We are so over!

Hejsan sötisar.
Läget? Hoppas det är bättre med er än vad det är med mig. Fyfan vad kasst jag mår. Hostat hela dagen och min hals går sönder snart. Men det stoppar inte mig för att roa mig i helgen. Inget går upp mot en festkväll med Emilia. Skolan idag var rätt så dryg. Men vi hade barteknik och det var faktiskt riktigt roligt och intressant. Satt och läste en "drink-bok" när jag väntade på bussen och folk måste ju tro att jag är anonym alkolist eller något. Men så är det icke ni som la märke till det, jag ska nämligen få er att bli alkisar ;) huhu. Jag ska tjäna pengar på att ni dricker upp era pengar. (Precis som jag gör just nu.) Apropå krogen, såg att massa småttisar ska till Silk idag? Är det barnkalas eller? Haha, nej nu ska jag inte vara sån, minns hur himla glad jag var när jag var liten och fick komma in där. Jaja, årets lycka? :)

Hade skolfoto idag också. Haha, säger jag bara. Blev inte bra någonstans. Fy i helvette, men såg i allafall någolunda ut mot vad jag gjorde på det enskilda fotot. Tur att wenströmska har en "egen" katalog med bara två skolor till i och att korten inte hängs upp på stan. Det är lixom bara onödigt igentligen.

En sak som jag hatar är när folk glor! (själv älskar jag att stirra på folk) Men hatar't verkligen när andra gör det. Man undrar lixom vad dom tänker när dom går förbi och blicken har fastnat på en själv. Om folk glor för mycke brukar jag bara säga: Ser jag konstig ut idag eller? :) Haha så jävla roligt, folk blir helt paffa och ba, hm eh nej :D Så drar dom på värsta fejksmilet :) Tycker bara att om glor så mycke kan man väl lika gärna öppna käften och säga vad man tycker ser konstigt ut? Sen vet dom inte vad som kommer ut min käft efter det men det är smällar man får ta lixom. In youuuur face! Sen kollar säkert vissa av andra själ också, typ att man har fina kläder, fint hår mm. Men jag utgår alltid ifrån det negativa haha (A) sån är jag. Men det är nog mest för att jag glor när jag tycker något ser konstigt ut. Någon jag kanske bör vänja mig av med. Men det är så roligt att kolla på människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!