haha!

Anonym om Allt går neråt just nu:
nya killar hela tiden här.. och JA jag läser din blogg för det är så kul att se dig misslyckas med allt du gör :) hur dumpad och sårad du blir av alla. haha.

Haha den här kommentaren var nästan rolig att läsar. Det märks verkligen att hon/han inte ens känner mig. Nya killar hela tiden? Är det då att man har många killkompisar eller håller på med massa olika killar? Hon måste nog mena att jag har många killkompisar. För jag har ju inte hållt på med någon på jag vet inte hur många månader som hälst. Misslyckas med allt jag gör? Haha adu. Undra hur du själv mår när du är glad för att det går dåligt för andra? Alltså jag blir chockad hur omogna människor det finns alltså haha. Tycker synd om dig att du inte kan vara glad för det du har utan att du mår bättre av att försöka "trycka ner" andra. Men hoppas du vet själv att man tar bara sånnadär kommentarer  som att du är avundsjuk. Det gör jag i allfall. Och tar det nästan som en komplimang att du lägger ner tid på att läsa min blogg. Och när du ändå är på gång? När blev jag dumpad sist? Det var väl för drygt 5 månader sen. Ett halv år typ.. Och haha vad får du allt ifrån kvinna. Sårad av alla? Jag är hur lycklig som hälst förutom att jag inte får min älskade jacka då!

Synd att du inte vågar säga vem du är bara :) lite rädd eller? :) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kommentarer
Postat av: alexandra

hahhaa ;D du är inte ensam om att få larviga kommentarer :p bara att ignorera.. och inte ta åt sig :p keep it up!

2008-10-07 @ 22:03:28
URL: http://asundvaall.blogg.se/
Postat av: Emilia

Ne men Fanny, du är ett litet mobboffer ;) hahaahaha

2008-10-07 @ 22:15:27
Postat av: alexandra

haha precis :p jag har försökt söka förut på ipnumret.. men man kommer bara fram till västerås eller vilken stad det nu är. man får inte fram nå namn eller nått annat, annars hade det varit kul att se :p haha

2008-10-07 @ 22:15:46
URL: http://asundvaall.blogg.se/
Postat av: Fannsan

HAHA a fy näven emilia ;)

2008-10-07 @ 22:22:46
URL: http://fahlsan.blogg.se/
Postat av: alexandra

förstår vad du menar :) det är bara att se sig själv som störst, bäst och vackrast och att alla som håller på och skriver är avundsjuka och dom ger oss statistik ;) haha!

2008-10-07 @ 22:23:10
URL: http://asundvaall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!