you had me at hello

Tjabba :) Äntligen måndag! Är så ledig idag, as skönt. Helgen har vart rolig men intensiv. I lördags så jobbade jag ju långpanna på 2 timmars sömn, lite jobbigt va. Efter det så blev det utgång med Fanny och Sofie. Fanny kom och mötte upp oss efter hon hade firat sin pappi och vi jobbat klart så fixade vi till oss och drog till Tabazco och drack och satt och pratade. Hade jätte trevligt. Dom stängde ju vid 1 så vet vi vart vi gick då? Jo, vi gick till Silk. Haha, men det var fan roligt bara för jag har nog inte vart där på snart ett år så man fick en liten nostalgikänsla i kroppen. Inte för att vi typ festade där utan vi körde vårt eget race. Shotta tequila och umgicks i dimman med varandra haha. Träffade på en del människor gjorde man väl :) Efter krogen så mötte vi upp några kompisar och efterfestade. Somnade väl runt 6 tror jag sen var det bara att kliva upp och jobba. Det tog emot rätt mycke kan jag säga. 13-22 stod på schemat. Haha när jag kom till jobbet så sa tobbe "är du sliten eller?" Jag "va, vadå? ser det så ut? :O" Han "ja alltså, det är mer sättet du håller din dricka". Haha då håller jag typ den snett så det håller på att rinna ut.. haha fan vad jag garva. Men vi hade kul på jobbet, Vi dansade för praktikanten (som extrajobbar nu) och drev lite, men han drev tillbaka så det var kul! På kvällen var det jag, Sarah och Björn.. så det var kul :) Och haha, ni skulle bara veta vad vi råka göra. Ni skulle garvat ihjäl er. Men det tar vi inte här ;) Ja det var min helg i allafall, den blev inte riktigt som planerad, men den blev awsome anyway.

 
Jag vet inte varför, men jag tror sofie tyckte cigarren såg väldigt lockande ut. Så hon tyckte vi skulle köpa en haha. Sagt och gjort och där är bevisen. Men tror den blev rätt poppis under kvällen haha.


Fanny och jag i vimmlet. Sofie stod för kortknäppandet vilket ni skulle förstå om ni såg resten av bilderna men dom håller jag för mig själv och garvar lite till åt. Ska visa dom för henne igen också haha ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!