What on earth did i think of all the time before you?

Godmorgon eller något i den stilen. Har nämligen inte fått en enda blund inatt, lite småjobbigt faktiskt. Eller egentligen vill man bara slita av sig håret, börja tjura och typ skrika ut "varför jag?!?!", men man pallar lixom inte göra det 3 gånger i veckan när det ändå inte för någon nytta med sig. Jag har istället börjar "ignorera" problemet och se det som en helt vanlig grej, det kanske försvinner så småning om då?

Iallafall så har jag ju såklart facebookat nu på morgonen och ser att varannan dude har skrivit något liknande med "åh, nu är det höst:(" och alltså, jag är fan glad om fallet är så. Ser ingen mening med att det är högsommarvärme 2 gånger i veckan, det är bara sjukt jäkla störande. Det är ju inte som om man skulle åka och bada just den dagen för att solen skiner. Så vet man aldrig vad man ska sätta på sig. Men om det nu är höst, fan vad mycke kläder jag har som bara skriker efter att få användas. Ska nog redan idag ha på mig min jeansväst från H&M.

Idag jobbar jag halv 12 till halv 4, skönt. Det är ett extrapass, ligger alltså inte på schemat idag så dagar som denna blir lönen lite mer än vad den skulle vara. Det är ju nice :) Ska iallafall träffa Camilla efter jobbet, vi ska nog bara sätta oss någonstans och dricka kaffe typ. Ska försöka hålla mig så långt ifrån affärer som det går för det är fan två veckor kvar till löning och det ser inte riktigt ut som det på kontot, mer som 2 dagar. Ajja, måste bara säga också att jag är så jävla glad, jag har inte rökt på 3 veckor imorgon och jag vill inte ens göra det heller. Det skrämmer mig att det var så jävla enkelt den här gången, som att gud driver med mig. Men jag antar att jag helt enkelt hade bestämt mig denhär gången :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!