyra haha :) Sen drog jag till bussen och då träffade jag calle johnny nicke (?) tror jag han heter och någon annan liten gosse. Dom skulle och slåss och jag skulle somsagt med salabussen. Haha så jävla störda.


Idag ska jag bara knapra alverdon och försöka att må bättre tills imorgon. Och alltså jag spelade inte innebandy igår för top modell 10 började ju igår och det kan man ju baaaaara inte missa! Det är det idag också! Och så är det "vem kan slå filip&fredrik" :) idag igen! 


Tro det eller ej, men jag saknar allt med oss. Jag saknar dig dig dig. Jag saknar till och med våra cp-ryck på varandra och då är det illa! boe ... haha kuuuewl


för i år tar jag studenten.

Ännu en ny skoldag! Och idag kom jag faktiskt upp i tid också. Gick och la mig vid 8 igår, tror ni jag somnade innan 1? Det var ju så himla bra på tv. Det går inte att stänga av tv:n om satc är på och efter det kommer 2 och en halv man! haha.. Och sen när man legat och asgarvat konstant i en halvtimme är det inte speciellt lätt att somna. Men K var vaken så vi skickade typ sms tills ja somnade :)

Åhåw! Vet ni vad vi ska göra nästa vecka? Då menar jag "vi" i min klass, vi ska prova studenmössor. Blir ni inte smått svartsjuka huhuhu. Tänk om man började i 1, fyfan vad jobbigt. Men vi har alla vart små. ;) Jag längtar ihjäl mig till att ta studenten, ge mig ge mig nuu!

PUSS då


 


.

Tänkte gå och lägga mig nu & kolla på tv. Har samhäll imorgonbitti klockan 10 så ska ta 9 tåget till skolan. Vet inte när jag slutar men efter det blir det Emilia. Orkar verkligen inte skriva nå mer blogg idag. Synd för er som är så jävla nyfikna. Men det som snurrar i min skalle idag är bara en jävla lång mening med svordommar. För jag är så jävla arg :) Att inte folk förstår när dom ska skämmas eller inte gör mig sjukt förbannad. Ibland måste man förstå när man gör fel, även fast man inte gillar det. Okej det var såhär det inte skulle bli. Skulle inte blotta mina känslor just idag. BYE

sov så gott
















ser jag tjock ut i den här



Såhär såg fannsan ut idag, inge märkvärdigt.

ser jag tjock ut i den här - joakim&joel

your love is a lie

Yes! Missade somsagt första lektionen i morse. Kom till skolan vid 10 och nästa lektion började 2 :) Sjukt glad jag blev, hoppa av glädje. Så va ett tag med palle i skolan gick och käka lite med henne åså. Sen var jag med denice calle och johnny, vilka cp barn dom är alltså :P Man garvar verkligen alltid med dom. Eller ja mena, ÅT dom hihi (A).Va på matten ungefär en kvart sen behöve vi en bensträckare som ledde till att vi drog hem. Fast tror faktiskt dom slutade..

Vet verkligen inte vad jag ska göra idag. Ingenting som vanligt kanske. Kolla lite tv. Sitta vid datorn. Vilket liv! Men imorgon blir det i allafall att vara med emilia och sen ska vi träna. Måste få bort fläsket. huhu

tjabba

Somnade 12 igår och ändå kom jag inte upp tid. Får ta 9 tåget istället. Men det är skönt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men det löser sig. Jag har inte tid att skriva så ni får lyssna på en låt :)


:)

Legat och kollat på film hela kvällen. Ska försöka lägga mig i sängen nu och sova för jag måste verkligen komma upp imorgon. Vi börjar lixom klockan 8 imorgon. Känns som skolan början imorgon. För förra veckan hade vi bara en timmes prat varje dag ungefär. Men jag kommer orka. Efter skolan ska jag nog bara hem tror jag. På tisdag ska jag vara med min homie emilia, vi ska förhoppningsvis träna innebandy då istället haha. Om allt går enligt planerna. Och på onsdag ska jag kanske gå på bio med K :) hihi

Fick nyss sms från Kim, han sa att jag måste komma förbi gymmet här i veckan för att köpa biljetter till festen på pluto och självklart ska jag göra det! Han hade hört att festen inte kommer bli lyckad utan oss och det är ju så sant som det är sagt! ;) Nej men det ser jag fram emot.

Just det kanske blir utgång på onsdag då eftersom Frida bertillsson har sin krogdebut då! Fårse om jag pallar men det hoppas jag. Bara jag får med mig Emilia så! :)

omg, mina kläder kan du väl i allafall låta bli?


when im gone i hope theres someone savin' you.

haha, tror ni det blev innebandy eller? nejnej. Missade halv 5 bussen så det blidde ingen träning. Och hur ledsna var vi inte över det :( buhu, noot! Nej men det skulle väl vart roligt att träna. Men inte när man är bakis och inte när man jobbot 4 timmar fast man varit bakis typ. Inte för att jag jobba men det var nog jobbigt att andas överhuve taget.

Nu är jag hemma i sala. Blev att åka hem istället för att sova hos emilia. Skönt att komma hem ett tag också. + att jag bara hade festkläder med mig typ så behövde andra kläder också.

Ska kolla på film klockan 8 och försöka somna efter den. Mobilen lever hööh.


spunk

Jag får spunk av att vänta på emilia hihi. Men hon slutar om en timme så det är snart. Hoppas hon inte har ätit för då kan vi äta sen. Eller så kanske hon kan köpa med sin mat från max så vi kan svulla. Jaja, ikväll ska vi på innebandyträning. Skulle ju börjat för ett par veckor sen men jag har inte tid. Haha alla frågar varför jag inte har tid, för jag gör väl inte så mycke om dagarna. Men om jag ska hinne med mitt liv, som är att jobba hos pappa, gå i skolan, plugga upp mina betyg, fika på stan med tjejjerna, shoppa och festa, då blir det inte så mycke tid över? :) Men nu har emilia försökt övertala mig, eller hon har väl rättare sagt lyckats. Så jag ska i allafall med och träna idag. Hon börjar föresten också idag. Men hon har spelat förut. Alltså jag känner verkligen på mig att jag kommer göra bort mig på tränigen. Och den känslan får mig att vilja stanna hemma. Men so what, det är ju bara mina älsklingstjejjer som är där typ. Och massa andra girls.

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta igår. Men jag är hur glad somhälst nu och klumpen i magen är fan borta hihi. Hoppas du menar det du sa, för ett liv utan dig är inget liv alls :)

och du är underbart fin :*
pussis


:D

Igår så jobbade jag somsagt hos pappa. Serverade, de gick helt okej. Skönt med lite pengar :) Började klockan 1 och slutade runt 5. Efter det drog jag till emilias jobb, max hambrugare ;) och satt där och glodde tills hon sluta. Åt mat med johanna och knölen tror jag hon kallades. Fyfan har aldrig garvat så mycke som när jag satt med dom tror jag. Klockan 8 när emilia slutade så kom hennes pappa och hämtade oss, först skjutsade vi hem johanna sen åkte vi hem för att duscha och fixa oss. Blev klara hur snabt somhälst så vi kunde åka med pappa till haraker, för det var där festen var :) Det var lilla cathrine som hade party. Fyfan, alltid lika kul med dom där brudarn. Guud vad vi dansade. Det var inte så mycke folk där men det var alla roliga som man vill ska vara där så det blev en aslyckad kväll. Sen skjutsade mathias mig, emilia och erik till bussen. Så mötte vi upp emil där så väntade vi alla 4 på bussen i en halvtimme typ. Men tiden gick fort. Jag och emilia hoppade av vid rönnby och drog hem till henne. Så fick vi för oss att äta tacos så det blev det haha. Efter det somnade vi.

Idag blir det innebandy träning och vara med emilia. Ska nog kanske sova här också om ingen kommer och hämtar mig ikväll. Fårse hur det blir, det löser sig alltid.

söööta du.
PUSS

tjululu

Skolan idag sög balle. Va bara på svenskan sen drog ja, tandläkartid ni vet :) Nej men vi hade religion i en kvart och 4 stycken var där så jag skulle nog inte göra någon nytta där ändå :P haha. Efter skolan träffa jag pappa på stan och käkade med honom. Sen skjuttsade han mig till emilia och jag var med henne och annice :) Annice satt och tjockade 9 mackor + yoghurt. Medan jag och emilia mest satt och gapa haha. Efter det så drog vi ner på stan och emilia övningskörde. Jag satt i baksätet och skicka sms hihi. EFter det drog vi hem på en gång och kollade på tv. Sen lagade vi tacos till hennes pappa och oss :D Ap-gott! Sen satt jag och emilia och pratade på hennes balkong i flera timmar kändes det som men det var det nog inte. Efter det kollade vi på film :) Eller det har vi gjort hela kvällen.

Nyss ringde en arg jojjo och skrek ut alla sinna känslor. Eller hon ringde för en kvart sen hon håller på fortfarande :) haha. Hon sa att hon inte skulle dricka idag, men fyfan vilken myt! Naaha, ingen går på det. Men hon är söt ändå ^^, Och nu kom polisen fram till henne :) Lyckad nykter kväll (Y)

Imorgon blir det att jobba. Servera hos pappa :) Men det blir typ från 1 till 5 ungefär. Det blir lugnt. Bara 75 årsparty ;) Men vem vet vad dom kan ställa till med. Efter jag och emilia har slutat jobba ska vi dra på fest :) Hoppas ni har haft en bra kväll :) PUSS

:)

Bästa programmen nu förtiden är ju såklart satc (sex and the city). Som det är två programm med varje kväll och efter det kommer ett ännu roligare programm som jag dör av magknip av varje kväll innan jag ska sova. 2 och en halv men, haha finns verkligen inte något bättre humor program än det. Mamma kom in igår på kvällen i mitt rum, hon hade vaknat av mitt garv. Fast hon trodde att jag grät haha. Fyfan. Och morgonens höjdpunkt är ju såklart Vakna! med the voice :) Men jag tror att jag skulle kunna skjuta Josefine Crawford, nej så illa är det inte. Men den tjejen eller vad man ska säga hon är så jävla pinsam! AH äckel. Fast hon är rätt rolig när hon gör bort sig också. Men jag sitter alltid och skämms för hennes skull när hon säger nått idiotiskt i tv:n.

Nej nu ska jag sätta på mig kläder. Tåget går klockan 9 så jag har rätt så mkt tid på mig :) PUSS

vad är det för fel..

det är vad jag frågar mig just nu. Jag kan aldrig somna på kvällarna, och vaknar innan jag på ska morgonen. Innan veckarklockan ringer klockan 6 på morgonen har jag redan vart vaken tjugo gånger. Jag är aspigg när jag går upp fast jag är så trött så jag ska svimma. Eftersom jag inte får någon sömn på nätterna. Det är så jobbigt så jag skulle vilja ha sömntabletter. Men det är väl mycke som går runt i huvudet just nu. Det är ju minst 5 saker som jag ligger och oroar mig över varje natt. Allt skulle underlätta så himla mycke om jag hade någon att prata med.

Mamma kom ner igår när jag satt och rökte. Hon frågade vems cigg jag rökte och det var förstås hennes. Varför röka mina när jag kan röka hennes. Men hon blev fast grinig och sa att jag hade lovat och sluta. Att jag inte hade råd med skiten. Och det är sant jag har inte råd I think, och jag ska sluta :) Jag ska sluta den dagen någon ber mig, någon som kan göra mig lycklig. Tillsvidare får ciggen göra mig det, thats it.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och välja vad jag ska ha för kläder.. hm. Det är alltid lika drygt att välja kläder på morgonen för då är jag helt fucking hjärndöd. Men det löser sig.

Vi har inte längre den där underbara ögonkontakten i flera sekunder. Det är inte längre som att kolla på en främling. Nej vi har kommit längre än så (A) Fråga mig inte om det är bra eller dåligt. Är inte längre rädd för att låta känslorna falla fritt och förlora mig själv.


old school?


Här är sara och jag när vi gick i 8 eller 9 på hemkunskapen haha! ;)

Det är sjukt hur mycke bilder jag har på min dator? Och jag klarar inte av att markera bilderna och trycka på delete. Att radera alla bilder sen jag var liten är som att kasta bort alla mina minnen. Det är allt ifrån min första bästa vän till min sista pojkvän. Från glada stunder till rena helvette! Bilder som är så hemska så man aldrig mer vill titta på dom. Stunder man verkligen vart stuprak och knappt minns att bilden togs. Även fast vissa av mina bilder får mig att gråta blod, går inte inte att tabort dom. Vissa bilder skulle jag nog må bättre av om dom inte fanns. Men jag trycker på delete en annan dag :)

Theres to much to proove,

and Sometimes i wonder what i really have to lose..

Fick tuppjuck klockan 7 och började städa åt mamma. Såg en film som hette rich kids och det var fan helt sjuk. Föräldrarna ägde egna företag och restaurangen och sånt shit och deras barn fick massor av pengar varje dag. Det var inte kul att kolla på. Skulle aldrig vilja bli en sån unge. Även fast det är vad många drömmer om. Men ush det var hemskt. Det gick riktigt illa för dom allihoppa. Festerna slutar med att dom knarkat för mycke och vaknar upp på sjukhuset. Men har man pengar och mår så jävla dåligt för det enda man får av sina föräldrar är pengar då förstår jag att man vaknar upp där en vacker dag.

Imorgon så är jag bjuden hem till emilia för att äta tacos :) mums! Vi ska hem till hennes pappa. Efter det blir det supa tror jag, men vet inte vart när och hur. Men det löser sig alltid. Ska träffa pappa imorgon efter skolan också när han har tid. Han skulle köpa lite kläder åt mig som jag behöver, för ska nämligen jobba på lördag antagligen :) Blir bara ett par timmar från 1 till 5 ungefär. Servera lite. Tror det bara var vuxen-kalas. Men det var kravet på att jag skulle få pengar till helgen, så valet var ju rätt enkelt. Jag jobbar! Fuck allt har blivit annorlunda nu. Innan han hade restaurangen hade han inte så mycke mer att säga än att ge mig lite pengar, nu kör han med värsta hoten HAHA! :) men klart jag hjälper pappsi.

You don't know what you got till you missing it a lot


don't worry, be happy

tiden går fort. snart var det ett år sen..


Ja vad har jag gjort idag då. Kollat på one tree hill och tagit det lugnt. Har så tråkigt. Imorgon ska jag gå till skolan i allafall hur piss jag än mår. För på kvällen ska jag ut på krogen med mina tjejjer :)


:)


stay with me

Hejhej. Blev ingen skola idag. Mådde skit imorse. Försökte verkligen, hoppa in i duschen. Men efter det gick det inte mer. Måste rycka upp mig. Har asont i rygger också :( Vet inte varför men börjat få det av min säng tror jag. Den som är den skönaste sängen på hela jorden, det kan inte vara pågrund av den. Imorgon blir det skola och sen vara med Emilia och några tjejjer tror jag. Vi ska ut på krogen tror jag visst.

Måste förbi Lindex idag och köpa lite saker. Sen har jag inte mer att göra. Mamma slutar sent, broshan kommer väl snart.

Läs inte min blogg om du stör mig på vad jag skriver. Jag skriver vad jag vill och hur jag vill. Deal with it.

...


ska jag, ska jag inte?

Vad tycker ni? Ska jag klippa lugg igen? :)

yeey

Min älskade pappsi har fixat vip kort åt mig nu på en krog i feeeesterås! Den börjar på P.. höh sug på den. Han snacka något om först i kön, fri antré, gratis shots? E det såhär det känns å va lycklig? de e inga problem.

Det är sånna här gånger jag vill ringa till dig och skrika av mig min lycka. Men det finns ingenting kvar längre.

en deprimerande kräfskiva

Vi åt kräftor idag. Jag mamma och min bror. Ush, det var verkligen inte gott. Jag är så van med att äta svenska kräftor så man sitter mest och oroar sig hela tiden över om man kommer bli magsjuk. Det är lixom inte långt kvar till helgen och då tänker jag verkligen inte vara sjuk. Ska ju ut på fredag med tjejjerna och på lördag ska jag och emilia antagligen ha filmkväll :) Det kommer bli mys båda dagarna. Nå, tillbaka till kräftorna. Alla började bråka i allafall haha. Jag sa åt min lillebror att hålla käften eftersom hans mun gick i ett! Fyfan, jag pallar inte när folk snackar om ingenting. Då kan dom lika gärna vara tysta. Som sånt här: Jag tar en till kräfta nu, nu tar jag en till. Kan jag få en servett? Gud vad jag är kladdig. Jag slänger mitt skal här. Ska någon ha bröd? (även fast både jag och mamma håller i varsin). ÅH palla. Jag bubblar av ilska. Skulle bara vilja slå någon nu, jävligt hårt. Och jag vet precis vem.. AAAH. Okej, jag ska tagga ner nu.


Fyfan vad jag hatar dig, din jävla glädjeförstörare. Du fattar inte vad du gör mot mig. Jag hatar att jag älskar dig! Kan du inte bara försvinna ur mitt liv? Gå och dö är du snäll :( jag menar det. När du står ensam kvar, kom ihåg mig då. Kom ihåg vem som fanns när du behövde prata. Vem som sa till dig vad som var rätt och fel. Vem du berättade allt för även fast det var sånna saker du inte fick säga till någon. Vem som klarade av att prata med dig om sånna saker ingen anna vågade öppna munnen om.. Vi har inte pratat på ett tag nu och du kan fortsätta med att inte höra av dig. Jag vill inte höra dina vackra ord längre. Jag vill inte bli glad för stunden. Häldre sårad av sanningen än lycklig av någon jävla lögn. Allt jag begärde var en vän, men du har fan sabbat allt. Du och jag var som en? Man vet inte vad man har förrän man förlorat det :/

minns du..

ge mig hösten nu!

Ge mig: Ankelboots, stora koftor, mönstrade tights, spets i alla olika former, stora feta halsband, oversize, pälsmössan, pälsvästen, skinnjacka, kavajen, slitna jeans, stora feta kängor, svart fodralklänning, rutiga skjortor, platåskor?, lager på lager, skinnkläder, knästrumpor, stora halsdukar, svart svart svart! - Nu är jag trött på alla blommiga klänningar.

Kollar på one tree hill. Hur tänker killar igentligen.. eller tänker dom ens?

dagens låt, låter som en bra idé


sometimes I run, sometimes I hide and sometimes I'm scared of you..

Fan vad tråkigt det är att vara hemma en hel dag. Jag kan ju tydligen inte sova längre än halv 2 på dagarna nu mera så vad ska man göra då? Nej, det kommer bli skola för hela slanten i år. Bara man kommer in i duschen så går allting som smort sen! 

Idag är det idol :D Del 1 av 25 :) woho! Det är alltid roligast i början när alla gör bort sig. Sen är det inte så roligt att kolla. Eller jo det är det väl. Men man garvar inte lika mycke då. Jag älskar när folk gör bort sig. Det är det bästa som finns! I måttlig mängd kanske.

Alltså det är så kul. Jag såg en snygging på bussen till skolan förra veckan tror jag det var. Jag visste ingenting om honom mer än vilken buss han brukade åka. Jag berätta för daniella att jag hade sett värsta snyggingen och att han gick på min skola...

daniella - Okej.. vad heter han då? :D
fanny - Det vet jag inte, men det visar sig :)
daniella - Haha fanny e back on track hör jag!
fanny - eh vad menar du nu ;) haha
daniella - okej vi får se hur lång tid det tar innan du vet allt om honom? :)
fanny - ah, men det kommer jag ju aldrig göra. Vet inte ens vad han heter lixom.
1 timme senare möts vi igen
fanny - eyyyy jag vet vad han heter :D haha.
daniella - men fyfan, vad var det jag sa? :)
fanny - och han går i den klassen och bor där :)
daniella - säger ju det, att du skulle veta allt om honom snart
fanny - haha men han vet kanske inte ens vem jag är.. hm
daniella - men är fanny back on track vet vi ju att du tröttnar om en vecka!
fanny - neej, tyst! haha..

right here, right now

Ojsan, det blev visst ingen skola idag. Men jag mådde verkligen skit imorse. Mår lite bättre nu men huvudvärken har inte alls gått  bort. Jag hoppas verkligen inte att det är denice som har smittat mig med sin halsfluss. Men det tror jag inte. Mamma ringde och väckte mig nyss och sa att jag skulle plocka ihop min tvätt. Och då vaknade jag för sjuttioandra gången imorse och tänkte att det var lixom inte meningen att jag skulle få sova ut idag. Men klockan är halv 1 så ett tag fick jag i allafall sova. Nu ska jag keka.

wind of change

Allting har verkligen förändrats sen jag blev 18. Både till det bättre och det sämre. Vet inte om det beror på att jag blev 18 eller om det bara är ödet. Men min kontakt med pappa har blivit helt annorlunda. Vi gör framsteg. Vi bråkar aldrig längre när vi ses, det känns skönt. Jag ser skolan på ett helt annat sätt. Jag har lovat mig själv att ta tag i det här och det ska jag göra också. Bad min mamma köpa block åt mig idag som jag kan ha i skolan och skriva i, ett framsteg det med. Jag flyttar snart till stan med min pappa och slipper bo mitt ute i ingenstans. Slipper pappas tjej, eller som nu är hans ex. Och jag hoppas det kommer förbli så. För den kvinnan gjorde mitt liv till ett helvette. Har börjat umgås med massor med olika människor och börjar lära mig att man kan ha fler kompisar än en. Förut har jag aldrig kunnat vara med folk jag verkligen inte är tajt med. Men det rullar på och det känns skönt att ha fler att vända sig till ifall det skulle behövas. Den sämsta, värsta och mest otänkbara förändringen är väl att min bästa vän sandra har flyttat ifrån mig och bytt skola. Om jag börjar tänka på det börjar jag nästan gråta på en gång. Det är verkligen så att inget varar föralltid. Eller alltså vår vänskap kommer ju vara föralltid. Men det blir lixom inte alls samma sak nu när hon inte bor en kvart ifrån mig. Inga mysiga hemma kvällar. Inge sitta inne och röka framför sex and the city haha. Men man blir äldre och livet förändras. Det går lixom inte att göra något åt saken. Om ungefär ett år börjar jag jobba och det känns så sjukt skönt att veta att jag alltid kommer ha jobb. Så länge min pappa äger restaurangen. Så somsagt, förändringar behövs.

Börjar halv 9 imorgon så jag lär ta 7 tåget. Och då ser jag att jag måste verkligen lägga mig i sängen nu och försöka sova. För annars kommer jag aldrig att ta mig upp imorgon det kan jag lova. Varje morgon tänker jag, eh jag är sjuk. Men jag ångrar mig lika snabt när jag kommer på att det är faktiskt rätt kul i skolan nu mera. Har alltid någon att vara med och alltid någon som får mig att skratta. Ska se hur många veckor jag klarar att vara i skolan utan att skolka en hel dag. Är inne på min andra nu, hejja hejja! Nej nu är jag på sånt här humör att jag skulle kunna börja gråta för vad somhälst så det är bättre jag lägger mig i sängen och låta drömmarna ta över. So long

Ops I did it again

Fan jag ballar ur snart alltså! Mitt internet cpar sig hela tiden och min msn loggas in och ut stup i kvarten. Som den gjorde när man var 14. Man bytte namn på msn till typ, "skickar bra låtar"  eller  "jag-skriver-hur-dåligt-jag-mår-så-alla-frågar-vad-som-har-hänt" texter. Sen logga man in och ut 42 gånger så verkligen ingen missa det. Sen skrev ungefär 5 stycken och man trodde att man var hur poppis somhälst? haha.

Adam tensta is in tha town! Yes, ni hörde rätt. Grabben är på konrad imorgon. Synd för er som inte är 18, looosers. Fast jag ska inte gå haha. Pallar fan inte och cashen hänger inte riktigt med i svängarna. Ska ut på fredag med emilia, daniella och så tror jag michaela också. Så det blir till att spara vartenda öre. Eller vad sa jag nu.. Vad spara? Vilka pengar? Jag menar mer, jag frågar inte mamma eller pappa efter pengar nå mer den här veckan så kanske jag får extra mycke till helgen. Men det kommer typ låta, in your dreams att du får pengar. Men det är värt ett försök. Jag kan ju inte sitta inne  i helgen i allafall. Som jonas sa; Gör nå annat än festa då :)? Men haha, jag har kommit på att jag har typ inge liv. Mer än att festa, shoppa, äta, vara med kompisar och gå i skolan. Har lixom ingen dold talang som vissa andra tuuurbarn har. Som jonas tex. som sjunger. Han kan ju repa med bandet på helgerna. Men vad ska jag göra? Kan inte ens komma på något, för det finns inget. Mer än att ruttna framför alla familje-program? Nej det är som att sitta och lyssna på "killing me softly".. deprimerande.



ooold.

Alla bilderna är sjukt hemska men jag kan fan inte sluta garva åt dom. Så jag tänkte dela med mig, ett gott skratt förlänger ju livet ;) haha. Det är från nån krogrunda. Eller snarare sagt på bussen till krogen. Med Daniella och Emilia :)











Ännu en dag i skolan :)

Blandade visst ihop dagarna lite här då. Haha vi var inte i restaurangen idag, det var ju imorgon såklart. Har bara haft religon idag och hälsokontroll. Dagen har vart sjukt lång med tanke på att vi bara haft en lektion. Börja 10 sluta halv 3? Hur gick det till, måste haft håltimme ett bra tag. Börjar faktiskt tycka om skolan mer och mer nu. Konstigt, men så är det. Har ju så kul med tjejjerna. Speciellt när denice pruttar! hahah, äckel ;)

Nu ska jag alldeles strax kolla på one tree hill :) så himlans bra. Bästa programmet måste det ju lugnt vara. Efter The hills :) Men vi hörs då.


morrn!

Tjippen :) Hure läget? Själv var jag uppe före tuppen fast jag börjar klockan 09.50. Om jag hade börjat typ tio minuter tidigare hade jag kunnat ta en timmes senare tåg. Men nu har dom ju börjat med att om man kommer försent får man vänta tills genomgången är klar och när den är klar får man komma in i klassrummet och göra andra uppgifter. Alltså inte dom uppgifterna som dom andra i klassen gör. Haha fett stört det låter men så ligger det till i allafall!

Sitter och dricker kaffe nu och äter en skinkmacka. Vi ska laga mat i restaurangen idag, muummms! hihi :) Har inte på mig något speciellt idag. Strumpisar tröjja, typ som igår, fast annan färg så det blir nog ingen bild. Ni som ser mig har tur hah! Och förlåt för utbrottet igår som var riktat till en viss person. Men om du nu är en av dom 50 som läser min blogg så ta åt dig :) höööh.

he's perfect.
BYEBYE


du stör mig.

Stör mig på dig så fruktansvärt. Vem tror du att du är flicka lilla? Du snacka skit om precis alla, framför deras kompisar dessutom? Tror du inte alla kommer få freda på det då? Tror du att vi kommer hålla käften nästa gång du drar på ditt falska leénde och säger hej? Ush, jag vet precis vad du sagt om mig. Det fick jag veta ungefär 10 minuter efter du öppna käften. Och lilla söta du, man ska inte kasta sten i glashus. Du kallar mig falsk. Men vad i helvette är dudå? Om jag tycker något säger jag det, IN YOUR FACE! Inte bakom ryggen på dig? Du har själv suttit och sagt förut hur jävla mobbad du var som liten. Men vad fan håller du på med nu då? Nu när du har fått lite vänner eller så gottsom alla i klassen är vän med alla. Då håller du på att sortera ut vilka du ska vara med och inte. Vilka som det ska snackas skit om och vilka man inte ska snacka om. Du är så jävla patetisk. Vill du något, mig eller någon annan kom fram och säg det då ensam så får vi se hur jävla kaxig du är :) Stor i orden, men liten på jorden är vad du är. 

Just det :) Denice sofia jenny emma jeanette och jag ska ha kräfskiva haha :) Fett gott. Det blir helgen efter nästa löning. Kanske dricka lite grann men vi ska bara vara vi och njuuuta av våra kräftisar. Höööh!

It's never gonna be the same again..
hope you know that






du finns i mina tankar..

din skitsnygga jävla klänning! Alltså den här klänningen har jag gått och tänkt på hela dagen. Jag tycker den är grymt snygg helt enkelt. Och skulle nästan skita i vad alla andra tycker. Men vad tycker ni? haha ;) Gosh, den ska bara finnas i min garderod. Ska kolla på pappa med mina hundögon och fråga snällt hihi.

Sitter och kollar på filip&fredrik nu ja. Ett herrans liv alltså. Dom är så sjuka haha. Snart ska jag sova också, blir antagligen 8 tåget till skolan imorgon :( eller 9 fårse var jag pallar. Börjar i allafall 09.50 :)



tröttis

Jag är så trött :( Vill inte vara det. Vill ju sitta och prata med alla på msn. Kan inte gå och lägga mig i sängen för att kolla på tv för då kommer jag verkligen somna. Förresten fick nyss reda på att oth var idag klockan fyra och jag missade det. Kan ingen påminna mig kanske? Nu är det missat i allafall. Jag är så trött så jag inte ens vet vad jag ska skriva om idag. Imorgon har jag i allafall religon klockan tio, efter det skulle alla till sjuksyster, har ingen aning om vad man ska göra. Hälsokontroll tror jag visst det hette. Efter det ska alla mötas i restaurangen för att snacka om apu och prata med läraren en och en om vad man har satt upp för mål för i år. Och efter det får vi väl antagligen sticka hem. Kanske ska ringa emilia och kolla om hon mår bättre så kanske det blir en sväng med henne på stadens alla gator.

Vet ni nån affär eller hemsida med snygga spetskläder? Jag är helt såld på en klänning och funderar starkt på att klicka hem den och kolla om den passar. Men ska tänka på det i nån dag till :) Och om ni vet några snygga pälsar? :) + svarta känger. Som dom som jag sålde på min blogg för ett tag sen om ni minns dom. Jag älskar dom, men dom var för små :( Fan ge mig pengar nu så jag kan shoppa in allt jag behöver.

tack för du ringde idag.



happy b-day!

Grattis min älsklings TOM på 19 årsdagen (och din bror).




it's a bad hairday.

Mötte upp "de e nice" (denice) på stationen idag innan vi drog till skolan. Började halv 2 med att snacka om apu och alla såna där viktiga grejjer. Och efter ungefär 20 minuter var det slut på den roliga dagen. Fyfan, det känns som man har gått upp halv tio lite i onödan för att åka till västerås och vara i skolan i en halvtimme. Men sånt e livet. Efter skolan så drog jag denice jenny emma maria och janette (stavning?) till stugan och svulla en fika. Sen gick vi runt lite på stan och kollade kläder :) Själv har jag inga pengar och jag hatar verkligen att kolla på kläder då. Man hittar alltid så sjukt snygga kläder när man är pankrutt. Mamma fick reda på idag att alla pengar jag fick är slut. 7000kr på bara shopping, krogen och mat denhär månaden. Det är illa, håller med mamma. Men hon garvade mest åt att jag inte kan hantera pengar. jaja, man lär sig av sina misstag.

Vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt. Blir väl att kolla på tv och sitta vid datorn. Blogga hela kvällen och läsa andras hihi. Så kul när folk läst min blogg så när jag berättar något för dom har dom redan läst det här. Haha dom ba, viii veet. HUR?! tänker jag. Men sen kommer jag ju på't hihi.

E han snygg? aa-a det e han.

Det var dethär jag menade med bad hairday.. Fattar ni la...



Kläderna tooday.


Svart tröja - SecondHand
Vitt fodral - Gina
Sneakers - Stadium
Skärp - SecondHand

Hellu :)

Klockan var ställd på halv 10 idag, så himla skönt! Men jag undrar fortfarande hur man kan börja halv 2? Fast nu sa en annan från HR att den också börja halv 2 och jag har för mig att vi skulle vara med tvåorna idag. Menmen, det löser sig. Så skönt att jag har tv på rummet nu igen! Men missade vakna imorse för att jag sov :( Men imorgon tror jag Elin Kling kommer dit och visar kängor åsånt. Så då ska jag minsann kolla hihi.

Vad ska jag ha på mig idag då? Det blir genomskinligt svarta strumpbyxor. Ett fodral och en stor svart tröjja över det med ett skärp i midjan. Om jag orkar så kan jag knäppa kort sen :)

Sitter och käkar frukost nu och småläser lite boggar. Haha och jag måste ju bara säga, att fyfan vad blond hon är! Går verkligen på allt. Synd om henne. Naaw buhuu. Lev i din dröm, det här är bara början. haha

jag vet allt om dig och lite till.
PUSSS PÅ DIG


sweet dreams

Nu har jag suttit och pratat med jonas hela kvällen. (han som sjöng broken hallelujah) Orka att killen får en att tänka efter så himla mycke :) Alltså det är ju posetivt. Men man känner sig så dum ibland haha. Nu ska jag i allafall sova. Ska upp rätt så tidigt imorgon i allafall. Måste lixom ta 12 bussen till västerås. och shit, jag vet itne vad jag ska ha på mig imorgon heller. Men det löser sig alltid.

Erik fick mig nyss på bra tankar. Ska ju flytta med pappa till stan, ungefär vid Amore :) Och han frågade just när inflyttningsfesten var? Självklart blir det fest! Men vet inte när. Läängtar så sjukt mycke efter lägenheten!

Vet du vad jag saknar, dig! Du kan inte förstå hur ont det gör. Säger bara "trosorna är borta" haha så förstår du.

PÖSS


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!