yeah yeah

 
Okej, jag kanske inte är i närheten av vcad jag var på  bilden från i sommras.. men kolla då, lite brun har jag fanimej blivit på dom här två solningarna. Fett. Att jag kan bli så glad för så lite ^^,

Såg ni Victoria's secret fashion show? Hoppas inte att ni missade det för er egen skull. Den var magsisk. Jag dog flera gånger om. Så jävla snygga underkläder och så sjukt snygga kroppar dom brudarna har. Dom som säger något annat ljuger för sig själva. Ge mig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och äta chips haha... och kolla på något tills jag somnar. Är ensam hemma här i Sala ikväll för mamma och broshan har åkt till släkten för att fira Nyår :) Imorgon är det jobb. Och fan vad jag ska gå med ett leénde på läpparna hela dagen och sen slutar jag klockan 21 och då blir det PAAAAAAAAARTY! All in mother fuchers, fuck you! Sjukt jävla taggad är jag!

glida runt, hänga runt, låna pengar

Imorse vaknade jag på fet rätt sida. Jag satt på mina älsklings-partylåtar och kötta med dans och sång för mamma och camilla hela morgonen. Så jävla underhållande tjej. Drog några feta moves och körde skönsång, vem får inte en bra dag med den starten?

När vi kom till stationen var tåget 20 minuter försenat så vi drog en kaffe och chilla lite tills det ville anlända. Sen blev det en liten springtur till jobbet. Men kom i tid som tur var. Tur för SJ helt enkelt. Det var Kaos lunch idag som vanligt denna vecka. Kan den där mellandagsrean bara krypa upp i arslet på någon snart, orkaante! Sen satt jag och softa med mina arbetskamrater i en timme tills tåget gick. Och käkade en god liten italensk brödkorg, haha. Och skrattade åt allt och ingenting.

När jag kom hem till Sala drog jag en solning till. Lika bra liksom. Så nu tänkte jag snart lägga mig i badet och sen efter det fixa med en massa så man blir nyårsfin :) Man kan ju iallafall försöka lixom.. Men jag vettetusan vad jag ska sätta på mig imorgon kväll alltså. Denna gång är inte fallet att "jag har inga kläder" utan mer "jag har fan för mycke kläder för att kunna välja". Men det vora ju dumt att klaga på. Men jag lär stå och prova en massa skit innan jag blir nöjd. Funderar på en vit korsett med svart harem/kostym byxor. Men dom byxorna köpte jag innan jag rasa 6 kilo så vettefan om det är så snygg att gå med ett par byxor det ser ut som man skitit på sig i.

Ska försöka ringa Camilla nu igen. Vi har ringt om varandra i en timme nu och vettefan vad som är viktigare för henne nu än att svara när jag ringer. Eller så strejkar hon? Jaja, gör ett försök till innan jag kastar in handuken och låten ansiktet ringa själv. Hörs senare.

dagens

 
Leggins - GinaTricot
Skor - SkoPunkten
Tröja - Lindex
Oversize tisha - Monki
Halsduk - BikBok



Hittade lite smått och gott på stan kan man säga ;) Ni får nöja er med att se kassarnas utsida idag för jag orkar nog inte slänga upp bilder på innehållet. Nu ska camilla färga mitt hår för det ser förjävligt ut just nu men jag har somsagt inte orkat bry mig om så mycke ytligheter på sistonde. Solat har vi också gjort och så ska vi smörja in oss så vi blir fräscha till Nyår :) Hörs!


ledig, shopping, bästa vän


slut som artist efter jul

Har inte lagt ner mycke tid på denna blogg på sistonde, jag vet. Men jag är lite trött på allting just nu. Har ingen insperation när det gäller kläder, jag sätter helst på mig ett par jeans och en skön hoodie för tillfället. Orkar inte gå på stan och kolla på mellandagsrean, jag orkar bara inte trängas bland alla hooliganer på ginatricot. Jag har jobbat arslet av mig denna månad. Tror jag kanske har vart ledig ett par dagar. Bara för att ha en bra start i januari med en bra lön. Har ont i hela kroppen men låter mig inte känna efter riktigt. Går till jobbet fast jag har världens värsta halsont. Men jobbet är också det enda som är roligt just nu, lägger all min energi där. Jag sover kanske 4 timmar mer per natt än vad jag brukar, men jag är ändå trött. Snart ska jag vara ledig ett par dagar utan att ta extrapass, jag tror det är nödvändigt. Man är ju inte stålmannen. Men imorgon är jag ledig och då ska jag gå på stan med min bästaste vän hela dagen och bara prata ur mig. Hon är den enda som verkligen förstår. Hon ser när det är något som inte är okej och det är så skönt att inte behöva dra ett fejksmile. Julafton tog på min energi som fan. Det är ju inte den bästa dagen på året för alla lixom. Men jag tog igenom mig den med telfonsamtal jag helst hade velat slippa. Men även fast ja känner såhär just nu så är jag ändå så jävla lycklig, bara lite slut som människa lixom, helt vanligt och OKEJ. Och även fast jag inte skriver här varje dag så har jag faktiskt en hemlig blogg jag skriver av mig all skit i, haha så jävla skönt. Som en dagbok. Annars hade den här bloggen vart full av skit ska jag säga er! Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och sen är det jobb till 22, ska faktiskt bli rätt kul.. ser fram emot det :) Allt handlar om inställningen.

tröttis

Sjukt trött idag också så kommer inte srkiva många rader. Har inte så mycke och säga om jobbet, det var mycke att göra men jag tyckte det var kul som vanligt haha. Slutade halv 4 så när jag kom hem åkte jag till Anette och gjorde mina naglar så nu är dom finare än finast igen :) Väntar på att mamma ska bli klar med maten nu, är as hungrig. Hörs!

mariamena

I've run out of complicated theories
So now I'm taking back my words
and I'm preparing for the breakdown

Your t-shirt's lost its smell of you
and the bathroom's still a mess
remind me why we decided this was for the best

Because I miss you love
I miss you love
I miss you
love

My goal is to reach your hands anyday now
Please don't blame me for trying
to fix this one last time
I have a hard time as it is

Because I miss your love
My love

:)

Helt fucking slut som människa nu kan jag säga er. Jobbade över ett par timmar idag för att det var lite mycke att göra + att jag ändå hade fått vänta på mitt tåg i allafall så det kändes lixom bara självklart att stanna :) Jobbet, ja... det var mycke och göra men jag har haft kul. Att det är mycke att göra drar lixom inte ner mitt humör ett dugg. Fick en present av fannsan för att hon tyckte jag vart så duktig också, sånt uppskattas! Gick hem till mormor när jag kom till Sala och där var det middag. Dom ut lutfisk (ush, blä, fy) och jag åt kalkon (mumsfillibabba). Nu ska jag lägga mig i badkaret och bara softa, fan vad skönt. Och sen ska jag äntligen få lägga mig i sängen och kolla på gossip girl och sova :) Imorgon tog jag extrapass så jobbar från halv 12. Hörs när jag känner mig mer levande!

awsome kväll, rakt av

Japp, uppe med tuppen. Marcus polare har nämligen skrikit hela morgonen när dom lanar och jag kan inte somna om. Jag nitar dom om dom vågar gå ut från hans rum nu alltså, tvekar inte en sekund. Ida ligger och sover i min säng fortfarande haha. Ska berätta om gårdagen.

Först så kom Ida och Maria hit och drack kaffe med mig och Mamma så pratade vi massa norgeminnen och berätta en massa för morsorna som jag tror att dom helst av allt satt och intalade sig själv om att vi ljög om haha. Men nej, det mesta var sant. Men vi blev inte utslängda för att vi kastade ut en tv ur fönstret, nej vi blev utkastade för att vi rökte innomhus, haha.

Sen åkte i allafall jag med Ida hem så firrade vi oss där och knäppte första. Sen runt 8 så drog vi hem till Petra där madde, lollo, jessica, frida, lisa, annis och några andra tjejjer var och så kom det några boys senare. Vi körde ölspel och pratade och hade kul. Sen hade vi biljetter till 22.45 så vi drog väl runt halv 11 till hotellet. Det var asmkt folk och kom bara mer och mer. Drog en tequila först av allt för att få lite energi sen pumpade jag och Ida på dansgolvet med hennes bror och hans kompisar i säkert en timme. Vi chilla runt och hade det fett. Sen träffade jag Natta och Linda så hängde med dom typ en kvart eller något tills jag hamnade på dansgolvet med Ida igen. Det var as skön musik där nere, typ house. Nej fyfan vad kul jag hade, vi hade. Sen skulle ja och Ida vara smarta och gå lite tidigare till kebabben så vi drog och hämtade våra jackor och där träffade jag på Jonte igen, och haha.. så jävla kul diskution vi hade. Fyfan vilka pinsamma brudar. Tänkte till och med nita en där ett tag minns jag men det var väl tur att jag höll mig i skinnet. Eller så var det inte, jag kollade bak och hon var borta, lika bra det. Vafan jag har blivit en slagskämpe? Inte okej ;) Jajja väl på kebaben så var vi ju inte direkt ensamma om man säger så. Men vi satt där och åt och hade trevligt. Så kom talan igen så vi stod och snackade ett bra tag innan jag fick med mig Ida hem så gick vi och la oss :)

Nu ska jag dricka kaffe och försöka att bli människa, inte okej. Jobbar bara till halv 5 dock, det ska bli as skönt! Och Natta jobbar idag också, huuuur bra?! :D Vi hörs ikväll!


Utgång i Sala ikväll igen? Whats up med det lixom haha..

Pratade nyss med Ida, hon sa att jag skulle tagga till. Mja, får göra ett försök till det då. Hon kommer snart hit så ska vi försöka att hitta på något i Sala när allt är stängt. Wish us luck. Det blir en promenad i allafall. Vi har ju inte körkort så vi kan dunka musik och ha händerna i luften. Haha. Hoppas på att Camilla kommer hit ikväll också, då blir det en toppen kväll :) Hörs senare

God Jul på er :)

 
Igår då;
Jag mötte upp Linda, Natta och Frida på stan så gick vi hem till Thomas och hade lite förfest. Pratade med Natta om allt mellan himmel och jord. Den tjejen är guld värd ska ni veta! Vet inte riktigt vilken tid vi gick till Hotellet men det var rätt tidigt iallafall. Väl där inne dracks det vill jag lova. Träffade på en massa kända ansikten och endel nya. Aa, gårkvällen var galen, slogs gjorde jag också haha. Vafan?

Idag är det Julafton! :) Det började med en gröt frukost med mamma och bror. Fick dock inte i mig mer än kaffe. Sen gick vi hem till mormor och först drack vi glögg, som jag inte heller fick i mig för det är så jävla vidrigt. Sen kollade vi på Kalle Anka, vad annars? Sjukt tråkigt haha. Sen var det äntligen maaaat, jansons och prinskorv bestod min tallrik av, haha. Sen kom vi äntligen till det roliga, julgodis och julklappar! Jag fick bla. pengar till hårförlängningen Marie ska göra på mig, det kommer bli awsome! Sen fick jag tid för att göra naglarna, pengar, camilla läckbergs böcker av mormor, hon har gett sig fan på att jag ska börja läsa så det får jag väl börja göra 2011 då. Vill faktiskt ändå läsa hennes böcker :) En kalander och lite smått och gott. Fick det jag önskade mig iallafall hihi. Mamma ska få nagelförlängning av mig också och min bror ska få en shoppingrunda på stan. Vi måste göra något åt grabbens stil ;)

Pratade med Ida nyss i telefon och snackade en massa mellan himmel och jord. Fan vad ja garva, saknar hennes och mina upptåg och äventyr alltså. Men vi ska försöka ses imorgon! Hoppas på att Camilla kommer hit till Sala så ska vi ut här. Vi är lite småtrötta på västerås människor, det är lixom samma ansikten varje gång. Och om man ser något nytt så är man ändå med samma människor ändå lixom haha. Vi får la se hur det blir helt enkelt :)

Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid mamma och kolla på tomten är far till alla barnen, som vanligt. Den är så sjukt bra och rolig. Älskar skådespelarna. Nej hörs :)

 


kaos i sala idag, första utgången här..




you give me the kind of feelings people write novels about..

Sådärja! Nu sitter jag här med min pälsmössa och ett sista glas kaffe. Imorgon är det Julafton, är det någon som har någon slags julkänsla i kroppen? Är det bara jag som går runt i November och väntar in första advent fortfarande? Eller är det bara jag som har vuxit ifrån den där pirrande känslan i magen man fick när man var lite. Tanken på att få öppna en massa julklappar.. Nej, give me some feelings.

Hoppas inte att jag tagit ett extra pass ikväll alltså.. orkar inte. Vill hem faktiskt, första gången jag känner så lixom och då är det nog så. Fast det skulle ändå vara kul att jobba med Fannsan ikväll, hon ger mig alltid så mycke ansvar ;). Jag fick tex göra en ledargrejj sist, typ städa glassmaskinen och ta ner ljuslamporna? Öh, hur stort är det inte det. Haha nej men det skämtar vi alltid om.

Nu tänkte jag precis skriva, iiiiiih imorgon är det julafton. Lite mys är det ju faktiskt. Ikväll blir det dock andra bullar. Första utgången i Sala på stadshotellet, sickt. Hörs sen!

december 2009, ett år sedan








.

Carefull what you say
This time of year
Tends to weaken me
And have a little decency
And let me cry in peace
But there's a place where I
Erase the challenges I've been through
Where I know every corner,
Every street-name
all by heart

And so it is a part of my
courageous plan to leave
With a broken heart
Tucked away under my sleeve

I wanna go home for Christmas
Let me go home this year
I wanna go home for Christmas
Let me go home this year

'cause we act more like strangers for each day
That I am here
But I have people close to me
Who never will desert me
Who remind me frequently
What I was like as a child

And so it is a part of my
courageous plan to leave
With a broken heart
Tucked away under my sleeve

I don't know what my future holds
or who I'll choose to love me
But I can tell you where I'm from
And who loved me to life

puss

   

 

Jajjamensan, nu fick ni många bilder på dagens :) Jobbet var helt okej, inte jätte jätte kul idag. Eller jo lite haha, kan inte säga annat. Men klockan 22 hade vi julklappsbyte och det var askul haha. Tror jag garvade ihjäl mig några gånger. Stans dårar har verkligen samlats på ett och samma jobb! Jag fick toaletpapper där det stod "shit happens" på av sarah ;) och själv köpte jag en julbock och skrev på en lapp "alla behöver en innehäst" och Ante fick det, det passade ju perfekt haha för det är vi som har det där internskämtet, bara vi som tycker det är askul också haha. Nu ska jag lägga mig och kolla på lite webtv och sen är det sängen! Imorgon blir det utgång i Sala med cheferna och Natta, sweeet!

eyebrows, and lovely hair

Denna video backstage från Alexander Wang Spring Summer 2010 är så sjukt inspererande. Ögonbrynen, håret och ja självklart kläderna. Nu ska jag berätta en sak haha. Jag har alltid trott att jag på något vänster är synsk. Det är svårt att förklara men tex när jag sitter och spelar kort så om jag konsentrerar mig riktigt ordentligt så vet jag vad den som sitter bredvid mig sparar på? Hur sjukt är inte det? Haha okej jag låter som ett freak. Men nu till detta, det spelar ingen roll vart jag ser bilder på Wangs kläder, jag ser DIREKT om det är skapat av honom. Samma med alla kläder från Acne, där är jag nästan värre. Jag faller pladask omedveten om att det är Acne, men sen tänker jag.. det måste vara Acne. Sjuukt. Och jag är inte ett modefreak när det gäller kände klädesmärken haha. Så det brukar jag underhålla mig på bussen med. Peka ut och gissa rätt på märken. Kanske är därför jag vet också? För att jag läser typ en modetidning om dagen på bussen bara för att tiden ska gå snabbare? haha. Nej men i allafall, som ni kanske förstår så tycker jag ögonbryn är riktigt snyggt (om dom är snygga dvs) och det där låååånga håret flätat är bara så rätt. Ih! Längtar tills jag får mitt svall.




Hej på er förresten :) Känner mig riktigt pigg och utvilad. Sitter och dricker kaffe och ska alldeles strax ta på mig lite kläder. Eller nej, MYCKE kläder. Det är 23- här i Sala och jag har läst att det är ännu kallare i Västerås? Fyfan, på med pälsjackan och pälsmössan och kötta till bussen. Ska nog gå så sent som möjligt så jag slipper stå där. Men ni känner mig, jag är alltid en kvart för tidig. Så vi satsar på tio minuter för tidigt idag ;)

 

Nyä pälsmössan

Faaaan alltså, jag håller på att dö just nu. Helvette om det är så alltså. Jag skjuter någon då alltså. Men ska inte ta ut något i förskott nu. Mamma har försökt lugna mig hela kvällen haha. Eller alltså det är fan inte kul. Åh ska skjuta den jäkeln alltså. Skitsamma.

Har precis fixat mina naglar nu iallafall. Det är en halvtimme kvar tills programmet jag ska se börjar så ska ta ett bad nu och sen ska jag smörja in mig med dove så man får lite färg. Blek som jag vet inte vad känner jag mig. Imorgon är det jobb så efter programmet ska jag lägga mig i sängen och kolla på våra vänners liv och försöka sova :) Förövrigt går Maria Menas album på repeat heeeela dagarna just nu.


I miss your love



HejHej :) Nu är jag inne i värmen igen. Gick på stan med mormor och det var svin kallt. Först gick vi runt och kollade och jag fick med mig en jättefin pälsmössa hem som går typ i grått. Den passar till lite mer än den jag köpte sist också :) Sen så köpte jag julklapp till jobbet, haha säkert bara jag som tkr det är skitkul, stod och garva för mig själv. Och så är det lite internt men några kommer förstå iallafall haha. Så gick jag till frisören och beställde hår i rätt färg och längd och fixade julklapp till min bror. Sen gick vi hem till mormor och tog upp hennes julgran och klädde den. Finns det något tråkigare förresten? haha alltså, det kan inte vara många som tycker det är roligt? Jaja, eller så är det jag som är så otjejig bara. Sen drack vi kaffe och käkade kakor också hih.Nu ska jag fortsätta att kolla på en serie som heter "våra vänners liv" den är så jävla rolig så jag dör. Går på svtplay. Sista avsnittet gick på tv igår. Vi hörs senare :)


Why do I still care?

Vaknade av ett telefonens 13 signaler typ. Folk som inte lägger på efter 4 signaler utan svar får jag krupp på. Antingen är man inte hemma eller så vill man helt enkelt inte svara? Telfonsäljare är specialister på det. Men sen kom jag på att det är nog min kära mormor så sprang upp och så var fallet :) Ska gå med henne på stan nu och hjälpa henne med en julklapp till min bror och så ska jag gå in till frisören och berätta för Marie hur jag vill att mitt hår ska bli :) Ih, jag längtar.

Och jag måste köpa någon julklapp till julklappsbytet imorgon på jobbet också. Fett svårt ju? Och så tycker jag sånt är skit jobbigt. Vet inte varför haha. Jaja det ska ju bara vara någon skit, men i allafall. Drygt hihi. Imorgon är det äntligen jobb igen iallafall :) Jobbar från halv 12 till klockan 7. Konstig tid? Jag har aldrig slutat 7. Jajja, sen får jag väl vänta i 4 timmar då julklappsbytet är 22? Vi får la se.

Nu dusch och fix och ut på stan i detta kalla väder. 13,2? Skojjar han med oss eller? Det är myggfritt i allafall.

just some pics


flummm



Alltså jag dör verkligen. Jag köpte en byxdress och lite annat och så fick killen för sig att prova allt jag köpt. Magtröja, svarta slimmade jeans och denna byxdress. Vek mig på golvet alltså. Riktigt sessy. Nya profilbilden på fejjan helt klart!

bara för att det är en fin bild :)


.



You self distructive
Little girl
Pick yourself up
Don't blame the world
So you screwed up
But your gonna be ok


alltså det här är så min humor i ett nötskal, jag asgarvar!

Polisen meddelar att man gripit Usama Bin Ladens släktingar. De personer som just nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme Laden och de två brödrerna, Choko Laden och Remo Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster, Pina Co Laden. Nu spanar man efter hans kusin Sal Laden och hans senile farfar, Var-fan-var-det-jag Laden.

HAHAHAHA fan vad jag dör!

sjukt kul

Måste bara berätta om kvällen på restaurangen i söndags. Eller berätta och berätta. Men den var SJUK. Jag sofie och Sarah jobbade och det var rätt dött lixom. Men dom som kom måste ha vart stans dårar alltså. Haha, så sjukt jävla rolig kväll. Jag och Sofie stod inne i köket och bokstavligt talat asgarvade, typ skrek skrattade och jag höll fan på att kissa på mig. Folk som tryckte ner pepparkaret i maten med tron att det skulle komma ut peppar då? Och som åt kött med händerna? Och då pratar jag inte burgare eller ribs utan en fet köttbit lixom. Ambulans kom och ja gud vet vad. Folk som kom in i köket och beställde dryck? Man ba eh? Nej jag har då aldrig haft så roligt på jobbet som då, eller jo... men detta är LÄTT topp tre. Sen när jag slutade sa jag till Sarah: Alltså om detta inte slutar nu hur fan ska min utgång bli ikväll då? Så innana jag gick ner för att göra mig i ordning till festen så gick jag ut för att ta några bloss. Då typ rusar det fram en man på 45 år till mig och typ trycker in mig mot väggen, står typ 5 centimeter ifrån mig, är två meter lång typ så jag kollar upp livrädd på han. Så säger han typ: Vart är festen? Jag behöver varva ner och ta några bärs. Jag är inte här ifrån jag är från Göteborg. Och jag som är livrädd bara babblar på och säger typ: Ja det är ju söndag så men det är restaurangfest på Pluto om du går rakt upp här så ser du. Han ba: A men jag äger en massa restauranger i stan så aa då går jag dit då. Haha snacka om att han ljög? Från göteborg verkade han inte heller komma för han pratade inte så? Inte för att man behöver det men.. Jajja. Sen gick jag in till Sara helt livrädd. Ah riktigt skum kväll iallafall.

restaurangfest / julfest



Vilken awsome kväll rakt av. Mötte upp Camilla klockan tio då jag slutade jobba så gick vi direkt till pluto där det var restaurangfest. Det var bara folk som jobbade innom det så det var så sjukt jävla lyckat verkligen. Trodde det skulle bli segt att vara där ifrån tio men nej du, klockan blev 2 alldeles för fort tyvärr. Träffade på en massa verkligen! Och roligast av allt, lärde känna en hel del nya ansikten också :) Jag blev kaanooooon dyng rak alltså, men jag tror inte det smällde till förräns jag gick ut så det var ju rätt skönt i allafall. Just ja nu kom jag på att jag och camilla åt burger corner haha, fan alltså minnet sviker. Stod i dj båset med Thomas sista minuterna innan stängning också och drog lite på någon platta också minns jag haha, stackars människor. Nej men det var awsome verkligen. Alla från silk, alla från Å, alla från Tabban.. jaa underbart folk. Efter partyt ringde jag Damberg så fick jag komma dit och slagga, turis :) HAHA roligast var så här i efterhand att när jag gick till honom så mötte jag en kille på vägen och då hade jag nog glömt bort att jag hade fixat sovplats för han började boka hotellrum till oss och ringde taxi osv. Sen kom jag nog på att jag hade damberg och tänkte: vafan sysslar jag med nu? tänkte jag nyss följa med en okänd till ett hotellrum? Alltså, whata fuck?!?!? Haha sen när jag väl kom till Damberg hade jag ringt mamma och bett henne kolla buss och tågtider mitt i natten? Så hade jag blivit arg för att det inte gick någon hahaha.. alltså shit. Imorse så vakna ja när damberg kom hem för att käka lunch så umgicks med han och Klas och jag var fortfarande dyng typ. Sen drog han och jag och klas traska ner på stan, han till arbetsförmedlingen och jag till tågstationen. Nu är jag hemma i Sala och är fetledig, imorgon också. Sjukt skönt :) Sa imorse till damberg att: Jag ska fanimej vara nykter fram till Nyår alltså. Han ba: Ja, det är två veckor.. det klarar man nog. Haha andra säger att dom ska vara nykter fram till nyår typ i Oktober. Men orka sånt tjaffs lixom ;)

just hold my hand and say that someday we will have forever..


just hold me

Well I saw you with your hands above your head
Spinning around, trying not to look down
But you did, and you fell, hard on the ground
Then you stumbled around for a good ten minutes
And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

And I probably forgot to tell you this
Like that time I forgot to tell you about the scar
Remember how uncomfortable that made you feel?
See you're not what I expected
But you're the only one who knows how to handle me
And you're such a great kisser and I know that you agree

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was
small
'Cause its really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me

You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean


full rulle

Nejmen hejsan svejsan, det var ju ett tag sen! Får väl dra en update från dom senaste dagarna. I torsdags så gick jag och camilla på stan och kolla en massa och sen kom damberg och mötte upp oss så gick vi runt lite till innan det var dax för vin och glögg kväll i hans nya lya. Klas, Willy och Sunkan var också där :) Vi blåste ballonger och snackade. Sen kände jag och camilla för att dra till cirkus så vi börja väl tagga inför det runt 11 snåret och då ändrade sig även killarna och följde med oss. Det var faktiskt roligt där trots medelåldern på härskapet. Sen gick vi hem till Andreas igen och slagga.

I fredags var det jobb från halv 12 till 22 sen gick vi och hämta nycklarna till dambergs lägenhet. När vi väl är där får vi inte upp dörren? Fel nycklar tippade vi på och hade förferke i trapphuset. Gick lika bra det men blev inte så mycke dusch för mig och camilla. Sen gick vi vidare till Å och träffade thilda med sällskap och röjde lite där. Sista timmen gick vi till bmb som hade fet kö men det kirrade vi och fick gå in en annan ingång haha, vi lyckas då alltid. Väl där inne träffade vi på tjejjerna och shaka loss med dom. Sen blev det mysigt sällskap hela natten :)

Imorse var jag ovanligt pigg så jag gick upp och duschade och fixade mig inför jobbet och kramades lite granna hihi. Sen var det bara ut i kylan och traska till jobbet. Vart på skitbra humör heela dagen och allt gick så bra. Vi hade väääääärldens KAOS lunch, jag tror seriöst hela stan valde att käka på jenses idag. Inte ett bord ledigt. Sprang arslet av mig, men somsagt det gick super bra :) Ikväll var det dock tvärt om, typ dött? Men hade kul som vanligt med tjejjerna så det gjorde ingenting! Slutade nio och vi hade glassdag på jobbet så jag och fanny satt och åt glass och snackade i en timme tills min buss gick. Nu är jag äntligen hemma och ska snart fixa inför bingen.

Har tagit extrapass imorgon också så det blir jobb halv 1 till 22, sweet :) Sen på kvällen blir det ännu bättre för då är det jul/restaurangfest med camilla och alla andra, fett! Är ledig på måndag så det blir all in vill jag lova. Äntligen en utekväll där man kan släppa loss och inte tänka på morgondagen, det var ett tag sen, sen sist om man säger så. Japps, bilder och sånt dära kommer i sinnom tid :) Hörs da!

några bilder från tiden då jag bodde i Oslo


Första festein i Oslo med Hippietema.


JA, vi gick all in ;)


Första festen i mitt kollektiv då ida inte bodde där än :)


Jag var ganska ljus i håret och där var jag ju rätt smal också haha


Klockan var väl halv 12 på morgonen? festerna slutade och vi fortsatte på en pub! 3 öl för 100!


Vi satt vid slottet en vanlig söndag klockan 12 med varsin öl i handen och tja.. vissa festade till det lite extra också ;)


Tills vakterna tog oss och skulle kasta ut oss från området. MEN vi behövde en bild med snyggingarna först haha!


5 månader utav underbara känslor


Dom här jävla daxfyllorna. Jaa.. vi var dynga 24/7 haha!


Älskade Z... minns när vi sa hejdå till varandra som om det vore igår. Du sov hos mig den natten och jag tror bara vi låg och kollade på varandra och frågade "kommer vi någonsin ses igen?" "Är det verkligen imorgon vi säger hejdå till varandra?". Jag kunde knappt se dig i ögonen när vi kramades för sista gången, jag kollade ner i backen och sa hejdå innan tårarna kom. Om det är något jag ångrar så är det nog det. Jag skulle kollat dig i ögonen en sista gång. Men vi SKA ses igen.

Haha jag minns när du råkade äta nötter och blev helt röd i ansiktet och helt uppsvullen haha.. alltså det kanske inte var så kul egentligen, men du blev fan helt störd. Virade runt på oslos gator som en galning och ville verkligen inte åka till sjukhuset. Sen hittar vi dig liggandes på backen och "vila".. vi ba; men nu kommer du med till sjukhuset. Du: NEEEEEEEEEEEEJ jag har fanimej bara ätit en snickerz hahahaha.. alltså vem äter det som är nötallergiker? Hur full är man då..


Några få utvalda statusuppdateringar från facebook 2010, från början till slut


Alltså gud var roligt att läsa. Man får sånna flashbacks så det pirrar till i hela kroppen. Nu inser man verkligen hur mycke man ska njuta av livet för 2010 har fan vart ett helt underbar och händelserikt år. Tänkte kommentera några av mina statusuppdateringar:

"Idag flyttar jag till Oslo. Sitter på bussen, 4 timmar kvar tills jag är framme.."
Kommer ihåg känslan som om den vore igår. Jag lämnade verkligen min trygghet där på tågstationen då jag kramade sönder mina vänner. Jag flyttade till Ida i Oslo som jag då inte hade sån jätte bra kontakt med innan. Jag flyttade in i en lägenhet med 16 stycken andra, okända människor. Började jobba på ett helt nytt jobb. Det var andra pengar, annat språk, man åkte trick istället för buss. Allt var nytt. Jag flyttade till ett annat lands huvudstad. Jag var så jävla nervös så det förstår ni inte. Jag hade ingen av mina nära vänner där borta och speciellt inte min familj. Men fan vilket roligt halv år jag fick där borta. Alla nya möjligheter och erfarenheter. Alla nya vänner och så här i efterhand en liten kärlek kanske. En trygghet hos någon som verkligen behövdes. Honom saknar jag. Jag saknar Ida. Jag saknar alla grymma utekvällar. Vi söp konstant i 3 dygn. Fyfan det var tider det!

"Svenska Björnstammen river vår lägenhet bokstavligt talat.."
Killarna från svenska björnstammen (en av deras låtar är "dansmusik") var och spelade i Oslo. Vi åkte självklart dit för att kolla på dom. Och det slutade med efterfest på en svartklubb där vi stod för Dj:ejandet, baren och resten av allt som finns på en club. Jag minns att jag var kvar längst där borta och jag var ensam på Oslos gator mitt i natten och försökte hitta hem. Och jag med mitt lokalsinne (som knappt hittar i västerås) spatsera där bland alla knarkare och hookers. Men hem hittade jag iallafall haha! Och väl hemma möttes jag av ett glatt gäng med namn svenska björnstammen som festade sönder på våra soffor, köksbord och stolar. Det finns film på det på facebook. Fan vad röjj vi hade den natten. Vardagsrums bordet gick sönder. Alla sov i allas sängar. Vi bakade kladdkaka? Ah, vi hade det allmänt chill alltså ;)

"Slagsmålsklubben dj:ar ikväll.."
Några av björnstammen killarn + Frej från maskinen spelar ju i det bandet och vi var tvugna att dra ett till party med grabbarna. Det blev röjj den kvällen också vill jag lova!

"Maskinen ikväll, eh vi kör igen!"
Denna kväll var FET. Det började med en skön förfest med Herbert och en massa andra grabbar i en lyx lägenhet på "oslos stureplan" för att ni ska få rätt känsla i kroppen. Med dj och hela kittet. Snack mellan himmel och jord. Sen drog vi oss mot deras spelning. Och vi stod inte framför och hoppade som galningar. Nej vi stod BAKOM scenen och röjjde ass ska jag säga er. Det var bubbel och dans på soffor och bord. En äckligt fet upplevelse. Efter dom spelat klart rörde vi oss mot deras hotell svit som var som en lägenhet och festade sönder till morgonen. Fick några timmars sömn sen tacka vi för oss och kramades lite till hihi. Ida och jag snodde varsin kaffe från hotellet och traskade hem till vårt kära kollektiv och delade med oss av våran upplevelse!

"Livet är det där helvettet mellan fyllorna... eller hur vad det?"
Ja, gudars skymming. Klart man jobbade på dagarna. Men det blev rejäla dax och dygn fyllor där borta kan jag säga. Önskar jag kunde berätta precis allting, men det fanimej cencuerat for life! What happens in Oslo, stays in Oslo, om man säger så.

Det var väl några av statusuppdateringarna jag kunde gå in lite längre på. Det var askul att läsa igenom alla dom där meningarna. Fan vad mycke skit man skriver ;) Åh, 2011.. jag längtar efter ett nytt år med nya möjligheter.

eh ja

 

Ett par bilder från när vi var och kollade på Isak strand en helg när dom spelade i sthlm i tanto. Dom är feeeta. Och dom blir bara ännu bättre när det är thildas pojkvän filip som spelar trumpet i bandet :) Fick höra på en massa smakprov från deras nya album som kommer ut snart. Och dom blir bara fetare! Dom finns på spotify så in och lyssna :) Har också en riktigt fin high on life video på facebook när jag och thilda dansar till deras låt haha.

secondhand och lite annat behövligt

Gick ju somsagt en runda på stan med mammsen innan vi skulle till mormor. Men fastnade i secondhandbutiken lite väl länge så hann bara med den och lindex. Men imorgon blir det en heldag på stan med Camilla, så det var nästan bra :)


En korsett från Lindex


 Två par strumpbyxor, ett par är lite stickade och mönstrade och ett as snygg nagellack. Ser lite vintrigt ut.



En större kuvertbäska, hur snygg? :D secondhand



En ny pälsjacka, efter som jag inte har några ;) Nej men en svart pälsjacka var jag faktiskt på jakt efter. Har saknat en helt vanlig svart jacka.


Ett stickat linne, as fint på :)


En liten hamster :) Nej men en fin liten pälsmössa.


Sist men inte minst ett par kängor, snygga dom också!

Allt jag köpte på secondhand gick på 250kr, det är sjukt. Efter julgodiset och middagen hos mormor så gick jag och solade. Nu har jag precis duschat och ska smörja in mig. Sen ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på paradise hotel.

Har mycke att se fram emot nu känner jag. Imorgon är det shopping på stan med bästa vän och på kvällen "glöggkväll/filmkväll" med andreas. Sen på fredag ska jag träffa thilda och filip och några stycken för lite party kan man väl säga? Sen är det jobb i helgen, kanske någon utgång det visar sig. Och på söndag är det restaurangfest på Pluto. Mitt jobb ska dock inte gå vad jag vet? Jag och camilla ska iallafall gå med silk som antagligen har bokat bord där? HAHA jag minns förra året, då söp vi Mats (dörrvakt) under bordet. Och här har ni bildbevis:


Först och främst, fan va tjock jag var? haha Men aa ser ni mats ögon då? Vi tog shot efter shot efter shot och han trodde seriöst han skulle supa oss under bordet? Anledningen till varför vi satt där från första början är för att vi var ute JÄMT. Nej du Mats, man ska inte gå på berg när det finns småsten ;)


<3

Det var väldigt länge sen jag kände att jag älskade livet såhär mycke. Känslan av att älska sig själv är obeskrivlig. Känslan av att hitta sig själv mer och mer för varje dag som går är obeskrivlig. Och jag ska inte sticka under stolen med att mitt jobb har mycke med saken att göra. Innan jag började där var jag väldigt vilsen. Det började med att jag flyttade till norge, jag kände att västerås inte hade någonting kvar att erbjuda. Sen flyttade jag hem när jag hade jobbat och festat sönder som en dåre där borta, det var inte rätt ställe för mig att hitta mig själv. Sen en dag gick jag till Jensens för att se om dom behövde en servetris. Och aa, sen dess har jag jobbat där och jag trivs bara bättre och bättre för varje dag. Dom som jobbar där är verkligen helt underbara. Dom är som en familj på något sätt. Dom säger alltid "fanny du är alltid så himla glad", och utan dom hade jag nog inte vart så glad, det är sant. Och det hoppas jag att dom vet. Om dom kände mig innan jag började jobba där så skulle dom se en sån stor skillnad. Mamma, camilla, thilda, alla mina nära och kära.. dom ser en helt annan person nu och jag är så himla glad för att det inte bara är jag som känner att jag har vuxit som person utan att andra också ser det. De enda människorna som inte ser det är folk som inte längre vill se mig. Och det bästa är att jag har valt att strunta i dom människorna. Jag behöver inte dom i mitt liv längre. Önskar jag kunde förklara för alla varför jag var så då, och är såhär nu. Men det vill jag inte. Det har jag lämnat bakom mig och det är där för att stanna. Att jag tog igenom mig det här själv med stort stöd från mina nära och kära gör mig nog mest stolt! Jag är hundra mil framför och det ska krävas mycke för att jag ska falla tillbaks till det. MYCKE.


bestämt mig nu

Detta blir en bra dag. Det var sjävklart min dagliga dos av koffein jag inte hade fått i mig. Men nu så, nu är jag fit for fight. Och mina dagliga konversationer med andreas som inte hade hunnits med haha. Nej men den killen, han behövs mer än vad jag tror :) Nu ska jag snart ge mig iväg till mormor för att lämna en påse till mamma sen ska jag gå på stan med mammsen och kolla lite kläder osv. Sen iväg till mormor igen och göra julgodis :) Förut var vi 4 familjer som samlades för att göra julgodis. Men tyvärr är det så att livet har sin gång och gamla blir äldre och tillslut så ja, då försvinner vissa :( tex. min morfar. Och folk flyttar till mindre hus/lägenheter och då får man inte plats så många. Saknar min mormors hus så inåt helvette. Det är det finaste huset i Sala, verkligen. Mina barndoms år i det huset, har så många minnen. Men somsagt vi kör julgodis hemma hos mormor ensamma och det är minst lika bra. Och haha, vet ni.. min mormor har köpt ett löpband? ETT LÖPBAND? ja det är skitbra, en själv skulle aldrig få tummen ur röven och göra något liknande.

Längtar så jag spricker tills imorgon. Garderoben ska fyllas på och julklappar ska köpas. Och jag ska äntligen få träffa min cameltoe mer än bara ett par timmar. Vi jobbar ju om varandra lixom. Sen på kvällen ska jag nog hem till andreas på glöggkväll hihi, mysit ju. Iof så är inte glögg det bästa jag vet, men det funkar ;P Hööörs

listat ut två julklappar, det går bra nu

jag - mamma, ska jag betala det där löshåret själv för jag vill ha det?
mamma - ja.. jag vet inte
jag - men då går jag och kollar upp sånt där i veckan :)
mamma - men nej.. men ah..
jag - eller? det kostar typ 3 tusen så
mamma - den 10 januari kan inte du jobba iallafall
jag - Nehe varför då? :D ... har jag frisörtid?
mamma - Det säger ja inte, men du ger fan i att fixa håret iallafall..
jag - Åh, tackis :)

ringer mamma
jag - hej du, gör Ann naglar varje dag?
mamma - men nej vadåda?
jag - ja antingen tänkte jag gå till henne idag eller någonstans i v-ås imorgon.
mamma - men neeeej det gör du inte då slår jag dig!
jag - haha va? ska ja få det i julklapp? hur länge ska jag vänta då?
mamma - men tyyyyst, hejdå!

sjuuukt

Alltså det är fan sjukt att jag sovit från måndag kväll till onsdag förmiddag? Okej jag var uppe någon timme igår och sådär men sen har jag enbart sovit. Man måste ju vara rätt slutkörd som människa om man kan sova mer än ett dygn haha. Vart tog tisdagen vägen lixom? Det blev måndag sen onsdag på en gång haha. Men jag vaknade upp på rätt dag iallafall, för idag har jag fått lön. Wiho :) En ska är säker, jag måste göra mina naglar hos någon.. nyss! Får fan tuppjuck. Sen är det julklappsshopping på torsdag med my little ponny tänkte jag säga, med camilla. Det är ju jag som kallas "my little ponny" av fanny på jobbet haha, lite sött ju! Har inte riktigt bestämt mig för om det här blir en bra dag eller inte, men det får vi ju hoppas på. Morgonhumöret ligger fortfarande och smyger antar jag..Ska hoppa in i duschen nu och sen firra till mig.. tänkte gå och kolla lite secondhand affärer. Det bästa som finns ju :)

nattbloggning

Japp snart har jag sovit i två dygn, är man sliten då? Haha nejdå. Men i måndags kväll la jag mig runt 12 sen vaknade jag igår klockan 16.oo sen somnade jag klockan halv 6 på kvällen igen och vaknade nu halv 4. Jag ska snart gå och lägga mig igen men vaknade av att jag hade så ont i kroppen. Kommer nog vakna i tid imorgon så då ska jag gå en vända på stan och sen på kvällen ska jag hem till mormor och göra julgodis, hihi :) Nej nu ska jag lägga mig för att sova igen ett par timmar. Kan inte gå upp nu. Hörs :)

fejsboke


scream

Jag vill bara be den känslan jag har för dig dra åt helvette. Just precis!

det var du som sa det

Jag är en jäkel på att läsa bloggar som ni vet, eller vet nu i allafall. Och idag såg jag en tjej som hade bloggat om våra stora drickor vi säljer haha. Hon klagade på att den stora drickan var för stor. Stor dricka hos oss är alltså 75cl. När vi frågar vad folk vill ha att dricka säger dom oftast bara namnet på drycken. Tex. Pepsi. Vi ger dom en chans till att välja storlek. Alltså frågar vi, vill du ha en liten, mellan eller stor dricka. Säger dom då stor. Då får dom en stor dricka. Är det fel? Ska vi då säga, du vet att den är jätte stor vill du inte ha en mellan? Alltså, det går ju inte . Dels så säljer vi mindre och varför ska vi ifrågasätta deras val av storlek på dricka? Det står ju dessutom klart och tydligt i menyn vad vi har för drickor och storlekar. Sen självklart så säger vi till om en unge på 7 bast säger att den vill ha en stor dricka, det tar vi med en nypa salt lixom. Men när är fullt läskunnig människa ber om det, ja då antar vi att det är så också :) Måste faktiskt försvara mitt älskade jobb ibland haha!

mini semester

Nu är jag äntligen hemma och känslan man får i kroppen av att veta att man har tre dagars ledighet framför sig gör det bara så mycke bättre. Ih :) Jobbet idag flöt på som fan men tiden gick otroligt segt. Klockan blev dock halv 4 och jag gick till Monki för att möta Mathilda tänkte jag säga, Thilda alltså :) Så gick vi till det nya cafét i igor gallerian, skit najs ställe faktiskt. Nya haket så att säga. Vi tog varsin latte och snackade en massa mellan himmel och jord. Hade inte sätts på ett tag så munnarna gick i ett. Och fyfan vi fick fetaste skrattanfallet av en gubbe som satt bredvid oss. Han skulle peppra sin mat och hade pepparkaret upp och ner och försökte typ i 2 minuter att få ut den där jävla pepparen (en sak jag lättt skulle kunna göra dock), och fyfan vad vi började skratta. Och han kollade snett på oss och fortsatte sen försöka få ut någon jävla peppar, det gick inte. Plötsligt händer det, han ser ett annat pepparkar med bara vanliga hål så man lätt kan peppra maten.. han fick ut pepparn. HAHAHA fyfan då började vi garva ännu mer. Och tillslut kunde vi inte sitta kvar för han kollade på oss som han ville döda oss. Han hade ingen humor den gubben. Sen gick vi runt och kollade på en massa kläder och jag blev kär i en massa. På onsdag får jag lön och faaaaaaaaaaaaan vad ja ska handla kläder. Köpa julklappar menar jag. Okej, lite både ockis ^^, Nu ska jag lägga mig under täcket och kolla på lite program. Ikväll är det "ung och bortskämd" och "pensionärsjävlar", älska måndagar. Vi hörs säkert lite senare!

så jävla lycklig vaaa

Ny vecka, förra veckan kommer aldrig igen. Fett. Ska självklart till jobbet men först ska jag hitta något smaskigt att smycka kroppen med hade jag tänkt. Naken is the shit men inte i 5 minus, huh. Kaffe på stan med thildus efter jobbet? Kan hända, skulle vara trevligt. Den som lever får se helt enkelt. Måste dra, häng lite åt mig också medans jag springer arslet av mig för andra.

det är aldrig försent för att bättra sig, så jag väntar ett tag till..

Hejsan svejsan. När jag kom till jobbet imorse fråga frida om jag kunde börja en timme tidigare, tur va? Så jag började 12 istället :) Det var mycke på lunchen men jag tycker det gick bra! Sen så jobbade jag kväll med fanny och nathailie, fast sen blev det bara jag och fanny :) Det var lugnare på kvällen så det var lite små skönt faktiskt. Slutade klockan nio men hjälpte fanny lite med stängningsgrejjorna så hon skulle få komma hem lite tidigare kanske :) Imorgon är det jobb igen och sen är jag ledig i 3 dagar. Kanske skönt en dag eller två men sen kommer jag tröttna.. frågade om jag kunde får jobba men dom tyckte jag skulle vara ledig lite också haha. Vi får väl se hur det blir helt enkelt. Nu ska jag äta pepparkakor och kolla på gossip girl, som jag längtat!

too little too late

"Tror du kungen har vart otrogen med alla dom där kvinnorna?" låter den första meningen jag säger till mamma efter jag har vart vaken i en timme. Hon: "ja du har i allafall konstiga verderingar om vad som är viktigt att prata om på morgonen, varför tänker du på det nu?". Det är så att med mig får man inte prata med på morgonen och dom dom inte gör det, då börjar jag prata istället haha. Nu sitter jag här och äter julskinkmacka, förstår ni hur mycke jag tycker om det om jag får i mig frukost? haha. Och kaffe såklart, och lite cigg såklart. Så jävla skägg att jag börjar klockan 1. Skojja, har aldrig använt ordet skägg och kommer aldrig aldrig aldrig göra det. Men måste erskänna att det passade rätt bra just där. Kul att jag får vänta en och en halv timme före jobbet och sen lika länge efter jobbet då min buss går hem 22.17 och jag slutar 21. Det är fucking awsome. Kill me. Fan inte på humör för att jobba just nu allstå, hoppas det vänder för det är så drygt när man känner så. Kul att jag lyssnade på simple plan - perfect och mamma frågade om det var jag som hade skrivit låten haha. Ja, den är fööör lik sanningen. Jajja nu ska jag hitta kläder. Hörs!


she´ll eat him alive

HejHej! Jobbet idag var asroligt, alltså jag garvar fan sönder åt någonting varje dag. Och det är så jävla kul när jag och Natta driver om allting. Och haha, ni skulle sätt våran krock idag. Jag skulle in i köket med en tillbringare i plast och hon skulle ut med en tallrik med en korg på. Båda kollar typ bakåt och så går vi rakt in i varandra. Korgen flyger upp och hon flyger bak. Tillbringaren smällen till och jag flyger bak. Vi kollar på varandra i typ 5 sekunder sen börjar vi asgarva och håller på att kissa på oss. Alltså fyfan haha, det var så jävla kul. Näst roligast var när Ante fråga om Isabell hade in innehäst, hahahaha.. alltså jag dog. Ingen annan tyckte det var kul än vi men det var så jävla kul. Nu kan jag inte sluta tänka på "inne-hästar", jag ska nog skaffa mig en. Nej, nu ska jag sova lite granna. Börjar klockan ett imorgon men måste ta 11 bussen tror jag, segt :/ fan alltså.

mumsish

Kaffe och julskinkmacka, bra start på dagen! Jag lever typ på julskinka såfort den kommer tills den försvinner. Frukost, lunch och middag. Julskinkemackor haha. Jag har blandade känslor av att jag dag  på dag vill och tycker det är roligt att gå till jobbet. Det känns onormalt att vilja det? Men man ska väl vara glad att man känner så kanske? :) Som ni förstår så sitter jag och taggar inför en jobbdag, 12-21.30 blir det idag. Och efter det blir det hem till sängen, har bestämt mig för att vara hemma och ta det lugnt i helgen. Nu ska jag hitta lite kläder att sätta på mig.

personalfesten

Haha alltså det var länge sen jag hade så jävla roligt som jag hade går. Hade gjort om det tusen gånger om, om det gick! Jag ska berätta :)

Först möttes vi upp på jobbet allihoppa, där började vi med en cider. Sen fick vi veta att vi skulle till Bmb på julbord som förövrigt två redan hade försagt sig om till mig så jag visste redag haha. Så vi gick alla dit och blev visade till ett bord och fick 2 drinkbiljetter var så det blev ett glas rött och ett vitt. Dessutom märkte jag och Sofie rätt snabt att det var happy hour så vi beställde in varsin drink på samma gång. Sen var det dax för julbordet och jag och sofie frossa väl ostbricka mer än julmat, men gott var det! Sen blev det uppträdande och sångtävling som Raffa ställde upp i. Haha jag dör, hans sång alltså! Sen blev det drink efter drink efter drink och tillslut stod jag och dom andra på borden och dansade :) AWSOME! Så jävla roligt alltså haha. Senare kom Frida och Linda och festade med oss, först ville dom inte ens gå fram för vi såg ut som galningar där på bordet. Gissa vem som stod där sen? haha. Så bjöd Linda på Champagne. Vid halv 2 stängde dom ner stället så då gick jag, Linda och Frida vidare till cirkus, där linda kände för att köpa in en till champagne haha. Ska inte gå in på detaljer men vissa var rätt dragna vid den tiden och då är det så bra att ha en keybord-kille till hands haha, jag dööööör. Sen tog jag tog vi en taxi hem till Frida. Linda deckade på en gång och jag och Frida stod och dansa till techno i vardagsrummet helt ensamma. Sen la jag mig tydligen jag också? Haha guuudars skymmning. Detta är en kort version av det hela och smaskiga detaljer stannar på jensens!

Roligast måste ändå var imorse när jag och Linda gick till jobbet. Vi går in på OK för att jag ska handla cigg men stannar utanför och läser på en expressen där det står Minnah & Jay har ett kärleksförhållande. Då säger linda, men hallå varför skriver dom inte  om vem som vann istället? :S Så går vi in.

Linda  till kassörskan - Hallå vem vann Idol, vet du det?
Jag - NEEEEEEEEEEEEJ, neeej säg ingenting jag ska kolla på webtv ikväll!
Kassörskan - Alltså.. finalen är ju ikväll så jag ska kolla då jag :P
Vi - justja hahahahahaha

Jag - Jahajja så minna och jay håller på med varandra..
Linda - Ja! Dom har ju knullat!
Jag - jaha...
Linda - mm
Jag - *tänker i typ 2 minuter* Men hur vet du det? :P hahaha
Linda - Nej men man vet aldrig haha!

Nej gud alltså. Har garvat väldigt mycket idag åt gårdagens händelser. Det här måste verkligen göras om! Tur att jag hade Sofie där borta också, fyfan vad vi skrattade åt allting!

Nu ska jag snart lägga mig och tagga inför en ny jobbdag imorgon :) Mina fötter dööödar mig, skapligt ont i dom nu alltså. Men vi kör igen!

..

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse

Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt



Wiho, det kommer bli fett ikväll :) det blir alltid vad man gör det till.. och folk som känner mig vet att.. jag gör det!

Det som suger är att det ekar i min plnbok just nu. Den sista tusenlappen går idag till ett pendelkort. Hallelujah. Sen har jag typ 43kr på kontot? Men jag har självklart löst det och ikväll kör vi på! Och som ni kanske förstår har jag redan börjat stressa ihjäl mig även fast det är mer än 3 timmar kvar tills jag ska gå till tåget haha :) (skriver en påminnelselapp här på bloggen åt mig själv, som jag kan dela med er) Saker jag måste göra är:

• Plocka fram kläder inför kvällen √
• Packa ner kläder jag kan avända imorgon
• Färga ögonbrynen √
• Noppa ögonbrynen
• Duscha, lägga hårinpackning
• Locka håret (för en gång skull)
• Måla naglarna
• Sminka mig
• Äta något
• Dricka kaffe √
• Gå förbi mormor och hämta cash
• Fylla på mitt sj-kort (INTE GLÖMMA PENGARNA HEMMA)

Ja så lång blev den inte, men grymt nödvändig. Kanske inte behöver stressa ihjäl men i allafall. Nu ska jag tvätta bort ögonbrynsfärgen och noppa ögonbrynen. Sen hoppa in i duschen :) Hörs kanske senare!

minnen






so over you

Haha jag dör.. mamma skulle plocka fram något ur min garderob som jag kunde låna ut till en av hennes elever på fredag. Och vad ser jag? Jo min kortkorta leopardklänning med puffaxlar och mina I-want-to-fuck lårhöga stövlar med 14cm klack. Hur tänkte hon nu? Om jag skulle sätta på mig de sakerna i en och samma outfit skulle jag se ut som jag vet inte vad haha.. men aa, kör på. Men skorna är jag fan tveksam på att jag lånar ut till en 13-åring.. dom kostade runt 2 lax. Inte okej. Vet inte hur jag ska få fram det bara för den prislappen var betydligt lägre sist jag sa vad dom kostade.. humm.

Jobbet idag var awsome :) Natta och jag hade båda två springpass så först gick vi till espresso och tog en latte och snackade som fan, vi hade något och reda ut lixom.. men vi kom fan inte fram till något vettigt tror jag? haha. Sen gick vi och kollade på lite kläder och snackade om morgondagen. Efter det gick vi tillbaka till jobbet och chilla, käkade lunch och sådär. Och så har vi jobbat till tio nu då, men nu är jag äntligen hemma. Imorgon är jag ledig så då ska jag bara chilla och fixa inför kvällen :)

Haha, här är en dikt en gäst skrev och gav till mig för ett par helger sen...

Guldmynt upplevelse framför långa vardagar
Regnbågen efter vårens första storm
Västkustens bris i sveriges midsommar
Sista rosen innan höstens övergång
Solen lyser igenom nordens vintrar
Du Fanny aktuell och unik tjej
Fräsch och vacker som en pop prinsessa

HAHAHA.. jag döööööööör
men man tackar då ;P

mitt hjärta sitter utan på, slår inte som det brukar slå

Känner mig utvilad, skönt :) Nu blir det jobb till från halv 12 till klockan 2 och sen börjar jag klockan halv 6 igen, haha. Jippi kai ey. Ska försöka att hinna med att leta efter någon klänning till en av mammas elever också, dom ska ha någon slags "nobelmiddag" på särskolan och hon den där lilla tjejen sa att hon inte hade någon klänning så hon kommer inte känna sig fin. Men det fixar ju mamma och lånar ut något ur min garderob haha ;) Inte för att jag har så många klänningar för en 13 åring men någon ska jag väl kunna hitta. Kan väl lämna leopard och kortkort klänningarna hemma kanske.. haha! Har faktiskt inte så mycke att skriva då jag fick ur mig all luft jag hade igår kväll så vi hörs när jag vet vad ja ska snacka om helt enkelt :)


3 saker som får mig att gå baaananas!

Stalkers (förföjare)
När någon först skriver till en på facebook och man diskret inte lådsas som att man är där och skiter i att svara då bryr man sig ju inte till en början. Bara en i mängden. Sen loggar man in på msn (som jag förövrigt då gör en gång i månaden) så är den första som skriver just den personen. Man börjar bli smått irriterad men fortsätter bara att ignorera. Svara man inte där ja då börjar det blippa på facebook och ni kan ju gissa vem? Just precis. Och jag med kort stubin när det gäller sådand vill helst bara skriva "dra åt helvette" men räknar till tio och klickar bort konversationen. Äntligen dax för sova tar man med sig mobilen för att ställa väckarklocka och man har ett trevligt sms på mobilen "hej :) vad händer imorgon?" från ett nummer jag inte har i kontaktlistan. Nyfiken som jag är går jag till datorn och söker upp det på eniro. När det då är den människan som gjort allt detta innan börjar man fan fundera på om den är STÖÖÖÖÖÖÖÖÖRD? Gudars skymmning.

Kommunaltrafik
Finns det något värre än det? Det värsta är såklart att tåg och bussar aldrig kommer i tid. Men näst värst är fanimej alla människor som är på tåget/bussen. Det värsta som finns är när någon får för sig att lyssna på ALLA ringsignalen, alternativt fått för sig att byta. Sen det här med olika konversationer, folk som sitter och på klagar saker, som sitter och snackar skit och pratar om vad som är rätt och vad som är fel. Vi andra bryr oss inte så håll bara käften? Eller folk som pratar i mobiltelefonen om sina privata relationsproblem, tro mig.. det händer ofta! Lämna det hemma eller prata åtminstonde med någon som bryr sig. Eller folk  som är liiiiite för glada liiiiite för tidigt på morgonen. Eller människor som sitter och lyssnar på musik och har så hög volym på att man bara vill slita ur dom ur deras öron och säga att "dom här är inte till någon hjälp vi hör ändå vilken jävla skit musik du lyssnar på!!!". Och sist men inte minst, skrikande barn runt 4-5 års åldern som inte fick ta på sig det dom ville på morgonen. Sätt ungen på plats och be dom hålla käften?

Omständiga kunder
Då menar jag inte kunder med vissa krav. Utan jag menar dom kunderna som ber om att få beställa inna jag ens är påväg dit och sen sitter och funderar i fem minuter framför mig. När dom väl bestämt sig för en tex. en BBQ meny.. ja då börjar det. Jag skulle helst inte vilja ha en snackkorg till förätt, kan man byta ut den till ett vitlöksbröd? Ja, jo det ska jag ordna säger man och ler :) Och såsen till huvudrätten... hm.. skulle man kunna byta ut den till pepparsås istället? Jaaa.. jo det kan du göra :) säger man. Och förresten, pommes frittes tycker inte jag passar till fläskfile, finns det potatisgratäng? Nej tyvärr säger man och  föreslår glatt något annat. Dom tackar och tar emot. Sen såg jag att det var våffla och glass till efterrätt.. jag är gluten allergiker finns det något för oss som är det? MAN BA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ... du kunde inte valt en annan meny av 10 stycken då?


did you know you used to be my hero?


morsan säger alltid backa innan det händer nått, men ibland är det svårt att beté sig som barna bernadotte



shit

hahaha alltså vafan. Jag skulle gå ut och röka i köket och jag som är så mörkrädd springer typ fram till lampknappen och så smäller det och blixtrar till. Jag hamnade någonstans i kylskåpet kan jag säga. God damn, sket på mig. Och i samma veva blir man ju grymt förbannad och paranoid som jag är så funderar jag starkt på att väcka mamma och berätta det hela ifall det kan börja brinna av en sån här sak? Ska överväga det hela med en cigg som jag kom på att jag gick ut för att röka nu när detta hände. I allafall så har jag börjat få tillbaks min trötthet om kvällarna och somnar i god tid oftast. Ligger inte vaken tills klockan ringer i allafall och det är grymt skönt, känner mig som en ny människa. Vi hörs till kaffet helt enkelt :)

just drop it

Nu är jag hemma igen :) Har sagt det förut men jag säger det igen, fyfan vad kallt det är ute. Men till jobbet kom jag mer eller mindre förfrusen. Kursen jag gick idag hade jag redan vart på i sthlm kom jag på sissodär efter halva kursens gång eftersom jag kände igen allting hon sa. Men den var rolig, nästan roligare än förra gången eller rolig.. lärdomsfull. Vi hade ett prov på slutet också och det fick jag godkänt på, pjuh :) Det var 3 från sthlm, en från örebro så var det jag och Isabell från västerås. Efter kursen bestämde vi oss för att äta i vänta på våra tåg, det blev en nachotallrik, det går alltid i. Sen var jag kvar typ en halvtimme ensam så ja snackade med dom som jobbade och chillade. Skulle jobbat lunch imorgon men jag behövdes på kvällen också så det blir ett springpass, den eviga väntan därimellan ni vet. Nu ska jag lägga mig och kolla på paradise hotel och keka apelsin!

puss



Nu har jag precis fixa till mig lise, sitter i pyamas som ni kanske ser men det måste det bli ändring på fort som fan för ska med bussen som går klockan två till västerås. Haha orkar inte gå till stationen som ligger 200 meter längre bort så får vänta på jobbet i en timme, menmen har inget att göra här hemma så :) Efter jobbet ska jag antingen träffa andreas men så blir det nog inte för han fullt upp med flytten så kanske åker hem och drar en solning till. Dock ska jag välja ett annat solarium denna gång för igår la jag mig i ett som hade brakat sönder? Hela där man ligger var helt krossat, undra vem som hade lagt sig i det... :S


.

Vänner som inte betér sig som vänner, är det vänner? Är det några man ska lägga ner energi på bara för att man brukar göra det, är det värt att lägga ner någon energi alls på det? Finns det någon anledning till att vilja ha en människa i sitt liv som uppenbarligen inte har något behov av dig? Vad är en vän? Är det någon man kan prata lite med ibland och säga att man saknar, bara för sakens skull eller är en vän någon man har vid sin sida jämt? Jag har alltid varit den som har få väldigt nära vänner. Jag lägger heldre ner energi på värda relationer än ytliga. Jag har alltid känt mig obekväm med människor som jag inte kan vara mig själv fullt ut med och så tänker jag fortsätta att vara. Det är inget fel med det. Jag vill kunna lita på personer fullt ut och  veta att dom finns där för mig på precis samma sätt som jag finns där för dom. Jag vill att dom ska ge mig lika mycke engergi som jag ger till dom. Jag vill att dom ska uppskatta mig och min vardag precis lika mycke som jag uppskattar och ser upp till deras. När jag inte känner så längre då vet jag att det är något som är fel. Men det kan också bli helt rätt igen. Men när löften bryts och när man får börja kämpa för en enkel kaffe på stan. Eller när man alltid blir ett andrahandsval eller när det aldrig går om det inte passar, eller när man väljer att kunna precis dom dagarna man känner att man ska göra något som enbart faller en själv i smaken, då känns inte det där ordet förlåt man hört så många gånger förut inte så himla värdefullt längre. Ibland väljer folk en annan väg och då är det bara att acceptera det och hoppas all lycka till den människan precis lika mycke som man gjorde när den lyckan var delad.

I don't see you anymore



En till bild från imorse jag han posa innan jag stack till bussen, haha. Kollade även på rebecka&fiona, näst sista avsnittet. Älskar dom brudarna. Det går på svt-play för er som undrar :) Som sagt så var Mia våran distrisktchef hos oss idag. Fick en massa beröm av henne för brevet en kund hade skicka om mig och det var väl kul, men jag var fortfarande lika nervös över att hon skulle sitta och kolla ut oss. Hon hamnade dessutom på min station så hon hade ju fin utsikt om man säger så. Men jag tror det gick bra, det var inget som fucka sig rejält. Det kunde vart värre om man säger så :)

Efter jobbet stod Camilla och väntade på mig och vi gick till igor och käkade mat och hon berättade för mig om hela bmb-kvällen eftersom jag inte mindes ett skit. Och det gjorde jag verkligen inte haha. Fyfan vad kul, jag satt och garvade konstant. Sen gick jag tillbaka till jobbet och chillade tills mitt tåg skulle gå :) Nu är jag hemma och maten är klar nu så nu ska jag äta och kolla på "ung och bortskämd" som jag följer, haha det är så roligt. Och senare är det pansionärsjävlar, iih :) Imorgon är jag ledig men ska på kurs runt fyra så det blir en tripp till västerås ändå. Hörs säkert senare!


There comes a point when you have to realize you'll never be good enough for some people. The question is...is that your problem or theirs?


Såhär ser jag ut idag


just shut up.

Har en helt ny metod för att komma upp ur sängen nu mer. Klockan ringer och jag rullar fort som fan ner på golvet. Dunsen som uppstår får mig att vakna och dessutom skulle jag aldrig kunna somna om på golvet. På riktigt, jag rullar ner på golvet :) Try it! Men idag tror jag att jag låg och tänkte med ögonen öppna fast jag egentligen sov, när klockan ringde. För jag kollade lixom på mobilen när den ringde, sjukt skum känsla. Jobbar bara lunch idag, wiho (faktikst), för sen ska jag unna mig en solning, som jag längtat. Det är så mojsit. Måste ju ha lite färg till utgången? på torsdag. Vi vet nämligen inte vad det är dom har hittat på för oss :)

Hallå låten ja blogga igår, sjuuuukt bra huh?Tycker jag i allafall :) En annan låt som är grym som man får värsta glada kicken av, speciellt när den kommer på jobbet är Pack up med Eliza Dolittle! När jag får min lön ska jag köpa ett par feta hörlurar och en ipod, har levt utan musik på resande fot allt för länge! Idag kommer våran distriktschef tror jag det är och ska kolla in restaurangen och oss? tror jag. Blir alltid så jävla bajsnödig när hon är där. Allt ska ju vara perfekt.. Meeeeen, hon har läst mejlet vi fick om mig så kanske har en guldstjärna ändå ;) haha skojja. A men vi hörs!

I keep on running and nothing works


They don't think what they say before they open their mouth

  
Jag och Tom, bilder från helgen. Hade vi tråkigt eller? haha

Hej på er i allafall :) Jobbet idag gick bra men väldigt långsamt. Söndagar brukar för det mesta vara lugna men det det var det faktiskt inte ikväll. Det var konsert så det var rätt många som var och åt och och skulle på den. Haha jag och natta är fan störda, vi hade mycke att garva åt idag. Höll på att dö några gånger. Nu är jag iallafall äntligen hemma och ska snart, miiicke snart gå och lägga mig. Börjar nämligen halv 12 imorgon så det blir till att ta tio bussen till sala. På torsdag är det personalfest också, kul :) Längtar så otroligt tills jag får min lön i januari, jag ska jobba så mycke extra som möjligt så den är feeeet!


Pack Up your troubles in your old kit bag
and bury them beneath the sea

I don't care what the people may say
what the people may say about me

Pack Up your troubles get your old grin back
don't worry bout the cavalry

I don't care what the whisperers say
cos they whisper too loud for me


godmorgon godmorgon!

Fan, jag känner mig riktigt utvilad. Mamma gjorde frukost och kaffe åt mig nu på morgonen så jag slapp lägga energi på det också :) Nu sitter jag här och chillar med en kopp i ena handen och en cigg i andra. Kul att jag kommer vara på jobbet en och en halv timme för tidigt. ´


haha alltså vilken jävla kväll..

Det började med chill hemma hos Andreas med lite öl, skype, dubstep och fix och trix. Sen åkte vi taxi ner på stan och hämtade upp Camilla och sen vidare hem till Stärling på förfest. Taxi resan går på 200kr. När vi väl är där inser jag att min väska är kvar hemma hos Damberg så jag och Camilla får ta en taxi fram och tillbaka för att hämta den och det går på 400kr. Sen festar vi loss och sen tog vi en taxi ner på stan allihoppa. Den gick på 200kr. Väl inne på bmb är det bäcksvart? Minns att ja drack någon drink, ja typ det minns jag där inne ifrån. Hade säkert kul i allafall. Sen drar Camilla ifrån mig med några och jag inser att jag inte har någonstans att sova? Damberg hade jag också tappat bort. Nu tíll det sjuka, jag får en dörr-vakt att åka taxi med mig hem till Sala även fast han inte skulle dit? Och den taxiresan gick på 4000 fast pris. Jag vet inte om han blåste oss eller om det kan kosta så mycke men hem kom jag i allafall haha. Fyfan alltså 5000kr gick åt till bara taxiresor den kvällen, jag är rätt glad över att min plånbok inte var inblandad i det. Tror ni jag reste mig ur sängen lätt imorse? Eh nej. Mamma sa till mig typ hundra gånger. Jag kolla på mig själv i spegeln och täntke "det här får fan duga, det mesta jag gör är att dra en borsta genom håret" och så blev det. Väl på jobbet blev jag mer och mer till människa och det gick bra där som vanligt. Fast det blev brandalarm klockan halv 8 så hela restaurangen fick utrymma och där stod vi i kylan i ungefär 15 minuter. Sen var det bara att räkna springnotor och ta nya beställningar. Första gången jag var med om ett brandalarm, en upplevelse i sig ju ;P. Nu är jag helt slut och mina fötter värker så mycke att jag skulle kunna tjura faktiskt. Börjar klockan ett imorgon och har tagit ett extra kvällspass så jag slutar 22. Nu bingen. Höööörs

partey

jobbade till klockan fyra, sen käkade jag och hade kul med mina arbetskollegor till klockan sex då andreas äntligen var klar på sitt jobb. Då drog vi till bolaget och till h&m för att shoppa något att ha på sig till killen haha. Sen lite mat och nu är vi hemma hos han. Ska duscha och fixa oss inför kvällen och så ska vi väl dra vidare någonstans. Första är redan knäppt så detta slutar nog bra. Som andreas sa, "nu drar vi in i dimmar, får hoppas vi hittar ut". Jobb 12-22 imorgon, hallelujah moment. Men jag älskar mitt jobb och jag är så jävla bäst och tar extrapass varje dag jag är ledig. :) Hörs

I let the bad ones in and the good ones go

Satt och läste en tjejs blogg imorse och fick tårar i ögonen av hennes lycka. Sen började jag tänka. Tänka på när jag grät sist och varför. Sist jag grät var till "ensam mamma söker", jag blev så glad av att dom såg så lyckliga ut. Jag har insett att jag gråter aldrig längre över sorg. Det finns ingenting jag är ledsen över längre och det finns nog ingenting som kan göra mig ledsnare än de saker som redan skett. På ett sätt känns det skön eftersom det bara kan bli bättre.. även fast jag varje dag tänker, varför just jag? Fast varje dag går jag upp ur sängen med tanken; Du har misst det vackraste du hade i livet.


Kaffe nu, inge ovanligt lixom. Men har lite mer bråttom än vad jag brukar ha för jag ska packa inför ikväll. Sen måste jag ju hitta kläder till mig själv osv. Det är bara 7 minus idag, skönt haha. Jag läste mitt horoskop häromdagen och så stod det under kategorin kärlek: "Du undrar varför det inte går bra för dig men det är ju du själv som sätter punkt när folk kommer dig för nära". Och det är så jävla sant när jag tänker efter. Jag har svårt att lita på folk och tror oftast folk lämnar efter ett tag. Sant sant. Men ska väl bli bättre på det där då.Dom har 50% på alla jackor inne på solo nu och det finns en jacka där jag skulle kunna döda lite för. Undra om jag ska önska mig i julklappis? Nej skynda skynda! Hörs typ säkert inte förräns imorgon kväll :)

I'm gonna love you like I've never been hurt before

jag kan ge dig hela mig när allting börjar om



Jobbet idag gick goodie. Slutade första gången klockan 2, då chilla jag lite sen kom Damberg och mötte upp mig så gick vi och kollade lite kläder och sen satt vi oss och tog en latte för att värma upp oss lite. Sen gick vi och köpte julklapp :) Runt halv 4-4 så drog jag tillbaka till jobbet och käkade lunch med Sara och sen kom även Natta ner och gjorde mig sällsis. Och FYFAN vad vi garvade sönder. Drev med Frida om en viss sak, så jävla kul. Mindre kul tyckte hon.. fast jag tror hon asgarva innombords hihi ^^, Nej fyfan haha.. börjar garva när jag tänker på det. Halv 6 började jag jobba igen, det var jag Sara och Sofia. Det var typ dött så jag slutade halv 9 :) Då gick jag hem till sunkan där Damberg befann sig och ett par til grabbar. Dom drack glögg. Sen när dom gick vidare till Cirkus gick jag till min buss och nu är jag äntligen hemma. Imorgon blir det jobb 12-16 sen ska jag träffa upp damberg, besöka systemet och köpa ett par strumpbyxor. Sen ska vi nog hem till honom för fix och trix inför kvällens bravader. Vi vet inte vart vi hamnar, men vi hamnar alltid någonstans. Slutar nog på Bmb iallafall för det var båda sugna på. Camilla kommer när hon slutar jobbet runt nio. Thilda kanske också hakar på, hoppas det :) Nu ska jag packa inför imorgon sen så blir det bingen. Puss


blygsamt skrytsam

 


I just want a TV for Christmas

Jag - Marcus.. vad önskar du dig i julklapp?
Marcus - Ja vad önskar du dig?
Jag - Men seriöst, jag vill veta?
Marcus - Ja... en TV hahaha... (ser i ögonen att han är en gnutta seriös)
Jag - Ah men? Seriöst alltså.. det fattar du väl..
Marcus - JA jag skojja. Men typ nya björnborg kallingar?
Jag - Björnborg.. är inte det lite 2007?
Marcus - Amen vafan ska man ha på sig under kläderna i år då?
Jag - haha.. jaja, kallingar.... kul...
Marcus - Men vad önskar du dig då?
Jag - *tänker*.... Men du har väl inga pengar?
Marcus - EH JO? jag har massor av pengar.. jag får studiebidraget?
Jag - Ah.. jo.. typ nagellack? haha


Haha lite roligt också. Camillas lillebror som är typ 7 år tror jag? Han önskar sig BARA 5 tusen i julkapp. Bara sådär. Ingen anledning alltså. Bara lite cash. Haha så jävla söt.

jag behöver dig ikväll jag ber dig..

Även fast det inte alltid märks så försöker jag alltid se något posetivt i allt. Men imorse blev jag förvånad av mina egna tankar när jag vaknade och satt mig upp i sängen. "Det bästa med att jag har dom här sömnsvårigheterna är att om jag somnar innan 03.oo så känner jag mig sjukt utvilad när jag vaknar" och det är ju bra haha :) Det sjuka är att jag har 6 alarm på min klocka på morgonen så jag verkligen ska vakna men tror ni jag vaknar av ett enda? Mamma ringde mig klockan kvar över 8 (bad henne göra det) så att jag kom upp. Sjukt drygt att jag inte vaknar, sover som en stock. Det är 17 minusgrader ute? 17? Är inte det att överdriva en smula. Fyfan, ser inte fram emot promenaden till bussen, inte ett dugg. Har springpass idag så slutar klockan 2 sen börjar jag halv 6 igen.. gillar inte det för då måste jag sitta på jobbet i flera timmar. Det är inte så att jag kan åka hem precis. Jaja, får en rejäl vila. Får köpa med mig en eller ett par tidningar till det, japp så får det bli :) Min hjärna har vart en dag före hela veckan, det är lite drygt att jag tror det är fredag idag lixom. Men imorgon så, då är det fredag och då blir det party med camilla och min bästaste Andreas. Det var aslänge sen vi sågs.. typ en vecka? haha nej men saknar min tusse. Fan vad jag längtar till den 15 då jag ska köpa julklappar till alla mina nära och kära :) Nu blir det coffie!

It hurts so much knowing that I was either one year behind
or perhaps several years early ..

and after all... your my wonderwall. Maybe you gonna be the one who saves me


Mötte upp Camilla på mitt jobb idag runt 3 så gick vi och kollade lite på kläder och väl inne på Monki fick jag med mig denna kjol hem, en grå lång och rätt tunn t-shirt och en svart sweater med snygg dragkedja. Kände att jag behövde få ut lite aggrisioner och det gjorde jag på bästa möjliga sätt :) Sen gick jag till jobbet och åt mat och läste sofies mode som tidsfördriv innan jag började jobba vid sex. Nu har jag precis kollat på Bonde söker fru, det är så bra haha. Och nu ska jag kolla på Maria Wern innan det dags för bingen. Imorgon har jag springpass och börjar klockan halv 12 så det är tio bussen som gäller. Vi hörs till kaffet :)

godmorgon :)

Är på glatt humör denna morgon. Var lite små sur i början som vanligt men denna dag kommer bli bra :) Ska ju äntligen få kramas med min cameltoe idag. Det blir en kaffe eller två eller kanske till och med något ätbart. Men hon börjar jobba 4 och jag halv 6 så går nog till my job och äter när hon går tll jobbet.

Låg och tänkte lite på julklappar igår och jag har typ ingenting på min önskelista. Det enda jag vet att jag önskat mig är faktiskt löshår. Sånt där man sätter fast hos frisören med vax eller kreatin typ. Kostar runt 4000 och det är inget jag skulle kunna lägga en tredjedel av lönen på så det är bra att önska sig. Och nu tänker ni säkert "a men du har ju långt hår?" MEN, saken är den att det är inte så himla långt om man vill ha jätte långt hår. Sen blir håret mycke tjockare om man lägger in löshåret också. Jag ska lägga upp en video här nere med en asbra låt, en as snygg tjej och hon har det mest fantastiska håret som finns. Blir nästan lite avunsjuk på hennes blonda hår till och med. Men det skulle jag aldrig passa i. Men hon har löshår och det är sjuuuuukt snyggt. Kan hålla med om att klippslöshår är lite typ 2008? men gör man det med stil så kan det inte bli mer än vackert.


.


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!