BÄSTA OCH VÄRSTA

Tänkte skriva vad jag tycker är bäst och värst med att sommaren snart är slut:

BÄSTA

♥  Jag älskar kläder och tycker att höstmodet är det roligaste och snyggaste! Gillar faktiskt inte sommarkläder speciellt mycke. Nog för att jag hatar vinterjackan, men innan man måste dra på sig den så finns det så mycke annat snyggt som jag längtar efter att sätta på mig. Bland annat pälsjackan/pälsvästen som jag kommer bära flitigt. Det håller lätt ett år till, eller hur :)

♥ Alla mysiga filmkvällar med männsikor man älskar :) Te och tända ljus. Och förmodligen dyker "han" upp i lagom tid :) Alltid mysigare med någon man håller kär!
 
VÄRSTA

♣ Man kommer nog förmodligen känna sig mer arbetslös än va man är. (om jag inte har fått jbb dvs.) Jag menar, just nu känns det faktiskt som att man har sommarlov, även fast jag inte har någon skola att gå tillbaka till. Sen när alla börjar skolan igen kommer man inte ha ett skit att göra på dagarna. Inte för att jag umgås med så många som inte har tagit studenten nu, men många kommer ha ett jobb att gå till i så fall. Och det ska fan jag också ha :)

♣ Alla mysiga uteterrassen stänger igen. Inge mer chill på bill och bobs uteservering. Istället för att sitta ute med en filt runt om sig och ett glas vitt i handen kommer man förmodligen hamna på konrads/plutos dansgolv igen och snart så tvingas man till och med trängas med 92. Ojojoj, jag vill faktiskt inte ens tänka på det. Känns som att placen kommer suga efter nyår.


Så nu har jag en ny header för tillfället som ni kanske ser :) Orkade fan inte med den andra längre så jag gjorde en impuls header och den får duga tills Sean ska hjäpa mig med en ny. Den kommer nog bli fräääsch! Nu ska jag sova. Såg ut som gud skulle pissa över hela landet imorgon så får väl förbereda mig på en skit dag imorgon också. Men mormor kommer i allafall hem :D Sovgott!

Kommentarer
Postat av: Albin - Limited for the lucky few

Haha, tack så mycket detsamma. Diggade din din blogg, var gärna med i min frågestund! ;D

2009-07-19 @ 12:17:24
URL: http://albinaxelsson.com
Postat av: Johan =(^.^)=

sv: 17, fyller 18 den 26 augusti :) dårå?

2009-07-19 @ 15:02:34
URL: http://johanborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!