a smile just make all better!

Hej på er :D Igår så festade typ hela kollektivet tillsammans igen. Vi hade förfest hos oss och massa andra kom också. Sen så drog Ida, Mina, Calle, Tim, Emil och jag först till grönelucka på något flådigt ställe med kristallkronor i taket och där kände vi att vi inte hade lust att hänga så vi drog vidare till Dus, men det var det inte så jäkla mycke folk så vi drog vidare till ett annat fett ställe men drog där ifrån på en gång pga delade åsikter och att vi ville hinna med så mycke som möjligt, sen åkte vi runt i en taxi till två andra ställen och sen slutade det med att vi inte gick in på något. Vi drog hem till grabbarnas lägenhet istället och käka mat och garvade. Fyfan, inte skrattat så mycke på länge! Ja och ida drog hem så vi låg i sängen till klockan 6 på morgon kanske? Men det hindra inte oss för att gå upp i lagom tid för att städa lägenheten (kollektivet) för det såg ut som skit. Nu har vi nyss vart på marknad och kollat lite. Ida köpte en as snygg grön kavaj. Nu är vi hemma hos henne och ska packa ner det sista. Ikväll blir det nog bakis häng (utan att vara bakis) hos lisornas och Moas place. Lite mat, lite film åsådär :) Nu är det 4 dagen vi är inne på GI-metoden och vi har inte fuskat ett skit. Känns bra och inte alls så jobbigt som vi trodde det skulle vara. Man känner sig bara så grymt mycke sundare :) Skön känsla.  Vi hörs kanske senare!


all we ever do is say goodbye

Hej på er :) Det var jätte roligt hemma hos Otto igår men tog det som sagt lite chill eftersom vi skulle jobbat idag. Men när vi kom till jobbet idag så var det dubbelt så mycke personal så jag och Ida sa att vi faktiskt kunde tänka oss att vara lediga eftersom Ida flyttat in hos mig idag :) Så idag har vi bytt till ett större rum och fixat :)

Jag ska snart hoppa in i duschen för ikväll blir det faktiskt lite öl igen med Carl som bor i vårat kollektiv :) Vi ska hänga med han på massa rockklubbar och kolla hur han raggar ;) För han har minst 1 brud här varje helg. Ibland 2 på samma natt? Man ba.. eh, japp. Springer det okända tjejjer här så vet man att Carl vart i farten i allafall!



Hade nya transparanta toppen på mig igår och en svart liten "kjol" till :) Tog faktiskt på mig ett par lårhöga stövlar utan klack till det för gatorna här i Oslo är fulla med slask!

Saknar camilla och thilda ♥

me like big time

Shoppade lite idag, men inte allt jag lagt undan för lönen har tydligen inte dykt upp på kontot än? Jaja, ikväll blir det öla hemma hos Otto med massa andra också. Vi hörs imorgon!


Kängor 90kr ;)


Transparant topp med sammetsdetalj 40kr ;)

Haha så jävla najs att köpa på secondhand + att man får personalrabatt.. kan inte bli mycke billigare än såhär och jag klagar inte. Jaja, hörs dudes.

Pengar rullar in som det ska.

Idag hoppas jag på att få min försenade lön! Den skulle ha kommit igår, men inte gjorde den det. Och pappa prata visst i telefon heeela dagen igår, så det var upptaget. Noooot. Jaja, hoppas på att jag får den idag, jag har lite kläder att shoppa! Bla. ett par coola leggins och ett par kängor :) Nu ska jag dricka min kaffe och kolla lite på One tree Hill tills jag måste gå till tricken! Vi hörs :)

going bananas

Haha kollade igenom lite av silks vimmelbilder, skulle kolla om allt var sig likt. Och fyfan vad patetiskt äckligt likt sig allting är. Förutom att SMÅ barn (92:or) får springa runt där nu, det är fan äckligt. Såg också att tjejjerna klängde som fan på Paradise Hotell killarna, stackars dom säger jag bara.. det där lär dom inte gjort gratis.

Sorry för att jag inte alls är så aktiv som jag skulle vilja vara här på bloggen. Men just nu håller jag på att bli sjuk och gör allt för att må bättre. Var hemma från jobbet i onsdags faktiskt på grund av min hals. Men tvingat mig själv att jobba resten av veckan.

Imorgon blir det först jobb, sen fix i nya rummet och sen vidare på hemmafest hos Otto :) Ska bli jätte kul faktiskt, dom där människorna är så sköna och snälla! Så det blir lite öl i helgen i allafall, men jobbar på lördag så det blir chilledill.

Just ja :D Idag började jag med GI metoden. Än så länge har det gått prima. Idag har jag ätit ett ägg, ett glas yogurt och tonfisksallad! Så ni kanske förstår att det är liiite jobbigt i början, när man inte brydde sig ett skit om vad man stoppa i munnen innan. Jaja, wish me luck!

SAKNAR MIN CAMILLA MEST I HELA VÄRLDEN!


close by heart



I finally got to see you tonight
But you disappeared as soon as I opened my eyes
I tried to find you again but you were gone
You are so far away but always so close
Sometimes in my head, always in my heart

fahlsan.

Tyckte att jag var ovanligt glad när jag vakna imorse. Sen kom jag på att jag träffade dig i mina drömmar inatt och hade nog ett hopp om att du fanns i min vardag igen. Men sen kom jag på att du varken pussade på mig när jag vaknade eller drack kaffe med mig på morgonen. Fan vad är det här. Du var glömd förut, varför tog jag med dig till Oslo?

Och för att inte vara allt för depp har jag redan vart med om dagens citat:
"Antingen fick jag min mens nu, eller så kissade jag på mig"

25 februari

Och GI-metoden är i full gång! Ja, jag menar't. Jag fick med mig på Ida och Jenny på Idén igår så idag börjar vi alla 3. Just nu sitter jag och äter scrumble egg och en stekt korv. Det är först i norge jag börjat äta frukost såhär tidigt på morgonen så ska vänja av mig med det för inte fan orkar jag stå och stek korv på morgonen. Eller iof gjorde jag det? Skitsamma. Vet inte vad jag gör uppe nu. Klockan är inte ens 8 och jag ska åka kvart i 9? Rätt skönt att sitta i ett tyst kök och dricka sin kaffe ifred dock.

Jag har tänkt på en sak.. många killar kommenterar gärna Matcher genom natten. Det är flera stycken som har kommenterat för typ 4 timmar sen och då var klockan 4 på morgonen. Det känns bara så fuult, det känns som att dom ska försöka bevisa för oss andra att dom minnsann sitter upp mitt i natten och kollar på sport för att dom är så sjuuuuukligt intresserade. Och det är oftast dom killarna man trodde åkte epa på dagtid och spela cs på nattetid. Jaja, jag känner igen tjejjer i den situationen (inte om sport då) när dom ska bevisa något för oss alla andra. Och nu inser jag att killar är precis lika dana, dom är bara lite diskretare. Men förstår fortfarande inte VARFÖR man skriver "Kom igen nu förfan, spöa skiten ur slovakien"! Är det någon slags telepati? Ni vet sån där tankeöverföring man kan ha med sin bästa kompis... skumt.

Ida ska flytta hit :D

Eller, hon har redan börjat. Vi hämtade två stora väskor med kläder hemma hos henne idag. Jag ska byta till ett större rum och hon ska flytta in med mig :) Det kommer bli awsome! Vi flyttar typ in där på fredag när Kalle och Wille har flyttat ut sina saker. Vi satsar på att vi klara tills på söndag så det inte blir att man bor i påsar i en månad. Vi har planer på att vara nyktra i helgen så vi har gott om tid.

Fan vad vi tjejjer längtar tills på Onsdag! Då blir det party med maskinen, slagsmålsklubben och svenska björnstammen eftersom dom två sistnämnda ska spela här i Oslo :) Fett, det var så jäkla kul sist, och dom är så underbart snälla :)

Jag funderar på att börja med GI :) Tycker det är skitkul att exprementera med sånt där haha och vad har man att förlora lixom? Några kilon? (haha). Nej nu ska jag klippa i Idas tröjja. Vi jobbar tillsammans imorgon så det blir kul. Hoppas tiden går lite fortare än sist bara. Den här veckan har verkligen gått så jävla segt. Det är inte ens fredag imorgon.. BLÄ. Hörs

Du kan aldrig bli nummer ett!


Det är inte lätt att vara en stjääärna som jag! Haha, skojjade.. kände för lite självboost. Nej men jag har kommit på en sak allt är väl bättre att vara än tråkig, än ingenting? Är man inte heldre en bitch, tönt, snygging, fjortis whatever..något som någon kommer ihåg än att vara någon som ingen vet någonting om. Som ingen kommer ihåg eller minns. Det är nog jag i allafall. :)

Jobbet idag gick så jääävla segt alltså. En kvart kändes som en timme helt seriöst. Ida och jag kollade på klockan hela tiden. Men en sak som var kul var att det kom in en kille idag och köpte ett par raggsockor och kollade på mig as mycke i kassan och jag kunde ju inte låta bli och kolla tillbaka och sen sa jag: Alltså förlåt att jag kollar så mycke men jag tyckte jag kände igen dig :$ haha :) Han ba: Du gör det! Så var det en av två killar som kom in och "flirta" med mig och ida förra veckan och fråga om vi ville med dom och åka pulka i en as stor backe här i Oslo som alla gör här borta tydligen. Så han gav sitt nummer så ska väl höra av mig nån dag så får vi hooka alla fyra och göra något skojj (typ åka pulka, haha).

Nu är vi i allafall hemma hos Ida och ska kolla skräckfilm. Vet inte om vi får sällsis eller inte. Det är jobb imorgon igen i allafall. Ingen lust alls faktiskt, men måste ju! Hörs kanske senare när jag kommer hem :)


fisken!


Jag och Jimmy på våran "förfest" :)


Ida jag och jimmy :)


Jens och jag :)

Hejhej :) Internet funkar inte här, eller jo bara på Amandas dator, konstigt nog. Igår så var det bakis-os för hela slanten. Jag och Ida höngde med Amanda och Jenny hela dagen. Åt mat, kakor, kolla film, skrattade.. trivs verkligen här :) Fisken heter vårat kollektiv i allafall.

Nu på morgonen har vi bara chillat, ida är på jobbet. Jag och jenny ska snart gå och kolla lite post och hämta lite saker till kollektivet :) Sen ska vi till Majorstuen och hälsa på Ida och kolla lite kläder där jag jobbar och så ska vi till banken och skaffa ett norskt konto till mig :) Måste bara leta efter mitt personbevis, vet inte vart jag har lagt det.. men hittar det nog :)

Jobbar hela veckan sen till lördag. Tror nog att jag och Ida ska gå och kolla på JamieT på fredag tror jag det var :) Måste ju göra lite roliga saker och inte bara hard worka :)

Och haha du som frågar om bildrämsan.. Jag vet fan inte hur jag ska förklara hur man gör dom där koderna och vart man ska sätta in dom. Då är det lättare du säger vem du är och att jag fixar det åt dig. Du kan börja göra en bildremsa på typ "paint" i samma storlek som jag har mina bilder ungefär :)

vilken jävla smäll...

Så känns det i mitt huvud just nu. Men å andra sidan, vilken jävla kväll vi hade igår! Det började hemma i mitt kollektiv. Jag, Ida, Jenny, Amanda, Kalle och hans två jobbarkompisar hängde först i tjejjernas rum. Förade för oss själva, dansa loss till svenska björnstammen, slagsmålsklubben och hoffmaestro! Fast efter ett tag gick det inte att undvika dom andra (som jag tror vi hade planer på i början) så vi gick ut och festade med dom och det ångrar jag inte en sekund. Det hade kommit ner folk från andra kollektiv också.

Klockan 12 halv 1 tror jag det var tog vi tricken till XLENT och shaka ass på bord och i soffor. Lekte apor i vippen och snackade med norrmän fast vi inte hajja ett skit (läs:jag inte haja ett skit). Ja gud vad vi dansade. Men det var ett riktigt skit ställe det där alltså. Det var premiär öppning igår så vi skulle lixom checka stället, plus att jenny hade någon kontakt där så vi slapp stå i kö och betala så ingen skada skedd det vill säga ;)

Sen tog vi en tarre hem och stanna lagom utan för ett kebabhak. Den var riktigt god när man var full ska jag säga, men annars är inte norsk kebab någon höjdare! Jag banga efterfesten för kände att jag var för full för att vistas bland människor. Bra gjort av mig faktiskt, man ska aldrig ta sista ölen!

Nu funderar jag på att gå ut och städa i köket och vardagsrummet (som sitter ihop) för det ser ut som ett bombnedslag efter festen igår och ingen kommer vilja städa. Men ingen vill bo i en såndär röra heller... Ska bara kolla igenom mina bilder från igår först, haha! Kanske slänger upp lite här, dom kommer garanderat upp på ansiktsboken!


Vanilla Twilight

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you

Pour me a heavy dose of atmosphere
'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly



Godmorgon :) Innan jag börjar babbla måste jag bara säga att det är konstigt man kan sakna en person så mycke. En person som vet att det aldrig kommer bli det samma som det var förut med. Det är en konstig känsla att känna magen pirra till fortfarande, när man inte sätts på månader. Men mår man inte dåligt av det är det väl bara bra att fjärilarna i magen lever. Det är så här nu i efterhand jag kan säga att känslorna verkligen var äkta, det är inte ofta jag låter mig själv känna sådär. Du är speciell och om du läser, ta åt dig till något posetivt. Är glad för din skull och att du levde för din egen skull när du behövde det. För det är trots allt du som fick mig att inse att man ska ta vara på sin ungdom och leva för sin egen skull och det var precis det som fick mig att flytta till ett främmande land..

SÅ nu till något helt annat. Sitter här och dricker snabbkaffe och en rostis med skinka på, det är inte ofta man får pålägg på mackan ;) haha, nej så illa är det inte. Jag är så jäkla trött och jag tvivlar starkt på att jobbet kommer vara roligt idag. Och med den inställningen blir det väl skit haha. Men det är ÄNTLIGEN fredag och det ska bli så jävla skönt med helg. Har vart sugen på öl hela veckan fan men vi hade lovat varandra att det inte skulle bli någon öl i veckan... men nu så :D Nej nu ska jag fixa till mig lite för är lite sen i min tidsplanering ser jag.. haha.

Ska försöka ta lite bilder i helgen, vare sig det är på en filmkväll eller fest (hahah). Känns att det var ett tag sen. PUSS

för jag är lycklig :)

Alltså det känns som det börjar bli en vana att skriva att "det var askul på jobbet idag", men det var det idag också konstigt nog. Skönaste tanten som skulle ha allt som var rosa, leopard och för litet :) Hon pröva kläder som jag knappt kunde ha och hon var i allafall dubbelt så stor. Men hur gullig som helst värsta gimf:en ;) (grandma  like to fuck) haha. Sen pröva jag och ida massa kläder efter jobbet och jag ska köpa ett par bruna kängor som passar lika bra till min päls som till ett par short i sommar, bara schnyggt med lite kontrast I think. Sen ett par tights som var blå/grön/röd rutiga typ, ascoola :) Och ett par zebra jeans jag måste sy in lite, men också feta. Älska biligga och snygga kläder!

Nu ska jag och Ida kolla på skräckfilm eftersom den vi kolla på häromdagen inte var någon höjdare. Jobb imorgon sen blire fan en öl! Puss

I'ts hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep. Cause everything is never like it seems.

Varenda jävla muskel låg kvar i sängen imorse när jag klev upp kan jag säga. Jag var så jävla nära på att kolla på klockan, skita i allt, "försova" mig eller vara sjuk. Men NEJ, jag var trött.. so what, det är alla ibland men man måste fan gå till jobbet för det. Just nu sitter jag här och dricker snabbkaffe i min pyamas, ja.. jag är väl lite försenad och seg kanske.. men jag kommer i tid. Får ta tunnelbanan (eller tuben som dom säger i sthlm, haha) idag. Zebastian kom igår i allafall och sa hejdå eftersom han åker hem till sverige imorgon pågrund av att han ska på förhör haha, vilken jäkla buse. Men kommer om en vecka efter han belönat sig själv med skidor och trysil en weekend. Vissa har det bra. Nej men vafan nu MÅSTE jag dra.

Men hörrni, en vän tipsa mig och nu måste jag tipsa er OWL CITY bääääästa låtarna, alla är bra! Lyssna och njut man blir så jävla glad :)


.

Visste du...

att jag vill – att mina bästa kompisar kommer hit och lever livet med mig.
att jag har – mensvärk.
att min senaste kyss – var på maskinens hotellrum.. (ops)
att jag lyssnar mycket på – kärleks låtar.
att jag funderar på – om jag ska åka hem till sverige när det är sportlov.
att jag pratar – inte i onödan.
att jag inte gillar – människor som helt seriöst tycker dom är bättre än andra.
att min första riktiga kyss – var med Jonathan.
att jag avskyr när folk snackar - om saker dom inte har ett skit med att göra.
att kärlek är – lätt om det är rätt.
att jag gillar – pulvermos?
att jag alltid kommer att – minnas min 14års dag.
att jag är förälskad i – mig själv.
att sist jag grät var – när jag var med camilla sista dagen innan jag flytta.
att min mobiltelefon är – så jävla äcklig.
att när jag vaknar på morgonen – nu för tiden är jag oftast glad och uppskattar livet.
att idag har jag – jobbat.
att jag just nu tänker på – att jag måste gå och kissa och hämta saft.
att i morgon kommer jag – jobba med ida :)
att jag hoppas – att jag får träffa mamma och mormor snart.
att jag verkligen vill- bli rik och berömd.


Hatar sekunderna innan man springer in i en kamel..... man kunde sett sig för.

Tjenare kungen! Kom på att ni kanske är lite nyfikna på hur det ser ut här där jag bor, i allafall mina närmaste. 90 procent av er är väl bara stalkers och nyfikna jäklar.. så ni lär ju iof också tycka det här är sjukt intressant? ;) Har dock bara tagit några snabbpiccs på mitt rum orkar inte agera fotograf i hela lägenheten nu för då tror my fowks att jag är störd.

Z kommer inte iaf vad jag vet nu, han jobbar säkert? Ida skulle komma efter hon hade duschat men har inte dukt upp. Antingen drunkna hon i duschen eller somna i sängen. Jag ska komma på något bra att kolla på nu tills jag somnar. Vill egentligen duscha innan men det ryktas om att vattnet är kallt? För många har duschat helt enkelt. Så det får la bli en morgondusch, inte lukta usch.


Sängen! Älskar mina lakan, så jävla gräsligt snygga..... (ja det är en dildo under sängen, smakar smultron och är full med vitaminC)


Garderob.. färgglad va? :) blå, svart, grå, vit...


Bevis på att jag faktiskt har tvättat, hängt upp och vikt...

Nej hörrni, lateroo




facelook



Såhär såg jag ut idag, inga speciella kläder så orkade inte lägga ner någon tid på att ta bild på det heller. Bara onödigt I think. Jobbet idag var faktiskt förvånadsvärt kul och det gick fort som fan. Har vart hemma i drygt en timme och inte gjort ett skit så nu tänkte jag vika ihop min tvätt och efter det laga mat och kolla på Andra Avenyn. Känner för att inte göra ett skit ikväll så blir nog så. Z kommer kanske eller så drar jag till Ida, inte bestämt mig riktigt än :) C ya.

Be yourself

Nu har jag överträffat mig själv, blir nästan mörkrädd. Igår när jag kom hem från jobbet gick jag och handlade mat med ida sen åt vi hamburgare och det smaka precis som mamma gjort dom! Efter det tog jag min tvätt och gick ner i tvättstugan och tvätta? Dock fick Ida visa mig första gången men jag var med :) Sen nu har jag hämtat min tvätt och tänkte hänga upp den innan jag börjar fixa mig inför jobbet. Alltså what't up med det här, nya depserata hemmafrun? Kan va, kan va. Jobbar till kvart över 5 i allafall sen ska jag träffa zebastian, donno what to do.. kanske kolla film och bara softa. Skulle behövas :) Och förresten, "skräckisen" ett par killar tipsa om som skulle var hur sjukt läskig som helst kom jag och Ida fram till att vi skulle låta vårt barn på 10 år kolla på, så vi tipsar den inte vidare....


hey you


Jeansshorts jag gjort av ett par gamla jeans, svarta strumpbyxor, grå hoodie från nordbrook, sjal, linne, halsband lånat av Ida och ett par kängor. Det fick bli skinnjacka till det här ovasätt grader ute i luften.

Tjena :)

Hureeläget? Med mig är det bra, sjukt hungrig bara. Men det ekar i kylskåpet så vi får se hur jag ska lösa det. Lite finns det ju alltid, men inget gott.. Ida slutar snart, eller hon gjorde för tio minuter sen så förstår inte varför hon inte ringer mig :( haha. Åh jag vill bara bunkra upp med choklad och chips och kolla på den där skräckisen vi har tankat i typ två dagar nu. En rolig sak är att jag funderar på att sticka hem några dagar runt den 5 mars :) Så får jag äntligen träffa Millisen<3 Hon får komma till mig ett annat liv då hon är rik och berömd helt enkelt ;) I'm already there.. Hejpa!





Life to short to play games..

Ett tips: kolla inte på oth innan jobbet, då har du svarta ränder i hela ansiktet efteråt. Om du inte lyckas hålla tårarna inne, som jag faktiskt lyckas med.

Åh, idag kommer Ida hem med mina nya kängor, ett par zebra och ett par orm byxor, samt ett par otroligt coola leggins. Can't wait. Hoppas hon inte glömmer det för då blir jag ledssen. Slänger upp bild på det sen :)

mooot jobbet.


Sorry for bad update

Var så sjukt trött igår så orkade inte. Först jobbade jag och Ida från 9 till 17.oo som var rätt så slitsamt just igår, var inte alls sugen på det. Fast det var roligare än att jobba ensam lixom. Efter jobb så drog vi hem till mig och lagade pasta med kyckling som satt fint i kistan. Sen gjorde jag om mitt rum så det blev lite mysigare! Nu känner jag mig lite mer "hemma", men jag ska nog byta rum till Kalle och Willes när dom flyttar ut (blir utslängda pågrund av att dom inte betalar hyra) haha. Senare tog jag och ida en prommis hem till henne och hämta lite kläder och sen gick vi hem till mig och bostavligt talat decka i varsinn säng. Det behövdes :)

Idag jobbar jag från 12 - 16, på Fretex Grönland :) Kommer bli as roligt. Människorna där är så sköna (dom som jobbar där) så är man där lagom många timmar. Sen tror jag minsann att vår skräckfilm är klar tills ikväll så det blir nog sleepover här för Ida ikväll igen I hope!

Nej nu ska jag föna håret sen dricka kaffe och äta en mackis! Slänger kanske upp dagens kläder senare när jag kommer hem :)

chillmoodar

Just nu ligger vi 5 tjejjer utspritt i ett rum på kollektivet med varsinn dator i knät och pratar om gårdagens bravader. Berättar sin egna historia om vad som egentligen hände och inte hände igår. Får varandra att minnas saker man har glömt eller snarare förträngt. Men vi kommer fram till att det var fan bara awsome igår.

Ska snart ta en prommis till ida och chilla lite där och hämta lite stuffs inför kvällen. Jag, ida, jenny, amanda och mina ska ut idag igen och "fira" alla <3-ans dag! Skulle egentligen ha tagit en allahjärtansdag-fika med en viss person men fan, vänner är kärlek och det lär firas i första hand? Synd bara att jag inte har mina älsklingar här i Oslo.


haha förlåt men du är så snygg


Ida och fågeln rååwger


Michaela


lite av klääderna :) casual sådär

Galet spårad kväll med maskinen och co.

ALLTSÅ? What's up med igår? Fyfan vilken jävla kväll alltså! Det börja med att vi mötte upp max och drog på förfest i en lägenhet som hade hyrt in en dj, as nice. Herbert (killen i maskinen) och dom var där och föra, så det var fett faktiskt. Sen drog vi med dom till cluben där dom skulle spela. Sjuuukt mycke folk men vi drog in i vippen och stod bakom dom när dom spela, så härliga människor! Jag kan inte ens förklara med ord hur fett det var men det kanske ni förstår själva, haha? Sen när dom hade spelat klart, runt 2 tiden? Så hjälpte vi dom att packa ihop deras saker så vi kom därifrån fort. Sen drog vi till deras hotell rakt över gatan och efterfesta hela natten typ!

Vi hade till och med så jäkla kul imorse när vi vaknade med Erik och Mats i ett av hotellrummen! Så sköna killar, vi skrattade hela morgonen. Sen kom Herbert och dom andra och gav oss en morgonkram, hur sööööta? Så packade dom deras saker sen drog vi ner till lobbyn och tog en latte och bytte lite nummer. Dom kommer hit den 3 mars när slagsmålsklubben spelar så då skulle vi hänga igen, fan vad parteeey det kommer bli :)


Snygg tröjja? huh...  Fräsch man känner sig nu alltså!

You've done nothing at all to make me love you less.


Thilda, jag och Andreas :) saknar er båda!

Jag gjorde en asgod lunch idag. Första gången jag lyckas faktiskt! Det blev nudlar med en asgod "kyckling gryta", mums alltså. Nu ligger jag och kollar på I love you, Man och äter zafari kakor. Ställt klockan på 3 ifall jag skulle slummra till för sen måste jag städa min garderob och duscha. Sitter och funderar på vad vi ska göra ikväll alltså. Max skulle i allafall ringa efter hans jobb så får vi se om det  blir lite party med grabbarna i "maskinen" eller om det blir party någon annanstans? yeah.

Saknar mammi
& camilla ♥

kaos

Tjena! Det blev ingen byz igår :( Vi var för lata för att ens åka dit för att testa att komma in. Vi kände att vi hade blivit mer besvikna om vi var på plats och blev nekade än om vi helt enkelt struntade i att dra dit. Så vi banga byzan. Men då hade Ida redan fått tag i ett falsklegg som var så olikt henne så jag vettefan. Hade aldrig fungerat i sverige, bara det att här i norge bryr dom sig inte. Bara det står 20 på det kan det typ vara en kille på bilden haha, nej men ni fattar :)

Så jag, ida, jenny och amanda som är två tjejjer från mitt kollektiv satt och förfestade lite och sen så drog vi till "torsken" hahaha, hur fan kan ett kollektiv heta torsken? Man vill ju inte ens säga att man ska dit för det låter så kul. Jaja, sen ringde jag christopher (george) och kollade vart dom höll hus. Dom va på Qadiz men det var 20 där så jag kom inte in. Ida kom däremot in med sitt falsklegg men hon drog ju.

Så vi drog vidare till KAOS 50 meter upp på gatan som också är 20. Men vakterna där är skitsnälla och roliga. Vi ställde oss och snacka med dom ett tag sen ba, vi är 19 kan vi komma in? Haha nej, det är 20 det vet ni tjejjer, ni får fixa falsk legg ;)

Ida - Men jag har ett! :) *visar upp det*
Vakten - Ah men varsegod och kom in då ;P
Jag - Ida få hit legget! Här jag har också ett ;P
Vakten - Amen, en får ha legget och en får köpa i baren.. gå in nu!!

Sen hängde ju vakten vid oss hela tiden och dansade med mig och skit. Dom är liiite stelare i sverige haha. Sen sätter vi oss med 3 fransmänn och börjar lära dom meningar på svenska som "du har fin snopp" osv haha. Och jag träffa på skööönaste killen. Han gick förbi och vi börja prata på en gång med varandra..

Han - Tja ;)
jag - Haha, tjeena.
Han - haha, ja visste att du var svensk för du kolla inte konstigt på mig ;)
jag - Amen asså du är gay va? haha
Han - Nej! haha
Jag - men alltså den där leopard tröjan snygging?
Han - Men tjejjer tycker den är snygg ;)
Jag - Dom tycker den är snygg på ett sånt sätt att dom skulle vilja ha på sig den!
Han - Du den är faktitskt skräddarsydd efter mig :D
Jag - Och du var inte gay? :P hahaha
Han - Men nej, nu går vi och dansar!
Jag - hahaha okej!



Jaja, det var lite om kvällen. Nu ska jag ta tag i mitt rum för det ser förjävligt ut fan. Det är sol ute så vill egentligen på promenad men får skippa den helt enkelt. Party med maskinen ikväll? ja kanske :) Hejpa

Oh shit, not you again..


Lisa, Camilla, jag, Ellie, Hanna

Varför jag la upp den här bilder var för att det är på nyårsafton och hur mycke jag än saknar tjejjen med silvrigt linne och med en blick som skulle kunna döda så är jag så glad att jag gjorde något bra av 2010! Jag vet inte om jag hade sått ut med mig själv om jag ruttnat i västerås ett år till utan anledning.

Ja, ikväll hörrni! Då spelar ju byz, fan va nice alltså. Man kommer känna sig som hemma typ haha. Det stora problemet är väl att det antingen är 20 eller 23 års gräns på stället vi ska till. Men jag snackade med Nille igår och han ringde byz manager på en gång så han skulle prata med krögaren idag :) Det värsta med att inte vara i västerås är just sånna här saker. Att man inte kommer in överallt osv. Men hoppas det löser sig. Annars strejkar nog jag och ida, så blir det rulle och godis haha. Okej, det där trodde jag inte ens själv på när jag skrev det.

Igår så var jag ida lisa lisa och gustav och fikade på ett mysigt cafe. Sen drog vi hem till mitt place och umgick med dom i kollektivet. Har äntligen börjat "öppna" mig lite haha! Dom som känner mig vet att jag har sjukt svårt att öppna mig för folk, men nuså haha :)

Tooodles ♥


Donno what to do :(

Alltså jag har drömt mardrömmar om den där tjejjen. Hon kommer troligtvis flytta in här idag eftersom hon verkar "älska" vårat kollektiv och jag har en ledig plats. Helt ärligt, öppna hon käften till mig om vare sig det är vädret eller frågar hur jag mår kommer jag be henne hålla käften. Ja, jag kan också vara riktigt arg och en jävla bitch.

Z ringde och väckte mig igår kväll och som straff fick han ringa och väcka mig imorse igen. Haha, visste att jag inte skulle komma upp annars. Och tror ni inte han ringde halv tio när jag ville det, hur söt? :) Trodde jag aldrig, han gör alltid som han vill haha. Så nu ska jag hoppa in i en snabbdusch sen dricka kaffe och äta macka medans håret torkar. Och vad fan ska man ha på sig? Gah.

It doesn't make a bit of difference if you start what you can't finish

Zafari, asgoda kakor. Fick ett till paket idag av Bosse haha, han jobbar på kakfabrik! Det skulle jag aldrig klara. Sköna människor jag bor med va? En annan åker till Thailand och köper hem tobak och smått och gott haha, riktigt roliga. Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och somna till den.

ÅH, det är värsta dryga bruden här som försöker sig på att få flytta in i mitt rum eftersom jag har två sängar. Men helt ärligt If I need to kill, I need to kill! D-R-Y-G-A-S-T-E männsikan i hela Oslo. Aldrig i livet, hon är inte ens min typ av människa. Käften går i ett, hon har verkligen mun-diarré stackarn. Nej fan går inte att förklara, ni skulle förstått om ni hörde/såg henne.

HAHA, alltså pappa är så rolig. Nu skrev han grattis på namnsdagen till mig. Men det var lixom igår. Han har aldrig koll han alltså. Samma med födelsedagar. Han kan komma på typ 1 dag innan att jag fyller år. Men det är väl tur det.

Imorgon blir det jpbb 12-18 och efter det tror jag att vi skulle fika med moa, lisa och lisa :) Trevligt. Dom har vi inte träffat på ett bra tag. Inte en enda gång sen jag flyttat hit om jag tänker efter.

På fredag är BYZ i oslo och spelar så då ska vi gå till den cuben och shaka ass till salas rock star ;) Inte var dag man gör det i ett annat land. Det kommer nog bli kul. Mycke svenskar också antar jag. Nej nu ska jag tvätta bort sminket och hoppas på att z kommer hit efter jobbet eftersom jag ljugit om att jag ska ha sällskap i natt, haha. Var tvungen? Heeejpa


A thousand miles seems pretty far,but they've got planes and trains and cars. I'd walk to you if I had no other way, our friends would all make fun of us, And we'll just laugh along because,We know that none of them have felt this way.



Orkade ta en pic på kläderna idag för en gång skull. Kostymbrallor från myrornas, linn, sjal, tröja (vet ej var ifrån), skor från DinSko :).  Jobbet idag gick både fort och var roligt. Packade upp snyggaste väskan och såg att dom hade satt ett äckligt billigt pris och bad dom höja med 150kr, alltså till 250 och tror ni inte den var såld inom 30 minuter? Johoddu, ibland måste det kosta lite för att folk ska förstå hyr snyggt något är, konsitgt men fakta. Efter jobbet drog jag och Ida till Otto och hämta kläder sen hem till mig och laga korv med bröd. Det blir bara mer och mer fäb för varje dag här märker jag.

Nu har patrik satt över två filmer på min dator, ska checka en nu sen kanske börja lite smått med en bloggdesign. Iof borde jag både duscha och städa rummet också så vi får se :) Börjar 12 imorgon, fett. Hörs!

If it is important enought to you, you will find a way. If it's not, you will find an excuse.

Jobb nu, kvart över 9 till kvar över 5. Öppna - Stänga! Rättvist - Orättvist! Men whatever, jag har fått i mig min kaffe och en hårdbrödmacka med baconost på så nu är jag fit for fight tills lunch. Då blir det hårdbrödmacka med tonfisk&kezo, variation är bra? Om jag inte ser ut som en pinne när jag kommer hem är det något fel på min ämnesomsättning, eller så är det för att jag gärna trycker ett kakpaket med min kompis Ida innan läggdags. Nej fan, vill ha något att se fram emot.. får försöka komma på något. Alltid lättare att gå frammåt om man har ett mål!

trevlig-tisdag!

Vilken casual men otroligt koslig (trevlig/mysig på norska, känner att jag måste lära mig språket nu när jag är invandrare, ha-ha) kväll. Mormor satt över drygt en tusing till mig idag så jag kunde köpa lite mer mat, hur snäll? Så Ida kom till mig efter jobbet så gick vi och "storhandla". Sen drog vi hem hit och laga kyckling med ris, mumsfillibabba. En i kollektivet kom hem från Thailand idag så nu är man en limpa cigg rikare också, dessvärre? Nej men jag känner mig själv och skulle gått och köpt cigg i affären om jag inte köpte limpan lixom. Och nu får jag 10 paket istället för 3, awsome. Sen gav han oss ett helt kakpaket som vi smockat till saw filmen och sällskapsrelsan snowroller. Så jäkla bra. Ida börjar 8 imorgon och jag 9. Ser fram emot att gå upp till jobbet imorgon faktiskt, cash is king. Redan sugen på mitt ny inköpta kaffe och mina hårdbrömackor haha, mmm so faab is can be. Vi hörs imorgon :)

the most beautiful moment in life was when you came, and everything was forbidden.

Hej på er. Är sjukt sugen på en ny design alltså. Det känns för mycke sverige och skulle vilja ha en ny start här i Oslo. Så får se när jag hinner lägga ner lite tid på det. En ny header och lite vårkänslor skulle sitta fint :)

Gud vad har jag gjort alla dagar.. igår så var jag och ida på stan i drygt 5 timmar och gjorde lite viktiga ärenden och sofilera, enda tills mitt arsle hade fått nog och frös ihjäl. Då tog vi tricken två stopp och köpte med nudlar, tonfisk och keso och gick upp till mig för att äta. Efter det drog vi hem till Ida med choklad och chips och satt på en rulle och fick sällskap av några i hennes kollektiv. Sen drog jag hem och kollade på sista Saw filmen med Zebastian.

Igår var jag ledig och idag också men sen jobbar jag ons, tors & fredag. Så ringde dom nyss och sa att jag fick vara ledig på lördag men jobbar tisdag nästa vecka. Detta är alltså på det Fretex jag bara jobbar extra. Funderar på att skaffa mig ett kvällsjobb några dagar i veckan faktiskt. Skulle vara rätt soft. Typ Nervesen eller något (typ 7eleven).

Ska faktiskt gå ner och ta en cigg nu och efter det hoppa in i duschen. Både jag och Ida var sugna på att göra något ikväll, vad vet vi inte. Men det löser sig alltid. Känner att jag inte kan sitta inne hela dagen i allafall.

Det ni inte visste:

• Jag har två jobb en så länge. (Fast inom samma klädaffär)
• Har aldrig sett så många ambulanser. Man hör och ser minst 5 stycker om dagen. Jag förstår inte riktigt hur folk lyckas skada sig så mycke i det här landet. Eller så är det knarrar (knarkare) i varenda.
• Har ätit nudlar ungefär varje dag sen jag flyttade hit. Dels för att jag inte fått min första lön och dels för att jag klarar mig på det haha. Så jävla lat.
• Faktiskt inte gråtit av hemlängtat en enda gång än. Även fast jag saknar mamma, camilla och thilda så enormt mycke. Usch, nu blir jag ledsen haha. tyst tyst.
• Bor med ungefär 5 killar och 5 tjejjer och jag tror fan jag hamnade i det mest normala och bästa kollektivet (lägenheten), vilken flyt alltså.
• Nu har jag norskt personnummer och telefonnummer.
• Bor mitt i centrum precis som det ska vara och jag trivs trots omständighetern!
• Jag är otroligt glad över att jag åkte och hälsade på Ida här som är min barndomskompis från Sala. Annars hade vi ju aldrig börjat umgåtts och vi har fan skit kul tillsammans!

• Nu måste jag dsucha och röka! Lateroo

där gick den planen åt pipsvängen...

Jag hade bestämt mig för en väldigt tidig kväll. Bara ligga hemma och göra ingenting. Gå och lägga mig i tid och framför allt inte ut på något partaj. Men det skulle minnsann tjejjerna i kollektivet, haha. Dom hade fet förfest här innan, men det var helt okej för Z var här och gjorde mig sällskap. Sen drog han ut med en kompis och jag kände fortfarande bara för att vara hemma så jag banga det också. Sen gick tjejjerna runt 11 och det blev tyst.. (skönt). En halvtimme senare kommer en tjej hem dyngrak och jag blir hennes offer haha ;) men as söt tjej är hon så det spelade iof ingen roll. Nu därimot ska jag sova, kanske till och med slipper sova ensam :) Hörs imorgon!

där gick den planen åt pipsvängen...

Jag hade bestämt mig för en väldigt tidig kväll. Bara ligga hemma och göra ingenting. Gå och lägga mig i tid och framför allt inte ut på något partaj. Men det skulle minnsann tjejjerna i kollektivet, haha. Dom hade fet förfest här innan, men det var helt okej för Z var här och gjorde mig sällskap. Sen drog han ut med en kompis och jag kände fortfarande bara för att vara hemma så jag banga det också. Sen gick tjejjerna runt 11 och det blev tyst.. (skönt). En halvtimme senare kommer en tjej hem dyngrak och jag blir hennes offer haha ;) men as söt tjej är hon så det spelade iof ingen roll. Nu därimot ska jag sova, kanske till och med slipper sova ensam :) Hörs imorgon!

Oslos första vårdag, solglajjer, cigg, latte och marknad.

En bakisdag som denna kunde inte börjat bättre! Jag och Ida vakna upp hemma hos Zebastian av att solen lös in genom fönstret. Låg och chilla tillsammans ett par timmar sen drog vi hem till mig och henne och svida om till varsin våroutfit! Sen gled vi ner på marknaden med en latte i ena handen och en cigg i andra. Ida fyndade på marknaden, riktigt snygga grejjor. Nu kom vi precis hem till mig och vi ska börja laga våfflor. Ringa hit lite bakis-people och svulla. Ida har lärt mig att ta vara på bakisdagarna rejält ;)

Igår så åkte vi hem till Otto som hade fest, massa roliga männsikor. Sen drog jag och ida med en as skön brud som hette Linn hem till henne och bytte om och sen mötte vi upp lite foolks och gick vidare till en club. Blev lite förvånad att vi kom in där alltså. Först fråga vakten Ida om hon inte var lite för packad och sen var det åldersgräns 20 år och det är typ "olagligt" att ta in underåriga eftersom vi inte får köpa sprit? haha, crazy. Sen drog jag och Ida och mötte upp Z och K och så blev det en sleepover i deras kollektiv för vi var utlåsta haha.. så det kan gå alltså.

Dagens kommentar: Man känner sig så hurtig när man är ute och går såhär :D Sen så kommer det två tjejjer förbi oss och joggar i rask takt med träningskläder. Då kändes det inte så hurtit att glida fram med en cigg i ena handen och en latte i den andra handen längre.

Nej, nu blire våfflor. Linn och hennes två killkompisar kommer snart och dom i mitt kollektiv kanske också är på? Bilder kommer senare ikväll för nu pallar jag inte. Lateroo

Lite att ta igen

Tjabba! Har fan inte haft tid över för bloggen den sista dagen men ska berätta lite nu :) I tosdags så gick ju Ida och jag på konsert. Oliver gick också med oss. Det var fett alltså. Efter det så drog vi till en club och träffade på hans två kompisar george och jordan. Sen gick vi runt lite och fastnade rätt länge på ett ställe där det blev öl och drinkar. Efter det trog vi hem till Ida och Oliver (dom bor i samma kollektiv) och satt där och chilla. Lyckades somna med kläder och skor på i sängen, men fan vad skönt det var att sova ut i fredags alltså :)



Jag - tja
Han - tja
Jag - gay? ;) hahah...
Han - Nej, men det är faktiskt många som tror. Jag blir glad av det :D
Jag - hahah okej ;)
Han - Fast jag är med i Norska paradise hotel om du vet vad det är?
Jag - haha ja då lär jag ju knäppa kort med dig nu alltså?
Han - det borde du ;) haha

Lite kul då :)


Minns faktiskt inte vad han heter (A)


Fråga mig inte.... ;)


Jorasatteeehhh....


Lilla Oliver :)


skit bra bild verkligen... haha


Ida och jag i tarren på väg hem


Ida och oliver :)


george och ida!


Nu vare slutt. Börjar jobba klockan 12, rätt sweet. Börjar göra framsteg på morgonen jag. Gick upp klockan halv 10 för att inte sova bort halva förmiddagen. Inte för jag gjort någon nytta, men jag är uppe på benen iaf :) Var på fest igår rätt över gatan (också svenska föreningen), men vi drog rätt tidigt. Vi skulle dra ut på krogen men Ida drog hem till mig och sov. Zebastian och jag drog till deras kollektiv och snacka.

Ikväll är det fest hemma hos Otto och Simen (Idas förra kollektiv). Det är inflyttningsfest för Simen. Är inte ett dugg partysugen nu men blir antaligen det senare. Skulle behöva städa mitt rum också. Kläder ööööver allt, men finner ingen tid, haha.


dagens



Jeans skorta - JC
Skor - Vet inte, har vart stövlar som jag skär av och gjort till boots istället.
Päls - Myrornas
Smycken - GinaT

Ida, Kristoffer, Zebastian och jag gick ut och drack lite öl igår haha. Skulle kollat film men det var för osocialt helt enkelt. Gick till värsta sunkstället och nu kan man verkligen använda frasen "det blir vad man gör det till", för fan vad kul vi hade. Dansade och skrattade kvällen ut!

Imorse var man inte på topp kan jag säga. Både jag och ida hade magproblem haha.. Vi gick i allafall en bit till jobbet tillsammans. Båda började 12 på fretex men hon var på gamla vanliga fretex och jag var på en annan som ligger på Grönland och hjälpte till idag :) Alltså ibland blir jag förvånad hur vissa människor fungerar. Jag står i kassan och självklart ler jag om någon kollar på mig (för att vara trevlig). Då hån ler en man tillbaka. Sen kommer han fram och säger

Mannen - Det är jävligt irriterande när du inte förstår allt vi säger!
Jag - Jaha okej....
Mannen - Jag har bott här i 7 år och kan norska flytande, de du! (jävligt arg)
Jag - Aa, jag flytta hit igår jag :)
Mannen säger till sin fru - Nu går vi!

Alltså? haha. Orka, snacka om ägd rakt igenom. Nu ska jag fixa till mig och packa lite och sen möta upp Ida för att gå hem till henne. Vi ska på konsert ikväll, bilder kommer säkert ikväll eller imorgon. Är faktiskt ledig imorgon men dom skulle ringa om dom behövde hjälp. Hörs då!


Den stora dagen


Så såg det ut första gången jag flyttade...

Brukar det inte kallas så när man flyttar hemmifrån? haha. Iof var det inte första gången men å andra sidan flyttade jag in med en kompis och jag flyttade defenitivt inte till ett annat land. För det är ju vad det är även fast det inte känns som det.


twini<3 Det bästa med oss är att vi har precis samma humor haha..

Camilla och jag var ju som sagt hemma hos Adam igår med Hampus och Simon. Simpa drog efter ph och då var grabbarna inte sega med att börja "retas & tjaffsa" haha. Fast tror dom börjar tröttna lite nu, jag bara garvar och frågar om det är en period i deras liv dom går igenom eller om dom alltid vart såhär? Vi konstaterade att dom hade hållt på sådär i drygt 4 månader, så det lär väl vara över snart? ;)


Grabbarna grus simpa, hampus och adam (josh också tror jag?)

Adam skjutsa hem mig och mills till mig och hon sov över här. Även fast det kanske var dubbelt så jobbigt att krama henne när jag klev på bussen imorse hade det nog vara lika jobbigt att inte krama henne innan jag åkte. Försökte göra det bästa av situationen och inte prata så mycke om att jag skulle flytta, bara åka iväg. Hoppas verkligen vi ses om en månad, nej usch kan inte prata om det börjar tjura haha.....

Hoppas verkligen Ida är på stationen när jag kommer för annars vettefan hur det ska gå. Vet knappt hur det kommer gå med henne. 3 feta (riktigt feta) väskor med mig + handväska och datorväska. Det får bli taxi till lägenheten tror jag? Det är inte långt dit men väskorna väger bly. Sen när vi väl kommer till lägenheten ska jag väl försöka packa upp kanske?

Jag jobbar imorgon 12 till kvart över 5 och sen på kvällen ska jag på konsert med Ida, sjukt kul. Kommer bli galet. Tror att Oliver och dom också skulle gå så då får vi sällskap av dom också.

fanny aka flickan i blå jackan


Hitta min gammla jacka i gömmorna, haha.

Ida har Camilla hjälpt mig att packa hela tiden. Vi har även hunnit med lite tårar i rökpauserna. Alltså haha, whats up med det lixom? Orka tjura som att vi aldrig kommer ses igen ;) Men kommer sakna min bajskorv. Nu ska vi alldeles strax åka till philip för att hämta min skinnjacka. Sen kommer Simpa och hämtar oss så åker vi till Adam och kollar på ph-finalen tillsammans :) Sista kvällen innan jag drar buhu. Hörs när jag kommer hem, later!


borta bra men hemma bäst?


Bild från 70-talsfesten, hade dock bytt om till behagligare kläder. Slänger upp lite bilder då och då resten finns på facebook :)

Hej på er :) Vet inte om rubriken stämmer eller inte, kanske till viss del? Kommer nog få det grymt bra där borta, många nya vänner (redan), nya möjligheter och utmaningar. Har tjatat länge om att ta tag i livet och det tycker jag att jag har gjort till en viss del bara på en vecka. Har lyckats få boende och jobb på en vecka och det är bra gjort. Man kan inte gå runt som pratyprinsessa hela livet, faktiskt. Även fast partynätterna är långt ifrån över hehe. Det är så sjuuuukt äckligt svårt att packa. Har just nu 4 stora resväskor som jag måste göra till 3. Det går inte att släpa så mycke på en gång. Så imorgon är det omplanering. Får väl ta bort lite av allt lixom. Det värsta är att jag tycker jag gjort det redan från början ju? haha.

Jag och Millisen åkte i allafall hem till Sala vid 4 tiden, mormor kom och hämta oss. Så åt vi middag där hemma. Sen drog vi hem till mammsi och kolla tv. Paradise hotel ju :) Ska alldeles strax kolla på två nya avsnitt av oth. Åh, kan inte fatta att vi inte kommer träffas på i allafall högst en månad. Hoppas och håller tummarna på att hon hälsar på mig över sportlovet!!! :)

Nej hörs då!

no time for this



Som sagt har jag inte tid för detta men gört ändå. Dels för att det är skönt att skriva av sig när man är stressad, men och andra sidan lär jag bara få stressa mer om jag sätter mig framför datorn. Buss resan igår var i allafall pain i the ass. Det började sjukt bra... Ida och jag bytte bakrundsbild på min dator någon gång till en kille som håller i sin kuk och ah tänk er själv helt enkelt. Sen har jag inte brytt mig om den (till och med glömt bort den) eftersom jag alltid har så jäkla mkt saker på min dator så ser aldrig bakgrunden. Det sitter en tjej bredvid mig på bussen, jag tar upp datorn och har den där bilden som bakgrund? Hon måste tyckt jag var dum i huvudet.. Jag bytte bakgrund ganska snabt! Sen satt det en somalier framför mig och en bakom mig. Den bakom snarka sönder mina öron och den andra drar ner sätet i mitt knä. Så det var sjukt lätt att sitta vid datorn utan att känna sig stelopererad.. Sen lukta det fanimej weed på hela jävla bussen. Kändes som att sitta mitt i en hashodling.


Ida och jag taggade till 70-tals festen!

Karolina kom och hämtade mig klockan 5 imorse på tågstationen så jag slapp gå hem i kylan. As snällt! När jag kom hem så la jag mig och sov några timmar igen. Nu ska jag gå igenom mina lådor som tess var och lämnade nyss så ska packa upp dom nu och packa ner dom kläderna jag ska ha med till Norge. Camilla kommer också snart hit så hon får hjälpa mig. Mormor kommer och hämtar oss klockan 4 så ska vi hem till sala då och äta middag med mamma, marcus och mormor :) Avskeds middag haha! Nej har som sagt inte tid. Puss

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!