can you walk and talk at the same time?

Måste bara tipsa om världens bästa mascara från Dior! Den är verkligen sjukt bra. Förlänger ögonfransarna och fyller verkligen ut. Den kostar runt 250 men det är den verkligen värd!  Tänkte köpa en i veckan nu för den anda håller på att ta slut men mamma sa att ja skulle vänta till julafton så jag tror nog att jag kommer få en av henne. Skönt :D

På fredag får jag min pälsjacka från cubus också. Mamma tyckte den var finare än leopard pälsen som var secondhand och jag klagar knappast. Drömmer om mina pälsjackor på nätterna. Jag kan ligga vaken i flera timmar och bara tänka ut olika kläder som skulle passa till. Som att vara kär ungefär. (tönt)

Längtar redan till helgen. På fredag blir det pluto med tjejjerna och då kommer Maskinen dit. Jag är ju som besatt av deras låt "segertåget" så jag kommer väl vara överlycklig. Och emilia hatar våldtäckslåten så hon kommer väl stå och tjura i ett hörn ;) Jaja det är en hel vecka kvar, pratar nog mer om den kvällen i senare inlägg (om jag känner mig rätt)

Kom aldeles nyss hem. Är hos pappa nu i västerås. Skultunas match mot Sala gick väl sissodär haha. Men det är bra kämpat, ni ägde första perioden tyckte jag i allfall (A). Och det är inte lätt när man är hälften så många. Och domarna kanske inte riktigt var på eran sida. Bättre lycka nästa gång ;) Ikväll ska jag nog hem till thomas och kolla tv eller något med han ozzy och nån mer som jag inte vet vem det är. Men måste hem i tid så jag orkar med praktiken imorgon :) Japp ni hörde rätt. Men tanken på att det är jullov snart får mig att kämpa på. Och att ja ska få pälsen i veckan också haha. Jag är som ett barn på julafton :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

maskinen kommer på torsdag inte fredag. 18 november.

2008-11-23 @ 17:15:12
Postat av: Anonym

skojja, 18 december

2008-11-23 @ 17:17:41
Postat av: Anonym

alltså jag måste fråga dig.. jag har försökt nu hur länge som helst att få en rad med bider som rullar som du har, har du skaffat din på slide.com? alltså, det funkar inte för mig.. hjääälp :p

2008-11-23 @ 17:20:21
Postat av: Fanny

Jaha, jag hade hört det var nu på fredag men då vet jag :) Och vem är det som behöver hjälp? :P

2008-11-23 @ 18:06:00
URL: http://fahlsan.blogg.se/
Postat av: alexandra

haha det va jag och jag är utvecklingsstörd som missade att skriva mitt namn :P haha idiot man är ;D

2008-11-23 @ 18:10:56
URL: http://asundvaall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!