Sorry for bad update

Var så sjukt trött igår så orkade inte. Först jobbade jag och Ida från 9 till 17.oo som var rätt så slitsamt just igår, var inte alls sugen på det. Fast det var roligare än att jobba ensam lixom. Efter jobb så drog vi hem till mig och lagade pasta med kyckling som satt fint i kistan. Sen gjorde jag om mitt rum så det blev lite mysigare! Nu känner jag mig lite mer "hemma", men jag ska nog byta rum till Kalle och Willes när dom flyttar ut (blir utslängda pågrund av att dom inte betalar hyra) haha. Senare tog jag och ida en prommis hem till henne och hämta lite kläder och sen gick vi hem till mig och bostavligt talat decka i varsinn säng. Det behövdes :)

Idag jobbar jag från 12 - 16, på Fretex Grönland :) Kommer bli as roligt. Människorna där är så sköna (dom som jobbar där) så är man där lagom många timmar. Sen tror jag minsann att vår skräckfilm är klar tills ikväll så det blir nog sleepover här för Ida ikväll igen I hope!

Nej nu ska jag föna håret sen dricka kaffe och äta en mackis! Slänger kanske upp dagens kläder senare när jag kommer hem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!