jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen.

Jag - Alltså mamma du får ta lite kläder med hem till Sala så får marcus ta med det när han kommer på måndag?
Mamma - Ja det kan jag väl göra bara det inte är för mycke.
Jag - Jag behöver en klänning :( kan vi inte åka in till stan..
Mormor - Jo jag skulle kunna betala om du hittar något
Jag - Jaa för jag har iiiinga kläder!
Mamma - Nehe, men du hade tydligen för mycke för att ta det i din egna resväska?

Alltså, så är det alltid. Man känner alltid att man inte har några kläder alls. Även fast jag slängde 5 kartonger med kläder när jag flyttade så känns det som att man verkligen inte har ett skit att sätta på sig. Hatar den känslan.

Vi var i allafall in till stan, men jag hittade inte ett skit. Ingenting fanns i xs, och s var verkligen förstort i allt jag prova :S helknäppt alltså! Jag brukar lixom inte ha xs på kläder vad jag minns. Kanske har tynat bort här nere. Men det kanske borde synas då? HAHA, jag skulle vara tacksam för det iaf. Nej så vi åkte hem igen.

Och nu har jag bestämt mig, när jag har fyllt år och har fått pengar (som jag hoppas på att jag får) ska jag gå raka vägen till frisören. Klippa håret, det är väldigt slitet just nu, ush ush ush. Sen ska jag nog skippa mittbenan och klippa en snelugg tror jag. Men den stora förändringen blir att jag färgar mitt hår lite chokladbrunt sådär. Brunt i allafall :) Men jag vet inte om jag ska göra massa slingor i hela håret eller om jag ska färga hela håret. Ska nog fråga frisören om lite tips åså. Hatar att klippa mig för håret blir ju alltid kortare haha. Och jag älskar mitt hår. Men just nu står jag fan inte ut med hur det ser ut. Nepp! OVER AND OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!