dagens roligaste

Gick in på jobbet efter jag vart på systemet och vela om jag skulle ta med mig alkoholen hem eller lämna den för att sen gå förbi och hämta den..

Jag - Alltså jag orkar inte bära allt det där hem
Fanny - Men hur mycke kan det vara haha?
Jag - Ja men det är två boxar, alltså sex liter vin och sen tio cider..
Fanny - Men gud ska du supa ihjäl dig eller :P
Jag - Men haha det är ju inte bara till mig :P
Natta - Nej till dig och camilla va? ;)
Jag - Hahaha jaa...
Natta - Ja hallå, då förstår man ju ;P
Jag - Hahaha.. mmm!

Ja men vafan det är bättre att ladda upp för mycke än för lite? Nu har jag i allafalll packat det sista och ska snart ta bussen eller gå ner på stan för att gå förbi jobbet och hämta pengar och dricka och sen gå till cämels jobb. Sen draaaaar vi till Adam hihi :) Kommer bli awsome. Och han har en pitbullterier som jag längtar efter att få träffa :D Vi kommer väl säkert inte höras förräns på söndag eller senast måndag, men ni är väl också ute och firar valborg antar jag? :) NU börjar vi.. kvaaaalborg!



pusss


I wish you never forget the look on my face when we first met

 

 


I wish that we could give it a go, see if we could be something


(Igår kväll, invigde balkongen med en den första ciggen haha)

Tror inte det kan bli mycke bättre nu alltså, jag är sjukt jävla nöjd om inte annat :) Igår så fick vi faktiskt allt snyggt på ett par timmar så efter det gick vi till affären och sen till pizzan för att köpa mat. Kände att vi var värda det efter all slit. Sen färgade vi mitt hår, mös på balkongen, mös i soffan framför tv:en och lite gottis. Ja vad gjorde vi mer? Jo, vi provade kläder till valborg. Eller jag hjälpte Camilla och snart ska jag också rafsa igenom garderoben och se om jag hittar något som är OK att ha på sig. Det ska nog gå bra :)

Vi var uppe vid 8 idag och drack kaffe och ena med det tredje. Dunka musik, packade och fixade oss :) Sen gick vi ner på stan och hon gick till jobbet. Då gick jag först till mitt jobb och hämtade sakerna jag lämnade hos Sofie och sen gick jag hem till Pappa och hämtade mina skor som jag lämnade kvar där och sen gick jag till pappa på stadshotellet och lämna hans nyckar. Sen blev det ett systemet besök och efter det träffade jag min älskade älskade saknade Andreas snuffsen, blev så jävla haaapppy av att träffa honom, saknat honom till månen och tillbaka, vi har fan inte sätts på säkert en månad om inte längre :( Sjukt dåligt av oss. Satt i solen med han och tog en cigg och snacka och garva åt allt och sen gick jag hem :)

Nu ska jag nog äta frukost/lunch tror jag sen packa det sista. Runt halv 5 kommer Joakim och hämtar mig så åker vi till något ställe (kanske kajen) och äter mat och a, umås :) Sen ska jag väl antagligen hem igen och hämta sakerna och sen möta camilla på hennes jobb halv nio, nio går tåget till Uppsala och då börjar våran helg :D


you look so dumb right now

 

Skulle bara säga hej :D Nu har vi flyttat, ska gå till ica nu och sen ska vi köpa pizza, vi hörs när vi hörs :D Föresten, ser ni vilken färg jag har fått eller, happy :)






I wish that you listen to this song




Det är du och jag mot världen och det är föralltid

Det finns ingen som dig och absolut inga som oss ♥













A few days ago

Jag - Marcus, kan du komma och smörja in min rygg, jag når fan inte..
Broshan - Men va? Aha okej.
Jag - *trycker ut hudlotion i hans högra hand* så, det räcker :)
Broshan - Du, jag tror du skulle ha lagt det i andra handen..
Jag - Va, varför då?
Broshan - För jag legat och kliat mig på pungen med den där handen.
Jag - Men VAAAAAAAAAAAAA?!?!?!?!


Man ba; Thanks for your honesty, but I think I just changed my mind..


Jag som har sveriges töntigaste bacillskräck dog för ett ögonblick.



just can´t get enouge

Heeeeej :) Solen är framme, lika så bikinin, slängde mig ut när den äntligen kom fram. Kanske ska erskänna att det är lite småkyligt när vindarna kommer men annars är det riktigt skönt. Måste ju ta vara på de solstrålar som går i sverige lixom. Men det slutar nog snart med att jag går in och tränar en timme eller så och sen går till solarieöarna istället, lite varmare där och ger kanske lite mer resultat haha. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på valborg, känns helt rätt med lite festivalkänsla under dagen då vi kommer hänga i parken från tio till 4-5? Kängor, jenasshorts, mina vita transparanta skjorta och min skinnryggsäck att förvara alkohoooolen. Ja, jag och millsen får väl mannekänga för varandra torsdagkväll och lösa våra ilandsproblem tillsammans. Känns som det är så sjukt mycke jag ska hinna med att göra innan vi drar. Imorgon flyttar vi och ska väl försöka hinna packa upp allt också så det inte ser ut som ett bombnedslag när vi kommer tillbaka och på fredag måste jaf förbi pappa och hämta en massa saker, förbi jobbet och hämta en massa saker, till systemet, packa till helgen och mitt upp i allt ska jag faktiskt träffa jocke för en sen lunch, ska vi kalla det dejt? ;) hihi. Ah, sen full rulle märker ni va :P Men det är awsome :)


Tänk vad lite sol kan göra :)

Jag uppe halv tio på en ledig dag? Det händer inte allt för ofta kan jag erskänna. Ställde klockan på halv nio för att ta vara på det mesta av dagen. Hörde att mamma skulle städa hela lägenheten idag efter jobbet eftersom dom åker till våran sommarstuga i helgen men jag vet hur trött hon är när hon kommer hem och jag ska bara gå hemma så då kan lika gärna jag göra det åt henne :) Och sen så måste jag packa en massa också, måste få med mig allt för vi åker ju till uppis på fredag och skulle vara skönt att inte behöva åka tillbaka för att hämta något jag glömt. Och helst av allt vill jag vara klar runt klockan halv 2 då solen kommer till balkongen (som jag hoppas på att den gör) och då ska jag lägga mig där och unna mig några timmar i solen. Åh blir helt nervig av att packa, man tror att det är lite saker man måste ta med när man ska ta med sina kläder och det nödvändigaste, my ass det är haha. Måste ringa Camilla senare för lite stöd haha.



På fredag kommer vi Adam :D


.

 


you´re ironic

Alltså mamma är så störd. Jag plockar ut två gamla cremefresh burkar ur kylen och ställer dom på bänken. Efter en halvtimme kommer mamma och säger:

- Ska du spara dom där burkarna till något eller?
- Va vilka?
- Ja dom här *pekar*
- Hahaha, nej..
- Nej jag tänkte om du skulle ha med dom när du flyttar eller så, men då kan ja kasta dom alltså?
- Haha jaa......


Jaja :) Nu har jag nyss ätit varmamackor, as gott :) Har vart hos mormor tidigare och pratat om lägenheten och första hyran, hon är en ängel. Sen efter det gick jag och solade och så handlade jag lite åt mammsen. Har vart nere i förråden och plockat upp lite sommarkläder och så har jag börjat packa ner min garderob. Ska inte ta med mig massa onödiga kläder nu har jag lovat mig själv. Sånt man kollar på och tänker "det-här-har-jag-inte-använd-på-ett-halvår-men-jag-kanske-kommer-böra-göra-det-nu" men aldrig aldrig aldrig kommer sätta på sig lixom. Sen ska jag väl packa allt annat behövligt som, täcke, kuddar, badlakan, sängkläder och alla andra mina saker. Fan vad jag hatar att flytta alltså haha. Det var lixom en period jag flyttade runt som en dåre. Från mamma, till pappa, från pappa till therese, från therese till pappa, från pappa till norge, (och väl i norge flyttade vi 3 gånger runt i Oslo också) från norge till pappa, från pappa till mamma. Och det där var på ett år ungefär, och när jag flyttade till norge hade jag 4 stora bagar med kläder som jag släpade fram och tillbaka, alltså blä! Men jag är så jävla glad över vårat place så just nu går jag på energi av lycka, så det är helt lugnt! Orkar nog inte mer idag tror ja, eller kanske lite senare. Nu ska jag ta ett lååångt bad och bara chilla. :)


livet leker

Hej :) Ledig idag, ledig imorgon, ledig till måndag nästa vecka. Livet är helt okej lixom. Hade dock hoppats på sol idag men den kommer imorgon igen hoppas vi på :) Ska faktiskt dra och sola snart hade jag tänk så man inte skrämmer ihjäl någon när man sätter på sig shorts haha. Hade faktiskt tänkt och städa lite också och ta fram lite sommarkläder jag packade ner när vintern kom. Sen ska jag  väl också packa några flyttkartonger med saker jag ska ha med mig till lägenheten. Ah nu ska jag ringa runt lite, hörs.


hey na na na...



Blir så sjukt taggad på party när jag hör den här låten, får mig att längta till valborg!


restaurangfest


Som vanligt slår jag igen ögonen när kameran åker fram, ingen aning om varför haha men det är jag och Sofie iaf :)

Tja! :) Igår var det somsagt party för fulla rullar! Simon kom och hämta mig Sarah och Sofie när vi slutade jobba så åkte vi hem till Sofie och började fixa oss. Locka hår och ena med det tredje. När vi efter många om och men var klara så korka vi upp och då kom Fanny, Ante och Alex också precis :) Och efter ett litet tag kom också Selver. Vi började med ölspel, massa musik och dans och fortsatte så hela kvällen tills det var dax att dra sig vidare till Pluto. Det var proppat där inne kan jag meddela, haha. Men det var kul för träffade på så många jag kände så hade jätte kul verkligen. Eller aa, jo men det var kul så länge det varade. Så brukar det ju vara haha ;) Sen gick jag, sofie och Fanny ut och hamnade av någon konstig anledning mitt på torget. Fanny snacka i telefon och jag och sofie körde vårt egna lilla raca med påskriset som stod så fint där mitt på torget. Alltså haha, jag har så störda bilder och heeeelt störd film på min iphone, har garvat sönder mig åt den idag! Sen åkte vi runt halva stan kändes det som men tillsut hamnade jag i allafall på Blåsbo hos pappa. Tog emot en aning att kliva upp idag kan jag säga men det gick. Sen upptäckte jag att jag hade Sarahs converse istället för mina och dom skorna är det storlek 35 på så när jag kom fram till jobbet hade jag fått två feta blåsor på vardera häl, satt fint. Så idag har jag haltat runt som en tok, plus att det känns som jag har benhinneflammation så från knäna och neråt är mina ben odugliga. Ska bli skönt att bara få lägga sig i soffan nu kan jag säga. På mitt springpass kom iaf Camilla in till stan så gick vi till Sara och kollade på lägenheten som vi ska bo i, i maj juni och juli. Den ligger på Gideonsberg vid giddegrillen så det är peeeeerfekt avstånd till jobbet. Fan vad skönt det ska bli att slippa pendla i sommar :) Sen gick vi tillbaka till jobbet och käkade mat och snacka med dom andra litegranna. Sen var det dax för jobb igen men som ni märker fick jag sluta tidigare idag igen, tack och bock så drog jag. Äckligt sliten just nu, ska dö i en solstol heeeeela veckan. På fredag drar vi antagligen till Adam i Uppsala och på lördag firar vi Valborg där med grabbarna och festar loss på kvällen på någon klubb. Blir alltså kvar i Uppis tills söndag då. Fina grejjor, vi hörs sen :)


Don´t worry..I will always find a reason to smile, you´re just not the reason anymore

Godmorning sunshines :) Solen skiner idag igen, tänka sig. Och jag jobbar idag igen, tänka sig. Men det ser jag fram emot, det är jag Sarah och Sofie, alla slutar ungefär samma tid och då drar vi hem till Sofie och börjar fixa oss och ladda för party och sen kommer alla andra så kör vi en fet förfest innan vi drar vidare till restaurangfesten på Pluto. Ses vi där? Kommer bli grymt, har bra vibbar i hela kroppen. Men en sak är säker, idag ska jag hålla mig från spriten i allafall haha. Jag har kommit på att det är nog därför jag spårar och blir så jävla agressiv. Plus att jag och Sarah under samma tak är inte den bästa kombinationen när det gäller att inte bråka haha ;) Vi brukar hamna på krigsarstigen när vi festar ihop. Allstå inte med varandra, utan alla andra är bara pain in the ass. Men vi får göra som hon sa, snällast vinner! haha :D Nu ska jag snart åka till tåget, mamma skjutsar mig för har en hel del packning. Och sen ska jag gå till Thilda och hämta mina saker och sen börjar jag jobba halv 1. Ah men vi hörs när vi hörs, eller? ;)


jag skrattar idag, kanske gråter jag sen, men jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen

Hej på er :) Gud vad denna helg blev spontan. Jag skulle jobbar långpanna både igår och idag men planerna ändrades. Folk har vart där dom hör hemma i helgen, alltså hemma och firat Påsk så då blev det inte så mycke för oss att göra på jobbiset. Igår fick jag sluta 20.00 så jag gick lycklig till tåget med min säng i tankarna tills jag ser på skärmarna att det minsann inte går något tåg hem förrän 22.17, sjukt förtvivlad ringer jag Camilla och det gjorde jag rätt i för hon var på väg in till Västerås. Så då gick ja tillbaka till jobbet, gjorde mig till en människa och vips satt vi i en taxi hem till Robin Stigevik som hade 25-årskalas och hans twini då :) Hade sjukt trevligt och jätte roligt, träffade en massa nya människor och såklart några bekanta :) Där hemma blev det dans och ena med det tredje. Sen åkte alla ner tillsammans till stan och gick till bmb och så dansade vi vidare där, riktigt härliga grabbar. Som camilla sa så är det inte ofta man håller ihop ett helt gäng en hel kväll men vi dansa nog loss där inne hela kvällen tills jag gick hem och sov eftersom jag skulle upp och jobba idag. Och idag jobbade en massa roliga människor och jag tror aldrig jag garvat så jävla mycke som jag och Natta gjorde på våran lunch, alltså vi är SJUKA. Orkar inte skriva här för ni kommer aldrig förstår ändå haha, så jäkla äckligt ändå haha! Iallafall så var det lika dött idag och överflödigt av personal så jag fick gå vid halv 4, sjuuuuukt skönt. Var verkligen inte taggad för en jobbhelg så jag drog som en avlöning faktiskt. Så då hann jag hem till påskmiddan hemma hos mormor så kom precis hem därifrån. Nu ska mamma massaera mig för jag har så sjukt ont i min lilla kropp och sen ska jag lägga mig i ett varmt bad och pyssa om mig själv till tusen för imorgon är det paaaarteeey för fulla rullar, sjukt övertaggad haha, kommer bli awsome!


you know




fest hit och fest dit

Vart hittar man orken? Folk festar för fullt märker jag när jag skummläser igenom alla facebookuppdateringar. Det är påsklov och långhelg och ena med det tredje men jag ger fan upp innan jag börjat, lika bra. Pallar inte med sånt längre och det är så sjukt jävla tråkigt haha! I och försig är jag jävligt sugen på min egna premiär av bill och bobs uteservering, det är ju som ett andra hem på sommare. Alltid underbart folk, som en mötesplats för alla man hänger med. Men det får bli en annan gång. Själv ska jag i allafall ta ett långt bad och lägga mig i sängen och kolla på film för att tagga inför ett jobbhelg och så självklart personalfesten/restaurangfesten på söndag :) Snackat med Sofie och det kommer blir superduper det här! Ja somsagt imorgon har jag springpass, börjar 12 slutar klockan 14. Sen börjar jag halv 6 och slutar 22, fina grejjor.. eller? Där imellan kommer i allafall Camilla ner antagligen så ska vi gå och kolla på en lägenhet vi antagligen hur maj, juni, juli sålänge innan vi får något helt eget. Måste ju ha ett place i stan under sommaren så man står ut :) Pallar inte pendla lixom, kommer inte få någon fritid alls. Det blir bra det här :) Har som vanligt inget intressant att berätta, jag bara glider för tillfället och det är så jäkla skönt :)


skärtorsdag

HejHej :) Igår så åkte jag in till stan till klockan halv två då jag mötte upp Fanny utanför jobbet så gick vi dit och drack kaffe och satt och snacka med några andra och sådär :) Sen begav jag mig till Camilla när hon slutade jobbet så gick vi till gränden för en kaffe och lite skitsnack. Sen drog vi hem till Kolbäck och igårkväll kollade vi bara på film och chillade, väldigt skönt. Idag hade vi tänkt att sola men vädret tillåter ju inte riktigt det så vet inte riktigt vad i ska göra. Men det är bara skönt att vara ledig så jag klagar inte. Åker nog hem till Mammi och Sala ikväll tror jag för imorgon är det jobb igen i 4 dagar, ush tar emot att säga det men det ska faktiskt bli lite kul också. Längtar otroligt mycke till söndag då det blir party med tjejjerna igen, det var allt för länge sen nu tkr jag :) Kommer bli awsome! Vi hörs när jag kommer hem.


there must be a reason why he´s so beautiful

Vakna vid halv tio idag, grymt. Eller Saris ringde och väckte mig faktiskt och fråga om jag kunde jobba men tacka faktiskt nej men sen snacka vi lite till så jag vaknade upp :) Pratade om söndag då det som alltid vid påsk är "restaurangfesten", som brukar vara den bästa av dom alla på året. Och nu när terassen är öppne på Pluto kan det väl inte bli så mycke bättre :) Vet inte vilka vi blir men förhoppningsvis tjejerna från jobbet i allafall! Ser fram emot det jätte mycke för det var ett tag sen jag träffade dom känns det som. Vi jobbar om varandra lite, och vissa jobbar inte alls (hihi). Jag jobbar i allafall hela helgen så det blir inte nå mer party förräns just söndag. Blir bra det :) Men what´s up med vädret idag då? Bara för att jag skrev att det fick regna till helgen haha, karma is a bitch. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och packa lite så drar jag in till Västerås och möter upp Camilla efter jobbet så får vi se om det blir en liten rundgång i stan eller om vi drar oss till kolbäck på en gång :)


schteeeek

 

Den här ställningen har vi intagit mest hela dagen. Så jävla härligt. Vi smörjde in oss med olja, satt på oss bikinin, satt ut högtalarna på balkongen och pumpa musik. Så jääääkla skönt. Och ser ni, vilken färg vi har skaffat oss ;) Imorgon bär det in till stan. Camilla drar till jobbet och jag kommer efter lite senare och så åker vi till Kolbäck. Vi byter dock inte aktivitet där borta. Nej det här hade vi tänkt att sysselsätta oss med tills jobbet kallar på fredag och då får det gärna regna :) Vi hörs när solen gått i moln hörrni!




sunshine

Hey you :) Vilket väder vi har, sverige leverar. Stort! Dagen började med en massa lägenhets-letande och viktiga samtal. Sen satt jag på mig bikinin, smörjde in med med olja och satt mig på balkongen och stekte i flera timmar. Och det syns skapligt mycke i fejset nu kan jag meddela. Vid 6 gick jag och mötte Camilla vid tåget så gick vi till affären och handlade grejjor. Sen gick vi hem och grillade med mammsen och drack ett glas vitt på balkongen. Skaplig måndag i April, eller hur!? :) Nu sitter  vi här och pratar mellan allt och himel och jord men vi ska snart lägga oss och kolla på film. Imorgon börjar dagen med en lång promenad upp till vattnet och sen hem för kaffe och frukost på balkongen och ännu mer solning, älskar fan livet! :) Hörs imorgon!



vi går inte längre mot ljusare tider, det är ljusare tider

Holla at ya! Haha sjukt trött. Gårkvällen blev riktigt lyckad. Först jobb till 21 och sen lite fix och trix i omklädningsrummet för att sen möta upp Thilda på Varda 21.3o där vi hade bokat bord för att fira hennes 21årsdag lite i efterskott. Hade jätte trevligt där, god mat, gott vin, trevliga människor och en massa massa catch up. Man hinner ju inte ses allt för ofta om man säger så. Efter Varda drog vi vidare till tabazco för något att dricka och självklart träffade man en hel del trevliga människor :) Sen gick vi vidare till Pitchers där Tobbe och hans vänner befann sig så satt vi där och drack och snacka lite med dom, länge sen jag träffade grabbarna känns det som så det var trevligt :) Sen kände vi för att gå vidare och dom hakade på, då gick vi till Å. Och där träffade jag han, min engelsman. Det var så på tiden att vi fick prata med varandra på riktigt och det gick faktiskt awsome, utan tolk, tro det eller ej ;) Älskar när någons insida speglar en helt annat bild av utsidan, det är vackert. Vid stänging ramla vi hem i våra klackar och efter en dryg halvtimme kom Ludvig och Gurra, lagomt dyngraka och sällskapade oss en timme eller så. Dom berättade om deras äventyr och deras kväll osv. men sen var det läggdax och då skicka vi ut dom haha :) Jobbet idag kallade runt klockan 13, inte alls så jätte sugen på det om ni förstår men det gick bra. Nu är jag äntligen äntligen hemma och ikväll står grillning på schemat. Mamma och Mormor håller redan på för fullt. Ska bli gott med mat. Ska bli skönt med ett bad. Och jag saknar min säng som aldrig förr. Nu har jag rätt många lediga dagar framför mig men om allt som är planerat sker, sker det en hel del. Kul :) Vi hörs!


underbara dagar börjar komma på rutin

Åh vilken dag :) Började med att jag träffade Camilla och Fredrik på stationen så vi gick runt lite på stan en halvtimme eller så och sen kom Fanny och Ante ner så gick vi på stan :) Köpte mig ett par vita converse, ett par vita jeans faktiskt (tro det eller ej, men kan bli snyggt med rätt styling tror jag), en militärgrön transparant skjorta och lite annat smått och gott. Är hel nöjd. Efter ett par intensiva timmar på stan satt vi oss ner på gränden för lite kaffe och lite mat och sen gick vi vidare till jobbet där jag och Fanny käkade. Sen var det dax för jobb. Det var dölugnt ikväll, super skönt :) Tror jag ska springa en halvitmme på bandet nu så jag blir trött!

Imorgon är det jobb som gäller igen 12-21 står det på schemat, blir bra det. Klockan halv tio har jag och thildis bokat bord på Varda för en försenad födelsedagsmiddag. Massa snack och vin, längtar :) Går antagligen vidare för lite party senare :) Fina firren! Hörs när vi hörs :)


vår

Vilken underbar dag :) Började med jobb till klockan 2 sen gick jag, fanny, sofie och ante till kajen för mat och en massa massa snack och garv. Satt där till ungefär halv 5 tills det började bli lite kyligt så vi gick tillbaka in till stan och jag och ante drog till jobbet igen som jobbade kväll och hade springpass. Kvällen var jätte lugnt men det var roligt, dock var jag så otrligt trött så det var svårt att hålla humöret på topp hela tiden. Nu är jag i allafall hemma och ska ta en snabb dusch och sen hoppa i säng. Skönt, behöver sova! Imorgon trillar lönen in så ska in till stan till lunch ungefär tror jag och gå på en liten shoppingrunda med Fanny och Ante tills vi börjar jobba klockan 6. Hoppas solen lyser imorgon igen för jag mår så jävla bra då, allt känns hundra gånger enklare. Läste om att det var en massa som fick "vår-deprission" på aftonbladet och dom människorna förstår jag mig verkligen inte på haha, då är det nått gaaalet. Jaja, vi hörs imorgon, godnatt på er!


what are words if you really don´t mean them when you say them?




if you don´t like where you are, change it. You´re not a tree.

Åh, idag fick jag mig en riktig sovmorgon, varken mormor eller någon som sökte bengt ringde ;) Fick min lugna morgonstund med tjugotre koppar kaffe :) Sen drog jag mig ut på stan och köpte lite smått, köpte förresten en tröja igår också men den kan jag visa vid senare tillfälle. Sen gick jag iallafall och sola i en halvtimme och det var den längsta halvtimmen någonsin tror jag och sen gick jag hem och sprang en halvtimme på bandet. Jag har ett mål till sommaren och om jag bara vill så vet jag att jag klarar det! Förresten kan ta det på samma gång, får massa frågor som lyder typ "hur håller du din vikt?, Hur kan du vara så smal? osv" och haha, för det första är jag inte så smal men om sanningen ska fram så är jag inte så stor i maten och äter väldigt väldigt konstigt. Det är därför jag inte svarar på dom där kommentarerna för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan ju inte skriva "ät inte" för det är ungefär så. Det kan gå en och en halv dag innan jag äter, så fungerar jag helt enkelt och det är inge bra alls! Min passion är kaffe och cigg ;) Jajja, efter träningen tog jag en lång och skön dusch och sen satte jag igång med städningen, nu är det fint. Och så bad mamma mig laga mat till oss ikväll så det ska jag börja med alldeles strax. Imorgon har jag sprngpass och därimellan ska jag träffa Fanny och Sarah, blir bra det. Behöver nog snacka av oss lite allihoppa I think! Vi hörs senare kanske, puss!


you make me smile

Saker som gör en sketen tisdag lite bättre

1. Mormors kommentarer, kan dra ett par exempel

Dom pratar om rymden på radion och dom säger;
"jag hade absolut tackat ja till en resa till rymden"
mormor - Pff.. ja tror det skulle bli långtråkigt
jag - Haha.. Vadå, så du skulle inte tacka ja till en resa till rymden då? :P
Mormor - Nej, vafan ska ja göra där upp..
jag - hahaha.. ajja :P

Eller när vi sitter i soffan och telefonen ringer och jag kollar på henne och hon säger;
"jag sitter och väntar tills om det ringer en gång till så jag vet om det är dörrklockan eller telefonen"
Jag - hahaha.. det är telefon.

2. Oväntande sms, av en oväntad person.. :)

Nu är det matdax och tvdax och sen ska jag faktiskt ut en liten sväng...


you find me in the corner

Mormor - Är du färdig?

Jag - Japp

Mormor - Ska vi ses vid torget då?

Jag - Okej

Mormor - Yes, klockan två då :)

Jag - Men du... torget är ju fyrkantigt?

Mormor - Ja haha?

Jag - Vilket hörn? :O


Kände paniken komma när jag såg mig själv stå mitt på torget och kolla efter min mormor. Kind of folkskygg så att säga haha. Nu ska vi allafall gå till skatteverket och fixa en del saker angående norge osv. och sen tänkte jag dra med henne på en secondhand runda i den lilla lilla stan. Tänkte också ta mig i kragen och kolla saldot på mitt konto för att kolla om jag kan unna mig lite andra saker också. Sen funderar jag på att dra en solning när jag ändå är på g. Vi hörs sen :)


If you're playing me for a fool, I will lose my cool.. Rum bum bum bum

Gudars skymmning jag e så trött, ni anar inte. Jobbet fram till två var rätt så lugnt, eller det kom en rush med lite spring men ja, ovanligt lugnt. Klockan halv 3 mötte jag upp camilla och då gick vi till kajen och satt oss och drack kaffe och bara pratade om allt vi har att se fram emot. Ringde Adam (en av uppsala killarna) och smed lite planer för valborgs bravader. Det kommer bli fint. Vi blir antagligen kvar där hela kvällen och festar vidare med dom på någon club sen då västerås inte känns så speciellt lockande att åka tillbaks till efter parkhänget. Fan vad fint! Ah vi satt i allafall där i solen i flera flera timmar och bara njöt. Änna riktiga glidare. Var tillbaks på jobbet runt 5 och då blidde det lite mer kaffe och partymusik i köket haha, fina fisken. Sen var det jobb igen och då var det som att gå in i en vägg. Tröttheten slog till så att säga. Men klarade ju av denna kväll också. Nu är jag äntligen äntligen hemma och jag längtar så sjukt mycke efter min säng och sovmorgonen som väntas imorgon. Sätter dock väckarklockan för att se om det är fint väder för då blir det en joggingrunda eller rask promenad och efter det kaffe på balkongen. Älskar egentid nu mera, det är så skönt att bara få rensa tankarna ifred då jag annars har en förmåga att göra det då jag ska sova, och då somnar jag aldrig. Men nu så :) Två dagars ledighet sen jobbar jag dock tors, fre, lör, söndag.. men vad gör det om hundra år. Lönen trillar iaf in på fredag och det klirrar fint på kontot :) Nu blir det webtv för fulla rullar.




when you smile at me you know exactly what you do


ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still, jag fungerar inte då

Godmorgon, godmorgon :) Inte sovit så jäkla mycke inatt men jag är sjukt pigg i allafall, skönt :) Solen sken nyss men nu ser det ut att börja regna men det ska iallafall vara sol när jag slutar klockan två idag, annars strejkar jag och sätter på mig solbrillorna ändå. Pratade nyss med Camilla i telefon ett tag också, hon skrev "ska vi gå och ta en cigg" och med det menas att vi ska prata i telefon och röka, haha höjden av att det är socialt att röka. Idag på dagen vet jag faktiskt inte vem som jobbar men ikväll är det i allafall jag och Sarah och det ser jag fram emot :D! Nu ska jag sätta på mig kläder, jag sätter fan på mig det jag hade igår för det trivdes jag i och fick ju bara ha på mig det i en timme eller så haha. :) Men vi hörs hörrni!







.


you never realize how much you like someone until you watch them like someone else

 

Jahapp, då var man hemma igen då haha. Det blev bara två timmars workande för det var dött på jobbet. Hade ont i halsen och kände att det var med lockande att komma hem klockan nio istället för elva. Men jag jobbar imorgon också så mig går det ingen nöd på. Har springpass. Ska nog träffa camilla därimellan, hoppas det är sol så man kan sitta i kajen och dricka kaffe :) Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Trött och uttråkad :)


Jobbidobbi :)

Hej :) Haha måste bara berätta, igår tanka jag ner filmen "Husk" en skräckis. Det började med att typ 10 kråkor flög in i bilrutan och jag skriker som en jävla dåre. Då hade gått 1 minut drygt men jag fortsätter kolla. Efter halva filmen då hälften har blivit mördade av fågelskrämmor stänger jag av och inser att jag aldrig kommer somna haha. Så jävla dumt av mig, ska alltid utmana ödet. Somnade i allafall tillslut och idag vaknar jag med fetaste huvudvärken och halsont, säg inte att mamma har smittat mig. Mår lite bättre nu iallafall och har precis fixat klart mig för jobb. Sitter och tänker på fredagens bravader och hur kul vi hade och så sitter jag och längtar till alla 3 helger jag har framför mig. Nästa helg rullar lönen in och bara det är något att jubla för. Helgen efter det blir det utgång med tjejerna från jobbet och restaurangfest och helgen efter det är det valborg och uppsala med camel och massa annat härligt folk står på schemat. Micket att se fram emot just nu :D Ska ta 4 bussen till vässan så är framme ungefär vid 5, får sitta och dricka vårat ljuvliga kaffe ett tag helt enkelt! :) Vi hörs!


och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, det fryser nu sakta till is




Jag har väl knappast lärt mig nått sen sist, men dina ord ligger och gnager här dag efter dag. Jag hugger i sten men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.

You may think I´m crazy men Sarah ringde tidigare idag när jag låg och slappa framför tv:en och frågade om jag kunde/ville jobba imorgon och lockade med att Sofie och Fanny jobbade så jag kunde bara inte säga nej haha :) Så imorgon blir det work igen och garanterat ett par rejäla asgarv, inget går ju upp mot det lixom ;) Det blir bra det! Klappar mig själv på axeln för att jag bestämde mig för att stanna hemma och bara softinera, det har vart så skönt! Ska hitta någon bra film att tanka ner nu och slänga mig i sängen och kolla på den. Hoppas det är fint väder imorgon och inte någon jäkla storm så man kanske kan sitta på balkan med en kopp kaffe och solen i fejset ett tag. Blir bra re!


du är en gåta jag aldrig kommer lösa klart, men början på något nytt och underbart

 


video från förfesten haha



Haha den här videon är väl inte det bästa bloggmatrialet men den är så rolig så jag måste dela med mig av den ändå. Från att jag blir aaasglad över jonas låtval till att camilla rådrygar med hägge till att jag verkligen säger "ah, då kan vi inte lägga ut den här videon då" för att jag ställer mig och drygdansar när jonas filmar haha och jonas förstår inte alls varför haha. Och johan när han klappar händerna i sån otakt som det går haha han ser så jävla trött ut.. Gudars!


party like a rockstar

Hej hej, hemsk mycke hej! Nu är man lite schleten hörrni. Men det har jag förtjänat! (haha älskar den reklamen när det skriker i slutet, "och det har du förtjänat!!") Kvällen började med en matbit på gränden med min partner in crime. Massa snacka osv. Sen så hörde Jonas av sig och sa att han var fit for fight för party så då gled vi vidare hem till honom och korkade upp. Sen kom Johan så spelade vi lite kortspel och umgicks bara och efter ett tag kom också hägge och så spelade vi lite mer och dansade och hade kul :) Saknat dom grabbarna och alla partyhelgen vi hade förut, det var tider det :) Från när man var asliten och vinkade av dom när dom gick till krogen då vi var för små så vi bara kunde förfesta med dom haha tills nu. Goa är dom i allafall :) Sen drog vi vidare till Bmb som hade väääärldens längsta kö, dom hade fått för sig att inte ha någon lista? Ah iallafall så stod vi i den för länge men sen var vi äntligen inne och körde på som aldrig förr. Det händer lixom aldrig något oväntat på krogen så det finns inte så mycke att skriva, och det oväntade som händer chockar inte längre haha. Men vi höll oss på banan igår också tyckte jag. Träffade en massa jag inte sätt på länge så det var kul. Nu är jag i allafall hemma i Sala. Har fan blivit gammal, orkar inte festa två dagar i rad längre. Eller det är typ inte roligt. Så det blir lite lördagsmys här hemma istället med min huvudvärk och pepsimax och mammsen såklart :) Det är himlans skönt att vara ledig ska jag säga er, skulle kunna vänja mig med det här. Här är i allafall lite piccs från gårdagen med min urusla mobilkamera. Man måste nämligen stå blixtstilla för att få till en någorlunda bra skärpa och det är lite svårt att be folk stå still på ett party.

 
Hägge som i vanlig ordning alltid ska bära upp något och jag och johan (har inte så många bilder så skiter i hur fula dom är haha)

 
cameltoe and fahlsan och jonas (skiter i ordnig och sånt tjaffs)

 
Då bär vi lite igen. Vet inte om dom kör svanprinsessan eller något....

 
Johan och så jonas och daniel

 
jonas och camilla

  
Jag och jonas :)



you and me, it´s a forever kind of thing you know..



Hej på er :) Haha jag fick en fråga "kan du lägga upp en bild på dig utan smink" och där har du :P haha.. Tog dom precis, så sådär ser ja ut nu faktiskt. Helt nyvaken men försökte dra till med ett leénde ändå! (just for you my friend) Ajja. Har precis pratat med Camilla i en timme om allt och ingenting. Bra start på morgonen. Och fyfan fick veta en sak igår som fick mig att ramla av stolen. Alltså den människan är inte frisk, helt seriöst! Jag orkar fan inte bry mig, garvar mest åt det. Är inte ett dugg förvånad heller så. Ajja, vi får väl se vart det här slutar. Kan säkert berätta mer om det sen :P

Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen eller rättare sagt lägga mig i ett bad och bara ta det lugnt en halvtimme. Bada i lite jordgubbskum så man luktar gott till kvällens bravader. Tror det kommer bli jätte kul :) Men kläderna är fortfarande ett litet frågetecken. Hoppas det blir snyggt på det jag tänkt mig. Såhär la jag upp det lite slarvigt igår och försökte se det framför mig...




Spetsbody med svarta jeansshorts med skinndetaljer. Svarta strumpbyxor under. Antingen en svart eller cremefärgad kavaj. Mina jeffrey skor. Guldsmycken, två på handleden och ett kort halsband. Lockigt hår. Skinnjacka. Hm.. jaa det ser fint ut i huvudet och när det ligger där, får helt enkelt se hur det ser ut på :)


I will always feel something for you, I just have to live with that and move on. Pleas, just let me go.

Haha måste bara berätta en sak. Just precis för ungefär två sekunder sen låg jag och sjöng för mig själv "opa opa, opa opa, opa opa, djurgårds sopa". Alltså hur hjärntvättad är man inte då? Man börjar ju redan fundera på om man ska lägga in sig på psyk när man sitter på tåget och sjunger "Knock, knock, knocking on södra stå, största klacken har AIK". Nej nu sörrni går tobbe runt och skriker opa opa iallafall haha. Aiktrubadurskivan är "tyvärr" borta nu iallafall. T tror att det är jag som har gömt eller kastat den men så är faktiskt inte fallet även fast det var riktigt bra gjort av den skyldiga :)

Jag är faktiskt rätt trött även fast klockan inte är så himla mycke och jag har sovit halva dagen så ska faktiskt lägga mig till ro nu och kolla klart filmen jag började på igår. Den är så sjukt sämst så vet egentligen inte varför. Pausar hela tiden och ser en kvart i taget typ haha. Har försökt att planera kläder för imorgonkväll så att det inte ska spöka runt i huvudet innan jag somnar också haha. Annars kan jag helt ärligt ligga och tänka på det i flera timmar tills jag kommer på något och om ja inte gör det, ja då somnar ja inte för det. Så det är inte så konstigt att jag lider av sömnproblem när jag inte kan varva ner när det gäller någonting. Ajja, imorgon blir det i allafall en lång sovmorgon, kaffe (redan sugen), lååång dusch med fix och trix, ett systemetbesök till mig och min älskade och sen möta upp Camilla i Västerås för att bege oss till Patrik eller Martin för förfest och party :) Det var lääääänge sen man hann med en förfest vill jag lova, nästan glömt bort hur man är social tror jag. Det brukar ju mest vara pang bom in på krogen, ut från krogen, hem sova, jobb. Typ. Men fan vad jag ska njuta av min lediga helg nu iallfall :) hihi


go on, be a man!

Haha, det är så typiskt mig. Jag har en del saker jag får väldigt ont i magen av. 1. Ringa viktiga samtal, eller egentligen till och med simpla samtal som att att beställa frisörtid eller boka taxi. 2. Öppna brev. Det spelar ingen roll om det är en räkning eller ett personligt brev. Jag inbillar mig alltid det värsta som om att det skulle vara ett brev från polisen och att jag ska hamla i fängelse typ haha. 3. Kolla saldot på mitt bankomatkort. Jag klarar inte av det. Jag mår psykiskt dåligt. Kan knappt göra det när jag vet att det rullat in en lön på det.

Vart jag vill komma med det är att jag har nämligen gått runt och fått för mig att jag är luspank. Jag har inte använt mitt kort på ungefär en vecka. Fått cigg av mamma osv. för att jag inte trott att jag har pengar på kontot och det jag hade skulle jag betala försäkring på mobilen med. Men nu behövde jag verkligen kolla mitt saldo, eller mamma gjorde det pågrund av någonting och så sa hon: "men fanny, vad duktig du har blivit på att spara pengar, såhär mycke pengar har du aldrig haft en vecka innan löning". Så kollar jag och då har jag 2 lax kvar på kontot. Blir man inte typ överlycklig då? Jag som för en timme sen låg i badet och pratade med cämeltoe och sa, ja det löser sig på något sätt, det gör det ju alltid. Men att det skulle hände ett mirakel trodde jag aldrig. Jippi-kai-ey! Jag är så jävla duktig, hihi :)

Somsagt så har jag precis badat och gjort mig lite helg-fräsch! Funderar på att gå och sola nu och få lite färg också! Japp så blir det. Sitter just nu och tar ett glas vin med mamma och pratar bara :) Hon blev nog glad av att se ett riktigt Fanny-smile igen, det var ett tag sen det kom självmant hemma där ingen annan ser mig. Och hon sa precis att "lägg inte ner energi på människor som inte är värd din energi hur mycke du en bryr dig, lägg ner energi på att komma ihåg vad du förtjänar!" Fan vad hon förstår mig..


If you´re trying to convince me that you truly are that idiot you talked about I´m starting to believe in you now.

Que? Ringde sketteverket i Norge i morse men kom inte så långt. Jag kände mig som ett frågetecken från dom börja prata tills jag la på. Jag fattade inte ett ord av vad dom sa. Det var dessutom en telefonsvarare som man varken kunde be prata lite tydligare eller saktare. Hur ska detta gå..

Nu sitter jag och dricker kaffe och har nyss pratat lite med cameltoe i telefon. Funderar på att gå på en långpromenad men det blåser som fan ute, kommer blåsa bort. Kanske blir en springtur på löpbandet istället. Måste bara vakna lite till lite först :) Vi hörs senare.


.




I guess you had right about yourself..

Får väl för en gång skull ta och tacka den där j*vla Bengt för att han har samma (?) nummer som mig eftersom det var tack vare honom någon ringde och väckte mig tio i tio imorse. Jag vaknade alltså tio minuter innan bussen skulle avgå. Men som den superwoman man e så hann jag med den. Slängde på min kläder, borstade tänderna och drog med andra ord. Och sen var det kaos lunch på det. Fick alltså inte i mig en enda kaffekopp förräns klockan 2 idag, jag var hyper. Men sen så blev det kaffe och pankisar hihi :) Hade rast mellan 2 och kvart över fem så först satt jag i köket och snacka med Tobbe typ en och en halv timme sen så kom Fanny och Ante så då käkade jag lunch med dom :) Mamma ringde också och sa att min deklaration hade kommit och jag blev världens lyckligaste för det var goda nyheter, sweeeeeeet! Jag sa att jag hade planerat hur jag skulle spendera dom och nu kan jag faktiskt göra det jag vill. Inga kläder, utan en resa :) Nu är jag äntligen hemma och har 4 dagars ledighet framför mig, jobbar alltså på måndag nästa gång! Jag hade planerat för en nykter och lugn helg men min rastlöshet har redan börjat smyga sig på + att hoffmaestro spelar på lördag och det vore kul att se dom, det var ett tag sen, sen sist. Då var det i Oslo faktiskt. Ah men vi hörs då :)


love at first sight




Hej på er och godnatt :)


I´m gonna love you like I never been hurt before

Gutenmorgen. Eller? haha.. Fan det pendlar mellan solsken och svart himmel här i Sala. Ser ut som det kommer börja regna.. efter 5 ungefär får det gärna göra det. Älskar att ligga inne och kolla på regnet det är så mysigt haha. Kollade nyss på mitt schema. Jag har springpass imorgon sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. Fattarni? Knappt så jag gör det, men fan vad härligt. Ska bara ta det lugnt och chilla tror jag :) Camilla är också ledig i helgen så vi ska ses i allafall! Nej, mot tåget nu :)


SWEET DREAMS

Aldrig tänkt på det förut men på måndagar går verkligen en hel del bra program som jag kan kolla på innan jag somnar. Bachelorette, gynekologen i askim, ballar av stål och superstylisten jonas. Fint det :) Mamma färgade ju somsagt mitt hår tidigare idag, det blev återigen bra. Men vi hade våran lilla fight i stundens hetta om man säger så. Imorgon så ska jag upp i tid och ringa lite samtal, bla. till Norges skattevärk så att jag får tillbaka pengar på det jag skattat. Man får alltid tillbaka 10% på det man jobbat och skattar för så det blir några tusen i allafall. Sen så hoppas jag även på att jag får tillbaka på skatten här i sverige också :) Om jag får tillbaka en massa pengar har jag redan planer på hur jag ska spendera dom i allafall! Imorgon tog jag ett extrapass så jag jobbar lunch 12-16 imorgon, tror jag ska ta en hel del extra denna månad eftersom jag chillade lite förra (för att vara jag), tro det eller ej haha :) Nej börjar faktiskt bli trött nu, skönt.. hoppar till kojs nu. Hörs till morgonkaffet :)


.






i'm not suprised..

Haha Sofie alltså. Man får ju alltid lite söndagsångest vare sig man gjort något knäppt eller inte. Allt efter 2 på natten är aldrig något man vill komma ihåg, stora saker som små lixom haha. Men i lördags kände jag ändå att vi hållde oss på banan någorlunda i allafall haha. Så till sms:et som nyss plinga till:

Sofie - Tack för i lördags, jag har en fin film från krovkön ;)

Jag - Åh tack, min söndagsångest hade precis försvunnit men skönt att du gav tillbaka den.. :)

Funderar starkt på att blockera hennes sms och undvika eventuella möten minst två veckor efter en utgång med henne som sällskap, hon är en jävel på att minnas det man förträngt två sekunder efter det hände. Haha nej, så illa är det fan inte men det var väl det mest spårade som hände under den kvällen så att säga haha!

Nu måste jag tvätta ur färgen ur mitt hår som mamma har hjälpt mig att fixa, skriver mer om det sen ;)


.




we don´t need to rush. If somethings bound to happen it will happen in the right time. with the right person for the best reason.

 




you had me at hello

Tjabba :) Äntligen måndag! Är så ledig idag, as skönt. Helgen har vart rolig men intensiv. I lördags så jobbade jag ju långpanna på 2 timmars sömn, lite jobbigt va. Efter det så blev det utgång med Fanny och Sofie. Fanny kom och mötte upp oss efter hon hade firat sin pappi och vi jobbat klart så fixade vi till oss och drog till Tabazco och drack och satt och pratade. Hade jätte trevligt. Dom stängde ju vid 1 så vet vi vart vi gick då? Jo, vi gick till Silk. Haha, men det var fan roligt bara för jag har nog inte vart där på snart ett år så man fick en liten nostalgikänsla i kroppen. Inte för att vi typ festade där utan vi körde vårt eget race. Shotta tequila och umgicks i dimman med varandra haha. Träffade på en del människor gjorde man väl :) Efter krogen så mötte vi upp några kompisar och efterfestade. Somnade väl runt 6 tror jag sen var det bara att kliva upp och jobba. Det tog emot rätt mycke kan jag säga. 13-22 stod på schemat. Haha när jag kom till jobbet så sa tobbe "är du sliten eller?" Jag "va, vadå? ser det så ut? :O" Han "ja alltså, det är mer sättet du håller din dricka". Haha då håller jag typ den snett så det håller på att rinna ut.. haha fan vad jag garva. Men vi hade kul på jobbet, Vi dansade för praktikanten (som extrajobbar nu) och drev lite, men han drev tillbaka så det var kul! På kvällen var det jag, Sarah och Björn.. så det var kul :) Och haha, ni skulle bara veta vad vi råka göra. Ni skulle garvat ihjäl er. Men det tar vi inte här ;) Ja det var min helg i allafall, den blev inte riktigt som planerad, men den blev awsome anyway.

 
Jag vet inte varför, men jag tror sofie tyckte cigarren såg väldigt lockande ut. Så hon tyckte vi skulle köpa en haha. Sagt och gjort och där är bevisen. Men tror den blev rätt poppis under kvällen haha.


Fanny och jag i vimmlet. Sofie stod för kortknäppandet vilket ni skulle förstå om ni såg resten av bilderna men dom håller jag för mig själv och garvar lite till åt. Ska visa dom för henne igen också haha ;)




seriöst

Ja! Så var sömnproblemen tillbaka. 2 timmar blev det den här natten. Nej men helt seriöst är dom tillbaka hoppar jag från en bro typ. Sist varade det i en månad, ibland somna jag ett par timmar men för det mesta somnade jag aldrig. Pallar verkligen inte det också. Har svårt att somna som det är med alla tankar flygandes i huvudet. Hoppas verkligen att jag somnar på bussen så kanske jag blir något piggare till lunch. Man vill verkligen inte vara trött en lördagslunch, tro mig. Och jag kommer väl antagligen få ha 3/4:an och då lär det inte bli en lugn stund. Fan vad jag hatar den där jävla 3/4:an alltså, ursäkta mig men så är det! Mitt morgonhumör ni vet, så underbart :) Japp, men prick 11 är det i allafall kafferep på 301 med Nathalie, inte en minut senare. Hoppas hon kommer nu som hon sa! Åh hoppas Tobbe jobbar idag också, det var aslänge sen vi jobbade ihop känns det som + att han garanterat kommer få mig lite piggare och på bra humör när han sätter igång med galenskaperna haha. Ni förstår inte vad jag kan garva alltså! Yeah yeah.. vet inte hur jag ska hitta orken men ikväll blir det en fanny och andreas kväll rakt av ba! Så vi hörs väl imorgon.. puss.


sometimes i feel like shit..



you.. go fuck yourself!

Kul att man kommer hem till Sveriges dårhus.. Helt seriöst det är fan det sista jag pallar just nu. Mamma och hennes kompis från sthlm har fest här hemma med en hel del variation på låtvalen. Från "vi gräver guld i usa" till "långsamtfarväl" med Lisa Nilsson till "Mikrofonkåt". Det är alltså nattklubb ena sekunden och begravning den andra och mitt temprament klarar inte av det riktigt just nu. Är tillräckligt trött på alla andra dårar. Och min lillebror leker 20 och röjjer stan just nu också så det blir väl nattvandring runt 2 snåret på det också. Musiken stängs i allafall av när jag går och lägger mig vare sig dom vill eller inte. Loggar ut min spotify så kan dom försöka hitta till youtube bäst dom kan hahaha.. fyfan vad kul :) Jobbet idag gick i allafall aa.. helt okej för mig i allafall men det var lite kaosartat. Dom var bara två i köket men fick hjälp av Fanny iaf annars hade ju skäppet sjunkit om man säger så. Jobb imorgon från halv 12 till 22, yippikaiey mothafucka. Ska ha kafferep med Natta innan vi börjar, det blir trevligt haha. Och fyfan vad jag har garvat idag, både Sofie och Natta har fått mig att vika mig av garv. Så fick jag en bricka i huvudet också så känt mig konstig i hövve hela kvällen. Natta såg när den ramlade ner och jag fick den i huvudet och jag kollade på Selver som hade ner den och han ba "förlåt fanny, förlåt, förlåt". Det gjorde inge ont då så jag gav han värsta mördarblicken så han trodde att jag var asarg så kollade jag bak på natta och där stod hon och verkligen försökte hålla sig för garv, helt röd i ansiktet. Då börjar jag asgarva och hon viker sig på en gång av skratt och typ gråter. Jag ba "erskänn du inte våga garva först?;)" hon ba: "hahahaha.. nej du såg så jäääävla arg ut" haha. Ah det var kul. Sen började glassmaskinen tjuta så vi stod inne i köket och skreek "det brinner förfaaaaan, utrym, utrym!!!" Eh fyfan vad kul det vi hade ikväll ^^, Nu är det sängdax :) Imorgon är det Fallsan och Damberg för fulla muggar, yiha :) Pussssss!


I didn´t do it! "Then why are you laughing?" Cause, whoever did is a freakin' genius! ha-ha..


(me today)

Sådär ja, då var man fit for fight för en jobbkväll. Ska faktiskt bli rätt kul att träffa lite folk och sådär :) Ser att både Sofie och Natta jobbar idag så känner på mig att jag kommer få mig några rejäla garv + att jag har i bakhuvudet att Fanny också jobbar och då är ju den här kvällen fulländad haha. Fyfan vad kul vi ska ha, det ska jag se till. Är på riktigt bushumör haha. Det är första april idag också och då ska man luras så jag tror jag ska gå till Linda och lura henne och säga att jag ska säga upp mig det första jag gör haha. Skulle kunna döda för hennes blick om hon går på det, men jag har en förmåga att inte kunna hålla mig för garv så hon kommer nog inte göra det ;) Eller så ska jag ringa innan jag går in och säga att jag är sjuk så Sofia får panik så kommer jag där bakom henne och säger att ja skojja haha. Ni vet det här har jag tänkt länge på ;) Eller så blir det inget av det bara för att ja tycker det är så sjukt tråkigt med den här dagen egentligen. Man går lixom inte på ett skit. Man tror nästan att det här jävla vädret är ett skämt. Eller det är det ju men tycker det kan komma fram en sol och säga "jag skojja bara" snart. Yeahyeah, snart kommer mammas kompis från sthlm så ska snacka lite med henne och ta en kopp kaffe till innan jag drar mig mot tåget :) pusspusspuss!


.




I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken. And the one that could brighten up your day even if she couldn´t brighten up her own.



Haha, hittade en bild på mig och broshan hemma hos mormor. Jag minns det där. Vi satt alltid ihop trädgårdsstolarna i trädgården hemma hos mormor och morfar när dom vuxna satt och drack drinkar. Tänk vad liten och lycklig man var :)


Jobbet idag gick bra iallafall. Först var vi tre men sen så var det bara jag och Björn på kvällskvisten. En ny på jobbet. Det gick bra. Sofia gick in i köket så vi körde där ute :) Ja, jag har inte så mycke att säga faktiskt, är ganska trött. Ska snart lägga mig och kolla på lite serier och försöka somna i tid så jag kommer upp i lagom tid imorgon. Jobbar bara kväll imorgon, sjukt skönt på fredagar. Då har man kraft och energi för att vara superduper trevlig hela kvällen lång haha :) Jobbar lördag och söndag också så händer inte något speciellt roligt denna helg. Eller jo, ska träffa bästa damis på lördag för att catcha up the latest och sådär, det kommer bli trevligt. Imorgon kommer mammas bästa vän från sthlm hit så ska nog hem efter jobbet och umgås lite med dom :) Vi hörs imorgon!

 


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!