söndag igen

Igår var det somsagt fest i skultuna. Eller "fest" rättare sagt. Även fast man i stortsätt kände alla som var där så var det ju som vanligt bara småbarn där ungefär. från 93 och uppåt. Visst, det är kul att dom man känner är där men att hela dagis står och shakar har jag faktiskt tröttnat på. Tyckte festen sög. Men det var kul att alla skultuna bor var samlade på ett och samma ställe. Blir inte så ofta längre. Var en del andra muppar där också :) Jag Emilia och robin gick sen till bussen, lite försent! Vi missade sista bussen som gick kvart i 2 haha. Vi försökte hitta skjuts men vi hitta ingen. Så vi bestämde oss för att lifta. Andra bilen stannade och det var 4 killar som kom från hässlö, även fast vi igentligen inte fick plats så sa dom at vi skulle trycka ihop oss ändå :) Snällt av dom. När vi kom hem käkade vi macka och somnade på en gång.

Idag åkte jag med halv 11 tåget hem till sala. Fyfan vad trött jag var när jag gick upp. När jag kom hem till sala la jag mig i sängen på en gång. Vaknade halv 6 haha. Så nu har jag ätit middag, kollat på oth och gossipgirl :) Snart är det Andra avenyn, 3 avsnitt som jag verkligen längtat efter hihi.

Imorgon är det skola igen :D 3 veckor skola hihi. Fast vi har ju höst lov därimellan så jag slipper praktiken i en månad nu. Skönt. Och nu får jag väl antagligen träffa honom varje dag i skolan också :)

Helt seriöst, varför tjatar alla om att ha vita helger? Är det någon trend nu? Don't get it.

Ska kolla klart på gossip nu :) xoxo
Happy birthday.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!