reetaaard

Tjejjerna i kollektiver har klätt ut sig till ninjas och ska snart göra stan osäker. Ibland undrar jag vart jag hamnat och hur jag kom hit? Haha, dom är sköna dom.. men ingenting för mig. Jag sitter nog hellre i min pyamas och hungrar ihjäl framför datorn med en Ida sovandes bredvid mig. Lär somna snart eftersom att jag jobbar imorgon. Ser inte fram emot det, men cash is king.

Gjorde nyss situps och armhävningar, det går frammåt.. sakta men säkert. Tycker faktiskt att det syns lite på bodyn att man inte äter en massa skit. Ibland är det jobbigt, ibland inte ett dugg. Det värsta men också bästa är väl att man inte kan gå och "små äta" något ifall man blir lite hungrig.

21 mars kommer Hoffmaestro till Oslo, dagens jävla lyckobomb alltså. Inte nog med att jag saknat deras jävla musik så grymt mycke, dom spelar så jävla bäst live alltså. Så är jag både glad för att jag hoppas på att träffa John igen + att jag får mina smycken då kanske :)! Paaartey.

Fan vad jag suktar efter ett par acne skor just nu alltså. Kärlek, pirr i magen och massa fjärliar när jag ser dom shoesen alltså. Så grymt jävla äckligt sjukt snygga. 4300, är det värt? Helt klart! Ge mig pengarna bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!