Rökfri i en vecka

Så jävla awsome! Jag är stolt över mig själv. Och jag känner inte ens något abstinensbesvär längre. När jag tänker tillbaka på gårdagen så minns jag inte en enda gång jag kände för att nej nu jävlar måste jag röka. Så underbart faktiskt :)

Och som jag sagt förut så har mormor köpt ett löpband där man kan kolla hur mycke kalorier man bränner osv. Så ska börja gå till henne och springa några gånger i veckan, ellr så ofta jag kan. När det passar med jobbtider osv. Jag gymmade ju i norge och då sprang jag mycke på löpand. Sprang en mil ungefär, lite mer lite mindre ilbland. Och det är så skönt efteråt, värken man får i kroppen dagen efter är as skön haha. Har alltid älskat träningsvärk. Fan vad ja babblar?


Jajja, mamma och broshan ska börja köra GI igen. Min bror gick ju ner 20 kilo i sommras när han körde det. Så sjukt duktig :) Jag fuskade hela sommaren med det ena och det tredje, haha. Inte med bröd och pasta osv men en och annan glass slank ju ner och lite blåbärspaj och lite godis och ja.. sånt där man inte kan leva utan helt enkelt :) Men nu ska jag börja med dom igen. Igen bröd och pasta. Inga kolhydrater helt enkelt. 

Nu ska jag fixa klart mig och hitta kläder :) 
JUSTJA, min mamma slutar röka idag också. Haha fyfan hon går runt här som ett psyk (no hard feelings). Men haha, det är liiiiite kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!