Hemma nu :)

Har somsagt färgat håret idag. I en spegel ser det jätte fint ut men i en annan tycker jag det ser grönt ut så vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, färga om håret eller ha kvar det såhär. Men men, vi låter väl tiden avgöra den saken. Fyfan när man är med emilia äter man onyttigt hela tiden. Och hon tycker tvärt om, när man är med mig äter man onyttigt hela tiden. Haha vi gör helt enkelt varandra till svullon. Men inte dör man av en sån världslig sak inte. Appropå att svulla så käka vi tosca efter vi färgat klart håret. Det är smör, havregryn, socker, mjöl och mjöl som man kokar ihop till en röra och har till glass haha. Fråga mig inte vart dom har fått idén ifrån för jag vet inte. Gotti gott gott äre i allfall :) Sen satt vi å lyssna på när Elin snacka i telefon och asgarva huhu.

Nu är jag i allfall hemma i haraker. Och jag vet inte när vi börjar i morgon och det är sjukt drygt :S Men det löser sig. Pratade med E i telefon för ett tag sen och jag fick klaga lite på mitt hår, men han fick mig på bättre humör på en gång, bara genom ett par ord, iihh :) Vet inte om jag ska ringa han nu, någon verkar ha snott datorn. Skulle ju träffat han igen idag nu på kvällen men pappa orkade inte hämta mig senare :(

Ska nog sova i nya lägenheten på fredag hihi. Ska tvinga Emilia att sova där också för vågar knappast ensam. Så ska jag nog vara med Emran också. :) App! Sen på lördag är det halloween fest och fyfan vad kul ja ska ha med mina tjejjer och alla andra man inte träffat på år och dar. Alltid lika kul att festa med Alvarsson och tjejjerna. Man blir alltid så glad haha (A) Och du, jag vill inte ha dig där. I mina ögon är du inget längre, även fast du tror det :)

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av andra avenyn och krypa ner under täcker h3h3. Vi hörs imorgon eller senare nu ikväll. Det visar sig.

SO WHAT? I'M STILL A ROCKSTAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!