tjipp

Tjabba :D! Jobba nu då! Fattar inte hur jag pallar men jag är förvånadsvärt pigg. Men jag är ju som en liten maskin som aldrig slutar fungera. Man får ju lixom välja på att ha ett liv om kvällarna och pallra sig upp till jobbet ändå eller att inte ha ett liv och bara jobba.

Först gick jag thilda och tom till bill och bob sen plötsligt var vi väl runt en 10 stycken tillslut haha. Det var trevligt där, tog ett glas vin och snacka skit. Runthalv 1 tror jag hon var,  då drog vi till rock&kbaren :) Och det var faktiskt roligt, mycke skönt folk :) Och jag träffade verkligen massor som jag inte träffat på ap-länge :) "hatten" var väl mitt smeknamn ett antal gånger haha. Men alla tyckte det var fint i allafall :) Så den där jävla hatten var ett bra köpt dvs. :)

Nu fattar jag inte varför jag sitter och babblar här när jag inte har fixat mig än och bussen går om 20 minuter ^^, Planeeerat. Jaja vi hörs väl ikväll. Ska nog med thilda till skultuna då på trä-part HAHA! Berättar mer om det sen, det kommer behövas ett eget inlägg till :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!